allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2992 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion Halman 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitgebreid assortiment, overzichtelijk

Service
top! Gedegen advies, en nadat een door ons gewenst bbq niet meer leverbaar bleek, een nieuwer type voor dezelfde prijs! Vlotte levering, kortom erg tevreden

Assortiment
uitgebreid assortiment, goede prijs- kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Heel prettig telefonisch geholpen, na een eerste orientatie op de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt alles vinden en je hoeft de deur er niet voor uit.

Service
Snelle levering. Geweldig.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Het is toch geweldig dat je hier alles kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie webshop, waarbij het kiezen erg gemakkelijk gaat. Geen problemen tegengekomen.

Service
Een snelle levering! Pakket werd door de bezorger op de goede plaats gezet, aangezien het te zwaar was om te tillen. Na het bestellen een track en trace code gekregen die exact klopte met de levering.

Assortiment
Een breed assortiment met leuke acties. Zo heb ik een afdekhoes bij mijn bestelde bbq gekregen, gratis en voor niks!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen! Een breed assortiment, een goede service. Ook na de levering wordt er via een e-mail gecontroleerd of alles naar wens is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is makkelijk te bereiken, voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig

Service
Zeer vriendelijk geholpen door terzake deskundig personeel

Assortiment
Zo'n beetje alle modellen BBQ's staan in de winkel uitgestald, hetgeen vergelijken een stuk makkelijker maakt.

Aanbeveling
Zeer tevreden. De uiteindelijke uitvoering was niet in de winkel op voorraad maar werd twee dagen later kosteloos thuisbezorgd op het afgesproken tijdstip. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W de Vet 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site met goede beschrijving van het produkt

Service
Het door ons gewenste model zat niet meer in de vrije voorraad, maar bij de mail waarin dit werd medegedeeld werd gelijk een aantal alternatieven geboden (zonder bijbetaling)

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Hele duidelijke winkel met een goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oebele 06-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
gemakkelijk van uit de stoel te bestellen .je kunt kijken of het product op voorraad is ,maar in werkelijkheid is dat niet de waarheid vaak niet op voorraad en vervolgens lange wachttijd

Service
beloven dat het product snel wordt verstuurt maar duurt vervolgens nog weken

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
kijk of bel eerst of product voorradig is om teleurstelling te voorkomen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Allesvoorbbq 07-03-2016

Beste Oebele,

na aanleiding van uw eerdere berichten heb ik uw bestelling er bij gepakt en kan ik niks anders concluderen, als dat uw bestelling niet verlopen is zoals het hoort te gaan.

Hier bieden wij dan ook nogmaals onze excuses voor aan.

Inmiddels is het missende artikel, welke U toegezegd was, vandaag verzonden. En zal deze samen met het beloofde presentje morgen bij u in huis moeten zijn.

Houdt u uw mail even in de gaten, u ontvangt hier vandaag nog een track en tracé code van zodat u het pakket kunt volgen.

Nogmaals ons excuses voor het ongemak en wij wensen u veel plezier van uw aankoop bij AllesVoorBBQ.nl

Met vriendelijke groet,

Maick
AllesVoorBBQ.nl

Reageer

moco 06-03-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen opdringerigheid. Laten je eerst op je gemakje kijken. Geen 'acties' in de zin van; als je het vandaag koopt is het deze prijs en morgen niet meer!

Service
Uitstekend geholpen. Alles goed uitgelegd en eventueel werd het opgezocht of nagevraagd.

Assortiment
Ze hadden niet alles wat we wilde maar desalniettemin een uitgebreid aanbod!

Aanbeveling
Uitstekend totaal plaatje!

Extra toelichting
----

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, gemakkelijke te bestellen

Service
snelle levering. snel antwoord op een schriftelijke vraag

Assortiment
heb alles kunnen vinden wat ik wilde bestellen

Aanbeveling
prima winkel en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk via online bestellen

Service
Bij open maken van de verpakking was er een onderdeel defect, mail gestuurd en heel snel een reactie ontvangen en nog op dezelfde dag een mail met de oplossing ontvangen. goed geregeld.

Aanbeveling
Goede service en duidelijke hulp indien gewenst

Extra toelichting
Ik kan deze winkel aan een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GF 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site een beetje "rommelig", verder prima aanbod & scherpe prijzen.

Service
Online service (chat) was top. 1 product was niet geleverd, na 1 mailtje terug recht gezet

Assortiment
Groot aanbod, scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede prijzen, uitstekend aanbod, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super te woord gestaan aan de telefoon. Enthousiaste werknemer, duidelijke uitleg en advies. Snelle levering!

Extra toelichting
Fijne website. Goed up-to-date.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Vermeule 02-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle info en prijs kunnen bespreken via chat

Service
Was iets fout gegaan met bezorging maar medewerker Breda heeft de bestelling in eigen tijd alsnog dezelfde dag bezorgd.

Assortiment
Veel keus in verschillende prijsklasse en goed advies

Aanbeveling
service + assortiment is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Na verkeerde levering probleem snel opgelost.

Assortiment
Veel artikelen van Weber

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nel en cor 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede behandeling

Service
alweer goede behandeling

Extra toelichting
nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijke en overzichtelijke website

Service
Alles is prima verlopen volgens afspraak.

Aanbeveling
Alles is verlopen zoals het hoort, dus dat verdient zeker een 10.

Extra toelichting
Prima service, mooie prijs, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site die makkelijk vergelijk toelaat

Service
Snelle respons tot na 21u! Correct antwoord op alle gestelde vragen

Assortiment
Weber gamma compleet aanwezig

Aanbeveling
Alles prima verlopen, inclusief snelle levering in België

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Kamps 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Web site is niet altijd even gemakkelijk alles gericht te vinden.

Service
Ondanks dat bestelde product niet meer leverbaar was, werd ons een wellicht goed alternatief aangeboden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is erg duidelijk. Minpuntje is dat de afdekhoes niet leverbaar bleek te zijn, terwijl op de website stond aangegeven dat deze wel leverbaar was. Ik kreeg echter de volgende ochtend een e-mail. De hoes werd een dag later opgestuurd.

Service
Mijn aankoop had een kleine beschadiging. Dit is gelijk opgepakt en vervangen. Het contact per e-mail verliep snel.

Assortiment
Volgens mij is deze webshop aardig compleet.

Aanbeveling
Geen 10. Er moet altijd ruimte zijn voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celine 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlotte bestelling via website

Service
1 stuk ontbrak, toen ik dit meldde werd dit stuk snel nagestuurd

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet heel makkelijk vergelijken en filteren

Service
Uitstekende en snelle reacties vanuit de klantenservice.

Assortiment
ruim en breed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees den Ouden 22-02-2016 In de winkel gekocht
Breda

Algemene score

9,5

Gemak
alles in één winkel bij elkaar

Service
Uitstekende service zoals je mag verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site is netjes gerangschikt en gemakkelijk terug te vinden

Service
Zeer snelle verzending en bovendien gratis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Schagen 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles makkelijk te vinden en duidelijk omschreven

Service
zoals beloofd: supersnelle levering

Assortiment
alles wat nodig is om goed te kunnen bbq-en kun je hier aanschaffen

Aanbeveling
de prijs ligt hoger dan doorsnee bbq-s en accessoires maar je krijgt er wel kwaliteit voor!

Extra toelichting
hele goede website. een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 21-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij zijn 2 wkn geleden geweest en ja het is nog niet echt seizoen en dat was te zien

Service
Uitstekend goede uitleg bij een kopje koffie niks opdringen maar veel laten zien en ja dan gaat de aankoop vanzelf bij zoveel enthousiaste uitleg

Assortiment
Nog niet geheel seizoens klaar

Aanbeveling
Aan het enthousiaste team ontbreekt het niet maar ook voor deze vraag geld het seizoen moet nog beginnen

Extra toelichting
Goede begeleiding bij je aankoop netjes mee geholpen alles naar de auto t brengen kortom top

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
What you see is what you get

Service
Snelle levering conform afspraak

Assortiment
Nagenoeg alle benodigheden van weber staan er tussen..

Aanbeveling
Snel, duidelijk en de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbqfreak Michel 21-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed asortiment en een 'gastheer' die zijn klanten correct ontvangt.

Service
Bij aankoop wordt het aangekochte produkt volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Compleet assortiment van verschillende topmerken, alleen ontbreekt het het merk Green Egg. Voor mij niet erg, ik kocht een gas bbq.

Aanbeveling
Gewoon een speciaal zaak in de verkoop van bbq apparatuur en accessoires. En met een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elco 21-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
Ik had graag nog wat meer "build in" types gezien

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GertJan 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere site

Service
Product was niet meer beschikbaar en kreeg zonder bijbetaling duurdere versie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere site

Service
Product was niet meer beschikbaar en kreeg zonder bijbetaling duurdere versie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Winkels zijn nog in opbouw vanwege start van bbq seizien.

Service
Via webwinkel besteld. Levering ging goed.

Assortiment
In winkels geweest, daar werd ik richting ander merk geduwd. Breed assortiment.

Aanbeveling
Breed aanbod. Goede prijzen. Advies, vooral in de winkels (Breda en Utrecht) kan beter. Waarschijnlijk moet men nog een beetje warm draaien voor het bbq seizoen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anthony 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 klik op de knop besteld en gratis thuis bezorgt!
Tevens dag van te voren wordt nauwkeurig aangegeven welk dagdeel er geleverd wordt.

Service
Prima service en super behulpzaam.
Bij eventuele onvolkomenheden wordt het meteen opgelost.
Motto winkel is' geen gezeur het moet goed zijn '

Assortiment
Alles wat je maar wil is op deze site te vinden.

Aanbeveling
Kan het iedereen aanbevelen!!
( die van bbq-en houd dan he! )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepe 20-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk toegankelijke winkel alsmede in de winkel.
Overzichtelijke opstelling van producten met goede verlichting.

Service
Beleefde en welbespraakt winkelpersoneel.
Ze schatten goed in hoe veel of weinig hulp de klant wenst en zijn heel duidelijk in de informatie verschaffing.

Assortiment
Er is echt voor iedereen wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

helmink 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
doordat we in de winkel waren en ons product niet op voorraad was, online besteld.
door de drukte kon het daar ook 2 werkdagen duren; dus niet donderdags middags besteld, zaterdag in huis!

Service
het was een cadeau die zaterdags gegeven zou worden,
dat hebben ze ook geregeld!

Assortiment
dat wat ik zocht, heb ik nu!

Aanbeveling
de vragen die ik had zijn beantwoord, duidelijk!

Extra toelichting
we hebben veel plezier met onze bbq!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorisadriaenssens 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site.

Service
De volgende dag aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis in luie stoel Weber bbq uitgezocht op de zeer overzichtelijke site en daarna gewoon besteld ging allemaal super eenvoudig en gemakkelijk.

Service
Besteling is op de Camping voor eigen deur afgeleverd en kregen op juiste dag en binnen de afgesproken uren, waarbij een kwartier voor aflevering telefonisch overleg door chaufeur.

Assortiment
Hebben alles op bbq gebied tegen heel scherpe prijzen en geven uitgebreid uitleg op vragen. Ik ben voor extra uitleg bij wat accessoire enz.nog langs de showroom in Doetichem geweest en werd daar deskundig en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Snelle, goede levering en juiste informatie tijden aankoop en leverings proces, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera Loo 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk alles te vinden en te bestellen en prettig gebruik van de helpdesk (livechat)

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Uitgebreide keuze in bbq's en aanverwante artikelen.

Aanbeveling
Verloop van de koop en levering was prima. Ik zou het zeker andere aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Uitstekend geholpen na klachten over een materiaalfout

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon Bulters 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Nadat we een beschadigde barbecue hadden ontvangen, kregen we snel het nieuwe onderdeel opgestuurd.

Aanbeveling
Webwinkel. Ik ben nooit in de echte winkel geweest. Het is fijn dat jullie meerdere accessoires aanbieden bij de barbecue voor relatief weinig geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HKAB 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Livechat werkte geweldig - goede service

Assortiment
Kon alles wat ik wilde eenvoudig vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de werken in Breda iets minder gemak bij winkelen

Service
BBQ werd tot in de auto gedragen en terugbetaal actie werd fijn geregeld

Assortiment
Heel het assortiment is aanwezig

Aanbeveling
zie eerste opmerking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Huffel 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Pakketkorting van een andere kleur WeberBBQ werkte niet. En ik wilde geen standaard zwarte weber, maar korting van pakket werd dan niet verrekend....

Service
Geweldig geholpen door een medewerkster. Stuurde me tijdens het gesprek meteen de aanbieding zoals hij op de site had moeten staan.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede winkel, prijzen en service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestel en betaalproces. Duidelijk e-mails over bestelling en bezorging.

Service
Top service! Snelle & duidelijk beantwoording van mails met vragen.

Assortiment
Op de site terecht gekomen vanwege het uitgebreide assortiment, wat gelukkig ook nog op voorraad is.

Aanbeveling
Goed prijs, kwaliteit verhouden en nog belangrijker: goede service en heldere communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABS 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Service
Snel bezorgd, goede prijs

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Groot assortiment, snel bezorgd en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judith romar 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze met uitleg.

Service
Ivan hielp ons goed op de chat

Assortiment
de keuze is reuze :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves V 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk om te bestellen

Service
Een vergissing bij de levering werd onmiddellijk gecorrigeerd

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 16-02-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
aardige en goed op de hoogte

Assortiment
winkel voldoet aan de verwaching, groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online gemakkelijk om te shoppen en als je de spullen in het echt wilt zien kan je altijd naar de winkel gaan.

Service
online kan je bijna altijd de chat functie gebruiken en krijg je direct antwoord op je vragen.

Assortiment
Ze hebben alle relevante BBQ's in de winkel staan en uiteraard ook online

Aanbeveling
groot assortiment, makkelijke chatfunctie online, kundig en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zij hebben eigenlijk alles wat je nodig hebt op BBQ gebied.

Extra toelichting
Jammer dat ze op dat moment geen briketten op voorraad hadden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen Wagenaar 14-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid.

Service
prima geholpen

Assortiment
hadden staan wat ik wilde vergelijken

Aanbeveling
zou er zo weer een kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy V 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bereikbaarheid van medewerkers

Service
Mijn vragen warden zeer snel en met kennis van zaken beantwoord

Assortiment
Alle opties van mijn bbq zijn verkrijgbaar

Aanbeveling
De beste prijs voor mijn gekocht toestel hadden jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews