allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2612 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 577 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Spittie21778 28-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig in Breda voor de deur te parkeren, overzicht van de winkel was makkelijk, enkel het adres achterhalen op de websiter was even zoeken.

Service
Zeer klantvriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Dikke prima.

Extra toelichting
Via internet kwam ik achter het bestaan van AllesvoorBBQ.nl Door mijn eerdere grandhall zocht ik dit merk op google en kwam zo uit bij AllesvoorBBQ.nl.. Eenmaal in de winkel werd mij toch maar met een Weber naar huis gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is goed toegankelijk met veel zoekcriteria, wat precies zoeken vergemakkelijkt

Service
Handig dat je online kunt chatten. Daarnaast had ik een probleem voorgelegd aan de klantenservice, dat correct werd opgelost

Assortiment
Bijna alle soorten BBQ's zijn op voorraad

Aanbeveling
Ik geef niet graag 10-en, maar dat is eigenlijk de enige reden waarom ik een 9 geef en geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huib21630 25-04-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldige winkel makkelijk te vinden parkeren voor de deur

Service
goede uitleg gehad en service

Assortiment
Zeer ruime keuze en voorraden

Aanbeveling
lekker snel en makkelijk zaken doen

Extra toelichting
een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een BBQ. voelen, kijken en vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnants21142 25-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken en makkelijk te navigeren binnen de website.

Service
Topservice met vriendelijke en kundige bediening.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
We waren op zoek naar de Boretti Barilo en zochten en verkooppunt hiervan. Hier kwam AllesvoorBBQ.nl het beste uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van leeuwen 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en te vergelijken

Service
Netjes en vlot geleverd

Assortiment
Ruim Voldoende om uit te kiezen en actiepakketten maakt het ook prettiger

Aanbeveling
Omdat alles makkelijk te vinden en te vergelijken is en levering was snel. Waren alle websites maar zo makkelijk en duidelijk. Voor accessoires blijft ik bier zeker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KM 21685 24-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijk, website is goed.

Service
Heel veel informatie ontvangen om de juiste persoonlijke keuze te maken, zowel op de website als in de winkel te Breda.

Assortiment
We misten een paar van onze eerste keuzes, maar de belangrijkste modellen waren aanwezig.

Aanbeveling
We zijn met een barbecue de deur uitgegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen en veel keuze

Service
snel en goed geholpen

Assortiment
ruim voldoende er was genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
De winkel ziet er aantrekkelijk uit en is een mooie nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie21644 23-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is makkelijk te vinden, ook op internet was dit geen probleem.

Service
Goeie voorlichting , heel erg klantvriendelijk en zeer ruime keuze!

Assortiment
Zoals ik eerder aangaf, zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Ik zocht een cadeau voor een bekende en waren op een bbq uitgekomen. Na even op internet te hebben gekeken kwamen we er achter dat in Breda een grote BBQ winkel zit, hierdoor zijn we hierheen gereden en mijn nieuwe aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien AV21603 23-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke website, anders waren we hier niet terecht gekomen. De combinatie van website en winkel gaf de doorslag.

Service
Goed geholpen, we waren vlot klaar.

Assortiment
Ruim assortiment, de merken waar het om gaat zijn bij AllesvoorBBQ aanwezig. Daarbij ook ruim aanbod aan accessoires.

Aanbeveling
Bovenstaande factoren in combinatie met de lage prijzen maken AllesvoorBBQ een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Rigters 21-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt goede informatie in de stenen winkel en de website sluit daar prima op aan.

Service
Mijn bestelling werd in de stenen winkel geplaatst door een ander. Met de levering was er onduidelijkheid. Ik heb gebeld en de volgende dag hadden wij onze BBQ al weer binnen. Zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Assortiment
Alles wat we willen uitbreiden aan onze BBQ is aanwezig.

Aanbeveling
Tot nu toe een goede ervaring met deze winkel

Extra toelichting
Ik moet nog even bellen over de gastoevoer. Ben heel benieuwd naar de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marionne 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig bestellen.

Service
Twee keer contact gehad met de klantenservicemedewerker. De eerste keer over de levering (zelf verkeerde adres ingevuld) en de tweede keer kwam helaas de doos beschadigd aan. Beide keren niet de schuld van Allesvoorbbq, maar wel snel en perfect opgelost door de klantvriendelijke medewerker.

Assortiment
prima assortiment.

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden. Ga zo door :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massa 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en snel bezorgd

Service
Had wat vragen via de mail gesteld. Heel snelle en goede reactie gekregen.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 20-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht en in Breda voor service
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de website kon ik makkelijk de producten kiezen en vergelijken, goede informatie aanwezig en de bestelservice was makkelijk en snel.

Service
Winkel is goed bereikbaar op verschillende locaties. Er wordt goed samengewerkt met de filialen. Medewerkers komen professioneel over en weten waarover ze het hebben. Ze geven goed advies. Bestelservice is snel en makkelijk en komt hun afspraken na

Assortiment
Het assortiment is divers, verschillende assortiment. Voor verschillende doelgroepen is er wel wat te vinden. Beschikken over van alles dat met bbq te maken heeft, van een bbq boek tot een buitenkeuken. Heel veel accessoires voor bbq en de prijs-kwaliteit is goed ( niet duur)

Aanbeveling
Goede service, breed assortiment, deskundigheid van de medewerkers, goede advies bij het kiezen van producten en een goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
Klantvriendelijk, eerlijk over producten en bovenal kwalitatieve producten met een goede prijs. Goede verkoper. Ik ben blij met mijn aankoop ☺️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website, zowel bestellen als betalen verliep vlekkeloos

Service
Levering de volgende dag, mat handige track and trace. Vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Ruime keuze, en de goedkoopste op de markt.

Aanbeveling
Super tevreden over de aankoop en de snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooi overzichtelijke site met goede uitleg over de producten

Service
Service goed, alhoewel de site aangaf dat het product op voorraad was was dit blijkbar toch niet zo. Maar wel 's avonds nog een mail dat het onverwacht uit voorraad was en dat het 1 à 2 werkdagen langer ging duren. Wat ook effectief zo was.

Assortiment
Heel ruim aanbod

Aanbeveling
Ruim aanbod scherpe prijs correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hobbijkok 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk uit te kiezen producten

Service
snelle reactie én levering van product

Assortiment
goede ruime keuze

Aanbeveling
zie boven (reeds aan 1 persoon door gegeven)

Extra toelichting
Ik kreeg nu mijn verzending via zgn "aangetekend verzenden"(€ 3,95), kan het ook op een andere manier,.....? Graag uw reactie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy van Benten 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bbq en bijbehorende artikelen zoeken op merk.

Service
Direct lifechat op de site is erg handig. En via mail ook snelle reactie.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 18-04-2016 In de winkel gekocht
Plattetv.nl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben bij gelegenheid langs geweest in de winkel in Breda. Goed te bereiken en snel geholpen. Moest een product omruilen dat niet in de winkel vooradig was en dat werd gratis opgestuurd (woon in Utrecht)

Service
Ik bracht een de weber kerntemperatuur thermometer terug die ik cadeau had gekregen om twee redenen. De meegeleverde batterijen waren leeg en ik wilde toch liever een andere merk en type (iGrill2).
Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en moest (uiteraard) alleen het verschil even betalen.

Assortiment
De iGrill lag niet in de winkel, maar omdat iDevices onlangs onderdeel was geworden van Weber, kon deze wel besteld worden en werd gratis verzonden.
op zaterdag geruild en besteld, en op dinsdag de iGrill al in huis!
Dikke duimen voor deze service.

Aanbeveling
Hier kun je vertrouwen op goede service. Mocht er iets mis zijn, dan wordt je netjes geholpen zodat je wél tevereden bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo De Smedt 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk, alles makkelijk vindbaar

Service
Alles correct verlopen en mooi op de hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Voldoende keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor het aanschaffen van een BBQ

Extra toelichting
Voor Belgische banken zou een makkelijkere betaling wel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2200021421 WVDP 17-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur te parkeren, en het is gratis parkeren

Service
Perfect geholpen bij aankoop van onze nieuwe Weber bbq. duidelijke informatie en goed advies gekregen in de winkel van Breda

Assortiment
Ruim assortiment in bbq en accessoires

Aanbeveling
Ik zal zeker andere mensen aanbevelen om naar deze winkel te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn2200021417 17-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website makkelijk gevonden, ze kwamen direct bovenaan bij het zoeken via google.

Service
Vriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Schitterend

Aanbeveling
Alle mensen uit Belgie moeten hier eens een kijkje gaan nemen!

Extra toelichting
Via google gezocht op weber en toen kwam AllesvoorBBQ hier direct boven aan te staan. Door dat ze op zondag op en waren zijn we naar Breda gereden om eens een kijkje te gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robson 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel vlot verschillende roosters gevonden en mijn keuze kunnen maken. Overzichtelijke website. Heel duidelijk wat betreft prijs en eventuele transportkosten.

Service
Zeer vlotte bestelling, veel sneller geleverd dan voorzien.

Assortiment
Dit vind je onmogelijk allemaal in de winkel. Denk dat zowat alle mogelijke bbq-accesoires te vinden zijn. Superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen. Ondanks de ruime keuze toch net niet het gewenste op voorraad maar....

Service
Aangezien de Grandhall gt3 build in niet beschikbaar was, heb ik de ...Grandhall elite aangeboden gekregen incl. Hoes voor de prijs van de gt4. Aangezien ik de betaling met een creditcard wilde doen, moest ik naar de winkel. Geen probleem, ik was toch in de buurt. Ook het winkelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
De hoes was niet voorradig bij het afhalen in Breda maar werd zoals beloofd binnen 2 dagen thuis bezorgd. Uiteraard Geheel kosteloos.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit icm de service, uitstekend!

Extra toelichting
Perfect, ga zo door! Zodra de complete buitenkeuken in gebruik is, stuur ik een foto!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Groenewold 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Binnen een paar minuten antwoord op vragen en de bestelling de volgende dag al in huis.

Assortiment
Weinig keuze in elektrische barbecues, maar wel kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Ondanks dat de barbecue al scherp was geprijsd, kregen we extra korting en de gratis hoes was mooi meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Gunneweg 17-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Afspraak is afspraak en bij vragen krijg je duidelijk antwoord.

Assortiment
Waar ik naar op zoek was, was aanwezig en meer dan dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilbrand 17-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar. Achter de winkel in Arnhem kun je gratis parkeren.
Personeel is behulpzaam om grote apparaten in de auto te plaatsen. Bij de aanschaf van een tv werd deze netjes in de auto geplaatst.

Service
1,5 jaar geleden een draadloze vleesthermometer gekocht. Voor de 2e keer terug naar de winkel om dat deze vlees thermometer niet goed blijkt te zijn. Zelf zonder bon werd ik geholpen. Ik kon uiteindelijk de 2e thermometer omruilen voor een ander merk. Zonder voorwaarden! Dat noem ik nou goede service!

Assortiment
Naast BBQ spullen, kun je hier tevens terecht voor al je witgoed,koffiezetapparaten , tv's en andere elektronica.

Aanbeveling
Behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Rooij AV21313 14-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, goed bereikbaar en parkeren voor de deur.

Service
Aardige verkoper, goed en duidelijk advies gekregen.

Assortiment
Breed, veel keuze.

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk, goede beoordeling op basis van huidige winkelervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van uit de luie stoel.

Service
Super duidelijk

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Niemand is perfect, maar toch kort bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Quintens 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke, vriendelijke uitleg via de chat !

Service
Super service ! BBQ besteld en bedrag overgemaakt, twee dagen later thuis afgeleverd !

Assortiment
Ruime keuze voor wat betreft het item waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik maak volop reclame voor jullie ! Jullie verdienen dat !

Extra toelichting
Doe zo verder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan online bestellen met directe levering?

Service
Zeer vlotte levering, zoals verwacht.

Assortiment
Veel keuze wat het niet makkelijk maakt maar veel toelichting die je verder helpt.

Aanbeveling
Goede prijs, directe levering, veel keuze. Ik beveel het zeker aan!

Extra toelichting
Doe vooral zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede informatie

Service
Snelle levering en nalevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen Boereboom 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen met goeie aanbiedingen voor extra's

Service
Goede afhandeling bij vragen en problemen over de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Dit is een winkel die draait op service naar de klant en de klant staat centraal

Extra toelichting
Ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm J de Groot 10-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke wbsite

Service
Je wordt prima geholpen aan de telefoon snelle levering

Assortiment
Alles voor de BBQ kun je vinden op deze website

Extra toelichting
Prima webwinkel leuke kortingen ik zou de eerst volgende keer weer mijn Weber producten bij deze webwinkel kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Pol 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de producten

Service
Volgende dag in huis word waar gemaakt

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zelf de aanbeveling via een collega gekregen en hij heeft helemaal gelijk

Extra toelichting
Vond het jammer dat er geen hoes bij de premium kettle zat maar wel bij de goedkopere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Loohuis 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne site

Service
Nette service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede en snelle levering

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoetie 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
zeer vlotte en correcte afhandeling

Assortiment
ik wist wat ik wilde en jullie hadden het

Aanbeveling
tot nu toe geen enkele opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk. de mogelijkheid om direct informatie te vragen en eet te bestellen via een Live chat is top.

Service
Goed en snel geholpen. Ook per mail een vraag gestuurd waar ik vrijwel direct een antwoord op kreeg.

Assortiment
Voor mij volledig.

Aanbeveling
Plezierige winkel. Snel, goed en vriendelijke geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jj 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website overzichtelijk.

Service
Alles duidelijk en correct, van bebevestigingsmail tot levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk aanbod en correcte leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 210261 09-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal dat ik online kon bestellen en kon afhalen en betalen in winkel Breda.

Service
Hulp aan de balie goed. Bij een vorig winkelbezoek ietwat lang moeten wachten, klein minpuntje.

Assortiment
Heel compleet assortiment, alle accessoires staan er.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, ze hebben bij AllesvoorBBQ alles!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met de zoekmachine kun je het snel vinden. Het bestellen was duidelijk en de bezorging was op tijd

Service
Ik geef een 7 omdat ik dacht dat er in een winkel in Nijmegen was maar dat was een afhaalpunt.

Assortiment
Veel producten voor de BBQ.

Extra toelichting
Ik kan alleen via de web de webshop en daar is alles te vinden voor de bbq. IK ben meerdere winkels af gegaan maar dat was het net niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk.

Service
Reageren snel op vragen via de website.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede webshop.

Extra toelichting
Heb een BBQ gekocht via de site. Echter de afgebeelde BBQ was niet meer leverbaar. Zonder overleg hebben ze een nieuwer model gestuurd, die qua uiterlijk (veel) anders was dan die was afgebeeld. Tevens had ik de BBQ voor 17.00 uur besteld, echter deze werd NIET, zoals beloofd de volgende dag geleverd. Dat duurde 2 dagen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht van keuzemogelijkheden in het BBQ assortiment

Service
goed meegedacht over mogelijkheden door verkoper

Assortiment
veel modellen en varianten beschikbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

truus 06-04-2016 In de winkel gekocht
utrecht

Algemene score

7,2

Gemak
na dat een medewerker ons had geholpen en niet de gewenste info kon geven, kwam er iemand die goed op de hoogte was. toen prettig geholpen

Service
nabestelling kwam na een paar dagen al binnen. en er werd geholpen met het in de auto laden.

Assortiment
jammer dat je geen folder of boek met alle hulpstukken en hun functie die je er nog bij aan kan bij kopen..

Aanbeveling
prima geen aanvulling. demonstratie zou leuk zijn.

Extra toelichting
prima tevreden. we gaan er mee aan de slag. mogelijk idee om kookcursussen te organiseren om zoveel mogelijk uit het product te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hendrik 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen

Service
alles werd op tijd geleverd

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zeer tevreden over de bestelling, afhandeling, levering

Extra toelichting
Service was top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 03-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ziet er zeer mooi uit.

Service
Super goed geholpen door Marco.

Assortiment
Volgens mij is alles aanwezig voor een geslaagde BBQ middag of avond

Aanbeveling
Prachtige winkel ziet er zeer verzorgd uit.

Extra toelichting
Een geweldige winkel met zeer ervaren verkopers die niets te veel is om je vragen te beantwoorden , ook het thuis bezorgen van de BBQ is geregeld, niets anders als LOF.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijke webshop met zeer uitgebreide keuze.

Assortiment
Alles, maar dan ook alles voor de BBQ met keuze uit meest kwaliteitsvolle artikelen.

Aanbeveling
De beste keuzes voor de absoluut beste prijs.

Extra toelichting
Onmiddellijk verwittiging ontvangen dat het bestelde materiaal uit voorraad was. Toch binnen de drie werkdagen levering ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ditty blankestein 03-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hebt in de winkel alles voor de BBQ bij elkaar en je hoef niet nog eens ergens anders naartoe

Service
wij gingen naar de winkel om een goed advies te krijgen en wij werden daar uitstekend in geholpen

Assortiment
voor elke prijsklasse was daar iets te vinden wij hadden een bepaald bedrag in gedachten en wij zijn daar heel goed voor geslaagd

Aanbeveling
aardig personeel, goede uitleg en service

Extra toelichting
verder konden wij de BBQ niet in de auto meenemen en werd hij 2 dagen later heel netjes bij de deur afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Guetens 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Alles prima verlopen: vanaf de website & bestelling tot en met de vriendelijke levering en dit met een zeer snelle doorlooptijd!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor iedereen is er veel keuze.

Aanbeveling
We hebben enkel de aankoop verricht via de webshop, alles prima verlopen!

Extra toelichting
Doe zo verder, proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Goed advies gehad

Assortiment
Ruim assortiment .

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Koffie bar erbij zou lekker zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dominiek 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en vlotte bestelprocedure.

Service
Vlotte levering naar België.

Assortiment
Uitgebreid assortiment - uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews