allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2991 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 512 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Er was iets kapot, via weber hebben jullie een nieuw onderdeel geregeld!

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Goede service en snel binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvette 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel de maeyer 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke website

Service
Goede service en korrekte levering

Assortiment
Heel groot gamma aan degelijke prijzen

Aanbeveling
Alles is zeer vlot verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HKEVS 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed en duidelijk te vinden op de website. En de keuze is ook heel groot.

Service
Prima, een deel was even niet op voorraad. Binnen enkele dagen bij ons gebracht.

Assortiment
Gigantische keuze van artikelen en accessoires.

Aanbeveling
Heeft onze eerste keuze.

Extra toelichting
Alles goed geregeld. BBQ was nog niet op voorraad, maar wel op tijd geleverd zoals afgesproken. Personeel had ook verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 13-02-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel goed te vinden ook al je niet bekent bent in de betreffende plaats Snel zichtbaar waar het BBQ gedeelte is en overzichtelijke opstelling.

Service
Medewerker kon direct op alle vragen een antwoord geven zonder naslag werk te raadplegen. Wat zeer servicegericht zonder opdringerig te zijn

Assortiment
Alles binnen handbereik en overzichtelijk

Aanbeveling
In alle opzichte prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Big Al 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vragen worden direct beantwoord

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Snelle service

Extra toelichting
Kom zeker weer terug in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 13-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even kijken in de winkel en daarna makkelijk thuisbezorgd

Service
Uitleg over vragen en advies voor de BBQ keuze, helaas niet op voorraad maar alles direct alles geregeld en snel thuisbezorgd!

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Jan Uittenbogaard 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website gaf duidelijke informatie over het product. Toch wilde ik nog iets specifieks vragen. Ik kreeg een verkoper met goede kennis van het product aan de telefoon. Vervolgens kon de bestelling meteen worden afgerond.

Service
Levertijd binnen een dag. Na de levering bleek een wieldop kapot. Na een telefoontje werd er direct een nieuwe opgestuurd! Top natuurlijk!

Aanbeveling
Al met al veel gemak, goede service, vriendelijke verkopers met kennis van zaken en fantastische aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AllesVoorBBQ 13-02-2016 In de winkel gekocht
uitrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
is overzichtelijk

Aanbeveling
overzichtelijk en goed bereik baar

Extra toelichting
ik werd goed en duidelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewout 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, eenvoudig te gebruiken en alles vanuit de "luie" stoel kunnen regelen.

Service
Top service. Niet alles was direct leverbaar maar de nalevering kwam snel. Nog een probleem gehad met de bakplaat (scheur) en kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen!

Assortiment
Was op zoek naar een Boretti en alle soorten waren aanwezig, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Krijgsheld 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk website, veel keuze en keuze uit pakketten en snel te vinden op internet

Service
Super snelle levering en helemaal compleet met goede handleiding.

Assortiment
Keuze uit van alles voor BBQ, van keukens tot boeken..

Aanbeveling
Naam is Alles voor BBQ en dat klopt gewoon...ik kom er wel terug en kan het anderen absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
Niets meer toe te voegen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas K 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle gesuchten Produkte schnell gefunden. Sehr gute Beschreibung.

Service
Sehr gute Kommunikation auf allen Wegen (Mail, Chat, Telefon, im Laden). Auslieferlager sehr kompetent und freundlich.

Assortiment
Alle gewünschten Produkte waren entweder abholbereit oder wurden nachgeliefert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

codi 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site.

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Heb kunnen vinden wat ik zocht voor een goede prijs en met een snelle en correcte levering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 11-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht - Kanaleneiland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website!

Service
Medewerkers in winkel hebben goed advies gegeven.
Ze hielpen zelfs met de artikelen in de auto te zetten!

Assortiment
Weber BBQ + accessoires gekocht. Leuk om dit in 1 actiepakket te kunnen aanschaffen (incl. hoes, staalborstel e.d.).

Aanbeveling
Goed bereikbaar en ruime overzichtelijke winkel.

Extra toelichting
Artikelen bekeken op website, daarna winkel bezocht en Weber BBQ gekocht (+ accessoires). Zeer tevreden over de fysieke winkel (mooi en overzichtelijk). Ook de medewerkers klantgericht, ondanks de 2 drukke rond rennende kids die we bij ons hadden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ze hadden van alles op de website. En ik kocht een bbq maar daarbij kon je kiezen uit een aantal pakketten. Dus ik heb meteen een hoeslaken, borstel en brikettenstarter erbij gekocht. Erg handig!

Aanbeveling
Levering was de volgende dag al, goed assortiment. Echt top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Vink 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site en prima afhaalpunt

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Prima ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WMA 11-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Op internet had ik de nodige info over de WMT gevonden. De verkoper in de winkel was spontaan en vriendelijk en hielp zelfs mee om de doos in de auto te laden.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Overzichtelijke en opgeruimde winkel met goede producten en vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben.
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 11-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op site heel snel winkel en route gevonden. Prachtige winkel, deskundige voorlichting

Service
Tevreden over de service. Een product was niet aanwezig, zou binnen 4 dagen toegestuurd worden, hadden we na 1 dag in huis. Personeel liep mee naar auto om de gekochte spullen er in te zetten.

Assortiment
Ruim assortiment, alles overzichtelijk opgesteld. Prima!

Aanbeveling
Prachtige zaak met een mooi assortiment en deskundig personeel die doet wat ze beloven!

Extra toelichting
Een heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerH 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk vindbaar en de bestelprocedure is simpel en duidelijk

Service
Bij de levering ontbrak de hoes voor de BBQ. Deze is netjes nageleverd.

Assortiment
een zeer ruimassortiment met voor elke beurs en situatie een oplossing

Aanbeveling
De prijs, de ruime keuze, het bestelgemak en het nakomen van afspraken mbt levering en nazending is wat mij betreft een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egon1965 10-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid

Service
Was iets beschadigt aan mijn bbq en na 1 belletje werd het per post op gestuurd zonder vragen

Assortiment
Ze hebben er gewoon alles voor de BBQ

Aanbeveling
Een echte mannenwinkel

Extra toelichting
Lijkt me zelfs een leuke winkel om zelf te werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt goed je keuzes maken.

Service
Zeer tevreden over de behandeling en uitleg

Assortiment
Ruim voldoende en goede keuze

Aanbeveling
Ziet er goed uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 10-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Spullen werden netjes volgens afspraak bij ons thuis afgeleverd. Gemakkelijker kan niet.
Winkel is goed bereikbaar, voldoende parkeer plekken in de omgeving.

Service
Ze doen alles binnen hun bereik om je te helpen.

Assortiment
Ruim assortiment en wat niet voorradig is wordt kosteloos naar je verstuurd.

Aanbeveling
Nette winkel, ik werd beneden snel geholpen. Boven bij de tv's kan het even duren omdat ze uitgebreid de tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 10-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alle bbq's en accessoires goed te bezichtigen.

Service
Werden uitstekend en snel geholpen.

Assortiment
Alle typen Weber bbq's waar wij voor kwamen waren aanwezig.

Aanbeveling
Prettige en overzichtelijke winkel en daarbij zijn we ook prettig geholpen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is overzichtelijk.

Service
Producten worden snel geleverd.

Assortiment
Een ruim assortiment en van Weber wordt alles verkocht.

Aanbeveling
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-02-2016 In de winkel gekocht
breda

Algemene score

7,2

Gemak
mooi groot overzichtelijk

Service
goed hoor voor ieder wat wils, iets meer kennis over de verschillende merken en voor en nadelen zou handig zijn

Assortiment
prima voorraad in de winkel, zien en vastpakken werkt zeker voor kwaliteitsverschil tussen de diverse merken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henny 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Service
De barbeque was goed verpakt en snel geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zal deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en famlie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen . Zeggen wat ze doen !!
Perfecte service.
Goede en eerlijke raad , ook per e-mail .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris van Dijk 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuisbezorgd, alles wat ik nodig had kon ik makkelijk vinden. Duidelijke omschrijving van producten!

Service
Super snelle levering. Heel fijn!

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had. Alles voor mij bbq!

Aanbeveling
Topppppppp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering. Werd keurig op de hoogte gehouden betreffende verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Voorraadstatus deugt niet en word ook niet aangepast wanneer men op de fout word gewezen

Service
Keer op keer met loze beloftes aan het lijntje gehouden

Assortiment
In de praktijk zijn de artikelen helemaal niet voorradig

Aanbeveling
Waardeloze winkel waar ik nooit meer terugkom. Liegt ronduit tegen klanten

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

J Volmer 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel uitzoeken wat je nodig hebt en bestellen maar.

Service
Weet precies waar je aan toe bent. Alles word goed toegelicht. En ik had nog een vraag over mijn bestelling en deze was binnen een dag beantwoord via de mail. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke Bruins 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel zoeken en snel vinden

Service
Je zou vandaag een BBQ voor morgen kunnen afspreken en dan lukt het nog ook !

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Nog meer ? Zie boven !

Extra toelichting
Concurrende prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website, alles was heel gemakkelijk te vinden en super promoties

Service
Ik had een gedeukte bodemplaat door de levering. De klanendienst heeft er alles aan gedaan zodat ik een nieuwe bodemplaat kon krijgen van de constructeur van de bbq.

Aanbeveling
ik zou altijd opnieuw kopen bij allesvoorbqq ook al woon ik in belgië

Extra toelichting
doe zo voort, jullie begrijpen echt wat klanten de dag van vandaag echt willen en verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pethconi racing 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Snelle service en snel geleverd

Service
Nazorg is er eventueel ook, hadden wij niet nodig

Assortiment
Wij wisten wat we moesten hebben, met een goeie aanbieding

Aanbeveling
Goed overzichtelijk en soms met aantrekkelijke aanbiedingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marilyn 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles spreekt voor zich. Je hoeft niet veel te zoeken. Ik miste alleen de keuze dat je zelf een bezorgdatum in kan vullen.

Service
Een vraag is snel gesteld.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pieter van der Linde 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Top, BBQ was volgende dag al in huis

Assortiment
zeer diverse en kwalitatief hoog

Aanbeveling
Goede producten en een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoop 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg gebruikersvriendelijk en wat ik als klant heeft erg heb gewaardeerd dat ik op zondag direct met iemand kon chatten aangezien ik op dat moment vragen had over mijn beoogde aankoop. Dit heeft mij doen besluiten om mijn aankoop direct te plaatsen.

Service
In lijn met mijn vorige punt heb ik echt service gevoeld doordat ik direct kon chatten met een medewerker die mij in mijn behoefte heeft voorzien. Dit is voor mij echte service. Mijn bestelling kon ik elke minuut van de dag volgen en was verbaasd dat mijn nieuwe BBQ zo snel geleverd was.

Assortiment
Voor de aanschaf van een weberBBQ was voor mij voldoende keus. Dit heeft mij doen besluiten om een bepaalde accessoire later alsnog te bestellen.

Aanbeveling
Een topwinkel die snapt hoe ze met klanten om moeten gaan. Erg servicegericht en het gevoel geeft dat zedichtbij hun klanten staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SH 20-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Wel plaatjes, maar geen uitgebreide beschrijving/specs of filmpjes op de website

Service
Het duurde bijna een week ipv een dag voordat de bbq geleverd werd en pakket was niet compleet. Dit laatste onderdeel zou worden nagezonden, maar dat heb ik ruim een week later nog niet ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Joke 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed gesorteerd naar onderwerp en merk

Service
snelle interactie via de chat

Assortiment
van veel merken echt de hele catalogus beschikbaar

Extra toelichting
iets beter de beschikbaarheid op voorraad met de actuele status checken, scheelt enige irritatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus

Service
Vlot alles afgehandeld en geleverd

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SL 18-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel een echte als een inline winkel, beiden zijn zeer overzichtelijk

Service
We hebben de voorraad van de winkel online gecontroleerd en zijn daarna naar de winkel gegaan, daar bleek dat de voorraad prima in orde was en was de barbecue die wij zochten voorradig.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden was voorradig in de winkel, de winkel heeft een breed assortiment aan barbecues en toebehoren. Alles wat je kunt bedenken op het gebied van barbecues is er tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
De winkel is heel makkelijk bereikbaar, parkeren voor of achter de winkel. Zeer ruim en netjes opgezet met een vriendelijke behulpzame bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Lekker snel en veilig verpakt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oostdam 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk assortiment

Service
product niet op voorraad maar snelle reactie omtrent levering

Assortiment
als je wat nodig hebt voor de BBQ, dan ruime assortiment aanwezig

Aanbeveling
snelle service en goede levering

Extra toelichting
zeker een aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig besteld en snel thuis

Assortiment
Alles hebben ze en binnen no time thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris meijer 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Avia de site makkelijk en snel tot een aankoop gekomen

Service
Soepele bestel methode en een snelle bezorging

Aanbeveling
Erg tevreden over het product precies wat ik voor ogen had toen ik het bestelde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ursula 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk, goede omschrijving

Service
Prima

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk, snelle service, goede update status bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patsy 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online gekocht

Service
correcte levertijd

Assortiment
ruime keuze op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baart 18833 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is handelbaar, op mobiel iets minder.
Gemak in de winkel te Breda prima, vrij parkeren voor de deur gemakkelijk.

Service
Keurig en netjes geholpen in de winkel.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment, voldoen keuze.

Aanbeveling
Zeker, ik zou iedereen naar AllesvoorBBQ.nl toesturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed.
Maar de verwachte levertijd en de voorraadstatus klopten niet.

Service
Hoewel er op de site stond dat de bbq op voorraad was, bleek dit niet zo te zijn. Via de chat hebben we het bedrijf benaderd, want we wilden de bbq de dag na bestelling als cadeau geven. Als tegemoetkoming kregen we een bbq startersset cadeau. Goede service!

Aanbeveling
Wel met de opmerking om te vragen of het artikel, wat je wil bestellen, inderdaad op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews