Bikester.be - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 451 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 347 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MDM 18-10-2018 Via de website gekocht

Vreselijke service!

Algemene score

1,0
Ik heb 15 minuten na het plaatsen van een bestelling getracht de diensten van Bikester te bereiken om een aanpassing te doen van mijn bestelling. Tevergeefs, ik werd nooit gecontacteerd.
En dan heeft het nog bijna een week geduurd voor de bestelling geleverd werd.
Totaal inacceptabel

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Callant Jozef 16-10-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en de prijzen zijn zeer scherp, ideaal om vanuit je luie zetel te bestellen. Een goed en mooi aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter C. 02-10-2018 Via de website gekocht

Grote korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezien de korte levertijden en de huidige korting op de bestelde artikelen heb ik besloten bij bikester te bestellen. Heb ik me niet beklaagd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bartv 29-09-2018 Via de website gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk wat je koopt en kwaliteit van de geleverde producten. Er komen tal van promoties die zeer interessant zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 26-09-2018 Via de website gekocht

Zoals het moet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop had wat ik zocht in voorraad. Ik had hier al eerder besteld dus had ik voldoende vertrouwen om via de site ook een fiets te kopen.
Ik heb dan ook niets aan te merken op de service of de levering.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johny 26-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en correct afhandeling ,goede kwaliteit. ,voor iedereen die met de fiets op de weg of in het bos wil fietsen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 26-09-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling en levering perfect verlopen. Materiaal van uitstekende kwaliteit. Enige minpuntje was dat ik uit info op de website niet kon afleiden hoeveel bandenlichters er in "1 item" zaten. Heb er 2 besteld en bleken er 2 in elk pakje te zitten. Heb dus nu 4 kwaliteits bandenlichters :-)

Reageer

Rik De Zutter 26-09-2018 Via de website gekocht

correcte levering en alles netjes verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site,goede prijs kwaliteit.Veel keuze mogelijkheden,interessant om te vergelijken met elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 23-09-2018 Via de website gekocht

Snelle klantenservice

Algemene score

9,0
Bikester.be is een van mijn favoriete online webwinkels om fietsmateriaal te bestellen. Ze hebben scherpe prijzen en een schitterende dienst na verkoop/klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils 20-09-2018 Via de website gekocht

awesome!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
awesome snelle service en verzorgde levering! dit is echt 1 van de beste webshops die het net te bieden heeft

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elien 20-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en uitgebreid aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bikester heeft alles voor de fiets en dus vind je gemakkelijk wat je nodig hebt. De fietsstandaard waar ik naar op zoek was, vond ik snel via de overzichtelijke website. Deze werd snel en correct geleverd. Gezien mijn afwezigheid, werd mijn bestelling bij een afhaalpunt geleverd. Het formaat van de doos waarin de fietsstandaard geleverd werd was wel buiten proportie! Ik ben deze gaan ophalen met mijn fiets vanuit de veronderstelling dat het pakket in een gemakkelijk hanteerbaar formaat zou toekomen, maar voor een webshop gespecialiseerd in fietsmateriaal mocht hier iets meer aandacht aan zijn geschonken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Kenis 19-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van de bestelde goederen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de eerste bestelling bij Bikester liep niet zoals het moest.
Alle leveringen nadien zijn vlekkeloos verlopen. Op een korte termijn werden alle bestelde goederen geleverd. Sindsdien bestel ik mijn fietsartikelen alleen nog bij Bikester.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 18-09-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle afhandeling en verzending.
Zeer goed verpakt en producten overtreffen de verwachtingen.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gvdb 11-09-2018 Via de website gekocht

Goederen snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte levering goederen voldoen zoals beschreven. Ik bestelde hier voor de eerste keer en zal zeker en vast terugkomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel Van den Broecke 11-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de levering ontbrak er één item van de bestelling, mailtje gestuurd, enkele dagen later ontving ik alsnog dit item. Prima service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lekie 07-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

8,0
omwille van de snelle levering , en het gemak ,betere kwaliteit, voor een zeer goede prijs,,,,,,,,,,,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guillaume 04-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doet wat het beloofd, professionele producten in perfecte staat geleverd binnen de voorgestelde tijdspanne.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 04-09-2018 Via de website gekocht

In orde en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben content van het grief! Proper en heel goed verpakt.. , alleen slechte communicatie met UPS!
We hebben elkaar gemist bij levering, maar had geen briefje in de bus gekregen! Na een paar dagen rond zoeken kwam ik te weten dat mijn pakje in een winkel in Aartselaar lag...

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

krisvb 30-08-2018 Via de website gekocht

Tijdig geleverd

Algemene score

8,0
nieuwe as nodig voor op de MTB. Prima levering. eveneens nog 2 camelbag chill bidons extra aangekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David Le Jeune 29-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds werd de bestelling snel geleverd. Mooie webshop met een ruim assortiment voor een correcte prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bdehaeck 29-08-2018 Via de website gekocht

Ruim aanbod, scherpe prijzen en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een tip deze site leren kennen en na vergelijking van het aanbod, prijzen en service (inruilrecht van 100 dagen) heb ik gekozen om mijn aankopen via het te bestellen. Enige minpunt was dat ik na de bestelling nog wat geduld moest hebben totdat het pakketje thuis geleverd werd (maar daar kan Bikester zelf niets aan doen ;-) )

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sophie 22-08-2018 Via de website gekocht

Altijd tevreden van Bikester

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als fietsliefhebber en triatleet vind ik altijd wat ik nodig heb op bikester. Daarenboven een heel snelle lervering aan huis, veek keuze en goede prijzen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Portier 22-08-2018 Via de website gekocht

Zeer vlugge levering

Algemene score

8,0
Jammer dat er geen Track & trace systeem is om de bestelling te volgen. Nu kan je de bestelling niet volgen wanneer die bij je thuis zal geleverd worden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hendrik De Vusser 21-08-2018 Via de website gekocht

Leveren en retourneren zonder enig probleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is nu mijn tweede bestelling dat ik geplaatst heb, zonder enig probleem. Bij de maat van de fietsbanden had ik mij vergist en heb zo kunnen ruilen met de juiste maat.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Buelens 20-08-2018 Via de website gekocht

Bestelling volledig volgens mijn verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde onderdelen zijn 100% hetgeen ik verwachtte. Leveringen zijn altijd binnen de aangegeven termijnen. Kortom ben een zeer tevreden klant. Groetjes Marc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yogi056 15-08-2018 Via de website gekocht

groot in keuze, klein in prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kies voor deze shop omwille van de enorme keuze van fietsonderdelen. verschillende kwaliteiten en merken zijn aanwezig, soms het hele assortiment (Shimano).
Komt de voordelige prijs erbovenop... voordeliger vinden in Nederlandqs taalgebied zal echt moeilijk zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 15-08-2018 Via de website gekocht

Snelle, correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website toegang tot ruime stock aan onderdelen. Gevonden wat ik nodig had. Snel en correct geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 15-08-2018 Via de website gekocht

Goede site voor alle fietsbenodigdheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je vind alles wat je nodig hebt om zonder zorgen te kunnen fietsen. De producten die ik gekocht heb via de site waren van goede kwaliteit en snel geleverd. Ook heb je regelmatig kortingen op bepaalde producten. Enig minpuntje is dat sommige producten weinig voorraad hebben in bepaalde maten. Het was de eerste keer dat ik iets besteld heb maar zeker niet de laatste keer zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 15-08-2018 Via de website gekocht

Nette snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs leek mij de beste koop voor dit product. Met de snelle service erbij was de beslissing snel gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 15-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering / Scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen voor de producten van WD-40 en een snelle levering. Een aanrader! Overzichtelijke website met goede onderverdeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frits 14-08-2018 Via de website gekocht

vlotte levering

Algemene score

7,0
Ik vind het absoluut niet kunnen wanneer ik een bestelling van iets over de 50 euro bestel en daarom geen leveringskosten moet betalen, men die dan toch aanrekent, wanneer ik de kortingscode gebruik en daardoor net onder de 50 euro kom.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toni 14-08-2018 Via de website gekocht

Een webshop zoals hij moet zijn: eenvoudig, snel en eerlijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig op deze webshop uitgekomen. Omdat ik niet kon kiezen tussen 2 types verlichting, heb ik ze beide besteld. De volgende dag had ik mijn keuze gemaakt en stuurde ik 1 set terug.
Het materiaal dat ik kocht is van prima kwaliteit en zeker prima qua prijs. De lampjes hebben hun best gedaan om ons veilig naar de Lokerse Feesten te laten fietsen!
Oh en die retour: 2 dagen later was mijn geld al terug betaald! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smets julien 08-08-2018 Via de website gekocht

Keurige leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles liep vlot zonder verrassingen en op korte tijd. Mijnvolgende bestellingen doe ik zeker bij jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky Verhulst 07-08-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, ruim aanbod op de website en goede beschikbaarheid van de producten en een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 07-08-2018 Via de website gekocht

Zo zou het moeten zijn !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze, keuze, keuze aan sportartikelen in alle kwaliteitssegmenten en sportgenres, regelmatig super aantrekkelijke aanbiedingen, correcte en vlotte service. Dit kan geen Belgische onderneming zijn... Internetaankopen hebben voor mij een duidelijke en vette + !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 01-08-2018 Via de website gekocht

Een plezier als een bestelling zo verloopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nagenoeg alles wat de recreatieve fietser en of fietshersteller nodig heeft is hier te vinden . Aan competitieve prijzen . Bestellingen en leveringen verlopen heel vlot

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MG 01-08-2018 Via de website gekocht

Eerste bestelling is goed verlopen. Alles top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vernomen via vrienden. Ruime keuze, heel goeie filters en alles heel overzichtelijk. Levering is te volgen, goed verpakt... kortom alles vlot en prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 01-08-2018 Via de website gekocht

uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede overzichtelijke shop en je vind er vlug wat je nodig hebt
prijs en kwaliteit is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 01-08-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn asics kayano loopschoenen. Ze werden op tijd geleverd. Goede service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk lambrecht 01-08-2018 Via de website gekocht

Voor mij uitstekend :heel eerlijke prijs-kwaliteit .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel correcte service ;mijn eerste bestelling was niet volledig .Eenvoudig geannuleerd en een nieuwe bestelling aangemaakt .
De prijzen zijn ook opmerkelijk lager dan bij de winkels in de buurt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasc 01-08-2018 Via de website gekocht

Goed maar kon net wat beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Schoenen lagen los in de doos en ook de plaatjes van de klikschoenen
Zelf 1 bijna buiten de doos
Volgende keet folie of zoiets rond doen
Ik weet dat ook al was dit gebeurd jullie dit zouden recht zetten maar voorkomen is beter dan problemen
Het is niet dat ik niet geheel ontevreden ben maar het kon zeker beter
Grts

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Colpaert Monique 01-08-2018 Via de website gekocht

zeer snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en goede service, bij sommige artikels zou er iets meer uitleg mogen staan.
De prijs is ook wel ok.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johan 01-08-2018 Via de website gekocht

Goede service, veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zochten naar fietsondergoed. De grote winkels in onze omgeving voldeden niet aan onze verwachtingen. Een beetje zoeken om het net bracht ons bij Bikester.be en daar is de keuze zeer groot.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dominique Tersago 01-08-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site: heel duidelijk. Snel besteld en vlotte levering. Niet overdreven verpakt .............

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dries 01-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het betalingssysteem kan beter. Je dient apart over te schrijven nadat de bestelling online geplaatst is. Het zou handiger zijn indien je dit tegelijk kan doen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Nils 01-08-2018 Via de website gekocht

Noice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, verpakking was in goede staat bij ontvangst pakket. Alle artikels waren aanwezig en correct.Alleen spijtig dat ik niet met bancontact kan betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVDD 31-07-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Algemene score

10,0
De bestelde artikels werden vlot en snel geleverd op de juiste datum . De website was duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 31-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop en het is eenvoudig om online te bestellen en te betalen. Geen problemen ondervonden. Levering korrect verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 31-07-2018 Via de website gekocht

Schoenen besteld op zaterdag maandag al binnen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een zeer duidelijke website met een snelle service & en zeer scherpe prijzen. Tevreden met mijn aankoop en de algemene koopervaring. Topwerk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc M 31-07-2018 Via de website gekocht

Super! Besteld, betaald, geleverd, zonder haperingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fietsbanden besteld aan een zeer concurentiële prijs, ook de binnenbanden, op twee werkdagen geleverd, stevig en veilig verpakt.
Alles was picobello in orde!
Zeker aanbevelenswaardig! Overtuig uzelf!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews