allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2989 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Groot assortiment, vlotte service, mooie aanbiedingen

Service
Vlotte en snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Veruit de goedkoopste en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac Engelen 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle bezorging, goed verpakt

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hako 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aantrekkelijke en duidelijke website

Service
Snelle levertijd en goede communicatie daarover

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne en overzichtelijke site

Service
Hele snelle bezorging!

Assortiment
We hebben goed research gedaan naar de bbq. Jullie hebben een uitgebreid assortiment en waren daarnaast (in het type dat wij zochten) veruit de goedkoopste!

Aanbeveling
Geen problemen gehad, alles verliep uitermate soepel.
Overzichtelijke site, makkelijke betaling, snelle en goede bezorging en de goedkoopste! Wat wil je nog meer?! Heb daarom ook geen verbeter punt, want alles is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt met een medewerker chatten die je goed te woord staat.

Service
In 1e instantie de verkeerde keuze gemaakt en binnen enkele minuten de verandering door gebracht

Assortiment
Misschien teveel keus?

Aanbeveling
Prima geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien vd B 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via jullie site gaat geweldig, gemakkelijk en snel.

Service
Geweldige service,en beslist een aanrader voor iedereen. Ook telefonisch goed en correct bereikbaar.

Assortiment
Jullie hebben een geweldig assortiment. Alles maar dan ook alles wat je nodig hebt voor een perfecte BBQ. Ook hebben jullie de goedkoopste,en de beste prijs.
Geweldige aanbiedingen die geen ander kan leveren.
Kortom als we wat dan ook nodig hebben voor een geslaagde BBQ dan zijn ze bij jullie aan het goede adres. Ik zal jullie dan ook altijd aanbevelen.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande is er eigenlijk niets meer aan toe te voegen.

Extra toelichting
Als jullie zo door gaan dan houden jullie zeker de klandizie. In een woord geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hein 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
Zeker de live chat is handig en snel

Assortiment
Zeer compleet!

Aanbeveling
Goede service, snelle levering. Compleet

Extra toelichting
Net niet de goedkoopste, scheelde 1 % met alle andere die ik kon vinden. Dit betaald zich echter ruimschoots terug dankzij de service, snelheid en compleetheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veltjem 17-07-2015 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooi overzicht

Service
deskundig

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
deskundig en veel vergelijk

Extra toelichting
deskundig, groot assortiment, voordelig, en parkeergelegenheid voor de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krats 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed toegankelijke website

Service
Snelle levering en conform afspraak

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goed assortiment, prijsstelling meest gunstig met daarbij gratis afdekhoes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Produkt is op gemelde tijd afgeleverd.

Assortiment
Ik heb nog niet veel van uw assortiment gezien, maar wat ik gezien heb was behoorlijk.

Aanbeveling
Ik zal jullie winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan met de goede en eerlijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornarie 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima overzichtelijke webshop waar je makkelijk kunt bestellen

Service
op tijd geleverd

Assortiment
assortiment voldoende voor one stop shopping v.w.b. BBQ

Aanbeveling
Als alles goed gaat kun je niet anders dan deze aanbevelen.

Extra toelichting
motivatie reeds aangegeven bij de diverse vragen. minpuntje gebruikersnaam niet zichtbaar in account

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markgeldrop 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker op de bank bestellen
Fijne duidelijke site

Service
Nou een niet aangekomen of gestolen bbq
Een fout van postnl
Netjes opgelost en nieuwe toegestuurd

Aanbeveling
Zou aan iedereen aanraden

Extra toelichting
Ben zeer tevreden Zeker na de oplossing met bezorging postnl Dus hier wordt zeker meer besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Verschuren 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke showroom met verschillende modellen per merk en vele accessoires.

Service
Professioneel advies door personeel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor een aantal topmerken. Accessoires zijn in vele soorten aanwezig.

Aanbeveling
ik zou deze aanraden bij familie, vrienden en overige bekenden.

Extra toelichting
Allesvoorbbq.nl combineert een ruim assortiment en deskundig advies met een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sebastianbraem 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in een paar klikken heb je een groot aanbod van BBQ

Service
corretcte afhandeling van de bestelling

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prijs kwaliteit TOP

Extra toelichting
is niet moeilijk om hier jouw keuze te vinden van BBQ en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeNi 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekende website, prachtige winkel (Breda) en vriendelijk en coulant personeel.

Service
Prima deal gemaakt in de winkel in Breda. Ze zijn me uitstekend tegemoet gekomen. Niets dan lof. Ook de live chat-service het e-mailcontact verliepen zeer soepel.

Assortiment
Je kijkt je ogen uit. Ik had me niet gerealiseerd dat er zoveel te halen valt op BBQ-gebied.

Aanbeveling
Service, personeel, assortiment, opzet - ga zo door!

Extra toelichting
Van bestelling tot service en aanschaf, alles verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bally23 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De video uitleg van bang was heel goed en duidelijk.

Service
Prima en rustig en geduldig.

Assortiment
Ruime sortering van bbq en attributen.

Aanbeveling
De prijs en een overzichtelijke winkel

Extra toelichting
Ben wel benieuwd of de service goed is wat ik heel belangrijk vind.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

juliette1983 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen is gewoonweg eenvoudig.

Service
Gebeld om advies te krijgen en door twee medewerkers heel goed geadviseerd.

Assortiment
ruime keuze, veel merken

Aanbeveling
Sympathiek personeel met verstand van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LouLou5 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen

Service
Snel in huis. Keurig gearriveerd

Assortiment
Alles wat we zochten in 1 winkel

Aanbeveling
Lekker goedkoper, goede levering en duidelijke website

Extra toelichting
Wat een grandieus mooie BBQ. Elke week eten we ervan Heerlijk! Alles gecontroleerd gaar en niet zwart verbrand. Heel gemakkelijk in onderhoud en in gebruik. Gelukkig hebben we de Master touch 57 gekocht zodat we er prima met 16 man van konden eten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapkroezen 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site veel op voorraad erg voordelig

Assortiment
In mijn beleving is het hele assortiment van weber aanwezig

Aanbeveling
Snel goed en goedkoop

Extra toelichting
Deze web winkel snapt het principe. Goed snel voordelig. Snel Reactie. Dit is wat een consument verwacht ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunny42 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is goed toegankelijk en het gekozen product was gemakkelijk te vinden

Service
online chat is erg handig. ik heb hiervan gebruik gemaakt om te checken of het product daadwerkelijk nog op vooraad was. ik kreeg hierbij snel een reactie.

Extra toelichting
ik ben erg te spreken over de service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick floreal 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk op te zoeken ,en u ziet wat u koopt

Service
U kunt volgen waar u pakket is ,en wanneer het zal aankomen

Assortiment
Wat ik verwacht

Aanbeveling
Aan iedereen, wat u ziet is wat krijg

Extra toelichting
wat u ziet is wat krijg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lennarts 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima webshop met overzichtelijke stappen.

Service
Duidelijke communicatie. 1 verbeterpunt is het precies vermelden wanneer het product in huis is.

Assortiment
Zeer compleet en concurrerend geprijsd!

Extra toelichting
Prettige webshop met compleet assortiment dat bovendien erg scherp is geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuer Eddy 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De betalingsmogelijkheden zijn interessant.

Service
Er werd direct gereageerd op mijn opmerking via de chat

Assortiment
Alles te vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gator100 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online iets bestellen zonder dat je fysiek in de winkel sta.

Service
Ze hebben een chat zodat je ook een vraag kan stellen en dat je gelijk antwoord krijg. Zo werd ik gelijk naar betreffend deel van de site geleid en kon ik de bestelling doen.

Assortiment
Teveel om op te noemen.

Aanbeveling
Voor 17.00 besteld is de volgende dag afgeleverd. Dit klopt inderdaad. De volgende dag in de middag werd het afgeleverd.

Extra toelichting
Je krijgt altijd duidelijk antwoord op een vraag. Besteld product altijd de volgende dag geleverd tenzij product niet op voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie86 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Artikel op de site als voorradig, bleek na bestelling toch uitgeput. Twee dagen langer wachten maar ccompensatie- extraatje maakte dat goed! Vlotte reactie op mails.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goed assortiment, goede communicatie

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocky63 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk en heel overzichtelijk

Assortiment
zeer ruime assortiment

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel. Heel behulpzaam. Keurige ruime winkel met groot assortiment.

Extra toelichting
Naar op de internetsite gekeken te hebben de weber BBQ in Breda opgehaald. Zeer vriendelijke jongeman die zelfs de BBQ mee in de auto legde. Echt service. Zeer ruime nette winkel waar je alles goed kunt bekijken, met super lage prijzen. Een winkel die ik zeker zou aanprijzen en waar ik zeker naar terug ga!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luck de Tiller 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had in zeer korte tijd gevonden wat ik zocht, besteld en opgehaald in Breda

Service
Status van de voorraad en locatie van de winkels en de openingstijden zijn makkelijk te vinden op de website

Assortiment
Is er nog meer dan?

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, vriendelijk personeel en een goede prijs voor heel veel kwaliteit

Extra toelichting
Ik ben net zo tevreden over de pas gekochte Weber bbq als de enkele jaren geleden aangeschafte platte TV uit dezelfde winkel(!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Bouwens 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk zoeken op website

Service
Waren een artikel vergeten bij bestelling,
Is meteen opgelost en nagestuurd
Prima service

Assortiment
Groot assortiment
Van alles wat

Aanbeveling
Goede en snelle service

Extra toelichting
Super winkel Snelle reactie's Goede service Prijs kwaliteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boerleon 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel groot assortiment. dit is een voordeel (veel te kiezen), maar ook een nadeel (het duurt langer voordat je een keuze kan maken/ veel scrollen).

Service
kreeg supersnel reactie en omdat het model dat ik wilde (weber q220) niet meer leverbaar was gratis de opvolger q2200 aangeboden.

Assortiment
veel keuze !

Aanbeveling
elles top geregeld !

Extra toelichting
niks meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Carnovale 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt snel bestellen via de website.

Service
Heb eerst online via de chat vanalles nagevraagd en toen het product nog niet was geleverd terwijl dit wel zou moeten hebben ze alles nagekeken om te kijken te kijken waar mijn bestelling bleef.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden hebben ze.

Aanbeveling
Ja. Want alles is naar tevredenheid opgelost en binnen gekomen. Enige wat jammer was dat de levertijd dus langer was omdat het pakket 'zoek" was. Heb ook geen mail ontvangen met track and trace code terwijl dit wel in de bestelling mail stond. Dit is erg jammer!

Extra toelichting
Goed assortiment. Super klantenservice. Ook als iets fout gaat zoals bij ons. Jammer van de track and trace code die beloofd wordt maar die wij niet hebben ontvangen. Pakket ook 2 dagen langer onderweg dan bij bestellen werd aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jef 2929 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Perfecte uitleg op mijn vragen en niet opdringerig voor te kunnen verkopen

Assortiment
Veel keuze en goede uitleg

Aanbeveling
Goed geholpen en perfecte uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis491966 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goeie site mooi vindt ik de livechat waar je dan ook nog kunt bieden

Service
van de service heb ik nog geen gebruik hoeven maken .,

maar ze hebben me wel hele goede tips gegeven

Assortiment
heel veel keuze alles is ook te bezichtigen

Aanbeveling
geweldig geholpen en heel veel aanbod
en eerlijk de prijs is ook belangrijk hij is bij jullie echt de goedkoopste

Extra toelichting
mooi concept en site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Koops 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk op je gemak via internet bestellen. Genoeg keuze en mooie prijs.

Service
De chauffeur was aan de deur maar we waren niet thuis. Hij heeft me mobiel gebeld daf hij aan de deur stond. Snel naar huis gereden waar hin keurig op me stond te wachten. Dat is nou edn geweldige service. Van ons krijgen jullie de warme douche

Assortiment
Veel keuze en veel te vergelijken.

Aanbeveling
Veel keuze met prima prijzen en een perfecte service.

Extra toelichting
Van ons een tien. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Molog-De Looijer 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is snel, duidelijk en overzichtelijk. Ook de aangeboden accessoires die 'opplopte' waren volledig relevant!

Service
Ondanks dat het door mij bestelde product uiteindelijk niet meer leverbaar was werd me direct een alternatief aangeboden. Ook wilde ik toen nog het afleveradres laten wijzigen en ook dat is helemaal in order gekomen. Het alternatief bleek ook nog goedkoper en het teveel betaalde bedrag had ik binnen 3 dagen al op mijn rekening staan, zonder iets te hoeven vragen!

Aanbeveling
Ondanks de drukte (iedereen wilde blijkbaar een last-minute-bbq), werd ik toch vriendelijk en rusig te woord gestaan en kwamen ze alle afspraken na!

Extra toelichting
Gewoon een topwinkel met mensen die weten waar ze mee bezig zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH14298 12-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede bereikbaarheid en geen parkeerproblemen, prima website waar je kunt zien of alles in voorraad is.Je kunt artikelen gelijk meenemen

Service
Prima behulpzaam en vakkundig personeel, geen probleem om even te wachten in de winkel, er is voldoende te zien.

Assortiment
Zeer uitgebreide collectie met vele mogelijkheden.Ook accessoires voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Ik raad iedereen allesvoorbbq aan. Best shop in town!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom V.E 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer grote bbq en ruime grill. Handige temperatuur meter en haakjes.
een nadeel is dat de opvangbak onderaan iets dieper had mogen zijn, alsook de lift voor de kolen moest iets lager kunnen, nu komt deze op de helft als je kolen wil bijvullen, dit is nadelig als je een volle grill hebt en moet bijvullen.
met de juiste tools en bescherming lukt dit wel maar het kon beter.

Service
Hele mooie website, overzichtelijk en groot aanbod. Betaling is secure en vlot, communicatie is hier heel goed. Met tracking en snelle levering (dag erna!)
Er was een gratis hoes bij en deze was niet meegeleverd, ook geen email hier over gehad!
Na een email werd verteld dat ze niet op voorrraad was en 1 dag later werd ze keurig verstuurd.

Assortiment
Zeer ruim aanbod op de webshop!! zoek je iets voor bbq, this is the place!!!
en zeer veel promoties en goede prijzen.

Aanbeveling
Uit vorig commentaar heb ik geen opmerkingen enkel een kleine opmerkinc ivm ontbrekend materiaal. Toch is het een ware aanrader!

Extra toelichting
Deze bbq is mooi, stijlvol, handig en goed !! Het in elkaar zetten is een makkie, sommige zijn niet juist uitgelegd of twijfel je, maar doordat het logisch er uit ziet is en enkel op 1 manier past geen probleem. De lift zou iets lager moeten kunnen en de opvangbak iets dieper als je de volle bezetting gaat gebruiken. Deze webwinkel is waanzinnig in alle aspecten en heb snel mijn keuze gemaakt, ook in de toekomst!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamloos109 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen is makkelijk

Service
De bbq kon niet op tijd geleverd worden en daarover werd duidelijk gecommuniceerd. De gemaakte kosten door het te laat leveren zijn netjes gecompenseerd. De klantenservice is goed bereikbaar, ook in het weekend

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit verschillende merken en soorten bbq

Aanbeveling
Door de nette service zou ik deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natasja197 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te filteren door keuzemogelijkheden

Service
Snel en volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Van den Eynden 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke overzichtelijke website, consequente mails voor bestelling en levering

Service
netjes mail gekregen om aan te geven dat het iets langer kon duren daar niet in stock, toch snel geleverd zoals beloofd.

Assortiment
de weber gasdrukregelaar voor propaangas is neit in het assortiment. Vrij belangrijk , zeker voor Belgische klanten.

Aanbeveling
goede prijzen, hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 14267 12-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik toetste in barbecue Breda en kwam al snel bij AllesvoorBBQ uit. Naar de nette winkel te Breda gereden waar men alles heeft staan.

Service
Goed geholpen door de verkoper, we gaan deur uit met artikelen die we graag wilden.

Assortiment
We waren gericht op zoek naar een bepaalde barbecue, als je het bij AllesvoorBBQ niet vindt zul je het denk ik nergens vinden.

Aanbeveling
Zullen we zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.van Hese 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Prettige bezorgdienst,vriendelijk,klantgerichte afspraak omtrent levering.wij hadden pech,beschadigde bbq bleek bij uitpakken,via chat contact,foto opgestuurd en binnen een week omgeruild,zonder probleem.

Assortiment
Wij zochten een gas bbq keus genoeg.

Aanbeveling
Positieve ervaring,prettige behandeling zowel personeel als bezorgdienst.

Extra toelichting
Motivatie reeds hierboven.Gemak,service,assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

*Mike* 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestelling geplaatst. En net zo makkelijk retour verzonden. Geld wordt ook overgemaakt.

Service
Fijne snelle directe service, mede door de chat op de website!

Assortiment
Had om een of andere manier nog meer bbq merken verwacht.... Ook de betere uit het goedkopere segment?

Aanbeveling
Als je een goeie bbq zoekt en goede hulp/service dan is deze website perfect!

Extra toelichting
Helaas was het product wat ik had besteld als cadeau bedoeld, en hadden ze inmiddels al een bbq ontvangen. Doch als ik zelf binnenkort een bbq zou willen zou ik toch deze wederom bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bbquick 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website Snel gevonden. Direct inzichtelijk wat je krijgt voor welk bedrag. Betalen en de volgende dag uitpakken.

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Gratis hoes zat helaas niet in de eerste levering. Even gechat en volgende dag weer binnen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Gisteren nog gedaan

Extra toelichting
Blij verrast met een goede webshop met een goede en vriendelijk service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikn89nl 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gehele Weber-assortiment lijkt in de winkel (Breda) aanwezig te zijn,en de winkel is makkelijk bereikbaar.

Service
Niet direct een verkoper die naast me komt staan, ik kon rustig rondkijken, daarna heel vriendelijk en vakkundig geholpen.

Assortiment
Erg onder de indruk van het Weber assortiment, en er waren ook andere merken aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb de winkel direct aan mijn vrienden aangeraden!

Extra toelichting
Ik ben erg prettig geholpen, geen opdringerige verkopers maar vakkundige experts, perfect assortiment. Echt genieten om als bbq-liefhebber door de winkel te lopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam58 11-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website geeft al een goede indruk van de verschillende modellen, maar het bezoek aan de winkel en het kunnen bekijken is perfect

Service
onze keuze was eerst op een ander model,maar door deskundige informatie van een medewerker beslisten we anders

Assortiment
van alle goede merken zijn er meerdere modellen

Aanbeveling
prima zaak met goede service en redelijke prijzen

Extra toelichting
mijn ervaring met AllesvoorBBQ.nl is zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc_67 11-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreide keuze en variatie

Aanbeveling
probleemloze afhandeling

Extra toelichting
overzichtelijke keuze snelle levering goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart houdt van bbq-en 10-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goed per mail bereikbaar. Mailtje werd niet bevestigd maar ontbrekende producten waren er volgende dag al dus overbodig.

Assortiment
Groot assortiment, en wat belangrijk is: meerdere merken dus je kunt ook goed vergelijken. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
In de winkel goed geadviseerd, niet opdringerig, wel positief/enthousiast.

Extra toelichting
Goed geholpen door Danny in de pas geopende winkel te Utrecht. Groot assortiment, goede deals. Niet alles wat ik wilde was er, maar dat kreeg ik binnen een week thuisgestuurd. In elkaar zetten duurt even, maar wijst zich vanzelf

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

1978Rick1978 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site en ook nog zeer goed geholpen in de showroom in Breda.

Service
Prima aan de levertijd van voorkeur gehouden.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Ook alle accessoires direct leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuijpers 1954 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft geen deur uit,bestellen via website.heb je nog vragen kan je altijd bellen.

Service
Handgreep van mijn bbq was niet goed,heb gebelt,en n paar dagen later was er een monteur die fotos had gemaakt.paar dagen later had ik het onderdeel in huis. prima geregeld.

Assortiment
meer dan genoeg keuze,en voor mijn bbq de goedkoopste die ik kon vinden.

Aanbeveling
zoals gezegt,gemak , goede service en niet duur.

Extra toelichting
ik ben dik tevreden over deze winkel,en blijf op de hoogte,voor als ik nog iets nodig mocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breakertje 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke internetsite, makkelijk te bedienen en overzichtelijk

Service
Snelle en vriendelijke service

Assortiment
Op BBQ gebied uitgebreid met een goede beschrijving

Extra toelichting
De aankoop is eenvoudig te bestellen en zonder problemen verlopen door de goede zorg vanuit Allesvoorbbq

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews