allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 514 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vanmol 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Binnen een dag een mailtje van tijdelijke onbeschikbaarheid. Daarna toch een tijdige levering binnen enkele dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata Houkes 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel lekker kijken en overleggen.

Service
Het kunnen chatten geeft een extra service. Snel en gemakkelijk.

Assortiment
Ruim assortiment maar wij waren echt doelgericht aan het zoeken.

Aanbeveling
Met zeker een 9 bezorgservice ook prima er wordt een mail gestuurd met daarin de verwachte bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werkt gewoon simpel. Zoek je bbq uit, eventueel wat accessoires erbij, betalen en klaar. De bbq wordt bij je thuis bezorg, keurig op het aangegeven tijdstip.

Service
Er was iets niet goed gedaan met de bestelling. De gratis hoes was niet bijgeleverd. Na een kort mailtje is de hoes twee dagen later alsnog netjes bezorgd.

Assortiment
Ik had mijn zinnen gezet op een Boretti. Allesvoorbbq heeft van Boretti alle modellen in het assortiment in alle mogelijke kleuren. De modellen zijn goed te vergelijken, dus een keuze maken was makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 26-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een onverwacht groot assortiment in BBQ's en accessoires

Service
Niet op voorraad in de winkel (ondanks dat dit volgens de site wel het geval was) 2 dagen later thuisbezorgd. Voor een beschadigde achterplaat heeft allesvoorbbq netjes de klacht afgehandeld bij Weber en binnen een paar dagen was die ook binnen.
Snelle reacties zowel via chat als mail.

Assortiment
Een hele wand vol accesoires en voldoende merken en types om goed te kunnen vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramsteijn 2200026395 26-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeerplek voor de deur, Als je weet waar het is, is het heel makkelijk te vinden.

Service
Goed geholpen in de winkel door Anthony, En daarna nog helpen inladen in de auto

Assortiment
Keuze zat en op het moment hele mooie prijzen

Aanbeveling
heel mooi en ook heel erg overzichtelijk, alles staat er om uit te proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germain 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bbq op het internet besteld. Rond 9 uur volgende dag bezorgd.

Service
Goede service.
En de vragen die ik vroeg worden goed beantwoord.

Assortiment
Groot assortiment met bbq spullen.

Aanbeveling
Goede service. Een aanrader om te bestellen.
En ook fijn is hoe meer je besteld hoe hoger de korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cel 26-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn dat er een winkel is waar je de producten die je op internet kunt bekijken ook werkelijk kunt zien, kopen en afhalen.

Service
Prima service. Personeel met verstand van zaken. Keurig geholpen de grote doos in de auto te plaatsen.

Assortiment
Bijna alle modellen zijn in de winkel te bekijken.

Aanbeveling
Zoek je een bbq voor de beste prijs dan ben je hier op het juiste adres. En ook open op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrickS 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet pagina overzichtelijk en duidelijk

Service
Via de chat makkelijke service

Assortiment
Genoeg keuze en vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Filteren op de site werkt makkelijk en snel. BBQ's vergelijken gaat ook eenvoudig.

Service
BBQ was zeer licht beschadigd. Na enkele uren reactie op email gehad en de BBQ is zonder enige problemen omgeruild.

Assortiment
Alle merken waar ik mijn oog op had laten vallen zitten in het assortiment.

Aanbeveling
Gezien de super service en prima prijs die ik betaald heb zal ik de volgende keer zeker eerst bij allesvoorBBQ.nl kijken als ik een nieuwe BBQ zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Koolwijk 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak en goede aanbiedingen.

Service
Bij het uitpakken van de BBQ was deze niet compleet. Na contact te zoeken met de servicedeck, is deze direct in actie gekomen en het onbekende onderdeel na te sturen. Super

Assortiment
Voor iedereen is er wel een product wat bij jou past.

Aanbeveling
Super snel geleverd en zeer goede service. Zeer scherpe aanbiedingen. Goedkoper heb ik het product niet kunnen vinden bij een ander bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Probleem? Nog geen 10 minuten later behandeld/opgelost!
Bij de montage bleek één onderdeel (deurtje) beschadigd. Foto genomen en doogestuurd. Nog geen 5 minuten later kreeg ik al een antwoord. BBQ serienr. doorgestuurd en meteen daarna kreeg ik antwoord dat er een nieuwe deur opgestuurd zal worden. Intussen ontvangen, alles ok!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Paul 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waardoor de bestelling snel gedaan was

Service
Helaas was onze BBQ niet op voorraad, maar we werden perfect op de hoogte gehouden over het verdere verloop. De BBQ arriveerde een paar dagen later, verder geen probleem.

Assortiment
We waren op zoek naar een BBQ van Weber en we hadden genoeg te kiezen en te vergelijken

Aanbeveling
Van bestelling tot levering gewoon super geregeld!

Extra toelichting
Ga zo door👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 26-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben naar de vestiging utrecht geweest. Vlak naast de snelweg en ik kon zo goed als voor de deur parkeren.

Service
Na de betaling moest alles naar de auto, er werd me aangeboden om de auto op het achterterrein te zetten om alles rustig in te kunnen laden.
Tevens was de set welke ik wilde niet voorradig door een verkeerde levering vanuit de leverancier, netjes opgelost door een luxere set aan te bieden met een beetje korting op de extras.

Assortiment
Heel veel verschillende modellen uitgestald in de winkel om te bezichtigen. Ik twijfelde tussen twee modellen en door ze in het echt te zien kon ik een betere keus maken.

Aanbeveling
Al met al een zeer complete ervaring voor een plezierige aankoop van een bbq.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 26-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aankomen vraag stellen product krijgen afrekenen en weer gaan. Top!!!

Service
Netjes geholpen met inladen en duidelijke info omtrent onderhoud bbq

Assortiment
Zeer ruime keus in alles eromheen

Aanbeveling
Snelle service en duidelijke antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mylene 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles snel te vinden op de website

Service
Producten snel en foutloos in huis

Assortiment
Genoeg keuze in kwalitatief goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvan 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
snelle traceerbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, en snel besteld.

Service
Levertijd was zoals aangegeven.

Assortiment
Allesvoordebbq, de naam zegt het al..

Aanbeveling
Alles aanwezig voor de barbeque, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ Diks 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke website, goede bestelprocedure

Service
Stipte leveringsafspraken bij afwijkende bezorgtijd

Assortiment
Enorm assortiment. Eigenlijk geen nee te koop

Aanbeveling
Zeer tevreden over scherpe prijs en prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke shop. Je hebt een mooi overzicht van wat er allemaal voorhanden is
Zelfs gericht zoeken is geen probleem!!

Service
Snelle levering
Zondag besteld en dinsdag geleverd in België!

Assortiment
Alle kwaliteits merken zijn aanwezig!!

Aanbeveling
Zou iedereen aanraden om hier hen aankopen te doen, heb dit trouwens al gedaan!
Snelle levering, mooie prijzen!...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerwin 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, compleet, goede zoekmogelijkheden,soms loopt de website wat traag (kan ook aan onze kant hebben gezeten)

Service
live-chat en reacties via mail snel en klantvriendelijk. Er was een kleine beschadiging aan mijn rooster. Direct via mail opgelost.

Assortiment
Alles wat ik zocht was er, grote keuze aan merken en volledig assortiment per merk.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Prima service, goede prijs en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rovers 2200026343 26-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, parkeerplek voor de deur

Service
Goed geholpen door Anthony, Prima keuze kunnen maken en een prima prijs

Assortiment
keuze genoeg, alles stond er ook om uit te proberen en in elke prijsklasse

Aanbeveling
nette winkel, ziet er goed verzorgd uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel Derksen 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de chat functie is het lastig om een relatie te leggen tussen de gewenste artikelen.

Service
Er was een onderdeel verkeerd geleverd en zou dit onderdeel in Arnhem willen omruilen, maar werd verwezen naar het filiaal in Doetinchem.

Assortiment
Niet alle merk bbq's zijn aanwezig

Aanbeveling
Op basis van die hierboven gegeven antwoorden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene Van Asperen 2200026338 25-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
parkeerplek voor de deur en leuke combinatie van webshop en winkel. en makkelijk te bereiken.

Service
goed geholpen door Anthony mooie prijs en brikettenstarter omgeruild voor de hoes

Assortiment
keuze genoeg, alles is op voorraad. Goed uitgestald zodat we het ook even kunnen zien

Aanbeveling
Heel leuk dat je in de winkel kunt kijken en op de webshop kan orienteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vanderhaegen 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en voordelig

Service
goede en vriendelijke opvolging

Assortiment
direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
heel gemakkelijk, scherp geprijsd, goede en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Krol 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en snel bereikbaar via email, chat en telefoon en dan snel en makkelijk afgehandeld

Service
duidelijk, behulpzaam en direkt duidelijk antwoord. alles snel en netjes thuis bezorgt. er word op de site al aangegeven dat er onderhandeld kan worden over de prijs.

Assortiment
ruime keuse al jeb ik me hier niet heel ver in verdiept aangezien ik van te voren al redelijk bepaald had wat ik hebben wou

Aanbeveling
ben gewoon zeer te vreden over de prijs kwaliteit service en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GD 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Na plaatsen van order afleveradres nog gewijzigd. De nieuwe order werd helaas niet goed bevestigd. Alles is keurig opgelost.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service en een goed duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wamako22000026195 24-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst hadden we op de website gekeken, dit ging allemaal zeer vlot, hierna zijn we naar Breda gereden om onze nieuwe BBQ aan te schaffen.

Service
Goeie uitleg verkregen in de winkel te Breda.

Assortiment
Nog nooit ergens zoveel bbq's bijelkaar gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere duidelijke website!

Service
Erg handig dat je snel even kunt chatten met een medewerker als je een vraag hebt. Medewerkers reageren keurig en zijn niet opdringerig!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor de BBQ. Nu nog het losse Weber tafeltje wat in de VS wel te koop is :-)

Aanbeveling
Alles prima in orde!

Extra toelichting
Enige wat ontbreekt volgens mij is een factuur in de doos als garantiebewijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem Kuijpers 2200026140 22-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, ruime keuze en een parkeerplek voor de deur

Service
Goed geholpen in de winkel en via de telefoon, veel informatie verkregen en helpen inladen van de Bbq. tevens een goede uitleg m.b.t. van de barbeque door Anthony

Assortiment
heel erg veel keuze, mooi uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Superwinkel, zag er heel mooi uit en heel erg ruim assortiment alles staat uitgestald

Extra toelichting
Super goed geholpen en blij dat ik de website heb gevonden via google! gegoogled naar weber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een speciaal iets en via de zoekbalk direct gevonden

Service
Gewoon goed en snel!

Assortiment
Precies hebben wat ik nodig had

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid, geen verzendkosten, netjes verpakt en alles volgens afspraak.

Extra toelichting
Lekker zo door gaan, helemaal top. En nog leuker, het was een Vaderdag kado die erg gewaardeerd is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demis 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Goed geregeld, echter de track en tracé klopte niet

Assortiment
Heel uitgebreid!

Aanbeveling
Een aanrader voor ieder buitenmens

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ben 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle levering + hoes kado

Extra toelichting
tip, gasbbq Q1200 was geleverd met gasslang voor klein tankje. Als je deze slang wilt demonteren moet je er rekening mee houden dat de koppeling linkse draad heeft. Als je dit niet weet draai je alles kapot. In het vervolg melden dat de koppeling linkse draad heeft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René Klaverstijn 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer uitgebreid en groot assortiment , van alle belangrijke BBQ merken. De site is erg duidelijk dus is alles makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Na de bestelling op dinsdag gedaan , netjes een mail gehad dat niet alles op voorraad was. Vrijdag morgen gebeld dat het er nog niet was want ik had de bestelde artikelen voor zondag nodig (Vaderdag).
De telefoniste zou het doorgeven , zaterdag rond 12.00 uur kwam de post met bestelde artikelen . Dus toch netjes voor Vaderdag , toppie bedankt.

Assortiment
Groot assortiment van verschillende merken met een assortiment van accessoires ook voor deze merken .
Alles om een fijne dag te BBQ'n .

Aanbeveling
Goede service en goed assortiment , en komt zijn belofte na .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke en verzorgde site waardoor het maken van de juiste keuze goed verloopt

Service
Spullen zijn vlot toegezonden en de site levert suggesties voor aanvullende producten waar je iets aan hebt.

Assortiment
Meer dan ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen met name prijs en gemak hebben de doorslag gegeven ook was er een handige aanbieding bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miathan 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website welke altijd op de juiste manier doorlinkt etc
Ook het volgen van een bestelling kan goed in je account

Service
Schonmaakborstel werd later nagestuurd zodat de bbq zelf alvast naar ons toe kon. Werden keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Allesvoorbbq.nl heeft letterlijk alles voor de bbq...

Aanbeveling
Snelle verzending, compleet en heel over gekomen.
Maken waar wat ze beloven.

Extra toelichting
Keurige winkel, ook de livechat op de website werkt goed. Snel antwoord. En je hebt ook nog iets aan het antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ines 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke beschrijving van de produkten

Service
snelle levering

Assortiment
alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Camp 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer duidelijk + steeds live support!

Service
+10 live support!!!

Assortiment
ruime keuze tussen de beste merken!

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijzen en geweldige service! dikke pluim aan Ivo en Justin!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke en vooral duidelijke site

Service
nog even telefonisch contact gehad met allesvoorbbq.nl en buitengewoon klantvriendelijk en ongedwongen advies gehad

Assortiment
ik heb bij een echt goede webwinkel geholpen voor zeer geslaagde vaderdag. ik heb alles en precies genoeg gekocht. geweldig.

Aanbeveling
kundig advies, mooie site, en vooral de prijs was goed.

Extra toelichting
niet verder zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld met een fire starter gratis erbij, gewoon super

Service
Met 2 dagen in huis

Assortiment
Ik wou graag een Weber en heb een hele mooie gekocht

Aanbeveling
Met gemak te bestellen en snel in huis

Extra toelichting
Ik kan wel alles zeggen, maar ik moet de Weber nog uitproberen. Naar horen zeggen en zien moet het super zijn. Heb er zin aan om de Weber te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin van de Ven 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen is overzichtelijk, menu's werken logisch. Een kind kan de was doen.

Service
De communicatie omtrent de bestelling is helder via de mail, alsmede de verzend informatie.

Assortiment
Super uitgebreide keuze, met prima prijzen.

Aanbeveling
Ik heb mijn favoriete winkel voor de BBQ gevonden, helemaal top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Dijkstra 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is goed overzichtelijk opgezet / goed vindbaar

Service
Binnen 24 uur had ik m'n hoes in huis, dat is een sterk staaltje!

Aanbeveling
Alles voor bbq heeft ook werkelijk alles voor je bbq, ik heb 'm in mijn favorieten gezet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny ruizendaal 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtgelijke website.

Service
Zeer snelle en nette bezorging.

Assortiment
Ruim assortiment en goede prijskwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Kan niet anders zeggen dan zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daamen 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Makkelijk om zelf leverdag te bepalen

Extra toelichting
Product nog niet gebruikt. Maar ga er vanuit dat alles klopt en werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieke Gijsbers 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal om via internet je favoriete product tegen n scherpe prijs thuis te krijgen. Alleen erg jammer dat de bbq die we hadden besteld telkens op voorraad stond op internet maar er werd gezegd dat die niet op voorraad was dus daarom heeft t wel wat langer geduurt voordat we hem hadden. 6 dagen om precies te zijn. Ik denk dat dat wel n leerpunt.

Service
Ondanks dat t langer duurde kon ik gemakkelijk contact met jullie krijgen hoe t ervoor stond dit wekt zeer zeker vertrouwen in jullie winkel/website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorKet 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, vlotte levering, snel contact via de chat!

Service
Fijne winkel, mooi ingericht.
Levering zeer goed.

Assortiment
Zee uitgebreid, alles is aanwezig voor een perfecte bbq.

Aanbeveling
Fijne en deskundige mensen in de zaak!

Extra toelichting
Na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25836 18-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel gemakkelijk, we hebben eerder een TV gekocht en via de TV nieuwsbrief kregen we een mooi barbecue aanbieding.

Service
Prima geholpen, duidelijke uitleg.

Assortiment
Het assortiment is hartstikke goed, alle merken aanwezig.

Aanbeveling
Prima verkooppersoneel.

Extra toelichting
We komen hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeeCor2200025772 18-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaats

Service
Goede service in de winkel, uitleg voldoende bij aankoop van onze nieuwe Weber gas bbq

Assortiment
Het assortiment voldoet aan mijn wensen

Aanbeveling
Ik zal zeker iedereen aanbevelen om een kijkje te gaan nemen bij Allesvoorbbq

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25825 18-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, ziet er professioneel uit. Gisteren gechat via de site, daar kreeg ik duidelijke informatie.

Service
Professioneel geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Vaktechnisch in orde.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke uitleg, goed bereikbaar en makkelijk te vinden.

Extra toelichting
Zeer geslaagd en tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edens 2200025765 17-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bereiken en parkeerplek voor de deur

Service
goed geholpen in de winkel

Assortiment
Keuze genoeg, erg ruim assortiment waarvan je ook alles kan zien.

Aanbeveling
mooie nette winkel, ziet er goed verzorgd uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Moerkens 2200025721 17-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken parkeerplek voor de deur

Service
goede bediening en goed geholpen

Assortiment
veel keuze en alle kleuren

Aanbeveling
Mooie nette winkel, overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews