Bikester.be - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 695 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 73 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cookie 14-06-2018 Via de website gekocht

Fijne opvolging en genoeg vooraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle accessoires die je nodig hebt voor je plooifiets :) Ik ben heel erg tevreden omdat ik de schwalbe band die ik zocht voor mijn plooifiets, nergens anders zo snel kon vinden totdat ik op bikester terechtkwam! Het was redelijk dringend en de band was binnen de 2 dagen binnen (er zat een weekend tussen) dus zeker superservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 13-06-2018 Via de website gekocht

Goed geshopt !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop, alles goed gerangschikt per soort product. Klein minpuntje is dat de kleurbeschrijving van bepaalde artikels niet 100% overeenkomen met de echte kleur.
Levering als de beste en op tijd met trackingoptie....
Zeer tevreden over all.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jef 13-06-2018 Via de website gekocht

Correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze van banden en onderdelen zeker voor de gewone fiets en dat aan een redelijk scherpe prijs.
Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 13-06-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle producten zijn makkelijk terug te vinden.
De site is overzichtelijk en je kan de criteria makkelijk uitkiezen of aanvinken.
Goede prijzen!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kris Laperre 13-06-2018 Via de website gekocht

Correcte info over de ganse lijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en duidelijke site. Correcte en stipte levering. Betalen verliep probleemloos. Blij dat ik jullie ontdekte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 13-06-2018 Via de website gekocht

tevreden klanten komen terug

Algemene score

9,0
bij het zoeken naar buitenbanden vond ik de gewenste merken en afmetingen. tijdige levering tegen concurentiële prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Werry Galle 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede en correcte winkel, helaas wat traag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het is out of time, dat het meer dan een week duurt vooraleer je een pakje ontvangt. Sommigen kunnen dat regelen in één dag, voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

peter 12-06-2018 Via de website gekocht

super service , snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering was zoals gepland, produkt geleverd zoals besteld. zeer aanbevolen en super prijs. zeer tevreden over alles

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-06-2018 Via de website gekocht

dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel keuze / frictionless bestelling en leverings proces. Goede informatie over producten en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 12-06-2018 Via de website gekocht

trage levering

Algemene score

3,0
Ik krijg reeds een aanbeveling om de bestelling te beoordelen maar ik heb nog niets ontvangen. na reeds 9 werkdagen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

Minnaert Isabel 12-06-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
De bestelling van 31/05/18 is nog altijd niet geleverd. Navraag bij UPS leert ons dat de bestelling zelfs nog niet verzonden is. Vragen over deze gang van zaken blijven onbeantwoord.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Kc 12-06-2018 Via de website gekocht

Stipt en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste maal gekocht en zeer tevreden over gebruiksgemak en snelle levering

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel M 07-06-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig om het juiste product te vinden, alsook snelle levering. De tassen om vooraan te plaatsen waren iets groter dan ik in gedachten had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P_V 07-06-2018 Via de website gekocht

Altijd tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd zeer correcte service, transparant bestelproces en vrij vlotte levering. Ook een bestelling (gedeeltelijk) retourneren vormt geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wpke 06-06-2018 Via de website gekocht

Toffe webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk met een ruim assortiment en de levering is vlug. De site kan zeker nog verbeterd worden met extra informatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cockx André 05-06-2018 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

5,0
Ik heb 2 weken geleden een fiets besteld en betaald. Er was een stuk tekort voor het zadel vast te klemmen. Ik heb dit gemaild. Er moesten foto's doorgemaild worden. Ik heb 5 foto's doorgemaild. Ik ben al één week aan het wachten op nieuws??? Ik wou gaan fietsen in de Ardennen??? Zal voor een andere keer zijn.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Marleen 05-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top kwaliteit, snelle levering, faire prijs, kortom voldoet aan alle verwachtingen.
Als ik iets van fiets materiaal nodig heb ga ik daar zeker kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick D. 05-06-2018 Via de website gekocht

Service en levering ondermaats

Algemene score

2,0
Nieuwe Garmin GPS toestel werd door UPS bezorger achteloos achtergelaten op onze oprit. De verpakking was zwaar beschadigd en geschuurd. Gelukkig geen schade aan toestel, maar zeker niet fijn om zo'n dure aankoop op deze manier geleverd te krijgen. Hiervoor ook gemaild naar het bikester servicecenter, maar deze blijft tot op vandaag onbeantwoord.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Carlos Bocquet 05-06-2018 Via de website gekocht

Niet perfect afgehandeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
2 fietsbanden besteld Continental sportcontact 28-622 700x28c art 0101402
Op de web-foto heeft de band een reflecterende strip op de zijkant ( verplicht in België op stadsfietsen) .Bij de opgestuurde banden was dit niet het geval, maar ik ga ze wel oprijden, ze zijn nu eenmaal geplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 05-06-2018 Via de website gekocht

Onbereikbare klantendienst

Algemene score

1,0
Mijn bestelling is snel verwerkt en aangekomen, maar was onvolledig. Ik heb herhaaldelijk het online contactformulier ingevuld, zonder enig antwoord. Ook telefonisch is de klantendienst onbereikbaar ‘op technische gronden’.

Ik wacht dus nog steeds op een set remblokjes die ik wel heb betaald maar niet ontvangen. Met wat geluk lezen ze bij bikester deze review wel...

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Rob Baeten 05-06-2018 Via de website gekocht

De eerste bestelling bij Bikester verliep probleemloos.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke website, veelzijdige keuze waar elkeen wel wat kan vinden. Extra voordeel : een snelle afhandeling en een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 05-06-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden! Zowel over de koopwaar als over de levertijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs. Goede kwaliteit. Vlugge levering. Meer heb ik hierover niet te zeggen. Heel tevreden! Zowel over de koopwaar als over de levertijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim w 05-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en alles in onberispelijke staat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de prijzen vergeleken, ook na de verzendkosten erbij geteld te hebben want dat is dikwijls een verdoken kost. Goede prijs en snelle levering deden me beslissen om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 04-06-2018 Via de website gekocht

winkel super,bestellingsverwerking snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Levering met ups,is een ramp! Tot twee x toe de leveringsdag veranderd! Pakje heeft 5 dagen in Brussel gelegen, (15 km van mijn deur)...? En dan niet door ups geleverd?!
Dus,winkel is top,ups levering 0/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

HaraldDC82 01-06-2018 Via de website gekocht

Snel, goede prijs en zeer tevreden klant erbij!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben op deze site gekomen omdat ik prijzen aan het vergelijken was. Ook al war het niet de goedkoopste toch heb ik voor deze site gekozen. En ik ben er uiterst tevreden over. Ik zal in de toekomst eerst op deze site kijken vooraleer ik verder google.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lee 31-05-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid gamma, stipte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop vooral onderhoudsproducten en wisselstukken. Geweldig uitgebreid gamma, aanvaardbare prijzen in combinatie met de regelmatige kortingsbon. De automatische suggestielijst maakt het makkelijk om snel te vergelijken. Betrouwbare voorraadgegevens en een snelle, stipte levering. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan COENEN 31-05-2018 Via de website gekocht

Simpelweg aanbevolen!

Algemene score

9,0
Dit betrof mijn allereerste aankoop op deze site en ik ondervond geen enkel probleem met de bestelling, de levering of met de vele mogelijkheden om te betalen. Het product bevalt me uitstekend en ik bekwam erbovenop nog een grote korting op een product dat in vergelijking met duurdere merken reeds aan een zeer goede prijs was aangeboden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ini 31-05-2018 Via de website gekocht

Snelle correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn om kort na de bestelling alle bestelde artikelen te ontvangen. Eentje ervan had ik per ongeluk de verkeerde maat besteld en ook de retour verliep vlot en gratis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips 31-05-2018 Via de website gekocht

Correcte en stipt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website, scherpe prijzen en snelle levering. Heb de fiets recht in het bos uitgeprobeerd en hij was super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 30-05-2018 Via de website gekocht

Geen problemen, goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede uitleg over product. Correcte levering in goede verpakking. Kon wel iets sneller.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk 29-05-2018 Via de website gekocht

Enorm aanbod, prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond een onderdeel (fietsstaander) dat ik in de detailhandel niet vond. Ik ging op zoek naar enkele andere onderdelen. Die vond ik supersnel en aan een correcte prijs. Er belandden zo een stuk of zes artikelen in mijn mandje en die werden snel geleverd na een paar werkdagen. Zo kon ik zelf de herstelling uitvoeren, sneller dan de fietswinkel om de hoek, waar ik een week had moeten wachten.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

berre 29-05-2018 Via de website gekocht

bikester is en blijft een goede site

Algemene score

9,0
er zijn steeds promotie artikelen te koop wat toch een verschil maakt met andere sites en de levering is steeds in een normale tijd afgeleverd , top doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gunther Geeroms 26-05-2018 Via de website gekocht

Perfect verlopen. Gemakkelijk te monteren. Goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ordelijke en complete shop met een groot gamma aan specifieke fiets onderdelen. Goede service en korte lever tijd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A3 Motion Bornem 23-05-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig besteld & snel geleverd!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel vaker fietsonderdelen bij Bikester.
Eenvoudige site en vlugge + correcte levering van top materiaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Beirinckx 23-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop: veilige transacties en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop biedt een uitgebreid assortiment aan fietskledij die goed afgebeeld wordt en voorzien van een gedetailleerde beschrijving. Mijn order heb ik binnen de vooropgestelde leveringstermijn in onberispelijke staat ontvangen, een aanrader dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-05-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site zoals het hoort te zijn goede service en netjes in een doos thuis afgeleverd ......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemahieu 23-05-2018 Via de website gekocht

Precies wat ik verlangde, heel snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden met het bestelde, beantwoordt volledig aan mijn verwachting.
Ik vond bij Bikester wat ik zocht, fijne webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 22-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling van mijn bestelling tegen een scherpe prijs. Producten zijn erg snel geleverd...

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 22-05-2018 Via de website gekocht

Alles geleverd zoals besteld en op een snelle manier.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bikester is een makkelijk te gebruiken webshop met een vlotte levering.Bestellen hier is zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christof 22-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en de bestelling is snel toegekomen ondanks de feestdagen, ik ga hier zeker nog terugkomen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Guy 22-05-2018 Via de website gekocht

Top zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, groot gamma en goede prijzen! Er zullen zeker nog bestellingen volgen. Doe zo voort!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 19-05-2018 Via de website gekocht

Supervlotte afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, duidelijke produktomschrijving, duidelijke weergave kostprijs en supervlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvenB 18-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, sterke prijzen en snel geleverd (volgende dag reeds verzonden). Vaak goede promo's die de moeite waard zijn.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn Bruyneel 17-05-2018 Via de website gekocht

Bestelling onvolledig geleverd, geen reactie klantendienst!!

Algemene score

1,0
De bestelling is onvolledig geleverd bij de buren, klantendienst enkel in het Engels, ik wacht nu al 3 weken op een deftig antwoord en het enige wat ik krijg als antwoord is dat ik de bestelling moest geweigerd hebben. Als ik niet thuis ben kan ik ze niet weigeren, de buren hebben ze ontvangen, doos was opengescheurd en deel van de bestelling zat er niet in, als alles in 1 keer doorkomt geen enkel probleem met bikester tot er een probleem opduikt, klantenservice nihil!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Guilielmus 16-05-2018 Via de website gekocht

Supersnel en 100% correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten doen exact wat op de webshop beschreven is. De afhandeling is supersnel. De producten zij prima verpakt en zijn echte kwaliteitsproducten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul De Smet 16-05-2018 Via de website gekocht

Prima internet winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde voldoet 100% aan de vereisten aan een heel voordelige prijs. Spijtig genoeg was de levering heel laat daar UPS het adres niet vond, zelfs na 2 maal telefonisch contact...

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

adam 15-05-2018 Via de website gekocht

Enorm aanbod & service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm aanbod, zéér goede service, gratis zending, maar vooral gratis retour met degelijke transporteur!
Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GM 15-05-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met ruim aanbod aan degelijke producten!

Ik kwam bij de webshop terecht door het zoeken naar bepaalde fietshelm. Het betreffende merk wordt door weinig webshops en winkels aangeboden. Dankzij Bikester heb ik toch de helm die ik wilde kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 15-05-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Deel van de produkten niet geleverd , toch aangerekend.
Geen gehoor bij klantenservice, serviceverzoek gedaan. Krijg mail terug dat er communicatieproblemen zijn en mijn verzoek in het Engels moet doen. Dit wordt gedaan en krijg opnieuw dezelfde mail IVM communicatieproblemen.
Telefonisch krijg je niemand aan de lijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Peter 10-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, duidelijke website, goede prijs kwaliteit. Veel producten. Veel betaalmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews