Bikester.be - Reviews & Ervaringen

7,8 Lees 596 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 88 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danny 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod aan een correcte prijs.
Vlotte bestelprocedure.
Snelle levering.

Reageer

Bert 08-07-2020

Algemene score

9,0
Zeer goede service. Klantendienst uiterst beschikbaar en meteen een oplossing geboden. Verzending komt aan op beloofde tijdstip en prijzen zijn heel scherp. Ik winkel nog zelden ergens anders.

Reageer

Dirk 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, correcte afhandeling. Scherpe prijzen!
Een aanrader voor iedereen!

Reageer

Joske 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. De handleiding is te beperkt. Ook moeilijk te vinden op de website van het product

Reageer

Jan 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan alles correct geleverd alles tip top in orde alles verliep heel vlotjes met verzending

Reageer

Hollander 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm breed aanbod en veel keus per artikelsoort. Kan bijna altijd vinden wat ik zoek, goede en logische indeling. Over het algemeen zeer vlotte bezorging (afhankelijk van bezorgdienst, UPS heeft mijn voorkeur) beschrijving klopt en is meestal volledig.

Reageer

Alex Cherana 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en goede producten. De dag nadien heb ik al mijn kinderzitje ontvangen en de derde dag na mijn bestelling stond de bezorger aan mijn deur met de fiets. De papa(ik) en de kleine zijn super content. Ik moet niks meer vertellen hoe gelukkig mijn vrouw nu is dat ik met de kleine naar buiten ga en zij op haar gemaak andere dingen thuis allen kan doen.
Ik heb verteld aan mijn beste vriend ook over Bikster. Gisteren hebben ze zijn fiets ook geleverd. Op het eerte zicht is hij ook mege enthousiast met zijn aankoop. Zeker een aanrader

Reageer

Lando 24-06-2020

Algemene score

6,0
Goede producten, veel keuze en concurrerende prijzen. Niks op aan te merken. Maar! De verzending gebeurt met UPS en die leveren bijna zo goed als nooit. Met geluk droppen ze ergens in een afhaalpunt ( en dat kan gelijk waar zijn), of ze sturen het terug of het verdwijnt. Daardoor kan ik deze webshop spijtig genoeg niet aanbevelen

Reageer

Matthias 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was volledig, alle producten kwamen op tijd en er was een goede communicatie

Reageer

Guy 19-06-2020

Algemene score

2,0
Ik heb op 21 mei een produkt op voorraad besteld, onmiddellijk betaald en na een maand nog niet ontvangen. De telefoon is niet bemand en mijn 4 mails worden gemiddeld maar om de week beantwoord. Bikester legt het probleem bij de transporteur maar wil me inmiddels niet terugbetalen tot ze nieuws hebben van de transporteur. In de app van de transporteur is de status nog steeds dezelfde als de dag na mijn bestelling. Zeer teleurstellend ondanks dat ik al redelijk veel besteld had in het verleden.

Reageer

Felix 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een 8 omdat ik nog altijd tevreden ben over jullie website en service !
grtjs Felix.

Reageer

Ann 16-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze van topkwaliteit. Vlotte levering op de afgesproken termijn. Zeker aanrader!

Reageer

franky 16-06-2020

Algemene score

1,0
Als het kon wil ik zeer graag een nul willen geven, maar dit gaat helaas niet! Waarom,
Op 06/06 een bestelling gedaan bij Bikester, op 08/06 zal dit worden opgestuurd met pakjesdienst dpd. maar nu begint het.....
Bij de link van dpd staat er al een ruime tijd orderinformatie is doorgegeven! Dus hoelang gaat dat nog duren? Vandaag is het ondertussen 16/06!
Al verschillende mails verstuurd maar hierop ook geen antwoord!...klantenservice????
Proberen te bellen lukt ook niet wegens covid.
Covid ok begrijp ik volledig maar als je niet wilt antwoorden op verschillende mails wat voor bedrijf ben je dan?
Mensen ik zal hierbij niets meer bestellen want dat ze nog te lui zijn om niet te antwoorden op verschillende mails dan weet je genoeg!

Reageer

Toon 15-06-2020

Algemene score

2,0
Ik heb voor bikester gekozen omdat ze een uitgebreid assortiment aan mountainbikes hadden. Ik heb tijdens de corona crisis een Giant Stance 1 besteld.

Ik heb een mail gestuurd om te vragen of de geschatte levertermijn van 2-3 werkdagen nog geldig was mits de situatie. Het antwoord daarop was: "De gemiddelde levertermijn bedraagt 2 tot 4 werkdagen. Helaas kunnen we deze termijn niet garanderen en raden u aan de track & trace informatie, die u bij uw verzendbevestiging zult ontvangen, goed in de gaten te houden."
Mijn fiets is besteld op 23/03 en aangekomen op 03/04. Een vertraging op de levertermijn is gezien de omstandigheden te vergeven.

De fiets die uit de doos kwam was duidelijk niet zorgvuldig behandeld. De derailleur hing enorm scheef, dat kan aan de verzending gelegen hebben, de achterrem was niet goed ontlucht en sommige bouten van de achtervering zaten zo los dat ik ze met de hand kon ronddraaien.

Na ongeveer 6 weken is de achterdriehoek (deel van het frame) gebroken. Ik heb dezelfde dag nog een garantieaanvraag ingestuurd. Dat was op donderdag namiddag. Op maandag heb ik antwoord gekregen dat ze ermee bezig waren. Na 14 dagen niets meer te horen heb ik opnieuw een mail gestuurd om te vragen of er al nieuws was.
Dit was het antwoord: "Door een fout van mijn kant was uw garantieaanvraag niet helemaal goed doorgekomen. Mijn excuses hiervoor. Uw aanvraag is inmiddels wel goed verstuurd en u kunt binnekort een bericht van ons terugverwachten."

We zijn op het moment van deze review 11 dagen en 2 mails van mijn kant verder zonder enige update.

Ik raad u niet aan om een dure fiets te kopen bij deze winkel op basis van mijn ervaring.

Reageer

Jurgen 14-06-2020

Algemene score

2,0
Bestelling loopt vlot en correct, tot op het ogenblik van de levering. Dan blijkt één van de geleverde items beschadigd te zijn. ik heb dit probleem zowel via het contactformulier op de website als via mail gemeld, maar er kwam geen enkele reactie van Bikester.
Heel spijtig dat dit zo moet lopen want nogmaals, de rest verliep snel en correct.

Reageer

Marc 12-06-2020

Algemene score

1,0
Ik wacht al meer dan een week op een levering...Reeds 2x naar Bikester.be via het online formulier gevraagd naar het waarom: geen reactie gekomen. Mijn andere bestellingen bij bikester waren wel correct.

Reageer

Van der Goten Jan 11-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ok, snelle verzending zeker aan te raden, voor herhaling vatbaar!!!!!!

Reageer

Erik 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en makkelijke site. Snel vinden van wat men nodig heeft. De ganse procedure is ook klantvriendelijk.

Reageer

X-off 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke shop met interessante aanbiedingen. Bestellingen worden met de grootste zorg en zeer snel behandeld. M.a.w.: een tevreden klant!

Reageer

Tom 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles netjes aangekomen, kleine fout van onze kant, geen probleem met retour en terugbetaling.
De juiste helm werd zeer gesmaakt door de kleine jarige !
Hartelijk dank voor de service !

Reageer

rudi 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
aangezien het de eerste keer was dat ik bij jullie een bestelling geplaatst heb,kan ik nog niet zo veel beoordelen,maar zowel bestelling als levering verliep heel vlot

Reageer

serge 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel overzichtelijke site.
correcte vermelding van leveringsdatum en respect voor d termijn

Reageer

Luc V. 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede omschrijving van het gekozen artikel en snelle levering.Prima service.
Ga mijn volgende fiets benodigheden ook bij jullie bestellen.

Reageer

Greet 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte webshop. Handige zoekfunctie en ruime keuzen. Snelle en correcte levering!

Reageer

Erwin 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, keurige levering. Scherpe prijzen. Leuke fiets, net zoals ik het verwacht had. Niks op aan te merken. Top!

Reageer

Fabian 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product snel geleveerd en top prijs. Fiets Serious van uistekend kwaliteit zo goed als 90% reeds gemonteerd. Zoon van 7 direct gemakkelijk kunnen mee fietsen.

Reageer

Marc 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs , levering duurde wat langer door de Corona.dacht te kope op een belgische web site,maar het kwam van Duitsland

Reageer

Leen 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aantrekkelijke site om te bekijken, gemakkelijk juiste maat gevonden, zeer gebruiksvriendelijk om te bestellen en een heel snelle levering

Reageer

Luk 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles correct en gezien de omstandigheden ook binnen een redelijke termijn.

Reageer

Rudy Kenis 20-04-2020

Algemene score

1,0
Besteld op 6 april met bevestiging van Bikester. Na kontakt klantendienst kreeg ik op 11 april het pakketnummer van Dpd maar zat nog niet in hun bestand. Zij hebben het pas op 13 april gekregen van Bikester. Nu staat het no steeds in Nederland Ooischoot. Niemand die nog reageert op vragen via klantendienst. Ze blijven wel aankondigen op hun website dat zendingen op 3 a 5 dagen worden geleverd. Leugens!

Reageer

Michiel 16-04-2020

Algemene score

1,0
geen informatie van bestelling gehad, 4x naar klanten service gestuurd maar geen antwoord
pakket geblokkeerd bij transporteur maar kreeg van niemand antwoord

Reageer

Jean 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, breed assortiment aan producten, gebruiksvriendelije website, competitieve prijs

Reageer

Bert 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zeer goede producten, alen kwam de kleur niet precies overeen en duurde de bestelling 1.5 week.

Reageer

guido 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top, alles te vinden voor de fietser, snelle levering. goede prijs. mijn vaste aankoop site.

Reageer

Filip 01-04-2020

Algemene score

10,0
Na de middag besteld, volgende dag geleverd(Belgie).
Besteld product was niet voorradig en de levering zou langer duren. Meteen een voorstel gekregen voor een gelijkaardig product met 30% korting en er nog een drinkbus bijgekregen.
Top!

Reageer

Rob 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment, banden voor mijn MTB Pedelec gewoon op voorraad aan een concurrentiële prijs, levertermijn was ondanks de Corona problematiek nog netjes binnen mijn eigen gestelde termijn, fijne webshop, aanrader!

Reageer

Charles 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke website, competitieve prijzen, duidelijke communicatie, snelle en feilloze levering,... kortom goed bezig en doe zo voort... !

Reageer

Glen G 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst wat informatie gevraagd via de helpdesk, dewelke binnen de 24u heeft gereageerd. Nadien bestelling geplaatst en perfect geleverd binnen afgesproken termijn. Top !!

Reageer

Ed 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte bestelling. Keurig en tijdig geleverd. Aan te raden omwille van goede prijzen .

Reageer

Louis23480 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond hier het exacte product dat ik nodig had, en het werd snel en goed verpakt geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen nadat ik het heb gebruikt.

Reageer

Erwin 17-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede beschrijving, vlotte bestelling en betaling, track & trace zeer goed!
degelijk materiaal aan een scherpe prijs!

Reageer

Niels 01-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte prijs, mooie aanbiedingen, groot aanbod, snelle levering. Voor +-400euro aan koersgerief gekocht en allemaal kwalitatief!

Reageer

Chris 26-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe gps. Na wat zoeken op het internet kwam ik bikester tegen. De prijs voor hetgeen ik zocht was het goedkoopst bij bikester. Na bestelling vlugge aflevering.

Reageer

Willem 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toegankelijk, overzichtelijk en uitnodigend. Keuzes worden snel gemaakt op basis van relevante filters. Levering op tijd. Geen issues.

Reageer

Frans 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima service : snelle levering . De producten zijn altijd van topkwaliteit

Reageer

dirk 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
ben blij over produkt, enkel verzending is niet goed verlopen. Jullie hebben leveringsadres en facturatie adres door elkaar gehaald. Vi jullie kwam er enkel antwoord dat pakket geleverd was. Kreeg gelukkig telefoon van degene die pakje ontvangen had en ben dit dan zelf ter plaatse gaan afhalen.

Reageer

Alex 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijzen ,topmateriaal,mooie en klantvriendelijke webside,snelle en correcte levering.

Reageer

Bert V 30-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Interessante prijs voor kwaliteitsproducten!
Afhandeling van bestelling en levering zonder problemen verlopen, zoals het hoort.
Tevreden klant die hier zeker nog zal bestellen.

Reageer

Edwin 29-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds verschillende bestellingen geplaatst en nooit enig probleem ervaren; Ale bestellingen zijn correct en heel vlug geleverd. Heel tevreden van de service.

Reageer

leo cabanier 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste, een mening over het produckt en de bestelling, wat het produckt aangaat ben ik uitermate tevreden en de bestelling is tijdig en goed afgeleverd. Grtjs

Reageer

Toon meer reviews