Bikester.be - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 695 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 73 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 26-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering. Duidelijke beschrijving van de artikelen
Goede service. Deze site geeft een duidelijke omschrijving van artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering van degelijk fietsmateriaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel is gebruiksvriendelijk, levert snel en biedt degelijk materiaal aan. Hun keuze is ruim in allerlei fiestproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Benoit 24-08-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nergens vond ik juist dit model. Andere modellen vielen dik tegen, deze bevalt heel goed. Volgende week test in triatlon Gerardmer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 23-08-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte bestelling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gemakkelijke bestelling en snelle, vlotte levering van mijn 'Fixie Leeds'-fiets. De meegeleverde handleiding was onbruikbaar, maar ook niet echt nodig voor montage. Super ook dat de montage-tools worden meegeleverd. Er moest achteraf nog wel wat bijstelling gebeuren: slepende achterrem, te strak gespannen ketting, .... Er rest nu nog één vervelend probleempje: een tikkend geluid aan één zijde van de trapas. Moet ik nog eens naar kijken en eventueel contact voor opnemen. Voor het overige lijkt het me een zeer behoorlijke fiets, zeker voor die prijs ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dimitri 22-08-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over service en levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met ruim voldoende uitleg over alles. Prima prijs voor de producten en perfecte opvolging van uw bestelling mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 22-08-2017 Via de website gekocht

Veel keus en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus in de winkel, van uit je zetel kiezen en aan huis geleverd. Via mail kan deze levering vlot worden gevolgd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moens Willy 17-08-2017 Via de website gekocht

De service was top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was in orde, ik ben een heel tevreden klant. Zondag besteld en dinsdag ontvangen. De producten waren goed ingepakt en de leverancier was vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvc 16-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime keuze. Gemakkelijk te gebruiken en een overzichtelijke website. En vooral zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjorn 15-08-2017 Via de website gekocht

top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na wat aarzeling over een artikel toch contact opgenomen met de klantendienst, zeer snel geholpen geweest met het juiste artikel.
top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 15-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste product voor de juiste prijs. Vlot geleverd. Zeer tevreden van het product. Een aanrader. Zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 15-08-2017 Via de website gekocht

snel en ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel waar je echt alles kan vinden, ook nog aan een goede prijs en dan ook nog zonder leveringskosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolay 15-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Productkeuze ruim en up-to-date (vb. professional bike travel bag quasi nergens beschikbaar); bestelling tot levering in twee werkdagen: naadloos; zeer aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greg 15-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goed. De enige shop waar ik vond wat ik zocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs op mobiele toestellen. Er wordt een groot assortiment aangeboden. De prijzen zijn goed. Het enige minpunt is dat je moet betalen voor levering en dat de levering meerdere werkdagen duurt. Bij veel e-commercanten is het gratis en wordt het de volgende dag geleverd. Desondanks zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en perfecte levering. Alle producten en stock en aan goede prijzen. Op deze manier is het fijn bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

browneal 15-08-2017 Via de website gekocht

Topservice! Gele trui!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volledige bestelling, in een mum van tijd. Niet thuis bij levering en de dag erna af te halen in kortste afhaalpunt. Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Holemans 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering voor een super prijs/kwaliteitsverhouding. Veel keuze, prima helpdesk die je helpt om de juiste keuze te maken. Levering makkelijk op te volgen via de trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 30-03-2017 Via de website gekocht

False promotion

Algemene score

3,0
I feel cheated. They copy the system used by Bol.com and Amazon.com by showing a clock showing 'order before x time and we send today' it's 3 days later and I just got email to say it has been sent - from Germany (to belg)! + 3days delivery. I wanted items before weekend.. looks like that won't happen. If you are satisfied with web service which was probably cutting edge in 2001 you will love this place.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Rombaux Patrick 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten makkelijk te vinden.

Service
Snel antwoord en duidelijk.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden,anderen zullen dat zeker ook zijn.

Extra toelichting
Bestellen en ontvangen gaat vlug.Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

noel depoorter 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
er zijn produkten die hoger en lager zijn dan de fietswinkels dat is concurrentie en dat is wel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfriedvanrossum 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzicht product gemakkelijk gevonden

Service
zeer snelle en correcte service

Assortiment
uitgebreid en kostprijs voordelig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timbreckpot 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
Ruime keuze in producten. Door de vaak grote kortingen ook ruime keuze wanneer uw budget niet zo groot is.

Aanbeveling
ik ben tevreden klant!

Extra toelichting
Producten waren in orde, alles werd snel en correct geleverd. De bestelde fietskledij is van zeer goede kwaliteit in verhouding tot de prijs. Mooie kortingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hrm 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levertijd

Assortiment
er is voldoende keuze

Aanbeveling
Goedkope prijzen

Extra toelichting
Ligt vermoedelijk niet aan jullie maar ik vind wel dat je het moet weten. Het pakket werd gewoon door postbode in een niet slotvast opberkastje weggelegd terwijl hij dit naar een afhaalpunt had moeten brengen, is niet gebeurd zodat de banden in verkeerde handen hadden kunnen komen = minpunt. Heb dus ook niet moeten tegentekenen voor ontvangst. Misschien dat dit in de toekomst kan vermeden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredjen 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
correct

Assortiment
groot

Aanbeveling
zeer correct en vlugge levering

Extra toelichting
Door het grote aanbod en vlugge levering gemakkelijk te betalen perfect dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbury 09-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
makkelijke en snelle bestelling

Service
geleverde spatbordenset bevatte niet de bevestingsonderdelen die cruciaal zijn om de spatborden op de fiets te kunnen monteren

Aanbeveling
ik zou de shop niemand aanraden want de enige 'oplossing' bestond erin om het hele pakket terug te sturen ipv de ontbrekende onderdelen naar de klant te sturen

Extra toelichting
geleverde spatbordenset bevatte niet de bevestingsonderdelen die cruciaal zijn om de spatborden op de fiets te kunnen monteren

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Marijke H 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ruime keuze, makkelijke en duidelijke manier om te bestellen, betaling via paypal

Service
vlotte en professionele afhandeling van de bestelling, snelle verzending, prima

Assortiment
Ruime keuze,

Aanbeveling
altijd goede ervaringen gehad bij Bikester en gratis verzending bij grotere bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flvdv 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed overzicht producten en behandelingsservice maar toch iets te lange levertermijn ten opzichte van anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy verschueren 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site en gemakkelijk te bestellen

Service
besteld en zelfde week nog geleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede service, goede produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Engels 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak om thuis vanuit je zetel te kunnen kiezen en shoppen blijft ook hier een heel groot voordeel.

Service
snelle afhandeling en levering van de aangekochte goederen.

Assortiment
uitgebreid aanbod en goede beschrijving van alle artiekelen.

Aanbeveling
ben al een heel tijdje klant bij bikester en heb ook al goede ervaringen gehad met goederen te retourneren.

Extra toelichting
Shoppen bij bikster is gewoon heel gemakkelijk en snel....De prijzen zitten ook goed en de snelheid van de levering is zeker een pluspunt. Ik kan iedereen "Bikester" ten zeerste aanbevelen voor zijn of haar fietsuitrusting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefmart 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
iets vlugger

Extra toelichting
Misschien bestelling iets vlugger; zo van vandaag besteld morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

roskrulleke 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website - vlotte betaling

Service
levertijd heeft enkele dagen geduurd

Assortiment
goede prijzen

Aanbeveling
buiten de levertijd, zeker een aanrader

Extra toelichting
volgens de website staat er levering via DHL of UPS, hier echter geleverd door DE POST vandaar een langere levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

erik struys 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
betaling gaat zeer vlot. Jammer genoeg is het niet mogelijk om beoordelingen van anderen te lezen op de site. Ook jammer dat je vervoerskosten betaald onder de 50 euro. Ik zou veel meer kopen als transport gratis was.

Assortiment
enorm groot aanbod.

Aanbeveling
Je vindt er gewoon zoveel dat je er niet kan naast kijken.

Extra toelichting
Jammer genoeg is het niet mogelijk om beoordelingen van anderen te lezen op de site. Ook jammer dat je vervoerskosten betaald onder de 50 euro. Ik zou veel meer kopen als transport gratis was. Maar dat zijn maar kleine punten. De maattabel voor verschillende merken van kledij maakt het betrouwbaar om bij Bikester kleding te kopen. En het aanbod is enorm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

FreFel 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is als een fluitje van een cent om opzoekingen te doen op de wbsite

Service
Alles verliep vlot en de bestelling werd tijdig geleverd.

Assortiment
Er is keuze te over en alles van de beste kwaliteit.

Aanbeveling
De website is zeer duidelijk en je moet er de deur niet voor uit.

Extra toelichting
Het verloopt allemaal prima, verder geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fannyenpeter 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site, duidelijke prijsaanduidingen

Service
nodige mails ter bevestiging bestelling en verzending

Assortiment
ruime keuze in zijn branche

Aanbeveling
zeer betrouwbaar, gans europa, goede levering

Extra toelichting
goede service, beste prijs en vertrouwen in grote organisatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

guy heyman 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben zeer tevreden over mijn bestelling precies wat ik gevraagd had Alles is goed verlopen

Service
zeer tevreden over da aankoop van mijn racefietswielen

Assortiment
zeer ruime keuze voor de fiets

Aanbeveling
iets wat je zoekt in een fiets winkel kun je bij bikester vinden

Extra toelichting
Ik kan niets vinden wat ik er zou kunnen aan verbeteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vgrundea52 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke webshop met alle nodige informatie

Service
snelle reactie voor bestelling en levering

Assortiment
veel keuze, scherpe prijzen, goede kwaliteit

Aanbeveling
ik ben 100% tevreden over deze aankoop.

Extra toelichting
De bestelling van fietskledij is vlot verlopen, de communicatie via e-mail ivm bevestiging enz was duidelijk en correct. Levering na 3de werkdag was ok. Producten waren wat ik gevraagd had, 1 van de 4 heb ik teruggestuurd (wegens te klein) met een retourlabel dat eenvoudig te printen was. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Niet onbelangrijk: producten tot 100 dagen na ontvangst kosteloos retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulvanwelden 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige zoekfunctie

Service
Snel en correct bediend

Assortiment
Bikester heeft (bijna) alles!

Aanbeveling
Handige zoekfunctie, Snel en correct bediend en Bikester heeft (bijna) alles!

Extra toelichting
Handige zoekfunctie, Snel en correct bediend en Bikester heeft (bijna) alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik VD 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruime online cataloog gepaard met een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Coenen 03-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk te bekijken

Assortiment
Een groot aantal onderdelen is verkrijgbaar

Extra toelichting
De filters vind ik persoonlijk niet goed werken maar ik heb wel alles gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

leonjoosten 30-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Perfecte service.

Extra toelichting
Zijn geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alec-s 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Got a 10% discount without having to do much! However, you might want to make suggestions for related items. For example, if someone buys pedals, you might want to suggest purchasing pedal mounting grease.

Aanbeveling
Very good prices and quick delivery

Extra toelichting
The prices were good and delivery by DHL was quite fast, given that delivery costs were free for orders over €100.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakelien 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
kinderkledij uitbreiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lspvh 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
ze zijn niet altijd op alles goedkoper dan "gewone winkes", maar op een aantal produkten is het verschil spectaculair. En wat een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koengoor 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Zeer duidelijke info over de status van de bestelling. Snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

johamari 08-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via Paypall zo besteld

Assortiment
Niet eenvoudig om een (web)winkel te vinden waar je bvb alleen het fietsachterwiel kan kopen

Extra toelichting
Over de hele lijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

begijnhof 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering en goede feedback na aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer