allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2992 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed.
Maar de verwachte levertijd en de voorraadstatus klopten niet.

Service
Hoewel er op de site stond dat de bbq op voorraad was, bleek dit niet zo te zijn. Via de chat hebben we het bedrijf benaderd, want we wilden de bbq de dag na bestelling als cadeau geven. Als tegemoetkoming kregen we een bbq startersset cadeau. Goede service!

Aanbeveling
Wel met de opmerking om te vragen of het artikel, wat je wil bestellen, inderdaad op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilhelmina 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Prima!

Assortiment
BBQ is prima ,ziet er mooi uit en was niet duur. Ruime keus!!

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te zoeken in de webshop

Service
Snelle levering

Assortiment
geen opmerkingen

Aanbeveling
Alles is vlotjes verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doffegnies 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk en vlot te beslellen

Service
Snel in huis

Assortiment
Prima aanbod, mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel op voorraad

Service
Het bestelde artikel bleek bij thuiskomst vol met deuken te zitten na telefonisch contact afgesproken deze om te ruilen voor een ader exemplaar deze was niet op voorraad een duurdere bbq meegekregen ter compensatie voor het heen en weer reizen van Spijkenisse naar Breda.

Aanbeveling
Klant vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vermeer 17-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Alles wat wij zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela Alink 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bbq hoes was eerst niet te vinden op de site.

Service
Na telefonisch contact met een medewerker geconstateerd dat de juiste hoes niet op de site staat, maar nog wel in de verkoop zat. Bestelt en volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles voor een hip bbq feestje.

Aanbeveling
Overzichtelijke site en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roan 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis,overzichtelijk

Service
Super de chat waarmee je gelijk weet hoe en wat je kunt bestellen en iemand die met je meedenkt

Assortiment
Waarbij bij velen bbq niet meer voorradig zijn of zelfs buiten seizoen niet meer is te bestellen,is er hier geen wachttijd

Aanbeveling
Zeker zal ik deze aanbevelen en zelf de verdere uitbreiding van onze bbq ook hier aanschaffen

Extra toelichting
Met meerdere producten ook nog mooie korting gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Bijl 15-11-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alle typen onder een dak

Service
goed deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
groot, dus moeilijk kiezen.

Aanbeveling
fijne toegankelijke winkel, makkelijk parkeren en dus goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob moonen 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk alles terug te vinden. Ook via Google snel en simpel op jullie site terecht gekomen.

Service
Duidelijke omschrijving van het product en een correcte en juiste aflevering van het product. Binnen twee werkdagen al de bbq in huis.

Assortiment
Compleet assortiment, al was ik eigenlijk vanaf begin alleen opzoek naar de weber master touch. Maar ook daar goed om te zien dat alle kleuren en grotes mogelijk waren.

Aanbeveling
Duidelijke uitleg, goed assortiment, goede en snelle service/ aflevering van product, goed geprijsd! Kortom zeker een aanrader!

Extra toelichting
Jullie zien mij vast terug voor nieuwe aankopen indien ik weer bbq spullen nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Buysse 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk via internet te bestellen

Service
Alles werd vlot en correct afgehandeld

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Makkelijk en vlot bestellen. Levering prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teresa 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoelstoel bestellen.

Service
Artikel was niet voorradig maar toch 2 dagen later bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RoB 11-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Compleet assortiment

Service
Goede hulp en argumenten bij maken keuze

Assortiment
Meerdere topmerken bbqs

Aanbeveling
Prima selectie, goed advies, scherpe prijzen en gratis thuisbezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brianras 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Heb gekozen voor afhalen in Doetinchem en moest vrij lang wachten om betaling te kunnen doen. Had liever online willen betalen zodat afhalen vlotter had gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brechtje 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne winkel, god overzicht

Service
Goede uitleg in de winkel en contact daarna was ook prima. Fijne dat de levering op afspraak kan

Assortiment
Breed assortiment aanwezig

Aanbeveling
Goed opgezet, werd wel aan de late kant geholpen

Extra toelichting
Levering was ook perfect, ik werd uitstekend op de hoogte gebracht! Goede service!! Ik ben in de fysieke winkel geweest en heb het product uiteindelijk online gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat soepel

Assortiment
Voordelige pakketten die je bij je bbq kunt bestellen

Extra toelichting
Snel geleverd en keurig via mail op de hoogte gehouden van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnvoll 09-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel was de juiste kleur bbq niet voorradig, maar werd direct besteld en zou 2 dagen later thuis bezorgd worden

Service
Levering geen niet helemaal naar wens. Hierdoor kreeg ik een Weber bbq starterset als excuus. Netjes toch?

Assortiment
Alles van Weber, lekker snuffelen.

Aanbeveling
Goede verkoper en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Ermen 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prijsvergelijking op internet

Service
klantvriendelijke support

Assortiment
duidelijke keuze

Extra toelichting
winkel zelf ken ik niet daar ik in Belgie woon, maar de internetsite is zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel van Dijk 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijk.

Service
Nadat er na de levering, iets stuk bleek, heel snel een nieuwe thuisgestuurd!

Aanbeveling
Snelle levering, goede communicatie. En een topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwendolyn Sijmons 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hele duidelijke site die snel en makkelijk werkt.

Service
Toen het product niet meer voorradig was werd er meteen contact opgenomen en een alternatief geboden.

Assortiment
Bekende en onbekende merken en heel veel verschillende producten.

Aanbeveling
Prima site, hele goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick de Koning 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via de site

Service
Goede snelle reacties van de klantenservice (product was niet voorradig en werd netjes geïnformeerd per mail)

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Overall gewoon een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure. Beschrijvingen kunnen bij sommige producten iets uitgebreider.

Service
ik had een paar vragen over het product, die heb ik gesteld via de chat. Ik werd direct te woord gestaan en kreeg keurig en duidelijk antwoord.
Snelle levering!

Assortiment
Ik heb precies gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeer prettige en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Visser 08-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door het intikken van het gewenste artikel kwamen we snel op de site. Een vraag via de site werd snel en vriendelijk beantwoord. Uiteindelijk op een latere datum naar de fysieke winkel gegaan om het product zelf te zien en daar gelijk besteld.

Service
De winkel in Breda was goed bereikbaar en het assortiment was heel ruim. Er werd de tijd genomen om ons te woord gestaan en ons een kopje koffie aangeboden. De levertijd was snel en duidelijk. Helaas later bedacht dat we via de mail een lagere prijs hadden gekregen. Hierover gebeld en het verschil is binnen een paar dagen op onze rekening gestort, heel netjes!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van Weber, in ons geval. Nergens eerder meegemaakt, ook niet bij de Intratuin.

Aanbeveling
Geen klachten, goede snelle service en netjes behandeld! Ga zo door.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilly 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site goed overzichtelijk

Service
levering was snel

Assortiment
ze verkopen te veel om op te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francien 17888 08-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijk uitleg in de winkel, de uitleg op de website is ook erg goed.

Service
We hebben de verschillen tussen de verschillende barbecues goed uitgelegd gekregen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus!

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en elke dag open, daarom zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 08-11-2015 In de winkel gekocht
filiaal arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
doordat het door mij gezochte artikel 2 keer (verschillende foto en prijs) op de website stond moest ik wel contact maken om het juiste artikel te bemachtigen.

Service
zie bovenstaande.
het contact was zeer service gericht! en men zette net dat stapje extra om mij als tevreden klant toe te voegen waardoor bij toekomstige aankopen eerst hun website geraadpleegd zal worden!

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en zeer goede prijzen.

Aanbeveling
door de opgedane ervaring (in mijn geval betrof het een weber grillspit) kan ik deze winkel zeker aanbevelen.
ps, diezelfde avond een heerlijk kippetje van mijn nieuwe spit gegeten!!!
bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry Nijman 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb via de chat wat vragen gesteld. Daarna heeft de medewerker mij verder geholpen om de bestelling in te voeren. Hoe eenvoudig kan het gaan?!

Service
Ik begreep de opbouw van de bbq niet helemaal, in verband met de sear burner. Iedere klantenservice zou zo'n engelen geduld moeten hebben.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is er. Prima toch!

Aanbeveling
Ik bestel veel via internet. Maar op de website toch het liefst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is makkelijk te vinden op internet en handig in gebruik

Service
Telefonisch zeer goed bereikbar en vriendelijk personeel aan de telefoon geven ook handige tips wat en welk type produkt men het beste kan kopen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over deze winkel

Extra toelichting
Alles klopt bij deze winkel zowel op internet als ook de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17857 06-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is goed ingedeeld, makkelijk zoeken op merk en goede overzichtelijkheid. In de winkel ook zeer gemakkelijk, alles keurig opgesteld.

Service
Altijd keurig geholpen, ik ben vaste klant bij AllesvoorBBQ.nl. Mijn tv's heb ik bij de andere kant gekocht (PlatteTV.nl).

Assortiment
Het assortiment is zeer goed, ruim opgezet en er is veel te zien in de showroom te Breda.

Aanbeveling
Dit heb ik al gedaan en zal ik zeker blijven doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arends 05-11-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik werd goed geholpen, met veel geduld werd alles netjes uitgelegd . En onderdelen doe niet op voorraad waren worden nagestuurd.

Assortiment
Er staan veel verschillende show modellen om te bekijken..

Aanbeveling
Prima winkel, fijn personeel

Extra toelichting
Ga zo Door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wouter De Schryver 05-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze aan producten, voldoende details en transparant. Het feit dat je ook nog de fysieke winkel kan bezoeken zoals in Breda schept vertrouwen.

Service
In het weekend bereikbaar, vriendelijke en hulpvaardige benadering. Het customer service center kan echter verbetering gebruiken, heb lang geen antwoord gekregen op vragen die ik meermaals trachtte te sturen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment, eveneens te bezichtingen in fysieke winkel wat een absoluut pluspunt is.

Aanbeveling
Aangename ervaring, breed assortiment en scherpe prijzen. Ik ben tevreden. Ik houd er een goede ervaring aan over en zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Verbeterpunt was toch de dienst na verkoop (tussen verkoop en levering), waar ik lang geen antwoord kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

SV 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website direct gevonden waar ik naar opzoek was

Service
de service was goed, het product wat ik besteld had was niet direct leverbaar, doormiddel van chat contact kon ik gelijk een ander produkt bestellen en de volgende dag al in huis.

Assortiment
veel assortiment van weber waar ik naar opzoek was, en de prijs is gewoon goed.

Aanbeveling
deze winkel krijgt voor mij een 10 door de goede service en de vriendelijke hulp van de chat medewerkers!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website ziet er duidelijk uit. Producten waren snel gevonden en snel besteld met iDeal.

Service
De Weber die ik besteld had was na de bestelling niet meer leverbaar. Volgende ochtend even opgebeld en de vriendelijke damen heeft de Weber aangepast naar een kleur die wel leverbaar was. Volgende middag kregen we de Weber binnen, in elkaar geschroefd en 's avonds met de vriendengroep toch nog lekker gebbqt! Top service!

Assortiment
Tijdens de bestelling van de Weber nog snel even een grill rooster mee besteld. Duidelijk overzicht van alle toebehoren dus eenvoudig besteld!

Aanbeveling
Mooi site, snel besteld, groot assortiment en natuurlijk een goede prijs en niet te vergeten, fijne service!

Extra toelichting
Ga op kort termijn zeker nog wat toebehoren bestellen voor mijn Weber. Doordat het zo snel geleverd werd en ik blij was met de Weber heeft een vriend van mij er nu ook een besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topservice en alles voor de BBQ liefhebber 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering. Had wat vragen over artikel dus via chat besteld. Factuur direct betaald en de volgende dag bezorgd.

Service
Medewerker van de klantenservice was heel meedenkend en flexibel. Hierdoor had ik bestelling volgende dag nog in huis.

Assortiment
Ruime keuze en laagste prijsgarantie.

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bapo 03-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruim aanbod in vriendelijke omgeving, je kunt ongestoord rondkijken en info vragen wanneer jij dat wenst.

Service
spontane hulp bij het inladen van het grote pakket, nazending snel en efficiënt geregeld!

Assortiment
veel modellen, goede info.

Aanbeveling
geweldige ervaring van deze 'mannen'-winkel!

Extra toelichting
vertel het door! bezoek gelijk de gezellige stad Breda!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenz 02-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was overzichtelijk en snel, juiste product gevonden met voldoende informatie. Maar een BBQ wil je toch live bekijken vandaar dat we naar de winkel zijn gegaan.

Service
In de winkel zijn we goed geholpen door een verkoper met voldoende ervaring. BBQ is thuis bezorgt op afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Van kleine BBQ tot de meest luxe grote BBQ's, alles was aanwezig.

Aanbeveling
Prima gespecialiseerde winkel met breed assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld. Opgehaald in Arnhem. De bbq bleek groter en zwaarder dan ik dacht. Twee man hebbe hem netjes voor me achter in de auto gezet.

Service
Ik had de Grandhall bbq aan het eind van het seizoen besteld. Ik wilde er graag een pizzasteen bij, maar gezien de tijd van het jaarwas die van Grandhall niet leverbaar. Er is een mooi prijsje voor een Weber pizzasteen gemaakt en omdat de Grandhall pizzasteen met pizzasnijder werd geleverd werd er ook nog een Weber pizzasnijder bij gedaan!

Assortiment
Ik heb de Grandhall bbq met pzzasteen gekocht als huwelijkscadeau voor mijn zoon, maar ik heb zoveel mooie bbq's gezien, ik ga er ook een voor mezelf aanschaffen.

Aanbeveling
Goede service en een geweldig assortiment!

Extra toelichting
Hoewel ik de bbq als huwelijkscadeau voor mijn zoon heb gekocht ben ik helemaal om. Ik ga mijn tuin veranderen zodat er ruimte ontstaat voor een buitenkeuken. En die koop ik zeker bij alles voor bbq!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonny 01-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment .

Service
Zeer goed geholpen door Anne met onze klacht van de Boretti buitenkeuken. Nu hebben we een Weber buitenkeuken die aan al onze wensen voldoet.

Aanbeveling
Zeer goede service door Anne.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René frinks 01-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan parkeren voor de deur

Service
De bbq werd in de auto gezet

Assortiment
Bijna de volledige collectie is in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Supersnel gemakkelijk en veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronyn 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is overzichtelijk ingedeeld en veel showmodellen zodat je de artikelen "echt" in de handen kon houden

Service
personeel beschikt over veel kennis en meedenkend vermogen. Hierdoor zijn al onze vragen beantwoord en er werd goed mee gedacht over mogelijke oplossingen en/of ideeën voor onze wensen!

Assortiment
Voor ieder wat wilds :)

Aanbeveling
Prima winkel met goed personeel

Extra toelichting
Erg blij met onze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny K 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ook de kleine onderdelen zijn op merk te zoeken, super handig

Service
Klein minpuntje, kon mijn bestelling niet volgen dus 2 keer aan de deur geweest toen niemand thuis was

Assortiment
Je hoeft nergens anders te kijken, alles is aanwezig

Aanbeveling
10 geef je gewoon niet snel, mgaar eigenlijk is alles prima geregeld

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
goed geholpen met vragen via de livechat

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
groot/ ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Burggraaf 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitleg en vriendelijke behandeling 👍

Service
Alles netjes afgehandeld 👍

Assortiment
Zeer ruime sortering op het gebied van bbq 👍

Aanbeveling
Klantvriendelijk, makkelijk te bereiken en goed gesorteerd 👍

Extra toelichting
Ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Website is zeer duidelijk, kon snel vinden wat ik zocht. En het bestellen ging zeer snel.

Service
Heb hier geen klachten over. heb via internet gekocht.

Assortiment
voldoende. En de prijs kan altijd goedkoper.

Aanbeveling
heb via internet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Hele snelle levering. Als er ook nog voor het afleveren zou zijn gebeld dat ze eraan komen had ik een 10 gegeven.

Assortiment
Wat ik nodig had was voorradig.

Aanbeveling
Supersnel geleverd.

Extra toelichting
prima site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koning 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel vertrouwt met de website

Service
snelle levering,en na telefoontje probleem snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je stoel kunnen bestellen

Service
Top geregeld s'avonds besteld s'morgens in huis

Assortiment
Ontzettend veel keus en juist ook een scherpe prijs

Aanbeveling
Gewoon top snel en goed geprijsd

Extra toelichting
Vooral op deze manier blijven doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karien 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het werd snel geleverd en bevestigd per mail. Dit ging bij bol.com al een paar keer fout.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar, bovendien was hetzelfde product via bol.com een paar tientjes duurder. Prima prijs-kwaliteit verhouding dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Patrick 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekmogelijkheden

Service
Direct contact via chat met medewerkers

Assortiment
Spit voor weber bbq bij aantal andere sites willen bestellen, deze konden niet leveren. Allesvoordebbq had het gewoon op voorraad, top!!

Aanbeveling
Hier hebben ze ook echt Allesvoordebbq

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een handige zoekmachine en logische rubrieken.

Service
Er wordt meegedacht als er een product niet op voorraad mocht zijn

Assortiment
Een zeer grote keuzen aan producten. Als je het hier niet vind dan bestaat het niet.

Aanbeveling
een prima assortiment met veel keuze, gemakkelijk te vinden en perfecte service.

Extra toelichting
Deze shop is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews