Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Was zeer verrast na het lezen van de reactie van ReneE2013.
Het instellen van de bovengrens voor het radio volume bij alarm staat niet in de papieren versie van de gebruiksaanwijzing die ik heb.
Bij alarmtimer instellen gaat het bij mij tot 6. Zoals in de reactie is er geen 7.
Ook op mijn radio is die stand 7 voor het volume instellen niet aanwezig.
Philips heeft dit dus aangepast. Een goede aanpassing, waar ik jammer genoeg niets meer aan heb.
@edwardpeter1948: Ik begrijp hier uit dat ik voordeel heb doordat jij (en anderen) in het verleden bij Philips hebben aangegeven dat het vreemd is (netjes gezegd) dat er geen bovengrens aan het volume van het alarm zit.
Nu ze dit hebben aangepast en omdat je de wekker nog geen jaar hebt, zou het Philips sieren om je wekker zonder stap 7 om te wisselen voor de wekker met stap 7. Het is altijd het proberen waard en je kan verwijzen naar de reviews die hier staan.
Succes!
Bij het instellen van het alarm kan je - na de tijd en de dagen - ook het maximum volume van het alarm instellen. Staat in de handleiding bij stap 7 van het alarm instellen. Blijkbaar kennen ze bij Philips hun eigen product niet...
Zie pagina 19 van de handleiding: http://download.p4c.philips.com/files/a/aj7010_12/aj7010_12_dfu_nld.pdf