Bikester.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 389 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 355 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KurtH 17-07-2018 Via de website gekocht

Netjes, zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Bestelling en levering correct verlopen zoals het hoort. Keuze uit een behoorlijk gamma kwaliteitsproducten van A-merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe 17-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Vlotte website met veel keuze.
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

u37285 17-07-2018 Via de website gekocht

Aankoop buitenband Schwalbe Marathon GT Tour + binnenband

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs-kwaliteit en snelle verzending.
Ik zal in de toekomst hier zeker opnieuw bestellingen plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky 17-07-2018 Via de website gekocht

Super website en service!

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Duidelijke website en goeie informatie. Regelmatig bestellingen, altijd prima service en snelle leveringen, en goed op te volgen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenH 17-07-2018 Via de website gekocht

Excellente service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website
Was op zoek naar sidi mtb schoenen en op bikester was de voordeligste prijs
Besteld en 2 dagen later geleverd
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason 17-07-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer handige shop. Goede prijzen en vooral veel aanbod! Correcte uitleg bij de producten.
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 13-07-2018 Via de website gekocht

Prima service !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke website, eenvoudig bestellen, GEEN account en wachtwoord nodig.
Zeer snelle en correcte levering. Veel betaalmogelijkheden.
Al verschillende keren bestellingen geplaatst, steeds 100% correct afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenhen 13-07-2018 Via de website gekocht

Perfect zoals het hoort te zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, scherp geprijsde artikelen, snelle levering. Na slechte ervaringen met een andere webshop ben ik nu kieskeuriger vooraleer online te kopen maar Bikester is zeer correct. Mijn bestelling werd correct en zeer snel thuis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 13-07-2018 Via de website gekocht

Deel van de levering ontbreekt

Algemene score

1,0
Niet alle items die op de leveringsbon stonden werden geleverd. Ik kreeg als reactie dat het ontbrekende item wordt terugbetaald. Enkele weken later en ik heb nog niets ontvangen. Een Engelstalige man van Bikester schrijft dat ik het item opnieuw moet bestellen als ik het nog wil. Dan moet ik ook opnieuw het transport betalen, dus ik vroeg en kreeg een bon voor gratis verzending. Het item gewoon nasturen had veel eenvoudiger geweest...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Phil 11-07-2018 Via de website gekocht

Goed producten en snelle service webwinkel van Bikester

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is zeer goed. Hier reeds eerder aankopen gedaan met grote tevredenheid. Kan de webwinkel aanraden. Goede kwaliteit aan een scherpe prijs. Snelle levering naar België. Jammer dat ik deze keer maar een onvoldoende kan geven voor de levering. Het pakje was zwaar beschadigd bij afhaling in het UPS- afhaalcenter. De doos was opengescheurd. Gelukkig was de inhoud er niet uit gevallen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Tim 11-07-2018 Via de website gekocht

Correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het juiste kwaliteitsproduct voor een goede prijs. Het enige minpuntje was de levering door UPS. Eerst gedurende enkele dagen niet te volgen via de track & trace nummer en daarna gewoon een kaartje in de bus om het te gaan afhalen bij een drop off point terwijl volgens de gegevens op de track & trace wij gewoon thuis waren op dat moment. Kaartje was ook niet ingevuld. Maar dit ligt natuurlijk niet aan bikester maar aan hun partner UPS en zal me ook niet weerhouden nog eens bij hun te bestellen als ik weer iets nodig heb.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jos RECK 11-07-2018 Via de website gekocht

ondermaatse levering

Algemene score

1,0
De chauffeur van UPS leest het adres verkeerd en vindt het nummer 7/3 niet , als hij achter 73 zoekt . Zelfs niet met het telefoonnummer van de bestemmeling . De klant moet daardoor zich nogmaals organiseren om het pakket te kunnen ontvangen . De klant vraagt een compensatie van 4,99 euro . Deze wordt geweigerd door UPS . Ook BIKESTER voelt zich niet aangesproken . SCHANDE !!!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Gors Eddy 10-07-2018 Via de website gekocht

Word aan mijn lot overgelaten

Algemene score

2,0
Heb mijn bestelling op tijd gekregen,maar bij het openen van de verpakking . Ontbrak er één artikel. Na herhaaldelijk telefoneren krijgt men steeds het bericht dat het momenteel niet gaat. En het best is een bericht te sturen naar de klantenservice. Daar ook een probleem ,de nederlandse site werk niet. Als het kan schrijf dan in het engels u probleem. Hetgeen wat ik gedaan hebt. Na lang wachten vragen ze om een foto van de verpakking door te sturen. Hetgeen wat ik gedaan hebt . En sindsdien niets meer gehoord van bikester.... Resultaat ben reeds 3 weken zonder fiets.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Philip Van Hove 10-07-2018 Via de website gekocht

Goede service,vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de shop heel goed, veel keuze en goede prijs en perfecte levering en voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 05-07-2018 Via de website gekocht

Goede service, betere beschrijving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De web shop is aangenaam in gebruik, je vind er alles voor de fiets. 1 opmerking, bij de bestelling van het stuurmandje van Klickfix, mag er wel vermeldt worden dat de stuur adapter appart dient besteld te worden. Daar door heb ik 2 bestellingen moeten doen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bikefan 04-07-2018 Via de website gekocht

duidelijke site , netjes en mooi op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles op voorraad , goede uitleg bij elk artikel , vlot geleverd
Ook erg goed : hoe bereken ik mijn maat

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom Mol 04-07-2018 Via de website gekocht

Fietsonderdelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelde vervangonderdelen voor de fietsketting werden geleverd - er bleek echter dat een klein onderdeel zich niet in de levering bevond - na melding werd dit correct na geleverd. Dus eind goed al goed zeker.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monsaert Martin 04-07-2018 Via de website gekocht

snelle en perfecte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een snelle levering, en ook het feit dat ik ben geïnformeerd wanneer het stuk terug binnen was, wat niet het geval was toen ik de website bezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Geyter Marc 04-07-2018 Via de website gekocht

levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles geleverd zoals besteld,geen probleem,alleen UPS die hun leveringsstatus niet bijwerkte,en daardoor had ik een mail gestuurd naar jullie om te vragen waar mijn bestelling bleef,onterecht want een uur later was alles geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 04-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, snelle en goed verpakte levering. de levering was ook meteen compleet, zonder dat enige nalevering(en) nodig waren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 03-07-2018 Via de website gekocht

Spijtig van 10dagen wachten op ipv 1 tot 3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Alles is goed verlopen behalve de wachttijd die op de website 1-3dagen stond en er pas na 10dagen werd geleverd

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Beter Anoniem 03-07-2018 Via de website gekocht

Levering na 3 weken nog steeds niet terecht

Algemene score

1,0
Totale chaos door foutief ingeven van leveringsadres door jullie!
De betaling laten doorgaan is blijkbaar wel goed gelukt.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Andy 03-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, maar bij retour 2 weken wachten op geld!

Algemene score

6,0
Snelle en correcte levering. Maar bij retour om de ene of andere reden, kan je 2 weken wachten op je geld! Dit is veel te lang in deze technologische tijd. Moet zoals bij andere webshops ook max 3 dagen duren. Daarom bestel ik alleen bij bikester als het niet anders kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Omy 03-07-2018 Via de website gekocht

Eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en duidelijk overzicht van wat wel en niet voorradig is. *
Duidelijke informatie over vb. richtlijnen maat nemen en juiste keuze van mijn fietshelm.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivan Vereecken 28-06-2018 Via de website gekocht

gedeelte bikester goed, gedeelte levering slecht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De artikelen waren de dag nadien verpakt en verstuurd.
Echter bij UPS s het fout gelopen waardoor we een week(na verschillende telefoontjes,mails) het pakket pas hebben ontvangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Werner 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs, grote keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig slijtage-onderdelen voor zowel mijn MTB, racefiets als trekkingfiets en vind telkens al wat ik nodig heb aan een goede prijs. Levering gaat vlot en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torque14 27-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordeligste prijs, levering binnen de 3 dagen, uitstekend product. De Garmin fenix 5x heeft alle mogelijke functionaliteiten die je van een multisport GPS smartwatch zou kunnen wensen! Via de Ups app op de dag van levering nog op de valreep het adres van levering kunnen wijzigen naar servicepunt in de buurt omdat ik niet aanwezig kon zijn op het tijdstip van levering. Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen snelle levering gewoonweg een topwinkel ben zeer tevreden alles goed verpakt zou de winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimag 27-06-2018 Via de website gekocht

Alles oké

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is verlopen zoals je van een professionele webshop mag verwachten. Snelle en accurate levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en perfecte service. Duidelijke website met meer dan voldoende informatie om juiste onderdelen e.d. te kunnen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 26-06-2018 Via de website gekocht

Een tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg gedetailleerde webwinkel , zeker voor de technisch onderlegde fietser . Producten voor elk wat wils , voor elk budget . kwaliteitsproducten ook . Voldoende informatie . Klein minpuntje zijn de reviews die slecht vertaald zijn vanuit het duits .
Ik ben een zeer tevreden klant .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicovp 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering, alle producten waren aanwezig en goed ingepakt. Prima communicatie over leverproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 26-06-2018 Via de website gekocht

Sevice uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het zoeken naar een zadel kwam ik bij bikester terecht, daar vond ik de juiste zadel voor een goeie prijs, nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik zeer snel de zadels binnen, dus alles is zeer vlot verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Verhouding prijs-kwaliteit zit goed. Enkel de aflevering van het pakket liet te wensen over.
De verpakking was zwaar beschadigd. Gelukkig was er geen schade aan het produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jorn Koop 26-06-2018 Via de website gekocht

Magnifiek aanbod en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de goede en snelle service. Daarnaast een gigantisch aanbod in alles wat je zoekt tegen een eerlijke prijs. Super. Echt mijn vaste aankooppunt geworden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekie 25-06-2018 Via de website gekocht

goede prijs , kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel korting op de grote merken , snelle levering , goede product omschrijving , goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 22-06-2018 Via de website gekocht

Snel en super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel geleverd, weliswaar 1 item te kort. Contact opgenomen met de service afdeling en binnen de 3 dagen terugbetaald. Heel keurig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 21-06-2018 Via de website gekocht

super service en delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling was snel ter plaatse. Het was niet erg duidelijk op de website of de tassen in duo of enkel kwamen, dus had ik er wel dubbel zoveel dan wat de bedoeling was. Terug gezonden via een makkelijke procedure (opgehaald thuis).
Geweldig tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi 20-06-2018 Via de website gekocht

Snel, goede kwaliteit, redelijke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komt altijd in de 3 dagen. De prijzen passen gemakkelijk in mijn budget. De kwaliteit van de producten zijn tot nu heel bevredigend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne Keustermans 19-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was prima in orde
Op De site staat alles duidelijk uitgelegd
Alleen op sommige artikelen zijn ze wel wat duurder dan andere sites

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KellyD 19-06-2018 Via de website gekocht

Supersnel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling werd supersnel geleverd en alles was zoals op de website weergegeven. Top! Fietsjas, overschoenen en een bidonhouder. Enorm toffe site voor fietsers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 19-06-2018 Via de website gekocht

snelle service en goed materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed materiaal voor de beginnende fietsenmaker, vlotte levering aan huis. Vlotte website voor het zoeken van de juiste producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 19-06-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super kwaliteit! Goeie Prijs! Supersnelle levering. Prachtige website en alle prijzen zijn super competatief!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ward Brumagne 14-06-2018 Via de website gekocht

Zéér onbetrouwbaar !!

Algemene score

1,0
Zééér onbetrouwbare webwinkel !! Besteld en betaald maar nooit geleverd. Let op met bestellingen bij deze winkel of je bent je geld gewoon kwijt zonder levering.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Cookie 14-06-2018 Via de website gekocht

Fijne opvolging en genoeg vooraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle accessoires die je nodig hebt voor je plooifiets :) Ik ben heel erg tevreden omdat ik de schwalbe band die ik zocht voor mijn plooifiets, nergens anders zo snel kon vinden totdat ik op bikester terechtkwam! Het was redelijk dringend en de band was binnen de 2 dagen binnen (er zat een weekend tussen) dus zeker superservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 13-06-2018 Via de website gekocht

Goed geshopt !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop, alles goed gerangschikt per soort product. Klein minpuntje is dat de kleurbeschrijving van bepaalde artikels niet 100% overeenkomen met de echte kleur.
Levering als de beste en op tijd met trackingoptie....
Zeer tevreden over all.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jef 13-06-2018 Via de website gekocht

Correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze van banden en onderdelen zeker voor de gewone fiets en dat aan een redelijk scherpe prijs.
Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 13-06-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle producten zijn makkelijk terug te vinden.
De site is overzichtelijk en je kan de criteria makkelijk uitkiezen of aanvinken.
Goede prijzen!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kris Laperre 13-06-2018 Via de website gekocht

Correcte info over de ganse lijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en duidelijke site. Correcte en stipte levering. Betalen verliep probleemloos. Blij dat ik jullie ontdekte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 13-06-2018 Via de website gekocht

tevreden klanten komen terug

Algemene score

9,0
bij het zoeken naar buitenbanden vond ik de gewenste merken en afmetingen. tijdige levering tegen concurentiële prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews