allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elmer Specht 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was zo geregeld, was zogezegd gemakkelijk.

Service
Produkt was niet op voorraad maar ze hebben me netjes op de hoogte gehouden tot levering.

Assortiment
Assortiment is vrij breed. Je kan alles krijgen.

Aanbeveling
Fijne winkel om zaken mee te doen. Zou zo weer iets bestellen of aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
Topwebshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving

Service
Fijne chat hulp

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zelfs als er iets niet op voorraad is dragen ze een alternatief aan

Extra toelichting
Zeer vriendelijk geholpen door Chaima, met een goed alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Cappaert 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is snel te vinden.

Service
Van bij het zoeken naar het product tot de aflevering is alles heel duidelijk. Zelfs uur van levering. (was wel kwartier te vroeg, 6u45, maar er was uitzonderlijk geen file in Antwerpen.

Assortiment
Alles te vinden voor ieders budget.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit en service bijna niet beter te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel simpel om iets te bestellen.

Service
Eens besteld stond mijn nieuwe BBQ de dag erna gewoon thuis.

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Super tevreden dat wij daar een BBQ hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed verschoor 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website ,gemakkelijk bestellen

Service
snelle bezorging

Assortiment
goed ik kon alles snel vinden

Aanbeveling
Goede website , snelle levering en zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DVdB 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, uitgebreide betaalmogelijkheden

Service
Excellente naservice: beschadiging opgemerkt bij levering en dit werd vlot opgelost

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan bbq's en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super vriendelijk snelle afhandeling makkelijk te bereiken geen gedoe met parkeren . Was de winkel in Utrecht

Service
Online bestelt factuur werd direct doorgemaild kon de barbeque direct ophalen in Utrecht

Assortiment
Waanzinnig veel

Aanbeveling
Zie alle vorige antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CS 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en makkelijke betaling via ideal

Service
snelle levering en duidelijke communicatie

Assortiment
alles voor bbq is er

Aanbeveling
niks op aan te merken, alles is goed op orde, zelfs het vragen van feedback na afloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter K 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk op de website de juiste keuze kunnen maken.

Service
Bestellen en de volgende dag keurig in huis.
Goed verpakt.

Assortiment
Geweldig ruim assortiment

Aanbeveling
Deze winkel doet echt wat hij beloofd.
Goed assortiment en keurige bestel procedure.

Extra toelichting
Ik zal hier in de toekomst zeker nog wel eens wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Michiels 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging heel vlot

Service
Levering was snel en correct.

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we zochten aan de beste prijs.

Aanbeveling
Geen enkele opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 02-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en is in de buurt

Service
BBQ werd in de auto gezet en in de winkel ook geholpen

Assortiment
precies wat ik zocht hadden ze

Aanbeveling
Winkel ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijsos 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Aanbeveling
Doet wat er gevraagd wordt

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boretti barbeque 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lage prijzen en snel geleverd

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne teunissen 02-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super alles overzichtelijk

Service
Eerst snuffelen en dan de hulp

Assortiment
Voor iedere portemonnee wat te koop

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruim opgesteld

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin88 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel goed en behulpzaam te woord gestaan.

Assortiment
Ruim assortiment en van daaruit goed advies.

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph 02-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toen ik binnenkwam was zowel voor de winkel als IN de winkel op de begane grond alles 'Weber' ... Ik moest zoeken naar 'boven' (wat ik niet wist) om boretti te vinden

Service
Verkoper was bereid om mee te denken in accessoires. Nam me mee naar een iets duurder model voor betere bbq beleving .. Keurige prijs tot en met in de auto tillen toe .. Top!

Assortiment
Er is hier voor iedereen iets te vinden van simpel picknick tot dikke buiten keuken bbq's toe!

Aanbeveling
Sympathieke gasten.. Mooie producten, heldere prijzen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Uiteindelijk koste alles veel meer moeite van mijn zijde dan bij menig andere shop. Voorraad op de site klopt niet. Moest meerdere keren achter dingen aan mailen. Maar kreeg dan wel elke keer netjes antwoord.

Service
Snel antwoord via de mail en netjes afgehandeld.

Assortiment
Alle merken en spullen die ik zocht prima kunnen vinden.

Aanbeveling
Uiteindelijk in overleg een barbeque gekregen waar ik blij mee was. En allesvoorbbq is zijn afspraken nagekomen.

Extra toelichting
Helaas is voorraad indicatie op de site niet kloppend, wordt wel netjes alternatief geboden. En ik werd netjes te woord gestaan. Koste hierdoor wel veel moeite om mijn bbq te verkrijgen. Ik heb uiteindelijk 7 mails moeten verturen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davilex 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keus. Bijpassende producten in pakket aangeboden.

Service
Snelle reactie per email op een vraag. Snelle bezorging.

Assortiment
De BBQ die ik we wilden was er met een mooie hoes aanbieding.

Aanbeveling
Niks op aan te merken, erg fijne ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Tol 02-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op website staat alles duidelijk beschreven en met foto's en beschrijving. We werden goed en vriendelijk geholpen en de bestelling werd duidelijk
doorgenomen.

Service
na bestelling weden vragen ook duidelijk beantwoord en bestelling werd op tijd afgeleverd.

Assortiment
Wij hebben een barbecue gekocht. Er waren alle bijbehorende spullen in het assortiment aanwezig .

Aanbeveling
Deze winkel hebben we aanbevolen bij kennisen Omdat groot aanbod is. Vriendelijke en goede bediening. Zowel in de winkel als ook telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Achten 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Nette winkel met ruime keus

Service
Ruim overzichtelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Heel veel keus" en met een tevreden uitleg over de producten

Extra toelichting
Fijne nette winkel om te kijken naar een product. Niet opdringerig personeel,zodat je rustig en relax kan kijken Dit heb ik zeer op prijs gesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Watervliet 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke productomschrijving

Service
Snelle levering

Assortiment
Scherpe prijs

Aanbeveling
Géén minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beccie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans de Best 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site erg overzichtelijk. Voorkeursproducten zijn makkelijk te vinden!👍🏻

Service
Goede service, snelle beantwoording van vragen! 👍🏻 de chatfunctie werkt super goed!👍🏻

Assortiment
Er is te kust en te keur. Kan me niet voorstellen dat men nee moet verkopen!

Aanbeveling
Overal een fijne winkel! Waar je fatsoenlijk geholpen wordt en het assortiment zeer uitgebreid is!

Extra toelichting
Ik wordt super blij van dit soort winkels😀😀😀😀😀

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter Sjerp 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig en overzichtelijk

Service
direct en duidelijk via de website

Assortiment
alles is te vinden

Aanbeveling
voor de echte bbq er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lony blom 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel

Service
Snel

Assortiment
Keuze

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Snel. Keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

2200021943 01-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website, en alles goed te vinden

Service
Je krijgt eerst de tijd om rond te kijken, en daarna goede uitleg

Assortiment
Goede en nette showroom, alles netjes uitgestald en overzichtelijk

Aanbeveling
Ik zou zeker andere mensen aanbevelen. wij zijn zelf ook door andere naar allesvoorbbq gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed geholpen en nog veel keuze

Service
heel goed geholpen in de winkel

Assortiment
heel erg veel keuze

Aanbeveling
niks op aan te merken en een hele mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 21821 29-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Compleet assortiment op de website en deze is ook gebruiksvriendelijk.

Service
Ik wist al wat ik wilde, maar de verkoper legde mij nog wat extra dingen uit. Snel geholpen.

Assortiment
AllesvoorBBQ heeft echt alles, de winkel te Breda is netjes ingedeeld.

Aanbeveling
Deskundig personeel, compleet assortiment, goeie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spittie21778 28-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig in Breda voor de deur te parkeren, overzicht van de winkel was makkelijk, enkel het adres achterhalen op de websiter was even zoeken.

Service
Zeer klantvriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Dikke prima.

Extra toelichting
Via internet kwam ik achter het bestaan van AllesvoorBBQ.nl Door mijn eerdere grandhall zocht ik dit merk op google en kwam zo uit bij AllesvoorBBQ.nl.. Eenmaal in de winkel werd mij toch maar met een Weber naar huis gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is goed toegankelijk met veel zoekcriteria, wat precies zoeken vergemakkelijkt

Service
Handig dat je online kunt chatten. Daarnaast had ik een probleem voorgelegd aan de klantenservice, dat correct werd opgelost

Assortiment
Bijna alle soorten BBQ's zijn op voorraad

Aanbeveling
Ik geef niet graag 10-en, maar dat is eigenlijk de enige reden waarom ik een 9 geef en geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huib21630 25-04-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldige winkel makkelijk te vinden parkeren voor de deur

Service
goede uitleg gehad en service

Assortiment
Zeer ruime keuze en voorraden

Aanbeveling
lekker snel en makkelijk zaken doen

Extra toelichting
een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een BBQ. voelen, kijken en vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnants21142 25-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken en makkelijk te navigeren binnen de website.

Service
Topservice met vriendelijke en kundige bediening.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
We waren op zoek naar de Boretti Barilo en zochten en verkooppunt hiervan. Hier kwam AllesvoorBBQ.nl het beste uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van leeuwen 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en te vergelijken

Service
Netjes en vlot geleverd

Assortiment
Ruim Voldoende om uit te kiezen en actiepakketten maakt het ook prettiger

Aanbeveling
Omdat alles makkelijk te vinden en te vergelijken is en levering was snel. Waren alle websites maar zo makkelijk en duidelijk. Voor accessoires blijft ik bier zeker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KM 21685 24-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijk, website is goed.

Service
Heel veel informatie ontvangen om de juiste persoonlijke keuze te maken, zowel op de website als in de winkel te Breda.

Assortiment
We misten een paar van onze eerste keuzes, maar de belangrijkste modellen waren aanwezig.

Aanbeveling
We zijn met een barbecue de deur uitgegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen en veel keuze

Service
snel en goed geholpen

Assortiment
ruim voldoende er was genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
De winkel ziet er aantrekkelijk uit en is een mooie nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie21644 23-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is makkelijk te vinden, ook op internet was dit geen probleem.

Service
Goeie voorlichting , heel erg klantvriendelijk en zeer ruime keuze!

Assortiment
Zoals ik eerder aangaf, zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Ik zocht een cadeau voor een bekende en waren op een bbq uitgekomen. Na even op internet te hebben gekeken kwamen we er achter dat in Breda een grote BBQ winkel zit, hierdoor zijn we hierheen gereden en mijn nieuwe aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien AV21603 23-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke website, anders waren we hier niet terecht gekomen. De combinatie van website en winkel gaf de doorslag.

Service
Goed geholpen, we waren vlot klaar.

Assortiment
Ruim assortiment, de merken waar het om gaat zijn bij AllesvoorBBQ aanwezig. Daarbij ook ruim aanbod aan accessoires.

Aanbeveling
Bovenstaande factoren in combinatie met de lage prijzen maken AllesvoorBBQ een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Rigters 21-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt goede informatie in de stenen winkel en de website sluit daar prima op aan.

Service
Mijn bestelling werd in de stenen winkel geplaatst door een ander. Met de levering was er onduidelijkheid. Ik heb gebeld en de volgende dag hadden wij onze BBQ al weer binnen. Zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Assortiment
Alles wat we willen uitbreiden aan onze BBQ is aanwezig.

Aanbeveling
Tot nu toe een goede ervaring met deze winkel

Extra toelichting
Ik moet nog even bellen over de gastoevoer. Ben heel benieuwd naar de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marionne 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig bestellen.

Service
Twee keer contact gehad met de klantenservicemedewerker. De eerste keer over de levering (zelf verkeerde adres ingevuld) en de tweede keer kwam helaas de doos beschadigd aan. Beide keren niet de schuld van Allesvoorbbq, maar wel snel en perfect opgelost door de klantvriendelijke medewerker.

Assortiment
prima assortiment.

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden. Ga zo door :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massa 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en snel bezorgd

Service
Had wat vragen via de mail gesteld. Heel snelle en goede reactie gekregen.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 20-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht en in Breda voor service
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de website kon ik makkelijk de producten kiezen en vergelijken, goede informatie aanwezig en de bestelservice was makkelijk en snel.

Service
Winkel is goed bereikbaar op verschillende locaties. Er wordt goed samengewerkt met de filialen. Medewerkers komen professioneel over en weten waarover ze het hebben. Ze geven goed advies. Bestelservice is snel en makkelijk en komt hun afspraken na

Assortiment
Het assortiment is divers, verschillende assortiment. Voor verschillende doelgroepen is er wel wat te vinden. Beschikken over van alles dat met bbq te maken heeft, van een bbq boek tot een buitenkeuken. Heel veel accessoires voor bbq en de prijs-kwaliteit is goed ( niet duur)

Aanbeveling
Goede service, breed assortiment, deskundigheid van de medewerkers, goede advies bij het kiezen van producten en een goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
Klantvriendelijk, eerlijk over producten en bovenal kwalitatieve producten met een goede prijs. Goede verkoper. Ik ben blij met mijn aankoop ☺️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website, zowel bestellen als betalen verliep vlekkeloos

Service
Levering de volgende dag, mat handige track and trace. Vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Ruime keuze, en de goedkoopste op de markt.

Aanbeveling
Super tevreden over de aankoop en de snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooi overzichtelijke site met goede uitleg over de producten

Service
Service goed, alhoewel de site aangaf dat het product op voorraad was was dit blijkbar toch niet zo. Maar wel 's avonds nog een mail dat het onverwacht uit voorraad was en dat het 1 à 2 werkdagen langer ging duren. Wat ook effectief zo was.

Assortiment
Heel ruim aanbod

Aanbeveling
Ruim aanbod scherpe prijs correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hobbijkok 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk uit te kiezen producten

Service
snelle reactie én levering van product

Assortiment
goede ruime keuze

Aanbeveling
zie boven (reeds aan 1 persoon door gegeven)

Extra toelichting
Ik kreeg nu mijn verzending via zgn "aangetekend verzenden"(€ 3,95), kan het ook op een andere manier,.....? Graag uw reactie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy van Benten 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bbq en bijbehorende artikelen zoeken op merk.

Service
Direct lifechat op de site is erg handig. En via mail ook snelle reactie.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 18-04-2016 In de winkel gekocht
Plattetv.nl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben bij gelegenheid langs geweest in de winkel in Breda. Goed te bereiken en snel geholpen. Moest een product omruilen dat niet in de winkel vooradig was en dat werd gratis opgestuurd (woon in Utrecht)

Service
Ik bracht een de weber kerntemperatuur thermometer terug die ik cadeau had gekregen om twee redenen. De meegeleverde batterijen waren leeg en ik wilde toch liever een andere merk en type (iGrill2).
Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en moest (uiteraard) alleen het verschil even betalen.

Assortiment
De iGrill lag niet in de winkel, maar omdat iDevices onlangs onderdeel was geworden van Weber, kon deze wel besteld worden en werd gratis verzonden.
op zaterdag geruild en besteld, en op dinsdag de iGrill al in huis!
Dikke duimen voor deze service.

Aanbeveling
Hier kun je vertrouwen op goede service. Mocht er iets mis zijn, dan wordt je netjes geholpen zodat je wél tevereden bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo De Smedt 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk, alles makkelijk vindbaar

Service
Alles correct verlopen en mooi op de hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Voldoende keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor het aanschaffen van een BBQ

Extra toelichting
Voor Belgische banken zou een makkelijkere betaling wel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200021421 WVDP 17-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur te parkeren, en het is gratis parkeren

Service
Perfect geholpen bij aankoop van onze nieuwe Weber bbq. duidelijke informatie en goed advies gekregen in de winkel van Breda

Assortiment
Ruim assortiment in bbq en accessoires

Aanbeveling
Ik zal zeker andere mensen aanbevelen om naar deze winkel te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn2200021417 17-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website makkelijk gevonden, ze kwamen direct bovenaan bij het zoeken via google.

Service
Vriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Schitterend

Aanbeveling
Alle mensen uit Belgie moeten hier eens een kijkje gaan nemen!

Extra toelichting
Via google gezocht op weber en toen kwam AllesvoorBBQ hier direct boven aan te staan. Door dat ze op zondag op en waren zijn we naar Breda gereden om eens een kijkje te gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robson 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel vlot verschillende roosters gevonden en mijn keuze kunnen maken. Overzichtelijke website. Heel duidelijk wat betreft prijs en eventuele transportkosten.

Service
Zeer vlotte bestelling, veel sneller geleverd dan voorzien.

Assortiment
Dit vind je onmogelijk allemaal in de winkel. Denk dat zowat alle mogelijke bbq-accesoires te vinden zijn. Superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews