allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 3591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 686 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MJA2200027980 21-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website bekeken voor dat we naar Breda waren gerden, deze was netjes en verzorgd en alles makkelijk te vinden. Zelfs op mijn mobiel ging dit prima!

Service
Vriendelijk geholpen te Breda, lekker snel geholpen.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb om te BBQ'en.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken naar het product ging lekker snel.

Service
Service zoals je het mag verwachten

Assortiment
Ik heb eigenlijk alleen gezocht op het product wat ik wilde kopen, dat was er dus voor mij een dikke 10

Aanbeveling
Fijne internet winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ann k 19-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk gestructureerde website. Direct gevonden wat we zochten. Filmpjes met info helpen bij keuze.

Service
Supervriendelijke medewerker, zeer behulpzaam zonder te pushen tot aankoop.

Assortiment
Alle mogelijke modellen aanwezig en direct leverbaar.

Aanbeveling
Top! Service, groot aanbod, klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCT 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
In ons geval werden de pizzasteen en bakplaat later geleverd. Na 3 weken had ik nog niks weer gehoord en heb ik op zaterdag de klantenservice gebeld. Degene die opnam vroeg mij een e-mail te sturen zodat e.a. uitgezocht kon worden en dit zou maandag behandeld worden. Dit voelde een beetje alsof je van het kastje naar de muur werd gestuurd. Echter de dinsdags kreeg ik in mijn mail een track en trace code en een dag later waren de spullen in huis. Ik had het wel prettig gevonden als ik de maandags een mail had ontvangen met daarin het bericht dat de spullen op de bus gingen, maar dat als verbeterpuntje. AL met al toch een redelijke snelle service.

Assortiment
Genoeg keuze en advies is ook goed.

Aanbeveling
De livechat werkt erg prettig. Ze zoeken zelf ook contact, anders had ik er zelf niet op geklikt. Maar het werkte verhelderend en de antwoorden waren duidelijk.

Extra toelichting
Mailcontact direct na je aankoop is goed. Levering is super snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Els 19-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
zer snelle afhandeling van een klein mankement. De thermometer deed het niet en na mail wisseling kregen we zonder het te vragen binnen twee dagen een nieuwe opgestuurd! Geweldige service

Assortiment
veel keuze in verschillende prijscategorieen

Aanbeveling
klantgerichtheid

Extra toelichting
de klantgerichtheid en met name snelheid en persoonlijke afhandeling van een mankement na aankoop maakt het uitzonderlijk. Zo behoort een online winkel zich te gedragen. Onderscheidend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marino 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt goed, is duidelijk en overzichtelijk. Bij specifieke kortingen zie je eenvoudig welk bedrag er af gaat.

Service
1 van de 8 producten die we hadden besteld was niet onmiddellijk voorradig. Daarop kregen we meteen het voorstel om ofwel nog even af te wachten of het geld van het niet beschikbare product terug gestort te krijgen. Een dag later stond het geld van dat ene product al terug op onze rekening. Super service dus!

Assortiment
Er zijn genoeg alternatieven per artikel. Regelmatig zijn er acties of pakketkortingen.

Aanbeveling
Vanaf het aanklikken tot de levering van de aankoop is alles perfect verlopen. Als je daarbij dan ook nog eens via de pakketkortingen de laagst prijs hebt betaald kan ik deze winkel ten zeerste waarderen en aanbevelen!

Extra toelichting
Producten die niet op stock zijn of niet onmiddellijk leverbaar zouden tijdens het bestellen in het overzicht (winkelmand) deze tijdelijke onbeschikbaarheid moeten aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Pieterse 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk. Ik heb snel gevonden wat ik zocht.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Snelle levering, veel keus en goed geprijsd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PCML 18-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
ruime sortering

Service
Via de live chat na het bezoek in de winkel prima geholpen, en alsnog de bbq gekocht

Aanbeveling
Kwam op een weekaanbieding af via internet (midden in de week), werd mij verteld dat die aanbieding er niet meer was. Om de set alsnog te krijgen moest ik bijbetalen en de verkoper was zeer kort af met allerlei vage verhalen dat alles nu duurder zou worden van Weber bla bla bla

Extra toelichting
Alle lof voor de webshop, zeer behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 18-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
goed overzicht, leuk opgesteld

Service
goede duidelijke toelichting en afhandeling in de winkel

Assortiment
Er was erg veel keus, maar onze keus was al grotendeels bepaald.

Aanbeveling
ruim, groot assortiment duidelijke toelichtong

Extra toelichting
De aflevering ging even fout, maar adequaat opgelost na een telefoontje naar de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertrand 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudig on-line besteld op de middag en de volgende dag al netjes thuis bezorgd door een vriendelijke koerier.

Service
Toestel tot op de binnenkoer geleverd.

Assortiment
Niet alles bekeken daar ik een specifieke nood had, maar de accessoirelijst bij mijn toestel is indrukwekkend.

Aanbeveling
Snel, eenvoudig en laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met heel veel gemak, je kunt je vragen stellen in de chat

Service
kreeg gelijk antwoordt middels de chat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chinnie 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen online

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
prijs/kwaliteit verhouding prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PDeursen 2200027713 17-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur te parkeren met name in en uitladen. ook geen parkeergeld dus je kunt op je gemak alles doen

Service
Goede uitleg bij aankoop van mijn outdoorchef Perth 4G door Jimmy, goede prijsverhouding en heerlijke koffie.

Assortiment
Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens. super breed en net assortiment

Aanbeveling
Ik zal zeker andere mensen zoals collega`s, familie en kennissen aanbevelen om naar de winkel te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27705 17-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is prima, ik had al uitgezocht wat ik wilde hebben. Informatie op de productpagina's is goed.

Service
Goed geholpen en een duidelijke uitleg gekregen in de winkel te Breda.

Assortiment
Het assortiment is ruim.

Aanbeveling
Ja zeker, goed geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
heel mooi dat er een chat window opengaat zodra je iets in je winkelwagen hebt gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlotte bestelling & afhandeling.

Service
Vlotte communicatie bij vertraging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
netjes aan de rand van Breda, snel te bereiken. Winkel overzichtelijk en veel BBQ's te zien (en te voelen)

Service
goed en deskundig geholpen, niet gevoel dat de duurste verkocht moet worden. Tevens meegeholpen om de doos in de auto te krijgen

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
ruime keus, goed toegankelijke winkel en deskundig behulpzaam personeel. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ophoven 16-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Gelijk en goed geholpen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Mooie nette overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou Schurink 16-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na vele winkels af te zijn geweest en meerdere mensen te hebben gesproken kon niemand mij helpen om een slang te vinden van de gasfles naar de bbq. De mannen uit Breda hebben mij echt fantastisch geholpen door niet op te geven en te helpen naar de geschikte slang! Super bedankt voor alle moeite!! Na al die weken eindelijk de goeie gevonden :)

Assortiment
Als het niet bij hun in de winkel ligt, zoeken ze het voor je en doen ze echt de moeite om het voor je te vinden.

Extra toelichting
Geweldige service en een top team!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het enige minpuntje dat we konden ontdekken was onvoldoende informatie over wat in BE hetzelfde was als in NL en wat verschillend is.

Service
Pas gekocht, dus enkel ervaring met levertijd. Tijdens de chat was gezegd dat we via het track&trace systeem ook een tijdsblok voor bezorging zouden hebben, wat niet bleek te kloppen. We kregen enkel een datum, zodat er steeds iemand thuis diende te blijven tot we het produkt ontvingen.

Assortiment
Voor elk wat wils is er wat.

Aanbeveling
Zie hoger

Extra toelichting
zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 16-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Parkeerplaats vlak voor de deur.

Service
Prima bediening door personeel op moment dat je er om vraagt. M.a.w. men is niet opdringerig.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Maakt het helemaal waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob O 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijk

Service
Alleen jammer van de storing dat daarom mijn levering 2 dagen later werd bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zijn goed bezig

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webwinkel is erg goed opgezet. Erg veel aanbod waardoor kiezen niet makkelijker wordt. Na betalen was het in de mails niet duidelijk dat er ook betaald was.

Service
Snelle levering en een mail dat product verzonden was

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
De combinatie van "echte" winkel met webwinkel is uitstekend. Ook dat er verschillende winkels in het land zijn. Er is er altijd wel een in de buurt waar je kan gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles wordt nagekomen wat beloofd is, op voorraad en zeer snel leveren !

Service
keurig verpakt en binnen bezorgd ondanks gewicht en grote

Assortiment
keurige afweging en filter mogelijkheden

Aanbeveling
Met online kopen wil jij ook zekerheid van leveren en niet alsnog een langere levertijd. Alles voor BBQ maakt dit waar !

Extra toelichting
Succes en tot de volgende keer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorg 16-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk. Winkel is heel handig. En Chatfunctie werkt snel en perfect.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Gewoon prima!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site was duidelijk en helder

Service
Geleverd volgens afspraak. En ontvangen wat ik heb besteld.

Assortiment
Heel veel keuze. Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Zie bovenstaand. Alles bij elkaar gewoon heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wassie 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, alles makkelijk te vinden.

Service
Bij vragen, verschillende mogelijkheden om dat te doen en snel antwoord.

Assortiment
Ik heb alles artikelen kunnen vinden die ik zocht en waarvan ik informatie van wilde

Aanbeveling
Geen 10 omdat artikel niet devolgende dag was verzonden, wat wel op de site stond. Maar dat was geen probleem.

Extra toelichting
Levering was overdag zodat er iemand geregeld moet worden die thuis moet zijn. Liever levering na 17:00

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vtheunis 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen via de website vanuit de luie zetel!

Service
Prima service, snelle levering op de beloofde dag en uur.

Assortiment
Ruime keuze van toestellen en toebehoren.

Aanbeveling
Hou er een heel goed gevoel aan over, ruime keuze, vriendelijke hulp bij het kiezen via de chat (mail), snelle levering op het aangegeven moment!

Extra toelichting
De gemelde gratis luxe hoes en bakplaat zaten mooi bij de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is makkelijk en heel overzichtelijk

Service
Met de klantendienst gebeld en heel goed geholpen

Assortiment
Meer dan keuze genoeg !

Aanbeveling
De beste prijs voor het artikel dat ik zocht dus zeker een aanrader

Extra toelichting
Bedankt voor de superservice !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel was prima te vinden maar alleen ietsje uit de buurt (jammer dat er geen filiaal in de buurt van Eindhoven is)

Service
Bestelde artikel was helaas niet voorradig in de winkel hoewel de webshop anders aangaf. Het artikel werd keurig nageleverd. Geen omkijken naar.

Assortiment
Als je wat voor je weber BBQ zoekt dan denk ik het bij AllesVoorBBQ te kunnen vinden. Ik snapte alleen de tv's in de winkel in Breda niet helemaal....

Aanbeveling
Prima winkel voor Weber spullen maar hoe vaak koop je dat eigenlijk?

Extra toelichting
Prima concept. Bestellen en uitzoeken via de Webshop, daarna zelf ophalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Lieshout 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk website

Service
beloofde afspraken zijn nagekomen

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
prima bedrijf met een goed assortiment en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik vond het omruilen van verkeerd geleverde spullen niet vlot gaan, aangezien er eerst op mijn retourzending werd gewacht (terwijl het niet mijn fout was).

Service
Prima en persoonlijk contact met de klant via email.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tervooren 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke site

Service
De volgende dag was de barbecue in huis, en zelfs een upgrade van het model wat we hadden besteld , keurig binnen de aangegeven tijd. Er was een stukje af van de gratis extra bijgeleverde bakplaat. Direct een antwoord op mijn mailtje en keurig opgelost, top!

Assortiment
Breed assortiment voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Snelle, goede en gratis levering. Serviceteam wat direct antwoord, heel klantvriendelijk. Scherpe prijs

Extra toelichting
Zal jullie zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heb je vragen dan worden die via de chat beantwoord. Vandaag besteld morgen of overmorgen in huis. Duidelijke site en bestelmethode.

Service
Goede en snelle levering. Direct antwoord op vragen via Chat.

Assortiment
goed assortiment met genoeg aanvullingen wat betreft BBQ artikelen.

Aanbeveling
goede service, duidelijke site en wat bbq artikelen betreft genoeg aanbod.

Extra toelichting
Vooral het chatten vind ik een voordeel. Direct een antwoord krijgen en niet weer een dag wachten voor je verder kunt of kunt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biewenga 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de bank bestellen.

Service
Bestellen en direct bezorgen.

Assortiment
Heel veel.

Aanbeveling
Zoals het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther 27359 14-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar, de website is duidelijk.

Service
Goede en duidelijke uitleg verkregen in de winkel te Breda.

Assortiment
Het assortiment voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Zal ik doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zexyzaft 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk terug te vinden, makkelijk te bestellen.

Service
Werd goed geholpen/geinformeerd bij vertraging bestelling.

Assortiment
Zeer groot aanbod.

Aanbeveling
Makkelijk, duidelijk en super snel geleverd, uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Alebeek 14-07-2016 In de winkel gekocht
Presikhaaf Arnhem.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke plaatsing van der producten, ingedeeld per sector.

Service
Het omzetten van de gasslang van de BBQ wilde niet lukken.
Direct hebben enkele medewerkers het geprobeerd, echter kregen zij het ook niet voor elkaar. Uiteindelijk kreeg ik een onderdeel mee van een andere BBQ, die wel ge(de)monteerd kon worden. Prima service.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bezoek aan deze winkel omdat ik van hun bestaan niet op de hoogte was. Met een zeer goed advies bij de koop en een dergelijke aftersale service is het aanbevelen aan anderen zeker waard.
Vriendelijkheid en bereidheid bij de medewerkers is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon de Fost 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gekocht via de web winkel dit was prima in orde ik kon mijn artikelen gemakkelijk vinden. Prima

Service
Ik had een afspraakt gemaakt bij het kopen van mijn Weber BBQ en dit is netjes afgewerkt volgens afspraak. Bedankt

Assortiment
Ik heb alles wat ik wilde kopen goed kunnen vinden en voor mij was het assortiment meer dan voldoende.

Aanbeveling
Gemaakte afspraak netjes afgewerkt, prijs van de artikelen prima in orde. Al met al een aanrader.

Extra toelichting
Ik vind dat ik door AllesvoorBBQ netjes behandeld ben, ook voor de gemaakte afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Van gils 2200027131 13-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, parkeerplek in de buurt.

Service
goed geholpen zowel online als in de winkel.

Assortiment
Assortiment was heel goed, jammer dat ze mijn bbq niet op voorraad hadden, maar gelukkig wel snel binnen

Aanbeveling
goed, netjes en een mooie strakke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte website en vlotte afhandeling

Service
Voldoende informatie voor afhandeling en verzending

Assortiment
Zeer ruim aanbod aan barbecues en benodigdheden

Aanbeveling
Deze winkel biedt alleszins een ruim gamma aan en dat met zeer sterke prijzen op de markt.

Extra toelichting
Zeer tevreden van mijn aankoop via "Alles voor BBQ". Zowel de aankoop zelf als de afhandeling van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Scheer 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle levering en een mailte ivm nalevering omdat er iets niet op voorraad was.

Assortiment
Enorme keus.

Aanbeveling
Niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Smit 13-07-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker overzichtelijk

Service
Snel en deskundig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed en vakkundig

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanvb 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via duidelijke menu's is makkelijk tot een gewenste selectie te komen.
Betalen met IDeal maakt het vervolgens simpel om de aankoop makkelijk af te ronden.

Service
Met vragen of klachtenafhandeling heb ik geen ervaring (en in principe is dat dus een goede zaak want alles was dus blijkbaar duidelijk genoeg en er waren geen klachten).

Alles is keurig binnen de tijd geleverd.

Assortiment
Het assortiment is goed en het is netjes dat bij het selecteren van het product ook de optie wordt geboden met een korting gelijk extra accessoires aan te schaffen.

Aanbeveling
De webwinkel geeft een verzorgde indruk. Alles wordt duidelijk aangegeven en het product is zonder problemen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Lakens 12-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Snel en goede hulp van verkopers

Assortiment
Veel keuze in alle prijs klasses

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pkonijn 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online en in de winkel word er tijd voor je gemaakt. Via de life chat heb ik mijn order specifiek kunnen aanpassen.

Service
Via live chat een aangepaste order kunnen maken.

Assortiment
Veel verschillende modellen bbq,s en mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen met mijn specifieke wensen. Snelle levering en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 12-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer veelzijdig, makkelijke website om te bestellen.

Service
Personeel van Alles voor BBQ Utrecht heeft kennis van zaken en probeert je ook echt te helpen. Er zijn wat problemen bij de leverancier, maar ze nemen zelf actie hierop. Super!

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel, on- en offline. Chat functie op de site werkt zeer goed voor wat snelle vragen en mensen in de winkel hebben verstand van wat ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mekootje 12-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Product is makkelijk te vinden met een duidelijke uitleg. bestellen is een eitje

Service
Ook hier duidelijk overzichtelijk. Afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Keuze genoeg. Als het hier niet te vinden is, bestaat het niet. Op deze website was het product wat ik gekocht heb de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 11-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel modellen "live" te zien, wat helpt bij de keuze.

Service
Goed advies van de medewerker, zakelijk zonder iets op te dringen.

Assortiment
Uitgebreid met voorbeelden voor elk wat wils.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dicht in de buurt en alle modellen aanwezig met duidelijke uitleg.

Service
Goede en enthousiaste adviseur. Ik kwam voor een ander model, maar verkoper adviseerde op basis van mijn eisen en wensen een andere. Achteraf geen spijt van.

Assortiment
Alle modellen Weber aanwezig en daar kwamik voor. Ook alle ass. Aanwezig, dus alles onder 1 dak.

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen. Goede service en dienstverlening en dicht in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews