Alecto WS-3100 Weerstation - Reviews

Specificaties
Buitensensoren
regen, temperatuur, luchtvochtigheid, windrichting, windsnelheid
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Min/max metingen
temperatuur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BeVe 16-06-2016 Product maand in bezit

Kat in de zak.

Algemene score

4,5
Hoewel in de beschrijving staat dat de reikwijdte ongeveer 50 meter is, is bij mij 15 meter al niet haalbaar. De verbinding tussen binnen en buiten unit wordt geregeld onderbroken. Verhaal halen bij de servicedienst levert niets op, er worden alleen maar suggesties gedaan wat er allemaal fout kan zijn. Kort om, weg gegooid geld.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Rob van der Meij 20-09-2017 Product paar weken in bezit

weerstation met alle meteorologisch gegevens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het weerstation, met randapparatuur, is voor zijn prijs en model zeer aanbevelingswaard. De meteorologisch gegevens zijn duidelijk en met overzichtelijke cijfers op een mooi scherm aangegeven. Ik zou iedereen die op zoek is naar een weerstation deze aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Will Corbee 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Deze Alecto WS-3100 is een must voor iedereen

Algemene score

9,0
Het ziet er fantastisch uit en heeft alle eigenschappen om het weer goed te kunnen volgen en te weten wat het weer gaat doen in de dagen die nog moeten komen. Het scherm ziet er heel goed uit en is makkelijk af te lezen
In één woord een zeer goed product.

Pluspunten

  • Makkelijk te lezen scherm
  • Waar voor zijn prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

crolli 17-08-2017 Product paar maanden in bezit

super weerstation

Algemene score

8,0
ideale werkbeschrijving
doet het prima
zelfs de kinderen vinden het interessant
Goed afleesbaar
goed in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

carl 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt prima en prijs / kwaliteit ok , wel eventjes zoeken i.v.m. horloge , makkelijk te installeren en goed afleesbaar met voldoende mogelijkheden.
maar zonder handleiding heb je alleen de basis instellingen .
helaas zit er geen barometer in verwerkt.
verder een leuk weerstation voor thuisgebruik.

Pluspunten

  • duidelijk

Minpunten

  • handleiding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

T.M.A.Zonneveld 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

aardig weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
makkelijk te installeren en goed afleesbaar met voldoende mogelijkheden.
maar zonder handleiding heb je alleen de basis instellingen .
helaas zit er geen barometer in verwerkt.
verder een leuk weerstation voor thuisgebruik.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • goed afleesbaar
  • genoeg mogelijkheden

Minpunten

  • handleiding
  • buitenunit kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 25-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

groot scherm lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Ik heb dit product als een cadeau gekregen. Maar is binnen een jaar al eens gerepareerd en heb ook al twee keer een nieuwe gekregen.Alle keren met geen ontvangst van het buitenstation.En de laatste keer ook met een onleesbaar display (heel licht grijs)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ienepien 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt nog makkelijker dan verwacht, na al 1 weerstation te hebben gehad weer gekozen voor Alecto. De instelling is makkelijk en de uitlezing praktisch, heel blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Goed weerstation en eenvoudig te instaleren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren weerstation.
De werking is heel duidelijk.
En de gebruiksaanwijzing goed te gebruiken.

Pluspunten

  • 7.5
  • 8.0

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 02-03-2017 Product paar dagen in bezit

weerstation

Algemene score

8,0
Dit weerstation is gemakkelijk te installeren en de gebruiksaanwijzing is duidelijk. Al de bewegende onderdelen lopen soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Bremers 02-03-2017 Product paar dagen in bezit

goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed toestel voor de huis- ,tuin- en keukengebruiker met alle benodigde functies voor een acceptabele prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • functies
  • installatie

Minpunten

  • bevestigingspunt te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marijke 25-02-2017 Product paar maanden in bezit

Snel kapot

Algemene score

1,0
Aanvankelijk was ik heel blij met dit weerstation, hij deed precies wat ik wilde: temperatuur, neerslag en wind registreren.

Maar al gauw lukte het steeds minder goed. Hoewel er tussen display en meetsysteem alleen een raam was, viel het contact steeds verder weg en allerlei trucs, zoals resetten (knopje op de meetunit), opnieuw instellen etcetera werkten maar even, en uiteindelijk niet meer.

Ik heb een nieuwe gekregen, maar die vertoonde al snel dezelfde kuren. Na twee maanden sukkelen, ook met een nieuw exemplaar na de eerste klacht, heb ik de moed opgegeven en spaar ik verder voor een beter exemplaar van een ander merk.

Minpunten

  • Gaat snel stuk
  • Nieuw exemplaar ging nog sneller stuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bram 20-02-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm, bevestigingssteun voor de buiten sensoren in R.V.S de temperatuur waarden zijn behoorlijk nauwkeurig komen overeen met mijn andere temperatuur meters.
de waarden van de windsnelheid moet ik nog even uitvogelen.

Pluspunten

  • Uitvoering kunststof + R.V.S
  • Duidelijk scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

WEERSTATION WS-3100 07-02-2017 Product paar dagen in bezit

weerstation, eenvoudig en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eenvoudige montage, goede weergave van meest nuttige parameters
fascinerend om op te volgen
onmisbaar voor een weerfan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bakker 69 10-01-2017 Product paar weken in bezit

alecto ws-3100 weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik heb het weerstation nog maar een week hij is gemakkelijk te plaatsen
dus dat is geen probleem dat kan dus iedereen de bediening is ook goed alleen het beeldscherm mag wat duidelijker

Pluspunten

  • makelijk te plaatsen
  • werkt snel en goed

Minpunten

  • klemmen voor mast
  • klein schroefje voor baterijenvak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Paz 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en overzichtelijk display, goede weergave

Algemene score

8,0
Eenvoudige montage en installatie, duidelijke handleiding.
Mooi en overzichtelijk display.
Automatische tijdsinstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petersammeke 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

super in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alecto WS-3100 Weerstation is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en in 5 min werkt het. Ik kan het iedereeen aanraden.

Pluspunten

  • duidelijk
  • in oogwenk werkt het
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk te installeren en veel informatie

Algemene score

9,0
Als cadeau ontvangen. Het station geeft veel informatie, is gemakkelijk te installeren. Houdt eveneens historische data vast.

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie
  • veel intersaante weerinformatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

WS3100 doet wat ie moet doen

Algemene score

8,0
Eenvoudige installatie, duidelijk display. De buitentemperatuur is eenvoudig aan te passen aan de hoogte waarop je de unit plaatst

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • correcte meetgegevens

Minpunten

  • fragile bevestiging met de slangenklemmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 02-10-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation Alecto WS-3100

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het weerstation voldoet aan de verwachtingen. Nadat ik deze had uitgepakt en de batterijen erin had gedaan ging het instellen vrij snel. Het zou gaan regenen dus snel een tijdelijke oplossing voor de windwijzer met regenunit gemaakt, kon dat meteen getest worden, het werkte. Tot op heden tevreden.

Minpunten

  • Geen schroeven voor ophangen display.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews