Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nintendo Mario Kart Wii

9,5 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Activision Super Star Kartz Nintendo Wii

Genre
race
Platform
Nintendo Wii
Taalversie
DUT
Activision Super Star Kartz Nintendo Wii

Nintendo Splatoon Wii U Nintendo Wii

Genre
shooter
Aantal spelers (max.)
4
Releasedatum
2015
Nintendo Splatoon Wii U Nintendo Wii

THQ SpongeBob Boten Bots Race

Genre
race
Aantal spelers (max.)
4
Releasedatum
26-03-2010
THQ SpongeBob Boten Bots Race

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

9,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Floor91 30-08-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,7
Wij spelen dit spel altijd samen met de hele familie. Echt iedereen vind het leuk! Het is een vrij makkelijk spel en je hebt verschillende races varierend van makkelijk tot vrij moeilijk. Ook kun je kiezen uit verschillende auto's en motoren. Hoe meer races je hebt gewonnen, hoe meer personages, banen en voertuigen 'wint'. Dit spel is echt een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cuupi 14-03-2010 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Gekocht voor mijn zoon van 5 hij vond het even wat moeilijk maar is er helemaal gek van (ik zelf ook!!!)Zijn zoveel uitdagingen in het spel dat je bezig blijft. Steeds weer een nieuw poppetje of voertuig. Er zit ook echt merkbaar verschil in div. voertuigen en poppetjes. Ook op Youtube kun je de voorbeelden vinden van hoe je de snelste weg kan nemen.Echt een TOP spel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SimoneBa 08-06-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Géwéldig spel, echt superleuk!! wel duur maar dan heb je ook wat. Ik bezit 12 wii-spellen en ik heb deze ongeveer 2x zoveel gespeeld als de andere samen (dit is serieus niet overdreven..) on line is grappig; je speelt tegen allemaal brazilianen en zo, lachen! Ook zijn de verschillende personages en vervoersmiddelen leuk om te ontdekken. Opvallend is dat het niet zo gauw saai wordt... dus als je tijd te kort hebt, koop dit niet, want je zit er zo 2 uur achter... ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
simontje 27-11-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper leuk spel vooral met al die personagetjes! En het zit boemvol verassingen! Om de zoveel wedstrijdjes krijg je mannetjes bij,dat is ook altijd kei leuk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RJP 10-09-2008 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Geweldig spel om online te spelen en ook met zijn 2en is het geweldig een must-have voor de wii

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sara 28-04-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Leuk spel! Ff wennen natuurlijk maar de bestuuring is makkelijk onder de knie te krijgen. Zat mogelijkheden zodat je kan afwissellen en het spel niet gauw verveeld. Ook het stukje online is erg leuk, karten met mensen van over de hele wereld. Wij hebben wel gauw een 2de stuurtje bijgehaald voor een tientje want met z'n 2en heb je toch dubbel plezier vind ik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ha 20-04-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
In 1 woord: verslavend.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend