allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Breakertje 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke internetsite, makkelijk te bedienen en overzichtelijk

Service
Snelle en vriendelijke service

Assortiment
Op BBQ gebied uitgebreid met een goede beschrijving

Extra toelichting
De aankoop is eenvoudig te bestellen en zonder problemen verlopen door de goede zorg vanuit Allesvoorbbq

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Van Beek 09-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede voorlichting gekregen. De verkoper nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden.
Prima service, ook voor wat betreft de nalevering van een product dat niet voorradig was in de winkel

Assortiment
Mooi ingerichte winkel, volgens mij ook compleet.

Aanbeveling
Door de manier waarop wij zijn geholpen, zullen wij deze winkel ook bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pawikan 09-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via e-mail had ik binnen vijf minuten antwoord op een vraag. Dit is echt bijzonder. In de winkel overweldigend aanbod en adviseur heeft kennis van zaken. Nette opbouw en goed overzichtelijk. Dit weerhoud mij ervan om in een tuinwinkel te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bogardius 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de webshop alles besteld en via de chat functie ben ik zeer goed geholpen. Deze heeft het hele bestelproces in behandeling genomen

Service
Service was top, de levering al de dag erna en vooral de ondersteuning na de order was goed. Altijd bereikbaar en iedereen was op de hoogte van de afspraken

Assortiment
Voor mij uigebreid genoeg, alles was te vinden mbt bbq onderdelen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Bestelling plaatsen ging er makkelijk, contact en levering erna ook uitmuntend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Krouwel 09-07-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele duidelijke uitleg gehad over de verschillende type BBQ's. Werd echt de tijd genomen.

Assortiment
Veel verschillende modellen.

Aanbeveling
Leuke winkel met een mooi assortiment en vriendelijke werknemers.

Extra toelichting
Super goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoljaL 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het prooduct was makkelijk vindbaar op de website, en met een paar simpele klikken was de bestelling compleet.

Service
Keurig op tijd is het product bij ons afgeleverd. Netjes en stevig verpakt.

Aanbeveling
Allesvoorbbq.nl maakt waar wat het zegt. De website is makkelijk te gebruiken en de service is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Hermens 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Zoeken de beste prijs voor

Assortiment
Grote keus bbq, en smokers

Aanbeveling
Prettige winkel om te kopen

Extra toelichting
Ben goed geholpen met een Prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berberr9 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is gebruiksvriendelijk. Ik hoefde niet meer gegevens achter te laten dan noodzakelijk was. Het bestelproces was eenvoudig. Misschien zou het toevoegen van Afterpay nog een extra service voor jullie kunnen zijn.

Service
De bestelling die ik had gedaan, was zeer snel binnen. Het was niet nodig om te retourneren.

Assortiment
Mooi uitgebreid assortiment, duidelijk beschrijving van de producten.

Aanbeveling
Zeer tevreden met de gebruiksvriendelijkheid van de website

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van dit product. De site was overzichtelijk en het betalingsproces verliep vlot. De bestelling werd de volgende dag al bij mij thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sombroek 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk proces op de website

Service
snelle afhandeling

Assortiment
ruime sortering voor weber bbq

Aanbeveling
niks op aan te merken

Extra toelichting
fijne website, snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam picnic belgie 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering, bevestiging via mail, daarna telefonische bevestiging met leveringsdatum, op de dag zelf 1/2u vooraf telefoontje met aankomst, zo hoef je niet de ganse dag thuis te blijven wachten

Aanbeveling
voor de vriendelijke bediening, snelle service

Extra toelichting
dit was de eerste keer dat ik via bbq.nl iets kocht, en ben heel tevreden, levering inderdaad binnen de 24u. De levering wordt ook opgevolgd, je voelt je klant, ze houden je op de hoogte van je bestelling. Wij hebben een bbq boretti gekocht en daar was een gratis hoes bij, bleek bij levering dat deze niet meegeleverd was, omdat er geen meer in voorraad waren, er werd mij beloofd dat deze met de post zou nageleverd worden, en inderdaad 10 dage nadien werd deze met de post geleverd. prima!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Peet uit Naaldwijk 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De go anyware is een compacte BBQ welke ik ga gebruiken tijdens het kamperen

Service
Bij aanlevering bleek er een beschadiging op de deksel van de BBQ te zitten. Binnen een aantal dagen kreeg ik een nieuwe deksel toegestuurd zonder "moeilijk" te doen.

Assortiment
Er is een ruime keuze in het Weber assortiment, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Met een gerust hart kan ik alles voorBBQ.nl aan bevelen bij belangstellenden.

Extra toelichting
Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn internetaankoop bij allesvoorBBQ.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John & Henny 07-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een duidelijke en overzichtelijke website die ons inspireerde om zelfs op zondag de winkel in Utrecht te bezoeken.

Service
Netjes en correct behandeld. Vanwege drukte wel even moeten wachten, maar men nam daarna voor ons, net als de andere klanten, voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen en een eerlijk advies.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment van de bekende merken. Naast de BBQ's zelf ook zeer ruim gesorteerd met allerlei aanvullende opties.

Aanbeveling
Als je hier geweest bent en niet slaagt stop dan maar met verder zoeken.

Extra toelichting
We zijn erg blij dat we de moeite genomen hebben om deze winkel te bezoeken. Naast het goede advies ook concurrerende prijzen en veel aantrekkelijke (combi) aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FerdivdL 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne grote winkel en voorraad te zien op de website.

Service
Werd perfect geholpen door de medewerker die de betreffende dag aanwezig was. gaf antwoord op al mijn vragen en vertelde in alle rust de tips en tricks van de bbq.

Assortiment
ze hebben veel spullen en het meeste ook op voorraad.

Aanbeveling
Als je zelf een goede ervaring hebt gehad waarom zou je het dan niet aanraden bij anderen?

Extra toelichting
een bezoek waarin ik veel extra kennis heb opgedaan tijdens het kopen van een kado voor iemand anders. i zou hier zo weer terug komen voor andere spullen voor de bbq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR2015 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de winkel niet leverbaar, betalen en wordt netjes thuis bezorgd

Service
Erg leuk personeel en prima service!!!

Aanbeveling
What you ser is what you get👍👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brandenburg1964 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
totale aankoop ging super

Service
zeer goed geholpen door de jongens daar zeer betrokken personeel

Assortiment
Als je het hier niet vind vind je het nergens

Aanbeveling
zal ik zeer zeker doen

Extra toelichting
Gewoon een top zaak met de juiste mensen en verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emme1558 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige site

Service
On line super nel en klant vriendelijk geïnformeerd over de levertijd die achteraf veel sneller was dan verwacht.

Assortiment
Voor de cadac tot nu toe alle aanvullingen kunnen vjnden.

Aanbeveling
Zou allesvoorbbq zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Voor de tweede keer super snel het bestelde geleverd gekregen. Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pasxal 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goed, verkoper was erg behulpzaam

Assortiment
ruime keus in alle prijsklasse is er wel iets

Extra toelichting
We zijn naar Breda gereden en konden lekker voor de deur parkeren. Ideaal! Eerst op ons gemak rondgekeken en daarna kwam de verkoper ons helpen. Was deskundig en behulpzaam. Wij wilden een inbouw bbq en hij heeft netjes voor ons de bbq opgemeten zodat we thuis al aan de slag konden. Was niet op voorraad maar de volgende dag konden we hem al komen halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rveijsden 06-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle bbq's stonden klaar, gratis parkeren voor de deur. Alles direct te leveren.

Service
Mooi pakket samengesteld voor goede prijs

Assortiment
Zeg BBQ en hier heb je het

Aanbeveling
Alles beschikbaar in de winkel. Complete bbq-ervaring

Extra toelichting
Alle bbq's zijn te zien in de winkel, ruim opgezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie4 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

Service
Goed chat contact gehad met medewerker, duidelijk informatie gekregen

Assortiment
Veel keus, duidelijk en makkelijk zoeken

Aanbeveling
Goede service, duidelijk en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 1963 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben langs de winkel gegaan in Breda, info gekregen en besteld, prima.

Service
Omdat het bestelde artikel niet op voorraad was bij de leverancier (Cadac) heeft het wat langer geduurd, ik ben goed op de hoogte gehouden en heb ook een goed alternatief aangeboden gekregen toen het artikel helemaal niet leverbaar meer bleek te zijn

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krush 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niks is makkelijker dan online bestellen!

Service
telefonisch contact kan beter. Heb 2 dagen meerdere keren moeten bellen voor ik iemand aan de lijn kreeg.😢

Assortiment
genoeg keuze.

Aanbeveling
snelle levering, goede service.

Extra toelichting
Had een klein probleem bij mijn bestelling. Na meerdere keren gebeld te hebben kreeg ik iemand aan de lijn. Daarna was alles heel snel geregeld en in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin333 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke pagina's snel gevonden wat je wilt hebben en snel gekocht

Service
vandaag bestelt morgen in huis (of overmorgen maar toch snel)

Assortiment
je zoekt voor bbq bij elkaar.

Aanbeveling
beste prijs kwaliteit garantie die ik kon vinden.

Extra toelichting
makkelijke site, makkelijk kopen, aan de deur bezorgt, prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbqmen 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en met afrekenen wijs alles zich vanzelf

Service
Eventuele onduidelijheden direct via de live chat helder gemaakt. Super snel, duidelijk en vriendelijk.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Duidelijk, vriendelijk en correcte behandeling. Overzichtelijke website en na bestelling alle gegevens via mail binnen. Ook de status en het op de hoogte houden van de bestelling zeer zeer netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hitte15 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supersnel besteld zonder bezorgkosten.

Service
Ik kreeg geen mail wanneer mijn artikel zou worden bezorgd. Na telefonisch contact werd mij uitgelegd dat er een fout was opgetreden bij het weergeven van de track &trace code. Maar er werd mij wel meegedeeld dat ik het pakket dezelfde dag ging ontvangen.

Assortiment
Artikel was direct voorradig.

Aanbeveling
De hele afhandeling was prima dus ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud Schutte 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkt goed en helemaal niet omslachtig.

Service
De levering was SNEL-SNEL-SNEL (!) en werd goed aangekondigd. De volgende dag had ik het al in huis!

Assortiment
Alles en veel voorradig!

Aanbeveling
Wat "heet" aanbevelen!? Gewoon hier kopen.

Extra toelichting
Ik beveel jullie warm aan om alles voor de barbecue te kopen bij....allesvoorbbq.nl! Levering is snel en ze zijn het voordeligst? Wat wil je nog meer? Vlees! ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 15 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling kan geheel online worden verwerkt en vragen kunnen ook telefonische behandeld worden. De telefonische bereikbaarheid is uitstekend. Ook voor mensen die zelf werken.

Service
De bestelling wordt in handige kratten geleverd. Daarbij wordt alles kant en klaar afgeleverd. Ook het ophalen was kinderlijk eenvoudig.

Assortiment
Prima assortiment die verder gaat in variatie die men meestal zelf kiest voor een bbq. De kwaliteit was meer dan goed en is bijvoorbeeld totaal niet vergelijkbaar met supermarktkwaliteit.

Aanbeveling
Reeds aanbevolen aan een kennis. Zoals ik heb begrepen zal de bestelling volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boretti2015 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en bestelling was prima te maken.

Service
Na bestelling ontvingen wij bevestiging. Na bevestiging de uitleg over tracking system. De aflevering was zo snel- inderdaad de volgende dag - dat wij het tracking nummer niet ontvingen, maar het bestelde product netjes bij de buren was afgeleverd. De koerier heeft netjes gebeld om dit te melden en aan te geven bij welke buren precies. Dit werd enorm door ons gewaardeerd. Prima afhandeling.

Assortiment
zeer tevreden over het assortiment - voor ons was alles op voorraad.

Aanbeveling
Ja wij bevelen Allesvoorbbq.nl zeker aan bij vrienden en familie vanwege de goede ervaring.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over aflevering, gebruiksvriendelijkheid van de website, de voorraden waardoor bestellingen zeer snel kunnen worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopjesjager69 05-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via de chat de mogelijkheden besproken en daarna zo ophalen in de winkel

Service
Netjes in de auto gezet. En ook even een touwtje om de kofferbak dicht te houden.

Extra toelichting
Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn121 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Men houdt je goed op de hoogte. Bestelling is geleverd zoals beloofd.

Assortiment
Ruim assortiment. met goede prijzen.

Aanbeveling
Ik ben altijd heel kritisch wat betreft online aankopen/ online winkels. Deze beveel ik zonder problemen aan.

Extra toelichting
prima site. alles keurig volgens afspraak verlopen. Altijd lekker om te weten dat er een fysieke winkel achter zit voor het geval er onverhoopt toch problemen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert en Jannie 05-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site was erg makkelijke te vinden. Gebruikersvriendelijk ingericht.

Service
De winkel in Utrecht is goed bereikbaar met gratis parkeren. Wij werden er op vrijdag 26 juni 2015 welkom geheten en erg klantvriendelijk geholpen.
De verkoper attendeerde ons dat er een speciale (weekend)aanbieding was van de Weber Spirit E-320 Premium GBS Systeem. Wij hebben deze BBQ gekocht vanwege de fantastische aanbieding of zoals de verkoper zij een deal van once in a liftime.

Aanbeveling
De winkel was erg goed uitgerust met diverse merken BBQ/buitenkeukens en BBQ-benodigheden. Wat ons wel opviel was dat er op de uitgestalde BBQ/buitenkeukens geen prijskaartjes zaten. Wij hebben hier de verkoper op geattendeerd die ons vervolgens liet weten dat hij hier mee bezig was.

Extra toelichting
Met de doos thuisgekomen zijn wij meteen met het monteren van diverse onderdelen gestart. Wij ons daarbij opviel is dat alle onderdelen keurig verpakt waren (geen beschadigingen) en de de montagehandleiding goed te volgen was. Zonder problemen hebben wij dan ook de Weber in elkaar gezet. Vervolgens hebben wij er in 10 liter gasfles bijgekocht (niet verkrijgbaar bij Alles Voor BBQ). Deze grote fles van circa 15 kilogram past uitstekend op het plateau en het flexibele afdekscherm van de Weber. Kortom, keurig uit het zicht. Inmiddels hebben wij de Weber al een paar gebruikt tot volle tevredenheid van alle eters en gebruikers. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze aankoop en bevelen wij deze BBQ van harte aan. Met vriendelijke groet, Bert en Jannie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjongejonge 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk online te bestellen. En snel in huis.

Service
alles was snel thuis bezorgd. Daarnaast geen verzendkosten en voor mijn producten was het de goedkoopste.

Assortiment
Alles wat ik nodig had, was er. Uitgebreid Weber assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment, duidelijke service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mark haarhuis 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was eenvoudig om het juiste product te vinden en de bijpassende accesoires.

Service
De levering was zoals vermeld op de website zeer snel.
Ook het toevoegen van een bruikbaar gratis accessoire is een groot pluspunt

Assortiment
Alle grote merken barbecues zijn te vinden in het brede assortiment.

Aanbeveling
Door het ruime assortiment, de snelle levering en de scherpe prijs zal ik anderen zeker deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fransoos 80 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is overzichtelijk en gemakkelijk

Service
De eerste zending was niet compleet zonder uitleg. Om vraag voor uitleg werd geen antwoord gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

jean paul kool 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal om via de chat vragen te kunnen stellen :-)

Service
Besteld en afgeleverd. De bezorger belde zelfs toen hij voor de deur stond om te vragen bij welke buurman hij het pakket moest achterlaten.
Helemaal top

Assortiment
alles voor de bbq

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
We zijn met ons gezin zeer tevreden. Hebben allemaal gespaart voor onze Boretti Carbone. Helaas was de hoes zo erg in trek dat deze nageleverd wordt. Maar weer via de chat op de hoogte gebracht en als het goed is morgen avond geleverd. Zou wel heel leuk zijn als we ook nog alles terug kunnen winnen. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verbaal 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is makkelijk terug te vinden op de site. En bij vragen kun je ze direct stellen via de live chat. Super makkelijk en je keuze maken gaat zo makkelijker.

Service
Prima. Ik was mijn huisnummer vergeten en dit is netjes opgelost. Snelle levering en een snelle raectie bij vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArieGato 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er was een beschadiging aan één van de platen van de barbecue. Na zeer snelle reacties kreeg ik contact van de fabrikant en werd alles snel afgehandeld.

Extra toelichting
Alles is snel geleverd en een uitstekende en vriendelijke nazorg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vliegene 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
SNEL BESTELD, SNEL GELEVERD

Assortiment
ZEER UITGEBREID

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sdoorn 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik koos een barbecue die volgens de site nog bestelbaar was. Deze bleek echter uitverkocht. Kan uiteraard gebeuren op drukke dagen (en als de website beheerder dit niet snel genoeg op pikt). Kreeg echter een zeer goed alternatief aangeboden!

Service
Er werd goed met me mee gedacht toen de barbecue uitverkocht bleek te zijn. De medewerker was zeer vriendelijk en kwam de gemaakte beloftes na

Assortiment
Ruim assortiment voor goede prijzen

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede service, snel geleverd

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden. Jammer dat de bbq die ik had gekozen er niet meer was, maar gelukkig werd er een goed alternatief geboden en werd alles netjes op tijd, vlak voor de hittegolf geleverd, waardoor ik heerlijk kon bbqen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Segers 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel een bbq bestellen die de dag erna geleverd word !! Life couldnt be better !!

Service
Snel een paar keer over en weer mailen voor de scherpste prijs van het net !!

Assortiment
Gewoon alles !!

Aanbeveling
In d

Extra toelichting
al reeds paar keer gedaan !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krekel 43 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle levering.
Persoonijke contact

Extra toelichting
We hebben een mooie outdoorchef bbq gekocht. Zeer tevreden over de snelle levering, alles keurig verpakt. Product bevalt ook prima. Kortom goede keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton64 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een duidelijke website, je wordt goed door het hele proces begeleid.

Service
Bij de levering zat één onderdeel niet, na een chat met één van de medewerkers werd deze de volgende dag alsnog afgeleverd.

Assortiment
Alle BBQ's en accessoires voor een hele goede prijs.
Als je een BBQ zoekt kun je hier terecht incl de onderdelen en accessoires.

Aanbeveling
De naam zegt het al, "Alles voor de BBQ".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDH0029 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Great BBQ, works perfectly, very happy!!

Service
Quick delivery and easy to setup

Assortiment
Fantastic range, and great prices

Extra toelichting
Great product, great service. BBQ works fantastically and we are extremely happy with it. Already getting much use!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willems Eddy 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Het ging supper gemakkelijk en zeer snel thuis geleverd !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave2014 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen overzichtelijke website. Ook creditcardbetalingen mogelijk.

Service
Volgende werkdag in huis!

Assortiment
Groot assortiment en keuze uit artikelen in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Geen problemen met deze website ondervonden. Top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jordy19861986 04-07-2015

Algemene score

6,2

Gemak
ondanks besteld te hebben op internet, waren de bestelde producten niet op voorraad toen ik deze kwam afhalen in doetinchem

Service
vrijdags opgehaald, echter 1 product niet aanwezig, deze zou uiterlijk maandag binnenkomen. Dinsdags weer geweest, toen bleek het product alweer aan de kassa verkocht te zijn ondanks dat ik eerder dit product besteld had. In de winkel een oplossing afgedwongen, nu eenn duurder product meegekregen.

Aanbeveling
eerst de logistiek en service verbeteren! dan zou het een goede winkel kunnen worden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Geert Andries 04-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerst contact genomen met klantendienst via chat zodat we zeker waren dat artikel op voorraad was

Service
snelle levering zoals afgesproken

Assortiment
zeer volledig

Aanbeveling
goedkoopste en snelle levering

Extra toelichting
zeker een internet winkel waaar ik nog aankopen ga doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Smedts 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Hele duidelijke website,vooral produktreviews vind ik belangrijk.

Assortiment
Echt alles voor de barbeque. en goede acties

Aanbeveling
Hebben alles wat je nodig hebt voor een goede prijs, en snelle (gratis) levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Kestelyn 04-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wij zijn in de winkel te Breda geweest: -perfecte bereikbaarheid, parkeergelegenheid voor de deur -duidelijke productopstelling en prijsinfo -vriendelijk, vakkundig en niet opdringerig advies -hulp bij het inladen van de toch wel grote doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVM 0083 04-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website op www.allesvoorbbq.nl

Service
In de winkel goed geholpen, zeer duidelijk en overtuigend advies gegeven. met kennis van zaken

Assortiment
Zeer ruim assortiment, met veel keuze aan bbq`s en accesoires

Aanbeveling
Ik zal zeker iedereen aanbevelen om naar allesvoorbbq.nl

Extra toelichting
via internet gezocht op de meest interessante aanbiedingen, zo uitgekomen bij allesvoorbbq.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Dupont 04-07-2015 In de winkel gekocht
In Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Heel veel keuze in de winkel. Alles netjes en proper.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel nu al aan aan anderen. Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Zeer goede uitleg gekregen van de winkelier zodanig dat het me heeft vergemakkelijkt in mijn keuze. Ook de uitleg over de accesoires was geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews