allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dave 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website met verschillende filters om het zoeken tussen het uitgebreide assortiment te vergemakkelijken. Eenvoudig en snel afhandelen van de bestelling en onmiddellijke e-mailbevestiging na aankoop.

Service
Top ! Snel en correct. 1 Dag voor de levering trackingcode ontvangen met verwacht tijdstip en de mogelijkheid tot wijziging. Een kwartier voor uiteindelijke levering telefonisch gecontacteerd door de bezorger. Prima service en bereikbaarheid van de Livechat bij vragen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en aantrekkelijk geprijsd assortiment.

Extra toelichting
-Een nog iets uitgebreidere productomschrijving is welkom (bv. niet elke productspecificatie geeft de capaciteit weer van de afzonderlijke branders, toevoegen info over vetafvoer, toevoegen productfiche) - Sectie met tips verder uitwerken (bv. info over verschillende soorten gasflessen, hoe aansluiten, welke type aansluitingen, opslag gasflessen, ... . Info over houtskool/briketten,...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuzemogelijkheden van diverse merken

Service
Snelle levering van het product

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Veel keuzemogelijkheden en goede informatie tijdens de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HPR van den Abeele 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en fysieke winkels.

Service
Heel makkelijke chat-functie waar vragen snel en duidelijk worden beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede pre-sales en after-sales service. Klantgericht personeel in de winkel met eerlijke adviezen. Daarna via de webshop/chat de aankoop verder afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raijmakers 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen online en daarna per mail contact gehouden

Service
Ik bestelde een bbq die niet meer leverbaar was en kreeg er toen 1 aangeboden wat nieuwer type was voor dezelfde prijs

Assortiment
Ze hebben zo veel assersoires

Aanbeveling
Het is mij goed bevallen

Extra toelichting
Ik kreeg er een gratis hoes van weber bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart sperber 22-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vlotte hulp de man wist waar hij het over had

Service
Alles moest in orde zijn voor dat de betaling werd gevraagd

Aanbeveling
Als een artikel niet op voorraad is wordt direct naar mogelijkheden gekeken

Extra toelichting
Ruime winkel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maas2200023523 22-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van te voren op de site gekeken en kunnen chatten. Daar kwam gelijk reactie op wat erg fijn was. Fijn dat er in de winkel verschillende modellen te zien zijn.

Service
Pim had goede uitleg over de verschillende merken en types van de BBQ's.

Assortiment
Grote keuze in producten.

Aanbeveling
Fijne website en fijn om het in de winkel te kunnen zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sande 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handige duidelijke site.

Service
duidelijk wanneer ze komen. netjes thuis afgeleverd

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie. snel in huis en netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten2200023453 22-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk aanrijden te Breda, tevens een groot overzichtelijk assortiment.

Service
Efficient en deskundig geholpenin de winkel te Breda

Assortiment
Zoals ik hierboven aangaf een zeer ruim assortiment, tevens vele BBQ's opgesteld te Breda

Extra toelichting
Geggoogled naar een Weber BBQ en hier kwam allesvoorBBQ goed in uit. Door de prijs en fysieke locatie ben ik naar Breda gereden voor mijn nieuwe BBQ.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Teesink 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon van achter de laptop alles kunnen bestellen.

Service
Primma werd keurig op de hoogte gehouden.

Assortiment
Je kan het niet bedenken of ze hebben het wel.

Aanbeveling
Na een kleine onenigheid via de chat werd ik gebeld door Alles voor de bbq . En alles werd daarna keurig opgelost supper .

Extra toelichting
Misschien iets sneller iets laten horen wanneer de planning een datum heeft voor de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Salvatore 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk ingedeeld; bovendien zeer handige zoekfunctie die resultaten weergeeft (met foto!) wanneer je zoekterm nog aan het ingeven bent

Service
Via livechat functie vroeg ik wat verduidelijking, en kreeg nagenoeg onmiddellijk antwoord

Assortiment
Zoals naam het natuurlijk aangeeft, vind je werkelijk alles voor BBQ; heb een paar leuke nieuwigheden ontdekt zelfs

Aanbeveling
Was op zoek naar specifieke BBQ, kwam op deze site terecht, vroeg uitleg via livechat, en heb eigenlijk onmiddellijk bestelling geplaatst; vrijdagavond besteld, en maandag stond BBQ al voor de deur!

Extra toelichting
Doe zo verder zou ik zeggen ... !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 22-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruim in opzet duidelijk in opstelling

Service
niet opdringend lekker ontspannen

Assortiment
meer dan voldoende aanwezig dus als je het nog wilt zien kan dat in de winkel

Aanbeveling
correct advies nette afhandeling ook na telefonisch contact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria Eeuwes 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede service via de chat

Service
Duidelijk antwoord op onze vragen via de chat

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wietske 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede hits op zoektermen. Voorstellen voor interessante aanbiedingen/pakketten voor gevonden product.

Service
Live chatfunctie werkt perfect. Gelijk een vriendelijk antwoord op je vraag.

Assortiment
De naam zegt het al, alles voor de barbecue. Goed en uitgebreid assortiment, ruime keus in diverse merken.

Aanbeveling
Top assortiment, top service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Besteld via de website

Service
Goed verpakt snel geleverd

Aanbeveling
Prima, goede webshop en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle en correcte levering tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita Bruylandts 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
one line bestellen gaat vlotjes

Service
de ene dag bestellen de volgende dag geleverd

Assortiment
alles wat je nodig hebt kan je vinden

Aanbeveling
Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet, mijn product eenvoudig kunnen vinden

Service
Snelle levering, goede chatfunctie

Assortiment
Kon krijgen wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Snel, duidelijk, volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floren van Olden 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De top 5 is een goede aanvulling voor de besluitenloze mensen. Website is overzichtelijk, doordat er geen doorkies menu's zijn. Het enige wat ik onduidelijk vind is de zin bovenaan, "uw BBQ gratis bezorgd". Ik heb de Weber handschoenen besteld en wist niet meteen of deze ook gratis bezorgd zouden worden.

Assortiment
Het enige wat ik slecht kon vinden was de brandstof voor de BBQ. Toen ik het eenmaal had, was er veel niet op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle betrouwbare levering.

Extra toelichting
Door het brede assortiment en laagste prijs garantie is dit voortaan de eerste plek waar ik ga zoeken voor BBQ spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prettige en klantvriendelijk chat gesprek gehad.

Aanbeveling
snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nic 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk vindbaar en goede informatie.

Assortiment
Alles te vinden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Vossen 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig zoeken wat je wil.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Goede webwinkel met zeer snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Kootstra 21-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele overzichtelijke winkel. Je ziet direct waarom je er naar toe bent gegaan!

Service
Heel vriendelijk geholpen. Met inlaten in de auto ook overigens. Helemaal top.

Assortiment
Als je verzot bent op BBQ zit je hier goed. Kwaliteit spullen voor een hele mooie prijs

Extra toelichting
Heel vriendelijk personeel een lekker goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermans Erik 231701 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel, als ik op zoek ga naar iets ga ik eerst kijken wat wil ik. Toen ik wist wat ik wilde, ging ik ernaar opzoek en kwam ik al snel uit bij AllesvoorBBQ.nl. De doorslag om hier te kopen was de hoes die men er gratis bijgeeft!

Service
Perfect geholpen, er was een klein foutje gemaakt met een eerdere bestelling van een rooster. Deze werd bij mijn huidige aankoop netjes hersteld.

Assortiment
Alles is er, super assortiment!

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 2200023369 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bereikbaar en parkeerplaats voor de deur

Service
goed geholpen en tevreden, koffie aangeboden gekregen in de winkel en uitiendelijk samen tot een mooie prijs gekomen

Assortiment
Er was keuze genoeg

Aanbeveling
ziet er goed uit, alles is uitgestald en je kunt alles zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wick 2200023348 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en parkeerplek voor de deur

Service
goed geholpen in de winkel en met inladen van de BBQ

Assortiment
heel veel keuze en een mooie keuze kunnen maken

Aanbeveling
goede overzichtelijke winkel en alles staat ook uitgestald zodat je het even kan zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 2200023248 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon de winkel goed vinden, is dichtbij en kan makkelijk parkeren.

Service
Goed geadviseerd.

Assortiment
Alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Eerste ervaring met deze winkel, maar wel gevonden dat ik nodig had. Alles wat ik zocht was op voorraad in tegenstelling tot 2 andere plekken waar ik gekeken heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buisman 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is erg overzichtelijk, na het sturen van een e-mail kreeg ik vrijwel direct een juiste prijsopgaaf.

Service
Na akkoord op het voorstel kreeg ik direct een factuur welke ik heel eenvoudig online kon betalen en kreeg vervolgens direct de bevestiging dat het artikel werd afgestuurd met track en trace.

Aanbeveling
makkelijke en snel, zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kop 2200023297 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima bereikbaar, parkeerplaats voor de deur

Service
perfect geholpen eerst even rond laten kijken en daarna prima advies gekregen.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
mooie winkel goed gepresenteerd, de apparaten kun je zien en het is overzichtelijk en veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beppie23301 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk voor de deur te parken!

Service
Netjes geholpen en BBQ's vergeleken in de winkel te Breda.

Assortiment
Misschien dat er nog grotere BBQ winkels zijn in Nerdeland vandaar de 9

Aanbeveling
Ziet er gewoon perfect uit, vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk zoeken en veel informatie over de producten.

Service
Zeer snelle reactie (binnen een dag) op een vraag per mail.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Verstrepen 18-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Je wordt goed te woord gestaan

Assortiment
Ze hebben alles van Weber

Aanbeveling
De winkel voeld goed aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 18-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht Meubelboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzicht van de aangeboden producten.

Service
Ben prima geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Alles is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berrie 18-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
De site is aardig, maar kan iets overzichtelijker. Via mobiel komt het wat rommelig over

Service
Prima, geen bijzonderheden

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima en niet duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leent 2200023241 18-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en zelfs een van de reden

Service
goed geholpen en de BBQ mee in de auto gezet

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed overzichtelijk en mooie nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is zeer toegankelijk en overzichtelijk. Geen moeilijke menu's, maar met enkele klikken vinden wat je zoekt.

Service
Bestellen voor 18:00 is bezorgen op de volgende dag. Product werd netjes en zeer beschermd ingepakt geleverd. Gewoon doen wat je zegt, in deze tijd goud waard.

Assortiment
Zocht één specifieke BBQ welke op weinig sites werd aangeboden. Als enige winkel kreeg ik hem hier mét gratis hoes. Perfect. De rest van het assortiment nog niet bekeken.

Aanbeveling
Mooie, markconforme prijzen, vaak met gratis attributen verzonden. Perfecte 24-uurs levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ Hendriks 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende en duidelijke website, makkelijk om te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Door de uitstekende service en snelle levering raad ik deze winkel zeker aan bij familie, vrienden en collega's.

Extra toelichting
Tijdens de bestelling stonden er 2 schoonmaakborstels op de tekening van het aangeboden product, ik ontving er echter maar 1. Contact opgenomen met de webshop en deze hebben dat meteen aangepast. Ondanks dat ik maar 1 borstel ontving blijkt de de webshop eerlijk zaken doet, chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nielsv 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle nodige info over het product (gasbbq) was aanwezig op de website en was eenvoudig te vergelijken met andere modellen. Vind je iets niet, dat kan je het direct vragen via de handige chat-applicatie waar binnen de minuut een persoonlijk antwoord gegeven wordt.

Service
levering keurig op tijd zoals beloofd. bestelprocedure was zeer eenvoudig. correcte en snelle mailafhandeling.

Assortiment
Het assortiment is zeker compleet. de prijs is zeer concurrentieel waardoor ik bij allesvoorbbq gekocht heb

Aanbeveling
ik bestel zeker terug bij allesvoorbbq!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charissa 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle reactie bij toch niet directe levering.

Assortiment
Wat ik zocht was beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 17-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar. Overzichtelijk. Producten waren snel te vinden.

Service
Goed personeel. Geeft tips en denkt met je mee.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reijntjes 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder en overzichtelijk

Service
bestelde product bleek door transportbedrijf zoek gemaakt. Alles voor BBQ.nl heeft dit meer dan goed gemaakt!

Assortiment
Als je hier niet kunt slagen, dan kun je het nergens.

Aanbeveling
Alles is gericht op goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M en M 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en vlot verlopen bestelling. Enkel alles aanvinken en in winkelmandje deponeren.

Service
Had nog een vraag over de afmetingen van de verpakking en via de chat werd onmiddellijk en correct geantwoord. Prima service!

Assortiment
Genoeg keuze en degelijke uitleg bij alles.

Aanbeveling
Prima service, correct geleverd. Alles in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Blokland 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is zelfs door een van jullie medewerkers ingevoerd na een korte chat.

Service
Omdat er een artikel niet op voorraad was kreeg ik een advies voor een vervangend artikel voor een goede prijs. NA bestelling bleek 1 artikel toch niet op vooorrad maar is het hoofdartikel meteen verstuurd en de volgende dag door jullie transporteur. Andere artikel is dezelfde week nog bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik zocht was bij jullie te koop.

Aanbeveling
Echte een webwinkel om te onthouden als ik nog meer nodig heb voor de nieuwe barbecue.

Extra toelichting
Met een woord perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelprocedure is helder vormgegeven.

Service
Op mijn vraag of ik bij de Weber Q2200 een drukregelaar moest bijbestellen werd bevestigend geantwoord. Bij aflevering bleek echter dat deze regelaar standaard bij de bbq wordt geleverd. Dus de afzonderlijke regelaar teruggestuurd. Jammer van de moeite die ik hiervoor moest doen.
Voor het overige werd mijn vragen snel en goed beantwoord.

Assortiment
Ruim aanbod en over het algemeen aantrekkelijke prijzen voor de bbq's. De accessoires hebben echter niet altijd de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marius de Jong 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel makkelijk opzoeken en bestellen

Service
de bbq waar ik mijn zinnen op had gezet was niet op voor raad maar het alternatief stond me wel aan van wegen de aangepaste prijs

Assortiment
groot is de keus en ook op het gebied van assesoires en dat is ook belangrijk

Aanbeveling
veel in de winkel maar niet alles op voorraad maar daar voor goeie alternatieven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

weber 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Levering thuis, heel handig

Service
prima service, via de site

Assortiment
kan hierover nog niet veel zeggen, was eerste aankoop

Aanbeveling
Goede levering, snel en vriendelijke mensen aan de lijn en bij de aflevering

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marc Jansen 16-05-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Is per auto makkelijk te bereiken met voldoende parkeer mogelijkheden.
Ook fijn om online een aanbod te krijgen.
En dat de aanbieding ook gewoon door de winkel wordt geaccepteerd

Service
Vriendelijk personeel, goed advies.
En vinden het geen probleem om even te helpen met het naar de auto brengen

Assortiment
alles voor de BBQ is hier te vinden en van verschillende goede merken

Extra toelichting
Bij de aanbieding die ik had zat naarst de BBQ ook een Hoes bij. Die was niet meer op voorraad, maar die kreeg ik enkele dagen zonder te vragen al binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G A Westmaas 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel veel keus met juiste omschrijving er bij en zeer duidelijk

Service
snelle service en miste een maatbakje voor afwegen van aantal briketten bij de bbq en dat wordt nagezonden na contact dat is echt goede service

Assortiment
zeer veel keuzes

Aanbeveling
in de winkel overzichtelijk en goed advies en op de site gebruiksvriendelijk aanbevelen bij familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 15-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment, veel te bekijken, vriendelijke gasten

Service
prettig, kundig, niet opdringerig

Assortiment
superbreed en diep assortiment, alles van Weber in the house.

Aanbeveling
zie bovenstaand.

Extra toelichting
nope, alles top!'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website met eenvoudige stappen je product te vinden en uiteindelijk te bestellen.

Service
De BBQ was helaas i.v.m. het prachtige weer en daardoor veel verkopen niet op voorraad. Echter ik werd keurig op de hoogte gehouden omtrent het verloop van mijn bestelling dat die binnen 1-2 dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk was dat precies wat er dus volgens afspraak gebeurde. Top!

Assortiment
Allerlei modellen, uitvoeringen en accessoires te bestellen, je bent in 1 keer klaar.

Aanbeveling
Prime website, assortiment en afhandeling van je bestelling, ik ben erg tevreden met mijn aanschaf.

Extra toelichting
Gewoon je bestelling plaatsen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin uit België 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Bovendien kon ik via de online chatfunctie snel een aantal vragen beantwoord krijgen. De verantwoordelijke maakte me zelfs attent op een aanbieding, waar ik dan ook gebruik van maakte. Top en bespaarde me veel geld.

Service
Supersnelle levering, prima.

Assortiment
Zeer grote keuze, waardoor je makkelijk kan vergelijken

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en correcte service, en bovendien aan de laagste prijs. Wat kan je nog meer willen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews