Artencraft.be - Reviews & Ervaringen

7,6 Lees 1282 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Artencraft.be.

Artencraft.be stelt zich voor

In onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 producten vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze productspecialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 230 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René D. 15-08-2019

Algemene score

5,0
Philips led tv gekocht via Bol.com. Levering binnen een dag en prima te volgen.
De tv bleek een defect te hebben waardoor ik deze binnen de zichttermijn retour heb gedaan. De volgende dag werd de tv op afgesproken tijdsbestek opgehaald.
Na 10 dagen nog geen bevestiging van de retour ontvangen (10 dagen is de max.) Gebeld met bol.com en teruggebeld dat art&craft de retour niet had geregistreerd. Bol ging het regelen. Duurde vervolgens nog 4 dagen voordat ik bericht had dat de tv retour was ontvangen en 3 dagen later was het geld teruggestort. Het is aan de klantenservice van Bol te danken dat het geregeld is. Ik vind het tamelijk storend dat een retourzending a 1000 euro niet bevestigd wordt.
Al met al dus 17 dagen gewacht op volledige afhandeling (nadat ik er zelf achteraan ben gegaan): Matig.

Reageer

Lou 12-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld via bol.com plaza, wat probleemloos is verlopen. Bestelproces en administratieve afhandeling daarvan zijn uitstekend te noemen. Bezorging zoals beloofd een dag later, bezorgtraject bijna actueel te volgen.

Reageer

Maarten Vanhengel 09-07-2019

Algemene score

1,0
ik heb een samsung galaxy watch active besteld. We zijn vandaag al meer als een week verder. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice, deze zegt dat ze de levertermijn gingen nakijken en mij zo snel mogelijk iets ging laten weten. Helaas weet ik 26 uur later nog steeds niets. Als ik ben is er niemand bereikbaar.

Reageer

J. Knapen 25-06-2019

Algemene score

1,0
Bestelling op Eem donderdag gedaan met de belofte volgende dag in huis. Meerder malen gebeld, niemand weet echt iets, nog steeds geen track and trace code ontvangen, niets. Ben nu 5 dagen verder en nog geen bericht over levering. waardeloos

Reageer

Chop 23-06-2019

Algemene score

3,0
Af en toe toch willen proberen om te bestellen bij Art & Craft.
Helaas nog NOOIT de afgesproken levertermijn gehaald.. zeer spijtig.
Je moet ook niet snel een antwoord verwachten als je vragen hebt.
Dit was nu wel de allerlaatste keer dat ik daar besteld heb.

Reageer

Dennis 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een paar Sony WH-1000MX3 headphones besteld tegen een erg mooie prijs. De levertijd was onduidelijk, maar omdat het 120 euro scheelde heb ik het toch geprobeerd. Vervolgens een email gestuurd om te vragen naar een indicatie. Indicatie ontvangen en de headphones zijn uiteindelijk een week eerder geleverd.

Ik ben erg tevreden met de aankoop en de service.

Reageer

wim 31-05-2019

Algemene score

10,0
Beste prijs en snelle service.
Levering ook op zaterdag.
snelle feedback om mailcontact

Reageer

Dave Broes 21-05-2019

Algemene score

1,0
Na aankoop van Tom Tom Trucker GPS problemen met uploaden van kaarten,is terug gestuurd naar Art & Craft onder garantie is nagezien en vonden geen probleem ,op mijn verzoek verder naar Tom tom gestuurd. Hier werd een fout gedaan en kaart gewist en deel van de instellingen. GPS terug ontvangen en terug gecommuniceerd met Art & Craft . Antwoord van Art & Craft is ,ondanks dat ik een factuur van hun heb en binnen de 2 jaar garantie zit dat dit een probleem is dat ik zelf dien op te lossen met Tom Tom zelf en dat ze niet tussenbeide willen komen. Hopelijk geraakt dit opgelost maar zal in totaal GPS meer dan twee maanden kwijt zijn geweest. Nooit zal ik nog een aankoop overwegen bij Art & Craft omwille het niet naleven van de wettelijke garantie voorwaarden en de klanten service.

Reageer

Tom 17-05-2019

Algemene score

4,0
Aangegeven levertijd wordt niet gehaald. Product is niet de volgende dag in huis. Het wordt verstuurd vanuit België en doet er minstens 2 dagen over. Klantenservice negeert me volledig.

Reageer

Jesper 13-05-2019

Algemene score

2,0
Ik heb hier een droger besteld omdat art&craft een goede prijs kwaliteit verhouding leek te hebben. Helaas bleek dit een zeer slechte keus.

1. de geleverde droger was niet nieuw (er liep water uit het reservoir en geen verpakking om de droger)
2. De droger was kapot, en dus heb ik de droger retour aangemeld
3. Ik heb meerdere keren contact gehad met Art&Craft. Er kwam een reeks aan excuses waarom het allemaal zo lang duurde voordat ik mijn geld terug had. Ik heb weken moeten wachten op retourstorten van mijn aankoop bedrag

Gelukkig uiteindelijk geholpen door bol.com (via bol.com bij Art&Craft gekocht).

Reageer

Joke 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super levering! Goede communicatie! Eerlijke prijs! Duidelijke website! Meer dan tevreden!

Reageer

Sil 10-05-2019

Algemene score

6,0
Reageren niet heel snel voor service wordt verleend, maar uiteindelijk toch geholpen.

Reageer

Sil 10-05-2019

Algemene score

1,0
Verkoper weigert garantie te verlenen. Er is door hen nieuwe externe schade aangebracht, en daar wordt naar gewezen om garantie op het oorspronkelijke defect te ontnemen.

Duurt weken voor ze antwoord geven op berichten, en antwoorden slechts minuten nadat Bol.com hen verplicht contact op te nemen. Maar hun antwoorden zijn altijd kort, en wijzend naar een ander berijf of online klachtenformulier om nieuwe processen te starten zonder ooit het oorspronkelijke probleem op te lossen.

Reageer

Siem 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers bij Art&Craft doen hun uiterste best om een artikel dat niet voorradig is binnen de kortst mogelijke tijd te bestellen en op te sturen. Daarbij wordt je op de hoogte gehouden van de geschatte levertermijn, en uiteindelijk ook de verzending wanneer het artikel bij hen geleverd werd.
Heel uitgebreid aanbod bij Art&Craft en een concurrentieel prijs.

Reageer

Luk 09-05-2019

Algemene score

1,0
"Voor 22.00 u. besteld, morgen in huis" is bullshit. Praatjes maar niet op tijd leveren. Jullie moeten zich schamen om klanten zo over te halen te bestellen bij jullie. En toevallig natuurlijk een uitzondering volgens de klantendienst. Nog eens BS en dikke leugen.

Reageer

Frederik 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelde artikels waren goed ingepakt en kwamen op tijd toe.
De beschrijving van de artikels was ook correct.

Reageer

patrick 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is niet de eerste keer dat wij besteld hebben bij Art & Craft. Positief zijn de voordelige prijzen en de correcte leveringen (perfect ingepakt en geleverd op de afgesproken tijd) Een aanrader!!

Reageer

Luc 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Art & Craft was de goedkoopste site voor de aankoop van onze televisie. Ze bieden daarbij dan ook nog eens een zeer goede service. De levering was prima in orde.

Reageer

Karine 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte onderneming,na verschillende aankopen ben ik nog nooit teleurgesteld geweest.Vlotte afhandeling en als ik al eens met een vraag zit krijg ik direct een zeer vriendelijk antwoord terug.De info op de site is heel duidelijk en nog geen enkele keer problemen gehad met betalen en leveren.Ook van de thuisbezorgers geen slecht woord,ze zijn heel vriendelijk en gedienstig.
Dikke chapeau,dit is en blijft mijn favoriete webshop!

Reageer

Dirk 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling van de bestelling en levering.
Één van de goedkoopste leveranciers voor mijn bestelde product.

Reageer

Rick 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoopsprijs van de toestellen is meestal lager dan bij de concurrentie. Een vlugge en efficiënte levering. Ik spreek uit ervaring voor al mijn bestellingen die ik bij Art & Craft deed.

Reageer

Bibi 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Steeds opnieuw een zeer goede service ook na problemen te hebben gehad met gls 👍🏻

Reageer

Cindy Bellens 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke shop die niet al te vol staat, medewerkers hebben een brede kennis over de ten toon gestelde producten, afhankelijk van het product zijn de prijzen nog bespreekbaar.
De bezettingsgraad van de medewerkers is toch wat krap, je kan er een tijdje staan wachten voordat je aan de beurt bent.

Reageer

Jan 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In vergelijking met andere online-verkopers: de laagste prijs en stipte levering!
Meer moet dat niet zijn...

Reageer

Frank 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is prima, goede prijzen, goede klantendienst, Transport is iets minder. Betaald voor levering tussen 9:00 & 17:00, en niet geslaagd om dit waar te maken. Track and trace was niet beschikbaar, zodat zelf inschatten hoeveel de vertraging zou zijn onmogelijk was. Dan maar 15 min aan een 0900 gehangen...

Reageer

Heart 4 Photography 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop mijn spullen bij ArtenCraft, omdat ze de beste prijs voor kwaliteitsmateriaal hebben. Het feit dat je persoonlijk vragen kan stellen is een absolute plus. Het meeste is ook te vinden in de shop, en wat niet te vinden is zal men proberen te vinden, of een goed alternatief aanbieden. Alles wat ik tot nu toe bestelde, kwam ongeschonden en snel in mijn bezit. En het voldeed ook telkens aan wat de beschrijving beloofde.

Reageer

L D R 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en prima service, er was beloofd voor 22u besteld, volgende dag geleverd en dat was ook zo

Reageer

Pascal 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en klantvriendelijke informatie en advies, scherpe prijzen en gunfactor: ik kreeg een gratis HDMI kabel bij aankoop PC en Beamer. Ervaring is gerelateerd aan de shop te Sint-Denijs.

Reageer

Martine 05-05-2019

Algemene score

1,0
ZEKER NIET TEVREDEN. Heb een bestelling geplaatst en betaald op 27 maart 2019 en op vandaag 05 mei 2019 nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. De slogan die jullie meegeven "Vandaag bestellen morgen in huis" wordt dus wel heel ruim genomen!!!! Ik zou dus deze winkel zeker niet aanbevelen.

Reageer

Raf Decombel 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop Karcher K7 was net iets duurder dan bij bol.com, maar daar kwam je niet meer in aanmerking voor de extraatjes die het merk tijdelijk voorzag. Uiteindelijk dus meer waar voor je geld en snel geleverd. Een tevreden klant !

Reageer

Jos 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze winkel gekozen zijn interessante prijs,de levering van het toestel is ook rimpelloos verlopen

Reageer

Nancy 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik deed mijn aankoop hier louter omdat de smart-tv die ik gekozen had merkelijk goedkoper was dan elders. Toen ik merkte dat de communicatie, service en stiptheid dan ook nog super waren vond ik het helemaal top! Ik had nochtans nog nooit van deze shop gehoord maar zal hem zeker niet vergeten! Een aanrader...

Reageer

Wim VdR 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit dik OK! Heel tevreden van de service na een 5-tal online aankopen! Een aanrader.

Reageer

Geert 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede winkel echt niets op aan te merken!!Zeer begripvolle en vriendelijke mensen.

Reageer

Chris Vergote 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en aanlokkelijk. Mooi opgemaakte site. Gemakkelijk in gebruik. Aantrekkelijke kortingen.

Reageer

marc 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goedkoop en snelle levering, product is heel goed. leuke site. Ga er nog dingen kopen.

Reageer

Steven Van den Meerssche 04-05-2019

Algemene score

2,0
Traagste service ooit gezien. 4 weken eer ik m'n geld terug kreeg. Lang leve bol.com

Reageer

Dieter 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst en vooral: de shop heeft zeer scherpe prijzen. De levering is supersnel en het trackingsysteem is gewoon het allerbeste. Dit is altijd de eerste site die ik check als ik online shop!!!

Reageer

Gust 04-05-2019

Algemene score

4,0
De aankoop ging vlot. Maar de herstelling is reeds lang bij jullie, en ik wacht nog steeds op een oplossing

Reageer

Laura 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben toevallig op deze website terecht gekomen bij het zoeken naar keukentoestellen. De website was heel overzichtelijk en maakte het eenvoudig om verschillende toestellen te vergelijken. Bovendien verliep de levering vlekkeloos.
Volgende keer bestel ik hier zeker opnieuw!

Reageer

Veerle 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. De levering was snel en correct. Een tevreden klant.

Reageer

Sofie 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden van de bestelling, levering en opvolging.
Wij hebben er al onze keukentoestellen gekocht. Geen problemen en super vriendelijke personen bij de klantendienst. Wij bestellen zeker nog bij jullie.

Reageer

André 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de verzending , zeer snel en goed verpakt , een aanrader van een tevreden klant. De levering is perfect gebeurd op de geplande dag en zelfs een bericht gekregen met het uur van levering , hoed af voor art&craft en de pakjesdienst , die verdienen ook een pluim.

Reageer

Filip 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel voert alle bestellingen correct uit op de door hen aangegeven datum als het artikel voorradig is.
Klantdienst is erg behulpzaam .
Top Winkel

Reageer

emvedeesje 04-05-2019

Algemene score

10,0
goed materiaal en zeer snel geleverd.
prijzen vallen heel goed mee bij Art&Craft

Reageer

carrette-andries 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede service.Alles was tiptop in orde,zowel de prijzen als de levering was duidelijk afgesproken.Ook vriendelijke couriers.

Reageer

Ivo Chiang 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare site, zeer goede prijzen en goede leveringsdienst (geen Bpost ....oef)

Reageer

Aline 04-05-2019

Algemene score

7,0
Algemeen goede service. Soms heel druk in de winkel. Minder goede service via telefonische klantendienst.

Reageer

Geert 04-05-2019

Algemene score

1,0
Al 3x rappel moeten doen voor bestelling die niet geleverd wordt. Men verwijst telkens dat men dit bij de leverancier zal melden en volgt dit bovendien achteraf niet meer op. Onaanvaardbaar.

Reageer

Veegee 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs de eerste keer een bestelling gedaan via jullie online shop.
Bij vragen , telkens direct antwoord gekregen.
Bij levering alles perfect verlopen.

Reageer

Toon meer reviews