Bikester.be - Reviews & Ervaringen

6,8 Lees 696 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 63 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jules Boyen 11-10-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en accurate levering. Verpakking liet wat te wensen over. Dat kon beter.
Voor de rest uiterst tevreden. Scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

LM 10-10-2017 Via de website gekocht

Slecht. Geen tweede levering aan huis

Algemene score

1,0
Zeer ontgoocheld in jullie diensten. Ik was niet thuis bij de eerste levering en mocht dan zelf mijn pakje gaan halen in Wallonië op 20 kilometer van huis en lang moeten wachten voor ze mijn pakje terugvonden. Ik heb jullie dit gemeld. Alles wat ik als antwoord krijg is dat ik contact moet opnemen met ups. Zeer ontevreden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

KrisV 06-10-2017 Via de website gekocht

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Géén opmerkingen, alles verliep gewoon uitstekend. Een service die af is! Ik zou het aan iedereen aan bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 05-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Product komt overeen met de beschrijving op de website. Heb exact gekregen wat ik verwacht had.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Gelder-Polleunus 05-10-2017 Via de website gekocht

Service

Algemene score

10,0
Was de eerste maal dat we bij jullie bestelden en het viel reuze mee!!!!
Vlotte bestelling, zeer vriendelijk hulp bij vragen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof vanwelsenaers 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles goed verlopen en netjes ingepakt. Ruime keuze op webschop. Snelle en goede levering. Zullen regelmatig op de webshop kijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chelle 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een handig overzicht met een duidelijke omschrijving van de artikels. Handig is de maten tabel. Snelle en duidelijke service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 04-10-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en vlot kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een groot assortiment, vlotte bestelling en een snelle levering. Jammer dat de verpakking veel te groot was voor hetgeen ik bestelde, zonde voor het milieu.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patsy 04-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service ! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling bij bikester:shimano rp9 raceschoen maat 42 . Juiste product, juiste schoenmaat, juiste prijs dankzij mooie korting. Levering volledig als beloofd via UPS(zending is te volgen op hun site). Kortom het Duitse bedrijf doet wat het beloofd.Niet de goedkoopste maar wel beste service ! ! !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mose 04-10-2017 Via de website gekocht

Vlugge levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na drie weken gewacht te hebben op een bestelling van een Sqlab zadel bij een plaatselijke winkel heb ik de bestelling geannuleerd en heb dit zadel bij Bikester.be besteld.
Bestelling geplaats rond 18u en was zeer verbaasd bij de levering de dag nadien. Verbaasd omdat het zadel van Duitsland moest komen. Dus, ZEER tevreden over de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAYMOND 04-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goed

Algemene score

10,0
ik ken de winkel eerst niet maar deze is aan te raden,
voor de snelle service en kwaliteit
Levering 1 dag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart van weyenberghe 04-10-2017 Via de website gekocht

vlot en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot aanbod, goede prijs variaties, overzichtelijke website, correcte betaal afhandeling en betaal mogelijkheden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klus 04-10-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vlotte en correcte levering. De kwaliteit van de producten voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De pasvorm van de helm strookt met de beschrijving van de maattabel. Ik ben alvast tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 03-10-2017 Via de website gekocht

Helpdesk doet dat goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkeerde type handvatten besteld (te groot voor mijn plooifiets). Eenvoudig retour gestuurd via UPS en probleemloos geld terug gekregen -- no questions asked.
Bij de helpdesk mijn probleem uitgelegd (met een fotootje van het stuur in kwestie), en snel, concreet, bruikbaar advies gekregen: welke handvatten wel zouden passen én enkele links naar reviews en een blog over de Brompton + Ergon combinatie, die hij voorstelde. Super service!
(En het vervangen van de handvatten was een makkie...)

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 03-10-2017 Via de website gekocht

Alles zoals het hoort te zijn!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en uitgebreid aanbod en makkelijk te bestellen. Heel de afhandeling en het leveren zijn vlot en zonder verrassingen verlopen. Graag tot ziens dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 28-09-2017 Via de website gekocht

Prima alles in orde correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima alles zoals beloofd! Product op Tijd geleverd. Degelijk materiaal. Een gebruiksaanwijzing van alle elementen UiTagenda de gereedschapskoffer zou handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FS 28-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop.
Er is een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod, aan goede prijzen en steeds snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.d.Schueren 26-09-2017 Via de website gekocht

Alles perfect en op tijd thuis bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn fietshelm is in prima staat aangekomen. De levering verliep prima.
Alles degelijk ingepakt en op de afgesproken dag thuisgebracht.
Bedankt hiervoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-09-2017 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer groot aanbod , breed overzicht van de meeste kwailteitsmerken, met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ELVE 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitmuntend bediend

Algemene score

9,0
Wat ik nergens kon kopen, heb ik gevonden bij bikester. Door de grondige omschrijving van het product wist ik dat ik het juiste fietsonderdeel had. Bovendien was er nog een mooie korting mee gemoeid +een welkomstgeschenk van 10 euro. Na de levering, die perfect te traceren is op de site, kreeg ik nog een extra korting voor een volgende aankoop. Spijtig dat de periode waarin die korting geldig is nogal kort is. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Enkel op smartphone werkt het opzoeken zeer traag. Conclusie :aanrader voor elke fietser. Ps ik heb al vrienden aanbevolen om hun gerief te zoeken op bikester. be!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 26-09-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een goedkoop maar degelijk product. Het product was ook zeer goed ingepakt en kon eenvoudig getraceerd worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

stefaan 17-09-2017 Via de website gekocht

excellent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte site + de winkel is goedkoper dan elders, met vlotte verzending en afhandeling.. een aanrader dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 15-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en heel snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen worden vlot gevonden , bestelproces gaat heel vlot en de levering is heel snel ! Kortweg de ideale webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xa4 13-09-2017 Via de website gekocht

10 op 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte prijs en levering voor degelijk produkt. Bikester is top! Ben je op zoek naar goede fietsonderdelen dan is dit een toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruddy gabriels 13-09-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering van de bestelde goederen !!! Volgende maal bestel ik weer bij BIKESTER als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godelieve 13-09-2017 Via de website gekocht

Dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de bestelling was goed te volgen, is op tijd aangekomen. De kwaliteit van in dit geval fietsonderbroeken kwam overeen met de beschrijving. Een klein minpuntje: de maten zijn voor dit type iets kleiner dan normaal. Gevolg: we hebben de broek voor mijn man teruggestuurd. Hoe dit moet is duidelijk en helder beschreven. Nu nog kijken of het terugstorten ook snel gaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo 13-09-2017 Via de website gekocht

alles prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op zondag besteld en op maandag geleverd in Belgie, en dit aan een scherpe prijs. Een voorbeeld voor anderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-09-2017 Via de website gekocht

Degelijke producten, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enkel positieve ervaring. Gebruiksvriendelijke site ook.
Degelijke producten, snel geleverd.
Kan geen minpunt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martine 12-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel en perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en goede omschrijving van het product. Kwaliteit tegen goede prijs! Snelle levering en zeer betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omer vanRillaer 12-09-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit tegen een goede prijs van

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod van merk artikelen met een grote keuze uit verschillende modellen. Ik heb door een snelle zoek robot om artikels te vergelijken datgene ik wenste kunnen bestellen Snelle levering

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 12-09-2017 Via de website gekocht

Zeer vlot en correct goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering en scherpe prijzen
Zeer goede service. Ten zeerste aan te bevelen.ruime keuze aan artikelen en steeds in vooraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 12-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering,een verzorgde servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bikester.be is voor mij de winkel bij uitstek,steeds een juiste levering van je bestelling, het geleverde materiaal werkt voor treffelijk, de winkel is een echte aanrader.
Met vriendelijke groeten,
Roger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 08-09-2017 Via de website gekocht

Vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte en snelle levering. Onderdelen waren goed verpakt. Ruime keuze tegen een prijs-kwaliteit produkt.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 07-09-2017 Via de website gekocht

goed en goekoop, gote keuze

Algemene score

8,0
op internet gevonden, goedkoop en makkelijk, de keuze is ook zeer ruim, gemakkelijk thuis geleverd binnen een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rik E 07-09-2017 Via de website gekocht

Stipt en snel

Algemene score

10,0
Bestelling werd mooi op tijd geleverd! Strakke service en ruim aanbod. Ik kom zeker nog terug voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 06-09-2017 Via de website gekocht

Functionele firma

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde fietstas was binnen de twee dagen bij me thuis geleverd. Heel het proces van vertrek in de winkel tot aflevering thuis kon je volgen online. Je had zelfs de mogelijkheid om het afleveruur te wijzigen. De enige reden waarom de firma niet het maximum van de punten krijgt, is dat ze nogal kwistig omspringt met verpakkingsmateriaal. Uit milieustandpunt zou hier een stuk zuiniger mee omgesprongen kunnen worden. Anderzijds dient gezegd dat de verpakking niet toeliet om het product te beschadigen tijdens transport.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fabienne 06-09-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We hebben beide fietshelmen heel snel ontvangen en zijn tevreden over de producten. Ook na het afgaan van verschillende websites is Bikester volgens mij de beste in verhouding prijs kwaliteit. Nu moet ik wel vermelden dat de Bell helm in een fietswinkel 2 euro goedkoper was, maar dat is maar een klein opmerking. Over het algemeen tevreden van de levering, het gemak van bestellen en de kwaliteit van de helmen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toebaert 06-09-2017 Via de website gekocht

Moeilijk

Algemene score

1,0
Ze vragen een beoordeling maar mijn pakje geraakt niet bij mij
dus dat begint niet goed voor een nieuwe klant
Ik denk dat Ik mijn nieuwe fiets na de winter daar niet ga kopen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

kim librecht 06-09-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden. correcte service, spoedige bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is vlekkeloos verlopen. de dag na de bestelling het pakket reeds gekregen. pakket goed verpakt. correcte inhoud. heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 05-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede wibkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds een Goede prijs en kwaliteit verhouding. Goede producten. Vaak kortingen. Overzichtelijke site, zeer gebruiksvriendelijk.
Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 05-09-2017 Via de website gekocht

Webshop met gedetailleerde informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop bevat heel wat informatie zodat een correcte keuze kan gemaakt worden voor het gewenste product.
3 dagen na bestelling (bestelling op zaterdag) werd het pakket geleverd: Niet supersnel, maar wel meer dan redelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tim Du Bois 05-09-2017 Via de website gekocht

Super aankoopervaring(en)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, snelle verzending en super gemakkelijke retourprocedure! Dikke aanrader! Hier nu al enkele keren besteld en 2 keer iets retour gestuurd. Alles prima verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lut D'hont 05-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitleg op de website was duidelijk.
Duidelijke uitleg om het bestelde te volgen via de tracking. Bij UPS liep er toch iets fout. Maar pakjetoch veilig bij mij geraakt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

luc 02-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ontbreken van één artikel bij levering onmiddellijk gemeld. Bedrag is binnen de 3 dagen terug gestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manu 30-08-2017 Via de website gekocht

prima service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omschrijving kwam overéén met geleverde kwaliteit.alleen de handschoenen te klein en
daarom terug gestuurd. dus op de afloop hiervan , nog wachten.
Geen opmerkingen anders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rocoen 30-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en gemakkelijke website, groot assortiment. Steeds interessante aanbiedingen en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Werner 30-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod van fietsmaterialen tegen scherpe prijzen. Levering altijd vlot en zonder problemen. Ook regelmatig kortingscodes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 30-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke site, snelle en correcte levering. Groot assortiment van verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 29-08-2017 Via de website gekocht

kwaliteit en service op een snelle manier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestellingen die ik plaats worden steeds met zorg afgehandeld. De levering vindt steeds keurig plaats op de aangegeven datum, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 29-08-2017 Via de website gekocht

Snel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er ontbreekte een schroef aan een onderdeel dat ik besteld had. Ik heb dat gemeld en 2 dagen later had ik een nieuwe in retour gekregen. Super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews