allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn de Groot 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie site waarop je alles gemakkelijk kunt vinden.

Service
Super snel en compleet geleverd!

Assortiment
Ik kan niets bedenken wat ik niet kan vinden op de site.

Aanbeveling
Niets op aan te merken! Ik kom hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth 02-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan in de winkel alles testen.

Service
Service is prima, Als je vragen hebt kan je die altijd stellen. Er huppelt niet continu een een verkoper achter je aan. Je kan alles rustig op je gemak bekijken.

Assortiment
Assortiment is zeer breed, En altijd op voorraad.

Aanbeveling
Winkel is prima, overzichtelijk.

Extra toelichting
Zeer uit gebreid assortiment, In verschillende prijs klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website eenvoudig bestellen

Service
snelle service afgesproken levertijd werd nagekomen

Assortiment
goed overzicht van accessoires

Aanbeveling
groot assortiment, overzichtelijk eenvoudig bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het oppervlak van de winkel is wat klein, hierdoor was de andere bbq die ik wilde zien niet aanwezig. Van wat ik begrepen heb gaat de winkel wel verhuizen na de zomer.

Service
Werd goed te woord gestaan en de medewerker wist waar hij het over had

Extra toelichting
Het product heb ik uiteindelijk in de webwinkel gekocht zodat deze ook bezorgd werd. Het was wel fijn om het product eerst fysiek te kunnen bekijken met de extra info van de medewerker. Het product was overigens ook goedkoper in de webshop dat in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Aarts2200024138 01-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Netjes voor de deur geparkeerd, zeer gemakkelijk!

Service
ZE gingen mee met concurrende prijzen!

Assortiment
Keus genoeg en de desgewenste BBQ konden we gelijk meenemen.

Extra toelichting
Via mijn zoon kwam ik achter het bestaan van AllesvoorBBQ.nl. Hierna ben ik eerst op internet gaan kijken alvorens ik naar Breda ben gereden. Eenmaal in Breda aangekomen konden we netjes voor de deur parkeren en werd ik vriendelijke ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas ras 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk menu en snel besteld

Service
prima service

Assortiment
ook voor een klein budget

Aanbeveling
omdat de suvice goed is

Extra toelichting
snel besteld en geleverd TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Happel 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede mogelijkheid om te kiezen

Service
Keurig en op tijd geleverd

Assortiment
Zag er prima uit, maar niet echt veel rondgekeken.

Aanbeveling
Prima prijs, goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick uit Emmen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zelf niet bij een van de winkels van Allesvoorbbq.nl geweest, maar alleen zaken met ze gedaan via hun website.

Ik wist precies wat ik moest hebben en kwam via google al snel met hun website in aanraking. De website is zeer overzichtelijk/duidelijk en de uiteindelijke bestelprocedure ging erg snel.

Maar waar het mij uiteindelijk om ging is dat zij met hun prijzen heel erg scherp zijn! De bbq die ik had gekocht was echt vele malen goedkoper dan de lokale winkel waar ik hem in had gezien. Daarbij waren er ook geen verzendkosten en een gratis bbq beschermhoes. Erg netjes.

Service
De winkel is makkelijk telefonisch bereikbaar. Ik had een korte vraag over de levering. Ik hoefde dan ook niet lang te wachten voordat ik een medewerker aan de lijn kreeg. Je vraag word snel opgepakt en daarna is alles ook goed duidelijk.

De levertijd is ook prima in orde. Je kunt er tegenwoordig niet tegen knipogen en je hebt het ook al thuis.

Assortiment
Zoals ik bij gemak ook al had neer gezet is allesvoorbbq.nl heel erg scherp met hun prijzen. Alles bij elkaar ( de lagere prijs, de hoes en geen verzendkosten ) was ik ongeveer 100 euro minder kwijt dan de lokale winkel!

Aanbeveling
goede, overzichtelijke, duidelijke winkel voor alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van barbecues. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, zonder gedoe, overzichtelijk, goede site met prima en adequate info

Service
Dat wat je van een online shop mag verwachten

Assortiment
Alles voor de bbq

Aanbeveling
Do i need to saybmore

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 30-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Online winkel met vestiging in de buurt. Heerlijke mannen zaak!

Service
Snel en goed geholpen.

Assortiment
Mooie winkel, veel keuze, zeer geprijsd. Miste alleen barbecook bbq's.

Aanbeveling
Mooie complete winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WH 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de bbq die ik bestelde was niet voorradig, na enig mailcontact is mij een vergelijkbare vervangende bbq aangeboden, deze voldoet prima!

Service
zie boven

Aanbeveling
prima winkel naar onze mening, goede service alleen als iets niet voorradig is wordt de website wat laat aangepast

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

WSM 47 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en in de winkels staat een ruimassortiment.

Service
Website: het chatmenu werkt heel goed. Korte lijnen en duidelijke antwoorden

Assortiment
Ik heb alles van Weber en jullie assortiment is enorm ruim

Aanbeveling
Assortiment / prijzen / klantvriendleijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark R 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker vanuit mijn luie stoel via de webshop besteld

Service
Super tevreden over de service. Ik had een vraag over een product en daar werd direct via chat op gereageerd.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede service, snelle levertijd en laagste prijs garantie

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus180 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Valt weinig toe te lichten.

Service
Service is goed.
Je word geholpen waar en wanneer dat nodig is.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Leuke winkels, ruim assortiment, en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat je van een goede webwinkel mag verwachten: snel en eenvoudig bestellen. Keurig mailtjes met bestelling, factuur en afleverdatum. Binnen twee dagen geleverd.

Service
Ben vorig jaar één keer in de winkel zelf geweest. Grote uitgebreide winkel, erg netjes. Walhalla voor de BBQ fanaten. Werd er toen netjes te woord gestaan.

Assortiment
In ieder geval een heel ruim assortiment aan Weber spullen. Ook veel andere merken, maar daar ben ik minder in thuis.

Aanbeveling
Alles goed aan deze winkel. Laagste prijs voor de bbq die ik zocht en bovendien gratis hoes erbij. Ik kan (gelukkig) geen oordeel geven over hoe men omgaat met retourneren bij kapotte spullen e.d.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen en betalen.

Service
Netjes op tijd geleverd, donderdagavond laat besteld. Zaterdag in huis!

Assortiment
Was eerst in fysieke andere winkel geweest, maar daar was de kleur die ik wilde er niet en kon niet besteld worden. Dus toen maar via internet besteld bij Allesvoorbbq.nl. Voor dezelfde prijs, incl gratis hoes.

Aanbeveling
Heb ook gekozen voor deze webwinkel, doordat er een fysieke winkel in de buurt zit, groot voordeel bij garantiezaken (wat ik overigens niet verwacht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden
Goed aan te rijden
Voldoende parkeergelegenheid

Service
Aangezien er geen problemen zijn heb ik de service nog niet echt ondervonden. Echter de verkoper nam de tijd om het een en ander toe te lichten en al mijn vragen te beantwoorden. Daarna heeft hij de complete bestelling naar mijn auto gereden en in de kofferbak getild.

Assortiment
Zeer compleet. Alle mogelijke gas-bbq's van het merk dat ik wilde hebben waren aanwezig met de door mij geambieerde accessoires.

Aanbeveling
Buiten bovenstaande argumenten kwam de verkoper uit zichzelf met tips en trucs met betrekking tot het barbecueën op de door mij gekochte barbecue. Hiernaast kreeg ik nog een kortingsbon voor een bbq-workshop. Al met al een uitstekende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan uit Roosendaal 30-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijke website. gemakkelijk producten te "filteren".

Assortiment
Eigenlijk te veel keuze!!!! gelukkig goed advies gekregen zodat we toch de juiste keuze hebben kunnen maken.

Aanbeveling
als ze het bij alles voor BBQ niet hebben dan ga je het nergens vinden. Ook de prijzen zijn zonder meer concurrerend te noemen.

Extra toelichting
Op een zaterdagmiddag de winkel bezocht in Breda. Was erg druk en naar mijn idee maar twee verkopers die verstand van de BBQ hadden. De overige verkopers hadden meer met de " audio/TV afdeling. Wellicht meer BBQ specialisten om lange (45 min) wachttijden voor deskundig advies te beperken. Eenmaal aan de beurt werd er wel ruim de tijd voor ons genomen en dat was dan wel erg prettig. De BBQ voldoet overigens erg goed en, ondanks het mindere weer, we hebben er al vaak gebruik van gemaakt. Praktisch onmogelijk om iets aan te laten branden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk t bestellen en het werkt

Service
Snel bezorgd en compleet!

Assortiment
Alles wat je zoekt is er te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim de Haan 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ze hebben een mooie overzichtelijke webshop, je kan alles zonder moeite vinden.

Service
Ik had contact gehad via de Email en alles ging snel met goede antwoorden. Ook hebben ze een goede online live chat op de site zelf.

Assortiment
Ruime keuze uit meerdere spullen.
dus als je budget wat kleiner is ook prima kan barbecueën.

Aanbeveling
Ik raad iedereen deze winkel aan goede service en snelle bezorging van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titus 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Online bestellen gaat zoals het hoort.

Service
Helaas klopt de winkel voorraad niet altijd.

Extra toelichting
Winkelvoorraaden up to date houden of weg laten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anita 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Toen ik naar een Weber bbq zocht, kwam er gelijk een chatblok omhoog. Via dit blok ben ik super geholpen met mijn vragen.

Assortiment
De prijs was in eerste instantie hoger dan elders. Ik kreeg de bbq echter voor dezelfde prijs als in de goedkoopste winkel met een gratis bbq hoes erbij.

Aanbeveling
De service en vriendelijke behandeling geven hierbij de doorslag. Gevolgd door de snelle levering van de producten.

Extra toelichting
Geweldig om zo behandeld te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Rurenga 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
Bestelling was na 1 werkdag bezorgd inclusief een startpakket voor de bbq

Assortiment
Ruim assortiment met goede omschrijving

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen een uitstekende webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Gils 30-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk in de winkel , goed voorgelicht

Service
Goed voorgelicht

Assortiment
Was op zoek naar een specifieke bbq. Alle assesoires waren aanwezig

Aanbeveling
Hele fijne winkel goede service

Extra toelichting
Fijn geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v Z 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is handig in gebruik, aardige zoekmogelijkheden.

Service
Online chat is handig en direct.

Aanbeveling
Fijne winkel

Extra toelichting
Goed geholpen. Prijs klopte eerst niet, maar dat is heel erg netjes opgelost. Bezorging ook fijn (kreeg zelfs nog een telefoontje met wijziging (eerder) van de bezorgtijd).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adekleijn 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, op vele manieren (snel) bereikbaar, snel geleverd

Service
Laagste prijsgarantie, medewerkers nemen echt de tijd om vragen te beantwoorden, goed geholpen met een nabestelling en het ruilen van een accessoire (per ongeluk verkeerde besteld) en kleine schade aan deksel direct opgepakt. Alleen jammer dat bij het onderhandelen over de totaalprijs (ivm meerdere accessoires) bleek dat medewerkers niet 1 lijn trekken. Anders was het een 10 geweest.

Assortiment
Ik heb nergens een groter assortiment kunnen vinden?!

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website was makkelijk in gebruik. Bestellen ging zonder problemen.

Service
De bestelling was zeer snel geleverd. Er was een gratis hoes voor de BBQ beloofd wegens een actie, maar die zat niet bij de levering. Na een kort chat bericht werd deze kosteloos nagestuurd. Dik in orde dus.

Assortiment
Het product dat ik zocht was voorradig, de goedkoopste op de markt en snel/kosteloos geleverd. Wat wil een mens nog meer?

Aanbeveling
Puike website, ik kom hier zeker nog terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk mijn product gevonden en het besteltraject doorlopen.

Service
Bestelling goed te volgen.

Assortiment
De keuze is reuze! :)

Aanbeveling
Goede aanbiedingen tov andere shows.

Extra toelichting
Vooral doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annouck 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de zetel besteld en thuis geleverd

Service
Snelle en
Goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaassen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, snel, directe vraag mogelijkheden dmv live chat

Service
Live chat en email snelle reactie

Assortiment
Uitgebreid met mogelijkheden voor de juiste accessoires.

Aanbeveling
Compleet en persoonlijke service gevoel

Extra toelichting
Bezorging perfect, snel en zorgvuldig..kwaliteit product perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reijmers 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super easy to use

Service
Na mijn bestelling die ongebruikelijk was werd er een email gestuurd of de bestelling correct was. Echt top

Assortiment
Prima alle prijs punten zijn er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Turenhout 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige navigatie op de website

Service
Levertijd klopte niet (product bleek helaas niet op voorraad). Levertiid was uiteindelijk maar 1 dag later. Dit werdt keurig aangegeven in de bevestigings email en later ook nog via de chatfunctie op de website.

Aanbeveling
Prima webwinkel, snelle levering en vriendelijke en correcte klantenservice

Extra toelichting
Fijne webshop! Aanrader als je op zoek bent naar het beste voor de BBQ... Of de BBQ zelf natuurlijk! :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Merel 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is handzaam en communicatie gaat verder vanzelf. Kost geen moeite

Service
Heel goed bereikbaar via chat en mail. Snel en accuraat antwoord. Duidelijke communicatie over de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk keuze kunnen maken tussen verschillende toestellen. En altijd snel antwoord via chat.

Service
zeeeer snelle levering

Assortiment
Bijna alles voorhanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Goede en snelle levering

Assortiment
Wat je eventueel nodig hebt hebben ze

Aanbeveling
Alles overzichtelijk en op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verbunt 29-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
er zijn voldoende verschillende merken en types van bbq aanwezig in de winkel, vergelijken is dus gemakkelijk

Service
in de winkel goed geholpen door medewerker, product wordt gratis thuis bezorgt.

Assortiment
diverse merken en types aanwezig, ook diverse accessoires zijn in de winkel aanweig

Aanbeveling
grote diversiteit in bbq en accesoires, goede en hulpvaardige bediening

Extra toelichting
goed dat je zowel online als in de winkel goed en met deskundig personeel geholpen wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy50 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis netjes aangeleverd. Geen gezeur met transport , parkeerplaats. Zeker voor grote goederen

Service
Snelle feedback bij problemen. Online respons.

Assortiment
Een site moet gespecialiseerd zijn.

Aanbeveling
2 dagen later geleverd dan normaal, maar geapprecieerd dat dit onmiddellijk gemeld werd.
Er ontbraken 2 onderdelen. Gemeld online met onmiddellijk feedback
Ook van Boretti zelf.

Extra toelichting
wij wachten nu wel al meer dan week op het ontbrekende afdekkapje !.. Een hele BBQ gaat sneller. De ontbrekende bout zijn we al zelf gaan kopen om verder te kunnen. Het in elkaar knutselen met veel 'blind' te plaatsen vijsjes neemt snel 2 uurtjes in beslag. De eerste keer niet te hoge temperatuur gestookt om stookkosten niet te zwaar te belasten en het ophaalmechanisme te sparen. Ging goed. Volgende keer gaan de temperatuur de hoogte in, maar plan ik toch een extra inleg rooster in de stookbak te leggen. Dit om de levensduur te verlengen,want nu is de stookbak niet uitwisselbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mark23581 29-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden via internet, de communicatie via chat en via mail ging vlekkenloos.. akkemaal zeer gemakkelijk.

Service
De BBQ werd netjes in de auto gebracht.

Assortiment
Nog nooit een grotere BBQ winkel gezien!

Extra toelichting
Ik heb gezocht op weber BBQ's en kwam hier uit bij AllesvoorBBQ.nl. Door de prijs en fysieke afhaallocatie was de keuze snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Noorder 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als digibeet lukte het mij om SIMPEL de bestelling te doen

Service
Na de bestelling kreeg ik direct een bevestiging en kon mijn bestelling volgen. Aflevering was ook conform de afspraak, kortom SERVICE was perfect

Assortiment
Er was een grote keuze en dat wat ik zocht en wat nog niet eens overal verkrijgbaar was, hadden zij voorradig en met de laagste prijs

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande punten namelijk:
SIMPEL-GOEDE SERVICE-GROTE KEUZE-PRIJSTECHNISCH ZEER AANTREKKELIJK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia Lucassen 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijn het product bekijken en bestellen via internet

Service
Ongelooflijk ik kreeg direct een antwoord op mijn vraag. Ondanks dat get zondag was. Mijn product bestond niet meer. Toen ik om een alternatief vroeg ,kreeg ik direct antwoord dat ze het gingen uitzoeken en kwamen nog diezelfde dag met een alternatief voor mijn product.

Aanbeveling
Nou ik heb mijn product besteld op mijn verjaardag. Er waren 40 gasten , deze mensen hebben allen meegekregen dat ik een bestelling plaatste en waren net zo enthousiast over de goede service van uw medewerkers om voor ons het geschikte artikel te vinden

Extra toelichting
Ga zo door. ik zal er in ieder geval goede reclame voor maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Flohr 26-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en overzichtelijke indeling.

Service
Men neemt de tijd voor je en leggen alles goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo van den Heuvel 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk en je kan makkelijk datgene vinden waar je naar op zoek bent

Service
de service was uitstekend, alleen de bezorger zat moeilijk te doen over het tillen van de BBQ naar de achtertuin

Aanbeveling
goed opgezette webwinkel. snelle service!
Ook de livechat is erg handig;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kitty 25-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker dichtbij, ruime keuze

Service
Duidelijk uitleg, niet opdringerig

Assortiment
Ruime selectie, voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ken 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te mavigeren site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze aan de laagste prijzen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Bestelling kwam op de aangegeven datum aan,en wist precies wanneer mijn pakket geleverd zou worden.(qua tijd)

Assortiment
Ik was op zoek naar een Weber to go en heb die snel gevonden,maar ik zag dat er heel veel aangeboden werd.Dus voor elk wat wils!

Extra toelichting
Ik heb voor een mooie prijs een goed product gekocht. De afspraken die op de site staan(levering,betaling)kloppen helemaal en worden ook zo nageleefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke indeling, goede zoekfunctie en altijd de chat standby voor extra info.

Service
chatfunctie is erg handig, snelle communicatie. Er zat een klein foutje in de bestelling. Super snel opgelost en verschil in bedrag binnen 1 dag terug gestort.

Assortiment
nagenoeg alles wat je zoekt

Aanbeveling
complete snelle site met veel gebruiksgemak en keurige afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Schippers 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelling snel, prima.

Service
volgende dag in huis super dat hebben we graag, vooral als je dan wil gaan barbecuen.

Assortiment
wat je zoekt hebben jullie

Aanbeveling
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlet de Heus 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site. Chat werd snel beantwoord met duidleijke antwoorden

Service
Het nestelde werd uiterst snel geleverd.
Helaas zat er een beschadiging aan de BBQ. Daarop werd zeer snel en alert gereageerd, zelfs op zaterdag na 17.00 uur. . Minpuntje is dat Weber zelf nog niet heeft gereageerd.

Assortiment
ik wist niet dat er zoveel BBQ's te koop waren. Als je het hier niet vindt dan vindt je het nergens.

Aanbeveling
perfect assortiment, perfecte service . top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig besteld via internet en gemak doordat de barbecue werd thuisbezorgd.

Service
Doordat één van de bestelde producten niet voorradig was werd mij kosteloos een beter en duurder alternatief aangeboden. Hierdoor kwam het pakket alsnog op tijd bij mij in huis. Bij aflevering bleek dat de bestelling aangevuld was namelijk, ipv 5kg houtskool ontving ik 2x 3kg houtskool. Een welverdiende 10 voor de service!

Assortiment
Mooi breed aanbod tegen een goede prijs.

Aanbeveling
De service was doorslaggevend!

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk weergegeven.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke hulp.

Assortiment
Enorm veel keuze maar alles is makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Totaalplaatje klopt gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews