barbecueshop.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 7561 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over barbecueshop.nl.

barbecueshop.nl stelt zich voor

In de winkel van de BarbecueShop vindt u een uitgebreid aanbod van gas-en houtskool barbecues van verschillende merken zoals Weber, Patton,Outback, OutdoorChef en Broil-King. Wij hebben het hele jaar 40 barbecues in onze showroom en ruim 500 barbecues op voorraad. Je wordt in Naarden, vlakbij Amsterdam, ontvangen door onze specialisten. Daarnaast bestaat ons verkoopteam uit goed opgeleide verkopers die je alles over de barbecues kunnen vertellen. Waarom Barbecueshop.nl? - Showroom met specialisten en topservice centraal in Nederland - Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Gratis verzending alle barbecues - Scherpste prijzen van Nederland - 14 dagen bedenktijd - Thuiswinkel waarborg - Officiële dealer van topmerken

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1971 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oppie 16-01-2018 Via de website gekocht

Vooral snel met goede communicatie

Algemene score

10,0
Uiterste snelle levering. Volgende middag in huis. Besteld via bol.com, keurig geleverd en goede communicatie via de mail over het verloop van mijn bestelling. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 16-01-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Snel geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen vrijdag in de winkel in Naarden geweest. Deskundig advies, uit voorraad geleverd en scherp geprijsd. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Septer 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BBQ zou geleverd worden met afdekhoes, maar dat bleek een foutje op de website. Als nog de hoes ontvangen zonder gedoe, super service!

Reageer

Monica van Zanten 16-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering voor een eerlijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ondanks dat het product die ik wilde bestellen niet op voorraad was ben ik zeer goed geholpen via de email en snel geïnformeerd dat het product weer aanwezig was en dat ik verder kon met mijn bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lvanweert 15-01-2018 Via de website gekocht

Sneller dan verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij aankoop stond aangegeven een levertijd van 2 dagen. De volgende dag werd het pakket afgeleverd. Een positieve verrassing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 15-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatieve service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen mijn barbecue aan t schaffen via deze shop, omdat ik hier het beste van informatie ben voorzien. Tevens ook de beste prijs en aanbod van de producten. Snelle levering en goed geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RonP 15-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Gemakkelijk te bestellen, zelf de leverdatum aangeven en snel thuis bezorgd. Mijn favoriete site voor BBQ toebehoren.

Reageer

Sieme 15-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service en kwaliteits product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site en top producten.
Ik heb hier een weber bovenrooster in rvs besteld. Het product was snel binnen en goed verpakt.
Mijn vragen waren ook snel beantwoord en afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 14-01-2018 Via de website gekocht

Scherpe aanbiedingen!

Algemene score

10,0
Wij hebben via de Barbequeshop een Patton gasbarbeque aangeschaft. Wij hebben prijzen vergeleken met andere webshops en de Barbequeshop is de goodkoopste. Scheelt al gauw €100,= vergeleken bij andere webshops zoals Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf 13-01-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De op de webshop gekochte weber wokpan voor het gbs systeem hier gekocht omdat ze online de beste prijs hebben. Tevens is de betaalmethode ‘afterpay’ mogelijk.. heel fijn.

Erg gemakkelijk, snel en kwalitatief goede spullen. Betrouwbare site.
Barbequeshop.nl bedankt!
Gr Ralf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol Duindam 13-01-2018 Via de website gekocht

Weber bbq spirit e210 original

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, goede service achteraf.
Jammer dat ik niet automatisch het nummer van de benegasfles kreeg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 13-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijs en de levering erg snel. Producten voldoen prima. Volgende bestelling wederom hier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-01-2018 In de winkel gekocht

Altijd weer een feestje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door het grote assortiment altijd wat je nodig hebt. Daarbij opgeteld kennis van zaken is voor mij de reden om hier te kopen! Geen nadelen?... jazeker wel. Je wordt hier altijd zo hebberig:-)

Reageer

Rolf 11-01-2018 Via de website gekocht

keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ondanks dat DHL ons pakje wat kwijtgeraakt hebben de mensen van barbequeshop.nl mijn altijd keurig geholpen en gezorgd dat we toch het bestelde kerstcadeau ontvangen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

J.W. Bakhuyzen 11-01-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en groot leesbaar. makkelijk te vinden en top 10 is leuk.
Eenvoudig vinden en boven aan in de zoekmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2018 Via de website gekocht

Top service??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag besteld en zatermiddag het produkt in huis. Product is geweldig, doet precies wat op de site beschreven is en in het filmpje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke site en tevens leuk om er rond te neuzen.
Bijkomend voordeel is dat de artikelen ook nog eens scherp geprijsd zijn.
Dubbel op dus!

Levering ook top:
Vrij laat in de middag besteld en de volgende dag rond de middag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinckens noëlla 09-01-2018 Via de website gekocht

goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het was een mooie ervaring om bij u te winkelen
ook bij de klanten dienst ben ik heel goed geholpen
alles was snel geleverd zelfs op zaterdag waarvoor dank
vriendelijke groeten
vinckens noëlla

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W 08-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Snel kunnen vinden wat ik zocht.
Snelle reactie na bestelling en levering binnen een dag!
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Dam 08-01-2018 Via de website gekocht

Wat een snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag 30 december hebben wij de buitenkeuken besteld, na een ruime keuze op de site en het zien van het promo filmpje was onze keuze gevallen op de grandhall x3. Deze zou door de feestdagen woensdag 3 januari worden bezorgd, maar dinsdag werd hij al geleverd! Eerst kwam de hoes apart met de post en 10 minuten later de koerier met de buitenkeuken, misschien dat
dit samen kan😉. De buitenkeuken keurig afgeleverd door de koerier, wilde hem zelfs gelijk achter in de tuin zetten! Het in elkaar zetten ging super gemakkelijk met de goede beschrijving. Al met al, een goede ervaring met jullie online shop, we zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 07-01-2018 Via de website gekocht

Rima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Barbecueshop.nl was mij al bekend en daarom ging ik weer terug om een thermometer te kopen. Het paketje was eerst zonder label verstuurd, maar werd netjes gebeld of ik als nog een nieuwe zendig wilde ontvangen of mijn geld terug. De nieuwe zebding was de volgende dag al in huis! Top opgelost!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabian R. 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging, goede klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies vaak voor deze en aanverwante webshops i.v.m. de snelle bezorging, uitgebreid assortiment en goede klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea van Dam 06-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had bij jullie een eurom flameheater gekocht ,die werd al na twee dagen bezorgd maar het glas was stuk (geen wonder) was heel slecht verpakt , maar al na een paar dagen nieuw glas na geleverd , snelle service ondanks de feestdagen, en miste de gebruiksaanwijzing , maar een geweldige website Gea van Dam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 06-01-2018 Via de website gekocht

De goedkoopste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
130kg aan houtskool besteld en maar 4,95 bezorgkosten. Fantastiach. Daarnaast waa de houtskool ook nog eens in de aanbieding. Nergens anders goedkoper en snel thuis geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goede website overzichtelijk wordt alles aangeboden. Snelle levering en uitstekende services. Zou hier weer kopen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cayenne 04-01-2018 Via de website gekocht

Absoluut Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en efficiënte levering...de volgende dag reeds afgeleverd, en dat voor de aller-scherpste prijs! TOP

Reageer

Natas 04-01-2018 Via de website gekocht

Service is top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier kun je goed bestellen. Goede service. Er was wat mis gegaan bij de bestelling. Dubbel besteld, maar dit werd direct afgehandeld. Geen enkel probleem. Super. Pakketje werd snel en in goede orde afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erica Kremers 03-01-2018 Via de website gekocht

In één woord GE-WEL-DIG!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat we een buiten keuken aan het maken zijn, zochten we inbouw barbeque en kwamen we op de site van barbequeshop.nl terecht. Onze keuze was snel gemaakt, we hebben gekozen voor ,,Grandhall Premium GT 3 Built In,, wat een prachtige barbeque is dit zeg! Ook de presentatie van Tom Coronel in de video was zéér duidelijk, voor het gebruik van de barbeque. Kortom ... een aanrader voor iedereen die besluit om deze barbeque te kopen bij barbequeshop.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denni van beusekom 03-01-2018 Via de website gekocht

was ondanks de feestdagen super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie website en duidelijk ..en wat ik zo leuk vond zijn de foto's en filmpjes met diepere uitleg .. dat deed mij overhalen om deze bqq te kopen ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 02-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam via via op jullie website terecht. Wat een grote keuze! Het bestellen gaat simpel en snel, de levering ook. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 02-01-2018 Via de website gekocht

levering iGrill mini

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering, met duidelijke informatieverstrekking over status bestelling. Erg tevreden over artikel, nog geruild voor groter exemplaar wat geen probleem was. Top!

Reageer

Gerhard 02-01-2018 Via de website gekocht

Goede duidelijke website, goede service en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vleesthermometer werd duidelijk op de site omschreven en na bestelling vlot geleverd, Geen enkel probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan 01-01-2018 Via de website gekocht

Niet tevreden, zending niet geaccepteerd door DHL afhaalpunt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik was blij dat deze shop de oude Long Lasting briketten van Weber nog heeft, dus ik heb gelijk 10 zakken besteld.
Wat mis ging is dat het DHL afhaalpunt in Velsen Noord de zakken niet accepteerde, het pastte niet in het kluisje.
Dat kan DHL, of de shop, toch weten vóór versturen?
Ik heb een paar dagen voor niets gewacht, want het spul ging weer retour afzender.
Gelukkig wordt het alsnog naar mijn huis gestuurd, met een extra zak voor het ongemak, dat dan weer wel :-)

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Gerben R. 31-12-2017 Via de website gekocht

Superprijs en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon niets op aan te merken, duidelijk, eenvoudig te bestellen en betalen. Levering ook erg snel. Dus hier kan je gerust bestellen. Topsite!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micado 31-12-2017 Via de website gekocht

Goed en simpel product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website en product was makkelijk vindbaar en heeft een eerlijke prijs vergeleken met andere aanbieders.
De iGrill Mini werkt prima en geeft waar voor het geld, en klopt met wat er op de site is vermeld (youtube link naar iGrill), als nog best veel geld voor een digitale temperatuur meter, maar gemakt dient de mens (toch), en gemakkelijk is de iGrill Mini.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joshi 31-12-2017 Via de website gekocht

Fantastische winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een rooster voor mijn weber besteld, het rooster zat goed verpakt en het was snel geleverd. Ik ga zeker in de toekomst meer spullen op deze website bestellen voor mijn weber.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

henk 31-12-2017 Via de website gekocht

Goed product, heel mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, veel keus, scherpe prijzen, kennis van zaken, klantgericht. Het bestelde product werd keurig op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AME 31-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe alles op voorraad wat ik zoek, snelle levering, goede service. Prettige winkel op deze manier, top.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Milko Giebing 30-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Uitstekende kennis in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, schoon en duidelijke produkt informatie. Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaricum 30-12-2017 Via de website gekocht

Razend verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde artikel werd razendsnel verzonden. Helaas werd het wel met DHL verstuurd en dat is een drama. Volgens track 'n trace zou het pakketje op donderdag moeten aankomen maar hoewel we thuis waren stond in de app dat de bezorger langs is geweest en weer is weggegaan omdat er niemand thuis was. Volgende dag alsnog geleverd.

Reageer

Barbara Schouten 29-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel goede ervaringen gehad in het verleden met de tv en koffiewebshop. De product informatie is duideiljk, goede foto's en serieuze reviews!
De heater was eenvoudig te installeren en we zaten er warmpjes bij met kerst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haven 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Makkelijk site! Snelle levering. Chauffeur belde dat hij er bijna was om de bestelling af te leveren. Wij waren niet thuis en de chauffeur heeft de bestelling keurig onder de overkapping achterhuis gezet. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 28-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

7,0
Hier ga ik veel plezier van hebben met bbq van de zomer met mijn bbq en heerlijke vraagstukken
Leve de zomer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 28-12-2017 Via de website gekocht

Nog sneller dan verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op de drukste tijd van het jaar een igrill2 besteld, hij zou eigenlijk donderdag komen maar was er woensdag al! Top service en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top service en super goed geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde voor mijn BBQ een goeie thermometer die werkt in combinatie met de smartphone. Er werden diverse mogelijkheden voorgelegd met voor en nadelen. Uiteindelijk de Igrill 2 gekocht. Werd super goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij nam alle tijd om goed te adviseren en mijn vragen te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Klukhuhn 28-12-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed produkt, werkt super!, met normaal gesproken een snelle levering. DHL liet het helaas afweten. Door de klantenservice is wederom een nieuw product gestuurd die wel de volgende dag is aangekomen. Complimenten aan de klantenservice die het probleem hebben opgelost.

Het product voldoet zeker aan de verwachting en is erg makkelijk in gebruik. Connect goed via bluetooth met mijn Ipad en kan de temperatuur goed in de gaten houden met de app uit de appstore. Door de kleur op de probe kan je zien welke temperatuur bij welk stuk vlees hoort.
Op het apparaat zelf kan je de temperatuur ook aflezen, maar in de winter is het via de app een stuk aangenamer omdat je binnen kan blijven.
Batterijen zijn meegeleverd dus kan je meteen aan de slag.

Een aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian R. 28-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging zelfs met de feestdagen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een goede winkel met zeer snelle levering.

Ik heb hier eerder al een koffie-bonen automaat gekocht en daarbij had ik de zelfde positieve ervaring.

Dit keer een barbecue-smoker gekocht. Alles goed verpakt en de volgende avond in huis.

De chat/klantenservice op de website is ook lekker vlot met antwoorden. Ook al wist deze op dat moment het antwoord niet, de volgende dag was alles nagevraagd en had ik een compleet antwoord via de email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 28-12-2017 In de winkel gekocht

Altijd goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is altijd goed en service is perfect.
Heb daar al meerdere producten gehaald, en het is altijd perfect.
Ondanks drukte nemen ze voor iedereen echt de tijd, (houd deze service vast, dat maakt jullie sterk)
Ik heb een 9 gegeven ipv een 10 omdat de BBQ shop zelf gesloten is in de winter.

Reageer

LieMas 27-12-2017 Via de website gekocht

Barbecue attributen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per toeval opgekomen. De levering was super snel en geleverd wat ik besteld had in een stevige verpakking.Prima site. Ik beveel deze site aan vanwege de supersnelle levering en de goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Verhoef 27-12-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlak voor Kerst een Weber BBQ gehaald bij barbecueshop. Ik wilde eigenlijk wel even rondkijken maar ivm de personele bezetting was dat niet mogelijk. Misschien maar goed ook was ik waarschijnlijk met iets anders thuisgekomen dan dat ik wilde.
Snel geholpen en dat gene wat op de site staat klopt gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews