Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 13975 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, abonnement of een accessoire? Bij Belsimpel ben je aan het juiste adres! Met de Belsimpel Methode vergelijk je snel en makkelijk alle telefoons en abonnementen. Zo vind je altijd het abonnement of de smartphone die echt bij jou past. Bestel voor 23.30 uur en je hebt je pakket morgen in huis, ook op zondag. Retourneren kan gratis binnen 31 dagen. En heb je een vraag? Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 23.30 uur. Ook ben je van harte welkom in een van onze 7 echte winkels!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1974 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymond 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijke website en soepel om bestelling te plaatsen en te betalen. Ook de follow up per mail is prettig.

Reageer

leo 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en in prima staat kort om een fijne winkel het toestel is een beetje anders dan wat ik gewend was maar dat went wel.

Reageer

A.Huijsman 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en zeer snelle levering zelfs op Zondag. Ik raad iedereen aan om hier een product te kopen.

Reageer

Hans 16-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel vergelijk merkte ik dat het product hier het goedkoopst was. Na een eerdere koop bij Belsimpel wist ik het zeker. Erg goede deal bij een top product.

Reageer

Karin 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het toestel en een mooie prijs ook. Levering was zoals beloofd op tijd en ook nog eens 's avonds bezorgd dus reuze blij mee.

Reageer

Leonie 15-06-2021

Algemene score

1,0
Slecht, krediet check word achteraf pas uitgevoerd.

4,95... Betaald en jr mag 10 dagen wachten voordat je het terugkrijgt ???

Ik moet het direct betalen, maar de klant mag weer wachten... Niet zo tof !!

Reageer

Theo 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was perfect netjes en goed behandeld en snel
En aardig over de telefoon

Reageer

Adri 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte snelle levering feilloos , raad ik aan, communicatie goed te noemen.
Met dank

Reageer

Walter Pincé 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles perfect, behalve dat BTW verleggen vanuit België steeds problemen geeft

Reageer

San 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super scherpe prijzen! Ik had laat op de avond een beschermhoesje besteld en de volgende dag lag het pakketje tot mijn grote vreugde in de brievenbus ❤️ Keurig hoor Belsimpel! Dit was volledig conform met de vermelding op de website. Product was zorgvuldig verpakt. Daarnaast ontvang vrij direct nadat je je bestelling betaald keurig netjes de factuur, orderbevestiging en de track en tracé gegevens toegemaild. Ik zal hier zeker vaker bestellen in de toekomst indien weer wat nodig. AANRADER!

Reageer

Ineke020 14-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, duidelijke en zeer gunstige voorwaarden.
Goede communicatie.

Reageer

Sharona 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is goedkoper dan Mediamarkt, bezorgd ook sneller en het is super!! Heel erg blij met mijn Apple Watch😍🙌🏼 Ik ga vaker dingen bestellen via Belsimpel

Reageer

Gerda Bos 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service,hele vlotte levering! Zaterdag besteld maandag in huis. Niets op aan te merken....

Reageer

Keeper66 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker spullen watches etc via belsimpel besteld. Nu ook weer de Samsung active2. Top horloge
Altijd snelle en goede levering binnen afgesproken data.
Heel goed.

Reageer

Gretchen 13-06-2021

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen en correcte en snelle levering.

Reageer

John 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed werkende site. Alle informatie makkelijk te vinden, en de prijs was lager als bij de producent zelf. Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd, dus heel tevreden!

Reageer

Website 13-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn een lostoestel gekocht op Zaterdag en echt waar op zondag werd het toestel geleverd,

Reageer

Whizkid 12-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop goede service en kwaliteit en mooie geprijsde artikelen. Super blij met deze webshop.

Reageer

Ton Goeman 11-06-2021

Algemene score

3,0
Ik heb gekozen voor Belsimpel simpel weg omdat jullie de goedkoopste zijn.
Ik ben totaal niet tevreden.
Alle aanbieders leveren een horloge met 2 bandjes. Leer en siliconen. Jullie niet. Siliconen bandje zit er niet bij. Een originele kopen is 40 euro. NEE. IK BEN TOTAAL NIET TEVREDEN MET BELSIMPEL

Reageer

Senna 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede aanbieding voor een iPhone XR, vroeg in de avond besteld, volgende dag in huis.
Echt super snel

Reageer

Marco 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne site met goede informatie en je levering komt snel en goed aan

Reageer

iPhone XR 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en absoluut de beste prijs. s’ Middags besteld en de volgende dag perfect bezorgt. Ruime keuze losse toestellen voor super prijzen en service.

Reageer

Wendy 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen aangegeven tijd geleverd. Goed verpakt. Tekst is te kort, waarom meer worden nodig? Het is verder gewoon netjes en goed.

Reageer

Frans Bernsen 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben 81 en had een mobieltje nodig. Een die simpel was en snel geleverd zou zijn. Nu, bij bel simpel gekeken en besteld, binnen twee dagen netjes verpakt en thuis gekregen. Met andere woorden: KLASSE.

Reageer

Rene 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima ervaring. Ik had toch het verkeerde product besteld, probleemloos retour kunnen sturen en snel het geld terug zodat ik de juiste kon bestellen. Alle twee de bestellingen geleverd op afgesproken levertijd.

Reageer

Sam A 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn airpods pro nu twee weken geleden en ben er erg blij mee. Belsimpel had de beste prijs uit alle sites die ik heb bezocht en het was zeker het geld waard! Pakketje was binnen 12 uur al in huis!

Reageer

Nicole 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met de beste prijzen, tevens snelle verzending.
Als ik een telefoon wil aanschaffen, ga ik altijd naar Belsimpel.

Reageer

H 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goeie prijzen en prettige service! Ik koop hier al jaren mijn nieuwe telefoons. Ook is verzending altijd snel en heb je extra opties zoals 's avonds bezorgen waar ik graag gebruik van maak.

Reageer

C vd Broek 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belsimpel is altijd duidelijk, goede prijzen, snelle levering, goede producten.

Reageer

Jim 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop , snelle en goed verpakte levering ! De telefoon kwam op de afgesproken dag en tijdstip. Was netjes verpakt en. Super service

Reageer

Johan w 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had twee sd kaartjes nodig. Snel besteld snel geleverd. aan te raden volgende keer weer

Reageer

Bianca van den Kieboom 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service, Super lage prijs. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, Samsung. De reviews gelezen die een goede weergave waren. Er worden geen slechte reviews verwijderd en dat vind ik een groot compliment waard.

Reageer

Winy 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super service. 2 iPads besteld zit erbij de een een wereld stekker/ adapter in de doos. Na een mail en een foto binnen 1 dag de goede adapter opgestuurd.
Super

Reageer

Antoinette 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een goedkope nieuwe telefoon kwam ik uit bij de website van Belsimpel. De telefoon die ik wilde was nergens goedkoper. Bestellen was simpel, de levering snel. Ik ben erg tevreden.

Reageer

Mirjam 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij belsimpel mijn nieuwe Samsung a32 besteld. Super geregeld en snel in huis met bijpassend hoesje. Zeer tevreden.

Reageer

Fritz 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, makkelijk besteld en snel verzonden. Ook belangrijk, een goede prijs.

Reageer

Ruud U 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop niet elke dag een nieuwe telefoon, maar als dat weer eens nodig is, vind je me hier. Meestal de laagste prijs, maar altijd probleemloze transactie. En voor een paar euro verschil ga ik ook niet naar een onbekend adres.

Reageer

Roel van 't Hoenderdaal 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs zeer interessant goede service zijn zeer content met de gekochte A41 van Samsung

Reageer

marianne 08-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de site is duidelijk en gemakkelijk in gebruik
de bestelling is inderdaad vandaag besteld morgen in huis
ga zo door
een tevreden klant

Reageer

Marc 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, kwaliteit van de artikelen is goed. Eenvoudig en snel te bestellen en heel snel in huis. Dit is niet mijn eerste bestelling maar zeker ook niet mijn laatste.

Reageer

Henk Bouwman 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed om te ervaren, dat er nog steeds bedrijven zijn, die niet slechts zeggen, wat ze doen, maar óók doen, wat ze zeggen/beloven!

Reageer

Nicole 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Belsimpel altijd super fijn omdat alles zo lekker snel geleverd wordt en meestal de goedkoopste prijs heeft. Super goede service.

Reageer

Nico 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd geleverd, product voldoet aan omschrijving. Zeer scherpe prijzen.

Reageer

Jolle 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super maar dan ook super snel geleverd tegen een uitstekende prijs. Ten out of ten!

Reageer

R.van Driel 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de beste website als je een smartphone wilt kopen; op alle fronten goed tot heel goed.
Ook retourneren wordt vlekkeloos afgehandeld.De concurrentie staat op achterstand.

Reageer

Caroline ten Hout 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onsdanks vele aanbieders bij Belsimpel mijn nieuwe telefoon besteld omdat zij altijd een erg goede beschrijving erbij hebben, én het bestellen en ontvangen snel en soepel verloopt!!

Reageer

Yvette 07-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Apple Watch om half elf in de avond besteld en de volgende dag was mijn bestelling er al! Keurig verpakt!

Reageer

Eduard van Oel 06-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke en deskundige winkel medewerker nam alle tijd die wij nodig hadden.

Reageer

Tom 06-06-2021

Algemene score

1,0
maandag 31 mei Samsung Galaxy S21, via google kwam ik bij belsimpel met actie vandaag besteld morgen in huis. En gratis google nest audio bij de Galaxy S21. Zou de volgende dag in huis zijn, zonder melding of mail is die pas een dag later verzonden en dus pas woensdag binnen. Dag later snel de website aangepast dat het 2 dagen kan duren..

Tevens is het bij Belsimpel zo dat je een oude oplage krijgt waardoor promotie acties van Samsung niet geclaimd kunnen worden. Dit is op de website aangegeven als je op de S21 zoekt, echter als je gewoon je abonnement verlengt krijg je deze melding niet. Nergens dat werd aangegeven dat deze actie niet geldig is.

Voorwaarden op de website zijn na bestelling aangepast. Al met al een zeer slechte ervaring eens en nooit weer.

Reageer

Rogier laseur 06-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super snelle levering binnen een dag binnen top winkel
Bestellen gaat ook heel makkelijk je word super goed op de hoogte gehouden van de levering van je bestelde product alleen maar lof voor deze winkel

Reageer

Toon meer reviews