Bikester.be - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 695 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 73 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 05-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer overzichtelijk en biedt zowel voor de beginner als de gevorderde fietser een ruime keuze aan. Er worden steeds mooie kortingen aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 05-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bikester is niet altijd de goedkoopste, maar als je de aanbiedingen bijhoudt dan kan het toch wel wat schelen ten opzichte van andere sport-webshops. Abonneren op de nieuwsbrief loont ook met diverse kortingbons die je krijgt, hiermee kan je zeker je voordeel doen. Pluspunt is zeker de vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Verheyen 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, veel keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering met DHL (besteld op black friday, maandag a.s. geleverd). Levering gratis vanaf €50.
Ruime keuze van producten in alle prijsklassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 29-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare service, ook na de verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service van Bikester is uitstekend. Door beschadiging van mijn pakket door de transporteur is 1 klein item tijdens het transport uit de doos gevallen. Bikester heeft me hier onmiddellijk store credit voor toegewezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Van den Bossche 29-11-2017 Via de website gekocht

Service zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nalevering netjes afgehandeld, een telefoontje was voldoende om een ontbrekend item de dag erna reeds geleverd te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Giovanni 29-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel er vaak door de diversiteit van het aanbod en de goede prijs/ kwaliteit . Hun aanbiedingen vallen me ook wel geregeld in de smaak. Topwebwinkel !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

philippe 29-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website plus goede aanbiedingen. Veel keuze en kwaliteitsvolle kledij
steeds snelle levering van de bestelde artikels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 29-11-2017 Via de website gekocht

Amateuristisch

Algemene score

1,0
Tracking werkt niet.
Doos was eerst gebruikt als voetbal.
Postpunt vroeg om levering na te kijken omdat hij in slechte staat was toegekomen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Kalieber 28-11-2017 Via de website gekocht

alles ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de site is overzichtelijk en de keuze om iets te bestellen is ook groot . Alles verliep heel vlot . Het zou voor mij wel fijn zijn als de bestelling naar een afhaalpunt zou verzonden worden .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van correct onderdeel
Overzichtelijke site met foto’s en uitleg over onderdelen.
Zou zeker nog bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Verjans 24-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met regelmatig fikse kortingen. Ook de leveringen zijn perfect waarbij alles kan gevolgd worden dmv het tracken systeem.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 24-11-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service 2 dagen bestelling thuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar ik op zoek was naar dit product en er ooit al iets besteld had en ook snel en goed aangekomen was
Een tevreden klant komt altijd terug 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim van cleemput 23-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod, veel promoties en snelle levering!
Zeer tevreden ook over retoutzendingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim3600 22-11-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort.

Algemene score

8,0
Alles zoals het hoort. Bestelling en levering van een gekent product waarvan de kwaliteit vast licht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 21-11-2017 Via de website gekocht

ruim aanbod

Algemene score

9,0
goede keuze, overzichtelijke site, betaalmogelijkheden zeer goed, levering correct. Mogelijkheid tot gratis retour.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dappere 50+ fietster 21-11-2017 Via de website gekocht

Zeker een aanrader voor iederen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel leuke website die veel voordelen te bieden heeft. Van bestelling tot levering is alles prima verlopen. Blij om jullie te ontdekken en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service! Jammer genoeg passen de kettingbladen niet, en ik kan ze gratis retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klomp Reinier 15-11-2017 Via de website gekocht

goede service , snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, overzichtelijk. Alle betalingsmogelijkheden.
Nuttige nieuwsbrieven.
Regelmatig kortingsacties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-11-2017 Via de website gekocht

Perfect ?? zoals gewenst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment met de juiste uitleg. mooie afgeprijsde artikels stuk voordeliger in prijs. Betaling gemak. Prijs en levering perfect afgehandelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 15-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en zalige cruiser fiets.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een kans genomen met deze winkel maar heb er geen spijt van, er zat maar één dag tussen de bestelling en mijn fiets. En de accessoires kwam de dag erna toe. De fiets is echt top kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James 14-11-2017 Via de website gekocht

Alles op 1 plek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door het brede gala aan artikelen beschikbaar op voorraad met keuze voor alternatieven is het de ideale preek om snel en goedkoop je wisselstukken voor de volgende dag te bestellen...

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo1982 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm veel keuze. Af en toe scherpe prijzen. Heb twee buitenbanden (x king performace) gekocht en ben zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jozef 14-11-2017 Via de website gekocht

Mooi op tijd en correct afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtelijk,duidelijk en correct .Voor iedereen is er wel iets te vinden .Levering is zoals gegeven correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-11-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had te kleine mtb schoenen teruggestuurd en gevraagd om mij te melden wanneer de grotere maat beschikbaar was. Dit is ook gebeurd en ik heb dan deze schoenen opnieuw besteld. Zeer snel geleverd en een prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendrik Dymarkowski 07-11-2017 Via de website gekocht

Snelle bestelling, verzending en goede ontvangst.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De onderdelen waar ik naar zocht, waren gemakkelijk te vinden op de website. De artikelen waren goed gedocumenteerd waardoor er geen extra vragen nodig waren. Tevens is er een vrij uitgebreid assortiment aan goederen aanwezig, waar dus iedereen zijn gading kan vinden. De levering gebeurde relatief snel niettegenstaande er een feestdag midden in de week viel. Ook dient nog gezegd dat de levering, de tracking vóór was.
De prijzen heb ik vergeleken met die van andere webwinkels en deze vielen gunstig uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima. Met 1 opmerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ging allemaal prima. Alles goed ontvangen. Al was ik bang dat niet alles nog in de doos ging zitten want die was aan 1 kant open (foto beschikbaar) Om klachten te voorkomen, zou ik de dozen beter toekleven.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Michel Bierebeeck 07-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle verzending !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was perfect wat ik online had besteld en paste perfect! De levering was zeer snel, binnen de 3 dagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-11-2017 Via de website gekocht

Pakket beschadigd geleverd.

Algemene score

1,0
Mijn bestelling werd zwaar beschadigd geleverd. De doos was op verscheidene plaatsen doorboord bij levering. Bij het retourneren van het pakket werd ik telkens door verschillende mensen geholpen in gebrekkig Nederlands waardoor de hele procedure ongemakkelijk verliep. Uiteindelijk is ze twee weken na levering verzonden geraakt. Nu maar hopen dat ik mijn geld ook terugkrijg...

Kort samengevat: zo lang je geen producten moet retourneren (of als je niet verwacht dat ze heel aankomen) kan je bij Bikester terecht. Voor alle andere dingen stap ik vanaf nu liever naar de concurrentie!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

paulDS 01-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte aankoop, goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles naar wens, de bestelling en de levering zijn zeer goed verlopen, alle artikelen voldeden aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 01-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende buitenbanden en snel gleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was mijn eerste ervaring met Bikester, en deze valt prima mee.
De site laat duidelijk zien wat je koopt, en de producten beantwoorden dan ook volledig aan de verwacfhting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 31-10-2017 Via de website gekocht

Een vlotte en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en goed gedocumenteerd, dus daarom dat ik kiest voor deze site. Mijn beoordeling ivm de levering is snel en vlot verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naturelle 31-10-2017 Via de website gekocht

Prachtig, het kan echt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht van het assortiment
goede product beschrijving

goede verwijzing naar het nemen van je eigen pasmaat voor een helm. Resultaat: de helm past perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 31-10-2017 Via de website gekocht

Ik ben fan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs (bijna de helft van andere winkels) voor een topproduct. Opvolging via mail is zeer goed en een snelle levering! Ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Brandt 27-10-2017 Via de website gekocht

Massa's fietsonderdelen aan straffe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site vind je alle nodige onderdelen en materiaal. Dankzij de gedetailleerde beschrijving op de site is het makkelijk om de juiste te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-10-2017 Via de website gekocht

Ruime keuze en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bikester is een betrouwbare onlinewinkel met redelijke prijzen en duidelijk wat betreft voorraad, inhoud en beschrijving product, betaling, levering...alles top en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geukenwt 25-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was niet volledig bij levering,maar na een simpel mailtje naar de webshop werd dit direct rechtgezet en nagestuurd. Dit is nog eens service,heb ooit anders meegemaakt,een voorbeeld van hoe men klanten behandeld !!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en geweldige service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Bikester gekozen voor de snelle en goede afhandeling van de bestelling.
De prijs en de kwaliteit van de goederen heeft me er toe aangezet om hier te shoppen..
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsgoederen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Fierens 24-10-2017 Via de website gekocht

Super makkelijk te bestellen uit breed gamma. Topkwaliteit !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijke website met breed keuzegamma. Perfecte en snelle bestelling. Topper ! Reeds meerdere malen besteld, steeds prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann vandenberk 24-10-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect verlopen! Van bestelling tot levering! Ook zeer netjes verpakt.
Ook retourneren verloopt zeer correct.
Bikester is TOP!👊🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noël 24-10-2017 Via de website gekocht

prima zaken hier te doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en volledige levering.
Goede informatie over verzending.
Overzichtelijke, duidelijke site
Regelmatig uitstekende promoties.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vandaele Eric 20-10-2017 Via de website gekocht

Gekregen wat is gevraagd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site en duidelijke informatie van het te bestellen product ,bestelling op tijd en afgeleverd op het juiste adres .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 18-10-2017 Via de website gekocht

kiderfiets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb gewoon kinderfiets 16 eens in getikt en kwam zo by jullie op de site
en de prys was in orde en de levering was 1 week dus ok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gregory 18-10-2017 Via de website gekocht

vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb gekozen voor deze shop omdat hij gemakkelijk is in gebruik en er is voldoende info over de producten , de levering verloopt ook vlot

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabien 18-10-2017 Via de website gekocht

Veel producten aan een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit. Snelle levering. Een beetje meer technische specificaties bij de producten zou welkom zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 17-10-2017 Via de website gekocht

mijn eerste bestelling liep perfect. Vertrouwen is er.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is mijn eerste bestelling die ik via deze site doe. Dit liep zonder problemen en was makkelijk op te volgen wanneer deze werd geleverd via de tracking. Interessant om nog bestellingen te doen !

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 17-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bikester heeft een groot gamma fietsmateriaal/kledij online beschikbaar tegen een correcte prijs en de levering is traceerbaar en supersnel.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Filip 14-10-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid en gunstig geprijsd gamma

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid en gunstig geprijsd gamma. Mijn bestellingen worden altijd snel behandeld en degelijk verpakt. Doordat het uit Duitsland moet komen, is het iets langer onderweg, maar dat is het enige nadeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan Mostrey 13-10-2017 Via de website gekocht

Je vindt er alles wat je nodig hebt voor het fietsen

Algemene score

9,0
Zeer goed navigeerbare site waar je alle producten snel terug vindt. Een groot aanbod aan scherpe prijzen. Alles wat je nodig hebt om te fietsen besteld van uit je zetel en zeer snel aan je deur geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 12-10-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs, snel en flexibel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist welk product ik zocht en Bikester had deze goedkoop staan en snel leverbaar. Ik had vroeger ook reeds besteld bij hen en was tevreden over de dienstverlening, dus de keuze was snel gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules Boyen 11-10-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en accurate levering. Verpakking liet wat te wensen over. Dat kon beter.
Voor de rest uiterst tevreden. Scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews