123inkt.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 17 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123inkt.be.

123inkt.be stelt zich voor

Met ruim 2,5 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 11 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Shopping Awards (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards) en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland".

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 8 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

123, een TOP zaak! 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super snelle levering in stevige verpakking met leuke en bruikbare attenties. Eigen recycelplan met gratis retour envelop.
Officiele reactie van 123inkt.nl 18-09-2020

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123inkt

Reageer

Ria 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst tevreden met mijn bestelling,niets op aan te merken.Makkelijk besteld en vlug geleverd,zou het onmiddellijk terug doen.

Reageer

Bert 03-06-2020

Algemene score

5,0
Onoverzichtellijke/ “amateuristische” site. Heb toch voor deze shop gekozen omdat het de enige was waar ze mijn product hadden. De service was zeer goed, snelle en correcte levering.

Reageer

Björn C 03-06-2020

Algemene score

10,0
Schitterende service! Onmiddellijk in orde en heel snel geleverd. Top! Ook het product dat we kochten is van uitstekende kwaliteit. De prijs was nergens anders goedkoper!

Reageer

Philippe De Vos 06-05-2020

Algemene score

4,0
Nu besteld is morgen in huis??? Reeds 5 dagen geleden besteld en op voorraad maar nog steeds bezig de bestelling aan het klaarmaken...

Reageer

Sonja 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijsvriendelijk, mooi op tijd geleverd, ook een voordeel vind ik dat je later mag betalen. En de opvolging van verzending is duidelijk.

Reageer

peter 29-02-2020

Algemene score

10,0
Altijd kwaliteit producten, zeer klant vriendelijk, al jaren tevreden klant. Super snel leveren en altijd op de afgesproken tijd.

Reageer

HerBie 24-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Levering in verzorgde en degelijke verpakking binnen de 24 uur!
Skin Marker Edding 8020 werkt perfect, nl. aanduidingen maken voor de huidspecialist...

Reageer

Pol Callens 26-08-2019

Algemene score

6,0
Deze keer ben ik niet tevreden over 123inkt. Ben daar al jaar en dag klant en steeds geopteerd vaar de originele Canon cartridges. Na mijn laatste bestelling ben ik door het bedrijf opgebeld om te vragen of ik soms wilde omschakelen naar hun huismerk cartridges. Heb ik min of meer met tegenzin gedaan en mijn voorgevoel is waarheid geworden. Gepruts en gemors met inktvlekken tijdens het plaatsen van de vullingen. Bovendien ook blanco lijnen horizontaal door de tekst.
123inkt beweert dat de reden niet bij hun huismerk ligt. Maar het kan toch geen toeval zijn dat mijn Canon printer plots niet meer print zoals voorheen... jammer dat men geen tegemoetkoming wil doen in de aanschaf van een set originele vullingen die ik ondertussen heb moeten doen om verder te kunnen werken. Dit had ik van dit bedrijf echt niet verwacht.👎

Reageer

4/4/2019 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de site is gemakelijk in gebruik duidelijk goed overzicht wat er te koop is en prijs kwaliteit is zeer goed heb deze via via gekregen van vrienden die de site al lang gebruiken
de bezorging was goed vlot en vriendelijk enkel jammer dat ik het pakje pas kreeg de maandag en niet de zaterdag zo als geplant volgens de volg site omdat mijn woning bezien werd als een kantoor die zaterdag niet open is en niet als een prive woning zo als het is verder geen klachten

Reageer

Stijn 06-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte en no nonsens service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toestel wordt door hun correct beschreven, en voldoet bijgevolg aan de verwachtingen.
Ook vlotte afhandeling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 03-12-2018 Via de website gekocht

Nieuwe printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe printer en vond bij 123inkt.be wat ik zocht en aan een voordelige prijs wegens een actie. Vandaag besteld en morgen geleverd, zo is het gebeurd. Een heel positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte en correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, support vragen supersnel beantwoord, levering zoals beloofd.
Gewaardeerde opvolgmail om te checken of alles goed verliep en het produkt goed werkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 04-09-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige shop. je vindt wat je nodig hebt aan de scherpste prijs. correcte afhandeling van je pakket en snelle levering. zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Scherpenzeel 11-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een goede webshop goede service duidelijk en makkelijk en erg belangrijk vijlig betalen. De webshop is duidelijk opgesteld makkelijk om iets te zoeken en mocht je er niet uitkomen de klanten service helpt je graag en goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aspirand 02-05-2018 Via de website gekocht

Superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond om 19:00 besteld, vandaag op een feestdag thuis geleverd! Ze hebben gisterenavond nog eens gebeld ter bevestiging dat mijn gegevens klopten en ik het effectief besteld had en niemand anders onder mijn naam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happyfeetje 09-03-2018 Via de website gekocht

Toppie!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellente webshop! Heel goede service, heel goed contact, snelle levering en bovenop een extraatje gekregen omdat het toestel niet hélémaal was zoals op de website. Dus we zijn meer dan tevreden klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer