Bikester.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 549 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 77 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frank stas 29-01-2020
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

1,0
Bestelling BBE1387397 nog niet ontvangen en ook nog geen antwoord gekregen van service@bikester.be

Reageer

Edwin 29-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Reeds verschillende bestellingen geplaatst en nooit enig probleem ervaren; Ale bestellingen zijn correct en heel vlug geleverd. Heel tevreden van de service.

Reageer

leo cabanier 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste, een mening over het produckt en de bestelling, wat het produckt aangaat ben ik uitermate tevreden en de bestelling is tijdig en goed afgeleverd. Grtjs

Reageer

Vital 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Goede interface voor bestellingen. Goede feedback van de status. Levering op voorspelde/afgesproken tijd. Netjes en degelijk verpakt om de spullen te beschermen. Graag een volgende keer weer.

Reageer

Andy 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte levering volgens afgesproken leverdatum. Vlotte website en opvolging.

Reageer

Antoine 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte goed verpakte levering van mijn e-bike . Geen krasje te bespeuren en goed afgesteld . Dikke pluim voor de klantenservice begeleiding .

Reageer

Patrick 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bikester heeft een ruim aanbod van kwaliteitsvolle producten voor fietsers. De bestelling wordt snel geleverd en Bikester heeft een perfecte service na verkoop.

Reageer

Matthias 01-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Tevreden van het aanbod en bestelproces. Ik vind enkel het bedrag om aan gratis verzending te komen, 100 euro als ik me niet vergis, aan de hoge kant in vergelijking met andere webshops.

Reageer

Philippe 31-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte prijzen en altijd correcte en tijdige leveringen. Voldoet in alle aspecten aan de verwachtingen van de klanten.

Reageer

SARONNI 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
De shop is goed overzichtelijk en garandeerd vlotte levering, ook al was mijn laatste bestelling geleverd op en verkeerd adres,maar is uiteindelijk terecht gekomen .

Reageer

LucVB 04-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles correct en snel geleverd. Prima service. Ook retourzending is vlot afgehandeld. Geld vlug terug gestort op mijn rekening.

Reageer

AndréV 04-12-2019

Algemene score

9,0
Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering in goede verpakking. Aan te bevelen.

Reageer

Bart 04-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bikester is voor mij de fiets wisselstukken aankoop plek. Volledig gamma, vlotte levering, correcte prijzen - lijkt eenvoudig maar blijkt in de praktijk vaak een probleem :)
Ze zouden een 10 krijgen als ze nog net iets meer technische toelichting/ fietskennis zouden linken aan de producten zodat je zeker weet dat je het juiste onderdeel hebt en wat de evt 'upgrade' mogelijkheden zijn die passen op jouw fiets.

Reageer

Patrick 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering, bovendien alles geregeld zoals afgesproken. Ook de pre service oké en een stuk gemakkelijker dan zelf naar een winkel te rijden (benzine - tijd enz.). Zeer tevreden!

Reageer

Arno downhill 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds enkele malen besteld bij jullie, grote assortiment voor downhill fietsen.
En steeds een vlotte levering op de beloofde datum.
Minpuntje steeds grote dozen voor kleine stukken.

Reageer

Johan 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds was alles in orde, zoals het hoort. Zonder twijfel een aanrader

Reageer

jos 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwalitatief productaanbod. Wat trage leveringstermijn volgens wat we bij internetshoppen gewoon zijn.

Reageer

Guido Meersman 13-11-2019

Algemene score

8,0
Spijtig dat de bestelling niet in ėėn keer geleverd is, moet zelf nog een mail sturen om de rest te laten leveren!!!

Reageer

Tom 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte duidelijke site, met handige zoekfunctie. Ook snelle en correcte levering

Reageer

Tim 05-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte bestelling en snelle levering. Alles prima in orde! Tevreden van mijn bestelling

Reageer

Michel Coudron 22-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel besteld na kontakt met Bikester. Klopt 100% met hetgeen werd aangeraden.

Reageer

TomB 22-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de juiste en gedetailleerde info over de producten, snelle levering. Echte aanrader

Reageer

Inda 20-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte levering. Terugzending nog in verwerking. Als dit ook voor verloopt dan zal ik zeker nog shoppen bij Bikester.

Reageer

Edwin 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte website, makkelijk om alles te vinden wat op dat ogenblik nodig is
en altijd correcte levering.

Reageer

YvesM 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar "Mavic Cosmic Elite Vision" raceschoenen en dit was de enige webwinkel waar het nog op voorraad was in een uitgebreid aanbod aan maten, naast de Mavic website. Tevens was er een mooie kortingsactie lopende toen ik het bestelde, wat de doorslag gaf.
De bestelling en levering verloopt vlot en snel. Ook het terugzenden is eenvoudig in geval te klein of te groot besteld.
Het service center reageert prompt en correct bij vragen of bij problemen ivm een kortingcode of terugbetaling aangaande je bestelling.

Reageer

Kobinsky 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een juist artikel en vlot geleverd tegen een mooie prijs... Waarom twijfelen... De volgende keer, neen, elke keer, kom ik terug...

Reageer

Patrick V.G. 01-10-2019

Algemene score

8,0
Leuke website, ruim assortiment,vlotte afhandeling. Ga zeker volgende keer weer kijken bij deze verkoopsite.

Reageer

greet 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Materiaal is tiptop. Perfecte trainingsband.
Verzending verliep trager dan verwacht.

Reageer

Erwin 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze / site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
Snelle en correcte levering.

Reageer

Jonas 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, snelle levering, correcte productbeschrijving.

Reageer

Quinten V. 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik bestelde hier verschillende onderdelen , en deze kwamen goed aan , kleine foutje in de bestelling maar deze werd direct recht gezet en direct een tegoedkoming

Reageer

Diekes 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de dag na de bestelling had ik mijn tip top in orde product
en veel goedkoper dan elders !!
Alle producten die bij BIKSTER gekocht heb zijn meer dan OK !!
een aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer

Paul 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Degelijke omschrijving van product, redelijke prijs en vlotte bestelling via website. Snelle levering.

Reageer

AV 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel artikelen in aanbieding, goede kwaliteit. Directe communicatie: ik kreeg direct een mailtje dat de bestelling waarschijnlijk vertraging zou oplopen omwille van het hoge aantal bestellingen dat jullie toen binnenkregen. Desondanks werd mijn bestelling vlug geleverd (3-4 dagen). Zeer tevreden hierover.

Reageer

Robert 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd veel keuze en regelmatig veel kortingen.
Snelle afhandeling van de bestelling +/- 3 a 4 dagen.

Reageer

MG 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering.
Contact met klantendienst verliep vlot: mijn probleem werd snel opgelost.

Reageer

Bob 27-08-2019

Algemene score

7,0
Alles was correct geleverd, ik las nochthans .be en plots komt het uit Duitsland. Het pakketje was wel 5 dagen onderweg.

Reageer

frooke 20-08-2019

Algemene score

9,0
2 aankopen, in beide gevallen een heel competitieve prijs en een zeer snelle levering.
Kan deze winkel zeker aanbevelen!

Reageer

Greet 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte website . De opvolging van de levering was niet goed traceerbaar.Geleverde produkt is degelijk en zijn prijs zeker waard.

Reageer

Dirk Machielsen 03-08-2019

Algemene score

6,0
De levering van mijn fiets gebeurde zéér vlot. Jammer genoeg had ik na één week al een panne (klakkend geluid) aan m'n motor/versnellingen. Ondanks ik onmiddellijk contact nam, zowel via het formulier op de website als via meerdere mails, kreeg ik totaal geen reactie. Ook na het eerste telefonisch contact bleef ik met een wrang gevoel en zonder oplossing achter. Ik heb toen een filmpje waarop het geluid duidelijk te horen was gemaild en terug 2X telefonisch contact genomen. Uiteindelijk kreeg ik dan toestemming om mijn fiets binnen te brengen bij een lokale fietsenmaker om te laten herstellen indien de factuur maximum 50€ zou bedragen. Dit is nu gebeurd en ben ik nu in blijde afwachting op de terugbetaling van (minstens) de gemaakte kosten.
Ik wil nog aanvaarden dat het natuurlijk altijd mogelijk is dat er -bij grote uitzondering- iets scheelt aan een nieuwe fiets, maar de service na verkoop zou toch altijd beter en vooral sneller afgehandeld moeten kunnen worden.

Reageer

Jvdwin 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer degelijk materiaal van de gekende merken aan correcte prijs. Af en toe zelfs een mooie kortingscode. Vlotte levering!

Reageer

marc 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering en produkt ok, voldoet volledig aan de verwachtingen, kleine beschadiging aan het zadel bij levering doch er wordt een nieuw opgestuurd.

Reageer

Jakob Mignon 08-07-2019

Algemene score

1,0
Ik ben al verschillende jaren goede klant van Bikester, net als van andere fiets-webshops. Dit omwille van hun goede vlot commerciële en overzichtelijk webshop + levering..
TOT ik mijn aller eerste garantieclaim in de sector moest doen. Een case dewelke ik als vanzelfsprekend achte (barst in carbonnen zool van verschrikkelijk dure race schoenen)
Onvoorstelbaar de reactie die ik van hun klantendienst kreeg, en na 2 mails zelfs compleet genegeerd werd.
Dit zonder uitleg, zonder klantgerichte voorstellen, laat staan een oplossing.
Zeer zeer zeer onprofessioneel en zelfs volledig onbeschoft.
Een zeer teleurgestelde en zeker niet meer terugkerende klant.

Reageer

Jason 05-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De fiets is zeer vlug geleverd. Wij hadden samen met de leverancier schade aan de fiets vastgesteld. (Een kras in het frame) Tijdens het transport. We hebben dan contact opgenomen met de service. Waar we vlug geholpen werden met de fiets terug te sturen of een korting van 10%.
Alles was vlot afgehandeld.

Reageer

FrankyV 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website met goede keuze van filters om snel de gewenste producten te vinden. Goeie keuze aan kwaliteits producten, altijd zeer vlotte en snelle leveringen.

Reageer

Luigi 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Er is een heel ruime keuze van fietstassen. De fietstas die ik kocht, komt volledig overeen met de presentatie ervan op de site. Voor de levering werd 2 tot 3 dagen aangegeven, het werden er 4. Op zich deze keer geen ramp.

Reageer

Patrick La Haye 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met veel kortingsmogelijkheden op alle soorten materiaal

Reageer

Kevin 14-06-2019

Algemene score

1,0
Eergisteren een bestelling geplaatst en nog steeds niks van gehoord, gisteren gebeld en een beetje belachelijk tegen mij gedaan dat ik geduld moet hebben, probeer vandaag opnieuw te bellen en geen aansluiting op dit nummer.. Wat is dit voor een rotzooi, hier bestel ik nooit meer!

Reageer

LBoel 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle en correcte levering. Alles liep hoe het hoorde. Geen klachten dus.

Reageer

Johan 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering binnen 2 dagen. Dit was echter slechts een deel van de bestelling. De rest volgde binnen de week. De communicatie hieromtrent was niet heel duidelijk. Daarom geef ik net geen 10.

Reageer

Toon meer reviews