allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjdegraaf 09-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede indeling en overzichtelijk

Service
Een goed gesprek met de verkoper en onze wensen verden werkelijkheid

Assortiment
Het assortiment is dik aanwezig of het nu gaat over een complete buiten keuken tot een simpele bbq

Aanbeveling
Zakenkundig personeel ,die goed met de klant meedenkt en ook goed luisterde . De belofte dat het aangekochte product direct zou worden geleverd via het centraal magazijn is nagekomen , keurig.

Extra toelichting
Ik beveel deze winkel zeker in mijn vrienden kring aan, eindelijk een speciaal zaak voor Bqq in de onze omgeving war we wat aan hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel

Service
Behulpzaam en kennis

Assortiment
All you need for THE BBQ

Aanbeveling
Net en overzichtelijk

Extra toelichting
Super store

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepijn 09-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel modellen staan er op gesteld en heldere uitleg van de verkoper.

Extra toelichting
Scherpe prijzen en mogelijkeheden voor de scherpste prijzen. Wel jammer dat week na aankoop mijn BBQ goedkoper is terwijl in de winkel de prijs echt niet scherper kon....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rk 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Naast scherpe prijs ook nog een aanbod voor gratis schoonmaakborstel. Is daadwerkelijk meegeleverd. Zeer snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima, komt afspraken na!

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boretti robusto 09-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en goed georganiseerd

Service
Vrienedelijk en een zeer duidelijke en goede uitleg

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Heel goed

Extra toelichting
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ziet er super uit

Service
Netjes en vriendelijk

Assortiment
Erg groot en veelzijdig

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen mooie overzichtelijk

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 09-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke website waardoor er goed een keus te maken was

Service
Leverdatum niet nagekomen maar na contact goed opgelost

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dick 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, goede website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 09-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal om zowel een website als fysieke winkels te hebben. Lezen, kijken en vergelijken en als je er uit bent inpakken en wegwezen.

Service
De beschermhoes was niet voorradig en zou pas een paar weken later worden nagestuurd. Mooi dat hij er al binnen een week was.

Assortiment
Allesvoorbbq heeft inderdaad alles en dan ook nog goed advies.

Extra toelichting
Vraag vooral ook naar de laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EKE 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk vindbare website, overduidelijke titel,
ruime keuze van assortiment

Service
zeer snellle en goede service.
wat wordt beloofd, wordt ook daadwerkelijk nagekomen (en dat is op diverse sites wel eens anders!)

Assortiment
rijk assortiment, overduidelijk

Aanbeveling
misschien het overwegen waard om de artikelen te groeperen op merk

misschien het overwegen waard om de artikelen te rangschikken op prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 09-08-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik moest voor een bbq op aardgas naar de winkel om te bestellen, kon niet via internet

Service
Hoewel infopaal Boretti niet functioneerde, werd ik goed geholpen. De gevraagde bbq zou de volgende dag in de winkel zijn en was er ook

Assortiment
Wist wat ik wilde, maar er waren veel alternatieven

Aanbeveling
Iedereen, die bbq(accessoires) nodig heeft kan hier vinden wat hij/zij zoekt

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els B 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een duidelijke website, ik had snel gevonden wat ik zocht

Service
Ik had een compleet pakket besteld, in de aanbieding, kreeg keurig een mail dat de hoes voor de bbq niet voorradig was en dat deze een aantal dagen later zou worden nagestuurd, is ook gebeurd. Alles keurig verpakt, PRIMA

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en makkelijk te vinden en bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

alles voor de BBQ 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
gasslang was vergeten op te sturen, met een mailtje was dit opgelost

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website + online chatten met een verkoper is zeker een meerwaarde!

Service
Snelle service (zelfs op zondag) en correcte thuislevering

Assortiment
Ruim aanbod kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Uitermate tevreden en reeds aanbevolen bij vrienden en familie!

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met de aankoop van mijn gasbbq. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker snel en overzichtelijk. prijzen ook scherp.

Service
vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke betaling.

Assortiment
Ruime keuze zowel van BBQs als accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ Blacquiere 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site, makkelijk te vinden wat je nodig hebt en bovendien word je op ideeën gebracht.

Service
Binnen 24 uur thuisbezorgd!

Assortiment
Ik heb zelf een Weber bbq en er is een enorm assortiment aan Weber accessoires. Daarnaast zijn er nog veel andere merken met leuke gadgets voor de bbq

Aanbeveling
Kan niet beter, dunkt me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neen 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en uitleg

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles correct afgehandeld

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gasbusje was niet meegestuurd, maar dit werd de volgende dag gelijk nagestuurd na telefonisch contact.

Extra toelichting
s'middags besteld, volgende ochtend geleverd. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Geens 09-08-2015 In de winkel gekocht
filiaal in Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel simpel te vinden door reuze bbq tegen de straat. Alles netjes uigestald

Service
Elke raag direct en correct beantwoord gekregen, spijtig dat de info via het live chat kanaal niet overeen stemde met wat er werkelijk was.

Assortiment
Als men het hier niet vindt, vindt men het nergens

Aanbeveling
proper, overzichtelijk,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelovdk 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke, snelle site met compleet aanbod! Verschillende betaalmethodes mogelijk!

Service
Nadat ik gebeld had dat er een verkeerd product (lichtjes anders samengesteld) was geleverd, ben ik direct geholpen op een correcte en vriendelijke manier. De levering van het juiste product kwam er snel. Bovendien ook goede communicatie via mail met Tim, heeft me super verder geholpen.

Assortiment
Completer kan niet denk ik. Was op zoek naar een Weber bbq en onmiddellijk de nodige accessoires bijbesteld. Handig!

Aanbeveling
Super handig deze one stop shop met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enrique H 07-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Dienst naverkoop is verschrikkelijk. Gratis producten worden niet geleverd !

Ik kocht deze gas bbq en deze werd tijdig geleverd. Er was een &qout;gratis hoes&qout; bij (volgens de site) Ik had ook nog een bakplaat, een boek en borstel erbij gekocht. Groot was mijn verbazing toen de &qout;gratis&qout; hoes niet bijgeleverd was noch het kookboek. Na contactname met de chatdienst moest ik zelf aangeven wat er ontbrak. Ik vind het abnormaal dat er niet eens een mail komt met aankondiging dat er dingen ontbreken.. Ter compensatie stelde men mij een borstel voor, ik antwoordde dat, als men maar een keer naar mijn bestelling had gekeken dat Ivo zou zien dat ik deze al had, maar dat Enfin, na mijn zoveelste contactname met Ivo vandaag, wist men weer niet welke producten nog moesten nagestuurd worden. Hij stelde zelf de vraag: een hoes? Ik zei ja , maar ook de borstel ter compensatie. Het standaardantwoord, die zijn jammer genoeg nog niet binnen. Hij stelde me uiteindelijk voor of ik het aankoopbedrag van de hoes (die Gratis was) wou laten terugbetalen??? Wat een abominabele service. Is het normaal dat een customer service zelf vraagt naar de bestelde producten of zelfs maar niet weet wat er besteld is??

Assortiment
Assortiment op de site is behoorlijk breed

Aanbeveling
ABsoluut niet, buiten de prijs is er absoluut niets positiefs aan deze webshop.. Nogmaals de laagste prijs en daar mee is alles dus gezegd. Voor meer moet men niet naar deze shop gaan .

Extra toelichting
De beste prijs op het internet, maar daar is alles mee gezegd. De aftersales service is abominabel. Men weet niet eens wat er beloofd is of wat moet nageleverd worden. Ik wacht nog altijd op de zgn. compensatie of gratis producten.. na 3 weken....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 07-08-2015

Beste Enrique,

Vervelend om te vernemen dat uw order niet helemaal zo verloopt zoals dat zou moeten, onze welgemeende excuses hiervoor!

Ik zoek graag even uit waar dit fout gaat, want dit klinkt inderdaad zeer onhandig! Zou u zo vriendelijk willen zijn uw bestelnummer even te mailen naar sales@allesvoorbbq.nl? Ik ga het voor u uitzoeken en zal even contact met u opnemen!

ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Jvankrugten 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke, snelle site met compleet aanbod en fijne afreken methodes!

Service
Zeer snel geleverd en alles juist, zoals besteld. Hetgeen bij andere webwinkels nog wel eens fout gaat.

Assortiment
Alleen op zoek geweest naar een weber bbq, maar site is zeer compleet en geeft ook de juiste en gewenste accessoires bij het gewenste product! Alles wat nodig is voor een complete bbq. One stop shop, erg fijn

Aanbeveling
Combi van snelle service, bestel- en betaalgemak en compleet assortiment.

Extra toelichting
Al het bovenstaande, hierdoor dik tevreden en zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 02-08-2015 In de winkel gekocht
breda

Algemene score

6,2

Gemak
het is een grote winkel

Service
er was niet voldoende personeel om de klanten te helpen

Aanbeveling
weinig personeel om je te helpen en te woord te staan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

I de Jong 02-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en dito winkel

Service
Werd bij aankomst in de winkel meteen geholpen

Assortiment
Voldoende voor wat wij nodig hadden

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Corbran 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden website is overzichtelijk, bestelproces verliep vlot.

Service
De winkel is de levertijd nagekomen die werd aangegeven op de site, snelle levering

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig had, kwa prijzen is hij naar verhouding met sommige winkels goedkoop.

Aanbeveling
Je kan de producten vlot bestellen, is overzichtelijk, service is zeer goed, goede prijzen, snelle levering, keurig en goed verpakt, ben zeer tevreden over deze winkel, koop hier zeker weer als ik wat nodig heb, deze winkel zal ik ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen.

Extra toelichting
Had een buitenkeuken besteld zat een gratis hoes bij maar was er niet bijgeleverd, contact gehad, ze hebben de hoes gelijk nageleverd en had de hoes met 2 dagen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbert 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is goed vindbaar en is makkelijk in gebruik

Service
Goed

Assortiment
De keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering zoals beloofd

Assortiment
Ruime keuze. Voordelige combi pakketten

Aanbeveling
Uiterst tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk overzichtelijk online bestellen

Service
Service is prima en meedenkend maar bellen direct naar de betreffende winkel is lasting wordt niet altijd opgenomen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer aan te bevelen voor degene die opzoek is naar een goed BBQ set

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 31-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Prima service! Hebben van alles geprobeerd om de zuil waarmee Boretti aankopen gedaan moeten worden aan de praat te krijgen. Open schroeven, wifi hotspot gemaakt, verplaatst tot nabij modem in magazijn, verkoper had engelengeduld.

Assortiment
Voor inbouwmodellen was de keuze beperkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jordy 30-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
snelle levering, en goede nazorg toen bleek dat ik zelf een verkeerd artikel besteld had. het artikel is retour gestuurd via een antwoord nummer, dus geen extra kosten voor de klant. en dát is service ! het juiste artikel had ik daarna ook weer snel in huis, zonder kosten achteraf, of moeilijke procedures. en dat alles terwijl ik zelf een artikel in de verkeerde afmeting besteld had. mijn fout dus...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

chris 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Goed advies ontvangen

Assortiment
uitgebrijd

Aanbeveling
is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bart driessen 29-07-2015 In de winkel gekocht
Arnhem en Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bbq werd zelfs naar mijn auto gedragen!

Service
Op Internet stond dat de bbq op voorraad was, helaas was dit niet het geval. Maar dit is toen Door het personeel in Arnhem netjes opgelost.

Assortiment
Veel keuze in verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JK 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering voor een goede prijs.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Ik zou zeker weer hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering en goede webwinkel

Service
Nadat ik een mail heb gestuurd dat er iets ontbrak bij onze bestelling ben ik zeer snel op een vriendelijke manier geholpen.
Service is erg goed!

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Snelle levering, goede service!

Extra toelichting
Ik zou hier zeker weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romano Körver 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke, heldere en overzichtelijke website. Zeer gebruiksvriendelijk

Service
Zeer snelle en nette levering. Alles conform afspraak

Assortiment
We waren op zoek naar een Weber BBQ, allesvoorbbq kwam altijd naar voren. Prijs, levering kortom het totaalplaatje klopte.

Aanbeveling
Kan geen negatief punt vinden om het niet te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het artikel wat ik zocht had ik snel gevonden voorzien van duidelijke product info.
Goed website met goede zoekfilters.

Service
Snel geleverd, zoals beloofd. Goed verpakt.
Duidelijk communicatie via de email.

Assortiment
Alle BBQ's die ik wilde vergelijken waren aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korf 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website kon ik zeer gemakkelijk mijn bestelling plaatsen

Service
De bbq was de volgende dag al in huis tegen een lage prijs. Ik kreeg er ook nog een gratis buitenhoes bij, die z'n diensten al heeft bewezen.

Assortiment
Een ruim assortiment zodat ik producten kon vergelijken.
Een nadeel hierbij is dat ik moeilijk een keuze kon maken 😃

Aanbeveling
Al met al een prettige en goede webwinkel, waar ik zeker nog een bestelling ga plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby 27-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Naast alle info op internet ook een mogelijkheid om in een winkel de spullen te voelen en persoonlijk advies te krijgen

Service
In de winkel wordt ondanks de drukte alle tijd genomen om iedere klant te helpen.

Assortiment
Meer keuze en gemiddeld lagere prijzen dan concurrenten

Aanbeveling
Zeer plezierige ervaring in een voor mij belangrijke aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruikt vriendelijk

Service
Perfecte snelle service ook met problemen

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Iedereen die op zoek is naar bbq materiaal moet je bij deze winkel zijn top in afhandeling en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website en producten makkelijk te bestellen

Service
De ontbrekende spullen werden snel nageleverd, maar de telefonische bereikbaarheid kan beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hendrik 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website waar de producten snel te vinden zijn. De bestelling liep heel vlot.

Service
Heel goede service. De levertermijn is perfect nagekomen en ik kreeg een snelle reactie op mijn vragen.

Assortiment
Niets op aan te merken. Uitgebreid assortiment en de beste prijs die ik op internet gevonden heb.

Aanbeveling
Heel tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle producten zijn gemakkelijk te vinden. Vragen zijn snel gesteld via de chat functie

Service
Na ontvangst van mijn bestelling bleek er schade aan de deksel te zijn. Er werd zeer snel gereageerd en het werd direct opgelost door een nieuwe deksel te sturen.

Assortiment
alles wat je nodig hebt om te BBQen vindt je gemakkelijk bij jullie. Ook voor de gevorderde BBQ-er.

Aanbeveling
Volledig assortiment, goede prijs en perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris Polderman 26-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen.
Duidelijke uitleg geven. Super echt!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid en goede kwaliteit

Aanbeveling
Zeer de moeite waard om binnen te stappen.
Waar vindt je in deze tijd nog zo'n goede persoonlijke service.
Goed opgeleid personeel met ambitie, bv met de aankoop van onze weber q3200 fijne uitleg gehad, zelfs over bereiding van producten, was echt toppie. Bedankt erg blij met jullie winkel in Breda, ik hoop nog lang van jullie te mogen genieten.

Extra toelichting
Ik zal jullie zeker op ieder feestje aan vrienden en kennissen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marbecue 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Tijdens montage is er een kunststof pin van een wieldop afgebroken. Deze kreeg ik zeer snel en zonder gedoe thuis gestuurd. Zeer tevreden over deze soepele, snelle en persoonlijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico de Waal 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goed werkende website. Ik zocht doelgericht en was zeer snel bij wat ik zocht.

Service
DE levering verliep perfect qua planning en bezorging. De niet direct leverbare gratis hoes is ook snel daarna bezorgd.

Assortiment
Wat wij zochten was er. Daarnaast was er volop keuze.

Aanbeveling
Alles verliep voorbeeldig; inmiddels is de bestelde bbq in gebruik genomen en ook die beviel zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 26-07-2015 In de winkel gekocht
Breda Ettensebaan 17A
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruimtelijk en veel keuze

Service
We kregen meer info dan we verwacht hadden. Echt een verkoper met ervaring waar we veel van hebben geleerd. Hier komen we dus ook terug

Assortiment
Haha er was zoveel. We gingen met meer naar huis dan eigenlijk de bedoeling was. We gaan binnenkort nog terug om het totale GBS systeem compleet te maken. Ons gasfornuis wordt weinig meer gebruikt

Aanbeveling
Veel ruimte met veel keuzes aan bbq's en accessoires

Extra toelichting
Zeer professioneel advies van verkoper. Hij had veel verstand van barbecues, vlees manieren van barbecueën. Wij Gingen naar de winkel in Breda om zonder bedoeling er 1 te kopen alleen maar te kijken naar een Weber barbecue. Die verkoper heeft ons zo enthousiast gemaakt dat we een Weber Master Touch GBS System Edition, 57 cm hebben gekocht incl een draadloze temperatuurmeter, spare rib- karbonade rek. We zijn nu van plan om het gehele GBS systeem aan te schaffen. We doen er nu alles op en gebruiken de Weber 5 dagen in de week nu we weten dat je er meer mee kan doen dan alleen maar grillen. Wij zijn heel blij dat we naar allesvoordebarbeque in Breda zijn gegaan, anders hadden we nooit geweten van de veelzeidigheid van onze bbq

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke bestelmogelijkheden

Service
snel, duidelijkE bevestiging via de mail

Assortiment
overzichtelijk, en uitgebreider dan bij andere aanbieders

Aanbeveling
bestellen is een makkie en de afwikkeling is perfect.
Zal zeker nog een keer eea bestellen via deze webwinkel

Extra toelichting
verder is " allesvoordeBBQ " een van de weinige aanbieders die een een accessoires gratis weggeeft. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jan van Thull 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Niet alles is snel te vinden. Ik wilde bijv Weber gasbusjes bestellen. Ik moest daarvoor de chatfunctie gebruiken omdat ik eea niet snel kon vinden...ook is niet duidelijk onder welke categorie de gasbusjes zijn te vinden.

Service
Na een vraag mgv de chatfunctionaliteit een zeer snelle reactie. Ook werd het door mij bestelde product snel geleverd.

Assortiment
Voldoende breed en diep assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel met prima service.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews