allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 3614 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 692 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
Geen problemen met bezorgen gehad en op tijd geleverd.

Assortiment
Gewoon heel veel keuze

Aanbeveling
Alles staat keurig vermeld en ziet er netjes uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Janssen 06-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Nadat mijn vriendin en ik even de tijd kregen om rond te kijken kwam een medewerker op ons af ter ondersteuning. Dit voelde prettig omdat we eerst even zelf onze weg mochten en konden vinden.

Service
We zijn goed geholpen en hebben alle voor- en nadelen van diverse producten aangehoord, zodat we vervolgens zelf de beslissing konden maken.

Assortiment
Om een indruk te krijgen wat er allemaal te koop is in de wondere wereld van barbecues is het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
De winkel had de producten mooi gepresenteerd en straalde de sfeer van barbecues uit. Dat vind ik essentieel, dat ik een goed gevoel krijg bij de winkel waar ik mijn producten koop. Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goede barbecue en een achtergrond-verhaal waarom het een goed product is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijke 06-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel redelijk in de buurt heeft bijna alles standaard op voorraad

Service
Telefoontje vooraf naar de winkel en alles werd gereserveerd en stond klaar toen ik aan kwam.

Assortiment
Alle belangrijke benodigdheden en accessoires in principe op vooraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel geleverd en alles volgens afspraak

Service
besteld en snel geleverd

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
super winkel jammer genoeg niet in Rotterdam maar online is uitstekend ik kom graag terug bij jullie kan alles bestellen online

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden en blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruim assortiment, duidelijke site. De showroom in Utrecht heeft veel modellen staan, met de andere showrooms geen ervaring.

Service
Geen opdringerige verkopers. Tijdens chat via de site duidelijke antwoorden gehad en geen onzinverhalen. In de showroom ook goed geholpen. Eerst door ons rustig door de winkel te laten lopen om zelf alles te bekijken en voelen zonder ons daarbij opdringerig te "storen". Daarna goed geluisterd naar onze wensen en vragen en deze duidelijk beantwoord.
Een verademing t o v een andere winkel waar een overenthousiaste verkoper ons overspoelde met veelal onzinverhalen en die ons amper aan het woord liet om kritische vragen te stellen.

Assortiment
Enorm aanbod.

Aanbeveling
zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk duidelijk

Service
Binnen 24 uur antwoord op een vraag

Assortiment
Keus uitstekend

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Had een laatste exemplaar besteld uit oude collectie, met korting. Was blijkbaar al in de winkel verkocht. Zelfde dag nog een email met de mogelijkheid tegen dezelfde prijs uit de nieuwe collectie een exemplaar te kiezen. Zelfde dag nog verzonden.

Aanbeveling
alles voor de bbq. goed prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles overzichtelijk opgesteld

Service
goed en duidelijk advies

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gezien mijn ervaringen zonder meer aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brewsader 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Quick and easy!

Service
I had a little trouble receiving my package due to bad timing, but one call to service and it was quickly fixed.

Assortiment
Great assortment of Weber products but I would like a bit more replacement parts shown in the shop (replacement handles, igniting system, etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LL de Graaf 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect in orde,netjes optijd steeds contact Door mail te sturen en veeeel goedkoper dan dat je elders in de winkel koopt!Dikke duim👍👍

Service
Zie boven

Assortiment
Genoeg keuze en alles goed aan gegeven

Aanbeveling
10 voor de websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Wind 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, snelle afhandeling

Service
Snelle en prima levering van de bestelling

Aanbeveling
Goede service en gemakkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk kombrink 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het zoeken op de site ging erg gemakkelijk. Af en toe even zoeken maar ging prima. Bestellen ging erg gemakkelijk. Betalen ook ;-)

Service
Levertijd was super snel. Dag na bestelling was deze binnen. Terugsturen of informatie opvragen was niet nodig. Prettig geregeld

Assortiment
Voor zover ik kon zien was alles wat ik nodig had aanwezig. Er was volop keuze. Ook de prijzen vond ik erg aantrekkelijk. Bij aankoop 3 artikelen extra korting was ook aantrekkelijk.

Aanbeveling
De winkel vond ik heel erg netjes, overzichtelijk. Als ik weer iets nodig heb voor de bbq ga ik zeker het eerst op deze site kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M droge 06-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk makkelijk parkeren

Service
Vriendelijk duidelijk

Assortiment
Veel artikelen voor bbq met normale prijs

Aanbeveling
Mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wildeman 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Keuzes maken gaat heel gemakkelijk.

Assortiment
Veel en gevarieerd.

Aanbeveling
Aanrader.....

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop is super overzichtelijk en ook de filters werken naar behoren.

Service
De levertijd van de BBQ was super. Ik heb deze voor mijn verjaardag besteld en kreeg hem ruim op tijd binnen. Ik heb dan ook geen klachten. De bijbehorende hoes was netjes in de doos van de bbq verpakt en met stift op de verpakking gezet. Keurig.

Assortiment
Voor mij perfect. Ik zocht een Weber bbq en allesvoorbbq heeft alles voor Weber wat ik zocht.

Aanbeveling
Supersnelle levering en competitieve prijzen. Perfectie bestaat niet, dus geen 10 :) maar de winkel komt goed in de buurt

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om je nieuwe bbq bij allesvoorbbq te kopen. De winkel is betrouwbaar, leveren snel en het assortiment en prijzen zijn super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk in gedeeld

Service
duidelijke uitleg van de vragen die je stelt en alle tijd voor je

Assortiment
bijna teveel keus (-:

Aanbeveling
prijs kwaliteit erg goed ondanks de scherpe prijs toch nog iets korting op accessoire gekregen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 06-06-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak redelijk. Ik had in de winkel besteld op donderdag, ik kreeg de bestelling pas op dinsdag binnen en er was iets fout gegaan, dus ben ik weer terug gegaan naar de winkel.

Service
Matthew heeft het geweldig opgelost in Doesburg. Voor het ongemak kreeg ik een bon van hem.

Assortiment
Het assortiment is redelijk. Ik mis wel een paar mooie merken.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel in Doesburg aan met een 10, door de foute bestelling en door het vijf dagen wachten is het cijfer ietsje lager geworden.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

AAD 05-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel, accessoires staan geclusterd en dus heb je snel datgene waarnaar je op zoek bent.

Service
Vriendelijke medewerkers die de tijd nemen al onze vragen met betrekking tot het product te beantwoorden ondanks dat het op enig moment best druk werd in de winkel.

Assortiment
Kwamen voor een barbecue en nergens heb ik zo'n uitgebreid assortiment gezien. Kortom meer dan voldoende om een keuze uit te maken.

Aanbeveling
Goede prijzen ten opzichte van andere aanbieders terwijl je het ook bij een fysieke winkel direct kan ophalen. Mooie en overzichtelijke winkel en een enorm assortiment. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond2200024385 04-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed vindbaar maar te weinig parkeergelegenheid.

Service
Goed tevreden, goede service en goede uitleg

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
De winkel is goed, bereikbaar en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 04-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, goed bereikbaar, gratis P, veel modellen in showroom

Service
Netjes geholpen, niet pusherig, duidelijke uitleg

Assortiment
Hier niet slagen nergens slagen

Aanbeveling
Bbq nodig? Bezoek deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinieren2200024399 04-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vindbaarheid was prettig en de BBQ viel op.

Service
We hebben korting gekregen.

Assortiment
We hebben gevonden wat we wilden. Helaas niet op voorraad. Alles is ruimtelijk op gezet.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede service. Ook makkelijk bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Ik wilde de Outdoorchef Easy Charcoal 480 BBQ bestellen. Omdat uit de omschrijving van deze BBQ niet duidelijk bleek of de dekselsteun en houtskool starter bij de prijs waren inbegrepen heb ik hier via het antwoordformulier vragen over gesteld. Vervolgens kreeg ik van twee verschillende medewerkers twee verschillende antwoorden waarvan ik niet wijzer werd. Ik heb vervolgens meerdere keren geprobeerd om opheldering te krijgen. Maar keer op keer kreeg ik bijzondere vage antwoorden op mijn toch redelijk eenvoudige vraag. En het einde van het liedje? Na dagen mailen nog steeds geen antwoord op mijn vraag maar wel het advies om het apparaat bij de concurrent te kopen omdat het bij Alles voor BBQ opeens niet meer op voorraad is en ook niet meer leverbaar zal zijn. Maar als je probeert om via de website te bestellen krijg je de melding dat de bewuste BBQ nog wel steeds op voorraad is en kun je hem zonder problemen aan je winkelwagentje toevoegen.
Wat ook heel bijzonder is: Als je bij de reviews op de pagina kijkt gaan deze over platte TV's, Blue-Ray spelers, en gaan ze niet over barbeques maar over plattetv.nl. Das toch raar? op de website van AllesvoorBBQ heb ik geen verwijzing kunnen vinden naar de verkoop van TV's of Blue-Ray spelers. Het lijkt er dus op dat de reviews betrekking hebben op een andere webshop/winkel. Kortom: Echt vage toestand daar.

Aanbeveling
Ik wilde de Outdoorchef Easy Charcoal 480 BBQ bestellen. Omdat uit de omschrijving van deze BBQ niet duidelijk bleek of de dekselsteun en houtskool starter bij de prijs waren inbegrepen heb ik hier via het antwoordformulier vragen over gesteld. Vervolgens kreeg ik van twee verschillende medewerkers twee verschillende antwoorden waarvan ik niet wijzer werd. Ik heb vervolgens meerdere keren geprobeerd om opheldering te krijgen. Maar keer op keer kreeg ik bijzondere vage antwoorden op mijn toch redelijk eenvoudige vraag. En het einde van het liedje? Na dagen mailen nog steeds geen antwoord op mijn vraag maar wel het advies om het apparaat bij de concurrent te kopen omdat het bij Alles voor BBQ opeens niet meer op voorraad is en ook niet meer leverbaar zal zijn. Maar als je probeert om via de website te bestellen krijg je de melding dat de bewuste BBQ nog wel steeds op voorraad is en kun je hem zonder problemen aan je winkelwagentje toevoegen.
Wat ook heel bijzonder is: Als je bij de reviews op de pagina kijkt gaan deze over platte TV's, Blue-Ray spelers, en gaan ze niet over barbeques maar over plattetv.nl. Das toch raar? op de website van AllesvoorBBQ heb ik geen verwijzing kunnen vinden naar de verkoop van TV's of Blue-Ray spelers. Het lijkt er dus op dat de reviews betrekking hebben op een andere webshop/winkel. Kortom: Echt vage toestand daar.

Extra toelichting
Nadat ik mijn redelijk eenvoudige vraag meerdere keren per antwoordformulier en e-mail had gesteld en ik daarop alleen tegenstrijdige en onduidelijke antwoorden kreeg leek het met beter om dan maar telefonisch contact op te nemen. Maar helaas.... niet alleen kan men een simpelen ja-nee vraag niet beantwoorden, ook de telefoon neemt men niet op.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Allesvoorbbq 06-06-2016

Beste Miep,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de informatievoorziening voorafgaande aan uw aankoop, dat betreuren we enorm.

Tijdens het contact kregen wij de informatie vanuit onze logistieke afdeling dat het desbetreffende model niet langer beschikbaar was, wij hebben u hierover direct geinformeerd daar u specifiek op zoek was naar dit model. Wij hebben dan liever dat u de BBQ naar uw wens bij een andere aanbieder koopt dan dat wij u teleur moeten stellen.

Wat betreft de reviews, wij zijn ook onderdeel van PlatteTV.nl die reviews gaan dus gewoon over hetzelfde probleem.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Tim
AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Eveline 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen.De combideals die aangeboden worden zijn ook super handig. Heb je precies wat je nodig hebt.

Service
Alles naar wens. Bezorging op tijd en geen enkele reden om te bellen.

Assortiment
Assortiment is ruim met alle mogelijkheden om je BBQ uit te breiden. Prijs is zeker met de combideals de beste.

Aanbeveling
Gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 03-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en je kunt met de auto vlakbij het magazijn komen zodat je niet ver hoeft te sjouwen met de aankoop.

Service
Zeer vriendelijk personeel. Ze weten wat ze verkopen.

Assortiment
Ik wilde een vanille kleur bbq. Deze was er niet meer maar we kregen het showroom model met korting mee.

Aanbeveling
Het is een topwinkel en zeker aan te raden als je een goede bbq wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn de Groot 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie site waarop je alles gemakkelijk kunt vinden.

Service
Super snel en compleet geleverd!

Assortiment
Ik kan niets bedenken wat ik niet kan vinden op de site.

Aanbeveling
Niets op aan te merken! Ik kom hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth 02-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan in de winkel alles testen.

Service
Service is prima, Als je vragen hebt kan je die altijd stellen. Er huppelt niet continu een een verkoper achter je aan. Je kan alles rustig op je gemak bekijken.

Assortiment
Assortiment is zeer breed, En altijd op voorraad.

Aanbeveling
Winkel is prima, overzichtelijk.

Extra toelichting
Zeer uit gebreid assortiment, In verschillende prijs klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website eenvoudig bestellen

Service
snelle service afgesproken levertijd werd nagekomen

Assortiment
goed overzicht van accessoires

Aanbeveling
groot assortiment, overzichtelijk eenvoudig bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het oppervlak van de winkel is wat klein, hierdoor was de andere bbq die ik wilde zien niet aanwezig. Van wat ik begrepen heb gaat de winkel wel verhuizen na de zomer.

Service
Werd goed te woord gestaan en de medewerker wist waar hij het over had

Extra toelichting
Het product heb ik uiteindelijk in de webwinkel gekocht zodat deze ook bezorgd werd. Het was wel fijn om het product eerst fysiek te kunnen bekijken met de extra info van de medewerker. Het product was overigens ook goedkoper in de webshop dat in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Aarts2200024138 01-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Netjes voor de deur geparkeerd, zeer gemakkelijk!

Service
ZE gingen mee met concurrende prijzen!

Assortiment
Keus genoeg en de desgewenste BBQ konden we gelijk meenemen.

Extra toelichting
Via mijn zoon kwam ik achter het bestaan van AllesvoorBBQ.nl. Hierna ben ik eerst op internet gaan kijken alvorens ik naar Breda ben gereden. Eenmaal in Breda aangekomen konden we netjes voor de deur parkeren en werd ik vriendelijke ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas ras 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk menu en snel besteld

Service
prima service

Assortiment
ook voor een klein budget

Aanbeveling
omdat de suvice goed is

Extra toelichting
snel besteld en geleverd TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Happel 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede mogelijkheid om te kiezen

Service
Keurig en op tijd geleverd

Assortiment
Zag er prima uit, maar niet echt veel rondgekeken.

Aanbeveling
Prima prijs, goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick uit Emmen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zelf niet bij een van de winkels van Allesvoorbbq.nl geweest, maar alleen zaken met ze gedaan via hun website.

Ik wist precies wat ik moest hebben en kwam via google al snel met hun website in aanraking. De website is zeer overzichtelijk/duidelijk en de uiteindelijke bestelprocedure ging erg snel.

Maar waar het mij uiteindelijk om ging is dat zij met hun prijzen heel erg scherp zijn! De bbq die ik had gekocht was echt vele malen goedkoper dan de lokale winkel waar ik hem in had gezien. Daarbij waren er ook geen verzendkosten en een gratis bbq beschermhoes. Erg netjes.

Service
De winkel is makkelijk telefonisch bereikbaar. Ik had een korte vraag over de levering. Ik hoefde dan ook niet lang te wachten voordat ik een medewerker aan de lijn kreeg. Je vraag word snel opgepakt en daarna is alles ook goed duidelijk.

De levertijd is ook prima in orde. Je kunt er tegenwoordig niet tegen knipogen en je hebt het ook al thuis.

Assortiment
Zoals ik bij gemak ook al had neer gezet is allesvoorbbq.nl heel erg scherp met hun prijzen. Alles bij elkaar ( de lagere prijs, de hoes en geen verzendkosten ) was ik ongeveer 100 euro minder kwijt dan de lokale winkel!

Aanbeveling
goede, overzichtelijke, duidelijke winkel voor alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van barbecues. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, zonder gedoe, overzichtelijk, goede site met prima en adequate info

Service
Dat wat je van een online shop mag verwachten

Assortiment
Alles voor de bbq

Aanbeveling
Do i need to saybmore

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 30-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Online winkel met vestiging in de buurt. Heerlijke mannen zaak!

Service
Snel en goed geholpen.

Assortiment
Mooie winkel, veel keuze, zeer geprijsd. Miste alleen barbecook bbq's.

Aanbeveling
Mooie complete winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WH 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de bbq die ik bestelde was niet voorradig, na enig mailcontact is mij een vergelijkbare vervangende bbq aangeboden, deze voldoet prima!

Service
zie boven

Aanbeveling
prima winkel naar onze mening, goede service alleen als iets niet voorradig is wordt de website wat laat aangepast

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

WSM 47 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en in de winkels staat een ruimassortiment.

Service
Website: het chatmenu werkt heel goed. Korte lijnen en duidelijke antwoorden

Assortiment
Ik heb alles van Weber en jullie assortiment is enorm ruim

Aanbeveling
Assortiment / prijzen / klantvriendleijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark R 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker vanuit mijn luie stoel via de webshop besteld

Service
Super tevreden over de service. Ik had een vraag over een product en daar werd direct via chat op gereageerd.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede service, snelle levertijd en laagste prijs garantie

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus180 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Valt weinig toe te lichten.

Service
Service is goed.
Je word geholpen waar en wanneer dat nodig is.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Leuke winkels, ruim assortiment, en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat je van een goede webwinkel mag verwachten: snel en eenvoudig bestellen. Keurig mailtjes met bestelling, factuur en afleverdatum. Binnen twee dagen geleverd.

Service
Ben vorig jaar één keer in de winkel zelf geweest. Grote uitgebreide winkel, erg netjes. Walhalla voor de BBQ fanaten. Werd er toen netjes te woord gestaan.

Assortiment
In ieder geval een heel ruim assortiment aan Weber spullen. Ook veel andere merken, maar daar ben ik minder in thuis.

Aanbeveling
Alles goed aan deze winkel. Laagste prijs voor de bbq die ik zocht en bovendien gratis hoes erbij. Ik kan (gelukkig) geen oordeel geven over hoe men omgaat met retourneren bij kapotte spullen e.d.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen en betalen.

Service
Netjes op tijd geleverd, donderdagavond laat besteld. Zaterdag in huis!

Assortiment
Was eerst in fysieke andere winkel geweest, maar daar was de kleur die ik wilde er niet en kon niet besteld worden. Dus toen maar via internet besteld bij Allesvoorbbq.nl. Voor dezelfde prijs, incl gratis hoes.

Aanbeveling
Heb ook gekozen voor deze webwinkel, doordat er een fysieke winkel in de buurt zit, groot voordeel bij garantiezaken (wat ik overigens niet verwacht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden
Goed aan te rijden
Voldoende parkeergelegenheid

Service
Aangezien er geen problemen zijn heb ik de service nog niet echt ondervonden. Echter de verkoper nam de tijd om het een en ander toe te lichten en al mijn vragen te beantwoorden. Daarna heeft hij de complete bestelling naar mijn auto gereden en in de kofferbak getild.

Assortiment
Zeer compleet. Alle mogelijke gas-bbq's van het merk dat ik wilde hebben waren aanwezig met de door mij geambieerde accessoires.

Aanbeveling
Buiten bovenstaande argumenten kwam de verkoper uit zichzelf met tips en trucs met betrekking tot het barbecueën op de door mij gekochte barbecue. Hiernaast kreeg ik nog een kortingsbon voor een bbq-workshop. Al met al een uitstekende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan uit Roosendaal 30-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijke website. gemakkelijk producten te "filteren".

Assortiment
Eigenlijk te veel keuze!!!! gelukkig goed advies gekregen zodat we toch de juiste keuze hebben kunnen maken.

Aanbeveling
als ze het bij alles voor BBQ niet hebben dan ga je het nergens vinden. Ook de prijzen zijn zonder meer concurrerend te noemen.

Extra toelichting
Op een zaterdagmiddag de winkel bezocht in Breda. Was erg druk en naar mijn idee maar twee verkopers die verstand van de BBQ hadden. De overige verkopers hadden meer met de " audio/TV afdeling. Wellicht meer BBQ specialisten om lange (45 min) wachttijden voor deskundig advies te beperken. Eenmaal aan de beurt werd er wel ruim de tijd voor ons genomen en dat was dan wel erg prettig. De BBQ voldoet overigens erg goed en, ondanks het mindere weer, we hebben er al vaak gebruik van gemaakt. Praktisch onmogelijk om iets aan te laten branden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk t bestellen en het werkt

Service
Snel bezorgd en compleet!

Assortiment
Alles wat je zoekt is er te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim de Haan 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ze hebben een mooie overzichtelijke webshop, je kan alles zonder moeite vinden.

Service
Ik had contact gehad via de Email en alles ging snel met goede antwoorden. Ook hebben ze een goede online live chat op de site zelf.

Assortiment
Ruime keuze uit meerdere spullen.
dus als je budget wat kleiner is ook prima kan barbecueën.

Aanbeveling
Ik raad iedereen deze winkel aan goede service en snelle bezorging van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titus 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Online bestellen gaat zoals het hoort.

Service
Helaas klopt de winkel voorraad niet altijd.

Extra toelichting
Winkelvoorraaden up to date houden of weg laten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anita 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Toen ik naar een Weber bbq zocht, kwam er gelijk een chatblok omhoog. Via dit blok ben ik super geholpen met mijn vragen.

Assortiment
De prijs was in eerste instantie hoger dan elders. Ik kreeg de bbq echter voor dezelfde prijs als in de goedkoopste winkel met een gratis bbq hoes erbij.

Aanbeveling
De service en vriendelijke behandeling geven hierbij de doorslag. Gevolgd door de snelle levering van de producten.

Extra toelichting
Geweldig om zo behandeld te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Rurenga 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
Bestelling was na 1 werkdag bezorgd inclusief een startpakket voor de bbq

Assortiment
Ruim assortiment met goede omschrijving

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen een uitstekende webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Gils 30-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk in de winkel , goed voorgelicht

Service
Goed voorgelicht

Assortiment
Was op zoek naar een specifieke bbq. Alle assesoires waren aanwezig

Aanbeveling
Hele fijne winkel goede service

Extra toelichting
Fijn geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v Z 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is handig in gebruik, aardige zoekmogelijkheden.

Service
Online chat is handig en direct.

Aanbeveling
Fijne winkel

Extra toelichting
Goed geholpen. Prijs klopte eerst niet, maar dat is heel erg netjes opgelost. Bezorging ook fijn (kreeg zelfs nog een telefoontje met wijziging (eerder) van de bezorgtijd).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adekleijn 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, op vele manieren (snel) bereikbaar, snel geleverd

Service
Laagste prijsgarantie, medewerkers nemen echt de tijd om vragen te beantwoorden, goed geholpen met een nabestelling en het ruilen van een accessoire (per ongeluk verkeerde besteld) en kleine schade aan deksel direct opgepakt. Alleen jammer dat bij het onderhandelen over de totaalprijs (ivm meerdere accessoires) bleek dat medewerkers niet 1 lijn trekken. Anders was het een 10 geweest.

Assortiment
Ik heb nergens een groter assortiment kunnen vinden?!

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews