allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2992 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daantje 20-09-2016 In de winkel gekocht
Breda platte tv .nl , ettensebaan

ALLESVOOR BBQ breda

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel bied een overvloed van BBQ en andere zaken. Overzichtelijk opgesteld, personeel is zeer vriendelijk en bereid tijd voor je vrij te maken .

Pluspunten

  • Overzichtelijk opgesteld
  • Vriendelijk personeel
  • Tijd voor de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonzie 20-09-2016 Via de website gekocht

Goede prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Beste prijs in nederland
Goede online ondersteuning (op zaterdag!) bij de matige handleiding van de Hamilton BBQ.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 20-09-2016 Via de website gekocht

Mooie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de bbq ook de service was perfect bij de levering zat de gratis weber overtrekhoes en bakplaat er niet bij.Ik heb Dit laten weten en dezelfde week heb ik deze nog toegestuurd gekregen!

Pluspunten

  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 20-09-2016 Via de website gekocht

Weber Spirit S-330

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allesvoor BBQ heeft erg goed geholpen met de vragen die ik had over de buiten BBQ's. Mede hierdoor heb ik de bestelling bij hun geplaatst en is het de Weber Spirit S-330 geworden. Afgesproken dat de BBQ de volgende dag (zaterdag) geleverd zou worden. Allesvoor BBQ had hem netjes aan de vervoerder afgeleverd voor de bezorging de volgende dag. Maar helaas liet de vervoerder het afweten. Dit heeft Allesvoor BBQ weer goed gemaakt ondanks dat het niet hun fout was. Echt een top service.

Pluspunten

  • Snelle reactie
  • Goede service
  • Uitgebreid assortiment

Minpunten

  • Geen negatieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrgalak 20-09-2016 Via de website gekocht

Goede prijs en klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en klantenservice. Het enige wat beter kon was dat de factuur niet vermeldde dat de zending uit meerdere pakketten bestond. Bij het PostNL afhaalpunt kreeg ik enkel één pakket, en moest later terugkomen voor het tweede, nadat ik ontdekt had dat het eerste pakket niet alle producten bevatte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 20-09-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Scherpe prijzen en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel in Utrecht is niet heel groot maar het assortiment is groot genoeg om een duidelijk beeld te krijgen. De kennis van de medewerkers is goed en zij nemen echt de tijd. Verkopers zijn niet opdringerig en geven je alle tijd.

Pluspunten

  • Goede service
  • Goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Philippe 20-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Veel keuze en snelle en vriendelijke service

Algemene score

9,0
Zeer veel modellen kan je ter plaatse bekijken/bespreken en de mensen nemen tijd voor je om alles goed uit te leggen. De levering verliep ook vlekkeloos. Niet aan te merken dus.
PS: een 10 geef ik nooit want perfectie bestaat niet.

Pluspunten

  • Aantal keuzemogelijkheden
  • Snelle levering
  • Tijdige levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Haastregt 20-09-2016 Via de website gekocht

Outdoorchef Chelsea 570 AllesvoorBBQ

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee weken een nieuwe barbecue gekocht bij deze winkel. Helaas was de barbecue die we wilden niet op voorraad, maar na een snelle email van AllesvoorBBQ mochten we het grote model voor de zelfde prijs. Top en snelle levering bovendien.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jock2200030640 17-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Goed geholpen voor een mooie BBQ

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door internet kwam ik achter het bestaan van AllesvoorBBQ.nl ... Toen bleek zelfs dat er bij mij in de buurt een winkel zit? Hierdoor naar Breda gereden en na een korte uitleg een mooie Grandhaal buitenkeuken aangeschaft.

Pluspunten

  • Netjes en schoon
  • Voor de deur parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc2200030590 15-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Snel geholpen en goeie uitleg hier.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een BBQ en kwamen erachter dat er een grote BBQwinkel zit in Breda. Ik had gegoogled en kwam zo bij AllesvoorBBQ.nl uit. Door de fysieke winkel te Breda zijn we vanuit Beerse hier naar toe gereden en na een duidelijke uitleg een prachtige Weber 57cm mastertouch gekocht.

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broek2200030463 11-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op het wereld wijde web aan het kijken naar een BBQ, ik werd getriggerd door "stuur een reactie en ontvang binnen 10min een aanbod" dit was inderdaad zo heb kreeg een mooie aanbieding voor mijn niuewe Weber buitenkeuken. Hierdoor zijn we naar de winkel te Breda gereden (waar heel veel BBQ's staan ) en hier de BBQ besteld.

Pluspunten

  • Voorraad
  • Kennis van zaken

Minpunten

  • Site niet duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 09-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

AV30419

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen, helaas waren niet alle accessoires op voorraad. Wel een prima afhandeling. De website vind ik hartstikke goed en hier kon ik alles goed op vinden.

Pluspunten

  • Service
  • Website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aarts2200030372 07-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Aankoop Weber Q1200

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Opzoek naar de goedkoopste aanbieder zijn we bij Allesvoorbbq terecht gekomen. Het is een keurige winkel. Helaas was onze voorkeur niet op voorraad maar verkoper heeft het keurig opgelost.

Pluspunten

  • Assortiment
  • Prijs

Minpunten

  • site sluit niet aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Timon2200030304 07-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Aankoop Weber Performer Premium

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet bij Allesvoorbbq gekomen. Zondag geïnventariseerd en ben goed geholpen door de verkoper. Erg grote winkel met genoeg aanbod.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Genoeg personeel

Minpunten

  • Kleiner dan vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees2200030295 05-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Proffessionele BBQzaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gezocht via google op inernet en dan zie je de prijsverschillen al snel, bij allesvoorBBQ.nl hebben ze een laagste prijsgarantie en dit kun je ook merken als je gaat vergelijken.

Pluspunten

  • Goedkoopste
  • Proffesioneel personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PetervandenBerg2200030211 03-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Aankoop Boretti Robusto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allesvoorbbq hebben gevonden via het internet en daarna naar de winkel gekomen om de bbq's in het echt te zien. Genoeg keuze. Uitstekend geholpen met goed advies van de verkoper.

Pluspunten

  • Ruim assortiment
  • Goed bereikbaar
  • Parkeermogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanhoof/2200030101 31-08-2016 In de winkel gekocht
Breda

Grandhall Xenon 3

Algemene score

10,0
Erg goed en zorgvuldig geholpen. De verkopen nam veel tijd om mij te woord te staan. Door adviezen te geven ben ik als klant veranderd van keuze en heb ik een goede beslissing gemaakt.

Pluspunten

  • Deskundig
  • Tijd

Minpunten

  • Telefonisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram2200026235 29-08-2016 In de winkel gekocht
Breda

Super en flexibel

Algemene score

10,0
Ik kom vaak genoeg in een zaak waar je hoort "ja maar"... dat is hier niet het geval. Er word meegedacht en de prijzen zijn zeer scherp.

Pluspunten

  • Flexibel
  • Meedenkend
  • Goeie prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVDC 28-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het goed dat er een winkel is, we wilden het apparaat toch nog even zien. We komen van Antwerpen en we willen niet direct online bestellen, nu weten we dat er mensen achter de organisatie zitten en hebben we hier meer vertrouwen. Het menselijk contact/vertrouwen is voor ons belangrijk. Wij hebben gebruik gemaakt van de chatfunctie op de website, we kregen op een correcte en snelle manier zeer relevante informatie.

Pluspunten

  • Winkels
  • Assortiment
  • Prijsniveau
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom2200029968 27-08-2016 In de winkel gekocht
Breda

Prima geregeld!

Algemene score

10,0
We wonen in de buurt en kende de winkel van de Grote BBQ die voor de deur staat. Vriendelijk geholpen, behulpzaam/deskundig personeel en goede prijs!

Pluspunten

  • bereikbaarheid
  • mooie winkel
  • uitegebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 14-08-2016 Via de website gekocht

2200028682

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral de service was erg goed, de verkoper had mij beloofd een seintje te geven als de barbecue binnen was en dit heeft hij perfect gedaan. Op de website heb ik voor mijn aankoop allerlei nuttige informatie op kunnen vragen.

Pluspunten

  • Bereikbaarheid
  • Assortiment
  • Service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 11-08-2016 Via de website gekocht

2200029146

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische winkel te Breda, je word goed geholpen en er werd een duidelijke uitleg gegeven wat betreft het schoonmaken van de barbecue.

Pluspunten

  • Mooie winkel
  • Deskundig personeel
  • Ruim opgezet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini Boeren 11-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke aankoop met de hulp van de Verkoper, samen tot een mooie BBQ gekomen en we hadden al gekeken op internet van te voren

Pluspunten

  • Heel veel keuze
  • Overzichtelijk
  • Parkeerplek voor de deur
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Spanjersberg 2200029095 10-08-2016 Via de website gekocht

Aankoop Q1400

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk via internet gekeken, en dan hier aan schaffen. In de winkel snel geholpen en goede voorlichting gehad

Pluspunten

  • Ruime sortering
  • Goede adviesen
  • Parkeerplek voor de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Schaik 2200028977 08-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk online besteld op een overzichtelijke website en in de winkel daarna goed verder geholpen

Service
Zie bovenstaande

Assortiment
uitgebreid assortiment met ruime keuze, voor elke beurs iets

Aanbeveling
Nette overzichtelijke winkel, mooi open en niet op elkaar gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvD 28549 30-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het erg soepel verlopen, zowel op de website als in de winkel. Ik kon alles goed vinden.

Service
Tot nu toe goed geholpen!

Assortiment
Het assortiment is het beste wat ik tot nu toe heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Ja zal ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin2200028533 30-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website, makkelijk voor de deur te parkeren bij de winkel te BREDA.

Service
Goeie service verkregen van de verkoper, pusht niet qua verkoop. En een goeie uitleg!

Assortiment
Alles is aanwezich wat ik nodig was.

Extra toelichting
Vanuit een eerdere aankoop via PlatteTv.nl kende ik deze winkel, ze zijn gespecialeerd in Tv's en ook in BBQ's en buitenkeukens. Het voordeel hiervan is dat de prijzen van internet op laagste prijs garantie staan en er is een winkel waar je de producten eerst kunt bekijken voor dat je ze aankoopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 30-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles werd goed geregeld en goed advies

Service
thuis afgeleverd. bezorger heeft zelfs geholpen met het op het dakterras zetten van de keuken

Assortiment
voor mij zeker voldoende, ik wist wat ik wilde

Aanbeveling
makkelijk, snel en prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie2200028448 29-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk voor de deur parkeren en op de website was ook makkelijk gevonden!

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda, duidelijk verhaal.

Assortiment
Zeer veel BBQ's en accessoires in het assortiment!

Extra toelichting
Via internet kwam ik uit bij AllesvoorBBQ.nl. Door de prijs en fysieke afhaallocatie hebben we voor deze winkel gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve2200028487 28-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De openingstijden zijn zeer handig!.. tevens 7 dagen per week geopend. zeer gemakkelijk!

Assortiment
Zeer grote BBQ winkel en op internet is zeer veel te vinden.

Extra toelichting
Op het internet gezocht naar een nieuwe BBQ en hier kwam AllesvoorBBQ.nl goed in uit op de vergelijkingssites. Hierna zijn we naar de winkel te Breda gereden om de BBQ aan te schaffen. We zijn hier vriendelijk geholpen en er staan zeer veel BBQ's uitgestalt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel2200028482 28-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was goed duidelijk.

Service
Netjes geholpen en uitleg gehad m.b.t een Weber smokey mountain cooker in de winkel te Breda.

Extra toelichting
Door internet ben ik uitgekomen bij AllesvoorBBQ.nl. Deze hgebben ook een winkel te Breda en hierdoor zijn we daar gaan kijken. Door de locatie hebben wij hier de BBQ gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels2200028439 28-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel gekeken, veel gezocht en veel gezien! Alles wat ik zocht was er (en meer!)

Service
Duidelijk geholpen te Breda. Vriendlijke verkoper.

Assortiment
Er staat heel veel maar ze hadden niet alles op voorraad in de winkel. (dit komt omdat weber Nederland hem zelf heeft uitverkocht)

Extra toelichting
Iedereen moet hier naar toe (de winkel te Breda) Wij gaan zelf ook onze vrienden en familie hier naar toe sturen voor leuke cadeautjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Broek 2200028253 27-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet besteld en die hebben gekeken of deze op voorraad was, deze staat er gelukkig en nu kan ik hem gelijk meenemen

Service
prima, goed geholpen

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
hardstikke mooi ingericht, ik wilde dat ze in Den Bosch zoiets hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mervyn 27-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en veel keus

Service
Duidelijke uitleg en klantvriendelijk

Assortiment
Zoveel mogelijkheden en verschil. Een Walhalla voor de barbecue liefhebbers

Aanbeveling
Alles is er, zoals de naam. Dus erg toepasselijk

Extra toelichting
Goede aanbieding, veel keus en zelfs de mogelijkheid om dingen te leren. Slim concept

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heeren 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en een snel levering via de winkel

Service
Goede service

Assortiment
Veel producten te verkrijgen.

Aanbeveling
Leuke en nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond heel snel wat ik zocht.

Service
Het produkt werd snel en correct geleverd.

Assortiment
De prijs van het produkt was correct, en werd bovendien kosteloos verzonden.

Aanbeveling
Alles verliep perfect, en werd goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer compleet, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Na telefonisch contact over kortingscode een zeer scherpe offerte gekregen.

Aanbeveling
Zeer compleet aanbod. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner2200028166 24-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Eerst had ik via internet contact gezocht met AllesvoorBBQ.nl. Hierna omdat ik zelf in Breda woon naar de winkel te Breda gereden om mijn nieuwe BBQ aan te schaffen. Ik heb voor deze winkel gekozen hij overal bovenaan staat en omdat er een fysieke winkel is waar ik terug kan komen als er wat mocht zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met een goede webshop

Service
Ik heb geen service nodig gehad, maar de levering van de BBQ was precies op tijd

Assortiment
Veel keuze, ook in assecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en daarnaast wordt er ook een voorstel gedaan voor een compleet pakket.

Service
Snel besteld en snel geleverd

Aanbeveling
als ik iets nodig ben zal ik zeker weer naar deze site gaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zevenbergen 2200028027 24-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, via internet besteld en daarna komen ophalen in de winkel in Breda

Service
Goed geholpen, keurig, niks teveel gevraagd.

Assortiment
verbazend veel, alles staat keurig opgesteld.

Aanbeveling
Verbazend mooie winkel, ziet er keurig uit. Was beter als we dachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ze hebben veel modellen op voorraad staan. Je kunt je keuze dus goed maken. Bovendien heeft men ook een breed assortiment accessoires.

Service
Er was door de transporteur iets fout gegaan bij de levering, maar is snel en goed opgelost.

Assortiment
Ruime keuze. Veel modellen op voorraad.

Extra toelichting
Topwinkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bernadette van Iersel 2200028092 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed bereikbaar, en genoeg parkeerplaatsen voor de deur

Service
Snelle service, goed geholpen en een perfecte uitleg ontvangen.

Assortiment
Grote diversiteit, duidelijk tentoongesteld per merk.
Compleet assortiment.

Aanbeveling
Goede service, perfecte uitleg en leuk personeel dat weet waar het over praat.

Extra toelichting
Tom Tom geeft niet het juiste adres aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas2200028111 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was gemakkelijk om op internet te kijken en dan in de fysieke winkel hier informatie over te verkrijgen.

Service
Goed advies verkregen te Breda.

Assortiment
Eigenlijk iets lager omdat er zoveel in de winkel te Breda staan, de keuze is reuze! :)

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen!

Extra toelichting
Door google heb ik de webshop gevonden en omdat ik vaak langs de 4mtr hoge BBQ rijd die bij de winkel te Breda staat heb ik hier mijn BBQ gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob2200028072 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles gemakkelijk kunnen vinden.

Service
Goed geholpen e Breda.

Assortiment
Heel veel BBQ's te bezichigen in de winkel te Breda.

Extra toelichting
Na mijn zoektocht op google kwam ik uit bij AllesvoorBBQ.nl. Door de prijs en door de fysieke winkels heb ik hier mijn BBQ aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zevenbergen2200028087 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website was alles zeer gemakkelijk te vinden.

Service
Prima service in de winkel te Breda. Ga er eens kijken!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Door de aanschaf van mijn eerdere aankoop en omdat ik toen der tijd op google heb gezocht naar BBQ's kwam ik uit bij deze webwinkel. Door de overzichtelijkheid en de prijs heb ik voor deze winkel gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla2200028075 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk een 10!

Service
Helemaal top geholpe in de winkel te Breda.

Assortiment
Als het kon gaven we een 11, alles voor BBQ heeft ALLES!

Aanbeveling
Dit hebben we reeds gedaan en ze hebben ook al een BBQ gekocht!. Het BBQ virus is reeds verspreid onder de vriendengroep.

Extra toelichting
Door het langsrijden is Breda kwamen we achter het bestaan van deze winkel. Door het uitgebreide assortiment hebben we voor deze winke gekozen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wittevrongel 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Zeer vlotte levering: vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Ruim assortiment. Correcte prijs.

Aanbeveling
Vlotte service en goedkoopste voor dit toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke selectie mogelijkheden op de site.

Service
Goede en snelle reacties op de vragen gesteld via internet. Ook in 1 van de winkels geweest en daar prima te woord gestaan.

Assortiment
Alles waar ik een keuze uit wilde maken, is aanwezig.

Aanbeveling
Mooi ruim assortiment, goed service en een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patis82 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte zoekfunctie

Service
De 24h-leveringstermijn werd niet gerespecteerd .vervolgens liep het bij de post ook vertragingen op.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews