allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2991 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

suvsuby 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat je nodig hebt is makkelijk te vinden

Assortiment
lekker uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alles voor de bbq 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles heel makkelijk te vinden, en hele duidelijke uitleg

Service
er kwam een andere bbq dan die ik besteld, zonder problemen kon ik hem terug sturen of het prijsverschil werd verrekend.

Assortiment
echt alles waar ik naar zocht

Aanbeveling
wel grappig, zonder dat ik het wist kwam ik steeds op dezelfde site, heb er mijn koffiemachine, stofzuiger en bbq gekocht.

Extra toelichting
super zaak met echt hele goede service en uitleg, en ze zijn telefonische bereikbaar voor eventuele vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier 23-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel modellen in de showroom. Dat maakt het kiezen gemakkelijk,

Service
De persoon die me hielp werkte eigenlijk bij de TV afdeling. Hij wilde wel een ander halen, maar dat hoefde van mij niet.een accessoire was niet op voorraad en zou er 3 dagen later wel zijn. Helaas niet. Daarom werd het kosteloos opgestuurd.

Aanbeveling
Goed assortiment; vriendelijk en behulpzaam personeel; goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
In eerste instantie klopte de bestelling niet helemaal maar dat werd binnen no-time goedgemaakt. Weggegaan met complete order geholpen door vriendelijk personeel
Besteld via de webshop opgehaald in de winkel.

Extra toelichting
Chatten functie is top, vraag om product goedkoper te leveren kon helaas niet, maar er werd wel een handige gift bij gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phicharo 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Konden makkelijk vinden wat we zochten

Aanbeveling
Pruma winke, snelle bezorging, goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wist precies wat ik moest hebben, dus was gemakkelijk zoeken.

Extra toelichting
Als we weer accessoires nodig hebben is deze webwinkel eerste keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke overzichtelijke site, waarbij je verschillende producten met elkaar kan vergelijken. Makkelijk te bestellen. Super service, ik zat zelf te twijfelen tussen 2 producten en dankzij de chat hebben zij me kunnen helpen en uitleg kunnen geven wat het verschil was.

Service
Snelle levering alles op tijd bezorgd, en ook netjes een mail gekregen dat er een product iets later zou komen omdat het niet op voorraad was, en ook dat was alsnog binnen 2 dagen thuis afgeleverd.

Assortiment
Veel keus en goede kwaliteit prijs verhouding. Leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
Mijn beoordeling spreekt voor zich! Goede winkel, goede klantenservice, helpen je graag duidelijke uitleg. En snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Weber bbq besteld, kreeg er wat gratis artikelen bij, deze waren niet voorradig, netjes bericht overgehad en heel netjes alles nageleverd! Top service!!!

Aanbeveling
Snelle top service! Aanrader om te bestellen bij alles voor bbq!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbqman1 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alleen een vraag over de voorraad werd een gratis levering van het product

Service
Kosteloos is het produkt geleverd.

Assortiment
Produkt was niet op voorraad maar is van de leverancier direct verzonden

Aanbeveling
Betere service heb ik nog nooit meegemaakt.

Extra toelichting
Ze hebben echt uit zichzelf geregeld dat ik een nieuw handvat heb gekregen van Weber. Ze hadden me hem ook kunnen verkopen maar hebben dus gewoon service verleend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij hebben via de site besteld. lekker makkelijk en zeer goed bevallen.

Service
wij werden benaderd voor het maken van een offerte en die viel mooi in ons voordeel uit.

Assortiment
zeer ruime keuze.

Aanbeveling
alles mooi overzichtelijk op de site weergegeven. en goede mogelijkheden voor persoonlijk contact.

Extra toelichting
is ons prima bevallen om de barbecue via jullie site te bestellen. later nog een losse gasslang besteld en die was er ook de volgende dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeLang 20-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Adriaenssens 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en bestelproces, alleen stond de BBQ die ik gekocht heb, niet aan die prijs in het assortiment. Ik ben die tegengekomen via Google.

Service
Levering mooi binnen termijn

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan de laagste prijzen, behalve voor accessoires, die zijn eerder normaal geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald de Jong 19-08-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en overzichtelijk

Service
geleverd binnen een dag

Assortiment
het assortiment is van goede kwaliteit

Aanbeveling
de voorraad was niet compleet waardoor ik niet alles gelijk kon meenemen. De bbq zelf moest worden nageleverd. Jammer voor een standaard model.

Extra toelichting
prima winkel met goede services

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kwam makkelijk op de gezochte producten terecht

Service
Product werd geleverd binnen het vernoemde termijn

Assortiment
Door de extra's welke bij het product werden geleverd, ben ik voor ALLESVOORBBQ.NL gegaan.

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden en het product gevonden waar ik naar op zoek was, dus op zich prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fantastisch, het ging echt heel snel en de website is prettig en overzichtelijk! Na een aantal vragen aan de online klantenservice te hebben gesteld, die binnen no-time beantwoordt werden, heb ik de mooie Boretti BBQ besteld!

Service
Levering was erg vlot en ideaal om aan de deur te kunnen pinnen! Helaas zat de gratis hoes er niet direct bij maar na een rappe email communicatie (waar ook in het weekend op werd gereageerd) werd er snel gehandeld en kwam de hoes een aantal dagen later.

Assortiment
Het aanbod vind ik erg breed en divers, waardoor je een heel duidelijk beeld krijgt. Uiteraard speelt de prijs hier ook een rol en daar kan je helemaal niets van zeggen, super scherp!

Aanbeveling
Gewoon al met al een erg professionele en toegankelijke website met het daarbij behorende team!

Extra toelichting
Al een aantal keren uitgeprobeerd en alles doet het perfect...:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De online assistent is een geweldige toevoeging aan het online-shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot aanbod en goede website met daarnaast de chat mogelijkheid tot vragen

Service
er was een foutje op de bon met het aankoop bedrag welke na 1 mailtje de volgende dag al weer terug gestort was op onze rekening

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
ivm prijs en service

Extra toelichting
goede service met duidelijke website die heel veel producten heeft. Zeer pretig de live chat waarop je direct antwoorden krijg op eventuele vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik vond onmiddellijk het product dat ik zocht. De chatservice was top. Het was alsof een robot mijn vragen beantwoordde, zo snel en op en top vriendelijk!!! (Onze chatter was tim).
Enige minpunt was dat de credit card niet passeerde, dan maar via overschrijving en 2 dagen later al levering (op een zaterdag!, zijn we niet gewoon in Belgie).

Service
Chatservice top! Zie boven

Aanbeveling
Beste prijs voor het artikel dat we zochten + zie positieve argumenten boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, toegankelijk en uitgebreide informatie.

Service
Op elke vraag of verzoek om informatie werd zeer snel gereageerd.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment dat de te maken keuze vergemakkelijkt.

Aanbeveling
Zie hiervoor de toelichting op de voorgaande vragen.

Extra toelichting
Het aangeschafte product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantine 16-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed geholpen door de medewerker en prima voorlichting

Service
de service is prima, de barbecue buitenkeuken kon gelijk de volgende dag bezorgd worden

Assortiment
het assortiment is goed

Aanbeveling
je kunt veel zien en ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul De Maet 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan de deur geleverd

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze en eerlijke prijzen zeer belaherijk in deze tijden

Aanbeveling
web winkel zeer goed

Extra toelichting
zeker aanraden bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Aertse 16-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, alles gemakkelijk te vinden, zeker een nette uitstraling

Service
Goed geholpen juiste uitleg en nuttige tips

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Uiterst tevreden zal dit zker aan anderen aanraden

Extra toelichting
Fijn de combinatie met zoeken op de site en kopen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Genoeg voorraad op de webshop

Service
Snel geleverd vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Veel keuze aan assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar simpele muisklikken mijn product besteld, betaald en de volgende dag in huis.

Service
Keurig en degelijk verpakt afgeleverd

Aanbeveling
Maar eerlijk is eerlijk: het was pas onze eerste bestelling. Maar die was perfect uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service, snelle levering. Compleet.

Assortiment
Ruim assortiment, alles voor bbq onder een dak.

Extra toelichting
Fijne aanbiedingen. Prima web winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van den Maagdenberg 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en snelle website

Service
Goed op de hoogte gehouden van status van verzending

Assortiment
Ruim en voldoende keus

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdy 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had zelf al een idee wat ik wou kopen, maar had nog wat vragen over het product. Via de live chat had ik binnen 1 minuut direct antwoord op de vragen. Daarna bestelling doorgezet en werd de volgende dag geleverd.

Service
Bij de bestelling zat per ongeluk een verkeerde hoes welke gratis meegeleverd zou worden. Via de live chat aangegeven en de volgende dag had ik een nieuwe hoes in de bus. Perfect!

Assortiment
Hadden alles wat ik wou bestellen incl. relevante accessoires waar ik wel interesse in had.

Aanbeveling
Overall snelle levering, goede service en goed aanbod. Whats not to like?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos alles kunnen vinden en kunnen bestellen . Duidelijke webshop, scherpe prijzen.

Assortiment
Alles wat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Alles verliep goed. Bestelling en snelker levering helemaal volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie Spoelstra 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en een enorm uitgebreid assortiment, ja! AllesvoordeBBQ

Service
Vriendelijke mensen helpen je graag bij elke vraag die je hebt! Kan mening bedrijf een voorbeeld aan nemen! ga zo door!

Assortiment
AllesvoordeBBQ.... KLOPT!

Aanbeveling
Verder zoeken hoeft niet! laagste prijs, hoogste service, meeste keus...

Extra toelichting
Een aanrader, Lage prijzen en echt alles voor de BBQ. Leuk winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Direct een mail toen de levering iets langer duurde, en vervolgens nog snel geleverd.

Assortiment
alle types en kleuren zijn te bestellen.

Aanbeveling
Alles bij elkaar een hele fijne winkel om iets bij te kopen met ook nog eens zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van Drunen 16-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer goed geholpen en geadviseerd door verkoper.

Assortiment
Alle BBQ die van belang zijn staan in de winkel

Aanbeveling
Netjes, overzichtelijk, goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website, goed aanbod, geen verborgen kosten

Service
Ik had zelf een fout gemaakt met het invullen van verzendadres, en het werd goed opgelost

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

James de vliegher 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke werking van de Site en alles duidelijk uitgelegd

Service
Een mailtje gestuurd met enkele vragen en dat werd met alle nodige uitleg beantwoord

Assortiment
Het grootste assortiment dat ik al gezien heb

Aanbeveling
Het totaalpakket klopt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Soest 15921 14-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was vrij duidelijk en goed. Ligging en het parkeren is ook prima.

Service
Goede service

Assortiment
Staat voldoende in de winkel. Keuze genoeg

Aanbeveling
Aan vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter de Vries 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website, eenvoudig zoeken naar product

Service
Niet alle producten bleken niet op voorraad, hier keurig terugkoppeling op gekregen. Met indicatie van levertijd, die achteraf ook juist was.

Assortiment
Alle Weber accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klotebedrijf 13-08-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem

Algemene score

4,2

Service
Klantenservice slecht bereikbaar. filiaal helemaal niet bereikbaar. Je wordt afgepoeierd om maar net het filiaal ye bellen als je een klacht hebt.

Aanbeveling
Lage prijzen maar ongeintereseerde verkoper zonder service als de bestelling niet komt.

Extra toelichting
Op zaterdag bestelling in de winkel gedaan. Dinsdag nog niets vernomen. Na veel moeite telefonisch contact,bleek er nog niets verzonden te zijn. Toen de bestelling eindelijk kwam was deze incompleet. Uiteindelijk maar zelf weer naar de winkel gegaan om alles op tijd te hebben. Ja , ze wilden het wel nasturen maar als je iets op een bepaalde datum nodig hebt is dat soms te laat.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 13-08-2015

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende ervaring!

Graag zou ik even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, zou u hiervoor mij uw ordernummer willen toesturen op contact@allesvoorbbq.nl?

Onze excuses voor deze slechte ervaring, ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Officiele reactie van Allesvoorbbq 13-08-2015

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende ervaring!

Graag zou ik even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, zou u hiervoor mij uw ordernummer willen toesturen op contact@allesvoorbbq.nl?

Onze excuses voor deze slechte ervaring, ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Officiele reactie van Allesvoorbbq 13-08-2015

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende ervaring!

Graag zou ik even uitzoeken wat hier allemaal fout is gegaan, zou u hiervoor mij uw ordernummer willen toesturen op contact@allesvoorbbq.nl?

Onze excuses voor deze slechte ervaring, ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Dirk en Nicole Gysels Neefs 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en deskundig advies zowel via chat als in de vestiging in Breda.

Service
In ėėn woord : perfect ! Leveringsdatum exact zoals beloofd. 's Morgens om 8.00 u stond de transporteur voor de deur, kan gewoon niet beter !

Assortiment
Zeer ruime keuze en wat we hebben besteld, beantwoordt volledig aan onze verwachtingen.

Aanbeveling
Score 10, nogal logisch want we hebben jullie sinds onze eerste (positieve) kennismaking al aan vrienden en familie aanbevolen !

Extra toelichting
Tot voor kort hadden wij maar weinig vertrouwen in een webshop in het algemeen. De ervaring met Allesvoorbbq.nl heeft ons geleerd dat de ene webshop niet de andere is. Het "spijt" ons dus HELEMAAL NIET over de hele lijn zo positief te zijn ;0). De scores zijn terecht verdiend !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schrijnemakers 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte site, gemakkelijke en veilige betalingsmogelijkheden!

Service
Hiervan ben ik echt super content. Jullie klantendienst is vlot bereikbaar met snelle en persoonlijke/gemoedelijke service.

Assortiment
Enkel bbq gekocht maar er is een interessant assortiment aan accessoires bij jullie te verkrijgen.

Aanbeveling
Goeie webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs van Olffen 11-08-2015 In de winkel gekocht
besteld via internet en opgehaald in Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer klantvriendelijk + ter zake kundig

Assortiment
winkel in Utrecht was net open / was daardoor nog enigszins beperkt

Aanbeveling
zeker door de klantvriendelijkheid/kundigheid

Extra toelichting
ga zo door !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Allesvoorbbq 11-08-2015

Beste heer van Olffen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij AllesvoorBBQ.nl

Wij wensen u nogmaals veel plezier van de BBQ accessoires, mochten er nog vragen zijn waarmee wij u kunnen helpen dan bent u altijd van harte welkom!

Fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Marc 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel vlot gevonden wat ik zocht aan de beste prijs

Service
super service ivm betalen en traceren

Aanbeveling
prijs en snelheid van leveren... kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk bestellen online !

Service
Er was iets fout gegaan maar die fout werd tijdig voor ons hersteld dus ik vind het een topservice !

Aanbeveling
We hebben jullie reeds aanbevolen bij familie en vrienden die erbij waren op de barbecue dus hopelijk mogen jullie ook snel van hen een bestellen verwachten :-)

Extra toelichting
Nee, ik ben een helemaal tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goeie prijs met extra accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon makkelijk een keuze maken. Duidelijke beschrijvingen.

Service
snelle reactie op mail en via chatbox

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website werkt prettig

Service
Contact via mail gehad snel en duidelijk antwoord terug gehad

Assortiment
Alles wat nodig is voor barbecue is hier te vinden als het er niet op staat bestaat het waarschijnlijk niet

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk en alles is snel te vinden

Service
Snelle levering en online hulp is super

Assortiment
Groot assortiment met veel keuze en ccessoires

Aanbeveling
Je kunt hier alles krijgen en het wordt snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Cools 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot afhandelen van de bestelling en het afhalen in de winkel verliep ook heel snel.

Service
afhalen in een winkel is een pluspunt, dan hoef je niet thuis te blijven tot de postbode is geweest.

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi66 10-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden met mails.
1 ding nageleverd ivm niet opvoorraad, was er al na 2 dagen.
Telefonisch contact gehad, was snel aan de lijn, en goed behandeld.

Assortiment
veel keus in BBQ en accessoires.

alleen niet veel keus in houtskool/briketen vandaar geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jentina Bloemhof 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na zoeken op merk heel snel het gewenste product gevonden.

Service
's Middags besteld en al de volgende dag geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Niets dan lof voor jullie webwinkel.

Extra toelichting
Mogelijkheid om te chatten is een extra +. Deze keer niet gebruikt, maar altijd handig voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meyers Willy 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vlug gevonden

Service
Prima zelf met de chat

Assortiment
Alles kunnen bestellen wat ik wilde

Aanbeveling
Handig

Extra toelichting
Ik krijg per retour €50 terug daar de korting op mijn factuur niet was verrekend heb ik via chat met *** gevraagd hoe dat komt en is mij toen bevestig dat ik het terug gestort kreeg maar tot nu toe geen storting gehad .Hoe komt dat .Vriendelijke groeten Meyers Willy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien Schoo 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via internet is je bestelling zo in huis

Service
De bestelling was snel bezorgt.

Assortiment
een groot assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews