allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maike 15-05-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem (wel eerst online besteld)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijn om online alles te kunnen bekijken. En met alles bedoel ik ook echt alles. Wat hebben ze hier ontzettend veel keus!

Service
Online eerst via LiveChat contact gehad om een bepaalde bbq (Boretti Barilo) te halen. Bijzonder goed geholpen. Online stond de bbq overal op voorraad, maar in de praktijk bleek dat niet het geval. Was dus blij met deze online service!

Assortiment
Ze hebben hier echt alles!

Aanbeveling
Als de online voorraad juist was geweest had ik ze een 10 gegeven. Vandaar de 9. Erg tevreden over het assortiment en de service van deze shop.

Extra toelichting
Verbeterpuntje is dus een actuele online voorraad, die klopte in het geval van mijn bbq niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 15-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles eenvoudig te vinden, snel te bestellen, ook fysieke winkels te bezoeken.

Service
Kleur was niet aanwezig, met behoud van aktiekorting (was laatste dag) in de week erop bbq thuis afgeleverd.

Assortiment
Zeer veel barbecues in de showroom staan.

Aanbeveling
Wat er niet is wordt besteld, goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bouck 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk diverse soorten bbq-s met elkaar vergelijken..dus konden we de beste keus maken!

Service
helaas was de door ons bestelde BBQ niet op voorraad; we kregen het voorstel voor een vervangende (duurdere!)..deze kon zelfs ook nog binnen de gewenste termijn verstuurd worden.

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
goede snelle service en goede terugkoppeling tijdens het orderproces. Ook de livechat was handig voor het stellen van enkele vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toine 15-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een prachtige winkel. Meer dan genoeg parkeerruimte, en werkelijk het gehele assortiment is aanwezig. Ruim en overzichtelijk opgesteld op een mooie, niet te drukke lokatie.

Service
Ik had een bbq gekocht maar wilde toch graag een andere. Geen probleem. Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen, geen vraag was teveel! Super.

Assortiment
Het gehele assortiment is te bewonderen en op voorraad. Prima.

Aanbeveling
Goede lokatie, veel parkeergelegenheid, groot assortiment, en niet te vergeten heel behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn gemakkelijk te vinden.

Service
's avonds een bestelling gedaan en de volgende ochtend kreeg ik een mail dat er een langere levertijd op de artikelen zaten en of ik daarmee akkoord ging. Vervolgens werden de artikelen 2 dagen later al bezorgd :)

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede service en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk je bestelling te regelen

Service
Ook via de Livechat,hele snelle service

Assortiment
Genoeg keus voor iedereen.

Aanbeveling
Alles is goed en snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasvank 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was goed geregeld

Service
Zeer goed

Assortiment
Kompleet geleverd zelfs meer

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
zeer goede website

Service
doen wat ze beloven

Aanbeveling
zeer prettig zaken mee te doenb

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Webshop is helder, meerdere fysieke winkels geeft vertrouwen, contactmogelijkheden snel vindbaar

Service
Snel en op maat. Ook online staan ze open voor klantspecifieke behoeften

Assortiment
Modellen staan dubbel in de webshop, oa omdat het kan gaan om een actie. Kan best verwarrend zijn. Gelukkig helpt de chat daarbij wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 15-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb op zondagochtend de webshop bezocht en kwam er toen achter dat de winkel in Utrecht vanaf 12 uur open was en ben mijn nieuwe bbq direct gaan halen om hem dezelfde middag nog te kunnen gebruiken.

Service
De verkoper heeft samen met mij d3 bbq naar de auto gedragen

Assortiment
Ik wist waarvoor ik kwam toen ik in de winkel stapte. Maar wat is er veel te krijgen tegenwoordig aan bbq's. Kon het niet laten toch nog even een rondje door de zaak te lopen ook al had ik al op internet besteld.

Aanbeveling
Mooi, glimmend assortiment voor iedere portemonnee.

Extra toelichting
Doordat ik wist welke winkel nog meer op dit adres zat ben ik op tijd gestopt. Anders was ik er eerst voorbij gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 15-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed geholpen door enthausiaste mensen.

Service
Levering precies op het moment dat ik het wilde.

Assortiment
Zeker het assortiment toebehoren is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toine 15-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk geordend.

Service
Omruilen na aankoop enkele dagen later met weliswaar nog ongeopende verpakking geen probleem.

Assortiment
Bijna alles op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick de Keijzer 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de website is overzichtelijk en er kan met filters gewerkt worden bijvoorbeeld alles gas bbq van Weber

Service
Er is gebeld dat product niet leverbaar was maar over een paar dagen is het product er wel. Levering zou donderdag plaats vinden en heeft ook keurig op donderdag plaats gevonden.

Assortiment
Ik kon alles vinden voor mijn Weber bbq, ook tangen, schoonmaak spullen, gasslang, etc etc

Aanbeveling
Goede webshop, komen hun afspraken na, bellen zelf als iets niet voorradig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cammaerts 2200023002 14-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even bellen met Breda en zij regelen het

Service
Goed geholpen BBQ samen in de auto gezet

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Otten 2200022876 12-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bereiken

Service
uiteindelijk tot een mooie prijs gekomen, komen afspraken na

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
hele mooie winkel, superwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GS 22862 12-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website was heel duidelijk, we konden ook direct vinden waar de winkels zitten en tevens de openingstijden.

Service
Goed geholpen, duidelijke uitleg verkregen.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim, goed onderscheid op de website tussen de verschillende soorten barbecues.

Aanbeveling
Warm aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen 220002288 12-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had gebeld met Anne en gemaild en reactie gehad en kwam met een goede service terug

Service
goede service terug voor het probleem

Assortiment
keuze genoeg en ook accessoires voor weber

Aanbeveling
mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200022825 12-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen problemen met het parkeren , geldt zowel voor het komen op de scooter als met de auto

Service
goed geholpen , goede uitleg over verschillen tussen BBQ's van verschillende prijsklasse en merken

Assortiment
allerlei nevenartikelen waren voorradig , tevens uitleg over "roken" op de BBQ

Aanbeveling
Goed assortiment , aardig personeel en goede rpijs-kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Verwachte levertijd 2 dagen. Moet nog blijken , maar ga uit van het positieve.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 2200022490 11-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besproken in de winkel en hebben deze besteld en was snel binnen

Service
goede service in de winkel en met inladen van de BBQ

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
mooie goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 09-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk en parkeerruimte voor de deur.

Service
Werd goed geholpen en geadviseerd

Assortiment
Alles was voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arreman 22629 09-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en stuk goedkoper dan ergens anders

Service
goed geholpen

Assortiment
stuk goedkoper en veel keuze

Aanbeveling
nette mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zichem 2200022695 09-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Goed geholpen in de winkel en met inladen

Assortiment
veel keze

Aanbeveling
mooie nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon binnengelopen, goed geholpen.

Service
Prima antwoord op vragen en nog een mooie prijs gemaakt ook.

Assortiment
Ruime keus, zeker tav Weber

Aanbeveling
Ideale BBQ winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Meijer 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
afspraken worden nagekomen

Assortiment
Veel merken en types

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 2200022432 09-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal bereikbaar.

Service
Prima service.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Tevreden, dus ik kom nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 2200022378 09-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon de winkel goed vinden.

Service
Goed geholpen door Casper

Assortiment
Voor ieder wat wils, veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vliet 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hadden veel keuze en de winkel was goed bereikbaar

Service
goede uitleg gekregen in de winkel van de BBQ's

Assortiment
er was veel keuze en veel aanwezig

Aanbeveling
De winkel zag er goed uit en was goed verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter22464 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon vanuit de camping besteld, dit ging allemaal wel gemakkelijk. Hierna heb ik de BBQ af kunnen halen "op zondag" in de winkel te Breda.

Service
Vriendelijk geholpen in Breda.

Assortiment
Ik weet niet of het nog uitgebreider kan maar anders...

Aanbeveling
Ik ga mijn vrienden en familie hier naar toe sturen als ze iets dergelijks nodig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 2200022575 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en snel op internet te vinden

Service
goed geholpen

Assortiment
hartstikke uitgebreid

Aanbeveling
mooie winkel die er goed uit ziet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel22609 08-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur geparkeerd.

Service
Vriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Genoeg BBQ's!

Extra toelichting
Via internet kwam ik achter AllesvoorBBQ.nl. Doordat ze fysieke winkels hebbeb zijn we naar Breda gereden en gekocht. De winkel is helemaal top, ik heb nog nergens zoveel BBQ's bijelkaar gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22516 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk, loopt alleen heel af en toe vast bij iedere browser op mijn tablet.

Service
Goede uitleg en een vriendelijke service in de winkel te Breda.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto 22524 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk. Goede parkeergelegenheid bij filiaal Breda.

Service
Prima geholpen, duidelijk uitgelegd.

Assortiment
Erg groot assortiment, ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Hele fijne winkel, super geholpen en wij zijn tevreden klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 2200022511 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid, en goede parkeergelegenheid.

Service
Duidelijke uitleg gekregen van Casper en een mooie prijs gekregen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en je kunt alles in de winkel bekijken.

Aanbeveling
Het is fijn dat er ook een winkel beschikbaar is waar ik eerst kan zien wat ik koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstrepen 22487 07-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het duurde soms wat lang voor de website was geladen op mijn tablet. De website is verder overzichtelijk en helder, ik kon de producten zo vinden.

Service
Duidelijk geholpen, kort en bondig.

Assortiment
Het assortiment op de website is hetzelfde als in de winkel. Erg ruim.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, goed geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 05-05-2016 In de winkel gekocht
arnhem - presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten staan duidelijk gepresenteerd

Service
Geen vraag is teveel, overal wordt er serieus op ingegaan

Assortiment
Weliswaar niet naar alle producten gekeken maar mijn indruk was wel dat ik hier vaker terugkom

Aanbeveling
Goede hulp, aardige hulp, tijdnemend en deskundig, goed aanbod van producten; wat wil je nog meer

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van den Berg 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als men dit niet gemakkelijk vind dan weet ik het echt niet meer

Service
direct een chat met een verkoper ...hoe makkelijk wil je het hebben

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
in 1 woord .....top

Extra toelichting
de service die ik nodig had was beter dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertje 22290 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en winkel te Breda.

Service
Behulpzaam personeel en duidelijk.

Assortiment
AllesvoorBBQ heeft alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Goed bereikbaar en veel parkeerplaatsen voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel een webshop als een showroom dus je kunt snel afhalen

Service
Veel op voorraad dus direct meenemen

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ziet er goed overzichtelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonic 22308 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik. Producten makkelijk vindbaar.

Service
Kan niet beter!

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment, zowel op de website als in de winkel te Breda.

Aanbeveling
Heel gezellig, leuke mensen bij AllesvoorBBQ.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TWANJA 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt alles zien wat wel erg fijn is

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
Er is heel veel aan artikelen

Aanbeveling
overzichtelijk en veel aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heylen 2200022061 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede parkeergelegenheid, en een keurige winkel.

Service
Goed geholpen door de vriendelijke Tim bij wie ik deze barbecue gekocht hebt.

Assortiment
Kan niet beter, alles is aanwezig.

Aanbeveling
Je kunt alles bekijken in de winkel. Eigenlijk zou iedereen die van barbecuen houdt naar deze winkel moeten komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 22154 05-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie en overzichtelijke winkel, makkelijk aan te rijden.

Service
Netjes en goed geholpen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ga ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Velzen 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bbq kon ik snel vinden alleen voor de beschermkap heb ik moeten bellen want die kon ik niet vinden op de webside.De bestelling gaat heel snel.

Service
De service is geweldig.Als je een berichtje stuurt wordt er gelijk op gereageerd. Als iets niet goed is wordt het gelijk vervangen.

Assortiment
Het assortiment is goed. De prijs is prima.

Aanbeveling
Service,contact,snelheid,vriendelijkheid personeel,gewoon geweldig allemaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Bas 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Via de chat snel en netjes geholpen.

Assortiment
Alles op het gebied van bbq....teveel om op te noemen.

Extra toelichting
Ze proberen echt de laagste prijs voor je te maken. Verder stond de vervoerder ook op het juiste tijdstip voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 03-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle artikelen duidelijk gedispalyed

Service
goed snel en kundig geholpen

Assortiment
groot assortiment om keuze uit te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb online een boretti carbone bbq gekocht, geen minuut spijt van! de bbq is binnen de afgesrpoken tijd geleverd.

Assortiment
door de vele keuze van de site heb ik hem uiteindelijk hier besteld, tevens kreeg ik er een gratis hoes bij!! gewoon kei goed!

Extra toelichting
een aanrader om hier je bbq of bbq benogdigdheden te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en duidelijke webshop

Service
Prima service! Levering volgens afspraak. Alles netjes op de plaats neergezet.

Assortiment
Ruime keuze met een prima prijs kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Wie een goed product wil scoren met een goede prijs, zit hier op het juiste adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke site!

Service
Alles netjes en op tijd geleverd!!

Assortiment
Alles wat ik zocht was voorhanden en op voorraad

Aanbeveling
Zeer goede prijs/kwaliteit!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 03-05-2016 In de winkel gekocht
arnhem - presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten staan duidelijk gepresenteerd

Service
Geen vraag is teveel, overal wordt er serieus op ingegaan

Assortiment
Weliswaar niet naar alle producten gekeken maar mijn indruk was wel dat ik hier vaker terugkom

Aanbeveling
Goede hulp, aardige hulp, tijdnemend en deskundig, goed aanbod van producten; wat wil je nog meer

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Overweg 02-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Site was niet bij, overal voorraad bleek overal uitverkocht. 1e keer dat ik er kwam, 1 grote zooi.
Gelukkig met 2e bezoek alles weer netjes.
Maar beide keren niet 1 keer aangesproken en er waren geen klanten in de winkel. das niet goed mannen.
Ik kwam er om te kopen, maar een oriënteerder had weggelopen.

Assortiment
veel showmodellen

Aanbeveling
Echte mannenwinkel, playseats / grote TV's / BBq's /

Extra toelichting
Personeel liet me te lang zwerven, ben zelf om info gaan vragen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews