Bikester.be - Reviews & Ervaringen

6,8 Lees 696 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 63 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ann 07-02-2018 Via de website gekocht

Een tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het artikel voldoet volledig aan mijn behoeften. Snelle levering en correcte afhandeling. Ik zou de website zeker aan iedereen aanraden. In de winkel vond ik mijn goesting niet, vandaar via de mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Slechte service na verkeerde levering 07-02-2018 Via de website gekocht

slechte service na verkeerde levering

Algemene score

2,0
De levering gebeurde niet zoals was afgesproken, namelijk, er was thuislevering voorzien maar product werd elders geleverd. Na contactname met Bikester wou deze de situatie NIET rechtzetten en diende ikzelf alle nodige acties te ondernemen om het product thuis te krijgen. Na tweede contactname met bikester kregen wij van hen géén enkele reactie meer. Zéér slechte service. Nooit meer Bikester voor mij.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Dimitri 06-02-2018 Via de website gekocht

Fout tijdens bestelling, niet geholpen

Algemene score

4,0
Fout tijdens bestelproces, 1 item nie geupdated en bestelling verzonden. Daardoor verzendkosten moeten betalen ipv het item te krijgen. Direct gebeld naar support, maar die konden niets meer doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Dominique Olivier 06-02-2018 Via de website gekocht

De service is alles wat ge verwacht dus supper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht over alles,goede uitleg over alles,alles verkrijgbaar in de dezelfde schop(heel handig) ,snelle service en levering. Vragen worden snel beantwoord

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronix 06-02-2018 Via de website gekocht

Prijs/kwaliteit dik OK!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze samen met de uitleg/artikelbeschrijving, leuke mails en dan soms nog de solden :-) , kunnen soms net jouw zoekertje extra gunstig kleuren ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-01-2018 Via de website gekocht

inhoud bestelling OK maar levering via UPS was echt niet OK

Algemene score

6,0
Dag na bestelling is UPS aan de deur geweest. maar heeft volgens mij zelf de tijd niet genomen om defect aan te bellen. (wij waren thuis en niets gehoord). Op de site stond er dat men de volgende werkdag een 2de poging zou doen maar dat is niet gebeurd, uiteindelijk heb ik zelf mijn bestelling mogen gaan oppikken (15 km van mijn deur). Goederen donderdag besteld, pas dinsdag in mijn bezit.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

David 30-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer snelle levering en de bestelde artikelen nergens goedkoper te vinden. Als kleine tip zou ik zeggen maak het mogelijk om de bestelde goederen ook te laten leveren in een afhaalpunt of pakjesautomaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tim 30-01-2018 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs is scherp in vergelijking met concurentie, snelle levering, goede producten. Niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Vandegaer 27-01-2018 Via de website gekocht

Aankoop buitenbanden en fietsverlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vond hier de zaken die ik zocht. Er is wel wat misgelopen met de kortingscode voor € 10 die ik ingebracht heb, maar die niet verrekend is. Bij contact met service is mij op 15 januari toegezegd dat deze € 10 zal teruggestort worden, maar dat is heden op 27 januari nog niet gebeurd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

willems stephan 25-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service en een gemakkelijke site voor te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles op tijd geleverd en meer heb ik niets op te merken op deze site en op bikester dus doe zo verder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

denis 25-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering , was zeer goed op te volgen . Kledij was goed beschreven op de website . alles top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 23-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering. Het weekend is er wel tussen geweest waardoor het twee dagen duurde voor de levering. Geen probleem .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mr Bike 22-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot en zonder problemen geleverd. Enkel doos was veel groter dan nodig en had anders perfect in brievenbus gepast ( dan had ik niet naar ophaalpunt moeten gaan).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 20-01-2018 Via de website gekocht

Hartelijk dank!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We vonden de perfecte banden en zadels voor onze tandem die we gaan pimpen. Ze werden dan ook nog snel aan huis geleverd. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima online ervaring via webside

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webside is overzichtelijk, handig en veel keuze. Leuk dat je beoordelingen van anderen erbij krijgt, dat helpt bij je uiteindelijke keuze van een produkt. De levering ging vlot: binnen 2 dagen had ik m'n remblokjes thuis! Erg tevreden; ze werken prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 17-01-2018 Via de website gekocht

correcte service

Algemene score

10,0
Alles vlot afgehandeled en levering was snel en zoals vooraf meegedeeld. een tevreden klant erbij, ga zeker nog overwegen hier verder aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochen 17-01-2018 Via de website gekocht

Slecht verpakt

Algemene score

4,0
Website is duidelijk, omschrijving van product is beperkt. Link naar site van producent zou handig zijn.
Levering duurde 3 dagen. De schoendoos zat in een plastic zak, waardoor de doos vrij gehavend uit de zak kwam (kapot geduwde en gescheurde hoeken). Deksel van schoendoos was niet vast aan de doos, enkel doordat de zak net iets groter was kon de deksel niet open.
Acties/aanbiedingen (ook per nieuwsbrief) niet te vertrouwen, de producten die dan 'tijdelijk' verlaagd zijn in prijs staan vaak al enkele weken/maanden aan dezelfde prijs online beschikbaar.
Betalingsproces gaat vlot.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Matty 16-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle verzending.
Pakket was heel goed en stevig verpakt
Vlotte communicatie via mail
Duidelijke en overzichtelijke site met goede prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 16-01-2018 Via de website gekocht

Correcte service, geen problemen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk met voor mij voldoende informatie. Ik kon duidelijk terugvinden wat ik nodig had en heb daarna de bestelling vlot kunnen afwerken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge Sels 11-01-2018 Via de website gekocht

Correct en vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vlotte levering. Zou zeker opnieuw bestellen. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssaaaaaaaaaaaaaaa

Reageer

Rik 10-01-2018 Via de website gekocht

Onderhoudsproducten voor de fiets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk, met genoeg keuze tussen verschillende merken. De levering gebeurde vlot, binnen de gestelde tijd. Alle bestelde producten waren goed verpakt en kwamen toe zonder schade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 10-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Duidelijke info op website, snelle levering! Fietshelmen zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering, alles zoals het moet zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, snelle levering nog net voor de feestdagen.
zeker het vergelijken waard als ik voor mijn mtb onderdelen bestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisse_p 10-01-2018 Via de website gekocht

best online bikeshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikels zijn duidelijk en goed voorgesteld op de website. Er is een uitgebreid aanbod voor alle wensen. De prijzen zijn erg goed. De kwaliteit & service is top. Artikels worden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 09-01-2018 Via de website gekocht

zeer goede service, snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waardige shop, vele interessante zaken te koop in alle prijsklassen. Besteld materiaal voldoet volledig aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baguetje 09-01-2018 Via de website gekocht

fietshelm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dank zij de perfect duidelijke en uitgebreide informatie op de website kon ik vanop afstand een helm bestellen die me volledig past en me de gevraagde veiligheid verschaft.

ondanks de nieuwjaarsperiode geleverd op 1 dag. top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 09-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdag 27 december besteld (tussen de feestdagen) en vrijdagmiddag netjes thuis afgeleverd. Ook kon ik het order netjes opvolgen mbv het bijgevoegde trackingnummer. Zelfs het aangekondigde tijdstip van levering was ongezien nauwkeurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas 04-01-2018 Via de website gekocht

Aankoop Michelin race binnenbanden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Bij de omschrijving in het artikel stond de lengte van het ventiel niet vermeld.
Ook niet vermeld: minimum lengte benodigd bij een bepaald type velg.
Inzoomen op de foto liet mij vermoeden dat het om een 40 mm lang ventiel ging.
Het pakje met 4 binnenbanden kwam zwaar beschadigd en half geopend/weer dichtgeplakt
aan; gelukkig was alles erin nog aanwezig.
Dit is niet de gebruikelijke kwaliteit van Bikester.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Patrick 03-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot aanbod gemakkelijke website duidelijke uitleg over de artikels en duidelijke foto's en de prijs is ook belangrijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 02-01-2018 Via de website gekocht

Snel en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles prima verlopen. Levering is perfect zoals beschreven.
Wel af en toe moeilijk mijn weg te vinden in de webwinkel, maar dat kan ook zijn omdat ik nog maar een leek ben in het hele mtb gebeuren...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

M_A 02-01-2018 Via de website gekocht

snel, in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met een ruim aanbod, goede service, snelle levering, goed verpakt. Na een aantal bestellingen nog altijd overtuigd van de service die Bikester biedt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Renaat 02-01-2018 Via de website gekocht

Late levering

Algemene score

6,0
Op dinsdag 19/12 plaatste ik 's avonds een bestelling . Dat verliep vlot . Ik kreeg op woensdag een link om de bestelling te volgen . Woensdagavond zie ik : levering op donderdag in de loop van de dag . Donderdag ganse dag thuis geweest : niemand gezien . Vrijdagmorgen wordt de leverdatum aangepast naar dinsdag . Voor de duidelijkheid : maandag was kerstdag .
In de levertermijn ben ik dus wel ontgoocheld , zeker omwille van de foutieve info bij traceren van pakket .

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

A.Dragon 30-12-2017 Via de website gekocht

Just in time!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laatste week voor Kerst en nog geen kadootjes... maar gelukkig is er dan Bikester: met een paar kliks vind je het gewenste materiaal en nog enkele kliks verder is alles besteld. Maximum 2 dagen later worden de inkopen thuis afgeleverd, net op tijd om de geschenkjes onder de kerstboom te leggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc S 27-12-2017 Via de website gekocht

goede service, alleen...

Algemene score

7,0
Prima service, alleen koop je op een zgn. Belgische site en wordt er geleverd vanuit Duitsland...Info hierover op de website aub.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 27-12-2017 Via de website gekocht

Top shop !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een mooi assortiment. De prijzen zijn ok. De levering gebeurde in de beloofde termijn, ook in deze drukke eindejaarsperiode. TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 27-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Verpakking van de fietsbanden in 8 vorm vond ik iets minder goed. Anders een zeer vlotte bestelling en levering .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 27-12-2017 Via de website gekocht

Snelle Service, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld in enkele klikken en één dag later reeds afgeleverd. Correcte en duidelijke communicatie ivm de afhaallocatie wegens niet thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D 26-12-2017 Via de website gekocht

Last minute fietsbellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had graag zestien verschillende fietsbellen gehad. Bikester bleek een ruim aanbod te hebben. Dinsdagmorgend besteld, woensdag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fried 26-12-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering !

Algemene score

10,0
Gegoogeld en bij Bikester uitgekomen
zij hadden de voordeligste prijs voor het artikel dat ik zocht ii
Dus prijs kwaliteit uitstekend en daarop nog eens een snelle levering !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan verhoeven 20-12-2017 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles afgeleverd binnen de 2 dagen - schitterend - kwaliteit zoals verwacht - redelijke prijzen voor merkproducten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob G. 19-12-2017 Via de website gekocht

Vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van bestelling tot levering is alles vlot verlopen. Zoals het moet zijn. Het is ook niet de eerste keer dat ik bij Bikester besteld heb. Een tevreden klant dus. Wel altijd prijzen vergelijken met andere sites.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving - correcte informatie - correcte aflevering.
Geen problemen ervaren dus geen informatie over serviceondersteuning bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joeri 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangeboden gamma is enorm uigebreid, en bevat onderdelen uit alle prijsklassen. Ook zeer tevreden over de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sorry niet tevreden 12-12-2017 Via de website gekocht

Sorry, niet tevreden

Algemene score

1,0
Wel tevreden over bikester maar absoluut niet over UPS! Er was duidelijk een afleveradres doorgegeven maar er is daar niemand van UPS aan de deur geweest en is bij een garage waar de ganse dag van 7.00 u tot 20.00 u iemand ter beschikking is. Pakket is gewoon rechtstreeks bij een afhaalpunt afgeleverd dat dan nog niet het kortste bij was voor mij en ZEKER NIET DE AFSPRAAK WAS !!!

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Patrick 12-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service,zeker voor herhaling vatbaar!Goed gevonden waar ik naar op zoek was en dat voor een correcte prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenhen 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, niet te kloppen prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een xtr 11spd derailleur besteld. Op stock, zeer goede prijs, ik kreeg nog €10 korting bij inschrijving op de nieuwsbrief. Zo werd de prijs onweerstaanbaar. Levering was ook zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Vanneuville 10-12-2017 Via de website gekocht

beenwarmers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima dienstverlening, uitgebreide keuze, correcte prijs, snelle levering !!
Kan de site aan iedereen aanbevelen ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 06-12-2017 Via de website gekocht

Alles zeer goed verlopen en afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, correcte prijzen en levering en service zijn ook in orde... Hier ga ik nog bestellen vermoed ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof Daems 06-12-2017 Via de website gekocht

Fietsverlichting

Algemene score

8,0
Geeft heel veel licht en heel handig op verschillende plaatsen te monteren. Batterij gaat ook heel lang mee. Het enige minder puntje is dat je het iedere keer moet losmaken en meenemen (bv om stelen te voorkomen op school, drukke plaatsen, ...). Een opzetstukje had handig geweest.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo tanghe 06-12-2017 Via de website gekocht

Altijd kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Zeer ruime keuze
Goede producten
Ik ben tevreden over alle tot nu toe geleverde zendingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews