allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3520 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rogier 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig bestel proces alles duidelijk.

Service
We hadden een mail gestuurd voor de beste prijs, de prijs van de BBQ was al de beste, maar er werd toegezegd een extra schoonmaak borstel te leveren als we zouden bestellen. Deze werd inderdaad netjes meegeleverd.

Assortiment
Ik was opzoek naar Weber Aanmaakblokjes ,maar doordat de verkeerde afbeelding erbij stond heb ik ze zo snel niet kunnen vinden en daardoor niet mee besteld. Zie nu op basis van het nummer dat ze er wel zijn. Dus wel een compleet assortiment, maar door het verkeerde plaatje deze even gemist.

Aanbeveling
Mooie duidelijk site met groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Bestelling was de volgende dag binnen en ik had een hele goede aanbieding.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Product dat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Had een hele goede aanbieding gevonden en de volgende dag was alles al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Bosch 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen ging gemakkelijk

Service
Bestelde product stond de volgende dag op de stoep. Ook had ik een hele goede aanbieding.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer snelle en volledige levering, en een goede aanbieding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Brinckman 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere, overzichtelijke website. Makkelijk bestelproces

Service
Alles tot in de puntjes verzorgd. Snelle levering. Niets op aan te merken en dus een 10

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Jammer dat ik geen halfjes mag geven want ik heb twee keer een 10 en een keer een 9. Maar goed gemiddeld is dat een 10 afgerond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Waarmee geadverteerd wordt is uitgeleverd.

Aanbeveling
Snelle levering en strakke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arja 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed overzichtelijk

Service
Prima op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van Piggelen 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Het artikel bleek toch niet in voorraad ondanks dat dit wel zo werd getoond op de website. Daardoor was de levertijd langer en uiteindelijk was het artikel niet te leveren. Dat was teleurstellend en niet gemakkelijk.

Service
Uiteindelijk is een ander artikel geleverd en door extra inspanning van uw bedrijf ook nog op tijd geleverd op een ander adres. Daar waren we uiteindelijk heel blij mee.

Assortiment
Voorraad op de website klopt niet, bestelde artikel was niet leverbaar.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Freek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Assortiment
Voldoende keuze uit het aanbod

Aanbeveling
Super snelle communicatie over de bestelling en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Paepe België 06-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging super vlug.

Service
Ik heb via de website besteld. Super handig !

Assortiment
Het was de beste prijs die ik gevonden heb op internet.
Ik heb direct gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik heb via internet gekocht. Super handig en vlug. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman van B 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is zowel fysiek, online en telefonisch prima bereikbaar.
Voorraad, mogelijkheden en prijzen zijn duidelijk.
Afhandeling van vragen en bestellingen is erg goed.

Service
De winkel was pro-actief door zelf contact op te nemen over een hoes die mogelijk later geleverd zou worden. Erg goed! Hoes werd overigens gelijk met overige artikelen precies op afgesproken tijd afgeleverd.
De levering was kompleet.

Assortiment
Assortiment is geweldig. Dit vind je in geen andere winkel.

Aanbeveling
Het hele proces is verlopen zoals door Alles voor BBQ wordt beloofd in haar advertising. Prima.

Extra toelichting
Ja, houdt dit niveau vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijke website.

Service
Prima geholpen en tevreden over het geheel.

Assortiment
Prima in orde tegen een redelijke prijs.

Aanbeveling
Ziet er prima en erg verzorgd uit.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlotte bestelling vlotte levering

Service
De korting die gegeven werd was verlopen, maar omdat dit nog niet volledig correct aangepast was op de website is ze mij toch toegekend.
Zeer correct zonder probleem.

Assortiment
Alles te vinden wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Duidelijke site, snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Belonje 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken op de site

Service
Doen wat je beloofd. En gedaan

Assortiment
Te weinig gezocht

Aanbeveling
Voorlopig niets op aan te merken

Extra toelichting
Gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harry Voskuilen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle en goede service. Makkelijke chat functie is 24 7 beschikbaar! Product had een lichte schade aan de deksel had binnen een week een nieuwe in huis! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierrylandt 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon op de PC alles kunnen kiezen, perfect.

Aanbeveling
Aaankoop is perfect geleverd, keurig ingepakt en zeker ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Horst 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website

Service
Goede service, 1 artikel zou zsm nageleverd worden en dat is ook daadwerkelijk gedaan.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goede produkten, goede service, goede prijs! Netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak om thuis rustig te kijken wat er is!

Service
Kreeg snel bericht dat de BBQ er niet was maar dat ze hem zo gauw mogelijk zouden opsturen. En dat was vrij snel!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Prijs en gemak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Roozeboom 26-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is eenvoudig op de website terug te vinden.
De website is overzichtelijk en heeft genoeg keuze uit verschillende producten.

Service
De winkel in Breda is niet erg groot, maar heeft genoeg keuze en kan alles leveren binnen korte tijd.
De medewerkers zijn duidelijk en vriendelijk.
Bij een klacht die we hadden over ons rooster op de GBS Master Touch, werd direct gereageerd en een oplossing geboden.
Nog nooit meegemaakt! Heel fijn! Super service!

Assortiment
Prijzen zijn goed, met leuke aanbiedingen ertussen.
De winkel in Breda is niet erg groot, maar heeft globaal alles staan wat er te krijgen is voor Weber BBQ's.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel.
Voldoende keus.
Goede uitleg.

Extra toelichting
Super zaak. Nu even sparen voor het Mangal BBQ systeem en het braadspit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Tot 2x toe zeer snelle levering

Service
Toen bleek dat er een klein defect in de bestelde beschermhoes zat, is die zonder vragen direct vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekfunctie op site zou wel mogen

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
👍🏻

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en de volgende dag al in huis

Service
Snelle service en per email op de hoogte gehouden van bestelling

Assortiment
Veel diversiteit en oudere modellen in de aanbieding

Aanbeveling
Alles snel en duidelijk verlopen dus geen problemen ondervonden en de volgende keer graag weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy costumer 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan gemakkelijk vinden wat je zoekt

Service
Er was een foutje gemaakt door de winkel maar via de live chat was het gelijk opgelost echt prima service

Assortiment
Er is van alles wat

Aanbeveling
Als je iets zoekt hier kan je het vinden

Extra toelichting
Ben zeer prettig geholpen door de dame van de live chat, zij heeft echt de moeite genomen waar het fout ging en dat opgelost dag later waren de spullen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moniek Rietdijk 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Perfecte service, aflevering (door derden) en snelle communicatie met medewerker.
Er ontbrak een onderdeeltje en werd direct bij Weber besteld en nageleverd.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Wij zijn 200% tevreden over deze webwinkel !

Extra toelichting
Ik denk dat alles al gezegd is hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosen Wim 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel mijn product gevonden. Site heeft wel wat tijd nodig op mijn ipad voordat hij alle foto's opend

Service
Snelle afhandeling.

Assortiment
Ik heb echt een goede keuze en vergelijking kunnen maken door de grote keuze waaruit ik kon kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carooie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke website

Service
Kreeg netjes bericht dat de levering iets later zou worden geleverd, maar kreeg het toch nog sneller dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Tewissen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling ging vlot, nadat ik gebruikt had gemaakt van de online chat. De mensen reageerden quasi direct ondanks het late uur. De info was accuraat.

Service
vlotte verzending van het hoofditem, een serieuze gasbarbecue. De gratis accessoires waren uitgeput maar op minder dan een week nageleverd. Dit was me bij de bestelbevestiging ook gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Van Dongen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk

Service
verkeerde bbq gestuurd en na 1 telefoontje werd het recht gezet

Assortiment
echt van alles op de site met ervaren medewerkers die het heel goed uitleggen

Aanbeveling
gewoon helemaal top

Extra toelichting
alles is echt helemaal top, of het u gaat om een bbq. koffiezetmachine, stofzuiger ect echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles heel makkelijk te vinden

Service
kreeg een verkeerde bbq , en na een telefoontje werd het direct recht gezet

Assortiment
heb via deze site al diverse artikelen besteld, en echt alles was okee

Aanbeveling
snelle levering en goede service en telefonisch bereikbaar tegen lokaal tarief

Extra toelichting
echt alles was goed wat ik besteld heb via deze site!!!!!!!! beslist een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suvsuby 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat je nodig hebt is makkelijk te vinden

Assortiment
lekker uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alles voor de bbq 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles heel makkelijk te vinden, en hele duidelijke uitleg

Service
er kwam een andere bbq dan die ik besteld, zonder problemen kon ik hem terug sturen of het prijsverschil werd verrekend.

Assortiment
echt alles waar ik naar zocht

Aanbeveling
wel grappig, zonder dat ik het wist kwam ik steeds op dezelfde site, heb er mijn koffiemachine, stofzuiger en bbq gekocht.

Extra toelichting
super zaak met echt hele goede service en uitleg, en ze zijn telefonische bereikbaar voor eventuele vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier 23-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel modellen in de showroom. Dat maakt het kiezen gemakkelijk,

Service
De persoon die me hielp werkte eigenlijk bij de TV afdeling. Hij wilde wel een ander halen, maar dat hoefde van mij niet.een accessoire was niet op voorraad en zou er 3 dagen later wel zijn. Helaas niet. Daarom werd het kosteloos opgestuurd.

Aanbeveling
Goed assortiment; vriendelijk en behulpzaam personeel; goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
In eerste instantie klopte de bestelling niet helemaal maar dat werd binnen no-time goedgemaakt. Weggegaan met complete order geholpen door vriendelijk personeel
Besteld via de webshop opgehaald in de winkel.

Extra toelichting
Chatten functie is top, vraag om product goedkoper te leveren kon helaas niet, maar er werd wel een handige gift bij gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phicharo 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Konden makkelijk vinden wat we zochten

Aanbeveling
Pruma winke, snelle bezorging, goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wist precies wat ik moest hebben, dus was gemakkelijk zoeken.

Extra toelichting
Als we weer accessoires nodig hebben is deze webwinkel eerste keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke overzichtelijke site, waarbij je verschillende producten met elkaar kan vergelijken. Makkelijk te bestellen. Super service, ik zat zelf te twijfelen tussen 2 producten en dankzij de chat hebben zij me kunnen helpen en uitleg kunnen geven wat het verschil was.

Service
Snelle levering alles op tijd bezorgd, en ook netjes een mail gekregen dat er een product iets later zou komen omdat het niet op voorraad was, en ook dat was alsnog binnen 2 dagen thuis afgeleverd.

Assortiment
Veel keus en goede kwaliteit prijs verhouding. Leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
Mijn beoordeling spreekt voor zich! Goede winkel, goede klantenservice, helpen je graag duidelijke uitleg. En snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Weber bbq besteld, kreeg er wat gratis artikelen bij, deze waren niet voorradig, netjes bericht overgehad en heel netjes alles nageleverd! Top service!!!

Aanbeveling
Snelle top service! Aanrader om te bestellen bij alles voor bbq!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbqman1 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alleen een vraag over de voorraad werd een gratis levering van het product

Service
Kosteloos is het produkt geleverd.

Assortiment
Produkt was niet op voorraad maar is van de leverancier direct verzonden

Aanbeveling
Betere service heb ik nog nooit meegemaakt.

Extra toelichting
Ze hebben echt uit zichzelf geregeld dat ik een nieuw handvat heb gekregen van Weber. Ze hadden me hem ook kunnen verkopen maar hebben dus gewoon service verleend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij hebben via de site besteld. lekker makkelijk en zeer goed bevallen.

Service
wij werden benaderd voor het maken van een offerte en die viel mooi in ons voordeel uit.

Assortiment
zeer ruime keuze.

Aanbeveling
alles mooi overzichtelijk op de site weergegeven. en goede mogelijkheden voor persoonlijk contact.

Extra toelichting
is ons prima bevallen om de barbecue via jullie site te bestellen. later nog een losse gasslang besteld en die was er ook de volgende dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeLang 20-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Adriaenssens 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en bestelproces, alleen stond de BBQ die ik gekocht heb, niet aan die prijs in het assortiment. Ik ben die tegengekomen via Google.

Service
Levering mooi binnen termijn

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan de laagste prijzen, behalve voor accessoires, die zijn eerder normaal geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald de Jong 19-08-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en overzichtelijk

Service
geleverd binnen een dag

Assortiment
het assortiment is van goede kwaliteit

Aanbeveling
de voorraad was niet compleet waardoor ik niet alles gelijk kon meenemen. De bbq zelf moest worden nageleverd. Jammer voor een standaard model.

Extra toelichting
prima winkel met goede services

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kwam makkelijk op de gezochte producten terecht

Service
Product werd geleverd binnen het vernoemde termijn

Assortiment
Door de extra's welke bij het product werden geleverd, ben ik voor ALLESVOORBBQ.NL gegaan.

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden en het product gevonden waar ik naar op zoek was, dus op zich prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fantastisch, het ging echt heel snel en de website is prettig en overzichtelijk! Na een aantal vragen aan de online klantenservice te hebben gesteld, die binnen no-time beantwoordt werden, heb ik de mooie Boretti BBQ besteld!

Service
Levering was erg vlot en ideaal om aan de deur te kunnen pinnen! Helaas zat de gratis hoes er niet direct bij maar na een rappe email communicatie (waar ook in het weekend op werd gereageerd) werd er snel gehandeld en kwam de hoes een aantal dagen later.

Assortiment
Het aanbod vind ik erg breed en divers, waardoor je een heel duidelijk beeld krijgt. Uiteraard speelt de prijs hier ook een rol en daar kan je helemaal niets van zeggen, super scherp!

Aanbeveling
Gewoon al met al een erg professionele en toegankelijke website met het daarbij behorende team!

Extra toelichting
Al een aantal keren uitgeprobeerd en alles doet het perfect...:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De online assistent is een geweldige toevoeging aan het online-shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot aanbod en goede website met daarnaast de chat mogelijkheid tot vragen

Service
er was een foutje op de bon met het aankoop bedrag welke na 1 mailtje de volgende dag al weer terug gestort was op onze rekening

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
ivm prijs en service

Extra toelichting
goede service met duidelijke website die heel veel producten heeft. Zeer pretig de live chat waarop je direct antwoorden krijg op eventuele vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik vond onmiddellijk het product dat ik zocht. De chatservice was top. Het was alsof een robot mijn vragen beantwoordde, zo snel en op en top vriendelijk!!! (Onze chatter was tim).
Enige minpunt was dat de credit card niet passeerde, dan maar via overschrijving en 2 dagen later al levering (op een zaterdag!, zijn we niet gewoon in Belgie).

Service
Chatservice top! Zie boven

Aanbeveling
Beste prijs voor het artikel dat we zochten + zie positieve argumenten boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, toegankelijk en uitgebreide informatie.

Service
Op elke vraag of verzoek om informatie werd zeer snel gereageerd.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment dat de te maken keuze vergemakkelijkt.

Aanbeveling
Zie hiervoor de toelichting op de voorgaande vragen.

Extra toelichting
Het aangeschafte product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantine 16-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed geholpen door de medewerker en prima voorlichting

Service
de service is prima, de barbecue buitenkeuken kon gelijk de volgende dag bezorgd worden

Assortiment
het assortiment is goed

Aanbeveling
je kunt veel zien en ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul De Maet 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan de deur geleverd

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze en eerlijke prijzen zeer belaherijk in deze tijden

Aanbeveling
web winkel zeer goed

Extra toelichting
zeker aanraden bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews