Philips AJ3270D/12 - Reviews

7,1 Lees 11 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

7,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

richardkraal 22-03-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
mijn vrouw en ik hebben er allebei een.
Die van mij is al een keer opgewisseld omdat de tijd midden in de nacht omschiet naar een willekeurige andere tijd. Dit is nieuw zo mooi aangezien hij als wekker fungeert!
Nieuwe gekregen van Philips, echter deze heeft hetzelfde probleem.

Alle 3 de wekkers hebben een piepende/fluitende adapter

eigenlijk een miskoop dus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
mlijn 17-10-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

1,0
De wekkerradio is mooi klein, laadt de iPhone op, geeft de tijd weer en kan twee verschillende wektijden aan. Maar dat zijn ook meteen alle pluspunten genoemd.

Wat JAMMER dat hij zo ontzettend hard staat als hij aangaat. Niet alleen moet ik binnen twee tellen uit bed om hem uit te zetten zodat niet het hele huis wakker wordt, maar als ik eens voor de wekker opsta en hem niet uitzet gaat hij zelfs zo hard dat de buren er nog van wakker worden. Heb ik soms een instellingsmogelijkheid gemist of heeft Philips vergeten gebruikersonderzoek te doen voor deze wekker? Het wekvolume kunnen instellen lijkt mij een van de eerste voorwaarden voor een dergelijke wekker.

Eigenlijk heb ik enorme spijt van de aanschaf en verlang ik terug naar mijn gewone, ongecompliceerde, wekker van 10 gulden(!), waarbij ik in elk geval het volume kon instellen en het journaal kon afluisteren. Zeker nu hij ook errors blijkt te geven in combinatie met mijn iPhone/iOS 6 en ik dus eigenlijk een heel dure iPhone-oplader met ingebouwde radiowekker op de slaapkamer heb staan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
MaartendB1978 07-08-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Op zich wel een goede wekkerradio. Als ik naar bed toe ga doe ik mijn iphone er in, en laden maar.
Na verloop van tijd zegt ie: dit accessoire is niet geschikt voor iphone. Ik dacht: wat krijgen we nou.
Oplossing: even 30 min stekker er uit, dan er weer in, dan iphone er op. Tijd synchroniseert hij automatisch.
Vervelend dat je bij die melding de stekker er uit moet halen.
Maar geluidskwaliteit is prima. Klinkt totaal niet blikkerig, maar gewoon goed.
De tijd is prima af te lezen, en helderheid kan je ook instellen, met de snooze knop.
Alarm instellen gaat ook nog wel, kan makkelijker.
Maar het is te doen.
Mijn conclusie: het is een heel leuk ding, maar een geweldige wekkerradio is het niet. Verwacht er niet te veel van.
Mijn cijfer: 7 1/2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Peter of Peer 22-06-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Op zich een prima apparaat. Ik kan er mooi mijn iphone mee opladen zodat ik dat niet steeds overdag hoef te doen of aan hoef te denken. Irritant is het hoge frequentie geluid dat uit de wekker komt als je de kichtsterkte voor het display op "hoog" zet. Jammer van dat ene punt want daarom moet hij op "laag" omdat het in een stille slaapkamer zeer irritant is met zo'n toon

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Pascal2900 04-06-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,5
MEt Philips contact gehad over de gekende problemen, maar zij kunnen/willen hier geen oplossing voor zoeken.
Het toestel is voor mij onbruikbaar wegens:
Gentle Wake up is een hel: Het geluid loopt zeer snel op tot een hels lawaai waar heel het gezin en ook de buur wakker van wordt.
De adapter maakt een irritant zoemend geluid
Slecht compatibel met iPHone 4 (soms werkt het, soms ook niet?)
Ik vrees dat het toestel bij het afval zal belanden

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Goed
Trie5 20-01-2012 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
Eigenlijk een prima apparaat voor dat geld. De reden dat ik een 3 voor geluidskwaliteit gegeven heb, is dat de adapter hoge geluiden maakt. Dit is in een stille slaapkamer zeer storend.
Na het leveren van een nieuwe adapter, was het verhaal nog hetzelfde.

Ik heb het apparaat teruggebracht. Ik vond het geluid erg hoog en vervelend. Jammer....

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende
Timay 19-12-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,5
Prima apparaat, heel fijn, maarrrr de adapter maakt een herrie!

Diverse keren met Philips gebeld en een nieuwe adapter opgestuurd gekregen. Probleem is nog niet opgelost. Misschien hoort niet iedereen het, maar als wekker in een stille kamer valt het mij snel op en is het erg irritant.

Jammer want de rest van de wekker is top.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
GWillemsen 10-08-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima apparaat, ziet er zonder iphone ook niet meteen uit als een dockingstation maar gewoon als wekker. Bediening prima, display niet te fel, radio is ook OK (simpel draadje als antenne), geluid is niet super maar wat verwacht je van zo'n klein apparaat.
MAAR.. wat philips omschrijft als 'gentle wake'is in feite van heel zacht binnen een minuut het volume op laten lopen naar enorm hard. Waardoor het hele huis wakker wordt en niet alleen ik. Dat toenemende volume is ook niet uit te zetten.

Jammer, want daardoor gaat ie bij mij retour.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
maarten1978 15-07-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is philips weer gelukt om met de aj3270 een prima produkt af te leveren. Zeer eenvoudig in te stellen, omdat de knoppen bovenop zeer duidelijk en geordend weergegeven zijn. Het geluid wat hier in zit is ook helemaal top! Ik heb wekkerradio's gehad waar het geluid heel goedkoop blikkerig uit kwam. Maar niet met deze philips. De tijd is ook duidelijk af te lezen, en de helderheid van de tijd ook gemakkelijk in te stellen met een druk op de snooze knop. Dus 's nachts wordt je slaapkamer niet irritant verlicht door de tijd. Voor ongeveer 50 euro krijg je een perfecte wekkerradio, om je iphone/ipod mee op te laden. Mijn rapportcijfer: een dikke 9+!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ad M 25-06-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Wat een geweldig ding! No nonsense, prima geluid (mono) voor een wekkerradio. Vooral stemgeluid is zeer goed te verstaan, zoals het nieuws e.d. Bediening is zeer intuitief en knoppen zitten vooraan bovenop. Alleen achterop zitten twee selectie knopjes voor het alarm 1 en 2 of je de buzzer, de radio of de Iphone maar die gebruik je in principe maar 1x. Mooi compact op het nachtkastje. De display dimming is ook precies wat ik zocht. De tijd synchroniseerd automatisch met je Iphone als je hem er in stopt. Zeer goede keuze voor het geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
CRO1980 01-06-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik zocht een wekkerradio die mijn Iphone ook gelijk oplaadt 's nachts. Na een slechte aankoop (Akai, die laadt alleen op als de Iphone aanstaat (!)) uitgekomen bij deze Philips. En inderdaad, hij laadt op zodra je hem in het dock zet. Display is goed. Het geluid van de radio is naar mijn mening ook helemaal prima. Ook de verlichting is in te stellen (3 standen) dus de kamer hoeft nu ook niet meer helemaal verlicht te zijn. Deze wekker heeft ook 2 wektijden die je in kunt stellen met zoemer, radio of Iphone/Ipod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed