allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2992 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L.K.109 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet super makkelijk bestellen. En via mail update over bevestiging en voortgang

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Enige min puntje is dat de levering langer duurde omdat de producten niet op voorraad waren.

Assortiment
Alles wat je bedenken kunt is te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger511 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online bestellen

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Waarom niet?

Extra toelichting
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Reynders 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is super duidelijk en de bestelling is zo geplaatst

Service
Je krijgt duidelijke info over het hele proces : van bestelling en betaling tot levering

Assortiment
Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een heerlijke bbq

Extra toelichting
Echt een top bedrijf met een top assortiment en sterke prijzen en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. vd 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop makkelijk in gebruik zelfs voor iemand zoals ik die niet vaak aankopen doet via internet.

Service
Bij mijn vraag naar de afleverbevesting en trackingcode( geen mail ontvangen) meteen netjes en correct geholpen op de site

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring mee dus zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Nette en makkelijke website, ruim assortiment en bovendien de goedkoopste! Service ook prima, vrijwel direct antwoord op online vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van de broek 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis,via de overzichtelijke website,op je gemak rondkijken en lezen,met uitgebreide informatie bij elk artikel

Service
In t weekend besteld en dinsdags thuis geleverd,binnen de afgsproken tijd,netjes!

Assortiment
Ruime keuze in diverse merken

Aanbeveling
Heb de website al aanbevolen bij vrienden ivm met de ruime keuze en snelle levering

Extra toelichting
Supersnel en ruime keuze voor ieder wat wils en leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Hendriks 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JD13120 27-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele overzichtelijke website, vond direct wat ik zocht

Service
Binnen een kwartier weer buiten in winkel Arnhem met BBQ.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Vrienden en bekenden zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RK11879 13-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden op het internet, overzichtelijk website, winkel is makkelijk te bereiken voor afhalen. Mooie showroom.

Service
Heel klantvriendelijk, vragen worden direct beantwoord.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Wij raden iedereen deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosker 11357 07-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kwam in de winkel, helaas was de Barillo niet meer op vrije voorraad. Website ziet er verder keurig uit

Service
Klantvriendelijk en hebben verstand van zaken. Ze denken met je mee

Assortiment
Veel keuze aanwezig

Aanbeveling
Kijk naar het aanbod. Ze hebben een goed assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

p.falkena 03-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
In eerste instantie leek het ons gemakkelijk, maar het heeft ons veel tijg gekost met 0 resultaat

Service
Een bbq + toebehoren uitgezocht, kreeg eerst maar een deel geleverd. Veel moeten chatten om het niet geleverde boven water te krijgen. van het kastje naar de muur gestuurd. uiteindelijk bleek het niet meer leverbaar. Gelukkig nog het geld terug gekregen

Assortiment
Op zich niks mis mee, maar dan moet het wel voorradig zijn

Aanbeveling
Door alle ellende zou ik het dus niet aanbevelen. Ben uiteindelijk gewoon naar de winkel gereden kreeg nog een zak van 8kg briketten + boek gratis mee en kon de zelfde avond nog barbecueën

Extra toelichting
Bij dit bedrijf dacht ik een paar tientjes te besparen, uiteindelijk heeft het ons meer gekost door vrije middagen op te nemen voor de bezorger, maar vele malen zijn de gemaakte afspraken niet nagekomen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 04-06-2015

Beste heer Falkena,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij AllesvoorBBQ.nl

Ik heb uw bestelling erbij gezocht en zie inderdaad dat deze niet helemaal goed verlopen is, het niet nakomen van de uitleverdatum blijkt te zijn ontstaan door een vermissing bij PostNL. Dit is natuurlijk ontzettend spijtig en betreuren wij enorm.

Uw bestelling is direct na het ontvangen van de betaling verzonden maar helaas nooit bij u aangekomen. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u de bestelde BBQ alsnog heeft kunnen vinden en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

sdoorn 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Hadden de door mij bestelde bbq door hoge vraag ernaar niet meer op voorraad. Als alternatief kreeg ik dezelfde bbq in andere kleur (die eigenlijk duurder is). Perfect opgelost en superservice!

Aanbeveling
Goede prijzen en goede service

Extra toelichting
Jammer dat het product niet op voorraad was ondanks dat er op de website stond van wel. Kan natuurlijk gebeuren door hoge vraag naar product. Ik kreeg een zeer redelijk alternatief aangeboden waar ik zeer tevreden mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuudR1980 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Het logo ontbrak in eerste instantie. Na hiervan melding gemaakt te hebben werd deze zonder problemen gelijk nagestuurd.

Assortiment
Voor wat is nodig had was alles te krijgen.

Aanbeveling
Snelle levering, veel gemak.

Extra toelichting
Erg snelle levering. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiego 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering,alles liep voorspoedig.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Stadman 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke weergave, ook gelijk accesoires erbij aangegeven. Eenvoudig het produkt vinden waar je naar op zoek bent

Service
Service is super. Per mail een vraag gesteld, er werd direct op gereageerd. Je werd serieus genomen. Klant is koning!

Assortiment
Breed Assortiment , brengt je op ideeën.

Aanbeveling
Op basis van onze ervaring zou ik deze winkel van harte bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Een winkel met een breed assortiment en een uitstekende service! Meest gunstige kwaliteit/ prijs verhouding, voor het artikel dat wij kochten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimso 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website met alle informatie was heel duidelijk.

Service
Uitstekend. Ik had een klein foutje gemaakt met bestellen maar dit werd na telefonisch contact snel gewijzigd. Voordeel is dat het bestaande winkels zijn die ook zijn te bereiken met een gewoon telefoon-nummer.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vanwege assortiment, service, prijs/kwaliteit.

Extra toelichting
Uitstekende winkel. Zeer goede website en snelle levering van de produkten. Prima klantenservice die uitstekend telefonisch bereikbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud10641 29-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gemakkelijk kunnen vinden en makkelijk aan te rijden in Breda.

Service
Dat is gewoon goed!

Assortiment
Buitengewoon! alles op voorraad en anders vanuit het centraal magazijn binnen 1 dag na te leveren.

Aanbeveling
Als iemand iets in deze richting zoekt dan zal ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Via internet gezocht op Weber en zo kwamen we via de Diamond dealership uit bij de winkel in Breda!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mlangenberg2000 26-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,7

Gemak
Makkelijk te bestellen van artikelen en keurig vrij snel een mail met bestelling en betaling

Service
Bestelling van een boretti da vinci rosso met diverse toebehoren 1,5week geleden geplaatst, nagebeld en betaald. Maandag 18mei zou het volledig geleverd worden. Geen track en trace code en geen levering. Mail gestuurd met diverse vragen, geen antwoord. Dan maar gebeld, ze waren vergeten in te laden ed, wordt woensdag of uiterlijk donderdag totaal afgeleverd. Balen maar kan gebeuren. Inmiddels is het donderdag 21mei en nog steeds niet. 2mails gestuurd en weer geen antwoord. 5 telefoontjes gepleegd, sorry wordt morgen geleverd, alleen niet alles is leverbaar op het moment. Dat hoor je op het laatste moment na vele toezeggingen maar ik zit r mee. Geef heel veel geld uit en verwacht enige zelfreflectie en openheid van deze organisatie, maar nee dat zit r niet in. U kunt uw track en trace code om 21uur vanavond inzien hoelaat het vrijdag 22mei wordt afgeleverd. Het is nu donderdag 22:15uur en nog steeds niets. Ik ben niet bekend bij het transport bedrijf. Dit is echt te gek voor woorden. Ergens heb ik nog enige hoop dat het morgen wordt afgeleverd geheel schadevrij en compleet volgens mijn bestelling, maar ik zie het somber in

Aanbeveling
Als morgen volgens vele beloftes en niet nakomingen mijn bestelde goederen niet worden geleverd of incompleet n of beschadigt zijn, zou ik dit niet aan iemand anders aanbevelen, maar wellicht ben ik de enige die r zo over denkt en dat ik nu net de pech vogel ben

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 22-05-2015

Beste heer Langenberg,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij AllesvoorBBQ.nl!

Ik heb uw bestelling erbij gezocht en moet inderdaad concluderen dat dit langer heeft geduurd als verwacht, onze welgemeende excuses hiervoor!

Ik zie in het afleversysteem van onze vervoerder staan dat deze vandaag tussen 07.00 en 10.00 bij u wordt afgeleverd, deze zal inmiddels dus in uw bezit zijn.

Stuurt u mij bij uw eerst volgende bestelling gerust even een mailtje op contact@allesvoorbbq.nl, ik hanteer hiervoor dan een scherpe prijs ter compensatie van het ongemak bij deze bestelling.

Nogmaals onze excuses, wij wensen u veel BBQ plezier!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

GH10434 25-05-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke live chat, goede gratis parkeermogelijkheden.

Service
Goede service, goede uitleg in de winkel, hoes erbij.

Assortiment
Breed assortiment ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Wij raden deze zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abma 10330 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig en snel geholpen via de Livechat

Service
Kreeg een mooie aanbieding via de chat. Deze kon ik niet laten lopen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, van inbouw bbq tot heaters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asnsolutions 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Weten waar ze over praten.

Service
Prima service klacht word aangepakt en opgelost samen met de leverancier.

Assortiment
Hebben veel op internet en prima website waar je snel de spullen kunt vinden.

Aanbeveling
Als je belt weten de mensen die je aan de line krijgt je ook goed te helpen.
Duidelijk en goed advies en prima prijs.

Extra toelichting
Snel en goed contact en prima geholpen. Zowel bij aankoop als bij probleempje met de hoes. Een aanrader deze winkel, internet site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

71Toine 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn goed te vinden, de chat-app werkt prima (snelle reactie). Klein minpuntje, kolen of briketten waren ivm transport niet te bestellen.....

Service
Perfecte service! Ik had grote Weber Alu-schaaltjes besteld, kreeg per abuis de verkeerde toegestuurd. De verkeerd bestelde bakjes kon ik houden, de dag erna kosteloos de grote ontvangen.

Assortiment
Prima keuze, zoals aangegeven kolen en briketten zou ik graag ook op hetzelfde adres willen bestellen.

Aanbeveling
Verhouding prijs-service is prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy10249 21-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was wel heel makkelijk zo! :)

Service
Vriendelijke verkopers te Breda!

Assortiment
Zeer veel te bekijken in de winkel te Breda.

Aanbeveling
Ga ik doen.

Extra toelichting
Via mijn zoektocht op google naar een nieuwe Weber voor mijn vriend zijn verjaardag kwam ik uit bij AllesvoorBBQ.nl. Hier even rondgekeken en toen naar de winkel te Breda gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DG9681 08-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, winkel makkelijk te bereiken en gratis parkeren.

Service
Goed geholpen en een goede deal!

Assortiment
Meer dan genoeg keuze. Wat wij zochten was aanwezig.

Aanbeveling
Wij raden deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Hoorn 9052 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk, overzichtelijke site

Service
goede service, snelle mail reacties. prima gedaan

Assortiment
voor min meer dan voldoende in het assortiment

Aanbeveling
ik heb bij mijn bezoek aan de winkel in Arnhem iemand meegenomen die ook tegelijkertijd een bbq heeft gekocht.
OOK AAN ANDEREN ZAL IK DEZE ZAAK AANBEVELEN.

Extra toelichting
PRIMA BEDRIJF OM BBQ ZAKEN MEE TE DOEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné Bertens 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Prima service; mensen denken met je mee.

Extra toelichting
Alles via de site uitgezocht, vervolgens via de chat kunnen bespreken en de vragen die ik had nog kunnen voorleggen en tot slot in de vestiging Breda opgehaald. Alles prima verlopen en ik ben zeer prettig geholpen en zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo26 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website echt alle info kunnen vinden, overzichtelijk en handig.de chat medewerkster had kennis van zaken en dacht met ons mee.

Service
Gratis thuisbezorgd keurig op tijd volgens afspraak.

Assortiment
Nergens meer keuze gezien

Aanbeveling
Niet verder zoeken, prijs, service, kwaliteit, assortiment, alles ok

Extra toelichting
Gewoon een betrouwbare webwinkel, netjes te woord gestaan, afspaak=afspraak, zo hoort het, toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200009410 02-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanmorgen even op de website gekeken, was duidelijk en vandaar dat ik naar de winkel ben gereden

Service
Goed in de winkel geholpen door Jimmy, goede uitleg duidelijk de verschillen laten zien. vandaar dat wij toch tot een andere keuze zijn gevallen dus super.

Assortiment
Ruime keuze in de winkel voor bbq en accesoires.

Extra toelichting
Via internet ben ik bij allesvoorbbq.nl uitgekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Reijnders 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus en vergelijkings matereaal.

Service
BBQ was ruim binnen de tijd welke was doorgegeven.

Assortiment
Zie punt 1/ gemak

Aanbeveling
Heb al met familie en vrienden gesproken en de site bezocht.

Extra toelichting
Punten spreken eigenlijk voor zich, maar als het weer en zo gaat worden als de service van alles voor de BBQ dan kan het niet meer misgaan met BBQen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodheond 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis beslissen en er rustig over na kunnen denken en dan binnen week geleverd

Service
Goed en snel gereageerd op emails

Assortiment
Heel groot assortiment en dus volop keuze en niet maar beperkt.

Aanbeveling
Heel goed geholpen in de winkel en goed gereageerd op e-mails en aankoop.

Extra toelichting
Hebben in winkel barbeque eerst bekeken en daarna thuis rustig nagedacht of dit voor ons beste keus was I.v.m. Zelf bouwen van buitenkeuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaak010 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het product was veel goedkoper dan bij ieder ander en de volgende dag in huis!
Netjes over het verloop op de hoogte gebracht.

Extra toelichting
Zou zo weer hier iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beenham24 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super eenvoudig onderdeel gevonden, waar ik al enige tijd naar op zoek was

Service
zoals afgesproken zo ook gekregen

Assortiment
meer dan genoeg of wat te wensen is

Aanbeveling
als iemand op zoek is, zal ik dit zeker doorspelen

Extra toelichting
uitstekend en vlotte service. zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis008 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het grote aanbod met de zeer goede service en uitleg van de aangeboden bbq`s is echt super. Ik heb een mooie Weber Master Touch met GBS gekocht met de bijbehorende acc. Als je ergens een BBQ wilt kopen dan moet je dat zeker in Breda doen bij allesvoorbbq.nl !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valleedejoux 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mogelijkheid afhalen in fysieke winkel erg praktisch voor mensen die veel van huis zijn

Service
hulpvaardig bij het inladen van gekochte bbq en advies bij de aanschaf erg goed

Assortiment
gewoon lekker uitgebreid en duidelijk dmv uitgebreide catalogus

Aanbeveling
goed advies omtrent bbq en alles wat daarmee te maken heeft.
ook leuke receptenboeken aanwezig en gratis receptenbrochures

Extra toelichting
Leuke winkel en advies waarmeee je uit de voeten kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon1033 01-05-2015

Algemene score

6,7

Gemak
Ik had meer en meer gedetailleerde informatie over de bbq gehoopt/verwacht. Nu kwam het gekochte niet volledig overeen met wat ik verwacht had te kopen.

Service
In eerste instantie stond de bbq online als 'beschikbaar', deze bleek echter niet leverbaar. Daarna is me een redelijk vervangend aanbod gedaan. Er wordt wel snel gereageerd.

Aanbeveling
Gezien het gedoe wat ik gehad heb. Eerste bestelde product niet leverbaar, vervolgens een niet geheel passend aanbod, en daarna ook nog een verkeerd pakket geleverd (deze fout lag bij fabrikant).

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Miet Lemmens 30-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten en een goede beschrijving

Service
Zeker de chat-mogelijkheid is fantastisch. Voor mij was het de eerste keer dat ik iets online bestelde en ik werd zeer goed begeleid door Tim. Nogmaals mijn dank hiervoor!!!
De levering was snel!

Assortiment
Wat we nodig hebben voor een goede BBQ, vinden we bij jullie.

Aanbeveling
Zeker voor de service!

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden zeker om de hulp die ik gekregen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Reinders 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Backyard Hero 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling uitvoeren ging prima.

Service
Netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Met de actuele aanbieding een prima prijs!

Aanbeveling
Snel, klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijke website. Prima prijs-kwaliteit-verhouding. Snelle en klantvriendelijke levering. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Vannieuwenhuyse 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
chatfunctie, online bestellen, betalen aan chauffeur, allemaal super gemakkelijk.

Service
Ik ben zeer goed geholpen via de chatsessies. heb de nodig correcte informatie gekregen en een mooie prijs.

Assortiment
denk dat ze hier zowat alle buitenkeukens kunnen leveren.

Aanbeveling
gewoon doen !

Extra toelichting
Zoals je ziet, overal de maximum score, de bestelling was makkelijk, correct en de levering was ook zo, de mannen van het transport hebben de buitenkeuken geplaatst achterin de tuin, waar ik het had gevraagd. Super... nu hopen dat de dienst-na-verkoop ook zo goed blijkt te zijn, al hoop ik natuurlijk deze niet nodig te hebben :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John v Brecht 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle reacties, antwoord op de vragen. Geweldig

Aanbeveling
Keuze en support. Waarom niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Gerritesen 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke n makkelijke website.
ruime leuze in de winkels.

Service
Uitstekende service.
Kwam voor een Weber 210 Spirit Original in Doetinchem, daar bleek deze niet aanwezig maar wel in Arnhem.
In Arnhem echter ook niet aanwezig, maar de volgende dag al bezorgd in Zevenaar. Als extra gebaar kreeg ik er nog een schoonmaak set en een afdekhoes bij. Super geregeld.

Assortiment
Meer keuze kun je eigenlijk niet hebben. Zeer compleet.

Aanbeveling
Geen nadelen te noemen, dus absoluut aan te bevelen aan iedereen die ik ken.

Extra toelichting
Zie mijn motivaties boven. Mijn ervaringen zijn bijzonder goed. Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.van der Kolk 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om een keuze te maken incl. de praktische toebehoren.

Service
snel geleverd en zeer goede communicatie over datum en tijdstip van levering.

Assortiment
Zou nog beter kunnen door aan te geven welke spullen je als beginnende Weber gebruiker nodig hebt en waarom.

Aanbeveling
Aantrekkelijke prijzen en geen verzendkosten

Extra toelichting
Ik heb reeds alles gemotiveerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JansenV 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle afhandeling op de website en goede response.

Service
Product was volgens de website op voorraad, echter achteraf bleek dat niet het geval. Tijdig een mail ontvangen.
Voorafgaand op de bestelling heb ik ook een mail gestuurd. Daar heb ik nooit een reactie op gehad.

Assortiment
Breed assortiment van verschillende leveranciers.

Aanbeveling
Goede service en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Goede site, snelle response en goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ingrid2605 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van ieder gemak voorzien

Service
je wordt super geholpen ook na aanschaf via telefoon goede uitleg

Assortiment
Veel artikelen voor ieder wat wils

Aanbeveling
super betrouwbaar zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hatseflatsje 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snelle website

Service
Goede communicatie, snelle levering

Extra toelichting
Prima webshop, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea VAN DE KEER 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
had mijn bestelling vroeger dan verwacht

Service
op mijn vragen kreeg ik onmiddellijk een klantvriendelijk antwoord

Assortiment
alle gezochte toestellen waren aanwezig

Aanbeveling
was de laagste prijs die ik kon vinden. Spijtig dat ik niet op jullie offert heb gewacht om te bestellen want dan had ik nog € 10,00 minder moeten betalen

Extra toelichting
ik ben heel tevreden, ik zocht een bbcq weber en ik vond de verschillende types. Allen bleef ik wat op mijn honger zitten over de verschillen tussen de toestellen. En dat is toch wat je als leek dan wel wil weten, welk toestel past bij mij en wat is het verschil tussen? Ook al hebben ze als grill dezelfde afmetingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichaelDekker 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, simpel en een heldere toelichting.

Service
Makkelijk en op verschillende manieren goed te benaderen. Daarnaast is de hulp ook zinvol.

Assortiment
Ik zou niet weten wat ik zou missen aam het assortiment.

Aanbeveling
Naar aanleiding van mijn ervaringen werkt het zo als je zou willen.

Extra toelichting
Alles wat je van een winkel anno nu mag verwachten is hier aanwezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatih Zungur 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In enkele stappen heb je je BBQ besteld. Je geeft eenvoudig aan wat je wilt, Je betaald en een dag later heb je se BBQ in huis.

Service
De belangrijkste regel bij elk bedrijf. Kom je afspraak na! Dat heeft allesvoorbbq ook gedaan. Product besteld en volgens afspraak geleverd.

Heel eerlijk gezegd, heb ik eerst de BBQ bij de barbequeshop proberen te bestellen, maar dat was een grote uitdaging. product dat keer op keer niet werd geleverd. Dus een groot compliment voor dit bedrijf.

Assortiment
Het meest uitgebreide assortiment van Nederland.

Aanbeveling
Een bedrijf die netjes zijn afspraken nakomt, beveel ik mensen aan. Dus allesvoorbbq. Zal een mooie foto maken van de bbq en het krijgt mooie plek op facebook, met een mooie aanbeveling.

Extra toelichting
Denk dat ik genoeg heb verteld. Al met al Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnenpeggy 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super makkelijk te bestellen en geen verzendkosten super

Service
alles liep goed met bestellen en verder niemand nodig gehad

Assortiment
leuke pakketten en genoeg voorraad van het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter1954 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel een bestelling doen: geweldig toch! Heel gemakkelijk!

Service
Prima, zoals afgesproken!

Assortiment
Voldoende keuze, aan een concurrerende prijs

Aanbeveling
Gewoon om de drie bovenstaande redenen.

Extra toelichting
Duidelijke website, gemakkelijke bestelling, betaling verliep vlot en de levering was prima. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Zontrop 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte en correcte afhandeling. Zelfs in het weekend.werd snel gereageerd op een prijsaanvraag.

Assortiment
Kwaliteitsproducten een een goede prijs. Nergens een betre prijs gevonden en ik kreeg zelfs nog 4€ korting na een prijsaanvraag.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel voor 100% aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben rondom tevreden met mijn bestelling bij allesvoorbbq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews