Alecto WS-1700 - Reviews

Specificaties
Kleuren
zilver, zwart
Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, Thermometer
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arne 20-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Slecht weerstation

Algemene score

2,0
Ik heb jarenlang een goed werkend Oregon weerstation gehad. Na ruim tien jaar trouwe dienst een ander weerstation gekocht...., had ik maar bij mijn merk moeten blijven.
De meting buitentemperatuur werkt niet. Het apparaat is nu voor de derde maal terug naar MediaMarkt. Ik heb MediaMarkt verzocht een nieuw/goed weerstation te kiezen, maar het apparaat is nu voor de derde maak (ter reparatie) retour leverancier.
Zowel Alecto als MediaMarkt verdienen een onvoldoende. Shame!

Pluspunten

  • erg goedkoop

Minpunten

  • buitentemperatuur werkt niet
  • geen atoomklok
  • goedkoop is duurkoop

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Arie 04-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Waardeloos

Algemene score

3,0
6 maanden geleden twee stuks aangeschaft, een voor mezelf en eentje voor mijn moeder.
Scherm is in het begin redelijk goed te lezen maar na een paar weken moet je al goed kijken vanuit een bepaalde hoek...de apparaten vreten ook nog eens batterijen..

Minpunten

  • Scherm slecht leesbaar
  • Vreet batterijen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Hans 53 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, echter niet verlicht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prijs/kwaliteit verhouding is goed. Geeft met precisie de temperatuur aan.
Grote letters, ; jammer dat er geen schermverlichting inzit. 's avonds moet er echt een lampje op schijnen, anders is het niet af te lezen.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • makkelijk in gebruik te nemen
  • nauwkeurig
  • moderne vormgeving

Minpunten

  • geen verlichting in scherm
  • vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Legein stephaan 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol afwerking goed verpakt. Handige gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig en gebruiksvriendelijk
Stevige verpakking
Goed leesbare pictogrammen
Jammer dat het niet waterdicht is wat zeker toch zou moeten

Pluspunten

  • Goed leesbaar
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Sensor niet waterbestendig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerie Wolkenfelt 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke indeling en goed leesbaar

Algemene score

8,0
De prijs / kwaliteitsverhouding is goed, maar nu bij het plaatsen van deze review kwam ik er achter dat ik hem ongeveer € 5,00 minder had kunnen betalen.
De beoordeling is nu na afschaf (gisteren) nog niet goed te maken, maar apparaat zier er goed uit..

Pluspunten

  • uitstraling
  • Duidelijkheid

Minpunten

  • Kaartje extra garantie geldig tot 1 juli 2016.
  • Niet kloppende gebruikershandleiding.
  • Te weinig ruimte voor goede uitleg te geven.
  • Hoe kan ik zien dat ik 1 jr extra garantie heb?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Christien Hermans 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
het werkt goed heb hem alleen bij de gamma gekoch die staat er niet bij

mooie maat goed leesbaar makelijk te bedienen en niet duur ben er tevreden mee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief goed weerstation met groot display!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed weerstation met groot display; minpunten zijn: geen scherp beeld, in gebruiksaanwijzing staat dat de zender max 50 m ver geplaatst kan worden; dit klopt echt niet, bij ruim 10 meter werkt hij al niet meer maar verder ben ik tevreden met dit produkt, ook vanwege de gunstige prijs!

Pluspunten

  • groot display

Minpunten

  • geen scherp beeld
  • zender heeft geen groot bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerard van veen 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk leesbaar scherm

Algemene score

10,0
Mooie strakke vormgeving, scherp en helder display.
Duidelijke en goed leesbare gebruiksaanwijzing. Simpel in te stellen en te bevestigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CN Vreeken 15-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Betrouwbaar merk met groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi afgewerkt goed leesbaar betrouwbaar merk, voor een schappelijke prijs! Met een duidelijke gebruiksaanwijzing!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

D.van Garderen 01-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Het weestation is voortreffelijk, karaktervol en robuut.

Algemene score

8,0
Het weerstation beschikt over een duidelijk afleesbare display. Tevens is de tablet gemakkelijk in te stellen. Ja, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Binnenstation voorzien van grote display.
  • Is gemakkelijk in te stellen.
  • Duidelijk beschrijving aanwezig.
  • Een sieraad in de huiskamer.

Minpunten

  • Buitenstation is niet spadwaterdicht.
  • Moet zeer zorgvuldig worden geplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NEFM van der Schrieck 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke display, nauwkeurig, zeer gebruiksvriendelijk.
Aan iedereen aan te bevelen die geinteresseerd is in een weerstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 25-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk en eenvoudig toestel

Algemene score

7,0
Zeer eenvoudige installatie.
Heeft jammer genoeg geen automatische tijdssynchronisatie waardoor je dit manueel goed moet zetten.
Het scherm is wel mooi groot en leesbaar, met alle info direct zichtbaar.

Pluspunten

  • Prijs
  • EEnvoudig

Minpunten

  • Geen automatische tijdssynchronisatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

D'Haeyere Willy 18-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer duidelijk scherm met gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een zeer goed product met een goede prijs kwaliteit, gemakkelijk in te stellen en duidelijke leesbare tekst op het scherm.Het apparaat werkt lang met dezelfde batterijen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het apparaat vandaag via de Mediamarkt aangeschaft. Goed en duidelijk afleesbaar. Makkelijk te installeren. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Alleen een klein minpunt: Jammer dat de klok niet radiogestuurd is. Moet je de tijd zelf op zomer- of wintertijd bijzetten. Voor de rest een prima apparaat. Iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ellen 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker groot scherm, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit weerstation voor mijn ouders gekocht vanwege het grote scherm, lekker grote cijfers dus ook goed om van n afstandje te zien.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kareltje 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

grrot scherm ,gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de Alecto pas aangeschaft. Apparaat zeer gemakkelijk te installeren. Goede aflezing op het scherm. Gemakkelijk te installeren. De temperatuur waarden zijn nauwkeurig. Echt een aanrader.
Prijs--kwaliteitsverhouding zijn voor mij goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goed afleesbaar scherm. Bij ons vorig weerstation konden we de buitentemperatuur niet meer aflezen en daarom hebben we dit weerstation gekocht.

Pluspunten

  • Groot leesbaar scherm
  • Juiste temperatuurweergave

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ronald7765 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm waardeloos contrast

Algemene score

1,0
Scherm is groot maar het aflezen lukt niet. Contrast valt niet in te stellen. Slechte klantenservice trouwens want ze helpen je niet als je dit probleem meldt. Ze raden het zelf af om dit product te kopen vanwege het zeer slechte contrast. Kortom een waardeloos product.
Ik koop niets meer van dit merk!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Carola 16-11-2016
  • Product paar weken in bezit

prima weergave temperaturen

Algemene score

6,0
Ik had al een weerstation, waar de buitensensor van kapot ging, dus moest ik een nieuwe aanschaffen. Ik had voor deze gekozen, omdat de prijs mee viel, en er niet meer poespas op zat dan nodig. Ik vind het wel jammer dat er geen atoomklok op zit, waar ik vervolgens al mijn klokken op kan afstellen. En verder vind ik het contrast van het scherm erg tegenvallen. Alleen onder bepaalde hoeken kan ik het scherm goed aflezen. Recht van voren is het nauwelijks te doen.

Pluspunten

  • goede temperatuur weergave
  • goede vochtigheid weergave

Minpunten

  • atoomklok ontbreekt
  • contrast scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

K.C.J. Wolthuis 10-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn weerstation Alecto WS 1700

Algemene score

8,0
Zeer goed uitziend toestel welke zowel staand als hangend geinstalleerd kan worden.
Simpel te installeren. Heeft fijne grote karakters zodat het duidelijk leesbaar is.
Voor zover ik heb kunnen waarnemen zijn zowel de binnen- als buitentemperatuur zeer betrouwbaar

Pluspunten

  • grote letters
  • makkelijk inn te stellen

Minpunten

  • stroom was beter geweest dan batterijen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews