allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2993 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 509 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elian van Ewijk 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles via de zeer overzichtelijke website besteld

Service
Zondag besteld en dinsdag in huis. Bij controle bleek dat de verkeerde schoonmaakborstel geleverd was. Via de chat contact gezocht. Er werd dezelfde dag nog een nieuwe borstel verzonden en de eerder geleverde borstel mochten we gewoon houden. Top

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zou zelfs een 10 kunnen geven wat opzich zeer terecht zou zijn maar met een 9 hou je altijd ruimte voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkay 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, producten en accesoires makkelijk te vinden

Service
Snelle levering, duidelijke uitleg over de telefoon

Assortiment
Ruime assortiment en prima prijzen

Aanbeveling
Ben goed geholpen zal zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vond gemakkelijk de bbq die ik zocht.

Service
Ik werd door Chaima leuk en netjes via de mail geholpen, en dus ook de bbq voor mooie prijs aangeschaft

Assortiment
Gewoon voldoende keus

Aanbeveling
Goed geholpen, afspraken nagekomen en een goede prijs.

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Giessen 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijk en een goed gevoel bij binnen komst

Service
Duidelijk goede voorlichting niet hetgevoel dat je iets wordt opgedwongen

Assortiment
Meer dan ik had verwacht

Aanbeveling
Goed en duidelijk geholpen 👍🏻👍🏻

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site.

Service
Zeer goed! En waarom? Omdat de bbq de donderdag voor Vaderdag uitverkocht bleek te zijn kreeg ik netjes een mail met excuses daarvoor en dat de bbq binnen enkele werkdagen bezorgd zou worden. En ja hoor, zaterdag was ie er.

Assortiment
De keuze is enorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven van Leeuwen 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Scherpe prijzen en snelle levering

Assortiment
Naast bbq's worden ook accesoires aangeboden

Aanbeveling
De beste website die ik tot nu toe heb gevonden voor bbq's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verbinnen Joseph 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
mijn aankoop is heel vlot verlopen
levering zoals geplant
en voor uitleg was de live chat gemakkelijk

Service
via live chat was makkelijk

Assortiment
meer als voldoende

Aanbeveling
zeer vlot en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Product was net uitverkocht waardoor ik iets langer moest wachten dan gewoonlijk, maar ik werd hierover duidelijk geïnformeerd en kreeg de kans om van de aankoop af te zien. Uiteindelijk kreeg ik alles dezelfde week nog toegestuurd.

Assortiment
Heel ruim aanbod en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mail contact was snel en aangenaam met info dienst.

Service
Enorm goede klantvriendelijkheid. Prachtig voorstel gekregen bij niet leverbaar zijn van bestelde artikels.

Assortiment
Alle webers gevonden die ik zocht.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat heerlijk om in de winkel in Utrecht rond te kijken! Voor de deur parkeren en meteen meenemen van onze bbq.

Service
Van nuttige tips en ongedwongen advies hebben wij op ons gemak de juiste keuze kunnen maken! Daarna onze achterklep open en hulp met inladen. Top zeg!

Assortiment
Wij waren ook opzoek naar een Cobb, deze helaas niet gevonden. Was leuk als we meteen wat accessoires konden bekijken.

Aanbeveling
Ik zou iedereen naar jullie winkel sturen. Fijn advies kregen we! De prijs in de winkel verschilde met de prijs die ik online had ontvangen. We ontvingen de meeste korting! Top zeg!

Extra toelichting
Enige tip, zo blijven! 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima te vinden wat ik zocht

Service
model wat ik besteld had was niet voorradig. kreeg mooi aanbod voor een alternatief, waar we ook gebruik van hebben gemaakt. goede service dus!

Assortiment
wat hebben ze eigenlijk niet?

Aanbeveling
specialist met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hammie 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede omschrijvingen.

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Vooraf via sms vragen gesteld. Snelle en adequate reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ettensebaan 17a 02-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Vriendelijk personeel en heel behulpzaam

Assortiment
Heel veel keus voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Goed ingedeeld

Extra toelichting
Alleen maar lof

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald3204 02-07-2016 In de winkel gekocht
Breda

Algemene score

2,8

Gemak
Zie service. Problemen worden niet voorspoedig opgelost. Laten probleem bij de klant liggen.

Service
Prijs onjuist berekend, levering niet aangekondigd, schade aan BBQ, gemeld op dinsdag en nu (zaterdag) nog niet opgelost, wordt ook geen nieuw toestel toegezonden. Krijg geen leidinggevende aan de telefoon, filiaal niet te bellen.

Assortiment
Ruime keuze, goed advies.

Aanbeveling
Verkoop is prima, aftersales is bagger. Wacht nog steeds op een oplossing. Kan de geplande BBQ af gaan bellen. Ze komen de BBQ niet ophalen als ik van de koop wil afzien vanwege wanprestatie. Bedankt NIETSvoorBBQ.

Extra toelichting
Het is niet mijn gewoonte een dergelijke review te schrijven maar nu moest ik wel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Allesvoorbbq 02-07-2016

Beste Ronald,

We betreuren het enorm dat uw Boretti BBQ met enige schade is geleverd en ook wij hadden liever gezien dat de BBQ in optimale staat bij u was aangeboden.

We hebben de klacht direct doorgestuurd naar Boretti Nederland alleen blijken zij mails groter dan 8MB niet te ontvangen waardoor de klacht niet is aangekomen bij hen, ontzettend onhandig natuurlijk!

We hebben dit deze ochtend direct met spoed doorgezet naar Breda voor een spoedige oplossing.

Nogmaals onze excuses voor dit ongemak!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager AllesvoorBBQ

Reageer

Herman 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker alles overzichtelijk uit gestald

Service
ik had op internet besteld en kwam toevallig eerder langs en kon alles in een keer meenenmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rohof 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede info overzichtelijke site

Service
Indien nodig snel contact. Zeer correcte en snelle levering

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Cijfer zegt genoeg

Extra toelichting
Volgende bestelling staat al klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schenzel 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website

Service
BBQ die ik had besteld (aanbieding incl hoes) was niet meer op voorraad, kreeg prompt per mail een aanbod om een vervangende BBQ (duurder type zelfs) voor dezelfde actieprijs te krijgen.
Positief op gereageerd, weer meteen antwoord dat deze onderweg was.
Keurig en snel bezorgd, zelfs MET hoes, zoals in oorspronkelijke aanbieding.

TOP!

Assortiment
Mooi compleet, goed qua prijs/kwaliteit

Heel kleine noot: Gaatje voor de thermometer ontbrak in deksel van de Outdoorchef Chelsea 480 C. Maar het was kleine moeite om die er zelf in te boren....

Aanbeveling
Ser5vice zoals het hoort.

Extra toelichting
Doorgaan zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keus en overzichtelijke winkel .

Service
Geleverd volgens afspraak .
Prettig en niet opdringerig geholpen.

Assortiment
Veel keus en goede A merken .

Aanbeveling
Makkelijk parkeren voor de deur.

Extra toelichting
We wilden graag zien en voelen wat we zouden kopen en zijn naar de winkel in Utrecht gegaan . We werden leuk geholpen en hebben de Weber Spirit E300 Premium gekocht .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke website

Service
bestelling werd snel en correct geleverd

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede prijs en nog een bbq artikel kado erbij

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige site en snel besteld

Service
Netjes en snel afgeleverd

Assortiment
Super

Aanbeveling
Goede prijsverhouding met gratis hoes ook nog. Snel en netjes bezorgd. Ze houden je met mail goed op de hoogte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Je kan makkelijk filters toepassen. Ook heel handig is dat AllesvoorBBQ meteen met accesoires opties komt.

Assortiment
Wat ik zocht was er. Ook duidelijk uitleg tussen de verschillende types.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel, doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobus 02-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, voldoende parkeer gelegenheid en winkel is zeer overzichtelijk ingericht.

Service
Geweldige service, nemen de tijd voor je en weten waarover ze praten en wanneer ze iets niet weten vroegen ze het aan een collega.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Super zaak, mooi ingericht, zeer vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle service. Pakket snel in huis

Assortiment
Wat ik nodig had was voorradig, dank zij de kant en klaar pakket aanbiedingen gelijk een extra slang meebesteld voor grotere gasfles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heb een chat gehad met een medewerker en heeft mij goed geholpen

Assortiment
Alles wat je nodig hebt,nin alle prijs klasse

Aanbeveling
Erg handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Eind van de middag besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bestelproces, goede afhandeling

Service
Ik had m'n postcode verkeerd ingevuld. Dat werd snel en adequaat opgelost met hele snelle feedback zodra ik t aanpaste

Assortiment
Ze hebben gewoon knetter veel

Aanbeveling
Het is gewoon een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekempen 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het door ons gezochte artikel was makkelijk te vinden.

Service
Levertijd kwam overeen met wat aangegeven was tijdens aankoop. De bevestigings e-mails waren duidelijk.

Assortiment
Veel keuze, makkelijk zoeken, accessoires ook genoeg aanwezig en makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Prima, duidelijk, bestel proces is overzichtelijk en makkelijk.

Extra toelichting
Prima allemaal, bevel het aan bij vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Stevens 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de site is makkelijk en goed te overzien

Service
Ik werd gelijk gemaild dat er 1 product niet in voorraad was.

Assortiment
Alles wat ik wilde is gekomen en erg snel. Post NL had geen tijd om een mail te sturen dat het onderweg was. de producten waren al thuis.

Aanbeveling
Top online winkel en zeer snelle levering en goed koper dan de andere sites.

Extra toelichting
Als ik jullie was kwam ik per ongeluk op jullie site. Ik zou nog meer reclame maken op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Via de online chat werd ik direct geholpen met mijn vragen en het maken van mijn keuze

Assortiment
Zeer ruim assortiment zichtbaar op een duidelijke site

Extra toelichting
Zeer blij met mijn aankoop, goede service gehad, gemakkelijk te bestellen via de site, scherpe prijzen en daarbij ook nog eens zeer snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Pfeijffer 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Artikel wat ik had besteld was niet op voorraad. Kreeg hier meteen mail over, met de mogelijkheid de bestelling te annuleren. Via chat gevraagd wanneer de bestelling binnen zou komen en binnen 1 minuut netjes antwoord gekregen op mijn vraag

Assortiment
Product was bij allesvoorbbq.nl goedkoper dan op andere sites

Aanbeveling
Site is overzichtelijk. Correspondentie is duidelijk.Via chat word je goed geholopen.Bezorging verliep vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allesvoorbbq 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het gemak is dat ze altijd bereikbaar zijn. Ze voelen aan wat je belangrijk vind en geven advies op maat.

Service
Service is voor mij meer dan een snelle levering. Goed advies en vooral verstand van zaken was voor mij doorslaggevend om juist hier te kopen

Assortiment
Door hun buitengewoon goede advies heb ik uiteindelijk een ander product gekozen. Doordat ze goed aanvoelen wat je zoekt en hun grote assortiment heb ik uiteindelijk het best passende product kunnen aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocco 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Meedenken, advies geven, alternatieven aanbieden en flexibiliteit in prijsvergelijk.

Assortiment
Super veel soorten met duidelijke uitleg

Aanbeveling
Ben in Utrecht geweest, lekker ruim en overzichtelijk. De webwinkel is goed ingericht, makkelijk om te zoeken en voldoende info.

Extra toelichting
Ik zou deze zeker aanbevelen bij anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles prima te vinden

Service
Alles gaat zoals je mag verwachten

Assortiment
Goede prijs voor producten en voldoende keuze

Aanbeveling
Kreeg ook extra hoes erbij, dat was extra tov andere winkels

Extra toelichting
Ik geef een ruime 8 dat is voor mij als kritische consument een zeer hoog cijfer...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liza 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzicht, lekker vanuit de bank

Service
Livechat is super, laagste prijd garantie, snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Alles top

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René van de Vuurst 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snel in huis.

Service
Had mijn huisnummer niet doorgegeven krijg keurig een e mail en krijg geen omslachtig iets van je moet bellen naar dit nummer maar gewoon een mail terug en het is geregeld

Assortiment
Alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
Niets meer aan veranderen

Extra toelichting
Zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 01-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel Bbq buiten staan dus je ziet direct wat je koopt

Service
Deskundig personeel en behulpzaam

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Laagste prijs ,bbq op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Leemreize 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Het bestellen is ook makkelijk en eenvoudig.

Service
Product werd direct verzonden en geen bezorgkosten
in rekening gebracht

Assortiment
Prima en compleet op bbq gebied (waarmee ik ervaring heb opgedaan) met uitstekende prijzen

Aanbeveling
Er zijn meer bedrijven die zeggen dat het bestelde product op voorraad is en dat je het de volgende dag in huis hebt, maar dat is niet altijd het geval.
Hier was het bestellen en de levering een fluitje van een cent

Extra toelichting
Keurig verpakt en gratis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René W 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke toelichting bij de aangeboden producten. Bestellen ging eenvoudig en vooraf had ik zicht op de voorraad en de verwachtte leveringsdatum.

Service
Helemaal top!
Bij levering bleek de deksel van mijn aangeschafte Weber Master Touch beschadigd te zijn. Na 1 telefoontje en een paar mailtjes was het opgelost (binnen 30 minuten!) en kreeg ik een geheel nieuwe deksel toegestuurd. Dat is wat je noemt service!

Assortiment
Compleet, niets aan toe te voegen.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.
Goed = goed en daar hoeft in mijn optiek niets aan veranderd te worden.

Extra toelichting
Voor een ruim assortiment, goede service en een scherpe prijs, ben je bij allesvoorbbq.nl aan het juiste adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even een telefoontje en de deal was zo gemaakt

Service
De volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Volop keuze, in product en kleur.

Aanbeveling
Gewoon geweldig. Ik weet niet wat er beter zou kunnen.

Extra toelichting
We zijn volledig content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lammers 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de webwinkel is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Ik had een foutje gemaakt waardoor korting niet verrekend was. Op mijn mailtje waarin ik dit aangaf werd snel en vriendelijk gereageerd. Binnen 3 werkdagen was het probleem opgelost. Ook de barbecue werd snel geleverd.

Aanbeveling
Goede snelle levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

connie aldewereld 29-06-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
perfect

Service
super geen opmerkingen

Assortiment
niet veel extra spulletje voor de bbq borreti. wel veel xtra's voor de weber bbq

Aanbeveling
personeel geen aanmerkingen denken mee met de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SH Hurkens 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Alle service liep op rolletjes

Assortiment
Helemaal wat ik heb gezocht voor een uitstekende prijs

Aanbeveling
Helemaal top

Extra toelichting
Nee, het kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Verheul 29-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Genoeg om te zien

Service
Werden netjes geholpen in de winkel.

Assortiment
Prima assortiment wat een keuze!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wilma 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk en prijs was goedkoperdan bij andere einkels

Service
Snel en goed verpakt.

Assortiment
Alles vooe de BBQ

Aanbeveling
Goedkoopen, alles voor de BBQ en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk en doen wat ze moeten doen!

Service
Top!
Zelf per ongelijk het Huisnr. van mijn oude adres ingevuld voor het afleveradres.
Na dat mijn bestelling retour was gestuurd heb ik hem als nog een dag later mogen ontvangen. En kosteloos👍🏼

Assortiment
Voor mij hebben ze alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Top service, assortiment en waar klant vriendelijkheid centraalstaat!

Extra toelichting
Ze doen wat ze moeten doen👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb een probleem gemeld en onmiddellijk antwoord gekregen, Nu moeten we wachten tot Weber de klacht heeft beoordeeld, maar van jullie kant is alles goed ondersteund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt snel geholpen met de chat en krijgt een goed advies zodat je een goede keus maakt

Service
Snelle levering

Assortiment
alle accessoires hebben ze

Aanbeveling
Beste service en prijs

Extra toelichting
Goed service en advies en scherp geprijsd en altijd wel een actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoRongen2200026543 28-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ging super makkelijk, het is eenvoudig aan te rijden, voldoende parkeerplaats en duidelijke uitstalling!

Service
Goede duidelijke uitleg, alle mogelijheden zijn belicht en er is goed geluisterd naar mijn wensen.

Assortiment
Ruim assortiment, diverse verschillende merken zijn er aanwezig zodat je de verschillen kunt vergelijken. Bijna alle types staan er ook uitgstald en dit is wel handig met het vergelijken.

Aanbeveling
Als iemand een BBQ nodig is zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De mensen hier hebben kennis van BBQen maar ook van het bereiden van gerechten en wat voor accessoires je hiervoor nodig bent. Hier word geen product verkocht maar en beleving. Er word gepassioneerd verteld in de winkel te Breda. Vraag even naar Anne en je zult goed worden voorgelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M vd Corput 28-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op voorraad en veel expertise aanwezig!

Service
Goed meedenken en luisteren naar de wensen van de klant! Daarnaast keurig geholpen met inladen!

Assortiment
Alles op voorraad!!

Aanbeveling
Zoals een winkel zou moeten zijn....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Kools 2200026497 27-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, parkeerplek voor de deur

Service
Goed geholpen en netjes uitgelegd door Anthony, Voldoet helemaal voor de klant

Assortiment
helemaal top, heel erg veel keuze

Aanbeveling
mooie strakke winkel, veel aanbod, ruim opgezet. hele rustige sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews