Beurer BF400 - Reviews

8,1 Lees 8 reviews
Specificaties
Maximaal weegvermogen
180 kg
Gewichtsaanduiding per
100 gram
Model
vierkant
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gunslingertje 27-05-2016 Product jaar of meer in bezit

aardige weegschaal

Algemene score

7,0
doet wat hij moet doen. Je moet na verplaatsen wel een paar keer opnieuw wegen want dan varieert het gewicht enorm.
Werkt alleen op gladde harde vloer.
Bij aankoop een oorthermometer van Beurer gekregen. Die heeft nooit gewerkt en garantie wordt afgewimpeld. Het merk voor mij dus nooit meer.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed
35Johan 03-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Weegschaal onder andere gekocht naar aanleiding van de goede reviews op Fonq.nl. Mooie vormgeving met grote goed afleesbare verlichte display. Weegt snel, nauwkeurig en eenvoudige bediening ondanks meerdere functies. Een aanrader en snel geleverd door Fonq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hermanator 02-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De weegschaal ziet er erg mooi uit, en voelt degelijk. Het display is mooi groot en is goed leesbaar. De weegschaal is makkelijk in het gebruik en doet verder wat hij moet doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Marjoleind 11-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De look & feel van de weegschaal is erg goed. Er is duidelijk nagedacht over de materiaalkeuze. Hij voelt prettig aan en functioneert erg goed. De knoppen om hem in te stellen zitten aan de voorkant. Zo kan je hem instellen zonder er per ongeluk met je voet wijzigingen in aan te brengen. Het nadeel echter is weer dat als je hem met meerdere personen gebruikt en hem in wilt stellen op jouw program, je dat eerst aan de voorkant met je vingers moet doen, terwijl dit makkelijker was geweest als hij het of automatisch registreerde of je het met je voet zou kunnen doen. Nu zijn het wat omslachtige extra handelingen.
Op vloerbedekking geeft de weegschaal overigens een lager gewicht dan op een harde ondergrond. Dat is op zich logisch, maar wel iets om rekening mee te houden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
alexbos 20-09-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het grote scherm met de duidelijke cijfers gaf voor ons de doorslag om voor deze weegschaal te gaan.

Hij weegt inderdaad constant, dus je hoeft er niet 3 x op te gaan staan om een goede weging te krijgen.
Vet, water en spiermeting zijn eenvoudig af te lezen. Dit gaat niet vanzelf aan, je moet van te voren kiezen wie er op staat om die zaken ook te meten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
limbodfl 05-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is een goede en duidelijke weegschaal voor een goede prijs. Als je alleen gaat wegen is het zeer exact maar de extra functies zijn uitstekend. Het geeft een extra dimensie aan het geheel. Jammer dat er geen bmi waarde wordt weer gegeven, deze zul je handmatig moeten uitrekenen. Prima aankoop en zeer goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
T van der weiden 03-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Wij kunnen na een aantal weken melden dat deze weegschaal geheel aan onze verwachting voldoet.
Vormgeving ,gebruiksgemak maar ook de prijs zijn positieve factoren om deze weegschaal aan te schaffen.
Ik zal hem zeker aan een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
yoland10 04-04-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Degelijk apparaat voor een zeer goede prijs! De beschrijving is voor iedereen duidelijk. De vormgeving mag er ook zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende