barbecueshop.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 8946 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over barbecueshop.nl.

barbecueshop.nl stelt zich voor

In de winkel van Barbecueshop vind je een uitgebreid assortiment van barbecues van verschillende merken zoals Weber, Patton, Outdoorchef, Big Green Egg en nog veel meer. Ook al jouw accessoires, kruiden, houtskool, kookboeken en zelfs vlees vind je in onze winkel in Naarden. Ons verkoopteam bestaat uit goed opgeleide verkopers die je alles over de barbecues kunnen vertellen. Waarom Barbecueshop.nl? - Winkel met specialisten en topservice centraal in Nederland - Voor 22:00 besteld, morgen in huis – Alle topmerken barbecues - Scherpste prijzen van Nederland - 14 dagen bedenktijd - Thuiswinkel waarborg – Professionele verkopers.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1583 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred 08-09-2018 Via de website gekocht

FANTASTIC Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service was great, I missed an item and they immediately took action and ensured the item was in my possession the next day. Quality of the staff was top... very friendly. They also had the best price in town. All in all I'm going back in the future.

A Happy customer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 06-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Barbecueshop.nl geeft een snelle reactie bij bestelling en heeft een zeer vlotte service. Ik ben dan ook erg tevreden. Daarbij was het product goedkoper dan bij andere aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs.hoogland 03-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke winkel goede service goed bereikbaar ruime keus zeker een winkel om terug te komen en om anderen aan te raden om daar te gaan kijken

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winy 03-09-2018 Via de website gekocht

Hele mooie duidelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de webshop omdat ze mooie producten hebben, een duidelijke webshop! Met mooie aanbiedingen. Ik zocht een cadeau voor mijn man die 50 wordt en ben zeker geslaagd op deze website. Snelle en nette bezorging is ook zeker een groot pluspunt. Nu hopen dat mijn man net zo blij en tevreden wordt als mij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-09-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede voorlichting over de accessoires bij de BBQ, de bakplaat die niet op voorraad was bij de showroom was binnen 24 uur thuis afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eef 01-09-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd en altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service en snelle levering. In het verleden wel eens een dlechte zak houtskool gehad maar dst is toen snel en goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs 01-09-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk aangegeven wat je krijgt en een motiverend filmpje gekeken die het helemaal duidelijk beschrijft wat je krijgt. En... binnen een dag geleverd netjes in de doos ook weer met duidelijke uitleg! En de goedkoopste voor een super mooie en niet te vergeten stevige bbq. Heel erg blij mee 👍😀

Reageer

FRANK 31-08-2018 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet verder zoeken , gewoon hier kopen, prijzen bij de laagste op het net ,toppie site , en snelle levering en super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gyp 31-08-2018 Via de website gekocht

Top bbq workshop

Algemene score

10,0
ik heb een bbq workshop gedaan en dat was echt geweldig! leuke locatie erg leerzaam en ook nog eens erg gezellig! zeker een aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Beek 31-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel, woensdag middag besteld volgende ochtend had ik 20 kilo kolen thuis. Bestellen gaat gemakkelijk en zal vaker bestellen als ik een feestje heb

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oswin 31-08-2018 Via de website gekocht

Pole position

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bestellen, snelle feedback, snelle en nette uitvoering en alles in een snelle tijd.
Wat mij betreft terecht pole position

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 31-08-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop is zeer gebruikersvriendelijk!! Duidelijke leveringsvoorwaarden. Het product wordt goed verpakt verzonden. Indien op voorraad heb je je bestelling de volgende dag in huis. Service is top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 31-08-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze maken waar wat ze zeggen. Voor 18.00 besteld de volgende dag in huis. Helaas is het bbq-seizoen een beetje op zijn einde aan het lopen maar nieuwe briketten voor de laatste keertjes. Lekkere spare-ribs maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvdHeijden 31-08-2018 Via de website gekocht

Super prijs kwaliteit service verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super overzichtelijk, goede prijs en breed aanbod! Makkelijk om zo voor barbequeshop.nl te kiezen in plaats van andere aanbieders. Ook de uitgebreide filmpjes super handig!!

Reageer

Manda 31-08-2018 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en één van de weinige die dit product los verkoopt.
De volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammy 31-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, nooit prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een elektrische heater besteld Levering was snel en de prijs was de goedkoopste die ik op internet kon vinden. Top dus :)

Reageer

Monique Hulshof 30-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige BBQ workshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de workshop als verjaardagsverrassing cadeau gegeven uiteraard samen met een paar vrienden. Wat een aanrader, de mannen waren vol lof. Heerlijk gegeten, leerzaam, leuke gesprekken kortom ze hebben genoten. Dank jullie wel voor de perfecte organisatie op een geweldige locatie.

Reageer

R hoekstra 30-08-2018 Via de website gekocht

Nuof nooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze shop wordt te minstens duidelijke en eerlijke uitleg over het product gegeven. En je heb een enorme keuze in producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deckers 30-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische bbq workshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een workshop waar je wat aan hebt. Ook als je al wat verder gevorderd bent. Er worden geen kosten gespaard om een zo goed mogelijk recept te maken.

Reageer

Hilly 30-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product smiddags besteld en binnen 24 uur ontvangen. Mooi verpakt.
Duidelijke website met precies met merk en type bbq die wij hebben, zodat ik snel de juiste hoes erbij kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-08-2018 Via de website gekocht

Topfirma!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is overzichtelijk en niet duur. Heb je een vraag, stel die online en je krijgt snel een helder antwoord. De verzending was ook conform de afspraak, binnen een dag stond de BBQ hier thuis.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 30-08-2018 Via de website gekocht

goede voorlichting in de winkel, snel bezorgt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we zijn in de winkel gaan kijken en kregen goede voorlichting tussen de verschillende modellen. we zijn goed geholpen met het maken van onze keus. de bezorging was snel en keurig op tijd en we wisten in een blok van 2 uur wanneer hij zo komen! gelukkig nog een paar mooie dagen voor de boeg dus we kunnen hem nog goed gaan uittesten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 30-08-2018 Via de website gekocht

Super snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DIt is de tweede barbecue die we kopen bij de barbecueshop.nl. De eerste keer gingen we langs bij de showroom en konden we de barbecue gelijk meenemen. We werden goed ontvangen en kregen geweldige informatie. De tweede barbecue, als uitbreiding op de barbecue mogelijkheden, hebben wij als demo model besteld. 's Avonds besteld en de dag erna om 12:30 uur in huis. Alles zag er netjes uit. Ik ga mijn volgende producten zeker ook weer bij de barbecueshop.nl aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peedekaa 30-08-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagmiddag besteld en woensdagochtend was ie al binnen, snelle service en geen overdreven mailcontact

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 30-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering, zeer scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst barbecueshop.nl bezocht én gebruikt. Overzichtelijke webshop, duidelijke omschrijvingen. Al snel knoop doorgehakt en besteld, vorige dag al in de ochtend geleverd. In elkaar zetten van de bbq was peuleschilletje en diezelfde avond hebben we hem naar volle tevredenheid gebruikt. Niets

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolas 30-08-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles geen perfect en ik was heel goed op de hoogte gehouden. Meer kan je niet verwachten. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvK 30-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Mooie, stoere winkel!

Algemene score

9,0
Bbq-en is STOER en moet met precisie gebeuren. Dit straalt de winkel ook uit! Het maakt het leuk om rond te kijken. Gaaf!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thea 29-08-2018 Via de website gekocht

Een hele goeie en snelle services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en betrouwbaar. Ik zou bij deze site zeker als ik weer wat nodig zou hebben , weer war bestellen. Dus iedereen zou ik het aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 29-08-2018 Via de website gekocht

Super scherpe actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag hebben we de kamado patton 21 inch in combinatie pakket met de hoes en de hitteschild gekocht. Gister hem binnen gekregen alles zat netjes verpakt zelf's het gereedschap wat nodig was om het frame in elkaar te zetten was erbij geleverd. Ook toen ik nog vragen had over het hitteschild werden deze snel en goed beantwoord. Dus kort gezegd super service als je hulp nodig hebt maar alles ook snel geleverd en altijd overal via de mail op de hoogte van gehouden super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieks 29-08-2018 Via de website gekocht

Breed assortiment! Zelfs onderdelen voor de Cobb

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BBQ’s, Webers ,buitenkeuken enz. Zijn overal verkrijgbaar maar een Cobb + toebehorende daar moet je na zoeken. Maar nu niet meer

Reageer

Bouwer 29-08-2018 Via de website gekocht

De beste BBQ shop met de laagste prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doordat de site enorm overzichtelijk is was ik er al binnen 5 minuten uit welke BBQ ik nodig had. Met een paar muisklikken was het besteld en de dag erna stond de pakket bezorger al voor de deur. Dat noem ik nou uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip 29-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen goede uitleg.
Mooie ruime schowroom kon het gelijk uit voorraad mee nemen. Kom snel weer langs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wever 29-08-2018 Via de website gekocht

Product en levering helemaal volgens verwachting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere omschrijving op website. Eenvoudig bestellen en inderdaad volgende dag in huis. Montage viel mee, maar tekening of stappenplan was wel handiger geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebo 29-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google kwam ik op Barbecueshop.nl terecht en zag daar een groot aanbod van BBQ benodigdheden. Ik was op zoek naar een goede kerntemperatuurmeter en heb de IGrill 2 in de zomeraanbieding gekocht. Na het gisteren te hebben ontvangen heb ik het direct uitgeprobeerd en de temperatuurmeter werkt erg eenvoudig en helpt mijn BBQ vlees nog lekkerdere te maken. Zodra ik een nieuwe accessoire nodig heb zal ik eerst bij de Barbecueshop kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze
Top service
Zeer deskundig
Prima prijs kwaliteit verhouding
Snelle en betrouwbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 28-08-2018 In de winkel gekocht
Naalden

Klantvriendelijk en goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden netjes ontvangen.na even rond kijken werden we behulpzaam geholpen en werd er een goede uitleg gegeven over de verschillen tussen de kamado bbq's. Tussen door thee en koffie gekregen. En nu blije eigenaar van een kamado bbq. En werd de zelfde dag nog bezorgd :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Dijkstra 28-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Top Tent!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rijd goed aan voldoende parkeerplaatsen en goede service!! Mooie ruime winkel en ruim assortiment. Kom hier zeker terug, hebben hier goede ervaring toen ook met espresso apparaat aanschaf.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erik Verdoorn 27-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Snel, zorgvuldig en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar accessoires voor de (Weber) BBQ. Via Internet snel uitgekomen bij Barbecue shop.nl.
Contact via chat met Klantenservice. Snelle reactie, snel antwoord op de vragen en snelle reservering van gezochte accessoires.
Prijs was zeer aantrekkelijk en was blij met aankoop (Weber spit - Genesis II)
Aangezien ik gekozen had voor afhalen (kon ik direct de winkel zien), heb ik daarna op advies van verkoper ook nog een IGrill 3 thermometer aangeschaft.
Fijne winkel, prettig contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-08-2018 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen ging gemakkelijk, de levering volgens afspraak met een koerier die keurig belt om aflevertijdstip bekend te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 27-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer goed en vlot geholpen met nieuwe green egg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke winkel vlot personeel. Weten waar ze het over hebben en wat er mogelijk is zodat het advies aansluit op jou wensen. Alles op voorraad. Dus zelfde dag al genieten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Louis Broekhuizen 27-08-2018 Via de website gekocht

One stop shopping ! Perfect voor uw aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK vind de site helemaal top. Direct de scherpste prijzen. Ook met een onderbouwing van de korting. Tevens super video met product voorstelling. Alle specificaties goed vindbaar en makkelijk te bestellen. Ook het traceren van zending is éénvoudig. En de levering was keurig de volgende dag, zoals beloofd op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 26-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima uitleg en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website demo plate setter besteld. Bij het afhalen was men bezig met het uitleggen van de voor en nadelen van de diverse kamado's. Erg interessant en zonder enige druk. Bij mij bleek de plate setter niet de juiste maat, dus de goede geadviseerd. Vrrder ook uitleg gekregen van de diverse soorten houtskool. Kortom aanrader om eens langs te gaan.

Reageer

Paul 26-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Correcte en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Weber Master Touch Gbs Limited Edition gekocht. Uitstekende service en advies gekregen. Geen opdringerige verkoper die je van alles wil verkopen in tegenstelling tot andere winkels. Eveneens scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Nagel 26-08-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel verzonden en volgende dag al in huis!
product is als beschreven en netjes verpakt.
10/10 zou hier opnieuw bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Jansen 26-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel en goed geholpen, jammer genoeg niet alles op voorraad wat ik wilde hebben. Via mijn schoonzoon is deze winkel mij aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 26-08-2018 Via de website gekocht

Bbq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De ene dag besteld, volgende dag geleverd !!
Jammer dat ik nog opzoek moest naar een gasfles en dat de erbij gekochte gasflesjes niet pasten. Terug sturen was op eigen kosten. Dat was jammer dat er niet gekeken is naar de bestelling. Verder super.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 26-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind het een goede webshop alles netjes op tijd geleverd super netjes verpakt
En contact verloopt ook netjes .
Zeker een aanrader .
Had m'n twijfels over op halen en bezorgen.
Maar heb laten bezorgen i.v.m grote en zwaarte van de Paton 21 inch .
Maar was goede beslissing.
Mensen ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poortvliet 26-08-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde de barbecue graag kopen voor een internet prijs, maar wel bij een echte winkel (wie wil dat nou niet). Helaas bleek hij, toen ik er eenmaal was, niet in de auto te passen. Omdat ik hem de volgende dag cadeau wilde doen, direct in de stress! Het probleem is gelukkig super goed opgelost, en de BBQ werd de volgende ochtend al om 8 uur s’ochtend thuisbezorgd! Mijn vriend is er erg blij mee

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Es007 26-08-2018 Via de website gekocht

Veel keuze, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Basterd vilt, Cast Iron grid aangeschaft. Past allebei prima op de auplex kamado L.
Netjes en op afgesproken tijd geleverd

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 25-08-2018 Via de website gekocht

Goed product, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site, veel producten en snelle leveringen.
Erg veel Weber accessoires. Ik ga hier in de toekomst zeker nog bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews