allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2991 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 512 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Brakel 9133 25-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede uitleg per product op de website. De filmpjes erbij erg makkelijk. Top!

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda!

Assortiment
Groot assortiment, alles van Weber is aanwezig.

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaand, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB9161 25-04-2015 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeerplaats om de hoek gratis parkeren, drempel om naar binnen te stappen is klein, uitnodigende winkel

Service
Men staat je graag te woord en helpt je graag verder

Assortiment
breed assortiment voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ik ben altijd geslaagd hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 9157 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed vindbaar op de website. Een groot voordeel van de winkel vind ik dat alles goed staat opgesteld, zodat je een goed beeld krijgt van de diverse modellen.

Service
Goed geholpen en voldoende informatie verkregen. Daarnaast is het personeel bereid zaken op te zoeken en daarover informatie te verschaffen.

Assortiment
Een groot assortiment en alles netjes uitgestald. Een klein aandachtspunt is het aantal accessoires van de overige merken los van Weber.

Aanbeveling
Zie overige punten, erg goed geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hunch68 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Levering compleet binnen 1 dag!! Top!!

Service
Levering compleet binnen 1 dag!! Top!!

Assortiment
Alle accessoires van Weber voor een nette prijs.

Aanbeveling
Voor elke BBQ fanaat een overdaad aan keuze + snelle levering!!

Extra toelichting
Goede 1e ervaring met jullie winkel. Zal hier zeker terugkomen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.D. Hester 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig vanuit huis.

Service
Zeer snelle feedback.

Aanbeveling
Als familie of kennissen ook deze bbq willen, raad ik ze zeker jullie site aan. Ook voor overige dingen trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Lesaunier 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijke website om te bestellen

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.D. de Wit 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super om vanuit je luie stoel je artikelen uit te zoeken en te bestellen, voldoende en duidelijke info op de website

Service
Uitstekende service. Ondanks dat levering van product niet volledig was, werd dit uitstekend opgelost en was de volgende dag alles compleet zonder moeilijk te doen

Assortiment
Een gigantisch breed assortiment, keuze genoeg !!

Aanbeveling
Bij iedereen waarvan ik weet dat men overweegt een bbq of artikelen aan te schaffen.

Extra toelichting
Kortom: een uitstekend bedrijf waar service hoog staat aangeschreven. Het gemak om via de chat evt. vragen te stellen op de website werkt erg goed. Kwaliteit, assortiment, service en gemak maken dat mijn beoordeling uit komt op: UITSTEKEND.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeza 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Personeel was heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zie beoordeling service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PugZ 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld is morgen in huis. En ook nog eens gratis verzending. Ideaal!

Service
Ik had een luxe BBQ hoes besteld maar een standaard hoes geleverd gekregen. Na telefonisch contact werd de luxe hoes direct nagestuurd en de standaard hoes hoefde ik niet terug te sturen. Dat is nog eens top service!

Assortiment
Lekker groot assortiment. Bijna alles wat je kunt verzinnen op BBQ gebied hebben ze wel!

Aanbeveling
Groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Dat i.c.m. perfecte service maakt dat ik allesvoorbbq.nl van harte zou aanbevelen!

Extra toelichting
Zodra ik weer iets nodig heb voor m'n weber, weet ik waar ik 't eerst ga kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrien Roos 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super intuïtieve site met alle details duidelijk vermeld

Service
Super snel en geeft een aangenaam gevoel dat moest je vragen hebben, je aan iemand even advies kan vragen (via chat), net als in de winkel.

Assortiment
IN orde!

Aanbeveling
Alles was perfect! Doe zo verder!

Extra toelichting
Tip top op alle vlakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Polling 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed doorzoekbare site, snel vindbare artikelen.

Service
Snelle en duidelijke informatie over de bestelling en levering.

Assortiment
Alles voor de Babecue. Precies wat je zegt...

Aanbeveling
Goede site, goedkoop, snelle levering, eigenlijk geen negatieve punten te bedenken.

Extra toelichting
Simpel en goed geregeld, geen overbodige toeters en bellen, overzichtelijk, snel en zeer betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Slond 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website overzichtelijk en duidelijk

Service
Binnen een dag in huis top!!

Assortiment
Hebben echt alles!!

Aanbeveling
Top service!!

Extra toelichting
Super snel en zeer veel in t assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Hoorn 9052 22-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden via Google en een overzichtelijke website. Heb meteen een klant meegenomen hier heen.

Service
Word in de winkel besteld en hoeft niet thuis te bestellen dat word hier geregeld. En snelle bezorging.

Assortiment
Wat ik zoek dat is hier allemaal aanwezig. En een groot assortiment aan accessoires

Aanbeveling
Ja zeker, ga ik zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronk 9053 22-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Heb weinig zelf hoeven doen. de persoonlijke touch er aan is ook altijd fijn

Assortiment
Ruim voldoende in de grote merken.

Aanbeveling
Wat ik wil dat is er en dat zal ik ook zker bij een ander aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Mornae 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb wat extra dingen gevraagd aan jullie medewerker en alles is netjes voor me afgehandeld. Duidelijk overzicht van de bestelde goederen en eenvoudig te betalen.

Service
Uw medewerker aan de telefoon heeft alles voor mij perfect geregeld en de gemaakte beloftes zijn nagekomen!

Assortiment
Alles van Weber is verkrijgbaar en voorradig!

Aanbeveling
Zeer tevreden! Ik had een paar dagen later nog een vraag en ben snel geholpen via de online chat!

Extra toelichting
Ben over alle aspecten van de winkel zeer tevreden. Heel snel en klantvriendelijk. Een duidelijke uitleg en perfect op tijd geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam Marleen 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Via mail onmiddellijk antwoord op al onze vragen.

Bij levering van verkeerde hoes werd dit de dag erna onmiddellijk rechtgezet. Werkelijk topservice.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Kan dit aan iedereen aanbevelen. Topservice, snelle levering, onmiddellijk antwoord op al uw vragen, zeer ruim assortiment,....

Extra toelichting
Kan dit aan iedereen aanbevelen. Topservice, snelle levering, onmiddellijk antwoord op al uw vragen, zeer ruim assortiment,....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Termote Serge 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
UIterst gebruiksvriendelijke site, volledig assortiment mét bijhorende accesoires. Bij twijfel kan je steeds terecht bij de chat-dienst. Tevens vind je alles op de site aan de scherpste prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mavklav 19-04-2015

Algemene score

7,5

Gemak
Website is overzichtelijk en bestellen gaat eenvoudig.

Service
Plus: Duurder/ groter BBQ als alternatief aangeboden omdat bestelde niet leverbaar was. Ook fijn dat BBQ ook op zaterdag geleverd werd omdat het een kado voor een verjaardag was (op zondag).
Min: Factuur werd pas aangepast op gewijzigde levering na meerdere verzoeken. Ook jammer dat niet hetzelfde merk werd aangeboden maar een ander merk.

Assortiment
Breed assortiment. Jammer dat voorraad op website niet altijd betekent dat het apparaat ook leverbaar is. Moet toch niet kunnen met geautomatiseerde voorraad/ e-commerce systemen.

Aanbeveling
Breed assortiment, snelle levering, maar aan betrouwbaarheid website en service is verbetering mogelijk.

Extra toelichting
Breed assortiment, snelle levering, maar aan betrouwbaarheid website en service is verbetering mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

dulstmm 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig vanuit luie stoel bestellen

Service
service boven verwachting, via chat iets aangemeld, binnen 2 dagen perfecte oplossing aangeboden gekregen.

Assortiment
ruim assortiment, alles nog kunnen vinden wat ik wild bestellen

Aanbeveling
Bevelen deze al aan bij iedereen

Extra toelichting
gewoon perfecte service, snelle levering en komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kersten 8873 16-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Moest wel even zoeken, maar nu ik hier ben doen ze alle moeite om de BBQ in de auto te laten passen

Service
De bakplaat en de gasslang en de BBQ werden voor een nette prijs aangeboden. Bijna gratis :)

Assortiment
Weet wat ik wilde. Een inbouw BBQ en daar is niet zo veel keuze in, maar alles werd laten zien en aangeboden

Aanbeveling
Gewoon toen ik binnen kwam even lekker op mijn gemak kunnen kijken. Niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspervf 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed assortiment met een ruime filters om mijn ideale bbq te vinden. Site is overzichtelijk en alles preekt verder in de procedures voor zich.

Service
Problemen met mijn grillrooster werd direct opgepakt na een email die ik via de site had verstuurd... op zaterdag!!! Super. Na het opsturen van foto's van de problemen kreeg ik enkele dagen later de melding dat er een nieuw rooster wordt afgestuurd. Dit is toch hoe service hoort te zijn, gezien de snelheid.

Assortiment
ruime keuze in bbq's en accesoires

Aanbeveling
Webshop met een compleet assortiment en een hele goede service.

Extra toelichting
De review zegt genoeg. Een zeer goede customer experience die niet ophoudt na aankoop, maar door een goede service wordt gecomplimenteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hekie 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit het comfort van je eigen huis bestellen. Wat wil je nog meer.

Service
Snel geleverd. Puntje van kritiek: op dr site stond de leveringstermijn verkeerd...ik was in de veronderstelling dat ik de bbq dag na de bestelling zou krijgen. Gelukkig kreeg ik snel een email met excuses

Assortiment
Voldoende uitgebreid

Aanbeveling
Prima webwinkel

Extra toelichting
Ik ben tevreden dus een 8.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marbox 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online oriënteren en bestellen met daarbij ook het gemak om via Live Chat vragen te stellen.

Service
Niet het goede product was geleverd. 1 telefoontje was genoeg om ervoor te zorgen dat ik het retour kon sturen en de dag erna werd meteen het juiste product alsnog toegestuurd.

Assortiment
AllesVoorBBQ.nl maakt zeker zijn naam waar op dit vlak.

Extra toelichting
Goede, snelle service in combinatie met een uitgebreid specialistisch assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200008731 13-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te vinden, makkelijk recht voor de deur te parkeren

Service
Goed geholpen bij aankoop van onze nieuwe barbecue

Assortiment
Groot assortiment met ruime keuze aan accessoires

Aanbeveling
Wij zullen zeker iedereen aanbevelen om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
via google.nl gezocht op een bbq en zo op allesvoorbbq.nl uitgekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley Weber 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk online bestellen en een duidelijke overzichtelijk website.

Assortiment
Zeer uitgebreid weber assortiment, dat sprak mij aan. Ik ga zeker meer bestellen.

Aanbeveling
Goede service en mooie prijzen en vaak goede aanbiedingen in de vorm van een complete set. Zeker een aanrader!

Extra toelichting
Weinig aan toe te voegen verder. Ik zou zeggen: ga zo door allesvoorbbq.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cliff1973 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en bestelproces verloopt uitstekend!

Service
Chatten perfecte optie voor contact, zelfs op 2e paasdag antwoord

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en goede contactmogelijkheden

Extra toelichting
Goede service, snelle levering en goede contactmogelijkheden. Zelfs in het weekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik1995 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service in de winkel! Verschillende model vergeleken.

Service
Bezorgen wachten even 5 min tot ik er was. Omdat er op het adres waar hij moest zijn niemand was. Zo kon ik hem in ontvangst nemen. Dat zie je bijna nooit.

Assortiment
Veel bbq op voorraard en opgezegt. Waardoor je goed kan vergelijken tussen de verschillende.

Aanbeveling
Goede service. Goede bezorgen. Hebben ook echt alles voor de bbq. Het doet de naam waar.

Extra toelichting
Erg te vrede over de winkel. Werden goed geholpen. Wilden de bbq laten bezorgen op een ander adres. Omdat mijn ouders 25 jaar getrouwd waren. En daar werd goed rekening mee gehouden. Goede serive.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pegroen 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even een chat beginnen over hoe en wat klaar,zo eenvoudig

Service
geld overmaken de volgende dag al thuis.

Assortiment
teveel om op te noemen bijna alles op voorraad

Aanbeveling
heb ik al verschillende malen gedaan.

Extra toelichting
staat hier boven denk dat dat voldoende is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske10 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces zonder eerst een registratieproces te moeten doorlopen.

Service
Korte levertijd, geleverd wat ik besteld had. Geen klachten dus hoe een eventuele klacht wordt afgehandeld kan ik gelukkig niet beoordelen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek model. Dit werd tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden en bovendien geen verzendkosten. Goede deal.

Aanbeveling
Duidelijke site, goede prijs, korte levertijd en geen verzendkosten: prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem026 12-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gekocht in de winkel in arnhem waar er door het personeel mee werd gedacht. Hierbij werden mij de plus en minpunten gegeven van alle barbecues

Service
erg behulpzaam en spullendie niet in de winkel aanwezig waren snel thuis geleverd.

Assortiment
Veel verchillende barbecues met varierende functies en prijzen

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Een winkel met erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Tevens is de prijs kwaliteits verhouding top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lankmark 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website

Service
Er ging bij de bestelling iets mis maar na een telefoontje werd dit meteen aangepast en is het allemaal goed gekomen. Zeer vriendelijk geholpen.

Assortiment
Alles aanwezig voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Klantvriendelijk, goede service en nette en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CK_ 12-04-2015

Algemene score

9,3

Gemak
Goede overzichtelijke webshop.

Service
Op zondag besteld. Op maandag (2de paasdag) zelfs de verzendbevestiging ontvangen. Had dit pas dinsdag verwacht, woensdag binnen!

Assortiment
Jammer, was nog opzoek naar het weber kolenbakje en de deksel houder, niet kunnen vinden.

Extra toelichting
Deze webshop uiteindelijk gekozen vanwege de fysieke winkels wat eigen voorraad impliceert. Weet je tenminste zeker dat wat je besteld ook echt op voorraad is. Dat is nog wel eens anders. Scherpe prijs voor mijn Weber Original Kettle Premium door de gratis hoes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lotte Rotselaar 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In het begin duurde het even voor ik de site volledig begreep. Ook het aanmaken van een gebruikersnaam leek niet zo evident. Uiteindelijk bleek dat mee te vallen.

Service
Ze beloofden om binnen de 10 minuten een mail te sturen, uiteindelijke gebeurde dit pas de dag daarna. Maar sindsdien ging de mailing heel vlot en werd er meteen op mijn specifieke vragen een duidelijk antwoord geformuleerd. Het waren ook hartelijke, toch zakelijke antwoorden.

Assortiment
Wij hebben exact gevonden wat we nodig hadden!

Aanbeveling
Er waren andere sites die duidelijker waren, maar de prijzen op jullie site waren wel echt het strakst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand1974 12-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke wensite.
Live chat erg handig en makkelijk.

Service
een artikel was fout geleverd hebben dit per mail gemeld en meteen reactie en uitleg wat we moesten doen.

Assortiment
Leveren niet alleen het product maar ook de assesoires.

Aanbeveling
snelle levering
Duidelijke communucatie

Extra toelichting
Alles bij elkaar maakt een een prettige site om op te winkelen,snelle reactie op mail live chat en snelle bezorging. Doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

One of the Tres Presidentes 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
live chat en telefoon, ook op zondag!

Service
Goede garantie en extra service bovenop garantie

Assortiment
Helaas niet de Igrill2 in het assortiment, rest prima!

Aanbeveling
Gewoon goed. Goede service, prima bereikbaar

Extra toelichting
Gewoon goed. Goede service, prima bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel gras 09-04-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat er zoveel vestigingen zijn is er altijd wel een vestiging in de buurt, genoeg parkeergelegenheid.

Service
Je krijgt veel meer voor je geld dan bij andere winkels. Vriendelijk personeel die met je portemonnee mee denken.

Assortiment
Nergens is het assortiment zo groot als hier.

Aanbeveling
Voor goed advies moet je hier zijn. De keuze is ruimschoots.

Extra toelichting
Prijs kwaliteit verhouding is top. Omdat ze alleen topkwaliteit verkopen wordt je nooit voor de gek gehouden. Vriendelijk personeel en de keuze is reuze en de prijzen zijn zeer scherp ten opzichte van andere bbq speciaalzaken. Ik zweer bij allesvoorbbq.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbqers 09-04-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op Internet opgezocht, gebeld en geregeld

Service
Werd super te woord gestaan en er werd prima meegedacht.

Assortiment
Prima assortiment. Alhoewel wij al precies wisten wat we wilden

Aanbeveling
Ben uiterst tevreden. Dus ik zou het absoluut aanraden

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Weinig aanbiedingen te voegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven en Wendy 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, uitstekende prijzen en snelle levering!

Assortiment
Genoeg keuze voor iedere fervente bbq'er.

Aanbeveling
Wanneer ik weer een barbecue of bijbehoren nodig heb, ga ik weer naar www.allesvoorbbq.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sw lammers 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De spullen staan op de goede plek en staan absoluut niet in de weg! Moeilijk begaanbaar paden zijn er absoluut niet!

Service
Deze mensen weten waar ze over praten, dankzij hun goede uitleg hebben wij besloten om de weber barbeque bij hun te kopen!

Assortiment
Er zijn heel veel producten voorradig waardoor de producten gelijk meegnomen kunnen worden.

Aanbeveling
Aan iedereen die aan het kijken is voor een nieuwe houtskool, gas of rook barbeque!

Extra toelichting
We werden enorm goed geholpen door deze lui, er was zeer goede uitleg en de spullen waren goed getentoonsteld waardoor het goed overzichtelijk was. Door middel van deze goede uitleg heeft ons overwogen om er een weber barbeque te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinder Sterenborg 08-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke site

Service
snel besteld eb geleverd

Assortiment
goed weber assortiment

Aanbeveling
als die vraag bij bij komt, zal ik de site aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben schenkelaars 07-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed ontvangen in de winkel. Goede uitleg over de verschillende bbq,s. Prijs en levering correct volgens afspraak.

Assortiment
Beste prijs in vergelijking met andere winkels kunnen bedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

johan.1963 07-04-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Online shop heel overzichtelijk, met duidelijke uitleg.

Service
Werd perfect op de hoogte gehouden vanaf de bestelling, tot de levering. Mijn vragen werden zeer snel en professioneel opgelost.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, kon alles bekijken, met alle toebehoren, de extra's die men kon bijkopen en vergelijken met andere merken. Scherpe prijzen, met duidelijke reviews, die helpen bij de aankoop

Extra toelichting
Heb lang gezocht naar een shop waar ik toestellen van meerdere merken kon vergelijken, met duidelijke reviews. Op de meeste plaatsen had men de keuze uit een paar merken, met een beperkt aanbod van toestellen en toebehoren. Bij allesvoorbbq.nl had ik het ruimste aanbod. Men behandelde mij niet als klant nummer zoveel, verkopen telt, maar de deskundige uitleg die ik kreeg hielp mij te beslissen mijn Weber toestel te kopen. Daarenboven de service en na service, konden niet beter!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbeque 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en overzichtelijke winkel

Service
Goed behandeld en goede uitleg,ook na wat problemen deze zijn ook goed opgelost

Assortiment
Veel keus en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
We zouden de winkel zeker aanbevelen,goede service en wij vonden het fijn dat we de artikelen ook konden bekijken zodat je toch ook zier wat he koopt

Extra toelichting
We zouden de winkel zeker aanbevelen,goede service en wij vonden het fijn dat we de artikelen ook konden bekijken zodat je toch ook ziet wat je koopt Ook na een fout van het product is dit heel netjes door de winkel opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shadow1970 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima uitleg gekregen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
hier kun je BBQ vergelijken.

Extra toelichting
Ruime keus en goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JDM64 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb gebruik kunnen maken van de mogelijkheid op een andere locatie, dan mijn thuis locatie, mijn bestelling op te halen. Er werd prima geanticipeerd op mijn vragen en ik werd naar zeer tevredenheid geholpen door de medewerkers.

Service
Ik werd op mijn wenken bedient en ben, samen met mijn collega's en vrienden, zeer tevreden met de geboden service.
Er werd niet moeilijk gedaan met eventuele kortingen op prijzen van hetzelfde product in andere zaken.

Assortiment
Het assortiment, in de door mij bezochte winkel was prima.

Aanbeveling
Ik zou een ander de winkel(keten) zeker aanbevelen aan anderen met dezelfde en gelijksoortige vragen.

Extra toelichting
Ik ben, net als mijn collega's en vrienden, zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde service en producten. Ik ben overigens ook door mijn omgeving geattendeerd op de kwaliteit van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick197210 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt perfect. Ook wijzigingen in bestelling simpel aan te passen

Service
Snelle reacties en precies de antwoorden die ik zocht.

Assortiment
Ze hebben echt alles(voorbbq)

Aanbeveling
Weet zeker dat mijn vrienden hier zullen slagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik_fauvart 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld - gemakkelijker kan niet

Service
aan de voordeur gebracht-waarom zelf "sleuren"?

Aanbeveling
aan alle bekenden (en onbekenden)

Extra toelichting
Beste, ik heb reeds een review geschreven eerder vorige week;quote:"Top service in de puurste zin van het woord. Op zondagavond 29/3 besteld - met gratis hoes voor de BBQ; Bij uitvoering van de betaling liep het mis; bestelling opnieuw geplaatst - de gratis hoes werd echter aangerekend; mailtje gestuurd met melding van het probleem; Maandagochtend reeds een antwoordje ontvangen - te 12u maandagmiddag opnieuw besteld - Levering gebeurde reeds dinsdagnamiddag 15u (zeer vriendelijke afleveraar)! Als toet(je) op de taart: De barbecue was intussen 30€ goedkoper geworden dan oorpronkelijk besteld. Heb dezelfde avond een mailtje ontvangen met de bevestiging dat men 30€ terugstort. Als ik nou in Nederland woonde, dan deed ik een gooi naar de “TROS Radar warme douche”! Moest het een Bank zijn: rating A+++" unquote Een product review komet zeer waarschijnlijk begin zomer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tervreden koper 06-04-2015 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
In de winkel een boretti Top uitgekozen en betaald. Een dag later thuis afgeleverd (80kg). Zeer deskundig en plezierig geholpen. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wulfke2 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel thuis geleverd dus zeer gemakkelijk!

Service
ik zag op de site een cashbackactie van 50 euro op de weber master bbq. deze heb ik dan besteld maar achteraf bleek dat deze actie al verstreken was. ik heb dan een accesoire t.w.v 59 euro mogen uitkiezen. Wat een service!! meer kan je niet wensen!

Assortiment
zeer ruim assortiment bbq'sen toebehoren!

Aanbeveling
heb dat reeds gedaan daar ik vind dat de winkel 100% betrouwbaar is.

Extra toelichting
ik vind de service en levertijd geweldig! Ook het personeel is bereid te helpen via mail en is steeds supervriendelijk wat ik zeker belangrijk vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wellieok 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment in de winkel. Enthousiaste verkoper met verstand van zaken. De Weber naar mijn keuze was op voorraad. Gratis parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews