allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2991 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonsloos 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is direct te vinden en heb je een vraag dan staat de chat altijd direct klaar om je vraag te beantwoorden :)

Service
Bij de bestelling bleek dat er op korte termijn geen Weber q200 snel te leveren was uit eigen beweging kreeg ik gratis en voor niets een Weber 220 q aangeboden waar vind je dat nog volgens mij alleen bij allesvoordebbq.nl echt top
Daar worden klanten vrolijk van

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden op de site

Aanbeveling
In mijn beleving vindt je niet snel deze service terug echt een 10 pluS

Extra toelichting
Na de gratis update van Weber 200 naar een Weber 220 q bleek er een foutje gemaakt te zijn tijdens de omzetting van de order naar het nieuwe product Ik aan de chat met T. en ik denk dat ik mijzelf weer eens moet verdedigen tegenover de zaak maar wat blijkt ....? Krijg ik excuus en word deze zo spoedig mogelijk verzonden :) toppi echt een aanrader qua service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley112953 31-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via tip van collega bij AllesvoorBBQ uitgekomen. Even online gekeken op de Weber website en vervolgens naar de Shop in Breda. Zeker goed geholpen, nette winkel en keuze zat! Kortom heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 112886 31-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prettig geholpen en een goed assortiment. Er was meer aanwezig in de showroom te Breda dan ik had verwacht, erg positief!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

IKwasTEVREDEN 30-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
Telefonisch en per email besteld, maar dit bleek dus niet te werken na een overeengekomen afhaalmoment.

Service
veel te laat gebeld om mij af te zeggen, echter hebben ze wel gebeld, vandaar 2 sterren ipv 1 ster.

Aanbeveling
Ik heb een BBQ besteld om af te halen. Ik krijg op vrijdag middag om 16:00 de mededeling dat de BBQ toch niet beschikbaar is terwijl ik deze voor de zaterdag nodig had. Er was niets meer mogelijk. Dus kortom, vriendelijk bedankt voor de slechte service! We hadden alles telefonisch en per email afgesproken.

Extra toelichting
Iedereen wil graag verkopen, maar je moet mensen niet in de problemen laten komen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 01-06-2014

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u niet te spreken bent over de afhandeling van uw bestelling.

Graag zou ik uw bestelnunmner ontvangen zodat ik kan zien waar het fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Het kan zo zijn dat iets er op het moment niet is maar dit kan vrijwel altijd opgelost worden met een luxer model voor eenzelfde prijs.

Ik zie uw reactie graag tegemoet op contact@allesvoorBBQ.nl en zoek graag uit waar het mis is gelopen bij uw bestelling!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ

Reageer

JLdeVries 29-05-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We zagen via internet een uitstekende advertentie waardoor we besloten om naar Arnhem te rijden en daar vonden we onze nieuwe geweldige buitenkeuken. Adviseur heeft ons zeer vriendelijk en goed geholpen. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeliefrooyen 27-05-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed Vindbaar op internet. overzichtelijke site. duidelijke voorraad status.

Service
Goed Geholpen en meedenkend

Assortiment
We konden Prima vinden wat we zochten

Aanbeveling
Voldoende keuze dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200003494JK 25-05-2014 In de winkel gekocht
In de winkel in Arnhem Presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet én in Arnhem. Gratis parkeren!

Service
Erg goede service en goed te onderhandelen als er elders een goedkopere prijs staat.

Assortiment
Groot assortiment (in dit geval BBQ's) met grote kennis!

Aanbeveling
Grote mate!

Extra toelichting
Erg mooie 'strakke' winkel. Enige uitleg of de lampen die ik erg mooi vind ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbbq 24-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke website, snel gevonden

Service
goeie service

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
ik zou de winkel aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

111772 24-05-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200003431SD 23-05-2014 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel online gevonden en gratis parkeren. Mooie overzichtelijke winkel.

Service
Heel goede service en relaxte verkoper.

Assortiment
De beste bbq`s in huis

Aanbeveling
Ik zou hier ook een bbq kopen omdat er goed advies word gegeven en er servicegericht wordt gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

111516 22-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service! Groot assortiment/keuzemogelijkheden en oprecht eerlijk advies! Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Reijbroek 109713 21-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bij AllesvoorBBQ.nl is assortiment heel erg uitgebreid op het gebied van Weber. In filiaal Breda goed te woord gestaan door verkoper Ralf, waarna wij vrij snel onze keuze hebben kunnen maken! Ook erg goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dennis Reijbroek 109713 21-05-2014

Toevoeging op review:

Thuis gekomen de nieuwe BBQ uitgepakt. Deze was super verpakt en makkelijk in elkaar te zetten volgens de duidelijke handleiding. Ondanks dit niet aan allesvoorbbq.nl ligt maar aan Weber zelf vind ik dit wel de moeite waard om te vermelden.

Het assortiment van de winkel is goed en als je vragen hebt dan is de hulp erg goed. Ik had wat vragen over de offerte die gemaakt is en via de chat functie op de site van allesvoorbbq.nl heb ik vragen gesteld aan Tim. Mijn vraag bleek moeilijker dan om alleen via de chat op te lossen, en ik werd netjes teruggebeld. Al met al vind ik dit een zeer nette service.
De accessoires die ik straks nog extra wil hebben zal ik dan ook zeker regelen via allesvoorbbq.nl

Reageer

Nico 3855 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed zoals de consument het wil duidelijk en makkelijk

Service
toppie, kleine vorm van miscommunicatie maar perfect opgelost

Assortiment
ruim voldoende als je hier niet kan slagen......

Aanbeveling
aan een ieder die opzoek is naar producten die hier verkocht worden

Extra toelichting
nvt toepassing alles perfect in orde goede en prettige vorm van advisering en hulp door personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pderkx 03-05-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snel, je kan kiezen tussen verzenden of zelf afhalen. Je krijgt het goede product. Niet zelf sjouwen, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq 06-05-2014

Beste heer/mevrouw Derkx,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review!

Fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent over uw ervaring bij AllesvoorBBQ.nl. Graag bedanken wij u dan ook nogmaals voor uw komst naar onze winkel in Arnhem.

Heel veel plezier van de mooie Weber One Touch serie en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

JdeHaes2879 01-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via internet bij AllesvoorBBQ terecht gekomen. Vooral goede prijzen voor de bekende BBQ's. Professionele uitleg in de winkel te Breda. Overzichtelijke zaak, tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole109498 01-05-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gezocht op internet naar een nieuwe BBQ. Bij AllesvoorBBQ.nl uitgekomen. Gemakklijk te bereiken en parkeren voor de deur! Goed geholpen, schitterende verkoper!! Mooie winkel, erg overzichtelijk! Je kan hier kiezen wat je wil! Erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samtari 01-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Geen gemak, ik ben nu ruim een week verder en kan opnieuw ergens anders gaan bestellen.

Service
Service nul komma nul. Hoezo moet het drie dagen duren voordat mijn geld terug gestord is als je eigenlijk binnen een dag iets afhandelt

Assortiment
Volgens de site hebben ze heel veel en is alles op vooraad. echter de vraag is of ze het ook echt hebben.

Aanbeveling
NIET. Geef ietsje meer uit. Dit is gewoon een gok nemen. of ze hebben het en leveren het , of ze hebben het niet en hopelijk zie je je geld nog terug dan

Extra toelichting
Ruim anderhalve week geleden iets besteld in deze winkel. De dag erna kreeg ik een mail dat het product uitverkocht was en waarschijnlijk binnen 4 dagen weer op vooraad zou zijn. nu 1,5 week later maar eens gebeld. ow ja we verwachten dat ie deze week wel weer binnen komt. ow staat ie nog als leverbaar , daar zal ik dan eens een mailtje over sturen. Hij staat nu als nog steeds leverbaar op de site dus volgens mij is deze winkel echt een puinhoop en nemen ze klanten echt niet serieus. binnen drie dagen zou ik mijn geld terug zien. gelukkig woon ik niet zo ver van de winkel af want dan ga ik over drie dagen mijn geld maar gewoon zelf ophalen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Allesvoorbbq 30-04-2014

Beste "Samtari",

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling!

Helaas kan ik op de naam Samtari geen bestelling terug vinden, graag zou ik dan ook uw gegevens ontvangen op orderdesk@allesvoorbbq.nl. Ik ga uitzoeken wat er fout is gegaan bij uw bestelling en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Verder wil ik u in ieder geval informeren over het retour te betalen bedrag, dit betalen wij altijd binnen 3 dagen retour en in de meeste gevallen de volgende werkdag nog.

Ik zie uw reactie graag tegemoet zodat ik een en ander kan uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Officiele reactie van Allesvoorbbq 06-05-2014

Beste "Samtari",

Inmiddels hebben wij uw bestelling gevonden in ons systeem en hebben wij ook kunnen uitzoeken waar het fout is gegaan.

Doordat wij Buschbek net in ons assortiment hebben waren wij niet op de hoogte van de levertijd die er op het door u bestelde Grillrooster zat. Uiteraard hebben wij dit inmiddels aangepast op onze website.

Nogmaals excuses voor het ongemak, wij hopen dat u het gewenste rooster inmiddels heeft gevonden.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Peters1972 29-04-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In onze woonplaats dus ideaal, eerst kijken dan kopen

Service
Netjes geholpen

Assortiment
Niet t gehele assortiment aan assecoires in showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NM108997 29-04-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter108316 28-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis parkeren voor de deur!

Service
Goede uitleg, zeer vakkundig!

Assortiment
van hoog tot laag, nergens zo uitgebreid!

Aanbeveling
Of je beginner bent of professioneel wil koken, dan zijn hier alle kookmachines aanwezig!

Extra toelichting
Eerder een TV gekocht bij deze zaak. Goede ervaringen hiermee. Gezien dat hier ook barbecues te waren. Toen liep het water al uit mijn mond!! Uiteindelijk hier onze nieuwe Weber Genesis aangeschaft. Nu tijd om lekkere gerechten te gaan koken! Erg nette zaak, goed geholpen. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TwentyFour 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid zowel online als fysiek. Goede prijskwaliteisverhouding! Winkel ziet er netjes uit, kortom zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq.nl 28-04-2014

Beste TwentyFour,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij AllesvoorBBQ.nl

Wij wensen u nogmaals veel plezier van uw aankoop en hopen u graag weer een volgende keer terug te zien.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Rommers2200003584 26-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prijs kwaliteit erg goed. Goede producten, goede service. Er word echt goed de tijd genoimen voor de klant. Nette overzichtelijke winkel. Prima zaak, erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radela 24-04-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel dichtbij, gratis parkeren en produkten op vorraad

Service
Goed alternatief aangeboden met extra's voor goede prijs!

Assortiment
Groot aanbod en vergelijk mogelijk. In de winkels opgesteld.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Vriendelijke ne competente verkoper Roy heeft een goed alternatief voor de niet meer leverbare Weber E-310 Original aangeboden. Een Brada 7300 RVS. Mooie BBQ met 3 hoofdpitten en een side burner. Goede degelijke kwaliteit en constructie. Meteen leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200003472 21-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gezocht via afbeeldingen naar een mooie buitenkeuken. Hierlangs kwamen we terecht bij AllesvoorBBQ.nl Eenmaal in de winkel goed geholpen. Goed assortiment. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

108454 19-04-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annet2200002586 17-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gezocht naar ene BBQ, kwamen bij AllesvoorBBQ uit. Deze hebben een filiaal bij ons in de buurt waar je alle producten goed kan bekijken. Goed geholpen! Kortom zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

semjayisa 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering.na een telefoontje van de transporteur een dag later i.v.m. ongelukje chauffeur.

Assortiment
n.v.t.

Aanbeveling
snelle reactie op de email is wel fijn

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christaossewaarde 15-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk gevonden.

Service
Zeer netjes ingelicht over de BBQ's

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen!

Extra toelichting
Ik heb gezocht op Weber op google en kwam zo uit bij deze webshop. Na een kort bezoek in Breda de nieuwe aankoop gesloten voro deze pracht BBQ.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleegte 12-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gemakkelijk kunnen vinden.

Service
vriendelijk geholpen in de winkel te Breda.

Extra toelichting
Via google heb ik de website van allesvooorBBQ gevonden. De prijzen waren hier zeer gunstig, hierna naar de winkel te Breda gereden en een nieuwe bbq aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes818 12-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
via de website van Weber zijn we uitgekomen bij allesvoorBBQ.nl dit omdat deze winkel het dichste bij zit. Eenmaal in de winkel na een korte uitleg tot aankoop overgegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

107910 12-04-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heel netjes geholpen en een mooie pakketprijs met accessoires. Eerlijk advies en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EJJSE 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Zonder problemen

Extra toelichting
De eerste indruk van deze winkel was goed, dat was voor mij de reden om hier te winkelen. De doorslag was de prijs van deze Weber BBQ, met " voor deze week de gratis originele Weber BBQ hoes " bij aankoop van deze BBQ.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

La Fleur 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze op de website en gemakkelijk te bestellen.
Momenteel een actie waarbij je een afdekhoes van Weber gratis ontvangt.

Service
Vrijdag rond 16.30 uur besteld en op zaterdagmiddag was de Weber barbecue in huis.
Helaas ontbrak het briketten startersset. Na telefonisch contact heeft de klantenservice dit opgepakt.

Assortiment
Prima assortiment. Prijstechnisch ben ik tevreden

Aanbeveling
Ruim assortiment en eerlijke prijs. Het is altijd plezierig dat als je producten besteld deze snel in huis zijn.

Extra toelichting
Groot assortiment, gemakkelijk te bestellen en snel thuisbezorgd. Klantenservice helpt je met je vragen of opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq.nl 11-04-2014

Beste Bart,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review.

Fijn om te horen dat uw bestelling helemaal is verlopen zoals u van ons mag verwachten.

Nogmaals dank voor uw bestelling bij AllesvoorBBQ.nl, wij wensen u veel plezier van uw Weber BBQ en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

bart_dewulf 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
vlotte communicatie en goede opvolging van de bestelling

Assortiment
Heel ruime keuze van de verschillende merken en goed geprijsd

Aanbeveling
goede prijzen en snelle levering zijn een goede motivatie om deze winkel aan te bevelen bij vrienden

Extra toelichting
op de site terechtgekomen op zoek naar een bbq en hier direct mijn zin gevonden, goede prijs en gratis verzending. Ik koop hier zeker nog bbq accesoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitje123 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemak, het gemak is enorm. Aanrader!

Service
Zeer nette en super service van begin tot eind. Via chat contact gehad met Chaima/Tim. Enorm net geholpen top!!! Een volgende keer graag weer. Niets dan lof. Ga zo door.

Assortiment
Voor iedereen wat, ruim assortiment. Compleet top.

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeer zeker aanbevelen. In 1 woord : TOP!!

Extra toelichting
Geen negatieve opmerkingen. Zoals aangegeven in voorgaande motivaties is het gewoon super geregeld, van begin tot eind. KLASSE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTA-Sheep 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Mijn BBQ (een Q100) bleek een te lange levertijd te hebben en Allesvoorbbq.nl heeft deze kosteloos omgeruild voor een (duurdere) Q1000. Helemaal top!!!

Assortiment
Alles in voorraad, prima

Aanbeveling
Geen enkele klacht dus een aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Uitlevering BBQ duurde (te) lang, maar de winkel heeft het super opgelost door een duurdere BBQ (die wel in voorraad was) te sturen. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BNVV 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Perfecte service: snelle levering, makkelijk bereikbaar via mail. Goedkoper dan andere winkels voor identieke producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josenjef 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlotte afhandeling en aflevering in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naegberts 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Allesvoorbbq.nl is een overzichtelijke site en je kunt direct betalen met iDEAL.

Service
Alles wat je vóór 17:00 uur bestelt, is de volgende dag al in huis (mits het product op voorraad is).

Assortiment
Groot assortiment met bijna alle denkbare accessoires voor de barbecue.

Aanbeveling
Deze winkel zal ik zeker aanbevelen bij vrienden/familie.

Extra toelichting
Prima webwinkel: ruim assortiment tegen een lage prijs, betalen met iDEAL en supersnelle levering. De barbecue is in goede staat ontvangen mét gratis hoes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Midko 08-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Het is makkelijk om naar toe te rijden, de fysieke winkel te Breda zit niet in het centrum maar net daarbuiten wat ook een makkelijk parkeervoorziening heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lugio 08-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via Google gezocht naar een nieuwe BBQ. Uitgekomen op de website. Hier zag ik ook winkelmodellen aangeboden. Hierop zijn we in de winkel gaan kijken. Eenmaal in de winkel zagen we een groter assortiment. Goede uitleg van verkoopadviseur. Toch het besluit genomen om voor de Boretti te gaan. Kortom erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie1704 06-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Na mijn zoektocht op google kwam ik uit bij AllesvoorBBQ.nl voor mijn nieuwe Weber BBQ. Omdat ze zondag geopend waren en de prijs zeer interessant was zijn we hier naar toe gegaan. Eenmaal in de winkel korte uitleg gekregen en daarna de BBQ gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq.nl 07-04-2014

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review.

Fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent over uw ervaringen in onze winkel te Breda, wij willen u dan ook graag nogmaals bedanken voor uw komst.

Veel plezier van uw mooie Weber BBQ en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Tim
Team AllesvoorBBQ.nl

Reageer

TheovanB78 06-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg!

Assortiment
Heel uitgebreid

Extra toelichting
Ik ben op google gaan zoeken naar een weber BBQ en kwam er toen achter dat AllesvoorBBQ goedkoper was dan de rest. Hierdoor naar Breda gereden en mijn nieuwe BBQ aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Brugel 05-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Uitleg in de winkel is goed en uitgebreid assortiment. Klantvriendelijk en meehelpend. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CB233 05-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk gevonden.

Service
Goeie service

Assortiment
Zeer veel BBQ's en buitenkeukens

Extra toelichting
Gegoogled op weber one touch en na een kort onderzoek kwamen we er achter dat er ook een winkel te Breda is en deze tevens de beste prijzen had!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard788 05-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide collectie dus alles makkelijk te vinden.

Service
Super!

Assortiment
Is er nog meer?

Aanbeveling
Boven alle verwachtingen.

Extra toelichting
Via google uitgkomen bij de website van AllesvoorBBQ. Omdat ik in Breda moest zijn ben ik hier eens gaan kijken en een nieuwe pracht aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mercury2001 05-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
op de website staat dat het artikel voorradig is, bij bestelling, na betaling, is het artikel ontbrekend....

Service
enkel de gratis hoes werd na 2 dagen geleverd, Allesvoorbbq.nl schuift mij de schuld toe, ik ben akkoord gegaan met hun gezegde: levering voor 99,99% zeker...

Assortiment
volgens hun website direct leverbaar, wat in werkelijkheid niet zo is; het artikel was ontbrekend!

Aanbeveling
beloftes en beloftes, voorraad op hun website NIET aangepast aan de realiteit, beveel het niemand aan, hadden de bbq dit weekend nodig, enkel de gratis hoes werd heden geleverd!

Extra toelichting
Veel beloftes waar zij niets van kunnen waar maken, er zou zogezgd voorraad zijn, na betaling bleek dit zi niet te zijn, ik werd aan het lijntje gehouden, men stelde me zelf voor de keus: - ofwel akkoord gaan met 99,99% levering de volgende dag - ofwel Als hij vandaag wordt aangemeld is de kans 50% dat hij er morgen is en 50% dat hij er maandag is. Wilt u dat ik de order toch laat afhandelen door Breda of loopt u dit risico liever niet? Belachelijk, firma kan zijn beloftes NIET waar maken! Zij vinden zelfs hun eigen track en trace nummer niet terug.... Ik mag dus deze namiddag, met nieuwe kosten, een BBQ gaan kopen, gezien ik deze avond hem nodig heb

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Allesvoorbbq.nl 06-04-2014

Beste Alain,

Vervelend om te vernemen dat de door u bestelde BBQ niet op tijd geleverd is.

Dit model van Weber bleek 1 dag later bij ons binnen te komen als verwacht, gevolg hiervan was dat de door u bestelde BBQ ook 1 dag later door ons verzonden kon worden. We hebben hierover per email contact gehad waarbij bij inderdaad aangegeven hebben dat deze met 99,99% zaterdag bij u zou zijn, echter ook wij zijn afhankelijk van een vervoerder waardoor deze nu in levering uitgesteld is tot aanstaande week.

Op zaterdag en zondag is ons logistieke centrum gesloten waardoor wij bepaalde informatie als track and trace gegevens niet kunnen opvragen. Uiteraard staan wij u beide dagen netjes te woord en doen onze uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor de vertraagde levering en hopen dat u alsnog veel plezier van de mooie Weber BBQ mag hebben.

Met vriendelijke groet,

Tim
Team AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Sjoerd 106921 05-04-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel! Mooie en overzichtelijke website, waar alles makkelijk te vinden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dromer1967 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online besteld. Artikelen waren goed te vinden op de site met duidelijke omschrijving en prijs.

Service
Service van de shop lijkt prima in orde. De levering was de dag erna zoals ook aangegeven. Enige minpuntje was dat er voor het pakket getekend moest worden en dat dat gewoon bij de buren werd gedaan. Meer een fout bij postnl dat wel. Maar de winkel gaat er wel mee in zee.
Maar ik kon het gelukkig zonder problemen bij de buren ophalen :)

Aanbeveling
Goede shopervaring en snelle levering!

Extra toelichting
Het is mijn eerste ervaring met deze webshop. Beetje afgegaan op de goede reviews en niet onterecht naar bleek. Bestellen was zeer gemakkelijk. De prijs van de Weber One Touch Premium was prima in orde en tot mijn verrassing bij het plaatsen van de bestelling kreeg ik ook nog een beschermhoes voor de Q gratis erbij. Los van het minpuntje van bezorging bij de buren (met handtekening) alles prima. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TSC 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, alles is snel te vinden.

Service
Wij hadden een Weber barbecue besteld waarbij volgens de website van Allesvoorbbq.nl een zg. Gourmet BBQ System – Grillrooster zou zitten. De levering kwam keurig op de juiste dag aan maar bij het uitpakken bleek dat dat rooster er niet bijzat maar een gewoon standaard rooster geleverd zou worden. Contact gehad met Allesvoorbbq.nl en zij hebben weer contact gezocht met Weber. Bleek dat bij het nieuwe model zo´n speciaal rooster niet meer geleverd wordt door Weber. Toch heb ik het gratis nagestuurd gekregen door Allesvoorbbq.nl en het andere rooster mag ik houden als reserve. Topservice!

Aanbeveling
Snelle levering en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews