allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2990 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 513 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jdb 26-06-2018 Via de website gekocht

Goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie en snelle service en bereid om met de goedkoopste internetprijzen mee te gaan. Daarnaast ook een zeer snelle levering en een goede/overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 25-06-2018 Via de website gekocht

Very fast delivery and good service!

Algemene score

10,0
Good selection and prices. We were contacted immediately as something was unclear with our address instead of being cancelled. Quick & efficient.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Uitstekende service. Professionele medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel met uitgebreide keuze. De medewerkers zijn vriendelijk, geven prima voorlichting want ze hebben duidelijk kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 25-06-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een kwalitatief product aan een eerlijke prijs binnen de 24 uur gratis geleverd in België met tracking systeem. Wat kan men als klant meer wensen?

Reageer

Nico Claes 24-06-2018 Via de website gekocht

Boratti da vinci Nero

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag avond besteld zaterdag middag bij ons thuis geleverd! Super snel! Bbq in elkaar gestoken en savonds direct getest! Super aankoop! Tevreden klant!

Reageer

Sanne Edel 23-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Leuke mensen en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkopers zijn niet opdringerig maar staan meteen voor je klaar als je vragen hebt. goede uitleg en goede adviezen. leuke prijs en extraatjes. Gemotiveerd en vrolijk personeel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ank 23-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Zeer vriendelijk professioneel personeel, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We moesten erg lang wachten maar toen we aan de beurt waren kregen we alle aandacht. Verder de bbq voor de (nog) goedkopere webshopprijs die we hadden gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Franca latorre 23-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel was nog maar net open en waren nog volop aan het werken. Zo waren ze nog bezig met de trap te bekleden dus kon deze niet gebruikt worden. Ik heb namelijk claustrofobie dus de lift was geen optie. Toch heeft de aardige jongeman mij de dienstrap achteraan laten gebruiken en kon ik toch de nodige bbq kopen👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Caspar 23-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Top service.

Algemene score

9,0
Nieuwe winkel in Eindhoven . Onder kun je TV ‘s
kopen en boven BBQ.
Heel veel keuzes. Prima advies en deal gemaakt
met prijs. ( meerdere spullen gekocht).
Daarbij een bon voor BBQ work shop.
Spullen netjes in de auto gezet.
Super Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolai 22-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Gewoon zeer duidelijk met leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment. Duidelijk met bestellen en een snelle levering.
Werdt goed verpakt aangeleverd en netjes in de tijd die werdt aangegeven bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima kolenrekje geleverd.
Er zullen wel meer van die mensen zijn die de opgebrande kolen van de Weber Smokey Joe weggooien en dan later ontdekken dat het kolenrekje ook weggemieterd is.
Dacht alleen dat bij het originele rekje de spijltjes dichter bij elkaar lagen. Nou ja, boeien, dit rekje is perfect en snel geleverd. Hulde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Klepper 22-06-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering !! ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag in huis. Hoe goed kan de service zijn.👍
Deze side beveel ik een ieder aan. Ook de prijzen zijn erg voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 21-06-2018 In de winkel gekocht

Fijne winkel, snel en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim uitstalling van het assortiment, snelle levering en goede service. Duidelijke uitleg bij de producten die verkrijgbaar zijn in de winkel. Website duidelijk en overzichtelijk, producten zijn hier goed te vinden en de mensen staan je ook hier via chat snel te woord!

Reageer

RENE dekker 20-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service namiddags besteld in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site product was makkelijk te vinden prijs technisch was het in orde. Veel gemak bij het zoeken naar wat wij wilden bestellen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 19-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Aardige medewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie winkel en behulpzame medewerker. Deze was echter niet zo goed op de hoogte wat niet raar was omdat het zijn eerste dag was. Maar het was daardoor geen toegevoegde waarde om naar de winkel te komen. Ook vervelend dat er niks geprijsd was. Daarom zou ik denk ik toch volgende keer op internet gaan zoeken.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

A.Goes 19-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We reden een keer langs en gingen binnen kijken wat er allemaal boven in de winkel stond.
2 weken later terug voor een BBQ kijken.
Na overleg thuis de verkoper gebeld(was bezig met klant zal terug bellen)
Verkoper heeft na sluiting tijd terug gebeld.
Na een goede uitleg en geen opdringen gevoel een BBQ gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk van Doeselaar 19-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Divers aanbod BBQ's & accessoires, deskundige medewerker(s)!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime winkel met een heel divers aanbod aan BBQ's en accessoires. Desbetreffende medewerker liep bijna over van enthousiasme over zowel de BBQ zelf als over wat en vooral hoe je het e.e.a. kan bereiden. Zou hij honger hebben gehad? ;D
Helaas was de BBQ zelf in de winkel niet meer op voorraad, maar vanuit het centrale magazijn is deze heel snel en keurig geleverd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-06-2018 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service , super snelle levering , al met al zeer tevreden !! uitleg over de aangekocht bbq was perfect , en goede uitleg over de accesoires

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Kok 18-06-2018 Via de website gekocht

goede snelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het aanbod klopte, een gratis hoes en een workshop bij de aanschaf van de Weber Genesis 2, echter de workshop kan ik niet vinden in de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 18-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn goed geholpen door verkoper met kennis van zaken. Bij thuiskomst en openen van de verpakking schade vastgesteld . Onmiddellijk contact opgenomen met de winkel en ze doen alle moeite om het ongemak te verhelpen. Dus tot op heden zeer tevreden .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Piet Sliep 18-06-2018 Via de website gekocht

Website, zeer gebruikers vriendelijk. Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk, bestellen gaat heel gemakkelijk en de bestelling was snel geleverd binnen 24 uur van de bestelling !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Wu 18-06-2018 Via de website gekocht

Mooie aanbieding en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel online winkels bekeken voor een weber BBQ hier online de beste prijs inclusief gratis pizza steen. De winkel in Utrecht heeft een mooie showroom kon het de weber master touch zien vriendelijk personeel die ons advies kon geven. was daar helaas niet op voorraad maar online besteld de volgende dag thuis bezorgd.

Reageer

Rens weijters 17-06-2018 In de winkel gekocht

Top BBQ gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen vrijdag de boretti barilo gekocht. Super fijn advies gehad en profesionele uitleg. En het product zelf: helemaal de BBQ die ik zocht. Gaan nog veel mooie avonden mee beleefd worden!!

Reageer

Patrick 17-06-2018 In de winkel gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn naar deze shop gegaan omdat deze in de buurt is en toch fijn is om advies te krijgen. In de winkel zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben we door goed advies een keuze kunnen maken. Vervolgens werdt er goed meegedacht in de afhandeling en bezorging!

Reageer

Ageeth de Kok 15-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, gisteren net voor 6 uur een bbq besteld voor vaderdag en vandaag in huis. Ook niet onbelangrijk is dat deze site het goedkoopst was. Mooie website,overzichtelijk en inderdaad alles voor de bbq

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 15-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Top keuze in BBQ's!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop had een geweldige keuze in BBQ's en bijbehorende spullen. De verkoper had kennis van zaken en gaf een goede service. Binnen korte tijd was m'n BBQ gratis thuisbezorgd en kon het buiten kokkerellen beginnen!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vercammen Monique 15-06-2018 In de winkel gekocht

Goeie prijs en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij ontdekten deze shop op het internet toen wij op zoek waren naar een bepaalde bbq. De winkel van Breda is niet ver dus bestelden we daar onze bbq. Zeer vriendelijk en hulpzaam personeel ( Jimmy en collega). Wij zullen zeker deze winkel aanraden bij vrienden..

Reageer

Dirk 15-06-2018 Via de website gekocht

Top mooie bbq en mooi op tijd geleverd!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geleverd volgens afspraak
heel voordelige prijs ik raad de winkel(shop) zeker aan!
vanmorgen in elkaar gezet en straks lekker beginnen met BBQ

Reageer

vogelaar 14-06-2018 Via de website gekocht

super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben aan het zoeken gegaan en kwam bij jullie uit, super goede service, weet alles over het producten en werd goed uitgelegt ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Algemene score

9,0
Was de goedkoopste en dan is de keuze snel gemaakt, levering was ook uitstekend, netjes verpakt bedankt daarvoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Kuijpers 14-06-2018 In de winkel gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd door Anne allerbest geholpen gaf ook volledige uitleg betreff. het apparaat na m de juistetijd hiervoor , niet te lang en niet te kort.

Reageer

Guido Eeckhout 14-06-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle on line hulp. Scherpe prijzen. Mogelijkheid individuele prijsofferte. Snelle verzending.

Reageer

Lucas Verhoeff 13-06-2018 Via de website gekocht

Super is super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep erg goed en de bezorging was ook erg goed en op tijd. En prijs was erg aantrekkelijk.Wij vinden de website ook erg duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 12-06-2018 Via de website gekocht

In 1 wordt top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop super goed ben via snuffelen op internet bij jullie gekomen, afspraken worden goed nagekomen ook het bezorgen geweldig bedrijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freddy 12-06-2018 Via de website gekocht

Kopen zonder zorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk opgebouwde shop, livechat wordt zeer goed opgevolgd en tenslotte zeer vlotte afhandeling van de levering. Nonsens aanpak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 12-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Top, bedankt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot assortiment BBQs. Tabletop Grandhall ,was volledig naar wens. Deskundig en vriendelijk geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 12-06-2018 In de winkel gekocht

Goed geholpen, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na al wat voorwerk te hebben gedaan via internet en het bezoeken van andere winkels hebben we uiteindelijk besloten om naar Alles voor BBQ in Breda te rijden om onze definitieve keuze te maken omdat bij deze winkel de prijs het aantrekkelijkst was.
Dat is gelukt. Na een duidelijke uitleg van de verkoper hebben we voor ons gevoel een goede keus gemaakt. Daarnaast kregen we er nog een mooie hoes bij en een workshop dus binnenkort kunnen we heerlijk gaan genieten van onze mooie nieuwe buitenkeuken.

Reageer

Delcroix 12-06-2018 Via de website gekocht

Marc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte levering, op het aangegeven uur, vriendelijke chauffeur , product was ok. Niets dan lof.

Reageer

Babs 11-06-2018 Via de website gekocht

Top top top

Algemene score

10,0
Zeer goeie hulp via online chat! Na de bevestiging kon in niet kijken waar het pakje zich bevond, zelf daarmee werd ik via online chat geholpen. Alles voorlopen zoals beloofd werd. Echt top top top voor alles, prijs kwaliteit, levering, hulp,...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 11-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Fijne winkel met goede adviseurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de basis van een webshop, is er veel aandacht besteed aan het kennisniveau van de medewerkers. Ze geven je het gevoel welkom te zijn en ze nemen voldoende tijd voor je ondanks de drukte (op een zaterdag). De winkel heeft ruimschoots genoeg personeel die hun aandacht focussen op de klant (en niet op hun mobiel). Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank! 10-06-2018 In de winkel gekocht
Son (Eindhoven)

Goede uitleg, vergelijking en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper (Marco) adviseerde aan de hand van onze ideeën door de mogelijkheden en toepassingen te vergelijken.
De keus is gevallen op de Boretti Barilo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 09-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Online & offline klantbeleving super voor elkaar! Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verrassend mooie winkel. Combi met flatscreen tv’s pakt heel goed uit :-)
Breed assortiment en de verkoper dacht zeer actief mee, zodat ik het showroommodel mee kon nemen. De voorraad - zelfs bij Weber - van deze versie was nl. beperkt. Complimenten en dus een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 08-06-2018 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel werden wij op een zeer nette en deskundige manier geholpen door uw verkoper die ons de verschillen tussen de diverse BBQ’s uitlegde.

Reageer

s boshuizen 07-06-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de ene dag besteld de andere dag al in huis, wat moet ik nog meer zeggen, oja heb natuurlijk andere sites bekeken, maar jullie waren de goedkoopste en ik had nog een extraatje een afdekhoes

Reageer

Patrick biard 07-06-2018 In de winkel gekocht

Super??????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoi allemaal. Op 5 juni ben ik bij platte TV naar binnen gegaan voor een BBQ. En daar bij ben ik super geholpen door XXX. En hij heb mij en mijn vrouw super geholpen. Wij en vooral ik. 😁 ben super blij met mijn aankoop. Want we hebben een boretti gekocht en al gebreukt. Super. En dat was niet alles. We hadde ook een TV nodig. En XXX had er een voor ons. En dat hebben we ook gekocht hi. En de TV komt op 14 juni super bedankt allemaal.

Reageer

Tom Lismont 07-06-2018 Via de website gekocht

Alles is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website een heel uitgebreid aanbod van de meest courante merken met altijd een ruime voorraad. De chatfunctie is geweldig om snel even wat meer Info te vragen. De medewerkers daar zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Na mijn bestelling een duidelijke mail ontvangen met een overzicht en wat later een tweede mail met de leveringsmodaliteiten. Hun “bestel vandaag en morgen in huis” komen ze ook echt na, zelfs naar België. Ik ben uitzonderlijk tevreden!

Reageer

C Voorbraak 07-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

echt alles voor de BBQ (behalve vlees :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel/webshop met echt alles voor de BBQ-liefhebber. In de winkel in Breda is alles gerangschikt naar merk en type zodat je goed kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken. Ook een zeer uitgebreid assortiment accessoires.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 07-06-2018 In de winkel gekocht

Wat een service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week Weber BBQ bij allesvoorbbq.nl ! Vanaf het eerste moment tot het meehelpen aan de wagen alleen maar lof: snelle communicatie, professionele hulp, zeer uitgebreid assortiment en prima prijzen. Ik kom terug!

Reageer

Erol 07-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering,ben zeer tevreden met mijn nieuwe gasslang voor mijn bbq, (wel belangrijk om die vaak te controleren en eventueel te vervangen!!)

Reageer

Lennard bos 07-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Geweldig en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alleen maar goede woorden voor deze winkel een gratis bbq workshop gehad zodat ik overal straks optimaal gebruik van kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews