allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2989 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan N 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken op de site was heel eenvoudig

Service
De chatfunctie waarbij ik een mooie totaalprijs kreeg voorgeschoteld vond ik echt geweldig

Assortiment
Alles wat ik zocht was beschikbaar

Aanbeveling
Bij de bezorging ontbrak de hoes. Anders was het een 1 geweest

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met jullie. Maar vast niet de laatste (al hoop ik dat ik jaren plezier van mijn aankoop zal hebben)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Werd keurig geholpen en op de hoogte gehouden.

Assortiment
Alle benodigdheden kon ik bestellen.

Aanbeveling
Goede aanbiedingen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien VDBiest 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site & ruim aanbod

Service
besteld en dag erna meteen geleverd ! Compleet, met handleiding, netjes verpakt... Niets op aan te merken

Assortiment
ik had online gezocht welke bbq ik precies wilde, en op AllesvoorBBQ.nl vond ik direct het juiste merk en type

Extra toelichting
zeer aangenaam om deze winkel te leren kennen, ik bestel zeker en vast nog spullen hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nbkerk 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling gedaan via internet, verliep heel voorspoedig

Service
werd prima geholpen, zou het eerst afhalen in Doesburg maar kreeg een telefoontje dat niet mijn gehele bestelling tijdig in Doesburg kon zijn en of ik het in Doetinchem kon afhalen. Geen probleem.

Assortiment
zeer ruim assortiment, je zult niet gauw mis grijpen

Aanbeveling
prachtige winkel op een mooie zich locatie.

Extra toelichting
Besteld op de website in combinatie met een afhaaladres. Je moet dan betalen bij het ophalen echter dit kan in Doetinchem alleen maar met ideal. Ik had echter contant geld bij me. Misschien dat afrekenen op voorhand een optie is?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutjes2200025206 13-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Netjes opgesteld in de winkel

Service
Ontzettende aardige medewerker die ons de winkel heeft laten zien

Assortiment
Erg veel in het assortiment

Aanbeveling
Het is een bezoek waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 2200025111 12-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, parkeer plek voor de deur

Service
goed geholpen en tot een mooie prijs gekomen

Assortiment
Ruim voldoende keuze en al uitgedacht wat ik wilde hebben

Aanbeveling
mooie nette winkel, alles staat tentoongesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos stroobants 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb op jullie site alles direct gevonden wat ik zocht

Service
Zeer correcte service, de bestelling is toegekomen binnen de meegedeelde termijn

Aanbeveling
Alles van bij de bestelling tot bij de levering is perfect verlopên

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel presenteert zich goed op het internet.
De prijzen zijn scherp, en ik hoefde niet gebruik te maken van een laagste prijs garantie. Wel prettig om te weten dat deze er is.

Assortiment
Er was keuze genoeg in de barbeque wereld, toch ging het zoeken naar een barbeque zeer eenvoudig

Aanbeveling
Ik heb een prettige ervaring gehad bij het kopen van een barbecue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 11-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Naast een goede digitale ondersteuning ook de mogelijk om fysiek een winkel te bezoeken, waar je wordt geholpen door deskundig personeel. Ook online wordt je prima geholpen

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruim en voorradig

Aanbeveling
Combinatie van prijs en service is een aanrader

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede site en snelle service

Service
Het bestelde artikel was niet meer leverbaar. Er werd een alternatief voorgesteld wat mij niet paste. Via de mail zeer effectief contact en er werd heel goed op mijn wensen gereageerd, met als resultaat een prima alternatief. Zeer tevreden hierover.

Aanbeveling
Snel, vriendelijk en zeer goede service. Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Edjet 09-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker in de buurt en "live" kijken naar je nieuwe aankoop

Service
Andere aanbieders hadden een hele mooie aanbieding, overleg met de winkel en die boden hetzelfde, zelfs nog een extra er bovenop.

Assortiment
Allerlei types en modellen op voorraad

Aanbeveling
Fijne medewerkers die vragen op een enthousiaste manier beantwoorden en kunde van zaken hebben.

Extra toelichting
Goede service, enkele delen niet voorradig binnen 1 dag verstuurd, helemaal top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 09-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en duidelijke informatie. Snel ook. Winkel idem, netjes en overzichtelijk.

Service
Keurig geholpen. In de winkel in Arnhem geweest. Personeel heeft het product zelfs netjes achter in de auto geplaatst.

Assortiment
Zo goed als alles aanwezig.

Aanbeveling
Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Goede concurrerende prijzen waar de service en kwaliteit NIET achterblijft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Fernandez 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te zoeken en snel te bestellen

Service
's avonds besteld en de volgende dag alles in huis. Top!!

Aanbeveling
Voorbeeld voor een webstore vandaag bestellen morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je stoel het juiste product kunnen bestellen. Top!

Service
Levering was nog sneller dan verwacht.

Assortiment
Ik heb via google op een bepaald product gezocht en zodoende bij deze winkel terecht gekomen. Hiervoor kende ik de winkel niet.

Aanbeveling
Ik ben niet op de hoogte van alle producten en de kosten hiervan maar zal zeker de winkel aan bevelen om even te kijken of ze het hebben en miss ook concurerend is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy Jansen 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat je ook zoekt, het is snel op de site te vinden

Service
Zeer snelle levering, niets ontbreekt

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
De medewerkers weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Van Reeth 09-06-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar naast autostrade komende van Antwerpen

Service
Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam

Assortiment
Volledig assortiment. Nooit gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lincyb 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Volgende dag binnen. had een vraag en deze is een uur later beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld.

Service
Op mijn melding dat ik het product ergens goedkoper had gezien werd mij direct dezelfde prijs geboden.

Assortiment
Zeer ruime keuze van gerenommeerde merken.

Aanbeveling
Gemekkelijk voor de deur parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steinen 08-06-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel ziet er goed en verzorgt uit en het personeel is er erg vriendelijk en hulp behoevend.

Service
Ik werd goed geholpen en mijn vragen werden ook goed beantwoord.

Assortiment
Voldoende keus, echter had ik mijn keus al via verschillende media gemaakt.

Aanbeveling
zie eerdere opmerkingen

Extra toelichting
Men kan niet contant betalen en dat zou wel een pluspunt zijn als dat wel het geval is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
groot assortiment en snel geleverd. De prijzen liggen dik 25% lager dan in de "stenen" winkels

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jelco 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even naar site gaan kijken, goed overzicht van artikelen en dan keuze maken.

Service
Goede service. Alles vlot verlopen, betaling, bevestiging, ontvangen van product.

Assortiment
Meer keuze dan op andere sites. Reus assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiDre 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden op internet.

Service
Goed geïnformeerd over de bestelling zeer snel in huis

Assortiment
Geweldig! Als ik weer voor de bbq iets nodig heb ga ik gelijk naar jullie site. Geen zin om weer 4 of 5 winkels af te lopen

Aanbeveling
Ik zal het zeer zeker aanbevelen aan mensen om mij heen

Extra toelichting
Zeer tevreden, jullie hebben een nieuwe klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke aanwijzing

Service
de aankoop en levering is perfect verlopen

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
perfecte afhandeling van de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert van vuuren 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke tevinden in de winkel alles op een rij

Service
super op al mijn vragen netjes anwoordt gekregen
winkel was super makkelijke te vinden in utrecht

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
de keuzen die je hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
snelle en goede levering

Assortiment
goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
Geen problemen met bezorgen gehad en op tijd geleverd.

Assortiment
Gewoon heel veel keuze

Aanbeveling
Alles staat keurig vermeld en ziet er netjes uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Janssen 06-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Nadat mijn vriendin en ik even de tijd kregen om rond te kijken kwam een medewerker op ons af ter ondersteuning. Dit voelde prettig omdat we eerst even zelf onze weg mochten en konden vinden.

Service
We zijn goed geholpen en hebben alle voor- en nadelen van diverse producten aangehoord, zodat we vervolgens zelf de beslissing konden maken.

Assortiment
Om een indruk te krijgen wat er allemaal te koop is in de wondere wereld van barbecues is het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
De winkel had de producten mooi gepresenteerd en straalde de sfeer van barbecues uit. Dat vind ik essentieel, dat ik een goed gevoel krijg bij de winkel waar ik mijn producten koop. Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goede barbecue en een achtergrond-verhaal waarom het een goed product is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijke 06-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel redelijk in de buurt heeft bijna alles standaard op voorraad

Service
Telefoontje vooraf naar de winkel en alles werd gereserveerd en stond klaar toen ik aan kwam.

Assortiment
Alle belangrijke benodigdheden en accessoires in principe op vooraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel geleverd en alles volgens afspraak

Service
besteld en snel geleverd

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
super winkel jammer genoeg niet in Rotterdam maar online is uitstekend ik kom graag terug bij jullie kan alles bestellen online

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden en blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruim assortiment, duidelijke site. De showroom in Utrecht heeft veel modellen staan, met de andere showrooms geen ervaring.

Service
Geen opdringerige verkopers. Tijdens chat via de site duidelijke antwoorden gehad en geen onzinverhalen. In de showroom ook goed geholpen. Eerst door ons rustig door de winkel te laten lopen om zelf alles te bekijken en voelen zonder ons daarbij opdringerig te "storen". Daarna goed geluisterd naar onze wensen en vragen en deze duidelijk beantwoord.
Een verademing t o v een andere winkel waar een overenthousiaste verkoper ons overspoelde met veelal onzinverhalen en die ons amper aan het woord liet om kritische vragen te stellen.

Assortiment
Enorm aanbod.

Aanbeveling
zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk duidelijk

Service
Binnen 24 uur antwoord op een vraag

Assortiment
Keus uitstekend

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Had een laatste exemplaar besteld uit oude collectie, met korting. Was blijkbaar al in de winkel verkocht. Zelfde dag nog een email met de mogelijkheid tegen dezelfde prijs uit de nieuwe collectie een exemplaar te kiezen. Zelfde dag nog verzonden.

Aanbeveling
alles voor de bbq. goed prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles overzichtelijk opgesteld

Service
goed en duidelijk advies

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gezien mijn ervaringen zonder meer aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brewsader 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Quick and easy!

Service
I had a little trouble receiving my package due to bad timing, but one call to service and it was quickly fixed.

Assortiment
Great assortment of Weber products but I would like a bit more replacement parts shown in the shop (replacement handles, igniting system, etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LL de Graaf 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect in orde,netjes optijd steeds contact Door mail te sturen en veeeel goedkoper dan dat je elders in de winkel koopt!Dikke duim👍👍

Service
Zie boven

Assortiment
Genoeg keuze en alles goed aan gegeven

Aanbeveling
10 voor de websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Wind 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, snelle afhandeling

Service
Snelle en prima levering van de bestelling

Aanbeveling
Goede service en gemakkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk kombrink 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het zoeken op de site ging erg gemakkelijk. Af en toe even zoeken maar ging prima. Bestellen ging erg gemakkelijk. Betalen ook ;-)

Service
Levertijd was super snel. Dag na bestelling was deze binnen. Terugsturen of informatie opvragen was niet nodig. Prettig geregeld

Assortiment
Voor zover ik kon zien was alles wat ik nodig had aanwezig. Er was volop keuze. Ook de prijzen vond ik erg aantrekkelijk. Bij aankoop 3 artikelen extra korting was ook aantrekkelijk.

Aanbeveling
De winkel vond ik heel erg netjes, overzichtelijk. Als ik weer iets nodig heb voor de bbq ga ik zeker het eerst op deze site kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M droge 06-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk makkelijk parkeren

Service
Vriendelijk duidelijk

Assortiment
Veel artikelen voor bbq met normale prijs

Aanbeveling
Mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wildeman 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Keuzes maken gaat heel gemakkelijk.

Assortiment
Veel en gevarieerd.

Aanbeveling
Aanrader.....

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop is super overzichtelijk en ook de filters werken naar behoren.

Service
De levertijd van de BBQ was super. Ik heb deze voor mijn verjaardag besteld en kreeg hem ruim op tijd binnen. Ik heb dan ook geen klachten. De bijbehorende hoes was netjes in de doos van de bbq verpakt en met stift op de verpakking gezet. Keurig.

Assortiment
Voor mij perfect. Ik zocht een Weber bbq en allesvoorbbq heeft alles voor Weber wat ik zocht.

Aanbeveling
Supersnelle levering en competitieve prijzen. Perfectie bestaat niet, dus geen 10 :) maar de winkel komt goed in de buurt

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om je nieuwe bbq bij allesvoorbbq te kopen. De winkel is betrouwbaar, leveren snel en het assortiment en prijzen zijn super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 06-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk in gedeeld

Service
duidelijke uitleg van de vragen die je stelt en alle tijd voor je

Assortiment
bijna teveel keus (-:

Aanbeveling
prijs kwaliteit erg goed ondanks de scherpe prijs toch nog iets korting op accessoire gekregen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 06-06-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak redelijk. Ik had in de winkel besteld op donderdag, ik kreeg de bestelling pas op dinsdag binnen en er was iets fout gegaan, dus ben ik weer terug gegaan naar de winkel.

Service
Matthew heeft het geweldig opgelost in Doesburg. Voor het ongemak kreeg ik een bon van hem.

Assortiment
Het assortiment is redelijk. Ik mis wel een paar mooie merken.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel in Doesburg aan met een 10, door de foute bestelling en door het vijf dagen wachten is het cijfer ietsje lager geworden.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

AAD 05-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel, accessoires staan geclusterd en dus heb je snel datgene waarnaar je op zoek bent.

Service
Vriendelijke medewerkers die de tijd nemen al onze vragen met betrekking tot het product te beantwoorden ondanks dat het op enig moment best druk werd in de winkel.

Assortiment
Kwamen voor een barbecue en nergens heb ik zo'n uitgebreid assortiment gezien. Kortom meer dan voldoende om een keuze uit te maken.

Aanbeveling
Goede prijzen ten opzichte van andere aanbieders terwijl je het ook bij een fysieke winkel direct kan ophalen. Mooie en overzichtelijke winkel en een enorm assortiment. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond2200024385 04-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed vindbaar maar te weinig parkeergelegenheid.

Service
Goed tevreden, goede service en goede uitleg

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
De winkel is goed, bereikbaar en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 04-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, goed bereikbaar, gratis P, veel modellen in showroom

Service
Netjes geholpen, niet pusherig, duidelijke uitleg

Assortiment
Hier niet slagen nergens slagen

Aanbeveling
Bbq nodig? Bezoek deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinieren2200024399 04-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vindbaarheid was prettig en de BBQ viel op.

Service
We hebben korting gekregen.

Assortiment
We hebben gevonden wat we wilden. Helaas niet op voorraad. Alles is ruimtelijk op gezet.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede service. Ook makkelijk bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Ik wilde de Outdoorchef Easy Charcoal 480 BBQ bestellen. Omdat uit de omschrijving van deze BBQ niet duidelijk bleek of de dekselsteun en houtskool starter bij de prijs waren inbegrepen heb ik hier via het antwoordformulier vragen over gesteld. Vervolgens kreeg ik van twee verschillende medewerkers twee verschillende antwoorden waarvan ik niet wijzer werd. Ik heb vervolgens meerdere keren geprobeerd om opheldering te krijgen. Maar keer op keer kreeg ik bijzondere vage antwoorden op mijn toch redelijk eenvoudige vraag. En het einde van het liedje? Na dagen mailen nog steeds geen antwoord op mijn vraag maar wel het advies om het apparaat bij de concurrent te kopen omdat het bij Alles voor BBQ opeens niet meer op voorraad is en ook niet meer leverbaar zal zijn. Maar als je probeert om via de website te bestellen krijg je de melding dat de bewuste BBQ nog wel steeds op voorraad is en kun je hem zonder problemen aan je winkelwagentje toevoegen.
Wat ook heel bijzonder is: Als je bij de reviews op de pagina kijkt gaan deze over platte TV's, Blue-Ray spelers, en gaan ze niet over barbeques maar over plattetv.nl. Das toch raar? op de website van AllesvoorBBQ heb ik geen verwijzing kunnen vinden naar de verkoop van TV's of Blue-Ray spelers. Het lijkt er dus op dat de reviews betrekking hebben op een andere webshop/winkel. Kortom: Echt vage toestand daar.

Aanbeveling
Ik wilde de Outdoorchef Easy Charcoal 480 BBQ bestellen. Omdat uit de omschrijving van deze BBQ niet duidelijk bleek of de dekselsteun en houtskool starter bij de prijs waren inbegrepen heb ik hier via het antwoordformulier vragen over gesteld. Vervolgens kreeg ik van twee verschillende medewerkers twee verschillende antwoorden waarvan ik niet wijzer werd. Ik heb vervolgens meerdere keren geprobeerd om opheldering te krijgen. Maar keer op keer kreeg ik bijzondere vage antwoorden op mijn toch redelijk eenvoudige vraag. En het einde van het liedje? Na dagen mailen nog steeds geen antwoord op mijn vraag maar wel het advies om het apparaat bij de concurrent te kopen omdat het bij Alles voor BBQ opeens niet meer op voorraad is en ook niet meer leverbaar zal zijn. Maar als je probeert om via de website te bestellen krijg je de melding dat de bewuste BBQ nog wel steeds op voorraad is en kun je hem zonder problemen aan je winkelwagentje toevoegen.
Wat ook heel bijzonder is: Als je bij de reviews op de pagina kijkt gaan deze over platte TV's, Blue-Ray spelers, en gaan ze niet over barbeques maar over plattetv.nl. Das toch raar? op de website van AllesvoorBBQ heb ik geen verwijzing kunnen vinden naar de verkoop van TV's of Blue-Ray spelers. Het lijkt er dus op dat de reviews betrekking hebben op een andere webshop/winkel. Kortom: Echt vage toestand daar.

Extra toelichting
Nadat ik mijn redelijk eenvoudige vraag meerdere keren per antwoordformulier en e-mail had gesteld en ik daarop alleen tegenstrijdige en onduidelijke antwoorden kreeg leek het met beter om dan maar telefonisch contact op te nemen. Maar helaas.... niet alleen kan men een simpelen ja-nee vraag niet beantwoorden, ook de telefoon neemt men niet op.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Allesvoorbbq 06-06-2016

Beste Miep,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de informatievoorziening voorafgaande aan uw aankoop, dat betreuren we enorm.

Tijdens het contact kregen wij de informatie vanuit onze logistieke afdeling dat het desbetreffende model niet langer beschikbaar was, wij hebben u hierover direct geinformeerd daar u specifiek op zoek was naar dit model. Wij hebben dan liever dat u de BBQ naar uw wens bij een andere aanbieder koopt dan dat wij u teleur moeten stellen.

Wat betreft de reviews, wij zijn ook onderdeel van PlatteTV.nl die reviews gaan dus gewoon over hetzelfde probleem.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Tim
AllesvoorBBQ.nl

Reageer

Eveline 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen.De combideals die aangeboden worden zijn ook super handig. Heb je precies wat je nodig hebt.

Service
Alles naar wens. Bezorging op tijd en geen enkele reden om te bellen.

Assortiment
Assortiment is ruim met alle mogelijkheden om je BBQ uit te breiden. Prijs is zeker met de combideals de beste.

Aanbeveling
Gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 03-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en je kunt met de auto vlakbij het magazijn komen zodat je niet ver hoeft te sjouwen met de aankoop.

Service
Zeer vriendelijk personeel. Ze weten wat ze verkopen.

Assortiment
Ik wilde een vanille kleur bbq. Deze was er niet meer maar we kregen het showroom model met korting mee.

Aanbeveling
Het is een topwinkel en zeker aan te raden als je een goede bbq wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn de Groot 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie site waarop je alles gemakkelijk kunt vinden.

Service
Super snel en compleet geleverd!

Assortiment
Ik kan niets bedenken wat ik niet kan vinden op de site.

Aanbeveling
Niets op aan te merken! Ik kom hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews