1eKeus - Reviews & Ervaringen

7,5 Lees 15 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 1eKeus.

1eKeus stelt zich voor

1ekeus bestaat sinds 1989. In 2004 zijn wij begonnen met de verkoop van elektrisch gereedschap via het internet. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk. Dit houdt in dat wij doen wat we beloven. Bij vragen, krijgt u van ons snel een duidelijk antwoord. Zijn er ondanks onze inzet en nauwkeurigheid toch problemen met de bestelling, dan zullen wij onze uiterste best doen deze op te lossen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 11 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LEON 02-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder klant vriendelijk en goed geholpen. Kende 1ekeus voorheen niet maar werd door een fabrikant van een veegmachine uit 2011 doorverwezen naar 1ekeus. Ondanks dat het veegmachine niet bij 1ekeus heb gekocht hebben ze de onderdelen die ik nodig had snel geleverd en zeker niet te duur. Klasse !

Reageer

klachten 1e keus na levering van een aggregaat 26-05-2021

Algemene score

1,0
Ik heb bij dit bedrijf een aggregaat gekocht van het merk Hecht GG 3300.
Na levering heb ik deze direct getest en wat bleek hij lekte benzine, dit kan gebeuren.
de aggregaat is een paar dagen later weer opgehaald en zou gerepareerd worden.
na 3 week kreeg ik de aggregaat retour maar lekte nog steeds, wel minder maar niet goed.
ik heb weer contact opgenomen met 1e keus en onderstaande kreeg ik als reactie:

Wat vervelend dat het aggregaat alweer lekt. Wij hebben uw aggregaat bij binnenkomst getest en is gebleken dat deze brandstof bleef stromen tijdens het in bedrijf zijn van het aggregaat. Dit hebben wij nagekeken en gerepareerd. Zie hiervoor ook de toegevoegde film van uw aggregaat in werkende toestand waar geen lekkage te zien is.
Verder zien wij uit uw filmpje dat er vocht onder de carburateur zit maar geen grote lekkage zoals dit eerder het geval was. Wij verzoeken u dit even aan te zien als dit verder meevalt of na gebruik stopt.

Als u wilt dat wij uw aggregaat wederom voor u nakijken moeten wij u mededelen dat de kosten voor transport voor u zelf zijn. Zie hiervoor ook: https://www.1ekeus.nl/garantie-registratie
Wij hebben uw aggregaat destijds uit coulance bij u opgehaald en weer geretourneerd.

Wij zouden u eventueel ook kunnen helpen om u het gehele onderdeel nieuw toe te sturen, zodat u in ieder geval gebruik kunt blijven maken van het aggregaat en het onderdeel kunt vervangen als deze door u ontvangen is.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Deze mail is natuurlijk te gek voor woorden een nieuwe aggregaat die ik zelf moet repareren het bedrijf loopt weg voor zijn verantwoordelijkheid en komt met een zeer teleurstellende oplossing ik bestel hier nooit weer!!!!

Reageer

Jakke 06-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel. Woensdag besteld en donderdag middag geleverd. Goed verpakt. Geen opmerkingen. Prijs kwaliteit. Er kan terug brandhout worden gezaagd als een mes in de boter.

Reageer

Knoops Gerard 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond besteld en maandagnamiddag geleverd en na enkele boutjes en moeren vast gezet te hebben, de nodige olie bijgevuld en dan onmiddellijk kunnen gebruiken

Reageer

Dirk uit Nazareth ( in België welteverstaan ) 08-04-2021

Algemene score

10,0
oprijplaten voor trailer prima kwaliteit prijsverhouding na enkele dagen geleverd, ik ben een tevreden klant !

Reageer

willy vanhuylenbroeck 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig om te bestellen, eerlijke prijs en snelle levering. zeer tevreden over het bezorgde product.

Reageer

piet 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
luchtslanghaspel was defect, kreeg meteen een retourstikker. kon niet gerepareed worden en kon meteen een andere uitzoeken .alles zonder problemen.

Reageer

PH 19-02-2021

Algemene score

1,0
Een Gude aszuiger gekocht welke na ongeveer een jaar onbruikbaar is geworden omdat het as via de zijkant de woonkamer werd ingeblazen. Contact opgenomen en wij konden het apparaat opsturen voor reparatie. De terugkoppeling was dat het filter vervangen moest worden en dit slijtage was dus ze konden niets voor ons betekenen, ja wel even €14,- overmaken om de afzuiger weer terug te sturen. Dat het filter vervangen moest worden bestrijden wij niet maar naar ons inzien zit daar niet het probleem. Dat zit meer in de afdichting van de deksel. Jammer dat er niet deskundig onderzoek naar gedaan is want voor ons is deze aszuiger onbruikbaar. En dat ze de schuld alleen bij het filter leggen is voor mij te kort door de bocht. Voor mij geen 1ekeus meer ondanks de prettige communicatie.

Reageer

Botermans 15-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering ondanks hele drukke kersttijd. Netjes afgeleverd en goed werkend produkt.

Reageer

richard 05-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1ste keus leuke site veel gereedschap om uit te zoeken
bestellen en altijd binnen 48 uur binnen zoals het hoort fijn bedrijf en ik blijf daar mijn spullen bestellen al aardig wat gekocht daar
gr richard

Reageer

G.R. van Beenen 10-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1e Keus...Prima Keus. Snel en goed verzorgd, kortom een 1e aanrader. Dus als je iets wilt hebben wat een ander niet kan leveren...snel naar 1e Keus.

Reageer

René Ladage 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is uitmuntend en men had zelfs tijd om desgewenst de aankoop eerder te komen afleveren, zodat de installatie eerder kon plaatsvinden, waardoor het definitieve ophangen.
Later kon plaats vinden met alle zorg.

Reageer

Solomon 15-02-2019

Algemene score

2,0
Niet aan te raden, zodra het product niet deugt kan je fluiten naar je geld. Er is geen garantie als het product niet voldoet aan je verwachtingen, alleen als het stuk is wordt het gerepareerd door de fabrikant van je product. Mijn boorhammer ging snel stuk en voldeed niet aan mijn verwachten, vervolgens werd het opgelost door een terug roeppost van Einhell zelf. Ik wilde een andere model kopen omdat ik achteraf erachter kwam dat het te zwakke boorhammer is, maar dat mag niet bij 1ekeus. Alle bouwmarkten staan het wel toe, als een product niet deugt=geld terug bij de bouwmarkten maar niet bij 1ekeus.

Reageer

Krekels 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb veel in deze winkel door de jaren heen gekocht van wasmachinen tot drooggers en ook verschillende magnetrons.Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het produkt en ook de vlotte levering en goede service

Reageer

Mertens 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn standvastig met hun prijs,want prijs is prijs.Kan dit waarderen.Heb in Dec. 2018 bij hun ook een nieuwe wasmachine gekocht.Wordt hier op een prettige manier geholpen,en zijn
ook niet opdringerig en geven je alle tijd om je beslissing te nemen.

Reageer