allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2422 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 467 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rick de Koning 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via de site

Service
Goede snelle reacties van de klantenservice (product was niet voorradig en werd netjes geïnformeerd per mail)

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Overall gewoon een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure. Beschrijvingen kunnen bij sommige producten iets uitgebreider.

Service
ik had een paar vragen over het product, die heb ik gesteld via de chat. Ik werd direct te woord gestaan en kreeg keurig en duidelijk antwoord.
Snelle levering!

Assortiment
Ik heb precies gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeer prettige en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Visser 08-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door het intikken van het gewenste artikel kwamen we snel op de site. Een vraag via de site werd snel en vriendelijk beantwoord. Uiteindelijk op een latere datum naar de fysieke winkel gegaan om het product zelf te zien en daar gelijk besteld.

Service
De winkel in Breda was goed bereikbaar en het assortiment was heel ruim. Er werd de tijd genomen om ons te woord gestaan en ons een kopje koffie aangeboden. De levertijd was snel en duidelijk. Helaas later bedacht dat we via de mail een lagere prijs hadden gekregen. Hierover gebeld en het verschil is binnen een paar dagen op onze rekening gestort, heel netjes!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van Weber, in ons geval. Nergens eerder meegemaakt, ook niet bij de Intratuin.

Aanbeveling
Geen klachten, goede snelle service en netjes behandeld! Ga zo door.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilly 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site goed overzichtelijk

Service
levering was snel

Assortiment
ze verkopen te veel om op te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francien 17888 08-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijk uitleg in de winkel, de uitleg op de website is ook erg goed.

Service
We hebben de verschillen tussen de verschillende barbecues goed uitgelegd gekregen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus!

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en elke dag open, daarom zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 08-11-2015 In de winkel gekocht
filiaal arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
doordat het door mij gezochte artikel 2 keer (verschillende foto en prijs) op de website stond moest ik wel contact maken om het juiste artikel te bemachtigen.

Service
zie bovenstaande.
het contact was zeer service gericht! en men zette net dat stapje extra om mij als tevreden klant toe te voegen waardoor bij toekomstige aankopen eerst hun website geraadpleegd zal worden!

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en zeer goede prijzen.

Aanbeveling
door de opgedane ervaring (in mijn geval betrof het een weber grillspit) kan ik deze winkel zeker aanbevelen.
ps, diezelfde avond een heerlijk kippetje van mijn nieuwe spit gegeten!!!
bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry Nijman 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb via de chat wat vragen gesteld. Daarna heeft de medewerker mij verder geholpen om de bestelling in te voeren. Hoe eenvoudig kan het gaan?!

Service
Ik begreep de opbouw van de bbq niet helemaal, in verband met de sear burner. Iedere klantenservice zou zo'n engelen geduld moeten hebben.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is er. Prima toch!

Aanbeveling
Ik bestel veel via internet. Maar op de website toch het liefst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is makkelijk te vinden op internet en handig in gebruik

Service
Telefonisch zeer goed bereikbar en vriendelijk personeel aan de telefoon geven ook handige tips wat en welk type produkt men het beste kan kopen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over deze winkel

Extra toelichting
Alles klopt bij deze winkel zowel op internet als ook de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17857 06-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is goed ingedeeld, makkelijk zoeken op merk en goede overzichtelijkheid. In de winkel ook zeer gemakkelijk, alles keurig opgesteld.

Service
Altijd keurig geholpen, ik ben vaste klant bij AllesvoorBBQ.nl. Mijn tv's heb ik bij de andere kant gekocht (PlatteTV.nl).

Assortiment
Het assortiment is zeer goed, ruim opgezet en er is veel te zien in de showroom te Breda.

Aanbeveling
Dit heb ik al gedaan en zal ik zeker blijven doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arends 05-11-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik werd goed geholpen, met veel geduld werd alles netjes uitgelegd . En onderdelen doe niet op voorraad waren worden nagestuurd.

Assortiment
Er staan veel verschillende show modellen om te bekijken..

Aanbeveling
Prima winkel, fijn personeel

Extra toelichting
Ga zo Door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wouter De Schryver 05-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze aan producten, voldoende details en transparant. Het feit dat je ook nog de fysieke winkel kan bezoeken zoals in Breda schept vertrouwen.

Service
In het weekend bereikbaar, vriendelijke en hulpvaardige benadering. Het customer service center kan echter verbetering gebruiken, heb lang geen antwoord gekregen op vragen die ik meermaals trachtte te sturen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment, eveneens te bezichtingen in fysieke winkel wat een absoluut pluspunt is.

Aanbeveling
Aangename ervaring, breed assortiment en scherpe prijzen. Ik ben tevreden. Ik houd er een goede ervaring aan over en zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Verbeterpunt was toch de dienst na verkoop (tussen verkoop en levering), waar ik lang geen antwoord kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

SV 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website direct gevonden waar ik naar opzoek was

Service
de service was goed, het product wat ik besteld had was niet direct leverbaar, doormiddel van chat contact kon ik gelijk een ander produkt bestellen en de volgende dag al in huis.

Assortiment
veel assortiment van weber waar ik naar opzoek was, en de prijs is gewoon goed.

Aanbeveling
deze winkel krijgt voor mij een 10 door de goede service en de vriendelijke hulp van de chat medewerkers!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website ziet er duidelijk uit. Producten waren snel gevonden en snel besteld met iDeal.

Service
De Weber die ik besteld had was na de bestelling niet meer leverbaar. Volgende ochtend even opgebeld en de vriendelijke damen heeft de Weber aangepast naar een kleur die wel leverbaar was. Volgende middag kregen we de Weber binnen, in elkaar geschroefd en 's avonds met de vriendengroep toch nog lekker gebbqt! Top service!

Assortiment
Tijdens de bestelling van de Weber nog snel even een grill rooster mee besteld. Duidelijk overzicht van alle toebehoren dus eenvoudig besteld!

Aanbeveling
Mooi site, snel besteld, groot assortiment en natuurlijk een goede prijs en niet te vergeten, fijne service!

Extra toelichting
Ga op kort termijn zeker nog wat toebehoren bestellen voor mijn Weber. Doordat het zo snel geleverd werd en ik blij was met de Weber heeft een vriend van mij er nu ook een besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topservice en alles voor de BBQ liefhebber 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering. Had wat vragen over artikel dus via chat besteld. Factuur direct betaald en de volgende dag bezorgd.

Service
Medewerker van de klantenservice was heel meedenkend en flexibel. Hierdoor had ik bestelling volgende dag nog in huis.

Assortiment
Ruime keuze en laagste prijsgarantie.

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bapo 03-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruim aanbod in vriendelijke omgeving, je kunt ongestoord rondkijken en info vragen wanneer jij dat wenst.

Service
spontane hulp bij het inladen van het grote pakket, nazending snel en efficiënt geregeld!

Assortiment
veel modellen, goede info.

Aanbeveling
geweldige ervaring van deze 'mannen'-winkel!

Extra toelichting
vertel het door! bezoek gelijk de gezellige stad Breda!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenz 02-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was overzichtelijk en snel, juiste product gevonden met voldoende informatie. Maar een BBQ wil je toch live bekijken vandaar dat we naar de winkel zijn gegaan.

Service
In de winkel zijn we goed geholpen door een verkoper met voldoende ervaring. BBQ is thuis bezorgt op afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Van kleine BBQ tot de meest luxe grote BBQ's, alles was aanwezig.

Aanbeveling
Prima gespecialiseerde winkel met breed assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld. Opgehaald in Arnhem. De bbq bleek groter en zwaarder dan ik dacht. Twee man hebbe hem netjes voor me achter in de auto gezet.

Service
Ik had de Grandhall bbq aan het eind van het seizoen besteld. Ik wilde er graag een pizzasteen bij, maar gezien de tijd van het jaarwas die van Grandhall niet leverbaar. Er is een mooi prijsje voor een Weber pizzasteen gemaakt en omdat de Grandhall pizzasteen met pizzasnijder werd geleverd werd er ook nog een Weber pizzasnijder bij gedaan!

Assortiment
Ik heb de Grandhall bbq met pzzasteen gekocht als huwelijkscadeau voor mijn zoon, maar ik heb zoveel mooie bbq's gezien, ik ga er ook een voor mezelf aanschaffen.

Aanbeveling
Goede service en een geweldig assortiment!

Extra toelichting
Hoewel ik de bbq als huwelijkscadeau voor mijn zoon heb gekocht ben ik helemaal om. Ik ga mijn tuin veranderen zodat er ruimte ontstaat voor een buitenkeuken. En die koop ik zeker bij alles voor bbq!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonny 01-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment .

Service
Zeer goed geholpen door Anne met onze klacht van de Boretti buitenkeuken. Nu hebben we een Weber buitenkeuken die aan al onze wensen voldoet.

Aanbeveling
Zeer goede service door Anne.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René frinks 01-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan parkeren voor de deur

Service
De bbq werd in de auto gezet

Assortiment
Bijna de volledige collectie is in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Supersnel gemakkelijk en veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronyn 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is overzichtelijk ingedeeld en veel showmodellen zodat je de artikelen "echt" in de handen kon houden

Service
personeel beschikt over veel kennis en meedenkend vermogen. Hierdoor zijn al onze vragen beantwoord en er werd goed mee gedacht over mogelijke oplossingen en/of ideeën voor onze wensen!

Assortiment
Voor ieder wat wilds :)

Aanbeveling
Prima winkel met goed personeel

Extra toelichting
Erg blij met onze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny K 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ook de kleine onderdelen zijn op merk te zoeken, super handig

Service
Klein minpuntje, kon mijn bestelling niet volgen dus 2 keer aan de deur geweest toen niemand thuis was

Assortiment
Je hoeft nergens anders te kijken, alles is aanwezig

Aanbeveling
10 geef je gewoon niet snel, mgaar eigenlijk is alles prima geregeld

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
goed geholpen met vragen via de livechat

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
groot/ ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Burggraaf 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitleg en vriendelijke behandeling 👍

Service
Alles netjes afgehandeld 👍

Assortiment
Zeer ruime sortering op het gebied van bbq 👍

Aanbeveling
Klantvriendelijk, makkelijk te bereiken en goed gesorteerd 👍

Extra toelichting
Ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Website is zeer duidelijk, kon snel vinden wat ik zocht. En het bestellen ging zeer snel.

Service
Heb hier geen klachten over. heb via internet gekocht.

Assortiment
voldoende. En de prijs kan altijd goedkoper.

Aanbeveling
heb via internet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Hele snelle levering. Als er ook nog voor het afleveren zou zijn gebeld dat ze eraan komen had ik een 10 gegeven.

Assortiment
Wat ik nodig had was voorradig.

Aanbeveling
Supersnel geleverd.

Extra toelichting
prima site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koning 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel vertrouwt met de website

Service
snelle levering,en na telefoontje probleem snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je stoel kunnen bestellen

Service
Top geregeld s'avonds besteld s'morgens in huis

Assortiment
Ontzettend veel keus en juist ook een scherpe prijs

Aanbeveling
Gewoon top snel en goed geprijsd

Extra toelichting
Vooral op deze manier blijven doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karien 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het werd snel geleverd en bevestigd per mail. Dit ging bij bol.com al een paar keer fout.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar, bovendien was hetzelfde product via bol.com een paar tientjes duurder. Prima prijs-kwaliteit verhouding dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Patrick 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekmogelijkheden

Service
Direct contact via chat met medewerkers

Assortiment
Spit voor weber bbq bij aantal andere sites willen bestellen, deze konden niet leveren. Allesvoordebbq had het gewoon op voorraad, top!!

Aanbeveling
Hier hebben ze ook echt Allesvoordebbq

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een handige zoekmachine en logische rubrieken.

Service
Er wordt meegedacht als er een product niet op voorraad mocht zijn

Assortiment
Een zeer grote keuzen aan producten. Als je het hier niet vind dan bestaat het niet.

Aanbeveling
een prima assortiment met veel keuze, gemakkelijk te vinden en perfecte service.

Extra toelichting
Deze shop is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Gent 13-09-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Complete assortiment was uitgestald

Service
Artikel was niet op voorraad werd de volgende dag gratis bezorgd.

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met een professionele houding

Extra toelichting
Gewoon goed, zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette de Rek 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en goed op te zoeken van de artikelen

Service
Vlugge bezorging

Assortiment
Wat ik zocht kon ik vlug vinden

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Nee hoor alles was goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pauline1 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanaf de bank shoppen. Uitkiezen wat je leuk vindt, betalen en de volgende dag al in huis!

Service
Volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Op de site stond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen negatieve punten gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertje van emmerik 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken en bestellen is makkelijk te doen.

Service
Via drie kanalen is info op te vragen, daar zit altijd wat tussen wat uitkomt.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
je kan er alles vinden, en vragen stellen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
De bestelling is snel en in goede staat geleverd.

Assortiment
Het aanbod is ruim voldoende en voldeed aan onze verwachtingen.

Aanbeveling
Het is een winkel met een ruim assortiment. De spullen zijn in goede kwaliteit en worden snel en goed geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb gewoon gezocht wat ik wou via de zoek functie.

Service
Mijn bestelling werd snel verwerkt en geleverd

Assortiment
Ik vond de 2 zaken die ik wou, deze vond ik elders nooit tesamen

Aanbeveling
Het is de 2de keer dat ik bestel en ben weer uiterst tevreden met de manier van handelen

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madeleine 13-09-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
toelichting op internet uitstekend. bereikbaarheid telefonisch van de winkel ivm op voorraad slecht. Via chatservice keurig geholpen.

Service
Had nog wat vragen en zijn per ommegaande beantwoord.
Jammer dat Boretti niet meer het complete pakket aanbied maar dat de hoes apart besteld moet worden.

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
goed bereikbaar. Mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nauta 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vindbaar en bestellen

Service
Kennelijk intern iets misgegaan, maar na contact opgenomen te hebben over het niet ontvangen van het bestelde, werd het als nog snel ontvangen met excuses

Assortiment
Vlot gevonden wat ik wilde hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Google gevonden

Service
Na heel wat problemen met levering en diverse telefoontje .
Is alles daarna perfect geregeld

Assortiment
Genoeg om te kiezen

Aanbeveling
Contact met deze winkel om het probleem op te lossen is zeer goed gegaan

Extra toelichting
Ja de site goed bijhouden i.v.m voorraad deze was voor mij niet correct. Daaruit zijn de problemen veroorzaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 13-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als winkel goed bereikbaar

Service
Snelle reactie. Op online chat en duidelijke antwoorden op de vragen

Assortiment
Alles aanwezig voor een afwisselende bbq ervaring

Aanbeveling
Bereikbaarheid en.assortiment en service TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alieke 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
De volgende dag werd de bbq al geleverd

Assortiment
Goede prijs - kwaliteit verhouding van de door ons aangeschafte weber bbq

Aanbeveling
Goede service gecombineerd met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Verhulsdonk 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telefonisch heb ik nog het een en ander gevraagd zodat ik precies de informatie tot mijn beschikking had.

Extra toelichting
Goede snelle service. Compliment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 12-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. De gezochte producten hebben we op deze website kunnen vinden. Bestelling hebben we in de winkel gedaan.

Service
Winkel was goed bereikbaar voor vragen en zeker in het aanvullend advies. Advies werd gegeven op grond van eerlijkheid en ervaring. levertijd cmf afspraak is op de juiste wijze afgerond.

Assortiment
Assortiment voldoet prima aan onze verwachting, de prijs van het gekochte product hebben we getoetst aan andere BBQ leveranciers, echter Allesvoorbbq was in deze het voordeligst.

Aanbeveling
cijfer berust op kundigheid en eerlijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j de jong 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden op internet.
duidelijke site

Service
onmiddellijk antwoord na contact te hebben gezocht

Assortiment
duidelijk overzicht

Aanbeveling
snelle hulp snelle levering snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 11-09-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gastvrij en vriendelijke mensen

Service
een klein boutje van de barbecue kwijt geen moeite te veel om het bbq plezier weer terug te krijgen

Assortiment
echt alles is hier voorradig

Aanbeveling
deskundig personeel en relaxte sfeer

Extra toelichting
bovenstaand spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Taco Righarts 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Ik kon alles goed vinden.

Service
Snelle levering zoals opgegeven

Assortiment
Niet alles was aanwezig tegen de beste prijs.

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 09-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles overzichtig opgesteld en een ruime keus,prima

Service
Was niet op voorraad opgelost via Post NL.

Assortiment
Veel keus.

Extra toelichting
Alles prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Iloon 09-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Werd als eerste keurig geholpen via de chat op de site en daarna via de mail!

Assortiment
Heel veel goederen voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alderden 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet bbq uitgezocht en de andere dag in huis met toebehoren

Service
de extra borstel was keurig verpakt bij de hoes.

Assortiment
het viel niet mee uit het ruime assortiment een keuze te bepalen maar op advies van een familielid is er een model uitgezocht.

Aanbeveling
Alles is keurig afgerond, ik kan geen minpuntje bedenken.

Extra toelichting
Doorgaan met deze goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed. Het bestelde model was niet leverbaar. Vervolgens kreeg ik een ander (duuder) model BBQ voor dezelfde prijs. Ook zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews