allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gino1970 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
service na verkoop zoals het hoort! Top!

Extra toelichting
Ik koop van nu af aan enkel nog bij allesvoorbbq.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamkerk 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De bbq van onze keuze was niet op voorraad in de winkel. Terwijl dit wel op de site stond. Keurig opgelost door een ander model. Voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Assortiment
Heel veeL merken, heel veel modellen. En ook veel accessoires.

Aanbeveling
Service was prima. Ook fij dat je in een winkel het product kunt gaan bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamkerk 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De bbq van onze keuze was niet op voorraad in de winkel. Terwijl dit wel op de site stond. Keurig opgelost door een ander model. Voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Assortiment
Heel veeL merken, heel veel modellen. En ook veel accessoires.

Aanbeveling
Service was prima. Ook fij dat je in een winkel het product kunt gaan bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Verhoef 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 muisklik de gehele bestelling gedaan en op tijd geleverd.

Service
Bestelling was niet geheel compleet, even gebeld en het werd de daarop volgende dag geleverd. Klasse!

Assortiment
Werkelijk alles te koop.

Aanbeveling
Cijfers 10 zeggen voldoende.

Extra toelichting
Best eng om voor een groot bedrag te bestellen, je hoort van die rare verhalen over bestellen via internet, maar werkelijk alles, de levering, nazorg , service, het overtrof onze stoutste verwachtingen. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brzz 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Complete website; alles makkelijk te vinden en tegen de beste prijs. Een echte verrassing zijn de extra's en aanbiedingen.

Service
Online bestellen samen met de chatservice doet niet onder voor een aankoop in een winkel. Daarna wordt de bestelling perfect op tijd geleverd.

Assortiment
Compleet assortiment. Mankeert niets. En ook nog eens met heldere beschijving van de producten.

Aanbeveling
Onze ervaring met allesvoorbbq is perfect.

Extra toelichting
Redelijk wat zoekwerk verricht voor aankoop. Je koopt een buitenkeuken niet voor een week. Uiteindelijk bij allesvoorbbq uitgekomen vanwege assortiment en prijs. Aankoop geregeld met behulp van chat; zelfs na een korte pauze weer verder kunnen chatten met dezelfde persoon. Levering snel en zorgvuldig. Kortom de moeite waard en aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak willemse 05-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Is niet in de buurt

Aanbeveling
Ruime keus en goede service ook de vervoeder een pluim

Extra toelichting
Voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

har52 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles regelen vanuit mijn stoel
Makkelijk toch

Service
Miste 1 onderdeel, zondags gemaild, 2 minuten later mail van jullie terug met excuses en heb serienr doorgegeven en paar dagen later van Weber Nederland een pakket met het ontbroken onderdeel
Klasse!

Assortiment
Heb een van jullie winkels op youtube gezien, zag er netjes uit en veeeeeel te zien op de schappen en in winkel

Aanbeveling
Heb bij jullie goed gevoel en draag dat over aan anderen

Extra toelichting
Lees bovenstaande ervaring en de gegeven cijfers meen ik echt Dank U Gr HHJ van Liebergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny79 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ruim assortiment en een vlotte verzending. De hulp via de chat bij de aankoop was ook zeer handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

noskos 05-04-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn luie stoel mooie bbq producten bestellen

Assortiment
groot assortiment van kwaliteit producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco&Bo 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en begeleiding bij de aankoop was goed.

Service
Ik heb diverse malen gemaild en ook telefonisch contact gehad met de winkel in Breda en ze hebben met super goed geholpen. Mijn vragen werden netjes, duidelijk en meteen beantwoord. De service is top.

Assortiment
Het aangeboden assortiment is goed. De prijzen zijn goed. Kortom, kijk gewoon op AllesVoorBBQ.nl en je hoeft niet meer verder te zoeken.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Ik heb mijn familie en vrienden doorgestuurd naar AllesVoorBBQ.nl want de zomer komt eraan en dat betekent BBQ-en!!

Extra toelichting
AllesVoorBBQ.nl is in één woord TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie55 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Winkel is goed te vinden

Service
Prettig geholpen

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk personeel

Extra toelichting
Eerste keer dat we kennis maakte met alles voor de bbq. Wij hadden nog een vraag en kregen heel snel antwoord via email

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Anonymussen 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, door het land gespreide winkels met goede service en volledig assortiment

Service
Fout bij de telefonische bestelling werd opgelost door luxere versie tegen nagenoeg dezelfde prijs te leveren.

Assortiment
Ruim assortiment met variatie in uitvoeringen en prijs van enkel goede kwaliteit

Aanbeveling
Zeker, ook als er iets mis gaat wordt het in het klantbelang opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffvr 05-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de site en goede afhandeling van de order

Service
Pas 1x iets besteld maar top service, bbq werd netjes voor de deur afgeleverd de bezorger hielp nog in de gang zetten voor mij helemaal top!

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het of het nu om accesoires gaat of om de complete bbq ik zeg ga zo door!

Aanbeveling
Wij waren op zoek naar een Weber bbq deze was zonder problemen te verkrijgen bij andere webwinkels was deze niet op voorraad, als je dan bij allesvoorbbq.nl komt en je ziet het uitgebreide assortiment met scherpe prijzen hoef ik niet meer verder te kijken dus waarom mijn vrienden en familie wel??

Extra toelichting
Zie hierboven ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Butenposter 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De bestelling is in een aantal muisklikken te voltooien, zonder dat het noodzakelijk is om vooraf een volledig account aan te maken!

Service
Na mijn bestelling bleek het bewuste artikel door de fabrikant niet meer leverbaar, Allesvoorbbq.nl heeft mij een zeer interessant alternatief geboden met een mooie korting.

Assortiment
Allesvoorbbq.nl bood precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Mooi assortiment voor de echte BBQ liefhebber, leuke acties (bv gratis hoes bij het bestellen van een Weber bbq), vlotte reactie van het salesteam, goede terugkoppeling van het verzendproces.

Extra toelichting
Allesvoorbbq.nl heeft een moderne, professionele klantgerichte benadering. Dit bedrijf heeft alle potentie op bestaansrecht en doorgroeimogelijkheden in haar marktsegment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boom 149437 03-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk, producten zijn makkelijk te vinden.

Service
In de winkel te Breda ben ik goed geholpen en netjes te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment is groter dan ik had verwacht!

Aanbeveling
AllesvoorBBQ zal ik zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik_fauvart 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, gestructureerde website waarop het nodige eenvoudig te vinden is.

Service
's middags besteld, volgende dag om 15hr geleverd

Assortiment
de High-end BBQ's zitten niet in het assortiment, maar dit kan een bewuste keuze zijn

Aanbeveling
Top service voor wat betreft communicatie (volledigheid, snelheid, duidelijkheid) en klant-vriendelijkheid

Extra toelichting
Top service in de puurste zin van het woord. Op zondagavond 29/3 besteld - met gratis hoes voor de BBQ; Bij uitvoering van de betaling liep het mis; bestelling opnieuw geplaatst - de gratis hoes werd echter aangerekend; mailtje gestuurd met melding van het probleem; Maandagochtend reeds een antwoordje ontvangen - te 12u maandagmiddag opnieuw besteld - Levering gebeurde reeds dinsdagnamiddag 15u (zeer vriendelijke afleveraar)! Als toet(je) op de taart: De barbecue was intussen 30€ goedkoper geworden dan oorpronkelijk besteld. Heb dezelfde avond een mailtje ontvangen met de bevestiging dat men 30€ terugstort. Als ik nou in Nederland woonde, dan deed ik een gooi naar de “TROS Radar warme douche”! Moest het een Bank zijn: rating A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bogaard8504 28-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond direct wat ik zocht. Website is handig in gebruik.

Service
Over de service bij AllesvoorBBQ niet te klagen. Prima geholpen in de winkel.

Assortiment
Het assortiment is erg groot en voldoet aan mijn verwachting!

Aanbeveling
Prima afhandeling en makkelijk bereikbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200008489 27-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima parkeren voor de deur

Assortiment
Overzichtelijke winkel, en geen drukkend winkelpersoneel, je kunt rustig rondkijken zonder dat ze meteen op je lip staan

Extra toelichting
Via internet uiteindelijk uitgekomen bij allesvoorbbq.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MarcoHelmond 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De service is echt top. Het model dat ik besteld had was niet op voorraad en ik kreeg als alternatief een veel duurder model aangeboden voor een paar euro bijbetaling. super.
Ze reageren ook meteen op je mailtjes en beantwoorden duidelijk al je vragen.

Assortiment
goed, vooral breed assortiment. top.

Aanbeveling
ik wil bij deze iedereen deze winkel/webshop aanbevelen. ik heb inmiddels ook heel mijn vriendenkring en familie doorgestuurd.

Extra toelichting
Top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjandevries2011 08-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel te Breda is goed toegankelijk, de winkel is breed opgezet en is overzichtelijk.

Service
Behulpzaam personeel waar je met al je vragen terecht kunt. Daarnaast deskundig personeel, men weet waar men over praat.

Assortiment
Een breed Weber assortiment waarvoor ik kwam.

Aanbeveling
Ik ben via iemand anders bij AllesvoorBBQ gekomen en ik geef het graag door.

Extra toelichting
Erg duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB24723 23-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, je rijdt er zo naar toe.

Service
Goede service, ze nemen om 18.00 uur de telefoon nog op.

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Wij bevelen deze winkel iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 129955 05-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid, Gratis Parkeren. Vriendelijk, Deskundig en vrijblijvend advies. Aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert7695 16-11-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
We waren op zoek naar een onderdeel voor onze Weber BBQ. Terechtgekomen bij AllesvoorBBQ. Mooie winkel, goed geholpen. Tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koentje81 01-11-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Fijn dat er een fysieke winkel is en daarnaast een webshop. Ook de prijzen zijn concurrerend. Ook in de winkel staan genoeg model om te bekijken en er is een prima voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bol 2200007610 01-11-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb eerder gekocht bij AllesvoorBBQ.nl , wederom een goed advies gekregen en een ruime keuze! Vrij parkeren voor de deur is erg makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq 04-11-2014

Beste heer Bol,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review!

Goed om te horen dat u helemaal naar tevredenheid bent geholpen in ons filiaal te Breda. U heeft een erg mooie keuze gemaakt en wij wensen u heel veel plezier van de mooie Brada 7400 en 2000!

Fijne dag gewenst en graag tot een volgende keer=)

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Niek7425 28-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed parkeren voor de deur.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik zou mensen die een bbq nodig zijn hier zeker heen sturen!

Extra toelichting
ik heb gegoogled op weber bbq en kwam zo uit bij allesvoorbbq hier even op rond gekeken en zag zo dat er een fysieke winkel te breda is gevestigd en ben dus hier naartoe gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq 29-09-2014

Beste Niek,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw komst naar onze winkel te Breda!

U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de Master Touch serie van Weber, wij wensen u hier dan ook heel veel plezier van.

Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Erwin 7362 20-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede en duidelijk uitleg gekregen. Men is erg behulpzaam. Goede bereikbaarheid in Breda en daarnaast een snelle levering. Daarnaast goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris7336 18-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via Google gezocht naar een bepaalde BBQ. Zag bij AllesvoorBBQ de BBQ op vrd stan. Beste prijs en ook nog eens een fysieke winkel waar je de BBQ kan afhalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leemhuis7328 17-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend te bereiken voor de klant.

Service
Perfect geholpen in de winkel, vakdeskundig advies en een betrouwbaar advies gekregen.

Assortiment
Ruime keuze in BBQ artikelen

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
Wij zijn gekomen bij dit bedrijf via internet ( www.allesvoorbbq.nl ) alles overzichtelijk op de website, vandaar dat we langs kwamen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex7492 14-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Na mijn zoektocht op google kwam ik uit bij allesvoorBBQ. Hier hadden ze de combinatie van de BBQ + sear grate en hierdoor heb ik deze in Breda gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bierings 7278 12-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima bereikbaar, genoeg parkeerplaatsen voor de deur bij filiaal Breda. Daarnaast is de service tot dusverre perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 7276 12-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zeer vriendelijke service en daarnaast zeer behulpzaam. In de showroom te Breda gaan kijken naar opgebouwde barbecues. Overzichtelijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 7271 11-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ruime keuze, volledig assortiment. Goede en overzichtelijke website, veel verschillende prijsklassen en merken. Vriendelijke en goede adviezen verkregen in de winkel te Breda!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdeVroed 06-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
GEzocht naar een BBQ shop in Breda. Via Google kwamen we hiuer uit. Mooie winkel, erg ruim en overzichtelijk. Erg goed geholpen de verkoper. Kortom tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco7155 31-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb gelijk parkeerplek voor de deur ik hoef er niet voor te betalen, ik word vriendelijk begroet bij binnenkomst. Gewoon helemaal prima!

Service
Vriendelijke verkoper en we hebben van het santiar gebruik kunnen maken.

Assortiment
Meer dan genoeg!

Extra toelichting
Via internet heb ik de website gevonden, door het Weber assortiment en de fysieke winkel te Breda hebben wij voro de ze shop gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETQ 7147 31-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goed advies, snelle service. Daarnaast een overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John7148 30-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Kennen de winkel omdat we in de buurt wonen. Elke dag rijd ik er langs, maar vandaag naar binnen gegaan voor een nieuwe BBQ. Absoluut een nette winkel, goed geholpen en erg verbaasd van het grote assortiment Weber!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Obi7146 30-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voldoet aan mijn verwachting.

Service
Uitstekend geholpen te Breda.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Ruim voldoende, dit ga ik zeker doen.

Extra toelichting
via de eerdere aankoop en mail berichten kwam ik weer bij allesvoorbbq.nl en wist dat weber gewoon perfect is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frosigaard 30-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel goed en makkelijk parkeren

Service
Service is tot nu toe heel goed

Assortiment
Groot en ruim assortiment hebben en netjes ingedeeld

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen

Extra toelichting
Via internet bij ons gekomen en via de weber site terecht gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart7117 27-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wij kennen de winkel in Breda van het voorbij rijden. Wij zagen een groot bord op de voorgevel en zijn direct even gaan kijken. Nette winkel met veel merken beschikbaar. Goede service, kortom het terugkomen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq 28-08-2014

Beste Bart,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij AllesvoorBBQ.nl

U heeft zeker een mooie keuze gemaakt, wij wensen u hier dan ook nogmaals veel plezier van! Bij eventuele vragen bent u uiteraard altijd van harte welkom!

Graag tot een volgende keer!

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Nissy 7073 26-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke website waarop goede informatie verkregen kan worden, zo niet kun je altijd bellen met het desbetreffende filiaal. Daarnaast een hele nette fysieke winkel te Breda. Ik vind het fijn dat er naast een digitale winkel ook een fysieke winkel is waar je terecht kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeTiEpWi 26-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en goed parkeren

Service
Goed geholpen in iedergeval

Assortiment
Ruime keuze in BBQ artikelen,

Aanbeveling
Zal ik zeker doen

Extra toelichting
via internet gaan zoeken, en toen via kieskeurig hier gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max7074 23-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Van de 3 keer dat we in de winkel zijn geweest zijn we 2 keer goed geholpen.

Service
Goeie voorlichting, prima.

Assortiment
Als je hier kunt slagen? en uitgebreid prijsassortiment.

Aanbeveling
Als je opzoek bent naar BBQ's dan is dit zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

weeterings 07072 23-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zoekend naar Boretti op internet kwam ik deze winkel tegen. Ruime keus en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frijters 20-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk parkeren

Service
Tot nu toe goed geholpen

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand aanbevelen

Extra toelichting
Door mond op mond reclame hier terecht gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo Breugelmans 18-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk parkeren

Service
Tot nu toe goede service

Assortiment
Staat genoeg voor de klant

Aanbeveling
We gaan zeker iemand aanraden om na deze winkel te komen

Extra toelichting
Via de website bij ons gekomen, door een gunstige prijs hier naar de winkel gekomen om te komen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Dermul 6970 16-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle afhandeling, wilde de bbq eerst bezorgd hebben maar later wilde ik dit wijzigen naar afhalen te Breda. Dit kon zonder problemen! Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick6930 12-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gezocht naar een bepaald type BBQ van Weber, AllesvoorBBQ komt goed naar voren. Mooie prijs, goed geholpen zowel in de winkel als telefonisch. Ik heb gekregen wat ik wilde. Erg nette winkel in Breda!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank6907 11-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Op vakantie gegoogled naar Weber BBQ's, uitgekomen bij AllesvoorBBQ. Erg groot assortiment en lekker dicht in de buurt. Kortom Tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin6883 09-08-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
er word goed de tijd genomen en uitleg gegeven.

Assortiment
Heel breed assortiment.

Extra toelichting
na mijn zoektocht via google voor een nieuwe inbouw buitenkeuken kwam ik uit bij AllesvoorBBQ.nl. Hier even rondgekeken naar het aanbod en zo kwam ik er achter dat ze een winkel te Breda hebbeb. Omdat dit niet ver van mij vandaan is ben ik hier naar toe gereden en mijn nieuwe BBQ aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews