allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3414 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 691 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos alles kunnen vinden en kunnen bestellen . Duidelijke webshop, scherpe prijzen.

Assortiment
Alles wat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Alles verliep goed. Bestelling en snelker levering helemaal volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie Spoelstra 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en een enorm uitgebreid assortiment, ja! AllesvoordeBBQ

Service
Vriendelijke mensen helpen je graag bij elke vraag die je hebt! Kan mening bedrijf een voorbeeld aan nemen! ga zo door!

Assortiment
AllesvoordeBBQ.... KLOPT!

Aanbeveling
Verder zoeken hoeft niet! laagste prijs, hoogste service, meeste keus...

Extra toelichting
Een aanrader, Lage prijzen en echt alles voor de BBQ. Leuk winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Direct een mail toen de levering iets langer duurde, en vervolgens nog snel geleverd.

Assortiment
alle types en kleuren zijn te bestellen.

Aanbeveling
Alles bij elkaar een hele fijne winkel om iets bij te kopen met ook nog eens zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van Drunen 16-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer goed geholpen en geadviseerd door verkoper.

Assortiment
Alle BBQ die van belang zijn staan in de winkel

Aanbeveling
Netjes, overzichtelijk, goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website, goed aanbod, geen verborgen kosten

Service
Ik had zelf een fout gemaakt met het invullen van verzendadres, en het werd goed opgelost

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

James de vliegher 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke werking van de Site en alles duidelijk uitgelegd

Service
Een mailtje gestuurd met enkele vragen en dat werd met alle nodige uitleg beantwoord

Assortiment
Het grootste assortiment dat ik al gezien heb

Aanbeveling
Het totaalpakket klopt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Soest 15921 14-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was vrij duidelijk en goed. Ligging en het parkeren is ook prima.

Service
Goede service

Assortiment
Staat voldoende in de winkel. Keuze genoeg

Aanbeveling
Aan vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter de Vries 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website, eenvoudig zoeken naar product

Service
Niet alle producten bleken niet op voorraad, hier keurig terugkoppeling op gekregen. Met indicatie van levertijd, die achteraf ook juist was.

Assortiment
Alle Weber accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klotebedrijf 13-08-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem

Algemene score

4,2

Service
Klantenservice slecht bereikbaar. filiaal helemaal niet bereikbaar. Je wordt afgepoeierd om maar net het filiaal ye bellen als je een klacht hebt.

Aanbeveling
Lage prijzen maar ongeintereseerde verkoper zonder service als de bestelling niet komt.

Extra toelichting
Op zaterdag bestelling in de winkel gedaan. Dinsdag nog niets vernomen. Na veel moeite telefonisch contact,bleek er nog niets verzonden te zijn. Toen de bestelling eindelijk kwam was deze incompleet. Uiteindelijk maar zelf weer naar de winkel gegaan om alles op tijd te hebben. Ja , ze wilden het wel nasturen maar als je iets op een bepaalde datum nodig hebt is dat soms te laat.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 13-08-2015

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende ervaring!

Graag zou ik even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, zou u hiervoor mij uw ordernummer willen toesturen op contact@allesvoorbbq.nl?

Onze excuses voor deze slechte ervaring, ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Officiele reactie van Allesvoorbbq 13-08-2015

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende ervaring!

Graag zou ik even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, zou u hiervoor mij uw ordernummer willen toesturen op contact@allesvoorbbq.nl?

Onze excuses voor deze slechte ervaring, ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Officiele reactie van Allesvoorbbq 13-08-2015

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende ervaring!

Graag zou ik even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, zou u hiervoor mij uw ordernummer willen toesturen op contact@allesvoorbbq.nl?

Onze excuses voor deze slechte ervaring, ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Dirk en Nicole Gysels Neefs 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en deskundig advies zowel via chat als in de vestiging in Breda.

Service
In ėėn woord : perfect ! Leveringsdatum exact zoals beloofd. 's Morgens om 8.00 u stond de transporteur voor de deur, kan gewoon niet beter !

Assortiment
Zeer ruime keuze en wat we hebben besteld, beantwoordt volledig aan onze verwachtingen.

Aanbeveling
Score 10, nogal logisch want we hebben jullie sinds onze eerste (positieve) kennismaking al aan vrienden en familie aanbevolen !

Extra toelichting
Tot voor kort hadden wij maar weinig vertrouwen in een webshop in het algemeen. De ervaring met Allesvoorbbq.nl heeft ons geleerd dat de ene webshop niet de andere is. Het "spijt" ons dus HELEMAAL NIET over de hele lijn zo positief te zijn ;0). De scores zijn terecht verdiend !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schrijnemakers 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte site, gemakkelijke en veilige betalingsmogelijkheden!

Service
Hiervan ben ik echt super content. Jullie klantendienst is vlot bereikbaar met snelle en persoonlijke/gemoedelijke service.

Assortiment
Enkel bbq gekocht maar er is een interessant assortiment aan accessoires bij jullie te verkrijgen.

Aanbeveling
Goeie webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs van Olffen 11-08-2015 In de winkel gekocht
besteld via internet en opgehaald in Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer klantvriendelijk + ter zake kundig

Assortiment
winkel in Utrecht was net open / was daardoor nog enigszins beperkt

Aanbeveling
zeker door de klantvriendelijkheid/kundigheid

Extra toelichting
ga zo door !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 11-08-2015

Beste heer van Olffen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij AllesvoorBBQ.nl

Wij wensen u nogmaals veel plezier van de BBQ accessoires, mochten er nog vragen zijn waarmee wij u kunnen helpen dan bent u altijd van harte welkom!

Fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Marc 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel vlot gevonden wat ik zocht aan de beste prijs

Service
super service ivm betalen en traceren

Aanbeveling
prijs en snelheid van leveren... kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk bestellen online !

Service
Er was iets fout gegaan maar die fout werd tijdig voor ons hersteld dus ik vind het een topservice !

Aanbeveling
We hebben jullie reeds aanbevolen bij familie en vrienden die erbij waren op de barbecue dus hopelijk mogen jullie ook snel van hen een bestellen verwachten :-)

Extra toelichting
Nee, ik ben een helemaal tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goeie prijs met extra accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon makkelijk een keuze maken. Duidelijke beschrijvingen.

Service
snelle reactie op mail en via chatbox

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website werkt prettig

Service
Contact via mail gehad snel en duidelijk antwoord terug gehad

Assortiment
Alles wat nodig is voor barbecue is hier te vinden als het er niet op staat bestaat het waarschijnlijk niet

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk en alles is snel te vinden

Service
Snelle levering en online hulp is super

Assortiment
Groot assortiment met veel keuze en ccessoires

Aanbeveling
Je kunt hier alles krijgen en het wordt snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Cools 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot afhandelen van de bestelling en het afhalen in de winkel verliep ook heel snel.

Service
afhalen in een winkel is een pluspunt, dan hoef je niet thuis te blijven tot de postbode is geweest.

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi66 10-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden met mails.
1 ding nageleverd ivm niet opvoorraad, was er al na 2 dagen.
Telefonisch contact gehad, was snel aan de lijn, en goed behandeld.

Assortiment
veel keus in BBQ en accessoires.

alleen niet veel keus in houtskool/briketen vandaar geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jentina Bloemhof 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na zoeken op merk heel snel het gewenste product gevonden.

Service
's Middags besteld en al de volgende dag geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Niets dan lof voor jullie webwinkel.

Extra toelichting
Mogelijkheid om te chatten is een extra +. Deze keer niet gebruikt, maar altijd handig voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meyers Willy 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vlug gevonden

Service
Prima zelf met de chat

Assortiment
Alles kunnen bestellen wat ik wilde

Aanbeveling
Handig

Extra toelichting
Ik krijg per retour €50 terug daar de korting op mijn factuur niet was verrekend heb ik via chat met *** gevraagd hoe dat komt en is mij toen bevestig dat ik het terug gestort kreeg maar tot nu toe geen storting gehad .Hoe komt dat .Vriendelijke groeten Meyers Willy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien Schoo 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via internet is je bestelling zo in huis

Service
De bestelling was snel bezorgt.

Assortiment
een groot assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en gemakkelijke bestelling. Via mail snel informatie ingewonnen over te bestellen product.

Service
Snelle respons via mail en correcte afhandeling bestelling.

Assortiment
Zeer breed assortiment en duidelijke informatie bij de producten.

Aanbeveling
Super service, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjdegraaf 09-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede indeling en overzichtelijk

Service
Een goed gesprek met de verkoper en onze wensen verden werkelijkheid

Assortiment
Het assortiment is dik aanwezig of het nu gaat over een complete buiten keuken tot een simpele bbq

Aanbeveling
Zakenkundig personeel ,die goed met de klant meedenkt en ook goed luisterde . De belofte dat het aangekochte product direct zou worden geleverd via het centraal magazijn is nagekomen , keurig.

Extra toelichting
Ik beveel deze winkel zeker in mijn vrienden kring aan, eindelijk een speciaal zaak voor Bqq in de onze omgeving war we wat aan hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel

Service
Behulpzaam en kennis

Assortiment
All you need for THE BBQ

Aanbeveling
Net en overzichtelijk

Extra toelichting
Super store

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepijn 09-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel modellen staan er op gesteld en heldere uitleg van de verkoper.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en mogelijkeheden voor de scherpste prijzen. Wel jammer dat week na aankoop mijn BBQ goedkoper is terwijl in de winkel de prijs echt niet scherper kon....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rk 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Naast scherpe prijs ook nog een aanbod voor gratis schoonmaakborstel. Is daadwerkelijk meegeleverd. Zeer snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima, komt afspraken na!

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boretti robusto 09-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en goed georganiseerd

Service
Vrienedelijk en een zeer duidelijke en goede uitleg

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Heel goed

Extra toelichting
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ziet er super uit

Service
Netjes en vriendelijk

Assortiment
Erg groot en veelzijdig

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen mooie overzichtelijk

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 09-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke website waardoor er goed een keus te maken was

Service
Leverdatum niet nagekomen maar na contact goed opgelost

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dick 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, goede website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 09-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal om zowel een website als fysieke winkels te hebben. Lezen, kijken en vergelijken en als je er uit bent inpakken en wegwezen.

Service
De beschermhoes was niet voorradig en zou pas een paar weken later worden nagestuurd. Mooi dat hij er al binnen een week was.

Assortiment
Allesvoorbbq heeft inderdaad alles en dan ook nog goed advies.

Extra toelichting
Vraag vooral ook naar de laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EKE 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk vindbare website, overduidelijke titel,
ruime keuze van assortiment

Service
zeer snellle en goede service.
wat wordt beloofd, wordt ook daadwerkelijk nagekomen (en dat is op diverse sites wel eens anders!)

Assortiment
rijk assortiment, overduidelijk

Aanbeveling
misschien het overwegen waard om de artikelen te groeperen op merk

misschien het overwegen waard om de artikelen te rangschikken op prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 09-08-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik moest voor een bbq op aardgas naar de winkel om te bestellen, kon niet via internet

Service
Hoewel infopaal Boretti niet functioneerde, werd ik goed geholpen. De gevraagde bbq zou de volgende dag in de winkel zijn en was er ook

Assortiment
Wist wat ik wilde, maar er waren veel alternatieven

Aanbeveling
Iedereen, die bbq(accessoires) nodig heeft kan hier vinden wat hij/zij zoekt

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els B 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een duidelijke website, ik had snel gevonden wat ik zocht

Service
Ik had een compleet pakket besteld, in de aanbieding, kreeg keurig een mail dat de hoes voor de bbq niet voorradig was en dat deze een aantal dagen later zou worden nagestuurd, is ook gebeurd. Alles keurig verpakt, PRIMA

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en makkelijk te vinden en bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

alles voor de BBQ 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
gasslang was vergeten op te sturen, met een mailtje was dit opgelost

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website + online chatten met een verkoper is zeker een meerwaarde!

Service
Snelle service (zelfs op zondag) en correcte thuislevering

Assortiment
Ruim aanbod kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Uitermate tevreden en reeds aanbevolen bij vrienden en familie!

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met de aankoop van mijn gasbbq. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker snel en overzichtelijk. prijzen ook scherp.

Service
vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke betaling.

Assortiment
Ruime keuze zowel van BBQs als accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ Blacquiere 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site, makkelijk te vinden wat je nodig hebt en bovendien word je op ideeën gebracht.

Service
Binnen 24 uur thuisbezorgd!

Assortiment
Ik heb zelf een Weber bbq en er is een enorm assortiment aan Weber accessoires. Daarnaast zijn er nog veel andere merken met leuke gadgets voor de bbq

Aanbeveling
Kan niet beter, dunkt me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neen 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en uitleg

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles correct afgehandeld

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gasbusje was niet meegestuurd, maar dit werd de volgende dag gelijk nagestuurd na telefonisch contact.

Extra toelichting
s'middags besteld, volgende ochtend geleverd. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Geens 09-08-2015 In de winkel gekocht
filiaal in Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel simpel te vinden door reuze bbq tegen de straat. Alles netjes uigestald

Service
Elke raag direct en correct beantwoord gekregen, spijtig dat de info via het live chat kanaal niet overeen stemde met wat er werkelijk was.

Assortiment
Als men het hier niet vindt, vindt men het nergens

Aanbeveling
proper, overzichtelijk,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelovdk 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke, snelle site met compleet aanbod! Verschillende betaalmethodes mogelijk!

Service
Nadat ik gebeld had dat er een verkeerd product (lichtjes anders samengesteld) was geleverd, ben ik direct geholpen op een correcte en vriendelijke manier. De levering van het juiste product kwam er snel. Bovendien ook goede communicatie via mail met Tim, heeft me super verder geholpen.

Assortiment
Completer kan niet denk ik. Was op zoek naar een Weber bbq en onmiddellijk de nodige accessoires bijbesteld. Handig!

Aanbeveling
Super handig deze one stop shop met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enrique H 07-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Dienst naverkoop is verschrikkelijk. Gratis producten worden niet geleverd !

Ik kocht deze gas bbq en deze werd tijdig geleverd. Er was een &qout;gratis hoes&qout; bij (volgens de site) Ik had ook nog een bakplaat, een boek en borstel erbij gekocht. Groot was mijn verbazing toen de &qout;gratis&qout; hoes niet bijgeleverd was noch het kookboek. Na contactname met de chatdienst moest ik zelf aangeven wat er ontbrak. Ik vind het abnormaal dat er niet eens een mail komt met aankondiging dat er dingen ontbreken.. Ter compensatie stelde men mij een borstel voor, ik antwoordde dat, als men maar een keer naar mijn bestelling had gekeken dat Ivo zou zien dat ik deze al had, maar dat Enfin, na mijn zoveelste contactname met Ivo vandaag, wist men weer niet welke producten nog moesten nagestuurd worden. Hij stelde zelf de vraag: een hoes? Ik zei ja , maar ook de borstel ter compensatie. Het standaardantwoord, die zijn jammer genoeg nog niet binnen. Hij stelde me uiteindelijk voor of ik het aankoopbedrag van de hoes (die Gratis was) wou laten terugbetalen??? Wat een abominabele service. Is het normaal dat een customer service zelf vraagt naar de bestelde producten of zelfs maar niet weet wat er besteld is??

Assortiment
Assortiment op de site is behoorlijk breed

Aanbeveling
ABsoluut niet, buiten de prijs is er absoluut niets positiefs aan deze webshop.. Nogmaals de laagste prijs en daar mee is alles dus gezegd. Voor meer moet men niet naar deze shop gaan .

Extra toelichting
De beste prijs op het internet, maar daar is alles mee gezegd. De aftersales service is abominabel. Men weet niet eens wat er beloofd is of wat moet nageleverd worden. Ik wacht nog altijd op de zgn. compensatie of gratis producten.. na 3 weken....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 07-08-2015

Beste Enrique,

Vervelend om te vernemen dat uw order niet helemaal zo verloopt zoals dat zou moeten, onze welgemeende excuses hiervoor!

Ik zoek graag even uit waar dit fout gaat, want dit klinkt inderdaad zeer onhandig! Zou u zo vriendelijk willen zijn uw bestelnummer even te mailen naar sales@allesvoorbbq.nl? Ik ga het voor u uitzoeken en zal even contact met u opnemen!

ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Jvankrugten 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke, snelle site met compleet aanbod en fijne afreken methodes!

Service
Zeer snel geleverd en alles juist, zoals besteld. Hetgeen bij andere webwinkels nog wel eens fout gaat.

Assortiment
Alleen op zoek geweest naar een weber bbq, maar site is zeer compleet en geeft ook de juiste en gewenste accessoires bij het gewenste product! Alles wat nodig is voor een complete bbq. One stop shop, erg fijn

Aanbeveling
Combi van snelle service, bestel- en betaalgemak en compleet assortiment.

Extra toelichting
Al het bovenstaande, hierdoor dik tevreden en zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 02-08-2015 In de winkel gekocht
breda

Algemene score

6,2

Gemak
het is een grote winkel

Service
er was niet voldoende personeel om de klanten te helpen

Aanbeveling
weinig personeel om je te helpen en te woord te staan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

I de Jong 02-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en dito winkel

Service
Werd bij aankomst in de winkel meteen geholpen

Assortiment
Voldoende voor wat wij nodig hadden

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews