Babypark - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 191 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Babypark.

Babypark stelt zich voor

Welkom bij Babypark! Met 10 moderne, ruim opgezette megastores in Nederland is er altijd een Babypark bij jou in de buurt waar werkelijk alles voor uw babyuitzet te koop is. Onze megastores zijn te vinden in Kesteren, Gouda, Wormerveer, Barendrecht, Veldhoven, Enter, Heerlen, Amersfoort, Roosendaal en Staphorst. Zowel online als in onze megastores shop je met onze Laagste Prijsgarantie. Online bestellen gaat eenvoudig & snel via Babypark.nl. Test een kinderwagen op het kinderwagentestparcours, vind de mooiste babykamer tussen de talloze gestylede kamertjes en laat je adviseren in ons autostoel experience center. Ook voor kleinere aankopen zoals speelgoed, verzorgingsartikelen en babykleding ben je bij Babypark aan het juiste adres. Onze productspecialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies op maat!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 142 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Jong 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn in drie winkels van Babypark geweest. Wij hebben hier veel aangeschaft voor onze baby. De medewerkers weten waar ze over praten en zijn erg behulpzaam, heel erg fijn! Per e-mail heb ik een schade gemeld waarbij we prima geholpen zijn. De winkels zijn vrij ruim en duidelijk opgezet. Wij raden Babypark zeker aan!

Reageer

Daisy 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat je nodig hebt kun je hier kopen om een fantastische start voor je baby te kunnen realiseren... Behulpzaam en geduldig personeel die je op alle mogelijke manieren helpen en met je mee denken. Altijd als ik wat nodig heb ga ik naar Babypark!

Reageer

C. de Waal 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Staphorst heeft een fantastisch grote winkel, waar ik rustig in alle tijd mijn inspiratie op kon doen. Personeel is vriendelijk en staat voor je klaar wanneer je daar behoefte aan hebt. We hebben er een mooie babykamer, box en wipstoel kunnen kopen die super snel thuis geleverd werden. Top!

Reageer

Milou Bosman 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren in een winkel geweest en altijd goed geholpen. En ze hebben echt àlles, ideaal. Box thuis laten bezorgen en stonden netjes op de afgesproken dag/tijd voor de deur. Ze konden het eerst niet vinden, maar werd netjes gebeld zodat ik de weg kon wijzen. Super winkel en zeker een aanrader :)

Reageer

Kelly 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne winkel! Al vroegtijdig een kinderwagen besteld en stond mooi op de afgesproken datum klaar! Box thuis laten bezorgen en ook dat was goed geregeld. Zeer tevreden!

Reageer

Nele 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al enkele keren duurdere spullen gekocht (nl eetstoel en 2 autostoelen). Zeer goede service en vlotte levering. Telkens goed ontvangen in de winkel te Heerlen, goed advies. Ze nemen echt de tijd voor jouw als klant. Correcte afhandeling en zeer vlotte thuislevering van de producten.
Zeker een aanrader! De winkel is ook erg kindvriendelijk. Je kan rustig in de zetels je kind voeden. Top!

Reageer

Moniek 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en fijn personeel (Kesteren). We worden altijd supergoed geholpen en kopen dan ook het liefst bij Babypark.

Reageer

Muk 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime assortiment. Je kan er alles vinden waar je aan denkt bij baby’s/kinderen.

Reageer

Sabine 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles omhanden en leuke merken te koop.
Super service, een paar dagen voor mijn bevalling mijn telefoon vergeten ergens in de winkel waarna het personeel deze heeft gevonden en bewaard :)

Reageer

Sanne 09-08-2019

Algemene score

9,0
Bij het binnenstappen van de winkel is alles overzichtelijk en ruim ingedeeld. Dit maakt het prettig om rond te kijken. We hebben goed advies en hulp ontvangen bij het kiezen van een kinderwagen. Er is een ruime keus aan babymeubels kleren wagens en zitjes. Zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen !

Reageer

Lieke van Etten-Babonnick 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al onze baby spullen bij baby park gekocht, grote aanschaf tot kleinere aanschaf. In eerste instantie omdat het dichtbij was, maar toen we binnen kwamen werden we meteen fijn geholpen, ze nemen de tijd voor je, zijn ervaren waardoor je goed advies krijgt, en de service is super. Bestellingen worden thuis gebracht, hebben nooit lang moeten wachten, klopt er iets niet dan wordt je serieus genomen en wordt het opgelost. En er is ook nog eens heel veel keuze!

Reageer

Kaan 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkels, groot echt een groot assortiment en vriendelijk personeel. Tot nu toe alleen in Barendrecht en Gouda geweest. In het begin was het even wennen omdat er gewoon veels te veel is van alles maar na een tijdje wen je eraan. e hebben ook een outlet afdeling waar je voor leuke prijzen kwalitatieve spullen kunt vinden. Zijn vriendelijk geholpen en al veel spullen voor onze kleine kunnen inkopen. De kinderwagen is na betaling binnen 3 dagen thuisbezorgd. De moeite waard om een keer de winkels te bezoeken!

Reageer

Jeanny 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met veel keuze, altijd de nieuwste artikelen en trends. In de winkel helaas niet altijd genoeg personeel om je te woord te staan. Bij bestelling snelle levering.

Reageer

Katinka 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, hele aardige medewerkers die goed wisten waar ze het over hadden. We konden ook alles vinden wat we nodig hadden. Het is ook heel fijn dat je het in de winkel besteld in plaats van grote dingen meteen mee moet nemen, wij hebben een hele kleine auto namelijk.

Reageer

Annelore Ruijgrok 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grootste in de baby/ kinder wereld!
Alles onder 1 dak met zeer vriendelijk personeel, goede uitleg en klantgericht!
Voor opa’s en oma’s Ook een genot om rond te kijken en de prijzen op de outlet zijn leuk om mooie meubeltjes etc aan te schaffen voor de liefste kleinkinderen.
Babypark maakt de naam waar!!

Reageer

Wendy Middendorp 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels diverse keren online besteld en in Barendrecht in de winkel geweest. Fijne winkel met een breed assortiment. Vriendelijk personeel en goede service. Hadden een defect onderdeel na enkele maanden gebruik werd keurig opgelost door de klantenservice

Reageer

Kim 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik shop graag bij Babypark. De winkel heeft mooie afdelingen en een leuke collectie. Ik oriënteer me vaak op de website en ga vervolgens naar de winkel (Wormerveer). Helaas heb ik meerdere malen gehad dat de producten niet voorradig waren in de winkel. Jammer, aangezien ik alle leuke dingen het liefst dezelfde dag nog in huis wil hebben.
Een goede service is dat (mocht het niet voorradig zijn) ze het online kunnen bestellen en je het de volgende dag al (gratis) thuis bezorgd krijgt via PostNL. Nu bestel ik het vaak direct al op internet aangezien ze al gratis verzending hebben vanaf 20 euro en daar zit je al gauw aan met al die leuke dingen. Helaas heb ik nog nooit kortingscodes voorbij zien komen en vind ik de acties ook niet altijd even duidelijk en/of aantrekkelijk. Dat zou ik uiteraard graag anders zien. Ondanks dat shop ik nog graag bij Babypark.
Boven op de eerste verdieping hebben ze in Wormerveer een aantrekkelijke outlet waar het zeker ook de moeite waard is om even een kijkje te nemen.
In de winkel én via de klantenservice ben ik altijd deskundig en prettig geholpen, of het nou ging om hydrofiele doeken, speelgoed, autozitjes of mijn kinderwagen. Alle vragen werden even serieus behandeld en dat voelt fijn. Babypark is zeker een winkel waar ik nog vaak zal komen.

Reageer

Danny 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel met een goede service! Alleen de bezorging kan nog worden verbeterd.

Reageer

Marloes 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne winkel, heel overzichtelijk, veel kennis, behulpzaam, breed assortiment. Ook over ruilen wordt niet moeilijk gedaan. Ik ben fan!

Reageer

Karin 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In 1 woord : SUPER!!!
Alles werkt naar behoren, is duidelijk en de service en leveringen zijn fantastisch!!

Reageer

Filiz K 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, uitstekende klantenservice!! Ook in de winkel worden wij super netjes en deskundig geholpen. We hebben bijna alles vanuit babypark gekocht en nog altijd super tevreden!

Reageer

Miranda 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn in babypark Barendrecht heel fijn geholpen met onze zoektocht naar spullen voor ons eerste kindje. We konden iedereen om hulp of advies vragen. We zijn met een kinderkamer en kinderwagen vertrokken. En gaan zeker terug voor de overige spullen. Netjes een mail ontvangen dat wij te veel hadden betaald en dat zij dit willen terug storten, het stond er binnen 3 dagen al op. Hele fijne service !

Reageer

Davy 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm groot assortiment.
Laagste prijsgarantie.
Goede service en klantvriendelijk.
Wij werden erg goed geholpen. Een aanrader!

Reageer

Kim 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bij babypark in Zaandam geweest, kinderwagen gekocht super goeie uitleg gehad!
Het ziet er allemaal erg netjes uit, en er loopt genoeg personeel rond om te helpen.
We gaan zeker terug voor nog meer babyuitzet 😄

Reageer

Rens 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is overzichtelijk en handig.
Duidelijk informatie over producten te vinden.
Goede service en klant gericht.

Reageer

Jolien 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment. Het personeel weet snel en duidelijk te vertellen over de verschillende opties van producten. Ideaal wanneer je veel spullen nodig hebt.

Reageer

Suzanne 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels 2x aankopen gedaan in de winkel in Veldhoven. We zijn geholpen door een zeer enthousiaste en behulpzame medewerkster. Tevens was ze erg eerlijk (duurste is niet altijd beste). Aanbod in de winkel is zeer ruim. Spullen die niet op voorraad waren zijn netjes binnen enkele dagen thuisgestuurd.

Reageer

Hester 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Babypark is een fijne winkel (Gouda). Het aanbod is erg groot. Mooie spullen. Er lopen genoeg medewerkers rond om eventuele vragen te beantwoorden.
Bij het tweede bezoek aan Babypark hebben wij gelijk om een medewerker gevraagd, voor advies en om spullen te bestellen. Erg behulpzame medewerker met kennis. Ze nemen alle tijd voor je.
Wij hebben ons bezoek aan Babypark als zeer prettig ervaren. Benieuwd naar de levering begin september :)

Reageer

M Houtenbos 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer naar Babypark Wormerveer geweest. Ik keek mijn ogen uit.
Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Autostoeltje werd ter plekke op de achterbank geplaatst.
Campingbedjes werden gedemonstreerd, uitklappen en inklappen. Zo kon ik snel de juiste keuze maken.
De aerohoes die ik nodig had voor het matras was niet voorradig, maar deze werd de volgende dag zonder extra kosten thuisbezorgd. Kortom een super winkel waar enthousiast personeel werkt, en goed advies geeft. Deze winkel beveel ik zeker aan.
Waarschijnlijk tot heel gauw!

Reageer

Melis 09-08-2019

Algemene score

10,0
Enorm goed geholpen bij 2 filialen Amersfoort en Enter. Tot wel 5 x toe mijn order voor de babykamer en babywagen met benodigdheden laten aanpassen zonder enige problemen! Desondanks een snelle levering van alles en een montage in een mum van tijd! Voor de rest van mijn babyuitzet ga ik zeker nog eens een filiaal bezoeken want uitgekeken ben ik nog zeker niet!

Reageer

Michiel 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede en duidelijke service. Veel A kwaliteit producten, waardoor de prijs wat hoger is. Veel shop plezier gehad voor ons eerste kindje. Ook hebben ze veel producten gewoon op voorraad.

Reageer

FvdK 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn hier ontzettend goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Als iets niet op voorraad is, wordt het zonder kosten thuisbezorgd.

De laagste prijsgarantie klopt inderdaad ook. En er zijn goede aanbiedingen.

Reageer

Suradj 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, personeel is vriendelijk behulpzaam en heeft vakkennis. Er wordt mee gedacht met de wensen en ook geadviseerd. Het is misschien niet met alles de voordeligste maar dat wordt gecompenseerd met de service. Ik vind het een hele fijne winkel

Reageer

Lilian Verhoeff 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zo’n 3,5 jaar geleden hebben wij de babypark “ontdekt” toen onze dochter zwanger was van haar eerste kindje. Wat een mooie spullen! En een goed en deskundig advies en veel keus in spullen die ze niet overal hebben!! Heerlijk winkelen!!

Reageer

Lara 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prettige winkel, duidelijke site en ook de winkel is fijn. Ze hebben veel spullen en deskundig personeel. Grootste nadeel is dat je op zondag niets kan bestellen, zelfs niet online. Anno 2019 vind ik dat niet meer kunnen.

Reageer

Shelley 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie, grote winkel waar je je de hele dag kan vermaken. Voor alles, met betrekking tot je kleintje, kan je hier terecht. Wat ook erg fijn is, is de gratis parkeerplaats voor de deur. Op elke afdeling staat vriendelijk personeel die jouw goed tot dienst kan zijn. Over de levering kan ik nog niks zeggen, want onze kinderwagen is nog onderweg. Maar hij wordt gratis thuis bezorgd en fijn is dat je kan betalen aan de deur met de pin!

Ook prettig dat er met je mee wordt gedacht, zo hebben wij een goede keus kunnen maken. Ook hebben wij nog een mooie aanbieding gekregen!

Reageer

Westveer 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn over een week uit gerekend. En hebben al vanaf begin af aan alles bij baby park gehaald. Van kamer tot kinderwagen en slabbetjes tot babyfoon/camera. Letterijk alles in deze winkel gekocht besteld. Alles was optijd binnen goed geholpen en als iets niet goed was. Werd dit altijd snel opgelost. Al bij al zijn we blij met een winkel als baby park!

Reageer

Anne 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden heel vriendelijk geholpen en van alle informatie voorzien.
Helaas waren we er op een erg drukke avond dus we moesten lang wachten (half uur) tot onze leverbon was getypt.
Wel netjes een excuus gehad.
Zal zeker nog wat kopen hier

Reageer

KEVIN 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop in Wormerveer is heel erg groot, het personeel is erg vriendelijk. Hele goede service. Ik heb voor deze winkel gekozen, omdat ik goede verhalen heb gehoord van mijn zus en zwager. Dus dat moest ik zelf beleven en het is me bevallen. Een aanrader voor iedereen.

Reageer

Bertie 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijkheid staat hoog! Goed advies gekregen over de kinderwagen die we gekocht hebben! Wat ons betreft een winkel die zeker aan te bevelen is mede ook door het ruime assortiment.

Reageer

Claudia 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weten veel over de producten en zijn erg klant vriendelijk. Babypark heeft een ruim assortiment.

Reageer

Annemieke 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect en snel geholpen in de winkel. Bestelde product werd op tijd geleverd en d.m.v. een track en trace code was goed te volgen wanneer de levering zou zijn.

Reageer

Laura 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn hier geweest om inspiratie op te doen voor ons eerste kindje. Toen we het kinderkamertje hadden gevonden wat wij wilde, werden wij erg fijn geholpen door een medewerker bij BabyPark! Ze gaf ons allerlei tips en trics.
Ook wilden wij graag meer informatie over andere benodigdheden omtrent ons eerste kindje. En ze heeft ons erg fijn geholpen daarbij en veel informatie gegeven.
Wij gaan zeker onze overige spullen bij BabyPark halen!

Reageer

Bosman 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onze complete babykamer, kinderwagen en maxi cosi hier gekocht.
Super service, goed advies en eerlijk medewerkers die zeker de tijd voor je nemen!

Reageer

Fam. Pinontoan 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben onze kinderwagen bij Babypark gekocht. Een van de medewerkers kwam ons meteen helpen. Zij gaf ons advies en legde uit hoe alles werkte. Fijn dat we de kinderwagens konden uitproberen op het speciale parcours. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken! Bedankt!!

Reageer

Erik 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering moeten we nog krijgen, maar tot nu toe erg goed geholpen. Door het enorme oerwoud aan opties (die winkel in Wormerveer is eigenlijk te groot) toch goed geholpen. Ik ben erg benieuwd naar het product.

Reageer

Fam Tiemessen 09-08-2019

Algemene score

8,0
We zijn voor het kopen van een groot bed voor onze dochter naar babypark gegaan. Wij wilde graag advies over een goed bed. Wij vinden goed slaapcomfort voor onze kleine meid belangrijk. Wij zijn erg goed geholpen en de adviezen werden ook goed onderbouwd. Vriendelijk werden we te woord gestaan en onder het genot van een kopje koffie hebben wij onze spulletjes uitgezocht. Ook de kleintjes worden niet vergeten, want er was ranja en krentjes!
Wij zijn erg tevreden.

Reageer

Judith S. 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooie grote winkel!
& veel keuze! Wij zijn goed geslaagd voor ons kleintje! Goed advies gekregen!

Reageer

Fleur 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben supertevreden over Babypark. De medewerkers zijn heel capabel, nemen de tijd om uitleg te geven en weten veel van de producten. De service is goed uitstekend, producten worden gratis thuisbezorgd en de prijzen zijn bijna altijd de laagste. Ruim aanbod van mooie merken. Ik ben fan.

Reageer

Nanda 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een matrasje besteld voor onze familie wieg van een paar generaties oud. We zijn daarvoor in de winkel in Roosendaal geweest. Prima service! Vriendelijk personeel! Mooie zaak! Het bestelde matrasje werd ruim binnen de gestelde tijd thuisbezorgd.

Reageer

Toon meer reviews