allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alles voor de bbq 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon goed en handig bestellen.

Service
Duidelijke communicatie.

Assortiment
Precies wat ik zocht vond ik bij Alles voor de BBQ.

Aanbeveling
Alles volgens ideaalbeeld wat ik van een internetwinkel verwacht.

Extra toelichting
Geweldige BBQ gekocht. Ik heb nog nooit zo goed kunnen barbecueën en het smaakt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieletje 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
alleen de onduidelijkheid wanneer iets bezorgd wordt door Postnl is zeer onduidelijk. Anders was het cijfer hoger geweest

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na 2 weken gebelt waar mijn bestelling blijft. Jullie zeggen dat jullie een mail hebben gestuurd maar ik heb niks gehad. Ik zou zeggen geef als het zolang duurt een belletje of iets.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede concurrerende webwinkel met persoonlijk en snel contact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Klik, klik en in het mandje.

Service
Goed geholpen via de vragen chat.

Assortiment
Meer dab voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roelof Lettinga 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en duidelijke website met chat functie. Reden dat het geen 10 is maar een 9 is omdat jullie heel erg moeilijk telefonisch te bereiken zijn.

Service
Er was een verkeerd artikel op gestuurd. Ik mocht deze houden aangezien dat goedkoper was en 2 dagen later was het juiste artikel bij me in huis

Assortiment
Ook al zijn jullie 100% op bbq gericht mis ik de rook kasten/ovens wat momenteel steeds populairder wordt.

Aanbeveling
Heeft geen uitleg nodig... Het is gewoon een super winkel

Extra toelichting
Een paar verbeterpuntjes; - telefonisch beter bereikbaar zijn, ook al is het druk. - Dat de order pikker de juiste producten pakt voor een bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nan 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webshop, duidelijke categorieen.

Service
De volgende dag in huis, perfect voor als je nog wat dingen mist bij de voorbereiding van een grote bbq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Via chat aangegeven dat bij de bbq die ik wou bestellen 2 gratis producten stonden terwijl andere er maar 1 hadden. Bleek een fout te zijn, maar toch netjes zonder problemen beide producten gekregen. Super service.

Assortiment
Alles wat ik kan bedenken wat ik nodig heb is er te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica Van Langendonck 26-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij de snelweg, parking en ruime toonzaal

Service
Vriendelijk, snel en behulpzaam. Top!

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Zie hoger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 26-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Combinatie webwinkel en fysieke winkels erg goed

Service
Prima geholpen

Assortiment
Assortiment uitbreiden met rubs en sauzen?

Aanbeveling
Gewoon goed, medewerker hielp bij sjouwen en inladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het artikel wat ik zocht had ik snel gevonden voorzien van duidelijke product info.

Service
Kreeg een nette email voor de levering na bestelling. De levertijd bleek lange te zijn wegens omstandigheden, ik kreeg een nette mail waarbij ik de keuze had tot instemming op een langere levertijd of dat ik een alternatief aangeboden zou krijgen.

Assortiment
Ruime keuze met diverse mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TOP 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Probleemloos verloop

Service
Geweldig

Assortiment
Kompleet

Aanbeveling
Volledig

Extra toelichting
Fantastisch om bij jullie een bestelling te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schreuder 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Allesvoor is duidelijk en snel! Ook bij eventuele vragen

Service
Heel goed. Het product wat ik wilde was niet op voorraad, maar ze boden me meteen een beter alternatief aan

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, veel keus en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Aanbeveling
9,5!

Extra toelichting
Handig dat allesvoor.nl meerdere webshops (wasmachines, bbq, platte tv) heeft, ook qua service, gemak, etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhaeghe Dirk 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtbaar en duidelijke uitleg

Service
De bestelling wordt correct uitgevoerd

Assortiment
Ik kon uit verschillende modellen kiezen en ook de uitleg erbij krijgen indien nodig

Aanbeveling
Geen problemen en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobs 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gebruiksvriendelijke site. Snelle en gratis levering, meer moet dat niet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ons product van bestelling was niet leverbaar bij de fabrikant. Samen met een medewerker hebben we een cd alternatief product geleverd gekregen voor dezelfde prijs. Super dat er zo met ons l is meegedacht. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede hulp bij online vragen

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hot items 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon uitzoeken en bestellen

Service
handige uitleg bij producten

Assortiment
leuke combinatie aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beecky 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlug gevonden wat ik nodig had bovendien aan een aantrekkelijke prijs

Service
Service was goed

Assortiment
Was specifiek naar een bepaald product op zoek en vond er direct wat ik nodig had maar zal zeker in de toekomst niet nalaten als ik iets van bbq nodig heb om naar die site te gaan kijken

Aanbeveling
Alvorens deze enquête in te vullen had ik deze winkel al aangeraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Zeer vriendelijk, efficiënt, snel ... Een dikke pluim!!!

Aanbeveling
Op elk vlak een dikke 10 !!! Ook naar prijs toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website

Service
Vaak de laagste prijs op het internet

Assortiment
Echt alles voor de bbq

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker bij vrienden aan!

Extra toelichting
Het is even zoeken maar er besta een 10% kortingscode op internet over het gehele bedrag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imdevries 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heb slechts Gebruik gemaakt van de web winkel. Deze is erg overzichtelijk.

Service
Ondanks problemen met PostNL en de drukte die dit veroorzaakte is er zeer netjes contact met mij onderhouden en kreeg ik de volgende dag mijn bestelling. Top!

Assortiment
Alles voor de bbq! Werkelijk :)

Aanbeveling
Fijne winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HesPatr 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruime keuze, bijna alles voor de bbq is hier te vinden aan een goede prijs

Service
dag 1 besteld, dag 2 's morgens om 7u in huis !!!!

Assortiment
zie commentaar punt 1

Aanbeveling
alles is gewoon perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans schoon 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kan onmiddellijk vinden wat ik wil hebben

Service
De eerste keer werd iets verkeerds gestuurd, even live chatten en er zou meteen een nieuw juist artikel gestuurd worden; het verkeerd gestuurde mocht ik houden !

Aanbeveling
Juiste artikelen en de juiste mensen op de goede plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjjd 22-07-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede bereikbaarheid

Service
Gemotiveerd en vriendelijk personeel

Assortiment
Ruin voldoende keus en extra's snel leverbaar

Aanbeveling
Zonder aarzelen durf ik deze winkel aan te bevelen

Extra toelichting
Ga zo door !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wes 22-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk geordend

Service
verantwoordelijke nemen hun tijd om al je vragen te beantwoorden

Assortiment
voor ons was alles aanwezig wat we nodig headen buiten het afdekzeil, dit was niet hun fout want door het grote succes staan deze in backorder.

Aanbeveling
alles OK enkel spijtig dat het afdekzeil niet beschikbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

onlineshop 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreide keuze en snelle levering

Service
bij schade of verkeerde levering word je ook snel en eerlijk geholpen

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 20-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Service
personeel heeft ruime kennis

Assortiment
mooie merken, diverse prijsklassen

Aanbeveling
goed geholpen, ruime keuze, vriendelijk personeel. Voor een goede bbq ben je hier aan het juiste adres

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten zijn snel te vinden (via de webshop)

Service
Ik had op di een bestelling gedaan omdat jullie met 24 uur service adverteren. Echter waren er bij de post problemen waardoor het niet de volgende dag geleverd kon worden op mijn werk. Dit zou dan donderdag worden, maar dan was ik niet op het werk. Ik wilde het dan graag weer op mijn woonadres geleverd hebben. Contact gehad met klantenservice en daar werd ik uitstekend geholpen en werd de bestelling gewijzigd naar mijn woonadres zodat ik de bestelling alsnog op de donderdag geleverd kreeg (sneller kon ook niet in dit geval). Dus ik was hier zeer content mee

Aanbeveling
voor mij is het dan de webshop. heb de bestelling via de webshop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdonschot 20-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed geholpen toen ik rond liep in de winkel

Assortiment
Hebben heel veel spullen zo kan je goed kijken wat jecwil hebben

Aanbeveling
Makkelijk te vinden en ziet er goed uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Allesvoorbbq 21-07-2015

Beste mevrouw Verdonschot

Goed om te horen dat u helemaal naar tevredenheid bent geholpen in onze winkel te Breda!

U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de nieuwe Bar-B-Kettle van Weber, wij wensen u hier nogmaals veel plezier mee.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag verder!

Fijne dag gewenst!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

wdJ 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, snelle levering

Service
persoonlijk contact m.b.t. levering op vakantie adres goed

Assortiment
keuzd zeer groot, ook van accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
Zeer snelle levering en goed te volgen

Assortiment
Uitermate uitgebreid en scherp geprijsd

Aanbeveling
Ruime keus , goedkoper dan menig ander bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Vlotte en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Van Steen 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snelle levering

Extra toelichting
Het kan niet beter: Duidelijke website, scherpe prijs & snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Kerdel 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Bij de bestelling via de webshop bleek het bestelde artikel uit voorraad leverbaar te zijn. Echter toen ik betaling voldaan had kreeg ik een mail dat de levering wegens het niet op voorraad zijn van het artikel 2 a 3 dagen zou duren. De volgende dag werd ik gebeld door een medewerker dat het artikel de volgende dag zou worden geleverd. 1 dag korter dag. Klasse dat telefoontje.

Aanbeveling
Reeds meerdere malen al gedaan na mijn bestelling.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindsay 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles snel te vinden op de site en overzichtelijk aangegeven

Service
keurig een email dat de bestelling langer duurde ivm nieuwe levering wachten. direct de keus of ik wilde wachten of mijn geld terug wou.
wel had ik het fijn gevonden na de desbetreffende 3 wachtdagen een mailtje te krijgen wanneer ik het ongeveer verwachten kon, ik heb zelf maar initiatief genomen.

Assortiment
veel keus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Groningen 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruikersvriendelijke website met goede betalingsmogelijkheden en duidelijke factuur.

Service
Zoals beloofd, vóór 18.00 uur besteld volgende dag in huis. Nette bevestiging, goed email- en telefooncontact.

Assortiment
Ik was gericht naar een rooster op zoek, maar volgens mij was het aanbod van de overige producten zeer ruim.

Aanbeveling
Zou ook een 10 kunnen zijn, want bij mijn bestelling ging alles perfect. Maar ongetwijfeld zijn er nog verbeterpunten vandaar een 9.

Extra toelichting
Website als 1e vindbaar via google toen ik 'rooster voor weber-barbecue intoetste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David De Beurme 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gemakkelijk terug te vinden

Service
direct antwoord op mijn vragen

Assortiment
alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
eenvoudig in gebruik, ruime keuze, snelle levering, efficiënt!

Extra toelichting
kleine tip: bevestiging van betaling en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keus op de website is prima met goede toelichting.

Service
Ik belde vantevoren op voor een vraag en advies en heb direct gereserveerd. De reservering stond een half uur later klaar op het moment van ophalen.

Assortiment
Echt alles is aanwezig en als je in de winkel (Utrecht) bent weet je echt niet wat je ziet. Geweldige keuze.

Aanbeveling
Doen! Goede prijzen, goede service en een zeer overzichtelijke winkel met prima adviezen en kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van Meel 19-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Kreeg een duurdere versie aangeboden omdat mijn eerste keus niet voorradig was voor een kleine meerprijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Clara 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke website en bij vragen staat er een chatservice klaar!!

Service
Helaas ging er administratief iets fout, waardoor ik de bbq niet op tijd had, anders was het een dikke 10 geweest.

Assortiment
Veel keus en goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PV 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Artikel dat ik besteld had was niet leverbaar en ik ontving snel een geschikt voorstel voor een alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven Baak 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel en goed

Assortiment
Precies wat ik zocht

Aanbeveling
Super website en direct/snelle service en antwoorden op vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent Vanschooren 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig, overzichtelijk, eenvoudig.

Service
Snelle feedback op vragen, keurig afgehandeld

Assortiment
Alles in een portaal te vinden.

Aanbeveling
Best ever

Extra toelichting
Ik keer tevreden terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie, overzichtelijke site

Service
Snelle bezorging, goede informatievoorziening

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Gewoon goed, komen hun woord na. Fijne online shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Sol 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk website, goede info

Service
Heel goed. Heb je vragen dan chat je toch even. Lekker snel en klantvriendelijk

Assortiment
Zeer ruime keuze topmerken

Aanbeveling
Gewoon heel erg goed

Extra toelichting
Nogmaals, ik ben erg te spreken over de chat service. Vlot, klantvriendelijk en professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webstore is overzichtelijk en alle producten zijn goed te vinden. Het koopproces is makkelijk en heel overzichtelijk.

Service
Een snelle levering, keurig netjes binnen een dag.

Assortiment
Ik kan geen product bedenken dat allesvoorbarbecue niet in het assortiment heeft.

Aanbeveling
Goedkoop, makkelijk, snelle levering, wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vlotte duidelijke overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst heb ik gebeld om te informeren of artikel op voorraad was.
Toen via de site simpel besteld.

Service
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en gegarandeerd dat ik mijn bestelling de volgende dag zou hebben.
Moest ook ivm verjaardagskanootje

Assortiment
Wat ik nodig had was op voorraad.

Extra toelichting
Enig puntje was dat ik wel 2,07 strafport moest betalen aan postnl. Maar ik was blij dat ik de bonnen op tijd in huis had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvana Popijus 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site was overzichtelijk!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Jullie hebben alle soorten....en veruit de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews