Bikester.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 178 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 150 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter 16-01-2018 Via de website gekocht

Correcte service, geen problemen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk met voor mij voldoende informatie. Ik kon duidelijk terugvinden wat ik nodig had en heb daarna de bestelling vlot kunnen afwerken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge Sels 11-01-2018 Via de website gekocht

Correct en vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vlotte levering. Zou zeker opnieuw bestellen. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssaaaaaaaaaaaaaaa

Reageer

Rik 10-01-2018 Via de website gekocht

Onderhoudsproducten voor de fiets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk, met genoeg keuze tussen verschillende merken. De levering gebeurde vlot, binnen de gestelde tijd. Alle bestelde producten waren goed verpakt en kwamen toe zonder schade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 10-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Duidelijke info op website, snelle levering! Fietshelmen zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering, alles zoals het moet zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, snelle levering nog net voor de feestdagen.
zeker het vergelijken waard als ik voor mijn mtb onderdelen bestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisse_p 10-01-2018 Via de website gekocht

best online bikeshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikels zijn duidelijk en goed voorgesteld op de website. Er is een uitgebreid aanbod voor alle wensen. De prijzen zijn erg goed. De kwaliteit & service is top. Artikels worden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 09-01-2018 Via de website gekocht

zeer goede service, snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waardige shop, vele interessante zaken te koop in alle prijsklassen. Besteld materiaal voldoet volledig aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baguetje 09-01-2018 Via de website gekocht

fietshelm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dank zij de perfect duidelijke en uitgebreide informatie op de website kon ik vanop afstand een helm bestellen die me volledig past en me de gevraagde veiligheid verschaft.

ondanks de nieuwjaarsperiode geleverd op 1 dag. top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 09-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdag 27 december besteld (tussen de feestdagen) en vrijdagmiddag netjes thuis afgeleverd. Ook kon ik het order netjes opvolgen mbv het bijgevoegde trackingnummer. Zelfs het aangekondigde tijdstip van levering was ongezien nauwkeurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas 04-01-2018 Via de website gekocht

Aankoop Michelin race binnenbanden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Bij de omschrijving in het artikel stond de lengte van het ventiel niet vermeld.
Ook niet vermeld: minimum lengte benodigd bij een bepaald type velg.
Inzoomen op de foto liet mij vermoeden dat het om een 40 mm lang ventiel ging.
Het pakje met 4 binnenbanden kwam zwaar beschadigd en half geopend/weer dichtgeplakt
aan; gelukkig was alles erin nog aanwezig.
Dit is niet de gebruikelijke kwaliteit van Bikester.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Patrick 03-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot aanbod gemakkelijke website duidelijke uitleg over de artikels en duidelijke foto's en de prijs is ook belangrijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 02-01-2018 Via de website gekocht

Snel en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles prima verlopen. Levering is perfect zoals beschreven.
Wel af en toe moeilijk mijn weg te vinden in de webwinkel, maar dat kan ook zijn omdat ik nog maar een leek ben in het hele mtb gebeuren...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

M_A 02-01-2018 Via de website gekocht

snel, in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met een ruim aanbod, goede service, snelle levering, goed verpakt. Na een aantal bestellingen nog altijd overtuigd van de service die Bikester biedt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Renaat 02-01-2018 Via de website gekocht

Late levering

Algemene score

6,0
Op dinsdag 19/12 plaatste ik 's avonds een bestelling . Dat verliep vlot . Ik kreeg op woensdag een link om de bestelling te volgen . Woensdagavond zie ik : levering op donderdag in de loop van de dag . Donderdag ganse dag thuis geweest : niemand gezien . Vrijdagmorgen wordt de leverdatum aangepast naar dinsdag . Voor de duidelijkheid : maandag was kerstdag .
In de levertermijn ben ik dus wel ontgoocheld , zeker omwille van de foutieve info bij traceren van pakket .

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

A.Dragon 30-12-2017 Via de website gekocht

Just in time!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laatste week voor Kerst en nog geen kadootjes... maar gelukkig is er dan Bikester: met een paar kliks vind je het gewenste materiaal en nog enkele kliks verder is alles besteld. Maximum 2 dagen later worden de inkopen thuis afgeleverd, net op tijd om de geschenkjes onder de kerstboom te leggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc S 27-12-2017 Via de website gekocht

goede service, alleen...

Algemene score

7,0
Prima service, alleen koop je op een zgn. Belgische site en wordt er geleverd vanuit Duitsland...Info hierover op de website aub.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 27-12-2017 Via de website gekocht

Top shop !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een mooi assortiment. De prijzen zijn ok. De levering gebeurde in de beloofde termijn, ook in deze drukke eindejaarsperiode. TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 27-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Verpakking van de fietsbanden in 8 vorm vond ik iets minder goed. Anders een zeer vlotte bestelling en levering .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 27-12-2017 Via de website gekocht

Snelle Service, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld in enkele klikken en één dag later reeds afgeleverd. Correcte en duidelijke communicatie ivm de afhaallocatie wegens niet thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D 26-12-2017 Via de website gekocht

Last minute fietsbellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had graag zestien verschillende fietsbellen gehad. Bikester bleek een ruim aanbod te hebben. Dinsdagmorgend besteld, woensdag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fried 26-12-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering !

Algemene score

10,0
Gegoogeld en bij Bikester uitgekomen
zij hadden de voordeligste prijs voor het artikel dat ik zocht ii
Dus prijs kwaliteit uitstekend en daarop nog eens een snelle levering !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan verhoeven 20-12-2017 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles afgeleverd binnen de 2 dagen - schitterend - kwaliteit zoals verwacht - redelijke prijzen voor merkproducten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob G. 19-12-2017 Via de website gekocht

Vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van bestelling tot levering is alles vlot verlopen. Zoals het moet zijn. Het is ook niet de eerste keer dat ik bij Bikester besteld heb. Een tevreden klant dus. Wel altijd prijzen vergelijken met andere sites.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving - correcte informatie - correcte aflevering.
Geen problemen ervaren dus geen informatie over serviceondersteuning bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joeri 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangeboden gamma is enorm uigebreid, en bevat onderdelen uit alle prijsklassen. Ook zeer tevreden over de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sorry niet tevreden 12-12-2017 Via de website gekocht

Sorry, niet tevreden

Algemene score

1,0
Wel tevreden over bikester maar absoluut niet over UPS! Er was duidelijk een afleveradres doorgegeven maar er is daar niemand van UPS aan de deur geweest en is bij een garage waar de ganse dag van 7.00 u tot 20.00 u iemand ter beschikking is. Pakket is gewoon rechtstreeks bij een afhaalpunt afgeleverd dat dan nog niet het kortste bij was voor mij en ZEKER NIET DE AFSPRAAK WAS !!!

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Patrick 12-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service,zeker voor herhaling vatbaar!Goed gevonden waar ik naar op zoek was en dat voor een correcte prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenhen 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, niet te kloppen prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een xtr 11spd derailleur besteld. Op stock, zeer goede prijs, ik kreeg nog €10 korting bij inschrijving op de nieuwsbrief. Zo werd de prijs onweerstaanbaar. Levering was ook zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Vanneuville 10-12-2017 Via de website gekocht

beenwarmers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima dienstverlening, uitgebreide keuze, correcte prijs, snelle levering !!
Kan de site aan iedereen aanbevelen ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 06-12-2017 Via de website gekocht

Alles zeer goed verlopen en afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, correcte prijzen en levering en service zijn ook in orde... Hier ga ik nog bestellen vermoed ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof Daems 06-12-2017 Via de website gekocht

Fietsverlichting

Algemene score

8,0
Geeft heel veel licht en heel handig op verschillende plaatsen te monteren. Batterij gaat ook heel lang mee. Het enige minder puntje is dat je het iedere keer moet losmaken en meenemen (bv om stelen te voorkomen op school, drukke plaatsen, ...). Een opzetstukje had handig geweest.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo tanghe 06-12-2017 Via de website gekocht

Altijd kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Zeer ruime keuze
Goede producten
Ik ben tevreden over alle tot nu toe geleverde zendingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 06-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige in time levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer breed gamma en snelle service. Je kan alle mogelijke onderdelen vinden aan goede kwaliteit en prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 05-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer overzichtelijk en biedt zowel voor de beginner als de gevorderde fietser een ruime keuze aan. Er worden steeds mooie kortingen aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 05-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bikester is niet altijd de goedkoopste, maar als je de aanbiedingen bijhoudt dan kan het toch wel wat schelen ten opzichte van andere sport-webshops. Abonneren op de nieuwsbrief loont ook met diverse kortingbons die je krijgt, hiermee kan je zeker je voordeel doen. Pluspunt is zeker de vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Verheyen 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, veel keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering met DHL (besteld op black friday, maandag a.s. geleverd). Levering gratis vanaf €50.
Ruime keuze van producten in alle prijsklassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 29-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare service, ook na de verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service van Bikester is uitstekend. Door beschadiging van mijn pakket door de transporteur is 1 klein item tijdens het transport uit de doos gevallen. Bikester heeft me hier onmiddellijk store credit voor toegewezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Van den Bossche 29-11-2017 Via de website gekocht

Service zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nalevering netjes afgehandeld, een telefoontje was voldoende om een ontbrekend item de dag erna reeds geleverd te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Giovanni 29-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel er vaak door de diversiteit van het aanbod en de goede prijs/ kwaliteit . Hun aanbiedingen vallen me ook wel geregeld in de smaak. Topwebwinkel !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

philippe 29-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website plus goede aanbiedingen. Veel keuze en kwaliteitsvolle kledij
steeds snelle levering van de bestelde artikels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 29-11-2017 Via de website gekocht

Amateuristisch

Algemene score

1,0
Tracking werkt niet.
Doos was eerst gebruikt als voetbal.
Postpunt vroeg om levering na te kijken omdat hij in slechte staat was toegekomen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Kalieber 28-11-2017 Via de website gekocht

alles ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de site is overzichtelijk en de keuze om iets te bestellen is ook groot . Alles verliep heel vlot . Het zou voor mij wel fijn zijn als de bestelling naar een afhaalpunt zou verzonden worden .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van correct onderdeel
Overzichtelijke site met foto’s en uitleg over onderdelen.
Zou zeker nog bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Verjans 24-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met regelmatig fikse kortingen. Ook de leveringen zijn perfect waarbij alles kan gevolgd worden dmv het tracken systeem.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 24-11-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service 2 dagen bestelling thuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar ik op zoek was naar dit product en er ooit al iets besteld had en ook snel en goed aangekomen was
Een tevreden klant komt altijd terug 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim van cleemput 23-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod, veel promoties en snelle levering!
Zeer tevreden ook over retoutzendingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim3600 22-11-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort.

Algemene score

8,0
Alles zoals het hoort. Bestelling en levering van een gekent product waarvan de kwaliteit vast licht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 21-11-2017 Via de website gekocht

ruim aanbod

Algemene score

9,0
goede keuze, overzichtelijke site, betaalmogelijkheden zeer goed, levering correct. Mogelijkheid tot gratis retour.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dappere 50+ fietster 21-11-2017 Via de website gekocht

Zeker een aanrader voor iederen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel leuke website die veel voordelen te bieden heeft. Van bestelling tot levering is alles prima verlopen. Blij om jullie te ontdekken en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service! Jammer genoeg passen de kettingbladen niet, en ik kan ze gratis retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews