allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niels 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen. Ondanks de ruime keuze toch net niet het gewenste op voorraad maar....

Service
Aangezien de Grandhall gt3 build in niet beschikbaar was, heb ik de ...Grandhall elite aangeboden gekregen incl. Hoes voor de prijs van de gt4. Aangezien ik de betaling met een creditcard wilde doen, moest ik naar de winkel. Geen probleem, ik was toch in de buurt. Ook het winkelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
De hoes was niet voorradig bij het afhalen in Breda maar werd zoals beloofd binnen 2 dagen thuis bezorgd. Uiteraard Geheel kosteloos.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit icm de service, uitstekend!

Extra toelichting
Perfect, ga zo door! Zodra de complete buitenkeuken in gebruik is, stuur ik een foto!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Groenewold 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Binnen een paar minuten antwoord op vragen en de bestelling de volgende dag al in huis.

Assortiment
Weinig keuze in elektrische barbecues, maar wel kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Ondanks dat de barbecue al scherp was geprijsd, kregen we extra korting en de gratis hoes was mooi meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Gunneweg 17-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Afspraak is afspraak en bij vragen krijg je duidelijk antwoord.

Assortiment
Waar ik naar op zoek was, was aanwezig en meer dan dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilbrand 17-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar. Achter de winkel in Arnhem kun je gratis parkeren.
Personeel is behulpzaam om grote apparaten in de auto te plaatsen. Bij de aanschaf van een tv werd deze netjes in de auto geplaatst.

Service
1,5 jaar geleden een draadloze vleesthermometer gekocht. Voor de 2e keer terug naar de winkel om dat deze vlees thermometer niet goed blijkt te zijn. Zelf zonder bon werd ik geholpen. Ik kon uiteindelijk de 2e thermometer omruilen voor een ander merk. Zonder voorwaarden! Dat noem ik nou goede service!

Assortiment
Naast BBQ spullen, kun je hier tevens terecht voor al je witgoed,koffiezetapparaten , tv's en andere elektronica.

Aanbeveling
Behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Rooij AV21313 14-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, goed bereikbaar en parkeren voor de deur.

Service
Aardige verkoper, goed en duidelijk advies gekregen.

Assortiment
Breed, veel keuze.

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk, goede beoordeling op basis van huidige winkelervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van uit de luie stoel.

Service
Super duidelijk

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Niemand is perfect, maar toch kort bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Quintens 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke, vriendelijke uitleg via de chat !

Service
Super service ! BBQ besteld en bedrag overgemaakt, twee dagen later thuis afgeleverd !

Assortiment
Ruime keuze voor wat betreft het item waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik maak volop reclame voor jullie ! Jullie verdienen dat !

Extra toelichting
Doe zo verder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan online bestellen met directe levering?

Service
Zeer vlotte levering, zoals verwacht.

Assortiment
Veel keuze wat het niet makkelijk maakt maar veel toelichting die je verder helpt.

Aanbeveling
Goede prijs, directe levering, veel keuze. Ik beveel het zeker aan!

Extra toelichting
Doe vooral zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede informatie

Service
Snelle levering en nalevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen Boereboom 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen met goeie aanbiedingen voor extra's

Service
Goede afhandeling bij vragen en problemen over de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Dit is een winkel die draait op service naar de klant en de klant staat centraal

Extra toelichting
Ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm J de Groot 10-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke wbsite

Service
Je wordt prima geholpen aan de telefoon snelle levering

Assortiment
Alles voor de BBQ kun je vinden op deze website

Extra toelichting
Prima webwinkel leuke kortingen ik zou de eerst volgende keer weer mijn Weber producten bij deze webwinkel kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Pol 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de producten

Service
Volgende dag in huis word waar gemaakt

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zelf de aanbeveling via een collega gekregen en hij heeft helemaal gelijk

Extra toelichting
Vond het jammer dat er geen hoes bij de premium kettle zat maar wel bij de goedkopere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Loohuis 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne site

Service
Nette service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede en snelle levering

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoetie 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
zeer vlotte en correcte afhandeling

Assortiment
ik wist wat ik wilde en jullie hadden het

Aanbeveling
tot nu toe geen enkele opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk. de mogelijkheid om direct informatie te vragen en eet te bestellen via een Live chat is top.

Service
Goed en snel geholpen. Ook per mail een vraag gestuurd waar ik vrijwel direct een antwoord op kreeg.

Assortiment
Voor mij volledig.

Aanbeveling
Plezierige winkel. Snel, goed en vriendelijke geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jj 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website overzichtelijk.

Service
Alles duidelijk en correct, van bebevestigingsmail tot levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk aanbod en correcte leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 210261 09-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal dat ik online kon bestellen en kon afhalen en betalen in winkel Breda.

Service
Hulp aan de balie goed. Bij een vorig winkelbezoek ietwat lang moeten wachten, klein minpuntje.

Assortiment
Heel compleet assortiment, alle accessoires staan er.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, ze hebben bij AllesvoorBBQ alles!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met de zoekmachine kun je het snel vinden. Het bestellen was duidelijk en de bezorging was op tijd

Service
Ik geef een 7 omdat ik dacht dat er in een winkel in Nijmegen was maar dat was een afhaalpunt.

Assortiment
Veel producten voor de BBQ.

Extra toelichting
Ik kan alleen via de web de webshop en daar is alles te vinden voor de bbq. IK ben meerdere winkels af gegaan maar dat was het net niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk.

Service
Reageren snel op vragen via de website.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede webshop.

Extra toelichting
Heb een BBQ gekocht via de site. Echter de afgebeelde BBQ was niet meer leverbaar. Zonder overleg hebben ze een nieuwer model gestuurd, die qua uiterlijk (veel) anders was dan die was afgebeeld. Tevens had ik de BBQ voor 17.00 uur besteld, echter deze werd NIET, zoals beloofd de volgende dag geleverd. Dat duurde 2 dagen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht van keuzemogelijkheden in het BBQ assortiment

Service
goed meegedacht over mogelijkheden door verkoper

Assortiment
veel modellen en varianten beschikbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

truus 06-04-2016 In de winkel gekocht
utrecht

Algemene score

7,2

Gemak
na dat een medewerker ons had geholpen en niet de gewenste info kon geven, kwam er iemand die goed op de hoogte was. toen prettig geholpen

Service
nabestelling kwam na een paar dagen al binnen. en er werd geholpen met het in de auto laden.

Assortiment
jammer dat je geen folder of boek met alle hulpstukken en hun functie die je er nog bij aan kan bij kopen..

Aanbeveling
prima geen aanvulling. demonstratie zou leuk zijn.

Extra toelichting
prima tevreden. we gaan er mee aan de slag. mogelijk idee om kookcursussen te organiseren om zoveel mogelijk uit het product te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hendrik 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen

Service
alles werd op tijd geleverd

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zeer tevreden over de bestelling, afhandeling, levering

Extra toelichting
Service was top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 03-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ziet er zeer mooi uit.

Service
Super goed geholpen door Marco.

Assortiment
Volgens mij is alles aanwezig voor een geslaagde BBQ middag of avond

Aanbeveling
Prachtige winkel ziet er zeer verzorgd uit.

Extra toelichting
Een geweldige winkel met zeer ervaren verkopers die niets te veel is om je vragen te beantwoorden , ook het thuis bezorgen van de BBQ is geregeld, niets anders als LOF.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijke webshop met zeer uitgebreide keuze.

Assortiment
Alles, maar dan ook alles voor de BBQ met keuze uit meest kwaliteitsvolle artikelen.

Aanbeveling
De beste keuzes voor de absoluut beste prijs.

Extra toelichting
Onmiddellijk verwittiging ontvangen dat het bestelde materiaal uit voorraad was. Toch binnen de drie werkdagen levering ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ditty blankestein 03-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hebt in de winkel alles voor de BBQ bij elkaar en je hoef niet nog eens ergens anders naartoe

Service
wij gingen naar de winkel om een goed advies te krijgen en wij werden daar uitstekend in geholpen

Assortiment
voor elke prijsklasse was daar iets te vinden wij hadden een bepaald bedrag in gedachten en wij zijn daar heel goed voor geslaagd

Aanbeveling
aardig personeel, goede uitleg en service

Extra toelichting
verder konden wij de BBQ niet in de auto meenemen en werd hij 2 dagen later heel netjes bij de deur afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Guetens 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Alles prima verlopen: vanaf de website & bestelling tot en met de vriendelijke levering en dit met een zeer snelle doorlooptijd!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor iedereen is er veel keuze.

Aanbeveling
We hebben enkel de aankoop verricht via de webshop, alles prima verlopen!

Extra toelichting
Doe zo verder, proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Goed advies gehad

Assortiment
Ruim assortiment .

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Koffie bar erbij zou lekker zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dominiek 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en vlotte bestelprocedure.

Service
Vlotte levering naar België.

Assortiment
Uitgebreid assortiment - uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Schuit 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en keurige levertijd.

Service
Super.............Geen service nodig gehad, dus beter kan niet.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Alles bij elkaar een prima en betrouwbare webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jacko 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede informatie.

Service
Fantastisch. Ik kocht een BBQ die niet meer op voorraad bleek te zijn. Ter vervanging kreeg ik een duurdere BBQ voor dezelfde prijs! Geweldige service!

Assortiment
Vele keus, ook in accessoires. Heb steeds gevonden waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en snel in handelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat je zoekt, makkelijk te vinden, snel en overzichtelijk

Service
Alles snel in huis, alleen de verpakking zou wat minder mogen, zeer grote doos met erg veel lucht

Assortiment
Zeer uitgebreid en vele mooie spullen

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ken alleen de webshop. Die werkt goed.

Service
Snelle reactie gekregen waarbij een goed alternatief werd aangeboden.

Assortiment
Veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Kon uit vele modellen en prijsklassen kiezen.

Aanbeveling
Duidelijke webshop en snelle levering.

Extra toelichting
Miste wel het uitlekbakje, in het boekje stond dat deze er bij hoort.

Review criteria:

Goed

Reageer

J Voogt 27-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
goed assortiment in verschillende prijsklassen. Goede en vriendelijke service, snelle levering per koeriersdienst. We kregen de gelegenheid om zelf rond te kijken zonder dat er gelijk een medewerker kwam adviseren. Daarna goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaVink 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis vanuit je stoel - kan het makkelijker?! En dan ook nog 'ns meer keuze dan in een winkel.

Service
Perfect te woord gestaan en geadviseerd.

Assortiment
Meer keuze dan in elke winkel waar ik geweest ben!

Aanbeveling
Perfecte ervaring - goed service, snelle levering (naar Belgie), en ... de best prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Wenninkmeule 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik had de outdoorchef easy 480 besteld bij jullie maar deze was door de fabriekant niet meer leverbaar dus jullie boden mij de easy 570 voor hetzelfde geld aan

Aanbeveling
Ik ben 100% tevreden :-)

Extra toelichting
Ik ben nog niet bij jullie in de winkel geweest maar kom binnenkort zeker langs voor de briketten starter van outdoorchef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBQer 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk vergelijken met de div. producten en zo een goede keuze kunnen maken.

Service
Alles volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Niets ontbreekt op de site.

Aanbeveling
Goede duidelijke site met zeer ruime keuze voor een ieder is er wel een geschikte BBQ te vinden van klein tot buitenkeuken.............

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel kunnen bestellen

Service
Snelle levering en duidelijkheid over moment van bezorgen.

Assortiment
Mooie spullen

Aanbeveling
Al anderen gewezen op de winkel.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, snelle levering

Service
snelle levering en goed ingepakt.

Assortiment
groot assortiment. prijs kwaliteit verhouding goed.

Aanbeveling
makkelijk online service .met een snelle chat als je iets te vragen hebt.
word ook correct behandeld.
snel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dino 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Enorm veel in het assortiment daarom oogt het ook erg vol

Service
Netjes geholpen en mail contact was top!

Assortiment
Enorm veel

Aanbeveling
Heb je iets nodig dan ben je hier aan het juiste adres, en over de adviesprijs valt te discussiëren

Extra toelichting
Via de webshop gekocht en opgehaald in Arnhem Mail verkeer was top Uiteraard kon het via de post worden bezorgd Maar moest die dag toch in Arnhem zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Heslenfeld 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk vinden wat ik nodig had

Service
Ook fysiek in het verleden zaken gekocht, prima

Assortiment
Top

Aanbeveling
Alles op gebieden weber bbq voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin van Egmond 23-03-2016 In de winkel gekocht
Platte tv in Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk indeling en creatieve opstelling wat je met een buitenkeuken kan doen. een ruime keuze in het assortiment.

Service
Netjes geholpen door snelle service en correcte afhandeling van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze in assesoires en producten om je buitenkeuken of BBQ helemaal compleet te maken voor jaren lang plezier.

Aanbeveling
Vakundig personeel die service en klantgericht adviseert en meedenkt in je wensen en mogelijkheden

Extra toelichting
Een winkel om famie en vrienden naar toe te sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijk en duidelijk

Service
Indien je vragen hebt werkt de lifechat perfect. Er wordt direct gereageerd kortom erg prettig

Assortiment
Voor Ieder wat wils

Aanbeveling
Een zeer correcte service en zeer vriendelijke medewerkers. Communicatie is perfect

Extra toelichting
Ga zo verder er gaat niets boven een vriendelijke en correcte service. Tevens de zeer correcte en snelle communicatie is een pluspunt. Een voorbeeld voor andere bedrijven waar je lang moet wachten heen op een antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 22-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar en breed aanbod

Service
Nieuwe bbq gekocht omdat oude kapot was. Ze boden aan om te kijken of andere gerepareerd kon worden en bij navraag bij fabrikant bleek van wel en hebben ze onderdeel besteld.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marte 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, duidelijke omschrijving van het product dus ik wist wat ik kocht!

Service
De aanbieding was niet meer leverbaar, AllescoorBBQ.nl kwam met een super tegen voorstel, eigenlijk een betere aanbieding!

Assortiment
Ruime keuze, ook qua groottes en afmetingen

Aanbeveling
Zeer vriendelijke service, goede en breed assortiment! Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel geregeld en snel in huis!

Service
We hebben via de live chat goede informatie gekregen!

Assortiment
Prima spullen van geode kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heinerman 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk...laagste prijs.....snelle levering 👍

Service
Barbeque werd netjes op de plaats gezet!

Assortiment
voldoende!

Aanbeveling
Duidelijk en laagste prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Perry 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon mijn wens snel vinden

Service
Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Assortiment
Een ruime keuze aan accessoires is niet overal verkrijgbaar.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede service.

Extra toelichting
Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion Halman 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitgebreid assortiment, overzichtelijk

Service
top! Gedegen advies, en nadat een door ons gewenst bbq niet meer leverbaar bleek, een nieuwer type voor dezelfde prijs! Vlotte levering, kortom erg tevreden

Assortiment
uitgebreid assortiment, goede prijs- kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Heel prettig telefonisch geholpen, na een eerste orientatie op de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt alles vinden en je hoeft de deur er niet voor uit.

Service
Snelle levering. Geweldig.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Het is toch geweldig dat je hier alles kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews