allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2476 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 504 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Vink 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site en prima afhaalpunt

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Prima ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WMA 11-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Op internet had ik de nodige info over de WMT gevonden. De verkoper in de winkel was spontaan en vriendelijk en hielp zelfs mee om de doos in de auto te laden.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Overzichtelijke en opgeruimde winkel met goede producten en vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben.
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 11-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op site heel snel winkel en route gevonden. Prachtige winkel, deskundige voorlichting

Service
Tevreden over de service. Een product was niet aanwezig, zou binnen 4 dagen toegestuurd worden, hadden we na 1 dag in huis. Personeel liep mee naar auto om de gekochte spullen er in te zetten.

Assortiment
Ruim assortiment, alles overzichtelijk opgesteld. Prima!

Aanbeveling
Prachtige zaak met een mooi assortiment en deskundig personeel die doet wat ze beloven!

Extra toelichting
Een heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerH 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk vindbaar en de bestelprocedure is simpel en duidelijk

Service
Bij de levering ontbrak de hoes voor de BBQ. Deze is netjes nageleverd.

Assortiment
een zeer ruimassortiment met voor elke beurs en situatie een oplossing

Aanbeveling
De prijs, de ruime keuze, het bestelgemak en het nakomen van afspraken mbt levering en nazending is wat mij betreft een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egon1965 10-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid

Service
Was iets beschadigt aan mijn bbq en na 1 belletje werd het per post op gestuurd zonder vragen

Assortiment
Ze hebben er gewoon alles voor de BBQ

Aanbeveling
Een echte mannenwinkel

Extra toelichting
Lijkt me zelfs een leuke winkel om zelf te werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt goed je keuzes maken.

Service
Zeer tevreden over de behandeling en uitleg

Assortiment
Ruim voldoende en goede keuze

Aanbeveling
Ziet er goed uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 10-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Spullen werden netjes volgens afspraak bij ons thuis afgeleverd. Gemakkelijker kan niet.
Winkel is goed bereikbaar, voldoende parkeer plekken in de omgeving.

Service
Ze doen alles binnen hun bereik om je te helpen.

Assortiment
Ruim assortiment en wat niet voorradig is wordt kosteloos naar je verstuurd.

Aanbeveling
Nette winkel, ik werd beneden snel geholpen. Boven bij de tv's kan het even duren omdat ze uitgebreid de tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 10-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alle bbq's en accessoires goed te bezichtigen.

Service
Werden uitstekend en snel geholpen.

Assortiment
Alle typen Weber bbq's waar wij voor kwamen waren aanwezig.

Aanbeveling
Prettige en overzichtelijke winkel en daarbij zijn we ook prettig geholpen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is overzichtelijk.

Service
Producten worden snel geleverd.

Assortiment
Een ruim assortiment en van Weber wordt alles verkocht.

Aanbeveling
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-02-2016 In de winkel gekocht
breda

Algemene score

7,2

Gemak
mooi groot overzichtelijk

Service
goed hoor voor ieder wat wils, iets meer kennis over de verschillende merken en voor en nadelen zou handig zijn

Assortiment
prima voorraad in de winkel, zien en vastpakken werkt zeker voor kwaliteitsverschil tussen de diverse merken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henny 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Service
De barbeque was goed verpakt en snel geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zal deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en famlie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen . Zeggen wat ze doen !!
Perfecte service.
Goede en eerlijke raad , ook per e-mail .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris van Dijk 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuisbezorgd, alles wat ik nodig had kon ik makkelijk vinden. Duidelijke omschrijving van producten!

Service
Super snelle levering. Heel fijn!

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had. Alles voor mij bbq!

Aanbeveling
Topppppppp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering. Werd keurig op de hoogte gehouden betreffende verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Voorraadstatus deugt niet en word ook niet aangepast wanneer men op de fout word gewezen

Service
Keer op keer met loze beloftes aan het lijntje gehouden

Assortiment
In de praktijk zijn de artikelen helemaal niet voorradig

Aanbeveling
Waardeloze winkel waar ik nooit meer terugkom. Liegt ronduit tegen klanten

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

J Volmer 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel uitzoeken wat je nodig hebt en bestellen maar.

Service
Weet precies waar je aan toe bent. Alles word goed toegelicht. En ik had nog een vraag over mijn bestelling en deze was binnen een dag beantwoord via de mail. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke Bruins 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel zoeken en snel vinden

Service
Je zou vandaag een BBQ voor morgen kunnen afspreken en dan lukt het nog ook !

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Nog meer ? Zie boven !

Extra toelichting
Concurrende prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website, alles was heel gemakkelijk te vinden en super promoties

Service
Ik had een gedeukte bodemplaat door de levering. De klanendienst heeft er alles aan gedaan zodat ik een nieuwe bodemplaat kon krijgen van de constructeur van de bbq.

Aanbeveling
ik zou altijd opnieuw kopen bij allesvoorbqq ook al woon ik in belgië

Extra toelichting
doe zo voort, jullie begrijpen echt wat klanten de dag van vandaag echt willen en verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pethconi racing 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Snelle service en snel geleverd

Service
Nazorg is er eventueel ook, hadden wij niet nodig

Assortiment
Wij wisten wat we moesten hebben, met een goeie aanbieding

Aanbeveling
Goed overzichtelijk en soms met aantrekkelijke aanbiedingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marilyn 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles spreekt voor zich. Je hoeft niet veel te zoeken. Ik miste alleen de keuze dat je zelf een bezorgdatum in kan vullen.

Service
Een vraag is snel gesteld.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pieter van der Linde 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Top, BBQ was volgende dag al in huis

Assortiment
zeer diverse en kwalitatief hoog

Aanbeveling
Goede producten en een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoop 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg gebruikersvriendelijk en wat ik als klant heeft erg heb gewaardeerd dat ik op zondag direct met iemand kon chatten aangezien ik op dat moment vragen had over mijn beoogde aankoop. Dit heeft mij doen besluiten om mijn aankoop direct te plaatsen.

Service
In lijn met mijn vorige punt heb ik echt service gevoeld doordat ik direct kon chatten met een medewerker die mij in mijn behoefte heeft voorzien. Dit is voor mij echte service. Mijn bestelling kon ik elke minuut van de dag volgen en was verbaasd dat mijn nieuwe BBQ zo snel geleverd was.

Assortiment
Voor de aanschaf van een weberBBQ was voor mij voldoende keus. Dit heeft mij doen besluiten om een bepaalde accessoire later alsnog te bestellen.

Aanbeveling
Een topwinkel die snapt hoe ze met klanten om moeten gaan. Erg servicegericht en het gevoel geeft dat zedichtbij hun klanten staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SH 20-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Wel plaatjes, maar geen uitgebreide beschrijving/specs of filmpjes op de website

Service
Het duurde bijna een week ipv een dag voordat de bbq geleverd werd en pakket was niet compleet. Dit laatste onderdeel zou worden nagezonden, maar dat heb ik ruim een week later nog niet ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Joke 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed gesorteerd naar onderwerp en merk

Service
snelle interactie via de chat

Assortiment
van veel merken echt de hele catalogus beschikbaar

Extra toelichting
iets beter de beschikbaarheid op voorraad met de actuele status checken, scheelt enige irritatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus

Service
Vlot alles afgehandeld en geleverd

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SL 18-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel een echte als een inline winkel, beiden zijn zeer overzichtelijk

Service
We hebben de voorraad van de winkel online gecontroleerd en zijn daarna naar de winkel gegaan, daar bleek dat de voorraad prima in orde was en was de barbecue die wij zochten voorradig.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden was voorradig in de winkel, de winkel heeft een breed assortiment aan barbecues en toebehoren. Alles wat je kunt bedenken op het gebied van barbecues is er tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
De winkel is heel makkelijk bereikbaar, parkeren voor of achter de winkel. Zeer ruim en netjes opgezet met een vriendelijke behulpzame bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Lekker snel en veilig verpakt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oostdam 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk assortiment

Service
product niet op voorraad maar snelle reactie omtrent levering

Assortiment
als je wat nodig hebt voor de BBQ, dan ruime assortiment aanwezig

Aanbeveling
snelle service en goede levering

Extra toelichting
zeker een aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig besteld en snel thuis

Assortiment
Alles hebben ze en binnen no time thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris meijer 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Avia de site makkelijk en snel tot een aankoop gekomen

Service
Soepele bestel methode en een snelle bezorging

Aanbeveling
Erg tevreden over het product precies wat ik voor ogen had toen ik het bestelde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ursula 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk, goede omschrijving

Service
Prima

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk, snelle service, goede update status bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patsy 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online gekocht

Service
correcte levertijd

Assortiment
ruime keuze op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baart 18833 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is handelbaar, op mobiel iets minder.
Gemak in de winkel te Breda prima, vrij parkeren voor de deur gemakkelijk.

Service
Keurig en netjes geholpen in de winkel.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment, voldoen keuze.

Aanbeveling
Zeker, ik zou iedereen naar AllesvoorBBQ.nl toesturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed.
Maar de verwachte levertijd en de voorraadstatus klopten niet.

Service
Hoewel er op de site stond dat de bbq op voorraad was, bleek dit niet zo te zijn. Via de chat hebben we het bedrijf benaderd, want we wilden de bbq de dag na bestelling als cadeau geven. Als tegemoetkoming kregen we een bbq startersset cadeau. Goede service!

Aanbeveling
Wel met de opmerking om te vragen of het artikel, wat je wil bestellen, inderdaad op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilhelmina 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Prima!

Assortiment
BBQ is prima ,ziet er mooi uit en was niet duur. Ruime keus!!

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te zoeken in de webshop

Service
Snelle levering

Assortiment
geen opmerkingen

Aanbeveling
Alles is vlotjes verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doffegnies 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk en vlot te beslellen

Service
Snel in huis

Assortiment
Prima aanbod, mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel op voorraad

Service
Het bestelde artikel bleek bij thuiskomst vol met deuken te zitten na telefonisch contact afgesproken deze om te ruilen voor een ader exemplaar deze was niet op voorraad een duurdere bbq meegekregen ter compensatie voor het heen en weer reizen van Spijkenisse naar Breda.

Aanbeveling
Klant vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vermeer 17-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Alles wat wij zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela Alink 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bbq hoes was eerst niet te vinden op de site.

Service
Na telefonisch contact met een medewerker geconstateerd dat de juiste hoes niet op de site staat, maar nog wel in de verkoop zat. Bestelt en volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles voor een hip bbq feestje.

Aanbeveling
Overzichtelijke site en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roan 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis,overzichtelijk

Service
Super de chat waarmee je gelijk weet hoe en wat je kunt bestellen en iemand die met je meedenkt

Assortiment
Waarbij bij velen bbq niet meer voorradig zijn of zelfs buiten seizoen niet meer is te bestellen,is er hier geen wachttijd

Aanbeveling
Zeker zal ik deze aanbevelen en zelf de verdere uitbreiding van onze bbq ook hier aanschaffen

Extra toelichting
Met meerdere producten ook nog mooie korting gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Bijl 15-11-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alle typen onder een dak

Service
goed deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
groot, dus moeilijk kiezen.

Aanbeveling
fijne toegankelijke winkel, makkelijk parkeren en dus goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob moonen 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk alles terug te vinden. Ook via Google snel en simpel op jullie site terecht gekomen.

Service
Duidelijke omschrijving van het product en een correcte en juiste aflevering van het product. Binnen twee werkdagen al de bbq in huis.

Assortiment
Compleet assortiment, al was ik eigenlijk vanaf begin alleen opzoek naar de weber master touch. Maar ook daar goed om te zien dat alle kleuren en grotes mogelijk waren.

Aanbeveling
Duidelijke uitleg, goed assortiment, goede en snelle service/ aflevering van product, goed geprijsd! Kortom zeker een aanrader!

Extra toelichting
Jullie zien mij vast terug voor nieuwe aankopen indien ik weer bbq spullen nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Buysse 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk via internet te bestellen

Service
Alles werd vlot en correct afgehandeld

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Makkelijk en vlot bestellen. Levering prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teresa 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoelstoel bestellen.

Service
Artikel was niet voorradig maar toch 2 dagen later bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RoB 11-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Compleet assortiment

Service
Goede hulp en argumenten bij maken keuze

Assortiment
Meerdere topmerken bbqs

Aanbeveling
Prima selectie, goed advies, scherpe prijzen en gratis thuisbezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brianras 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Heb gekozen voor afhalen in Doetinchem en moest vrij lang wachten om betaling te kunnen doen. Had liever online willen betalen zodat afhalen vlotter had gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brechtje 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne winkel, god overzicht

Service
Goede uitleg in de winkel en contact daarna was ook prima. Fijne dat de levering op afspraak kan

Assortiment
Breed assortiment aanwezig

Aanbeveling
Goed opgezet, werd wel aan de late kant geholpen

Extra toelichting
Levering was ook perfect, ik werd uitstekend op de hoogte gebracht! Goede service!! Ik ben in de fysieke winkel geweest en heb het product uiteindelijk online gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat soepel

Assortiment
Voordelige pakketten die je bij je bbq kunt bestellen

Extra toelichting
Snel geleverd en keurig via mail op de hoogte gehouden van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews