Bikester.be - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 695 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 73 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

joeri 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten die moeilijk elders te vinden zijn, meestal vrij snelle levering (ook in corona tijden)

Reageer

Erik L. 10-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Uitgebreid assortiment. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Gebruiksvriendelijk bestelproces.

Reageer

Wim 10-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
belgisch bedrijf en een breed assortiment van specifieke onderdelen. Overzichtelijke zoekfunctie

Reageer

Nick 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod (misschien zelfs wat te uitgebreid, soms wordt het onoverzichtelijk), vaak erg mooie aanbiedingen.
Ook de verzending gaat steeds goed en snel...

Reageer

Pédé 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Perfecte levering.
Correcte uitleg op de site.
Een aanrader.

Reageer

Jan. 24-11-2020

Algemene score

1,0
Betreft bestelling BBE1477476. Voor de 100.000ste keer. Ik heb niets besteld bij Bikester. Het adres wat bij de bestelling staat, is niet mijn adres. De persoon die op heet opgegevenadrcs woont, weet ook niets af van een bestelling. Op een klacht die ik heb ingediend, wordt maar voor de helft geantwoord. Zo een slechte ervaring heb ik nog nooit meegemaakt.

Reageer

Wim C. 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je weet wat je wilt, dan kan iedereen hier zijn eigen ideale fiets scoren. Mooie prijs voor de geboden kwaliteit. Netjes verpakt, vlotte levering, duidelijke instructies voor de (weinige) montage die er nog rest.

Reageer

Ronald 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie veroakkibg. Karton dois met vele kleine tekeningen van fietsmateriaal. Als cadeaux spannend om te openen 😊.

Reageer

Wim 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden wat ik zocht voor een goeie prijs en een snelle levering! Site en communicatie verlopen vlot.

Reageer

Bouwie 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel gebruiksvriendelijk . De bestelde producten worden heel snel geleverd . Het contact met de klantendienst verloopt zoals het hoort . Een prima service en meestal de beste prijzen .

Reageer

Nic 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Eén artikel moeten terugsturen wegens verkeerd bestelde maat. Vlekkeloos verlopen, ook het financieel aspect hiervan. Ook timing van levering prima.

Reageer

Jo 22-10-2020

Algemene score

8,0
Goede pasvorm, en blijft deze ook goed behouden, zelf na verscheidene wasbeurten.

Reageer

Pol 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al verschillende keren een bestelling gedaan steeds op tijd , prima kwaliteit en de juiste prijs.

Reageer

Dirk 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en competitieve prijzen. De levering verliep snel en vlekkeloos.

Reageer

Mathijs 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment. De betere merken voor redelijke prijzen. Ik zocht en vond een fietsmand. Een merkloze vind je misschien net iets goedkoper maar bij deze weet ik zeker dat hij lang meegaat. Ook vond ik het gemakkelijk de juiste kleine items zoals remblokjes te vinden. Daar besteed ik liever geen uren aan. Van een eerdere aankoop had ik een 10% kortingsbon, wat het extra aantrekkelijk maakte om een tweede aankoop te doen.

Reageer

Tim 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, goede en betaalbare producten, competitieve prijzen - veel keuze

Reageer

JimH 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zit zeer goed zonder drukpunten. Makkelijk vast en los te maken en ook gedurende de rit makkelijk bij te stellen. Fantastische fietsschoen. Wel 1 maat groter bestellen dan uw gewone schoenmaat omwille van Italiaanse leest.
Super snel en volgens afspraak thuis bezorgd.

Reageer

Bart 06-10-2020

Algemene score

8,0
Snelle service met de correcte artikelen voor een juiste prijs. Zeker een aanrader.

Reageer

Hans 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad met bestellingen van Bikester. Altijd correct geleverd en verpakt

Reageer

Pierre 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer omvangrijk aanbod van alle fietsonderdelen van topmerken, zeer snel geleverd. Wie gaat er dan nog kilometers rijden naar een fietswinkel met een beperkt aanbod (je zult waarschijnlijk nog een keer moeten teruggaan omdat ze niet hebben wat je nodig hebt en het moeten bestellen) ? Ik niet!!

Reageer

Hans 30-09-2020

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad met bestellingen van Bikester. Altijd correct geleverd en verpakt

Reageer

Werner 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website. Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Na 2 dagen werden de bestelde artikelen reeds geleverd aan huis. Zeer ruime keuze.

Reageer

Sven 30-09-2020

Algemene score

6,0
ik had de Giant propel Advanced 2 2020 gekocht, de fiets en accesoires zijn goed en snel geleverd. Enkel was bij de fiets de versnelling totaal niet goed afgeregeld en stond de derailleur achteraan scheef. Heb de fiets dus vrij snel naar een fietsenmaker moeten brengen voor alles goed af te regelen. Zeer blij met de fiets enkel de afregeling kon een pak beter.

Reageer

Willy 23-09-2020

Algemene score

9,0
Op Bikester is alles te vinden voor de fiets voor een zeer faire prijs. Bovendien geeft het je inspiratie.

Reageer

Eva 23-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod en makkelijk overzicht op de beschikbaarheid.
Snelle verzending en goede service.

Reageer

Wouter Bols 22-09-2020

Algemene score

1,0
Met de aankoop en de levering helemaal geen probleem. Goed geregeld. Snel geleverd.
Je moet zelf de fiets terug monteren. Ook dat is OK, dankzij redelijk goede handleiding.

Maar... als het fout gaat... zoals bij de fiets die wij aankochten, blijkt service na verkoop toch wel héél moeilijk!
Feit: onmiddellijk na montage achterderailleur in het wiel. Derailleur krom.
Actie: melding via webformulier op 1 september. Goed gedocumenteerd met foto's en beschrijving van het probleem.
Eerste reactie of blijk van ontvangs van mijn melding: op 8 september. "Het wordt doorgestuurd naar onze garantie-afdeling. Kan enkele dagen duren".
Tot op vandaag (drie weken na mijn eerste melding): niets meer!

Dit ondermijnt toch wel de betrouwbaarheid van deze shop! Ik begrijp de goede reviews, was zelf uiterst enthousiast en vol vertrouwen, maar daar is helaas niets meer van over.

Te vermijden dus!

Reageer

Michel 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte en snelle levering, goede en accurate informatie betreffende leveringsmoment

Reageer

Georges 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de website en de afhandeling. Een correcte prijs voor mijn bestelde onderdelen, keurig en zeer snel geleverd! Kan niet beter.

Reageer

Dirk 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top! Alles was in orde, enkel een beetje wachttijd voor levering, maar de bestelling was perfect!

Reageer

Dujardin Yolande 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en goede maatbeoordeling
Aankoop bevalt en zeem is heel goed beoordeeld

Reageer

Casper 08-09-2020

Algemene score

1,0
Diverse artikelen besteld voor bij € 400,-. Nooit geen betaal bevestiging ontvangen, en op emails wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar. Ik heb geprobeerd alles te annuleren dit ging niet omdat Bikester niet reageert. Na diverse mails te sturen kreeg ik uiteindelijk het bericht dat de bestelling onderweg is, wat van mij niet hoefde. Bij ontvangst alles direct terug gestuurd. Tot op heden mijn geld nog niet terug, en nog steeds geen contact gekregen. We zijn bijna een maand verder....

Reageer

Kris 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze , bestelling loopt vlot en wordt zeer snel geleverd.
Een fijne ervaring

Reageer

Ulrich 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze E-mtb besteld op 13/08/2020..een paar dagen later een vraagje naar Bikester service met de vraag wanneer geleverd werd de dag nadien beantwoord “fiets staat klaar voor verzending”
De tracking van DPD klopt niet of er zit 2 dagen vertraging op, DPD stond op 26/08/20 plotseling met de fiets voor de deur …we waren toevallig thuis…
Alles in acht genomen toch tevreden met onze aankoop, fiets was netjes verpakt en had geen schade.
Ik ben tevreden, alleen de tracking zou beter moeten..toch geef ik 9/10

Reageer

Frank Humbeek 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot aanbod en gebruiksvriendelijke website. Verwacht morgen of overmorgen de levering.

Reageer

Gert 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bikester levert topproducten aan een goede prijs. De leveringen verlopen ook zeer vlot! Topservice!

Reageer

Pvdh 26-08-2020

Algemene score

7,0
Ups is een onbetrouwbare leverdienst. Ze leveren niet, doen het naar een access point maar verwittigen niet. Bikester volgt ook niet op.

Reageer

Werner 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bikester heb ik bij toeval ontdekt. Je kent het wel, veel vis in de grote webwinkel zee. Echter bikester komt op positieve wijze bovendrijven. Naar mijn mening correcte prijzen. Niet veel gedoe om je bestelling te plaatsen en vlotte verschillende betalingsmogelijkheden. Terugzending van items verloopt rimpelloos. De terugbetaling binnen 5 dagen in orde. De communicatie is klantgericht. Kortom een aanrader voor iedereen die aan sport doet.

Reageer

TG 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals bij de vorige levering is het materiaal van behoorlijke kwaliteit en het was een correcte levering.

Reageer

CV 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod, super beschrijving, snelle behandeling van de bestelling, correcte prijs; een echte aanrader!

Reageer

Tim 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke aangename webshop. Vele merken en goede voorraad. En mooie kortingen.
Leveringstermijn wel wat lang vind ik. Maar dit kan ook aan DPD liggen natuurlijk.
Indien het niet te dringend is en je wil een goede prijs dan zou ik zeker voor deze shop kiezen.

Reageer

tpoismans 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Bikester op aanraden van een vriend. Veel keuze en vond vrijwel direct wat ik nodig had.
Al meerdere keren besteld en zonder problemen geleverd.

Reageer

Jeroen 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte behandeling, snelle verzending en steeds correcte customer support bij eventuele terugzending.

Reageer

tom weytens 09-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en correcte bezorgen van het bestelde materiaal, waarvoor en dus heel tevreden, scheelt terug een rit naar de fietsenmaker

Reageer

Kristof 05-08-2020

Algemene score

2,0
Kwaliteit aangekochte spatborden is ondermaats. Na 6 ritten zijn de bevestigingspunten afgebroken. Deze spatborden werden mij aanbevolen via de shop zelf. Ik wacht nog op een oplossing/antwoord.

Reageer

Peter 05-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en keuze aan een betaalbare prijs. Overzichtelijke website en snelle verzending.
Ook retourneren gaat vlot.

Reageer

Patrick Goedefroit 05-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot gamma van producten aan schappelijke prijzen. Gebruiksvriendelijk en vlotte leveringen.

Reageer

Georges 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede shop, alles prima verlopen geen klachten snelle bediening en prima materiaal

Reageer

DvdM 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling van bestelling, product voldoet aan mijn verwachting, vlugge levering.

Reageer

Duncan 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie, nette fiets! Heel fijn om mee te rijden, levering was ook snel. Binnen 3 dagen was hij al hier. Montagehandleiding was heel handig in het ineenzetten van de fiets. Helemaal tevreden van de bestelling! Zeker aan te raden.

Reageer

Danny 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod aan een correcte prijs.
Vlotte bestelprocedure.
Snelle levering.

Reageer

Toon meer reviews