allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik_1987 07-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Is gewoon duidelijk allemaal!

Extra toelichting
Gegoogled op weber BBQ's en kwam zo uit bij deze zaak in Breda. Na even gekeken te hebben op allesvoorbbq ben ik toch maar naar Breda gereden omdat ik het toch fijner vind om in een winkel iets te kopen dan via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard6862 07-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
Prima

Assortiment
Ruim voldoende op voorraad te Breda!

Extra toelichting
Via google heb ik gezocht op inbouw bbq en kwam zo uit bij deze webshop. Hier zag ik dat ze ook een winkel in Breda hebben en dit is lekker dichtbij dus ben ik hier maar naar toe gereden om mijn bbq op te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pvdvloed 05-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet beter

Service
Super goed geholpen, uiterst vriendelijk en goede samenwerking tussen collega`s

Assortiment
alles wat je nodig hebt kun je hier vinden

Aanbeveling
klant kan het goed beoordelen omdat ze zelf ook een winkel hebben

Extra toelichting
Kan niet beter, Super goed geholpen, uiterst vriendelijk en goede samenwerking tussen collega`s, alles wat je nodig hebt kun je hier vinden, klant kan het goed beoordelen omdat ze zelf ook een winkel hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulder6783 03-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was zeer gemakkelijk.

Service
Heel prettig geholpen, vooral dat taaltje.

Assortiment
Zeer veel keuze in de winkel te Breda

Aanbeveling
In belgie is toch niks te vinden aan die prijzen dus belgen ga eens kijken in Breda!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq 04-08-2014

Beste heer Mulder,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij AllesvoorBBQ.nl

U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de Da Vinci van Boretti, wij wensen u hier dan ook veel plezier mee en bij verdere uitbreiding van uw BBQ accessoires bent u van harte welkom.

Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Jody 2200005481 02-08-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Makkelijke bereikbaarheid van de winkel te Breda, mooie overzichtelijke winkel. Goede service en website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pascal6761 02-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk net ook in de auto even snel de route opgezocht en dit hadden we zo gevonden.

Service
Goed ingelicht.

Assortiment
Helemaal goed, we kwamen voor een inbouw BBQ en deze was ook gewoon voorradig.

Extra toelichting
Viavia heb ik te horen gekregen over deze zaak, hierdoor even kort de website bezocht en toen we toevallig in Breda waren zijn we hier eens gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 2200006760 02-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website, goede verwijzing naar de fysieke winkels. Goed geholpen in de winkel en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio6759 02-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
vriendelijk en duidelijk geholpen te Breda

Assortiment
Zeer compleet.

Aanbeveling
Ik ga dit zeker doen.

Extra toelichting
na mijn zoektocht voor een nieuwe BBQ kwam ik uit via google bij allesvoorbbq.nl. omdat ik zelf uit Essen kom (Belgie) was de winkel te Breda vlakbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja6757 02-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Zeer uitgebreid, alles is er van het weber assortiment!

Extra toelichting
Via google kwam ik uit bij AllesvoorBBQ, na een kort bezoek op de website zijn we naar de winkel te Breda gereden voor de daadwerkelijke aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Brian6751 02-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Goede uitleg gehad in filiaal Breda

Assortiment
Zeer ruim gevulde showroom en alles op voorraad

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen.

Extra toelichting
gegoogeld op weber Breda en hier kwam kieskeurig/allevoorbbq gelijk bovenaan te staan. Hierdoor even op de website gekeken en door naar Breda gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik Imandt 30-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede uitleg waarvoor de barbecue gebruikt kan worden, uitgebreid assortiment en mooie aanbiedingen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin6703 30-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via vrienden gehoord over AllesvoorBBQ. Goede prijs kwaliteit. Mooie showroom, zeker voldoende keuze om een keuze te maken! Gratis levering ook als je in Belgie woont, erg aantrekkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DH 6693 29-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site mag iets overzichtelijker.

Assortiment
Alles is hier te vinden!

Extra toelichting
Via het langsrijden bij het filiaal te Breda kwam ik achter allesvoorBBQ.nl Hierna eens op de site gekeken en naar de winkel gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantien2200006663 27-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ging allemaal gemakkelijk, eerst rustig rondgekeken.

Extra toelichting
Wij hadden al een weber BBQ en toen zijn we op intenet gaan kijken en kwamen wij er achter dat de winkel te Breda ook op zondag geopend is. Hierdoor naar Breda gereden en een prachtige Weber aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dussy2200006645 27-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles vrij makkelijk te vinden!

Service
Helemaal goed.

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloes2200006622 26-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was allemaal goed te vinden, we kwamen er snel uit.

Assortiment
Van klein tot zeer grooet,voor alle behoeften dier er zijn hebben ze BBQ's in huis

Aanbeveling
Bij bouwmarkten staan ze ook maar dan staat er vaak maar 1, Bij BBQ Breda staan er zeer veel zodat je kunt zien wat er nog meer in de aanbieding is.

Extra toelichting
Ik had het via internet kunnen bestellen maar omdat ik in de fysieke te winkel te Breda ben geweest heb ik passende uitleg gekregen en ben uitgekomen tot de juiste koop gekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arno6584 24-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service personeel denkt mee.

Service
Men denkt in oplossingen en draagt ideen aan.

Assortiment
Snoepwinkel voor mannen!

Aanbeveling
Ruim assortiment , goede service en uitstekende prijzen!

Extra toelichting
Via google gezocht op Weber BBQ's breda, toen bij allesvoorBBQ.nl uitgekomen en naar Breda gereden vanuit Made.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje1976NBR 20-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig.nl op allesvoorbbq.nl terechtgekomen en deze heeft een mooie, duidelijke website en diverse vestigingen waaronder 1 in Breda, mooie ruime winkel en voldoende parkeerplaatsen

Service
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, en hebben op al onze vragen een duidelijk en goed onderbouwd antwoord gekregen.

Assortiment
Wij zijn al in vele winkels geweest met een ruim assortiment barbecue/buitenkook mogelijkheden maar waren verbaast over de grote hoeveelheid en diversiteit van allesvoorbbq.nl

Aanbeveling
Alle hier bovengenoemde toelichtingen zijn voor ons reden genoeg om mede buiten kook/bbq fanaten door te verwijzen naar dit bedrijf

Extra toelichting
Zoals hierboven gezegd, zeer ruim opgezette winkel met een groot en divers assortiment, geen opdringerig personeel, wordt duidleijk geluisterd naar je wensen en je krijgt dan duidelijke opties voor de wensen die je hebt en last but not least,... de prijs is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterdeBruijn1984 19-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Nog nooit zoveel bijelkaar gezien!

Extra toelichting
Handige website, en veel keuze in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rich2200006339 13-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via een vergelijkingssiter kwamen wij uit bij allesvoorbbq.nl en toen reden we er vandaag toevallig langs in Breda. Hierdoor naar binnen gelopen en een mooie nieuwe buitenkeuken aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neutemoo2200006279-1 12-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer makkelijk te vinden

Assortiment
Alles is er te vinden.

Extra toelichting
Via mijn zoektocht bij google uitgekomen bij AllesvoorBBQ.nl hierna naar breda gereden en tot aankoop overgegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Watnouw 12-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Zeer compleet assortiment

Extra toelichting
Bij mijn zoektocht voor een nieuwe BBQ kwam ik via kieskeurig terecht bij AllesvoorBBQ.nl. De winkel in Breda heeft de doorslag gegeven. we konden hier even rustig kijken wat de mogelijkheiden van de BBQ waren en deze hierna aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruaridh2200006218 10-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Hier hebben ze alles.

Extra toelichting
Via google mijn zoektocht begonnen voor de Weber 47cm Smokey mountain cooker en toen uitgekomen bij allesvoorBBQ.nl. Hierna naar Breda gereden en de smoker aangkocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kok117650 08-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima

Service
Uitstekend.

Extra toelichting
Via google gezocht op Breda BBQ en hier kwam allesvoorBBQ.nl al snel naar voren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien117410 05-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bij vrienden thuis een leuke BBQ gezien, dat smaakte naar meer! Gezocht naar deze BBQ op internet en uitgekomen bij AllesvoorBBQ. Dat was voor ons dichtbij. Erg fijn fijn dat er een meerdere fysieke winkels beschikbaar zijn. In de winkel uitstekend geholpen. Kortom super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roderic2200006172 05-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt makkelijk je keuze maken.

Service
Direct geholpen.

Extra toelichting
uitendelijk had ik in belgie het toestel gezien (de genesis E310) en dit had ik gegoogled. Hier kwam allesvoorBBQ.nl ook in voor en omdat ze in winkel in Breda hebben ben ik hier heen gereden. En natuurlijk de prijs heeft de doorslag gegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique0006150 04-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken de winkel van het voorbijrijden. Toch een kijkje gaan nemen. Super geholpen, goede service en bbq zelfs in de auto gezet! Kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies2200006123 03-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keuze van diverse BBQ's

Service
Goede voorlichting waarbij de voor en nadelen werden verteld en aanvullende tips BBQen!

Extra toelichting
Via google kwam AllesvoorBBQ hier ergens boven aan te staan en omdat ik verschillende modellen kon bekijken te Breda ben ik hierop uitgekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjterpstra 03-07-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via bekende bij deze winkel gekomen. Na een keer te gaan kijken, aangenaam verrast door het brede aanbod van Weber producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien2200006036 30-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was heel duidelijk!

Service
Vriendelijke geholpen.

Assortiment
Heel Royaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Weber015969-1 28-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Helemaal top!

Assortiment
Ze hebben alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos4808 28-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk!

Service
Eerlijk en oprechte service

Assortiment
Zeer veel te bekijken in de showroom te Breda. Dit heb ik nog nergens gezien.

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy116364 26-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Alles staat er!

Extra toelichting
Na mijn zoektocht voor een nieuwe Weber kwamen wij uit bij allesvoorBBQ.nl. We hadden gegoogled en hier kwam allesvoorBBQ het voordeligste uit. Wij zijn zelf naar Breda gereden voor wat meer informatie en uitleg en hierna naar huis gegaan met een nieuwe pracht BBQ.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krekels2200004761 26-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik vind de keus ruim voldoende, het is makkelijk te vinden, de weg is goed bereikbaar en de link met makkelijk te leggen in de winkel te Breda met de webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BBQ115850 25-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ging heel gemakkelijk, snel gekozen wat we zochten.

Service
Deskundigheid en veel geleerd.

Assortiment
Zoveel BBQ's heb ik nog niet bij elkaar gezien!

Aanbeveling
Dit gaan we doen!

Extra toelichting
Via plaatjes zoeken op google kwamen wij uit bij allesvoorBBQ.nl, hierna naar Breda gereden en een nieuwe BBQ gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 2200005761 22-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, goede service en prima geholpen in de showroom te Breda!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remon115910 22-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel degelijke keus.

Service
Netjes geholpen

Assortiment
Breeds assoritment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Rem 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Deze winkel komt geen enkele terugbel of terugmail afspraak na. Ik wacht al bijna 6 weken op een rooster wat 2 weken na betaling zou worden uitgeleverd.

Aanbeveling
Vooral niets bestellen, want je geld is weg en het valt nog maar te bezien of je ooit iets gaat horen of ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 19-06-2014

Beste Marc,

Vervelend om te vernemen dat er een aantal dingen met uw bestelling niet helemaal gaan zoals u van ons mag verwachten.

Ik heb op de naam Marc Rem in ons systeem gezocht maar kan helaas geen bestelling terugvinden, graag zou ik dan ook even je bestelnummer ontvangen op orderdesk@allesvoorbbq.nl.

Ik zoek graag voor u uit waar het fout gaat!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Officiele reactie van Allesvoorbbq 20-06-2014

Beste Marc,

Jammer genoeg heb ik nog geen reactie van je mogen ontvangen op het door ons doorgegeven mailadres.

Wij gaan er hierbij vanuit dat uw vragen beantwoord zijn, mocht dit niet zo zijn dan hoor ik dat graag alsnog van je!

Met vriendelijke groet,

Tim
AllesvoorBBQ

Reageer

Stevens115044 14-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijk geholpen.

Assortiment
Alles compleet

Extra toelichting
Ik kende de winkel in Breda omdat we hier vaak langsrijden. Hierdoor op de webshop gaan kijken en later toch naar de winkel gegaan voor de daadwerkelijke aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Twan114988 14-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb niet hoeven zoeken want kwam via kieskeurig gelijk op de website bij de juiste BBQ.

Assortiment
He aanbod is zeer ruim!

Extra toelichting
Bij mijn zoektocht voor een nieuwe BBQ kwam ik via kieskeurig uit bij AllesvoorBBQ.nl Door de prijs en de winkel te Breda hebben we voor deze winkel gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bbqderond114966 14-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Bij mijn zoektocht voor een nieuwe BBQ kwam ik via kieskeurig uit bij allesvoorbbq.nl. Door de prijs zijn we bij deze webshop uitgekomen en hierna naar Breda gereden en een nieuwe bbq gekocht!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RA220000441 13-06-2014 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gratis parkeren en vlak bij de snelweg

Service
Leuk personeel, goede service

Assortiment
Mooie producten, goede korting.

Aanbeveling
Leuk personeel, goede service,Mooie producten, goede korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike114730 12-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Via kieskeurig kwam ik bij deze website uit door de prijs. Omdat ze ook in Breda zitten ben ik naar de showroom gereden en hier mijn nieuwe BBQ gekocht!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keeman 114573 11-06-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wilde online bestellen en afhalen in de winkel, maar dat werkte niet helemaal goed. Kreeg geen bericht dat dat niet kon. Net alsof er storing was ofzo..

Service
Leuk telefoongesprek gehad en heb een mooi aktie-pakket genomen

Assortiment
Heb kunnen zien wat ik wilde

Aanbeveling
Tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ringvaart 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
na een mailtje was de vraag begrepen en werd er ook positief gereageerd en werden er direct stappen ondernomen PERFECT.

Extra toelichting
De BBQ is gekocht op een ander adres dan alles voor de BBQ bij het installeren van de BBQ misten de ophangbeugels van de rechterdeur. Info via Alles voor de BBQ deze maakten er geen punt van en gingen tot actie over (bij een van hun leveranciers) De onderdelen zijn opgestuurd en geleverd zonder kosten Dat is nog eens echte service waar anderen van kunnen leren.De BBQ is nu een plaatje in de tuin. ECHT TOP..... H&G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank113792 08-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Gezocht naar een nieuwe BBQ. Gezocht op Google en uitgekomen bij AllesvoorBBQ. Eenmaal in de winkel super geholpen. Genoeg assortiment en gratis parkeren voor de deur! Kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eleijten 07-06-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles via internet en in de shop te zien.

Service
Meedenkend personeel, goed gemotiveerd en service gericht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurtsen 114017 07-06-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker snel geholpen

Service
Word goed geinformeerd hier

Assortiment
Ruimschootse aanbiedingen.

Aanbeveling
Weet toevallig dat hier de Weber zit. Lekker dichtbij

Extra toelichting
Werd lekker snel geholpen en er zijn leuke BBQ aanbiedingen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siezen 5106 06-06-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Opgewacht door een heel team die er om vochten om ons te helpen.

Service
Kwam binnen voor de Q100 ging weg mt de Q1000 ( 2014 model) voor dezelfde pijs

Assortiment
Alle nieuwe modellen kwamen net binnen.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande argumenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonsloos 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is direct te vinden en heb je een vraag dan staat de chat altijd direct klaar om je vraag te beantwoorden :)

Service
Bij de bestelling bleek dat er op korte termijn geen Weber q200 snel te leveren was uit eigen beweging kreeg ik gratis en voor niets een Weber 220 q aangeboden waar vind je dat nog volgens mij alleen bij allesvoordebbq.nl echt top
Daar worden klanten vrolijk van

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden op de site

Aanbeveling
In mijn beleving vindt je niet snel deze service terug echt een 10 pluS

Extra toelichting
Na de gratis update van Weber 200 naar een Weber 220 q bleek er een foutje gemaakt te zijn tijdens de omzetting van de order naar het nieuwe product Ik aan de chat met T. en ik denk dat ik mijzelf weer eens moet verdedigen tegenover de zaak maar wat blijkt ....? Krijg ik excuus en word deze zo spoedig mogelijk verzonden :) toppi echt een aanrader qua service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews