allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pauline1 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanaf de bank shoppen. Uitkiezen wat je leuk vindt, betalen en de volgende dag al in huis!

Service
Volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Op de site stond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen negatieve punten gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertje van emmerik 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken en bestellen is makkelijk te doen.

Service
Via drie kanalen is info op te vragen, daar zit altijd wat tussen wat uitkomt.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
je kan er alles vinden, en vragen stellen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
De bestelling is snel en in goede staat geleverd.

Assortiment
Het aanbod is ruim voldoende en voldeed aan onze verwachtingen.

Aanbeveling
Het is een winkel met een ruim assortiment. De spullen zijn in goede kwaliteit en worden snel en goed geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb gewoon gezocht wat ik wou via de zoek functie.

Service
Mijn bestelling werd snel verwerkt en geleverd

Assortiment
Ik vond de 2 zaken die ik wou, deze vond ik elders nooit tesamen

Aanbeveling
Het is de 2de keer dat ik bestel en ben weer uiterst tevreden met de manier van handelen

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madeleine 13-09-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
toelichting op internet uitstekend. bereikbaarheid telefonisch van de winkel ivm op voorraad slecht. Via chatservice keurig geholpen.

Service
Had nog wat vragen en zijn per ommegaande beantwoord.
Jammer dat Boretti niet meer het complete pakket aanbied maar dat de hoes apart besteld moet worden.

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
goed bereikbaar. Mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nauta 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vindbaar en bestellen

Service
Kennelijk intern iets misgegaan, maar na contact opgenomen te hebben over het niet ontvangen van het bestelde, werd het als nog snel ontvangen met excuses

Assortiment
Vlot gevonden wat ik wilde hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Google gevonden

Service
Na heel wat problemen met levering en diverse telefoontje .
Is alles daarna perfect geregeld

Assortiment
Genoeg om te kiezen

Aanbeveling
Contact met deze winkel om het probleem op te lossen is zeer goed gegaan

Extra toelichting
Ja de site goed bijhouden i.v.m voorraad deze was voor mij niet correct. Daaruit zijn de problemen veroorzaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 13-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als winkel goed bereikbaar

Service
Snelle reactie. Op online chat en duidelijke antwoorden op de vragen

Assortiment
Alles aanwezig voor een afwisselende bbq ervaring

Aanbeveling
Bereikbaarheid en.assortiment en service TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alieke 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
De volgende dag werd de bbq al geleverd

Assortiment
Goede prijs - kwaliteit verhouding van de door ons aangeschafte weber bbq

Aanbeveling
Goede service gecombineerd met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Verhulsdonk 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telefonisch heb ik nog het een en ander gevraagd zodat ik precies de informatie tot mijn beschikking had.

Extra toelichting
Goede snelle service. Compliment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 12-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. De gezochte producten hebben we op deze website kunnen vinden. Bestelling hebben we in de winkel gedaan.

Service
Winkel was goed bereikbaar voor vragen en zeker in het aanvullend advies. Advies werd gegeven op grond van eerlijkheid en ervaring. levertijd cmf afspraak is op de juiste wijze afgerond.

Assortiment
Assortiment voldoet prima aan onze verwachting, de prijs van het gekochte product hebben we getoetst aan andere BBQ leveranciers, echter Allesvoorbbq was in deze het voordeligst.

Aanbeveling
cijfer berust op kundigheid en eerlijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j de jong 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden op internet.
duidelijke site

Service
onmiddellijk antwoord na contact te hebben gezocht

Assortiment
duidelijk overzicht

Aanbeveling
snelle hulp snelle levering snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 11-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gastvrij en vriendelijke mensen

Service
een klein boutje van de barbecue kwijt geen moeite te veel om het bbq plezier weer terug te krijgen

Assortiment
echt alles is hier voorradig

Aanbeveling
deskundig personeel en relaxte sfeer

Extra toelichting
bovenstaand spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Taco Righarts 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Ik kon alles goed vinden.

Service
Snelle levering zoals opgegeven

Assortiment
Niet alles was aanwezig tegen de beste prijs.

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 09-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles overzichtig opgesteld en een ruime keus,prima

Service
Was niet op voorraad opgelost via Post NL.

Assortiment
Veel keus.

Extra toelichting
Alles prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Iloon 09-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Werd als eerste keurig geholpen via de chat op de site en daarna via de mail!

Assortiment
Heel veel goederen voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alderden 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet bbq uitgezocht en de andere dag in huis met toebehoren

Service
de extra borstel was keurig verpakt bij de hoes.

Assortiment
het viel niet mee uit het ruime assortiment een keuze te bepalen maar op advies van een familielid is er een model uitgezocht.

Aanbeveling
Alles is keurig afgerond, ik kan geen minpuntje bedenken.

Extra toelichting
Doorgaan met deze goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed. Het bestelde model was niet leverbaar. Vervolgens kreeg ik een ander (duuder) model BBQ voor dezelfde prijs. Ook zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plug 07-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig personeel die je zelfs vlak voor sluitingstijd in alle rust de tijd voor je nemen

Service
Goed advies - bereid om iets extra's te doen

Assortiment
Ze hebben veel in de showroom (utrecht). Jammer genoeg toevallig niet precies het model/uitvoering waar ik voor kwam.

Aanbeveling
Een leuke winkel met jong gemotiveerd personeel waar je een goede keus wat betreft een bbq kan maken

Extra toelichting
Bij de levering het nodige misgegaan maar uiteindelijk toch heel goed opgelost waardoor ik toch weer een tevreden klant ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jeroen Wennekers 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij openmaken van weber BBQ hoes bleek een productie fout in de hoes te zitten. Kreeg gelijk een juiste hoes toegestuurd. Top gewoon.

Extra toelichting
Via Webshop onderstaande BBQ gekocht. Snelle levering. Uitstekende service en klantvriendelijkheid was top toen ik een product wou omwisselen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig bestel proces alles duidelijk.

Service
We hadden een mail gestuurd voor de beste prijs, de prijs van de BBQ was al de beste, maar er werd toegezegd een extra schoonmaak borstel te leveren als we zouden bestellen. Deze werd inderdaad netjes meegeleverd.

Assortiment
Ik was opzoek naar Weber Aanmaakblokjes ,maar doordat de verkeerde afbeelding erbij stond heb ik ze zo snel niet kunnen vinden en daardoor niet mee besteld. Zie nu op basis van het nummer dat ze er wel zijn. Dus wel een compleet assortiment, maar door het verkeerde plaatje deze even gemist.

Aanbeveling
Mooie duidelijk site met groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Bestelling was de volgende dag binnen en ik had een hele goede aanbieding.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Product dat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Had een hele goede aanbieding gevonden en de volgende dag was alles al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Bosch 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen ging gemakkelijk

Service
Bestelde product stond de volgende dag op de stoep. Ook had ik een hele goede aanbieding.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer snelle en volledige levering, en een goede aanbieding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Brinckman 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere, overzichtelijke website. Makkelijk bestelproces

Service
Alles tot in de puntjes verzorgd. Snelle levering. Niets op aan te merken en dus een 10

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Jammer dat ik geen halfjes mag geven want ik heb twee keer een 10 en een keer een 9. Maar goed gemiddeld is dat een 10 afgerond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Waarmee geadverteerd wordt is uitgeleverd.

Aanbeveling
Snelle levering en strakke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arja 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed overzichtelijk

Service
Prima op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van Piggelen 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Het artikel bleek toch niet in voorraad ondanks dat dit wel zo werd getoond op de website. Daardoor was de levertijd langer en uiteindelijk was het artikel niet te leveren. Dat was teleurstellend en niet gemakkelijk.

Service
Uiteindelijk is een ander artikel geleverd en door extra inspanning van uw bedrijf ook nog op tijd geleverd op een ander adres. Daar waren we uiteindelijk heel blij mee.

Assortiment
Voorraad op de website klopt niet, bestelde artikel was niet leverbaar.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Freek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Assortiment
Voldoende keuze uit het aanbod

Aanbeveling
Super snelle communicatie over de bestelling en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Paepe België 06-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging super vlug.

Service
Ik heb via de website besteld. Super handig !

Assortiment
Het was de beste prijs die ik gevonden heb op internet.
Ik heb direct gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik heb via internet gekocht. Super handig en vlug. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman van B 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is zowel fysiek, online en telefonisch prima bereikbaar.
Voorraad, mogelijkheden en prijzen zijn duidelijk.
Afhandeling van vragen en bestellingen is erg goed.

Service
De winkel was pro-actief door zelf contact op te nemen over een hoes die mogelijk later geleverd zou worden. Erg goed! Hoes werd overigens gelijk met overige artikelen precies op afgesproken tijd afgeleverd.
De levering was kompleet.

Assortiment
Assortiment is geweldig. Dit vind je in geen andere winkel.

Aanbeveling
Het hele proces is verlopen zoals door Alles voor BBQ wordt beloofd in haar advertising. Prima.

Extra toelichting
Ja, houdt dit niveau vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijke website.

Service
Prima geholpen en tevreden over het geheel.

Assortiment
Prima in orde tegen een redelijke prijs.

Aanbeveling
Ziet er prima en erg verzorgd uit.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlotte bestelling vlotte levering

Service
De korting die gegeven werd was verlopen, maar omdat dit nog niet volledig correct aangepast was op de website is ze mij toch toegekend.
Zeer correct zonder probleem.

Assortiment
Alles te vinden wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Duidelijke site, snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Belonje 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken op de site

Service
Doen wat je beloofd. En gedaan

Assortiment
Te weinig gezocht

Aanbeveling
Voorlopig niets op aan te merken

Extra toelichting
Gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harry Voskuilen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle en goede service. Makkelijke chat functie is 24 7 beschikbaar! Product had een lichte schade aan de deksel had binnen een week een nieuwe in huis! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierrylandt 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon op de PC alles kunnen kiezen, perfect.

Aanbeveling
Aaankoop is perfect geleverd, keurig ingepakt en zeker ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Horst 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website

Service
Goede service, 1 artikel zou zsm nageleverd worden en dat is ook daadwerkelijk gedaan.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goede produkten, goede service, goede prijs! Netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak om thuis rustig te kijken wat er is!

Service
Kreeg snel bericht dat de BBQ er niet was maar dat ze hem zo gauw mogelijk zouden opsturen. En dat was vrij snel!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Prijs en gemak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Roozeboom 26-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is eenvoudig op de website terug te vinden.
De website is overzichtelijk en heeft genoeg keuze uit verschillende producten.

Service
De winkel in Breda is niet erg groot, maar heeft genoeg keuze en kan alles leveren binnen korte tijd.
De medewerkers zijn duidelijk en vriendelijk.
Bij een klacht die we hadden over ons rooster op de GBS Master Touch, werd direct gereageerd en een oplossing geboden.
Nog nooit meegemaakt! Heel fijn! Super service!

Assortiment
Prijzen zijn goed, met leuke aanbiedingen ertussen.
De winkel in Breda is niet erg groot, maar heeft globaal alles staan wat er te krijgen is voor Weber BBQ's.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel.
Voldoende keus.
Goede uitleg.

Extra toelichting
Super zaak. Nu even sparen voor het Mangal BBQ systeem en het braadspit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Tot 2x toe zeer snelle levering

Service
Toen bleek dat er een klein defect in de bestelde beschermhoes zat, is die zonder vragen direct vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekfunctie op site zou wel mogen

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
👍🏻

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en de volgende dag al in huis

Service
Snelle service en per email op de hoogte gehouden van bestelling

Assortiment
Veel diversiteit en oudere modellen in de aanbieding

Aanbeveling
Alles snel en duidelijk verlopen dus geen problemen ondervonden en de volgende keer graag weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy costumer 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan gemakkelijk vinden wat je zoekt

Service
Er was een foutje gemaakt door de winkel maar via de live chat was het gelijk opgelost echt prima service

Assortiment
Er is van alles wat

Aanbeveling
Als je iets zoekt hier kan je het vinden

Extra toelichting
Ben zeer prettig geholpen door de dame van de live chat, zij heeft echt de moeite genomen waar het fout ging en dat opgelost dag later waren de spullen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moniek Rietdijk 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Perfecte service, aflevering (door derden) en snelle communicatie met medewerker.
Er ontbrak een onderdeeltje en werd direct bij Weber besteld en nageleverd.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Wij zijn 200% tevreden over deze webwinkel !

Extra toelichting
Ik denk dat alles al gezegd is hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosen Wim 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel mijn product gevonden. Site heeft wel wat tijd nodig op mijn ipad voordat hij alle foto's opend

Service
Snelle afhandeling.

Assortiment
Ik heb echt een goede keuze en vergelijking kunnen maken door de grote keuze waaruit ik kon kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carooie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke website

Service
Kreeg netjes bericht dat de levering iets later zou worden geleverd, maar kreeg het toch nog sneller dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Tewissen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling ging vlot, nadat ik gebruikt had gemaakt van de online chat. De mensen reageerden quasi direct ondanks het late uur. De info was accuraat.

Service
vlotte verzending van het hoofditem, een serieuze gasbarbecue. De gratis accessoires waren uitgeput maar op minder dan een week nageleverd. Dit was me bij de bestelbevestiging ook gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Van Dongen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk

Service
verkeerde bbq gestuurd en na 1 telefoontje werd het recht gezet

Assortiment
echt van alles op de site met ervaren medewerkers die het heel goed uitleggen

Aanbeveling
gewoon helemaal top

Extra toelichting
alles is echt helemaal top, of het u gaat om een bbq. koffiezetmachine, stofzuiger ect echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles heel makkelijk te vinden

Service
kreeg een verkeerde bbq , en na een telefoontje werd het direct recht gezet

Assortiment
heb via deze site al diverse artikelen besteld, en echt alles was okee

Aanbeveling
snelle levering en goede service en telefonisch bereikbaar tegen lokaal tarief

Extra toelichting
echt alles was goed wat ik besteld heb via deze site!!!!!!!! beslist een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suvsuby 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat je nodig hebt is makkelijk te vinden

Assortiment
lekker uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews