Artencraft.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 1861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Artencraft.be.

Artencraft.be stelt zich voor

In onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 producten vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze productspecialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I-Know 06-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Art & Graft is zowel voor de verkoop van een product als erna net zo goed en betrokken, als klant wordt je zeer serieus genomen en ik had zeker ook dat gevoel na mijn aankoop, Deze shop is werkelijk heel erg goed en betrouwbaar.

Reageer

G.Bakker 03-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerste levering van mijn lieherr vrieskast was een teleurstelling . Bij het uitpakken zagen wij een flinke beschadiging. Na 2 dagen een ander apparaat ontvangen en de beschadigde retour. Snele levering en voordelig geprijsd.

Reageer

russchenberg 09-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende .art en craft niet maar het zach. er allemaal goed .toch besteld ,keurig op tijd in huis ,en keurig netjes geleverd door dhl. beslist een aan rader,.

Reageer

Een snelle webshop! 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Art&Craft heeft een duidelijke website met een goede zoekfunktie en redelike rpijzen. Als een artikel in voorraad is, wordt zeer snel (de volgende dag als voor 22:00h besteld) geleverd met DHL.

Reageer

E. Sens 15-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, service en levering.
Vorige week een Samsung tv gekocht, deze werd de andere dag al geleverd, helaas bleek het beeld niet goed. Meteen actie ondernomen en vandaag al werd de tv omgeruild voor een nieuw exemplaar, en deze is prima.

Reageer

Claudia 05-10-2021

Algemene score

1,0
Nooit meer!
De volgende dag in huis? Ik heb ruim 1,5 week gewacht en het toen willen annuleren. We hadden het namelijk snel nodig. Volgens de klantenservice konden we niet annuleren zolang het pakket "zoek was" (oftewel: jullie probleem). Ontvingen we na 2 weken het bericht dat de lans voorlopig niet meer leverbaar zou zijn en ze de bestelling voor ons zouden annuleren. Art&Craft? Eens maar nooit meer.

Reageer

harm72 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik beland regelmatig bij deze webwinkel vanwege de lage prijzen. Service is prima en verder niets op aan te merken!

Reageer

Charley 31-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verreweg de goedkoopste op internet en het scheelde gewoon dik 400 euro op de nieuwste soundbar dolby atmos, vergeleken met de bekendste webshop. Ik was wat wantrouwig maar toch besteld. Ik kreeg geen bericht dat hij verzonden was, maar de volgende dag 's middags werd het pakket geleverd. Ik was blij verrast. Een prima webshop en het is nu de 2e keer dat ik iets bestel en beide keren zeer snel en precies volgens overeenkomst.

Reageer

Fred 28-07-2021

Algemene score

1,0
Koffiemachine gekocht, apparaat maakte slechte koffie, na 10 bakjes retour gestuurd. A&C geeft ons geld niet volledig retour. Houdt een stevig percentage in. Zaak in behandeling bij rechtsbijstand inmiddels. Vervelende Belgische klantenservice niet voor rede vatbaar.
Ze zijn ook al grotendeels van bol.com af....

Reageer

Mark 12-07-2021

Algemene score

1,0
M’n was/droog combinatie op dag 1 al storing #whirlpool

Art&craft gemaild en gerepareerd

2 weken later weer dezelfde storing
Monteur geeft aan dat het een instelling is en dat hij het ook niet weet

Later F13 foutmelding (en nog steeds de eerste klacht) monteur weer langs geweest en 2 printplaten vervangen. Meteen art&craft gemaild dat dit voor mij de laatste keer is dat ik de monteur laat komen

1 dag later weer storing (alle 2 dezelfde storingen) en ik geef aan dat ik een ander apparaat wil. Dit kan, maar dan wel tegen 15% afschrijving. Als ik dit wil moet ik het laten weten, dan zullen ze het apparaat ophalen en krijg ik m’n geld terug.

Aangegeven dat ik het niet eens ben met die 15% afschrijving, omdat ik vanaf dag 1 al problemen heb en dat dat probleem nog steeds niet is opgelost.

Krijg ik als antwoord dat ik het toestel wel terug mag geven, maar tegen 30% afschrijving.

Hier dus maar m’n rechtsbijstand op zetten. Wat een maffia bedrijf.

Reageer

Angelique 12-07-2021

Algemene score

1,0
Zeer slechte ervaring met het kopen van een wasmachine. Sinds dag 1 al problemen. Wel willen repareren maar het product terug nemen na een toezegging daarvan wordt weer ingetrokken. De was machine is 1 probleem geval. Hele slechte service.

Reageer

Nanda 14-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een JBL PartyBox 100. Was bij Art&Craft beschikbaar (als 1 van de weinige online winkels, was verder overal uitverkocht). Supermakkelijk besteld, supersnel geleverd. 1 nadeel: Het was een cadeau voor mijn man, maar het was aan de buitenkant van de doos LOEIERGROOT te zien wat er in de doos zat. Ook de buurman appte gelijk 'Toffe box, buurman!'. Toen wist hij dus 3 dagen van tevoren al wat hij zou krijgen en konden we hem dus niet meer verrassen met dit toffe cadeau. Dat vond ik wel echt jammer.

Reageer

Dirk 13-05-2021

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering . Precies zoals aan gegeven in de mail . kan niet anders zeggen dan prima geregeld chauffeur ook heel vriendelijk. ben dus zeer tevreden over Art&Craft

Reageer

Caspar 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Sony sound bar werkte in eerste instantie niet omdat oude TV wel een HDMI aansluiting had, maar niet van het type HDMI (ARC). Art&Craft hebben geduldig meegedacht en uiteindelijk vonden ze een oplossing met een een klein tussenkastje dat de coax uitgang van de TV verbond met de optische ingang van de sound bar. Mocht het niet werken waren ze bereid de sound bar weer terug te nemen. Ze gaven zelfs extra tijd om het uit te proberen. Top service. En het klinkt prachtig!

Reageer

Wilfried 13-05-2021

Algemene score

3,0
Na 1 maand wachten zelf moeten contact opnemen met Art & Craft waarom mijn bestelling nog niet geleverd was. Blijkbaar kon één artikel niet geleverd worden en wordt me dan doorgegeven dat de bestelling voor het tweede artikel wordt geannuleerd. Dit kon dan toch tenminste door de firma zelf worden meegedeeld. Nadien dan toch levering van het in voorraad zijnde artikel, maar het bedrag van de volledige bestelling wordt wel van mijn bankrekening genomen. Na 14 dagen terug zelf moeten vragen waar de terugbetaling van het niet geleverde artikel blijft. Zou zo snel mogelijk gebeuren, maar we zijn nu terug 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen. Een betere communicatie met de klant is dus zeker gewenst.

Reageer

An 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Bij levering wordt gewerkt met een vooraf bezorgde code, zodat je contactloos kan tekenen voor ontvangst.

Reageer

Pieter Visser 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top bevallen, alles ging goed. Snel geleverd en goede producten. Ga ik zeker vaker doen

Reageer

A. Sahin 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en snelle levering. İk ben erg blij met mijn bestelling bij Art en Craft

Reageer

ArtLover 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede service en goed the volgen levering.
De website is heel overzichtelijk en look de prized zin vergelijkbaar met andere websites.

Reageer

Surya 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super quick delivery, got it the next day. The customer service representative was nice and quick in answering my questions

Reageer

Eddy Landuydt 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
radio echt goed we zijn tevreden tot nu toe.
goede service bij afhaling vriendelijk ontvangen

Reageer

Hans 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TV schermen kun je overal kopen. Art&Craft heeft mij positief verrast. Prijs was het laagst van alle aanbieders maar dat ging niet ten koste van kwaliteit en service. Twee aardige jongens stonden op de afgesproken tijd aan de voordeur om het scherm af te leveren.

Reageer

Anton Vroegindeweij 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zoals je verwacht. Goede informatie, tijdige levering en het juiste product.

Reageer

Sjaak 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een LG 32 inch televisie. Bij Art en Craft was de televisie het goedkoopst. Besteld en de volgende dag werd de televisie volgens afspraak op tijd bezorgd. Is volgens de internetsite van LG het nieuwste model van 2021. Ik zou de volgende keer weer bij dit bedrijf bestellen.

Reageer

Chris 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Competitieve prijs, geleverd produkt van perfekte kwaliteit, zéér professionele, vriendelijke en vooral nvolledig neutrale ( gebebeurt zelden in deze sector ! ) telefonische raad en hulp, zéér snelle levering

Reageer

Wim 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overduidelijk de beste prijs.
Heel duidelijke website.
Zeer snelle levering.

Reageer

Pieter-Jan Gunst 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
* Prima klantendienst: mailtje en dezelfde dag antwoord, of het nu voor een aangepaste factuur is of een status update over een herstelling. Voor mij is dit reden genoeg om meer te kopen bij Art en craft.
* Leveringen zijn op tijd
* voor mij persoonlijk zijn de 2 fysieke winkels op 15mins rijden een selling point: handig om iets binnen te brengen of op te halen
* De prijs is dikwijls interessant of net ok
* voorraad is er niet altijd, bv Canon kleurenlasers op dit moment. Jammer dat ik met een andere leverancier moet werken, want ze zijn mijn preferred supplier.

Reageer

Supersnelle vriendelijke service 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, binnen een dag de nieuwe tv geleverd en naar binnen gebracht
Vriendelijk personeel
Goed bereikbaar
Mooie prijs kwaliteit verhouding

Reageer

Johan1962 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- Vlotte website
- Goede product beschrijvingen
- Interessante prijzen
- Zeer vriendelijke en behulpzame support

Reageer

Phitchaya Thiangthae 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 keer een tv besteld en laatst nog een keukenmachine! Top levering. Netjes verpakt. snelle verzenden . Er tevreden ik ga vaker mijn apparatuur bestellen. Hartstikke bedankt

Reageer

AVDV 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dringend een cadeautje nodig. Vriendelijke service, correcte prijs en op tijd geleverd. Aanbevolen!

Reageer

Yvm 06-05-2021

Algemene score

1,0
De manier hoe dit bedrijf omgaat met zijn klant is ongezien! Leggen de schuld stevast in de schoenen van de klant. Schuilen zich achter algemene voorwaarden en Covid-maatregelen die ze zelf niet nakomen.

Laten de klant volledig in de kou staan, waardoor de klant zelf het probleem dient op te lossen.

het gezegde 'klant is koning' bestaat niet voor dit bedrijf.

Conclusie zeker geen aanrader!

Reageer

Kris 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zat met een heleboel vragen voor mijn keuze tussen een OLED en QLED tv. De verkoper in de winkel heeft mij hier uitstekend mee geholpen en geduldig de verschillen en voor- en nadelen uitgelegd. Ik heb die dag veel bijgeleerd :-)

Reageer

Wouter 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede service , ik kreeg de nodige uitleg over het toestel dat ik zocht.
Echt een aanrader om hier te kopen .
Ze pushen ook niet om te kopen maar laten je hierover zelf op het gemak kiezen.

Reageer

Hecla 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate tevreden over levering van de TV. Zeer snelle levering, vrijdag 14.00 uur besteld en zaterdag voormiddag geleverd. Middels track en trace goed te volgen en doorlopend per mail op de hoogte gehouden van tijdstip aanlevering. Vriendelijke bezorgers!

Reageer

frans kuijpers 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze webwinkel heeft goede artikelen met een mooie prijs-kwaliteitverhouding...samengevat: een breed aanbod voor inderdaad een scherpe prijs.....heb een artikel gekocht en mooi op tijd thuis ontvangen, waar ik al langer naar op zoek was, maar dat ik eigenlijk niet iets te duur vond bij andere webwinkels, maar nu kon ik doorpakken en ik ben er heel blij mee!!

Reageer

Wesley 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen door de vriendelijke medewerker!
Heel technische uitkeg gekregen over mijn aankoop die ik die dag gedaan heb! Toen ik thuis de installatie gedaan heb was ik heel tevreden met de keuze waarbij hij mij geholpen heeft! Doe zo voort Jens!
Medewerker Art en Craft Sint Denijs

Reageer

Tom 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede concurrerende prijs voor het gekochte artikel. Behulpzaam met antwoorden op vragen via de mail. Snelle levering 's-zaterdags besteld erop volgende maandag in huis.

Reageer

Danny 29-03-2021

Algemene score

9,0
Goede service en correcte prijs. Zeer snelle levering en goede communicatie in verband met tijdstip van levering.
Dus ik ben een zeer tevreden klant.

Reageer

Jurgen 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdige levering, deskundige uitleg in de winkel met voldoende tijdsinvestering om zaken toe telichten

Reageer

Kin 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling ging vanaf begin tot en met de eindfase uitstekend; systeem is helder en duidelijk; alles was vanaf het begin te traceren via de online platform van Art & Craft. Tijdens de proces had ik nog twijfels over de levering, maar achteraf kan ik nu zeggen, dat alles perfect was verlopen.

Op het moment dat mijn bestelling was opgehaald door de koerier dienst, kreeg ik hier een melding van, bovendien kreeg ik van het systeem een datum en een geschatte tijdstip van levering. Een uur voor de aankomst koerier, kreeg ik een melding via het systeem en via sms op mijn mobiel en de koerier kwam zoals in het systeem was vermeld, keurig op tijd aan. De koerier was erg vriendelijk en deponeerde mijn bestelling tot aan de deur, wat ik persoonlijk niet verwacht had, want het betreft namelijk een televisie en het was best zwaar en groot. Al met al, ik heb geen op of aanmerking en ik was zeer en zeer tevreden met de dienstverlening van Art en Craft en met de correcte levering.

Reageer

Niels 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Partybox 100 besteld dag later meteen een nette track & trace code ontvangen. Ik kon de bezorger volgen zodat ik ongeveer een inschatting kon maken wanneer de box bezorgd zou worden. Bezorger erg vriendelijk samen nog even gelachen over dat de buren minder blij zullen zijn met de box. Achterafbetalen was een mogelijkheid zodat je eerst kan kijken of het product je bevalt en je daarna pas betaald. conclusie super service en een hele goeie box voor een prima prijs!

Reageer

J.B 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat het product hier goedkoper was. Er waren veel positieve review’s. Verder zou het de volgende dag al geleverd worden.

Reageer

erik 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Fijn verpakt. Overzichtelijke website. Precies het product wat ik had besteld.

Reageer

Ief Vancouillie 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De leveringstermijn en ook de berichtgeving daar rond was onberispelijk. Goede prijzen en goede uitleg over de producten.

Reageer

Jurriën D. 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super geregeld allemaal, levering snel met dynalogic en mailtjes met de service gaan zo snel dat het wel een whatsapp gesprek lijkt.

Reageer

Nic 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avond besteld
Kwamen het de volgende dag al brengen
En ze hhelpen nog mee naar binnen te zetten

Reageer

Logan 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele vriendelijke medewerkers die echt klaarstaan om je verder te helpen. Dit doen ze ook echt en krijg je de beste aanbieding die er is.
Bovendien ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Deze is een model die Nederlands is (afgesteld) en werkt prima! Blijf me toch afvragen waarom ik dit niet eerder gedaan heb!
Over de leveringen ben ik ook heel erg tevreden. Deze was snel en de koerier was erg behulpzaam en professioneel.
Kortom: het is zeer terecht dat de leverancier (LG) op hun website naar Art & Craft verwijst. Deze is beter dan alle anderen (naar mijn mening)!
Zonder gedoe heb ik mijn (LG) Nano Cell tegen een goede prijs kunnen kopen en ben erg van aan het genieten: als het Art & Craft is, niet twijfelen, maar gewoon doen!
Veel plezier alvast!

Reageer

Mollet Joppe 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer professioneel advies gekregen toen ik als leek een volwaardige camera met specifieke lenzen wou kopen. Direct verschillende offertes meegekregen met goedkopere alternatieven voor lenzen. De bestelling verliep ook zeer vlot en werd veilig afgeleverd via B-post. Absoluut een aanrader!!

Reageer

Charlie 25-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en fijne webpagina. Bezorging en afhandeling snel en uiterst correcte afhandeling.

Reageer

Toon meer reviews