allesvoorbbq.be - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2409 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over allesvoorbbq.be.

allesvoorbbq.be stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 485 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Frijters 12-10-2018 Via de website gekocht

Ondermaats

Algemene score

1,0
Een rooster besteld voor een Weber BBQ. Volgens de site was deze voorradig. Volgens de website zou deze dan ook de volgende dag worden geleverd. Toen deze na enkele dagen nog niet was geleverd, via mail contact opgenomen met de klantenservice. Volgens de website zou de mail binnen enkele uren worden beantwoord. Geen reactie. Vervolgens na enige tijd via de website contact opgenomen. Volgens AllesvoorBBQ website binnen 10 minuten een antwoord. Geen reactie. Volgende dag met klantenservice gebeld over status van bestelling. Eerste contact werd verbroken. Tweede contact zou de volgende dag contact opnemen. Geen reactie. Toen maar contact opgenomen met Sales. Correcte afhandeling. Werd alternatief aangeboden, indien niet teruggave geld. Geld werd binnen 2 dagen teruggestort.
Item staat nog steeds als voorradig op website. Valse voorlichting dus. Ook wordt niet gemeld na bestelling dat item niet meer voorradig is. Contact met klantenservice onmogelijk, ondanks gewekte verwachtingen op website. Nog nooit zo'n negatieve ervaringen gehad met een bedrijf.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Geerts 08-10-2018 Via de website gekocht

Sorry maar ik vind niets slecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super gemakkelijke en overzichtelijke site. Eens ingeschreven ging het als van een leien dakje. De goedkoopste van alle sites die ik bezocht en dat waren er veel. En eerder geleverd dan voorzien. En de opvolging van de producten vind ik ook super. Zo sta je toch steeds in contact met de shop. Zodat er problemen moesten zijn met de levering ze ook meteen kunnen opgelost worden. Ik vond het echt super. Sorry , maar ik vind niets slecht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 05-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een barbecue vond ik bij Allesvoorbbq.nl een overzichtelijke website met een ruim assortiment en ook nog korting! De keuze in verschillende leveringsmomenten is heel handig, dan hoef je er niet de hele dag voor thuis te blijven. De avond erop had ik de bbq al in huis! Wat een betrouwbare service en snelle actie, nogmaals bedankt!

Reageer

HJ 02-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op eenvoudige wijze bestelling geplaatst en betaald. Werd op de gevraagde datum netjes bezorgd. Geen enkel probleem. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Koteris 02-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer vriendelijke site. Je kan Snelling Allen bekijken. Gewoon een heel klantvriendelijke site. Gisteren besteld vandaag binnen. Top mensen ga hier me door.
Vriendelijke groet,
Wim Koteris

Reageer

Danny 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede prijs - kwaliteitverhouding, correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een gebruiksvriendelijke webshop met scherpe prijzen. De levering gebeurd snel en correct, zelfs op zaterdag. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Tebbens 25-09-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een straatfeest afgelopen weekeinde besefte ik dat het tijd werd voor een firestarter. Even googlen en gevonden voor leuk prijsje. Volgende dag al in huis en meer kompleet dan gedacht.
Top service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 23-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service alles is meteen goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, aardige telefonisten. Na verkeerde levering door postnl is het meteen goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Verbeek 18-09-2018 Via de website gekocht

goede service concurrerende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet boretti bbq besteld. Prijs inclusief hoes en workshop.
Daar ik geen behoefte had aan een workshop werd voorgesteld om een schoonmaak borstel te sturen . Was vergeten in pakket ,werd na mail snel nageleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 16-09-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op alle gebied een dikke 10. Eerlijke prijzen een goed uitleg via chat en suppersnelle levering . De firma doet wat ze beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 14-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geinformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne aankoop geweest! Het versturen was super snel. En daarbij werd ik door diverse mailtjes en een smsje op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje aan zou komen. Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 14-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! Heel tevreden en zeker een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Snelle levering met veel zorg. We zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe Boretti bbq. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 14-09-2018 Via de website gekocht

vlotte afhandeling bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verschillende producten staan overzichtelijk op de website, gemakkelijke ingeving bestelling, factuur- en leveringsadres en betaling. Uitstekende afhandeling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Peters 13-09-2018 In de winkel gekocht
Breda

Gepasioneerde verkoper in een nette winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen door de verkoper. Zeer gedreven verkoper die met passie praat over de Weber BBQ. Zaterdag komt de BBQ binnen we kunnen niet wachten om te gaan beginnen. Met de tips van Anne in mijn achterhoofd zullen we gaan bakken.

Iedereen die een BBQ wil kopen zal ik zeker aanraden om langs deze winkel te gaan daar krijg je goed advies.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 13-09-2018 Via de website gekocht

Weber accessoire

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was niet op webwinkel voorradig maar werd onmiddellijk voor mij besteld en snel geleverd.
Prima service van allesvoorbbq winkel in Breda

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Kiriwenno 10-09-2018 Via de website gekocht

Grandhall Premium GT3; uilt inn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een site die erg gebruikersvriendelijk is en door zelf duidelijk aan te geven wat/waar je op zoek bent, wordt het je ook makkelijk gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tegels 08-09-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en uitstekende communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week een gas BBC besteld. Hoewel de prijs al messcherp was, heb ik toch toch een balletje opgegooid of er iets met de prijs te doen was. Helaas was de prijs echt de bodemprijs (waar ik volledig mee kon leven) maar ze boden mij toch nog als extraatje een BBC borstel aan twv 10 euro. Helaas zat deze borstel niet bij de levering van de BBC maar na een mailtje werd mij deze zonder problemen nagestuurd!
Communicatie verloopt erg prettig en zeer vlot. Complimenten!!!!

Reageer

Piet 08-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette site en goede snelle levering.
Beslist een aanrader voor volgende aankopen.
Ook mogelijkheid van bezoek winkel strekt tot aanbeveling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhekker 07-09-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Uitgebreid assortiment en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies van iemand die eerder in de winkel in Breda een barbecue had gekocht naar de winkel in Eindhoven gegaan. Een mooie winkel met een heel uitgebreid assortiment aan barbecues, accessoires en aanverwante artikelen.
Ik ben geholpen door XXX, een geweldige kerel die me uitstekend heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een barbecue. XXX dank je wel voor hulp.
Helaas was er wel iets misgegaan met een nabestelling. Ik wilde er een hoes bij hebben maar deze bleek niet voorradig en zou worden nagestuurd. Enkele dagen na de afgesproken datum en met niets op mijn deurmat heb ik gebeld met de winkel, hij bleek nog niet verstuurd. Ik was op dat moment in Breda en kon hem zonder problemen afhalen in de winkel in Breda. Goed opgelost.
Allesvoorbbq.nl een geweldige winkel met een uitgebreid assortiment aan barbecues, accessoires en aanverwante artikelen en een uitstekende service. Een absolute aanrader om hier te gaan winkelen als je een barbecue nodig hebt of spullen voor je barbecue.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shireen11 06-09-2018 Via de website gekocht

Uiterst tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het plaatsen van mijn betsellinb kreeg ik een mail dat een van de artikelen niet direct voorradig was. Als oplossing werd een (beter) artikel aangeboden tegen dezelfde prijs. Keurig netjes een dag later alle artikelen in huis. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen 'allesvoorBBQ' aanraden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas Fransen 05-09-2018 Via de website gekocht

Klantgedreven organisatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Prima geprijsd. Na het kopen van een Weber Genesis 2 BBQ was een Pizzasteen niet meegeleverd. Na kort e-mail contact werd steen binnen 24 uur (!) nageleverd. Men maakt de verwachtingen meer dan waar. Voor wat betreft de BBQ (accessoires) koop ik vanaf nu bij hen. Inmiddels al gedaan overigens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tilly 04-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Algemene score

10,0
Veel keus uit bbq, alleen jammer dat de beschermhoezen niet gelijk als optie staat bij de gekozen bbq!
Had een foutje gemaakt wat via de live chat snel opgelost werd!

Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 03-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop bied alles voor de BBQ fan , ze hebben echt alles . En dan nog zo een snelle levering .
Ik shop nog eens langs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuurjans 01-09-2018 Via de website gekocht

Voortraject en begeleiding was top bezorging but

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De begeleiding tijdens de verkoop was prima gewoon een dikke 9, afspraak om op 1/9 te leveren ook prima nagekomen. Bezorger was er rond de afgesproken tijd, maar de bezorger weigerde om de zware buitenkeuken 15 meter verder neer te zetten (zonder over drempels of door huis te moeten). Hij had de buitenkeuken gewoon voor de deur gezet en was alweer aan het inpakken om weg te gaan. Op mijn verzoek hem 15 meter verder te zetten met zijn pompsteekkar reageerde hij dat de buiten keuken niet veel woog (ruim 80 kg!) terwijl ik geen steekkar pompwagen had. Alles voor BBQ ik zou een andere vervoerder kiezen of aangeven deze chauffeur niet meer bij jullie klanten over de vloer te krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Adviesbureau Veiligheid Verbaas 31-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling nog geen 24 uur later reeds in ons bezit en onbeschadigd aangekomen. We gaan er van genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CDCke 31-08-2018 Via de website gekocht

snelle en degelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pas de dag voordien besteld en zat vandaag al in de brievenbus en dit zonder extra verzendkosten ! Mooi nieuw Weber BBQ-boek dat degelijk was verpakt.
Heel gebruiksvriendelijke website en 'what you see is what you get'.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 30-08-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren barbeque hoes besteld en vandaag geleverd.goede en snelle levering volgens afspraak.alles netjes verpakt.toppertje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 30-08-2018 Via de website gekocht

Prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb middels een mooie aanbieding een tweetal Weber producten gekocht die keurig afgeleverd werden.

Reageer

Petra 27-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede service en snel antwoord via de mail. Top! I
Ik was een paar uur te laat voor een aanbieding maar heb het na contact toch voor de aanbieding gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima Service 26-08-2018 In de winkel gekocht
Breda

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk welkom geheten bij binnenkomst. Fijn dat we eerst zelf even rustig konden rondkomen zonder dat er meteen een medewerker naast je staat. Daarna zijn we vriendelijke geholpen door een medewerker. Hij heeft ons het verschil tussen de producten laten zien en ons geïnformeerd hierover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan de Vries 25-08-2018 In de winkel gekocht
Breda

Goede uitleg nemen er de tijd voor. Prettig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke zaak. Genoeg keuze ook voor accessoires. Voor elke beurs is er iets.
Mogen altijd terugkomen voor vragen en/of uitleg.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 25-08-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen. In Eindhoven een goede uitleg gekregen bij afwegen welke BBQ we moesten pakken.
Zeer aantrekkelijk geprijsde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Elisa 24-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle service en verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag een Weber pulsen2000 besteld en dinsdag middag al in huis. Mooie duidelijke website, goede prijzen en bovendien razendsnelle verzending!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid rosiers 24-08-2018 Via de website gekocht

supper snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden,in de namiddag besteld en andere dag 's middags geleverd heel goede verpakking en mooi materiaal uitstekende montage uitleg,telefoon bericht 30 minuten voor de levering,gewoon alles supper in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tycho 23-08-2018 Via de website gekocht

Goed advies, juiste prijs en een workshop als extra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop had een goede prijs voor de gewenste barbecue. Daarbij was dit inclusief een beschermhoes én een barbecueworkshop.
De levering was conform afspraak en op tijd en het product (een Weber Master Touch) zat keurig verpakt en was geheel compleet -zoals het hoort-. Het Contact met de klantenservice over de workshop verliep snel, en ik heb een duidelijke terugkoppeling ontvangen.
Kortom: een webshop (& service) die werkt; waar anderen een voorbeeld aan mogen nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima Service 23-08-2018 In de winkel gekocht
Breda

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk welkom geheten bij binnenkomst. Fijn dat we eerst zelf even rustig konden rondkomen zonder dat er meteen een medewerker naast je staat. Daarna zijn we vriendelijke geholpen door een medewerker. Hij heeft ons het verschil tussen de producten laten zien en ons geïnformeerd hierover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

INA RENDERS 23-08-2018 Via de website gekocht

Onklopbare prijs en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een pizzaplaat voor outdoorchef BBq.Bestelling gedaan bij Alles VOOR BBQ wegens zeer aantrekkelijke prijs. Dag daarop reeds geleverd en zeer goed verpakt, zodat artikel zekers niet kapot kon gaan. top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiskerke 23-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle adequate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag middag besteld en de volgend ochtend in huis, ik kon dezelfde dag nog aan de slag met de bbq. Duidelijke site met goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine van Duyne 22-08-2018 Via de website gekocht

Hele fijne webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bbq was zeer scherp geprijsd, snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer levering precies plaats vond. Een dikke 10 voor de verwerking van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike53 22-08-2018 Via de website gekocht

Een heerlijk gemak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het hele proces van uitzoeken, accessoires erbij vinden enz. was uitermate helder en snel. Wat een genot. Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 21-08-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een zeer slechte ervaring bij een andere shop (niet geleverd, achteraf bleek niet vooradig en alle andere misère) zeer tevreden over alles voor de bbq. Alles zoals ze zeggen snelle levering. Kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrie 20-08-2018 Via de website gekocht

Verbeterpuntje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Men kon mij niet vertellen of het artikel waar ik interesse in had op voorraad was bij de voor mij dichtstbijzijnde winkel. Dit was volgens de centralist niet mogelijk.
Verder wel veel lof over het feit dat de volgende dag - zaterdag - de BBQ geleverd werd. Top !!!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Paul 20-08-2018 Via de website gekocht

prachtige BBQ supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is zeer gebruiksvriendelijk en de bbq die ik zocht was bij deze site het goedkoopst. De levering was binnen een dag en 's avonds kon ik hem al stoken met veel succes!

Reageer

Peter Dinkla 20-08-2018 Via de website gekocht

slechte winkel

Algemene score

1,0
voorraad wordt niet bijgehouden. Toezeggingen kloppen niet. Er wordt niet gecommuniceerd. Ze verkopen zaken die ze niet hebben. Terugbetaling duurt lang.
Kortom een afrader!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Allesvoorbbq 22-08-2018

Beste Peter,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat wij u niet tijdig konden helpen aan de bestelde Aspook, nogmaals onze excuses.

Helaas kregen wij te laat te horen dat het bestelde artikel niet meer ging binnenkomen vanuit de leverancier, we hebben na het ontvangen van dit bericht direct de voorraad aangepast maar uw bestelling was net iets eerder geplaatst.

Hopelijk wilt u ons een nieuwe kans geven bij uw eerst volgende bestelling, wij laten u graag zien dat we beter kunnen!

Met vriendelijke groet,

Tim
AllesvoorBBQ

Reageer

RV 20-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijk advies, geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk en compleet. Advies is helder en duidelijk.
Na het plaatsen van een order word je continue op de hoogte gehouden.

Helaas in ons geval een manco & kleine beschadiging bij levering van de buitenkeuken. AllesvoorBBQ.nl heeft zit zeer snel opgepikt en blijft daarbij steeds in overleg, de oplossing was doeltreffend en naar tevredenheid.

Alle stappen in het aankoopproces zijn goed, de aftersales zelfs nog beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Horst Pokroppa 20-08-2018 Via de website gekocht

Super Shop for Weber Grill

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast and efficent service, my #1 for Weber Grill, quick delivery unbeatable Price and a very good website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Biemans 20-08-2018 In de winkel gekocht
breda

super geholpen met aanschaf barbecue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kwam met een duidelijke keuze voor een barbecue naar de winkel en ben top geholpen, ook over aanvullende opties en mogelijkheden was er goede parate kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baeten Petra 20-08-2018 Via de website gekocht

Meedenkende medewerkers zijn uniek, maar bestaan hier !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelige aanbiedingen, gemakkelijk opzoeken en vergelijken en goede service !!!
Medewerkers die meedenkend zijn, zijn uniek, maar ben ik hier tegengekomen !!

Een grote stap voor mij om een grote aankoop te doen online, maar ik heb het gewaagd vanwege de mooie aanbieding + extra's zoals gratis hoes en bbq workshop
De gevraagde kleur was bij bestelling nog voorradig maar bij de levering dan toch weer niet, omdat ik de bbq dringend nodig had heb ik contact genomen via chat en werd zeer goed begeleid en er werden mooie oplossingen meegezocht waardoor ik vanmorgen alles ontvangen heb
Desmond, Klantendienstmedewerker heeft prima werk geleverd, leve de online bestellingen !!!!

Een tevreden belgische :-)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Van Steen 19-08-2018 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige vakkennis

Algemene score

10,0
Mooie winkel, vriendelijke service en super bbq-tips. Ik kom zeker terug voor de volgende aankoop !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epco Bouma 19-08-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Kamado / The Bastard large

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op mijn 50e verjaardag top geholpen door Danny en zijn collega (weet zijn naam niet) in de AllesvoorBBQ winkel in Utrecht. Onder het genot van een kop koffie een prima deal gemaakt en op een professionele en plezierige manier geholpen. We hebben al veel plezier van onze Bastard!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews