Inventum HW717G zwart

Specificaties
Vermogen
2150 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
glas

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW717G zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rallygek 25-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inventum HW717G

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

1,0
na een halfjaar slaat de waterkoker niet meer af en bleift koken .
na testen bleikt de deksel door de warmte slap te woorden en waar door erg stoomt en druk ontsnapt en door dit probleem niet afslaat.
helaas gen retour bon meer in een produktie fout en zonder bon willen ze je niet helpen.
blokker verkoopt deze ook onder eigen naam.

Pluspunten

  • mooi uitelijk

Minpunten

  • gevaarlijk stoom ontsnapt
  • slaat niet uit brand gevaar
  • tegevaarlijk om hem nog te gebruiken
  • tegevaarlijk om hem te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Jessica VDJ 12-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum HW717G waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

8,0
Mooi en goed werkend toestel. Het water warmt snel op, dus doet zeker zijn werk. Ook een mooi design, echter heb ik spijt van het glas. De minste kalkaanslag valt onmiddellijk op. Ik moet hem continue reinigen zodat hij er 'proper' blijft uitzien. In Stabroek zit er heel veel kalk in het water blijkbaar. Ikzelf zou hem dus om deze reden geen tweede keer meer kopen, ik zou voor een gesloten model kiezen in inox ofzo.

Pluspunten

  • snel warm water
  • design = eyecatcher

Minpunten

  • op glas zie je direct alles (kalkaanslag)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Aarnink 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Jammer dat de kalkfilter niet uitneembaar is. Dat is lastig met schoonmaken.
Ik vind het design mooi en ik geniet elke keer weer van het blauwe ledlicht dat brandt tijdens het koken van het water.

Pluspunten

  • blauwe ledllcht dat brandt tijdens het koken

Minpunten

  • Geen uitneembare kalkfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Seinstra 16-11-2018
  • Product gekocht

Bijzonder sfeervolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Eerste oogopslag qua vormgeving/uiterlijk.
Het product is inderdaad een fijn gebruiksartikel en tevens een lust voor het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Inventum waterkoker HW717G

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Moderne uitvoering, makkelijk in gebruik, warmt snel op, heeft een inhoud indicator, energie bewust makend. kortom een goed apparaat.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • inhoud indicator
  • snoerloos
  • anti kalk filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dunlop versie van de Inventum HW717G.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker ziet precies de zelfde uit als de Inventum tot de kleinste puntjes.Gekocht bij Dirk voor 9,99. ( 3 daags actie voor Koningsdag 2018.) Ik ben 100% eens met de revue hier boven.Een PRIMA product.

Pluspunten

  • efficient

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lia 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi.duidelijk snel en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Het is een mooie water koker. Van vorm Groote en met een mooie blauwe kleur ik zou hem iedereen aanbevelen.Vooral als je veel theedrinkt.hij is gewwon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B. Maas 01-01-2020
  • Product gekocht

Mooi maar met wat minpunten

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

5,0
Lampjes zij. Erg leuk on te zien. Maar je ziet na 20x gebruiken toch veel kalkaanslag. Dat is toch wel een domper op de fancy uitvoering.
Na een jaar was de deksel al stuk (los). Nu na een dikke anderhalf jaar doet de waterkoker het niet meer.
Wel moet gezegd worden dat we het ding elke dag 5-10 keer gebruiken

Pluspunten

  • Lampjes die aangaan. Leuk
  • Je ziet het water koken. Leuk!

Minpunten

  • Na 20x zie je kalkaanslag op de wanden.
  • Je moet dus vaak ontkalken

Reageer

Janus 10-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stijlvolle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Dit is een mooie, stijlvolle waterkoker van Inventum. Mooi design, met z'n grote glazen kan en blauwe verlichten wanneer je water erin kookt. Het product is gemakkelijk in gebruik en het zeefje houdt gemakkelijk eventuele kalkrestjes (wanneer je hard water hebt) tegen bij het inschenken.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk in gebruik
  • degelijke kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • zeefje tegen kalk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 16-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker HW717G Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

8,0
Deze waterkoker werkt naar behoren. Kalkaanslag is eenvoudig te verwijderen door na een kookbeurt de waterkoker even met koud water te laten staan en om te schudden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi 23-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

2,0
Na een half jaar in gebruik sluit de klep niet meer en hij slaat ook niet meer af als het water kookt. Het was vanaf het begin al een beetje een onding, want ook het schenken moet zeer voorzichtig gebeuren. Doe je dit niet, stroomt het water langs de waterkoker. De waterkoker heeft een leuk design, maar daar is alles ook mee gezegd. Jammer genoeg was het een kerstcadeau, dus kan waarschijnlijk weinig met evt. Garantie

Pluspunten

  • Ziet er aardig uit

Minpunten

  • Lekt bij schenken
  • Niet duurzaam

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

G.B. Draaisma 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Voldoet méér aan de verwachtingen dan ik vooraf al gedacht had. Werkt bijzonder gemakkelijk en goed. Om te zien is het is een lust voor het oog, zowel buiten als in gebruik. De prijs-/kwaliteitverhouding is om van te likkebaarden. Kortom: "Het is een 100% zeker aan te raden waterkoker".

Pluspunten

  • Algehele uitstraling
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Prijs-/kwaliteiverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte,niet zware waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Werkt top, even 2x goed laten koken voor eerste gebruik. Is niet zwaar bij het optillen,ziet er leuk uit ,niet kolossaal. Het schenktuitje zorgt alleen voor water in je glas of beker en niet ernaast op het aanrecht ofzo. Geeft blauw licht als je hem aanzet,is duidelijk dat hij dan aanstaat. Goede prijs kwaliteit verhouding hebben alle producten van Inventum vind ik

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Goede schenktuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Het product werkt erg goed! Mooi helder glas en daarnaast is het ook een erg mooi design. Fijn in gebruik en het doet wat het moet doen! Leuk die lampjes ook.

Pluspunten

  • Niet te duur
  • Leuke ledverlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima waterkoker 04-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne waterkoker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Wow, deze waterkoker sprong direct in mijn oog, figuurlijk dan. Transparant door de glazen kan, moderne look door de blauwe led verlichting. Een aanwinst voor onze nieuwe keuken! De prijs viel me mee, gezien de uitstraling en kwaliteit. Ik beveel deze dan ook zeker aan!

Pluspunten

  • mooi, modern uiterlijk
  • goed formaat, 1,7, liter.
  • rustig qua geluid.
  • prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig design. Zonder franjes.
Opwarmtijd iets langer dan verwacht.
Tevreden over aankoop.
Functionaiteit primeert.
Geeft betrouwbaree indruk.

Pluspunten

  • Mooi design, zonder franjes.
  • Oogt mooi.

Minpunten

  • Opwarmtijd iets langer dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige waterkoker!

Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Het leek me makkelijk om te kunnen zien hoe het water kookt. Ook prettig dat het water in glas gevat is ipv kunsttstof of metaal.

Pluspunten

  • Duidelijk (blauwlicht is aan)
  • Neemt niet heel veel plek in

Minpunten

  • Maximum streep net iets te hoog
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 21-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

8,0
Werkt goed kan ook veel water in en ziet er ook goed uit de blauwe led verlichting maakt dat hij er nog beter uitziet

Pluspunten

  • Veel water inhoud
  • Blauwe led verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

10,0
Voor een erg mooi prijsje deze geweldige waterkoker gekocht. Ik vind vaak dat waterkokers erg lelijk in de keuken staan, maar deze is mooi doorzichtig met een premium blauw licht wanneer de waterkoker aanstaat.

Pluspunten

  • Doorzichtig
  • Ledlicht
  • Goed betaalbaar
  • Degelijk merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranka Blummel 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker/glaskan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW717G zwart

Algemene score

9,0
Waterkoker met prima prijs,mooie uitstraling,compact!
Leuke ledverlichting tijdens het koken van water.

Pluspunten

  • design
  • glaskan
  • compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews