allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martina vH 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zijn in de winkel in Arnhem geweest. Zeer kundig personeel die je goed informeren zodat je zelf een goede afweging kunt maken.

Assortiment
Winkel had vele bbq's uitgestald staan.

Aanbeveling
Wanneer alles goed is kan je alleen maar een 10 geven.

Extra toelichting
Bij de bbq hadden we ook een draaispit besteld. Net via de chat gevraagd waar deze blijft. Had binnen 5 minuten een correct antwoord. Dus ook na de aankoop blijft de service van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanievdMost 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is toch heerlijk om via internet te bestellen en dat het voor je deur afgeleverd wordt, zeker met zo'n zware betonnen BBQ. Echt top!

Service
De betonnen BBQ was niet meer op voorraad, toen kreeg ik netjes een email met de vraag of ik op de BBQ wilde wachten en zo niet kon ik m'n geld terug krijgen. Dat is nog is service!!!

Assortiment
Gewoonweg veel keus. Het is maar goed dat ik al wist wat ik hebben wilde.

Aanbeveling
Goede service, snelle service en van alle gemakken voorzien

Extra toelichting
Een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk dM1 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte registratie en bestelling

Service
Zeer goede communicatie met allesvoorbbq.nl. Klein stockprobleem werd zeer elegant opgelost! Proficiat!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Reeds meerdere malen aanbevolen.

Extra toelichting
Vlotte communicatie en zeer professionele afhandeling. Snel geleverd! Toestel vlot te monteren en werkt perfect. Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina73 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De BBQ heb ik als verrassing besteld voor mijn man. Via de chat service heb ik een exacte afleverdatum af kunnen spreken.

Extra toelichting
Snelle levering. Goede service. Uitzoeken en bestellen ging super makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjan renting 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. De volgende de dag werd ik geholpen door een medewerker via de live chat. Nog voor de bestelling was verzonden werd de order aangepast. Ik bevestiging hiervan per mail. Ik hoefde dus niets te retourneren of iets dergelijks. Dat is service!

Assortiment
Als een type bent dat houdt van:less is more, heb je hier niets te zoeken. Ik heb niet iets niet kunnen vinden. Volgens mij hebben ze echt alles voor de bbq!

Aanbeveling
Geweldig assortiment, niet duur en een service.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over alles wat ze bieden. Het assortiment, de service en de prijzen. Ik had zelf een foute bestelling geplaatst. Dit werd gelijk de volgende morgen hersteld op mijn verzoek en weer een dag later was de bestelling binnen. Top, top, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjan renting 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. De volgende de dag werd ik geholpen door een medewerker via de live chat. Nog voor de bestelling was verzonden werd de order aangepast. Ik bevestiging hiervan per mail. Ik hoefde dus niets te retourneren of iets dergelijks. Dat is service!

Assortiment
Als een type bent dat houdt van:less is more, heb je hier niets te zoeken. Ik heb niet iets niet kunnen vinden. Volgens mij hebben ze echt alles voor de bbq!

Aanbeveling
Geweldig assortiment, niet duur en een service.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over alles wat ze bieden. Het assortiment, de service en de prijzen. Ik had zelf een foute bestelling geplaatst. Dit werd gelijk de volgende morgen hersteld op mijn verzoek en weer een dag later was de bestelling binnen. Top, top, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denniusz 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site

Service
Goed en netjes geholpen met een vraag

Aanbeveling
Niks geen aanmerkingen op deze site

Extra toelichting
Ga zo door ..!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees.1969 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keuze en uitstekende uitleg over de bbq's in de winkel

Service
De pan voor het gps systeem was niet voorradig in de winkel maar werd binnen 1 dag nageleverd via post.nl

Assortiment
Grote sortering BBQ's in de winkel.

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 2nd 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig bestellen en snel in huis.

Service
alles was keurig geregeld dus geen aanspraak op de service hoeven maken

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Extra toelichting
Groot assortiment en prijs is echt veel goedkoper dan de concurrentie. Ook handige chatfunctie wanneer je de website bezoekt en een vraag hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Langeveld 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Gewoon een prima webshop, zoals het hoort !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bruno Wouters 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep prima zonder problemen.

Service
Snelle vriendelijke en behulpzame reacties.

Assortiment
Uitstekende prijs!

Aanbeveling
Op alle gebied is de bestelling prima verlopen. Dit samen met de lage prijs maakt het moeilijk om de winkel niet aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joycejoyce77 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon zoals het moet zijn

Service
Prima snelle levering en gratis hoes erbij!!

Assortiment
Precies waar ik naar op zoek was en voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice van Galen 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even zoeken op internet en jullie komen als eerste naar voren en meteen met de beste prijs

Service
Ik had een artikel bij jullie besteld en kreeg de dag erna een mail dat het product zo hard liep dat er geen voorraad meer was maar binnen twee werkdagen zou ik mijn product krijgen en dat was ook precies zo en dat vind ik nou topservice

Assortiment
Wat ik gezien heb een helehoop bbq spullen maar ik kwam maar voor een ding en die was er ook en meteen de goedkoopste

Aanbeveling
Deze winkel is echt bij iedereen aantebevelen gemak en goede service

Extra toelichting
Zoals al eerder boven geschreven ik zeg doorgaan met deze formule ik vind het top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kathaartje 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bij de bbq kreeg je een gratis hoes, die zat er helaas niet bij maar werd erg snel toegestuurd. Ook het contact per mail ging heel vlot.

Aanbeveling
erg goede en overzichtelijke site... goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

redfender 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ben zeer content over mijn product dat aan jullie besteld heb alles was goed verlopen zoals het moet zijn de puntjes op de i dank u en tot nog is daag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. Oostrom 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker achter de computer bestellen

Service
Weten in de winkel waar ze het over hebben

Assortiment
Veel keuze ook in de winkel

Aanbeveling
Al met al, goed geholpen. En prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cervelors 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Na het thuis bezorgen van de BBQ ,was de gratis beschermhoes (vermeld op het factuur) niet mee geleverd. Na dit te hebben gemeld ,per E-mail werd deze de dag nadien thuis geleverd. Prima service,en een zeer goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merckx Luc 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat vanzelf je moet niets zoeken alles is snel en gemakkelijk te vinden

Service
Eerlijke prijzen en snelle levering

Assortiment
Ik had direct gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Zoek je iets voor de BBQ dan is deze web winkel de perfecte manier

Extra toelichting
Snel, gemakkelijk, juiste prijs, overzichtelijke webwinkel en nog veel meer. De webwinkel van allesvoorbbq een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fordie 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis bestellen

Service
zaterdags bestelt, zondags mail dat het bestelde er niet meer was maar dat het zo snel mogelijk zou komen kon 2 a 3 werkdagen duren, woensdags bestelling al in huis.

Extra toelichting
super service, super snel en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Big_bordje 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E-bbq'er 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Technische specificaties op website kunnen beter. Ze zijn wat lastig te vinden (ver naar beneden scrollen) en oppervlakte grillplaat ontbrak.

Service
Er viel over de prijs te praten, wat in enige korting resulteerde. Vriendelijke mailwisseling daarover.
Snelle levering. Bezorgen in een dag bleek wat te ambitieus, zaterdag besteld, woensdag in huis. Voor mij geen enkel probleem, zou het alleen niet beloven op de website.

Assortiment
Veel keus en concurrerende prijzen

Aanbeveling
Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannekeloos 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bbq hoeft niet duur te zijn. Alles voor de barbeque.nl helpt je hiermee! Eerlijke prijzen voor topprodukten. En het wordt nog gratis gebracht. Dat is hun kracht!,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaaplinda 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site waar je een goed overzicht hebt.

Service
Gewoon de afspraken nakomen en dat was genoeg.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Alles voor een heerlijke bbq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden Belgische klant 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dromend van een degelijk gasbbqtoestel vanuit de tuinzetel besteld

Service
's anderendaags al geleverd en correct geïnformeerd over de leveringsperiode. Zeer vriendelijke chauffeur / afleveraar.

Assortiment
wij vinden alvast onze gading

Aanbeveling
aan iedereen, want de service kan niet beter voor deze eerste maal dat we bestelden

Extra toelichting
We bestellen vanuuit onze luie tuinzetel, al dromend van een degelijk gasbbqtoestel. We sluiten de bestelling af en 'sanderendaags wordt het toestel correct zoals afgesproken geleverd. Alles netjes zoals het hoort en afgeleverd door een vriendelijke en behulpzame chaufferur. Bedankt voor de correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellooman 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website.

Service
bestelling kwam maar niet uiteindelijk gebeld bleek mijn creditcard geen connectie met mijn bestelling te zijn. volgende dag bestelling in huis met excuses

Assortiment
prijs af en toe te hoog maar ja weber he.

Aanbeveling
voor een ieder die een weber bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlasakker 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en direct duidelijk dat het op voorraad was.

Service
Supersnelle levering; de volgende dag al in huis. Goedkoop, plus een originele hoes voor de bbq cadeau.

Assortiment
Zeer grote keuze en alles op voorraad.

Aanbeveling
Heldere website, groot assortiment, supersnelle levering en last but not least goede voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan van Gastel 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website dankzij goede chat ook makkelijk besteld

Service
Uitstekende service, goed contact geen enkel probleem bij niet voorradige zaken.

Assortiment
Goed assortiment, alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Zeker, geweldige prijs en zeer goede en snelle service.

Extra toelichting
Geweldige ervaring. Hele nette service en goed geholpen. Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shann 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn bestelling was er de volgende dag al, top! Enige min puntje was dat er op de doos stond wat er in zat, het was een vaderdag kado, hij nam het pakketje aan en zag meteen wat er besteld was. Een andere minpuntje vond ik dat er geen factuur aanwezig was. Maar de snelheid van de bezorging en goede verpakking maken het goed.

Assortiment
Ruime keuze en zeer scherp geprijsd vergeleken met andere webshops.

Extra toelichting
Super snelle bezorging, goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd weijden 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering en gunstige prijzen.

Extra toelichting
Wij hebben een weber gekocht met een afdekhoes. De afhandeling ging super en was binnen de afgesproken termijn geleverd voor een gunstige prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Duinkerke 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, en het fijnste wad de aanbevolen artikelen bij het bestellen

Service
Snelle levering!

Assortiment
Goed aangeven en volledig

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Extra toelichting
Top service en erg tevreden, we hebben al heerlijk gebakken op de bbq

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoyceR1988 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg tevreden over de site van allesvoorbbq.nl
Ik vond direct wat ik zocht. Duidelijke lay-out en je kunt je zoekopdracht steeds meer specificeren.

Service
Super service! Doormiddel van de livechat had ik direct antwoord op al mijn vragen. Dit voorkomt onnodig zoekwerk of telefonisch contact opnemen. Erg vriendelijke medewerkers ook, geen robot computergestuurd programmaatje, top!

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor de aanschaf van mijn eerste houtskool barbecue heb ik snel en voordelig op de allesvoorbbq.nl site gevonden.
Ik koos voor het Weber bbq pakket, ideaal en een koopje.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan familie en vrienden aanbevelen. Ik heb geen nadelen ondervonden.
Zelfs toen er tijdens de montage wat stuk ging kreeg ik nog geen 2 dagen later een vervangend onderdeel, super service! Wat wil een klant nog meer?

Extra toelichting
Gewoon in 1 woord super! Hier kunnen vele internetshops nog wat van leren, vooral de service is geweldig. Je voelt je als klant gewaardeerd, het gaat hier niet alleen om verkopen maar bovenal om een tevreden klant, dat merk je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther de Ligt 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Al gedaan! Super tevreden over mijn aankoop, info, website, prijs-kwaliteit! Tevreden blije klant

Extra toelichting
Gewoon kei tevreden! Heb jullie al aanbevolen, zie bovenstaand! Goede service, informatievoorziening, assortiment. Levering binnen 24uur! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Engbers 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel zaken te vinden via de structuur van de site

Service
Thuis bezorging, ook van kleine zaken. En dan nog gratis ook.

Assortiment
Evt nog uitbreiden met grotere hout brokken tbv rookoven. En dan liefst met alle soorten, zodat je de recepten van Weber kan volgen.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande punten.
Assortiment is bredere en dieper dan de winkels hier in Zuid Limburg en de grensstreek met België en Duitsland.

Extra toelichting
Zie hierboven Locatie toevoegen in Parkstad, met een link in het grensgebied naar België & Duitsland. Afzet gebied Parkstad / Heuvelland / Maastricht / Aken / Genk / Hasselt / Maasbree.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

remonmarion 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
klantvriendelijk via chat en telefoon

Assortiment
wat ik zocht, is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Perfect in alle opzichten

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludlum 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je zoekt in 1 (web)winkel. Overzichtelijk en dus makkelijk vindbaar. Bestellen is een fluitje van een cent..

Service
Via de live-chat contact gehad. Mijn vraag werd vriendelijk, duidelijk en afdoende beantwoord. De beloofde levertijd werd bij 3 afzonderlijke bestellingen geheel waargemaakt. Voor 2 opgestuurde duurdere artikelen artikelen hoefde ik niet bij te betalen ! Ongeacht de aanschafprijs geen verzendkosten.
Een (dure) gratis hoes bij de bbq en een bakplaat met riante korting.
Hulde !

Assortiment
Zoals al aangegeven alles wat je zoek is in deze (web)winkel te vinden. Geen shop-hopping, hier vind je het. En tegen scherpe concurerende prijzen, zonder bijkomende of verrassende verzendkosten.
Voor mijn nog toekomstige bbq artikelen.... die gaan hier aangeschaft worden !

Aanbeveling
Geen vraagtekens. Ongetwijfeld een een prima shop.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, snelle levering zonder bezorgkosten. Kwaliteitsartikelen, allemaal hier in de shop te vinden en een prima service. De gratis en met fikse korting bijgeleverde artikelen overstegen de concurrentie. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH01 28-06-2015

Algemene score

6,7

Gemak
Rondzoeken via internet was niet handig, zie onderstaande opmerking

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers, die ook kundig zijn,

Extra toelichting
Voor hetzelfde product trof ik verschillende prijzen aan. Prijs op de site: 279 euro, via "beslist" was de prijs 249 euro en als er via samengestelde pakketten gezorgd werd een bedrag rond de 241 euro. Verwarrend dus

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

TuxZus 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is gemakkelijk op de website. Alles is overzichtelijk en goed te vinden. Ook bijbehorende producten worden duidelijk aangegeven.

Service
Helaas was mijn bestelling niet onbeschadigd aangekomen. Dit werd perfect opgelost door de klantenservice.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alles verloopt netjes. Van bestellen tot een defect. Prima service, top webshop!

Extra toelichting
Dit is een webshop zoals ervoor mij velen mogen zijn. Makkelijk te vinden producten, snelle levering en ook snelle reactie en nieuwe levering bij een defect. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martnb 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen ging makkelijk.

Service
Product kwam snel binnen.

Aanbeveling
Goedkoop, geen verzendkosten, product kwam snel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Koning 28-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij zijn in de winkel in Arnhem geweest en op de website stond dat de bbq die wij wilde op voorraad was. Maar hij bleek uitverkocht te zijn. Toen in de winkel de bestelling gedaan en werd een paar dagen later thuis bezorgd.

Service
Ik werd in de winkel goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomass1 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles snel en makkelijk te vinden

Service
Ik was vergeten mijn huisnummer op te geven en daar kreeg ik een mailtje over en binnen 2 minuten was het geregeld en het pakketje verstuurd

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
goede prijs
goede service
makkelijk te navigeren website

Extra toelichting
goede prijs goede service makkelijk te navigeren website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 23091972 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon vanaf de bank bestellen, super.

Service
Super, en een snelle levering.

Assortiment
Veel en vaak nog goedkoper , dan in de winkel.

Aanbeveling
Alles wat we besteld hebben, zijn we super tevreden over.

Extra toelichting
Als we weer wat nodig zijn, bestellen we zeker , weer bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Cooper 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles prima te doen vanaf de laptop. Super overzichtelijk gesorteerd waardoor ik snel en makkelijk vond wat ik zocht. Andere sites zijn vwb bbq's niet volledig qua informatie voorziening. Avbb wel

Service
Logistiek goed opgelost. Snelle levering en toen de vrachtwagen niet over de brug paste werd ik gebeld. Ipv dat de bbq retour ging kon ik deze direct ophalen waar de vrachtauto 'vast' stond en had ik mijn bbq op tijd voor het examenfeestje van mijn zoon! :-)

Assortiment
Bijzonder uitgebreid met veel accesoires. En lekker veel op voorraad

Aanbeveling
Beste bbq site in nederland. Uitgebreid en aanwezig assortiment. Maar bovenal goede specificaties, uitleg over wat belangrijk is in je keuze. Aanrader voor iedereen op zoek naar een bbq die bij je past.

Extra toelichting
Beste bbq site in nederland. Uitgebreid en aanwezig assortiment. Maar bovenal goede specificaties, uitleg over wat belangrijk is in je keuze. Aanrader voor iedereen op zoek naar een bbq die bij je past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walpot.G 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
De service is perfect, je wordt bijzonder goed en snel geholpen met alles wat er voorvalt.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Huizenga 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was makkelijk te vinden op de site met heldere uitleg

Service
Snelle en duidelijk mails en de levering was super snel

Assortiment
Alles wat we nodig hebben is aanwezig.. zeker voor een volgende keer.

Aanbeveling
goed assortiment etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Wetten 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk de producten te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles voor de bbq en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbq liefhebster 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een goede en overzichtelijke site.

Service
Vond het jammer dat mijn vraag via de chat niet correct beantwoord was.

Assortiment
Alles voor de bbq. Tenminste alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Na veel speurwerk waren ze gewoon de goedkoopste

Extra toelichting
Prijs kwaliteit toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Johanna020 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Snelle bevestiging

Service
Hoes was niet meegeleverd, de klantenservice gemaild en supersnelle reactie dat deze nageleverd zou worden. Inmiddels ook de hoes binnen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prima webwinkel, duidelijke communicatie

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, duidelijke bevestiging, snelle bezorging en supersnelle behulpzame klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieron mosch 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website en eenvoudig bestel procedure

Service
er wordt gewoon gedaan wat ze beloven

Assortiment
ik zelf heb een weber bbq nog nergens zo groot assortiment gezien van weber producten

Aanbeveling
als je war voor bbq nodig hebt moet je gewoon hier zijn

Extra toelichting
ze doen gewoon wat ze beloven en er is een waanzinnig groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.K.109 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet super makkelijk bestellen. En via mail update over bevestiging en voortgang

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Enige min puntje is dat de levering langer duurde omdat de producten niet op voorraad waren.

Assortiment
Alles wat je bedenken kunt is te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger511 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online bestellen

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Waarom niet?

Extra toelichting
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews