allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2992 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steef 13-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na wat zoeken voor de beste prijs( lees goedkoopste) hier uitgekomen.
Het was een prima aanbieding en mede dankzij het extraatje( bbq workshop)
ben ik overgegaan tot aankoop.
Snelle levering dus helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Martens 12-05-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Goed advies. Prettige medewerkster die ons heeft geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren opzoek naar een Australische buitenkeuken. Bij jullie was er een ruim aanbod. Voldoende mogelijkheden om de verschillende buitenkeukens met elkaar te vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John 11-05-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
Helaas was de keuze van onze bbq niet meer leverbaar , werd een goede alternatief geboden onder de zelfde voorwaarde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefaan 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service en scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle en professionele service. Ruime keuze tegen scherpe prijzen. Het bestelde artikel was niet meer verkrijgbaar, maar er is een alternatief product aangeboden tegen een concurrentiële prijs.
Levering door de transportfirma kon wel beter. De doos was beschadigd en de gasslang hing er gewoon uit. Eén van de onderdelen was hierdoor verbogen, maar wel nog te herstellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kurt Van Engeland 09-05-2017 Via de website gekocht

Een echte aanrader

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen. Wat zeer handig is, is de chat. Als je een vraag hebt, krijg je onmiddellijk een antwoord. Vaak gebeurd het weleens op een helpdesk dat je lang moet wachten en steeds een irritant wachtmuziek te horen krijgt, dit heb hier niet voor. Ook de levering verloopt perfect. Als je nadien nog vragen hebt kan je nog steeds bij hun terecht. Dus top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther 09-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goeie prijs, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles 100% behalve... bij het uitpakken van de doos bleek de BBQ beschadigd te zijn, precies op dezelfde plaats (onderaan) als het demomodel in de winkel. Is dus niet bij transport van de winkel naar ons maar van Boretti naar de winkel gebeurd... Jammer want dan is het "nieuwe" er meteen van af. Verkopers TOP !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 09-05-2017 Via de website gekocht

Goede en flexibele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had bij allesvoorbbq op de eerste verdieping bij plattetv.nl al eens een TV gekocht en was tevreden met de service, dus toen ik een BBQ nodig had ben ik meteen daar heen gegaan om te kijken. Wel uiteindelijk online besteld, waar ik overigens ook goed geholpen werd. Goede service! Ook toen bij levering bleek dat een onderdeel niet goed was, kon ik de volgende dag meteen een vervangend onderdeel ophalen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cauwenbergh J. 09-05-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen van de klantendienst staan je probleemloos bij in het kiezen van het juiste product. Hun vakkennis is ean ook zeer uitgebreid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F. Geisterfer 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De barbecue was niet op voorraad, maar de levering liep voorspoedig zodra hij was ontvangen in de shop.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berta 08-05-2017 Via de website gekocht

Een super tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop gaf een heel goed overzicht van de houtskool BBQ . Mede hierdoor was de keuze snel gemaakt. En dan nog een eens zo'n snelle levering was helemaal overrompeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John de Jong 07-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Topservice bij een kleine fabricagefout

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd zonder druk, laten je rustig je keuze maken en luisteren vooral.
Nemen de tijd waardoor je soms niet aan de beurt komt. TE DRUK Dit neem je voor lief.
Waar krijgt de klant nog tijd en aandacht.
De bbq beleving staat voorop. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 06-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goede service en ruim assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper Anne in Breda goede gozert die goed was in ze service , geduldig was en zelfs koffie aanbood ! Ook maakte hij er geen punt van dat ik aangaf dat de bbq ergens anders goedkoper was en hij zei dat we bij hem de laagste prijsgarantie hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimmeke 06-05-2017 Via de website gekocht

Vlotte communicatie!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment aan barbecues, wat onze keuze betreft geen lagere prijs gevonden.
Bestelling geleverd op de door ons bepaalde dag.
Tijdstip door de transporteur vermeldt correct.
Nu nog lekker grillen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 06-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede overzichtelijke webshop met een live chatsessie met goed advies
Producten van naam en uitzonderlijke kwaliteit

Al met al een super online oplossing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 06-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Top store, Top service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn bbq online besteld en laten klaarzetten in de winkel (Breda) voor afhaling!
Alles ging vlot, van bestelling tot afhaling!
Bij afhaling zelfs nog een korte uitleg gekregen en wat tips!
Dus een goede ervaring bij allesvoorbbq en bij mij is de fysieke winkel echt een pluspunt!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 06-05-2017 Via de website gekocht

Goede en enthousiaste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en enthousiast geholpen met mijn nieuwe gasbabeque van Weber!

Daarnaast keurig en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LE= 05-05-2017 Via de website gekocht

Super service na verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onderstel bbq ontvangen op zaterdag, bij openen bleek onderdeel onherstelbaar. Contact opgenomen met service afdeling, waar ik onmiddellijk (in weekend) antwoord kreeg en opvolging de dag erna op zondag. Tegen vrijdag was een vervang product feilloos ontvangen. Super service na verkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woosterhof 05-05-2017 Via de website gekocht

Prima service, keurige snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs ,kwaliteit en service allemaal prima! Wat kun je nog meer over een goed totaalprocuct zeggen ?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 05-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering,goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De barbecue was snel geleverd, de doos was met transport beschadigd en daardoor de lekbak ingedeukt. Contact opgenomen en gelijk werd er een nieuwe geleverd,top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arco 03-05-2017 Via de website gekocht

snel en goedkoop

Algemene score

9,0
Na wat speurwerk op internet kwam ik al snel bij deze webshop uit omdat zij de goedkoopste weber kettle hadden, en ik moet zeggen de snelheid en het gemak was erg goed geen account nodig direct bestellen en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-05-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende keuze van prima barbecues met gunstige kwaliteit / prijs verhouding. Daarnaast ook nog eens heel uitstekende aftersales en klantenservice. Wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 03-05-2017 Via de website gekocht

SUPER SERVICE!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede shop,makkelijk bestellen en was in mijn geval ook nog leuke aanbieding.
Ik werd prima op de hoogte gehouden van de staat van levering.
En ook nog eens een geweldige bbq(boretti robusto)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuur 02-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en bekwame service. Ik kijk uit naar de workshops. Uitleg en rondleiding was uitgebreid, to the point en duidelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Buurman 02-05-2017 In de winkel gekocht
Presikhaaf Arnhem

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na mezelf goed ingelezen te hebben op internet ben ik naar jullie filiaal in Arnhem gegaan. De keuze was ruim en ik kreeg de bevestiging dat ik een goede keuze had gemaakt. Een echte aankoop doe ik liever in een fysieke winkel dan via internet.
Na twee dagen werd de bbq al bezorgd. Prima ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Es 02-05-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Verkoper met verstand van bbq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper wist waar die het over had en kon mijn wensen omzetten naar een bbq naar wens
De bezorgdienst die de bbq kwam afleveren was ook op tijd en erg netjes wat ook wel eens gezegd mag worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van der Hilst 02-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Boretti Ibrido via de chat besteldi incl accessories, wert met ons mee gedacht.

Na eerste gebruik blijkt de afdekhoes te lekken!
alles voor de BBQ direct contact opgenomen met Boretti en deze stuurde een nieuwe op
echt service

bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny uit Kortemark 02-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering zelfs in West-Vlaanderen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst wat wantrouwig over de beloofde leveringstermijn zeker als je bedekt dat ik het afgelegen West-Vlaanderen woon.
Groot was mijn verbazing toen de pakjesdienst de dag na de bestelling stopte voor de deur.
Ook werden mijn vragen die ik aanvankelijk had direct beantwoord. Deze shop is zeker aan te bevelen.
Danny uit Kortemark

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 02-05-2017 Via de website gekocht

Super nette en snelle service!

Algemene score

9,0
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd.
Ben zelf dik tevreden over de services die ze bieden.
Hiervoor een bbq besteld daar was iets kapot aan, zonder dat er moeilijk gedaan wordt werd een nieuwe geleverd. Top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Danse 02-05-2017 Via de website gekocht

Heel goede service en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben via internet op deze site gekomen en via live chat heel goed geholpen en alles goed geregeld. Volgende dag stond de BBQ in de tuin en konden we gaan beginnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Schuurmans 02-05-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bbq zelf afgehaald in de winkel in Utrecht. Heel prettig geholpen. Groot assortiment en volop keuze. Scherpe prijs. Kortom top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda kerstens 02-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goede uitleg gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn goed geholpen alleen jammer dat de bezorgingstijd pas om half 11 savonds bekend was voor de andere dag ivm dat ik wat moest regelen dat er iemand thuis moest zijn op dat tijdstip maar ze zouden tussen 8 en 11 komen en waren er al om kwart over 8

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 02-05-2017 Via de website gekocht

Enorm veel keuze en zeer scherpe prijzen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst een Boretti BBq gekocht en nu onlangs de bijpassende hoes.
Alles op voorraad, zeer scherpe prijzen en snelle levertijd.
EN geen extra bezorgkosten .... Helemaal enthousiast !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 02-05-2017 Via de website gekocht

prima geholpen voor herhaling vatbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel geleverd! Grandioos geholpen. Zoeken als je vragen hebt heel goed en bedenken altijd een oplossing voor je!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 02-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en snelle levering.

Algemene score

9,0
Goede informatie over aan te schaffen producten tegen zeer scherpe prijzen.
De website is ook overzichtelijk, waardoor iet s makkelijk te vinden is.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward 02-05-2017 Via de website gekocht

Kosten

Algemene score

3,0
Levering was goed, alleen met al die bijkomende kosten had ik hem beter bij de hornbach kunnen kopen dan was ik goedkoper uit geweest.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miguel 02-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goed advies en Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede online klantenservice en snel en correct antwoord op vragen.
In de winkel ben ik goed geholpen.
Heel erg klantvriendelijk en zeer veel kennis van de verschillende barbecue's.
Met de informatie die ik in de winkel kreeg is mijn keuze gevallen op de Grandhall Maxim GTI4B-V Built-In.
De winkel is zeker een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jos 02-05-2017 In de winkel gekocht
breda

supergoede klantgerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er waren wat problemen met de levering, maar dit us supergoed opgepakt en afgehandeld door personeel van de winkel in Breda. Vervolgens bleek er een krasje in de bbq wat ook weer heel netjes geregeld werd met de leverancier van deze bbq in nl. Al met al super tevreden en ik zal iedereen naar allesvoorbbq Breda sturen voor de aanschaf van een buitenkeuken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Feenstra 02-05-2017 Via de website gekocht

jullie service is echt geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger was optijd.
Gratis bezorgen van een betonnen bbq.
de bezorger was heel erg behulpzaam chapeau!
De bezorging krijgt van ons een 10.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin en Edith 02-05-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Echt aandacht voor klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maick in winkel van ARNHEM heeft ons fantastisch geholpen. Respectvol, enthousiast, vriendelijk, eerlijk en hulpvaardig. Bij binnenkomst al vriendelijk begroet door vrouwelijke collega, waardoor je direct welkom voelt. (In de winkel van Doetinchem hadden wij deze ervaring niet) Fijn dat je naast de website ook echt de BBQ's kan bekijken in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. da Silva Jongsma 02-05-2017 Via de website gekocht

Alle vragen waren goed beantwoord

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was zeer aantrekkelijk, na een lange speurtocht.
Wij kunnen alle vragen stelen en antwoord krijgen waarmee waardoor onze beslissing makkelijk werd om bij deze zak een Weber te gaan kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kristof goethals 02-05-2017 Via de website gekocht

goede livechat en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
doe zo verder,livechat is een grote meerwaarde.
vriendelijke mensen.
goed qua prijzen.
levering had ik eerlijk wat schrik voor (transporteur),na het opzoeken van reviews..MAAR viel heel goed mee!pluim voor de persoon die leverde! was tenslotte geen lichte bbq ;)

doe zo verder *allesvoorbbq*

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nellie 02-05-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering voor de beste prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product dat ik zocht was op deze site het goedkoopst. Van de goedkoopste aanbieders, waaronder twee grote internetwarenhuizen, was allesvoorbbq de enige waar levering de volgende dag al mogelijk was. En de BBQ werd inderdaad keurig volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TDS 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service via live chat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had heel wat vragen over dit toestel, die werden allen heel professioneel behandeld via de Live Chat functie.
De dag erna werd de BBQ reeds geleverd. Uitstekende service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-05-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goede service en ruim aanbod t.o.v. andere verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging speciaal naar deze winkel vanwege het aanbod Boretti gasbarbecues. Was aan het denken over een inbouwbbq, de Boretti Ligorio Top. Had enkel nog wat vragen openstaan die ik wilde ophelderen voordat ik overging op koop. In de winkel konden ze mijn vragen goed beantwoorden en nog wat extra informatie geven waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Dit heeft er toe geleid toch over te stappen naar de iets duurdere Weber.
Ik was er een dag na Koningsdag(Koningsdag was op een donderdag). Omdat veel mensen deze dag hadden vrijgenomen om zo een lang weekend te krijgen was het redelijk druk in de winkel. Wij hadden het vermoeden dat ze hier geen rekening mee hadden gehouden met de hoeveelheid personeel. Desondanks werd ik redelijk snel geholpen en kon ik tevreden inclusief bbq naar huis aangezien de producten netjes op voorraad waren.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Ingrid 30-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar de winkel in Breda gereden omdat ik online twijfelde tussen 2 tafelbbq's. Daar prima uitleg gekregen, bbq bleek niet op voorraad maar werd binnen 3 dagen thuis geleverd. Omdat de prijs die ik betaald had op internet veranderde, lager werd, kreeg ik binnen 10 dagen het verschil terug gestort op mijn rekening, supernetjes!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 30-04-2017 Via de website gekocht

Naam daadwerkelijk waar gemaakt!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn tegenwoordig heel veel internetbedrijven die van alles verkopen. Zo zijn er ook veel van die bedrijven die bbq's verkopen. Maar er is er eentje die écht klantgericht is en dat is allesvoordebbq.nl. Ik was al langer op zoek naar een nieuw Weber aluminium vetopvangbakje voor mijn Weber gasbbq. Dat onderdeel heb ik alleen in de USA kunnen vinden. Contact met allesvoordebbq opgenomen en hen uitgedaagd. Zij hebben speciaal dit onderdeel besteld voor mij als klant en hiermee mijn klantenhart gestolen. Dat is nog eens échte klantenservice! Ik ben supertevreden en kan daarom iedereen deze winkel aanraden. Ze hebben hun naam daadwerkelijk waargemaakt. Niet lullen maar poetsen! Helemaal goed! Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 23-04-2017 In de winkel gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bbq gekocht voor een mooie prijs. De bbq wordt op gewenste datum ook nog eens gratis bezorgd....

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 16-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goed geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een elektrische barbeque gekocht bij u in Breda. Op al onze vragen hebben wij een kundig antwoord gekregen. Wij hebben de Weber gelijk meegenomen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Frank 08-04-2017 Via de website gekocht

TOP service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzame klantenservice. Justin heeft al onze vragen beantwoordt.
Verder heeft hij ook mee gezocht naar het totaal pakket waar we naar op zoek waren.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 08-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voldoende tijd om uit te leggen. Marco is wel de enige die dit volledig kon, en straalt ook betrouwbaarheid uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews