allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3414 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 691 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Vliet 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hadden veel keuze en de winkel was goed bereikbaar

Service
goede uitleg gekregen in de winkel van de BBQ's

Assortiment
er was veel keuze en veel aanwezig

Aanbeveling
De winkel zag er goed uit en was goed verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter22464 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon vanuit de camping besteld, dit ging allemaal wel gemakkelijk. Hierna heb ik de BBQ af kunnen halen "op zondag" in de winkel te Breda.

Service
Vriendelijk geholpen in Breda.

Assortiment
Ik weet niet of het nog uitgebreider kan maar anders...

Aanbeveling
Ik ga mijn vrienden en familie hier naar toe sturen als ze iets dergelijks nodig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 2200022575 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en snel op internet te vinden

Service
goed geholpen

Assortiment
hartstikke uitgebreid

Aanbeveling
mooie winkel die er goed uit ziet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel22609 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur geparkeerd.

Service
Vriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Genoeg BBQ's!

Extra toelichting
Via internet kwam ik achter AllesvoorBBQ.nl. Doordat ze fysieke winkels hebbeb zijn we naar Breda gereden en gekocht. De winkel is helemaal top, ik heb nog nergens zoveel BBQ's bijelkaar gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22516 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk, loopt alleen heel af en toe vast bij iedere browser op mijn tablet.

Service
Goede uitleg en een vriendelijke service in de winkel te Breda.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto 22524 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk. Goede parkeergelegenheid bij filiaal Breda.

Service
Prima geholpen, duidelijk uitgelegd.

Assortiment
Erg groot assortiment, ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Hele fijne winkel, super geholpen en wij zijn tevreden klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 2200022511 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid, en goede parkeergelegenheid.

Service
Duidelijke uitleg gekregen van Casper en een mooie prijs gekregen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en je kunt alles in de winkel bekijken.

Aanbeveling
Het is fijn dat er ook een winkel beschikbaar is waar ik eerst kan zien wat ik koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstrepen 22487 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het duurde soms wat lang voor de website was geladen op mijn tablet. De website is verder overzichtelijk en helder, ik kon de producten zo vinden.

Service
Duidelijk geholpen, kort en bondig.

Assortiment
Het assortiment op de website is hetzelfde als in de winkel. Erg ruim.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, goed geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 05-05-2016 In de winkel gekocht
arnhem - presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten staan duidelijk gepresenteerd

Service
Geen vraag is teveel, overal wordt er serieus op ingegaan

Assortiment
Weliswaar niet naar alle producten gekeken maar mijn indruk was wel dat ik hier vaker terugkom

Aanbeveling
Goede hulp, aardige hulp, tijdnemend en deskundig, goed aanbod van producten; wat wil je nog meer

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van den Berg 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als men dit niet gemakkelijk vind dan weet ik het echt niet meer

Service
direct een chat met een verkoper ...hoe makkelijk wil je het hebben

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
in 1 woord .....top

Extra toelichting
de service die ik nodig had was beter dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertje 22290 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en winkel te Breda.

Service
Behulpzaam personeel en duidelijk.

Assortiment
AllesvoorBBQ heeft alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Goed bereikbaar en veel parkeerplaatsen voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel een webshop als een showroom dus je kunt snel afhalen

Service
Veel op voorraad dus direct meenemen

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ziet er goed overzichtelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonic 22308 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik. Producten makkelijk vindbaar.

Service
Kan niet beter!

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment, zowel op de website als in de winkel te Breda.

Aanbeveling
Heel gezellig, leuke mensen bij AllesvoorBBQ.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TWANJA 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt alles zien wat wel erg fijn is

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
Er is heel veel aan artikelen

Aanbeveling
overzichtelijk en veel aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heylen 2200022061 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede parkeergelegenheid, en een keurige winkel.

Service
Goed geholpen door de vriendelijke Tim bij wie ik deze barbecue gekocht hebt.

Assortiment
Kan niet beter, alles is aanwezig.

Aanbeveling
Je kunt alles bekijken in de winkel. Eigenlijk zou iedereen die van barbecuen houdt naar deze winkel moeten komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 22154 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie en overzichtelijke winkel, makkelijk aan te rijden.

Service
Netjes en goed geholpen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ga ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Velzen 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bbq kon ik snel vinden alleen voor de beschermkap heb ik moeten bellen want die kon ik niet vinden op de webside.De bestelling gaat heel snel.

Service
De service is geweldig.Als je een berichtje stuurt wordt er gelijk op gereageerd. Als iets niet goed is wordt het gelijk vervangen.

Assortiment
Het assortiment is goed. De prijs is prima.

Aanbeveling
Service,contact,snelheid,vriendelijkheid personeel,gewoon geweldig allemaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Bas 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Via de chat snel en netjes geholpen.

Assortiment
Alles op het gebied van bbq....teveel om op te noemen.

Extra toelichting
Ze proberen echt de laagste prijs voor je te maken. Verder stond de vervoerder ook op het juiste tijdstip voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 03-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle artikelen duidelijk gedispalyed

Service
goed snel en kundig geholpen

Assortiment
groot assortiment om keuze uit te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb online een boretti carbone bbq gekocht, geen minuut spijt van! de bbq is binnen de afgesrpoken tijd geleverd.

Assortiment
door de vele keuze van de site heb ik hem uiteindelijk hier besteld, tevens kreeg ik er een gratis hoes bij!! gewoon kei goed!

Extra toelichting
een aanrader om hier je bbq of bbq benogdigdheden te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en duidelijke webshop

Service
Prima service! Levering volgens afspraak. Alles netjes op de plaats neergezet.

Assortiment
Ruime keuze met een prima prijs kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Wie een goed product wil scoren met een goede prijs, zit hier op het juiste adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke site!

Service
Alles netjes en op tijd geleverd!!

Assortiment
Alles wat ik zocht was voorhanden en op voorraad

Aanbeveling
Zeer goede prijs/kwaliteit!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 03-05-2016 In de winkel gekocht
arnhem - presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten staan duidelijk gepresenteerd

Service
Geen vraag is teveel, overal wordt er serieus op ingegaan

Assortiment
Weliswaar niet naar alle producten gekeken maar mijn indruk was wel dat ik hier vaker terugkom

Aanbeveling
Goede hulp, aardige hulp, tijdnemend en deskundig, goed aanbod van producten; wat wil je nog meer

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Overweg 02-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Site was niet bij, overal voorraad bleek overal uitverkocht. 1e keer dat ik er kwam, 1 grote zooi.
Gelukkig met 2e bezoek alles weer netjes.
Maar beide keren niet 1 keer aangesproken en er waren geen klanten in de winkel. das niet goed mannen.
Ik kwam er om te kopen, maar een oriënteerder had weggelopen.

Assortiment
veel showmodellen

Aanbeveling
Echte mannenwinkel, playseats / grote TV's / BBq's /

Extra toelichting
Personeel liet me te lang zwerven, ben zelf om info gaan vragen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Elmer Specht 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was zo geregeld, was zogezegd gemakkelijk.

Service
Produkt was niet op voorraad maar ze hebben me netjes op de hoogte gehouden tot levering.

Assortiment
Assortiment is vrij breed. Je kan alles krijgen.

Aanbeveling
Fijne winkel om zaken mee te doen. Zou zo weer iets bestellen of aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
Topwebshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving

Service
Fijne chat hulp

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zelfs als er iets niet op voorraad is dragen ze een alternatief aan

Extra toelichting
Zeer vriendelijk geholpen door Chaima, met een goed alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Cappaert 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is snel te vinden.

Service
Van bij het zoeken naar het product tot de aflevering is alles heel duidelijk. Zelfs uur van levering. (was wel kwartier te vroeg, 6u45, maar er was uitzonderlijk geen file in Antwerpen.

Assortiment
Alles te vinden voor ieders budget.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit en service bijna niet beter te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel simpel om iets te bestellen.

Service
Eens besteld stond mijn nieuwe BBQ de dag erna gewoon thuis.

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Super tevreden dat wij daar een BBQ hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed verschoor 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website ,gemakkelijk bestellen

Service
snelle bezorging

Assortiment
goed ik kon alles snel vinden

Aanbeveling
Goede website , snelle levering en zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DVdB 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, uitgebreide betaalmogelijkheden

Service
Excellente naservice: beschadiging opgemerkt bij levering en dit werd vlot opgelost

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan bbq's en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super vriendelijk snelle afhandeling makkelijk te bereiken geen gedoe met parkeren . Was de winkel in Utrecht

Service
Online bestelt factuur werd direct doorgemaild kon de barbeque direct ophalen in Utrecht

Assortiment
Waanzinnig veel

Aanbeveling
Zie alle vorige antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CS 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en makkelijke betaling via ideal

Service
snelle levering en duidelijke communicatie

Assortiment
alles voor bbq is er

Aanbeveling
niks op aan te merken, alles is goed op orde, zelfs het vragen van feedback na afloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter K 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk op de website de juiste keuze kunnen maken.

Service
Bestellen en de volgende dag keurig in huis.
Goed verpakt.

Assortiment
Geweldig ruim assortiment

Aanbeveling
Deze winkel doet echt wat hij beloofd.
Goed assortiment en keurige bestel procedure.

Extra toelichting
Ik zal hier in de toekomst zeker nog wel eens wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Michiels 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging heel vlot

Service
Levering was snel en correct.

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we zochten aan de beste prijs.

Aanbeveling
Geen enkele opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 02-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en is in de buurt

Service
BBQ werd in de auto gezet en in de winkel ook geholpen

Assortiment
precies wat ik zocht hadden ze

Aanbeveling
Winkel ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijsos 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Aanbeveling
Doet wat er gevraagd wordt

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boretti barbeque 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lage prijzen en snel geleverd

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne teunissen 02-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super alles overzichtelijk

Service
Eerst snuffelen en dan de hulp

Assortiment
Voor iedere portemonnee wat te koop

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruim opgesteld

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin88 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel goed en behulpzaam te woord gestaan.

Assortiment
Ruim assortiment en van daaruit goed advies.

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph 02-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toen ik binnenkwam was zowel voor de winkel als IN de winkel op de begane grond alles 'Weber' ... Ik moest zoeken naar 'boven' (wat ik niet wist) om boretti te vinden

Service
Verkoper was bereid om mee te denken in accessoires. Nam me mee naar een iets duurder model voor betere bbq beleving .. Keurige prijs tot en met in de auto tillen toe .. Top!

Assortiment
Er is hier voor iedereen iets te vinden van simpel picknick tot dikke buiten keuken bbq's toe!

Aanbeveling
Sympathieke gasten.. Mooie producten, heldere prijzen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Uiteindelijk koste alles veel meer moeite van mijn zijde dan bij menig andere shop. Voorraad op de site klopt niet. Moest meerdere keren achter dingen aan mailen. Maar kreeg dan wel elke keer netjes antwoord.

Service
Snel antwoord via de mail en netjes afgehandeld.

Assortiment
Alle merken en spullen die ik zocht prima kunnen vinden.

Aanbeveling
Uiteindelijk in overleg een barbeque gekregen waar ik blij mee was. En allesvoorbbq is zijn afspraken nagekomen.

Extra toelichting
Helaas is voorraad indicatie op de site niet kloppend, wordt wel netjes alternatief geboden. En ik werd netjes te woord gestaan. Koste hierdoor wel veel moeite om mijn bbq te verkrijgen. Ik heb uiteindelijk 7 mails moeten verturen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davilex 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keus. Bijpassende producten in pakket aangeboden.

Service
Snelle reactie per email op een vraag. Snelle bezorging.

Assortiment
De BBQ die ik we wilden was er met een mooie hoes aanbieding.

Aanbeveling
Niks op aan te merken, erg fijne ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Tol 02-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op website staat alles duidelijk beschreven en met foto's en beschrijving. We werden goed en vriendelijk geholpen en de bestelling werd duidelijk
doorgenomen.

Service
na bestelling weden vragen ook duidelijk beantwoord en bestelling werd op tijd afgeleverd.

Assortiment
Wij hebben een barbecue gekocht. Er waren alle bijbehorende spullen in het assortiment aanwezig .

Aanbeveling
Deze winkel hebben we aanbevolen bij kennisen Omdat groot aanbod is. Vriendelijke en goede bediening. Zowel in de winkel als ook telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Achten 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Nette winkel met ruime keus

Service
Ruim overzichtelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Heel veel keus" en met een tevreden uitleg over de producten

Extra toelichting
Fijne nette winkel om te kijken naar een product. Niet opdringerig personeel,zodat je rustig en relax kan kijken Dit heb ik zeer op prijs gesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Watervliet 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke productomschrijving

Service
Snelle levering

Assortiment
Scherpe prijs

Aanbeveling
Géén minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beccie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans de Best 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site erg overzichtelijk. Voorkeursproducten zijn makkelijk te vinden!👍🏻

Service
Goede service, snelle beantwoording van vragen! 👍🏻 de chatfunctie werkt super goed!👍🏻

Assortiment
Er is te kust en te keur. Kan me niet voorstellen dat men nee moet verkopen!

Aanbeveling
Overal een fijne winkel! Waar je fatsoenlijk geholpen wordt en het assortiment zeer uitgebreid is!

Extra toelichting
Ik wordt super blij van dit soort winkels😀😀😀😀😀

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter Sjerp 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig en overzichtelijk

Service
direct en duidelijk via de website

Assortiment
alles is te vinden

Aanbeveling
voor de echte bbq er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lony blom 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel

Service
Snel

Assortiment
Keuze

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Snel. Keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

2200021943 01-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website, en alles goed te vinden

Service
Je krijgt eerst de tijd om rond te kijken, en daarna goede uitleg

Assortiment
Goede en nette showroom, alles netjes uitgestald en overzichtelijk

Aanbeveling
Ik zou zeker andere mensen aanbevelen. wij zijn zelf ook door andere naar allesvoorbbq gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews