allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2422 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 467 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oerkie 09-05-2018 Via de website gekocht

Topproduct en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, scherpe prijzen en goed advies. Ik wist niet zeker of ik een gas of kolen-BBQ moest aanschaffen maar de website en het chat-advies bracht me op de juiste keuze.

Gelijk na ontvangst in gebruik genomen en heerlijk ge-BBQ't.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van der Ham 08-05-2018 Via de website gekocht

PriMa afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Alles snel en simpel geregeld. Overeenkomstig de opgegeven levertijd ontvangen. Prima prijsstelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniël 08-05-2018 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke webshop.
Geen 10 om dat ik een beetje info miste zoals het materiaal van het rooster. Dit even op een andere website op gezocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 08-05-2018 In de winkel gekocht

Goeie service en uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekend advies bij aankoop BBQ.
Goede uitleg, niet opdringerig.
Uiteindelijk BBQ gekocht en onmiddellijk kunnen meenemen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arie 08-05-2018 Via de website gekocht

Hele goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snelle levering.
Echt een aanrader om hier te bestellen
In de avond besteld volgende ochtend half9 in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 07-05-2018 Via de website gekocht

Echt alles voor de BBQ

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles te vinden voor Weber BBQ.
Wat nog te verbeteren is is de link van postnl in bevestigingsmail, deze kun je niet als snelkoppeling gebruiken omdat deze maar gedeeltelijk meegenomen wordt bij het openen van Postnl.nl website

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Twan Struik 07-05-2018 Via de website gekocht

Service formidable

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de Weber Pulse via internet besteld en rekende er op dat we 5 tot 6 dagen later het zou ontvangen. Laat ik toch een berichtje krijgen dat het al direct na het weekend het al in huis had. Daardoor kunnen we de verjaardag van mijn vrouw zelfs mét de barbecue al gebruiken. Dit is dus boven elke verwachting en hebben dit bij alle internetbestellingen ook nog nooit meegemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franco 07-05-2018 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop geregeld via de chat op zondagmorgen, top geregeld. Betaling lukte in eerste instantie niet, maar daarbij werd ik ook super geholpen. Levering keurig op afgesproken dag en tijd. Ook lof voor de bezorger, wie zijn uiterste best heeft gedaan om de bbq bij ons in de tuin af te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desi 07-05-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service uitstekende kennis over de produkten en snelle levering dus top zaak.ik zou deze winkel bij een ieder aanraden om hier u spullen te kopen ik denk dat ze ook in prijs een van de goedkoopste zijn.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 07-05-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, tot op het half uur nauwkeurig afgeleverd. Uitstekend verpakt en alles was aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess 07-05-2018 Via de website gekocht

Keurg snel geholpen en beorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had geen idee welk model bbq ik had, wilde een hoes kopen, Via de chat kreeg ik duidelijk antwoord wat ik heb en wat ik ervoor kon bestellen. Direct gedaan, volgende dag levering en geen verzendkosten hoeven betalen. Geweldig blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa 07-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, makkelijk en snel contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chat kundig geholpen en ook op mail wordt supersnel gereageerd. Volgende dag al in huis. Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maestro 07-05-2018 Via de website gekocht

snelle respons & sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPER snelle levering.
Leuk & correct contact, zelfs nadat iets niet geleverd was - de volgende dag rechtgezet, zonder discussie. Leuk samenwerken !

ik kijk uit naar de workshop !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 06-05-2018 Via de website gekocht

Top service, voor prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie site met uitgebreid assortiment, tegen nette prijzen.
En ook een snelle levering. Artikkelen waren veilig verpakt.

Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Groen 05-05-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Super service met uitermate vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super service! Maick is uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam. Dit is zeer zeker een winkel die ik zal aanraden voor zowel het assortiment als de begeleiding. Daarnaast ben ik heel blij met mijn aangekochte BBQ dus mijn bezoek aan deze winkel kan niet meer stuk!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander Smit 05-05-2018 In de winkel gekocht
Breda

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten een buitenkeuken en zijn in onze afwegingen enorm goed geholpen door Anne. Nu hebben we een Weber Spirit gekocht met precies die mogelijkheden waar we veel gebruik van gaan maken. Op een hele rustige, duidelijke en zeer professionele manier werden de voors en tegens toegelicht.
Een moderne manier van klantenservice. Laagste prijs garantie en een mooi totaalprijsje maakten het helemaal af.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carsan 04-05-2018 In de winkel gekocht
Breda

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg, vriendelijk, hulpvaardig. Snelle service bij de kassa, aankoop in de auto gezet.

Reageer

Jeroen 03-05-2018 Via de website gekocht

Boretti Fratello

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 18:00 een BBQ besteld en de volgende ochtend al in huis. Super snel verstuurd en perfect op de hoogte gehouden over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram kalkhoven 03-05-2018 In de winkel gekocht

Top service, geweldige prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede winkel met personeel dat verstand heeft van zaken. Vriendelijk personeel. Zeer ruime keuze. Zeker een aanrader!!

Reageer

Bart 03-05-2018 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Weber BBQ gekocht in de winkel in Breda, top geholpen!
Alle tijd werd voor je genomen, uitleg was duidelijk en de winkel was tip-top in orde!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 03-05-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen bij aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wist al welk model bbq ik ongeveer wilde, maar twijfelde over wat de verschillen waren tussen 2 types van hetzelfde model. Via de chat werd ik vlot en goed geholpen. De bestelling kwam de volgende dag, alles prima in orde, compleet, duidelijke handleiding voor het in elkaar zetten. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ADR 03-05-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagmiddag barbecue besteld, woensdagvoormiddag al geleverd, via mail een link ontvangen om de levering te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 03-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en snelle service!

Maar wat me wel opvalt is dat jullie adverteren met de zin:

Bezorgkosten
Als service berekenen wij geen bezorgkosten (met uitzondering van rembours bezorging). U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Maar als ik wat bestel onder de meen €50,- ik toch voor een verassing kom te staan!
die van verplicht €3.95 verzekerd versturen..
Komt bij mij als verkapte verzendkosten over.
En ik heb inmiddels al voor een aanzienlijk bedrag besteed in jullie webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stella 03-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede hulp via chat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijs, levering de volgende dag en goede hulp via de chat. Dat zijn voor ons belangrijke pluspunten. Allesvoorbbq.nl maakte dit waar, wij zijn dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen via de chat. Levering was keurig, aardige chauffeur.
Ook aan de telefoon waren ze zeer netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. van Dijk 01-05-2018 Via de website gekocht

Goede service voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allesvoorbbq heeft alle beloftes waargemaakt m.b.t. een scherpe prijs voor de barbecue van onze keuze, inclusief behoud van het secundaire aanbod van een gratis cover en middagje cursus. De zending werd perfect op tijd en compleet geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan H 30-04-2018 In de winkel gekocht
Breda

Duidelijke en praktische informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en praktische info over de verschillende merken en types,
concrete antwoord op de gestelde vragen.
Hulp bij het kiezen van de juiste bbq.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Randolf 29-04-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig, snel en goede kwaliteit BBQ!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site, met een ruime keus aan producten. Vooral de filmpjes helpen om een goede keuze te maken uit het assortiment. ook de reviews van andere klanten helpen enorm om de prijs/kwaliteit van de producten te bepalen Bestellen was zeer eenvoudig en zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Chapeau! Ik ben 100% een tevreden klant!

Reageer

Hendriks 27-04-2018 In de winkel gekocht

Wat een enthousiaste verkoper!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper (Anne) was erg goed, had er veel verstand van en heeft ons voorzien van zeer goede adviezen. Zijn enthousiasme over bbq-en werkt aanstekelijk!!

Reageer

Giel 27-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan van een demo model met en leuke prijs. Deze was helaas niet meer leverbaar. Ik kreeg een nieuwe aanbieding van een model wat aanzienlijk duurder was. Klein bedrag bijbetaald hiervoor, maar was nog altijd een verschil van €149,-. Hiermee akkoord gegaan en dinsdags (ivm weekend) kreeg ik het model wat ze mij nieuw zouden leveren. Tot mijn verbazing was het niet het model wat geleverd zou worden maar het model wat ik in eerst instantie besteld had (weliswaar nieuw).
Direct contact opgenomen met de klantenservice dat het model wat ze geleverd hadden niet het model was wat mij beloofd was.

Ik kreeg 2 keuzes. Of ongebruikt omruilen of dit model houden. Ik heb ervoor gekozen om het geleverde model te behouden met als voorwaarde ik mijn bijbetaling terug zou krijgen. Hier ging men mee akkoord en ben nu een blijde bezitter van een Boretti Robusto.

Zeer goede service en van mij krijgen ze dan ook een warme douche!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hens 26-04-2018 In de winkel gekocht

Geholpen door een zeer eerlijke en goede verkoper !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel,correct personeel, heerlijke koffie ☕️gekregen en onze pup was zelfs welkom ivm de warme zaterdagmiddag, goed advies gekregen en onze Weber BBQ werd in de auto geladen en binnen 2 dagen zijn onze accessoires na geleverd via DHL.
TOP 👍🏻 Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf 👏🏻...vestiging Breda
Tot ziens😉

Reageer

Bram 25-04-2018 Via de website gekocht

Keurige benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site prima, prijzen scherp. Correct aangesproken. Reactie ook op zondag is heel prettig. Wel wilde verkoper naar mijn mening wat te snel de deal sluiten. Verder ook enkele dagen na ontvangst van voorstel van Alles voor... nog tegenvoorstel kunnen bespreken.
Uitstekende service en nette accurate bezorging binnen genoemde tijdvak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BBQ 24-04-2018 In de winkel gekocht

Twijfelachtig

Algemene score

6,0
We gingen eigenlijk een hoes kopen maar zagen in de winkel een BBQ in afslag omdat er schade was, er zat een deuk aan de zijkant.Thuis zagen we onder de platen dat het al een gebruikte BBQ was.Dit hadden ze ons wel mogen laten weten,dan hadden we deze zeker niet gekocht.Op onze aankoopbon staat “winkelmodel met schade”
Officiele reactie van Allesvoorbbq 25-04-2018

Goedemiddag,

Dat klinkt inderdaad niet helemaal zoals het hoort te zijn, onze excuses hiervoor!

Zou u mij in een mailtje naar contact@allesvoorbbq.nl even willen laten weten wat uw bestelnummer is? Dan ga ik de winkel even contact op laten nemen!

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
AllesvoorBBQ

Boretti 25-04-2018

We hebben ondertussen de winkel op de hoogte gebracht en we krijgen een vergoeding .
Ik vindt dat we dit ook mogen laten weten.

Reageer

Trevor 24-04-2018 Via de website gekocht

Geen levering

Algemene score

9,0
Ze hebben mij laat weet dat produk extra twee dagen gaan neem. Nu is het nog een week later en nog steeds geen levering of verdere contact.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 25-04-2018

Goedemiddag Trevor,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling langer duurt dan wij u in eerste instantie door hebben gegeven, onze welgemeende excuses hiervoor,

Zou u mij in een mailtje naar contact@allesvoorbbq.nl even willen laten weten wat uw bestelnummer is? Dan ga ik uitzoeken wat er mis gaat bij uw bestelling.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
AllesvoorBBQ

Trevor 25-04-2018

Dank u voor uw snelle reactie. Ik heb contact opgenomen met uw klantenservice en het probleem is opgelost boven mijn verwachtingen.
Niet alleen was het bezorgprobleem opgelost, je hebt zelfs mijn bbq geüpgraded. Mijn opgewaardeerde bbq wordt morgen bezorgd. Ik waardeer dat echt.
Ik zal je winkel zeker aanbevelen aan vrienden en familie, omdat er altijd problemen zullen zijn, het gaat erom het te repareren en je hebt het perfect gedaan.

Reageer

Steenbergen 24-04-2018 Via de website gekocht

Geleverd op een dag naar keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor www.allesvoordebbq.nl gekozen op de eerste plaats omdat ze absoluut de goedkoopste aanbieder waren. (aanschaf van een Weber Genisis II BBQ) De website geeft veruit de beste en meeste informatie over de verschillende producten. Voor 18:00 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis. Maar ook erg makkelijk is de keuze voor een leveringsdag. Vervolgens krijg je s'avonds om 21:00 uur de dag voor aflevering een bericht met de aflevertijd in een blok van 3 uur. In mijn geval was de chauffeur een uurtje eerder en daar kreeg ik netjes een telefoontje over.
Al met al zeer tevreden over de service! Ik kan daarom ook niet anders de winkel op alle mogelijke punten te beoordelen op uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 24-04-2018 In de winkel gekocht

Gewoon 100 % een top winkel met ervaren verkopers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon 100 % een top winkel(Breda) ,leuke en vriendelijke verkopers,vooral . Weten veel van de produkten, geven goede uitleg doen moeite voor je nemen de tijd voor je ondanks de drukte. we kochten een Weber barbecue daar zat een gratis pizza steen bij ,maar die was er op dat moment niet meer ,dus werd besteld en netjes gratis thuis bezorgdt ,goede service. Echt een aanrader

Reageer

Stefan 24-04-2018 Via de website gekocht

Top klantenservice van J.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies en kleine korting.
Goede BBq + RVS cleaner.
Alles top. Echt waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 24-04-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levertijd bleek in 1e instantie niet haalbaar. Na J. van de klantenservice te hebben gesproken is het toch naar volle tevredenheid afgewikkeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 23-04-2018 Via de website gekocht

Goeie service en pereoonlijke aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na contact gehad te hebben via de chat kwamen we op een passend product en ook nog eens een persoonlijk aanbod. Order afhandeling ging snel en duidelijk zonder dat ik zelf veel data hoefde in te voeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 23-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, overzichtelijk, goede filtermogelijkheden om snel de gewenste producten te kunnen vinden. De levering was ook snel; kwart voor zes besteld en de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 22-04-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker Justin heeft mij enorm goed geholpen en mee gedacht in de mogelijkheden en mij voorzien van een mooi persoonlijk aanbod. Zeer tevreden 10/10 would recommend.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 22-04-2018 Via de website gekocht

Sneller kan haast niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de online bestelling met de keuze op de bbq zelf op te halen, kreeg ik binnen de 2 uur een telefoontje dat de bestelling klaar stond om afgehaald te worden. In de winkel werden we dan nog eens hartelijk en zeer fijn begroet en verder geholpen. Top service!

Reageer

Angela 22-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop heb ik mijn artikelen uitgezocht en uiteindelijk heb ik via mail (snelle reactie) een en ander toegelicht gekregen en uiteindelijk de bestelling gedaan. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Oudewaal 21-04-2018 Via de website gekocht

supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, en ook nog de goedkoopste aanbiedingen met een gratis BBQ workshop erbij. Via de mail wordt de koper netjes over relevante zaken op de hoogte gehouden.
Gisteravond besteld, binnen 1.5uur track&trace-code ontvangen, levering de volgende ochtend om 10.30uur. Dat is heel ruim binnen 24uur, en in het weekend. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 21-04-2018 Via de website gekocht

Super geholpen, wat een service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en snel reactie op vragen, scherp geprijsd ..... nu wachtende op de pakket dienst, spannend, bbq seizoen kan beginnen#zin in

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 21-04-2018 Via de website gekocht

Wat ze beloven wordt gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prompte service, goed uitleg op de chat en ... wat ze beloven doen ze (ook niet altijd vanzelfsprekend).

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mandy 21-04-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel zou ik zeker aanraden. De barbecue die ik graag wilde hebben, was via de website het goedkoopst en had het ook nog eens de volgende dag in huis. En de website is ook erg overzichtelijk, alles goed te vinden. Super goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Alkmaar 20-04-2018 Via de website gekocht

Absoluut aan te raden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige tips worden gegeven over het kiezen van een BBQ en extra accessoires. Het kiezen van de leverdatum is gijn zodat je kunt zorgen dat je thuis bent. Snelle levering en goede service.

Reageer

PJM 20-04-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weber Perrformer de luxe gekocht omdat bij allesvoorbbq de beste prijs had. Eerste keer dat wij hier iets gekocht hebben. Middels de chat functie op de site vragen gesteld en daarna gelijk besteld. Volgende dag op de aangegeven tijdsvak bezorgd.
Zeker dat wij voor de accessoires terugkomen.

Reageer

Martin Zijlstra 19-04-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gezocht naar een Weber barbecue en heb deze hier gevonden voor 40-50 euro minder dan vergelijkbare webwinkels. Daarbij de snelle levering.
Allesvoorbbq.nl staat nu in mijn favorietenlijst. Kom zeker terug, want ook alle accessoires waren erg goedkoop en er was een ruime keus.
Overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews