Russell Hobbs Colours Plus crème

Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 346 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus crème op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Minpunten

  • DEKSEL SLUITING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel snel en super goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Waterkoker met grote inhoud en doet stilletjes zijn werk vergeleken met andere waterkokers die ik gewend ben.
Wat ik daarbij ook heel top vind aan deze waterkoker is de aanduiding voor 1,2 of 3 theekoppen (binnen in de waterkoker). Hiermee vul je de waterkoker niet met teveel water en is deze extra snel klaar. De inhoud in liters is te zien naast het handvat. Net als bij andere waterkokers kan de buitenkant goed heet worden, dus hier wel op letten met kinderen. Deksel kan je wel gewoon aanraken als hij klaar is. Verder schenk de waterkoker perfect in en druppelt niet.
Er zit een roostertje bij de tuit om evt. kalk tegen te houden, maar je kan er ook makkelijk in om de waterkoker van binnen netjes schoon te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en ziet er netjes uit
  • Deksel werkt soepel en de opening is ruim
  • Kookt het water snel en stiller dan gewend
  • Aanduiding voor 1,2 of 3 kopjes

Minpunten

  • De standaard/ voet voelt licht en goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carel 25-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snelle kooktijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Had reeds een broodrooster van dezelfde fabrikant. Staat wel zo leuk op aanrecht. Zelfde kleur en zelfde stijl en kwaliteit

Pluspunten

  • Snelle kooktijd
  • Mooi design

Minpunten

  • Wordt erg heet aan buitenzijde
  • Er komt erg veel stoom uit schenktuit
  • Kalkfilter werkt matig
  • Maakt veel herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
mooie waterkoker deze gekocht omdat de vorige te luidruchtig was. Deze is redelijk stil en voldoet tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anna M. 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waard voor je geld

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Voor een degelijke prijs krijg je een compacte, snelle én energiebesparende waterkoker met een mooi design

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.S.T. 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi & praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Goede waterkoker met een mooi uiterlijk. Mooie kleur; het gebroken wit glanst maar de zwarte delen zijn mat gemaakt (mooie combinatie) De 1.7 inhoud werkt super, ook met koken. Daarnaast is het gemakkelijk om 1, 2 of 3 kopjes thee te maken. Wat me wel opviel is dat na gebruik, de waterkoker erg heet is (pas daarmee op). Mogelijk is dat met alle waterkokers... #notanexpert. Ondanks dat het de grotere variant is staat de waterkoker niet lomp op je aanrecht. Top aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kookt snel

Minpunten

  • Na gebruik; waterkoker erg heet van de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina P 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Fijn dat er een kalkzefje in zit. Ik had deze een 9 of 10 gegeven waanneer er een knop zat, waarmee je het deksel omhoog kon doen om de koker sneller te vullen.

Pluspunten

  • mooi model met kalkzeffje
  • verwarmt goed

Minpunten

  • geen knop o

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van den Berg 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Na vele jaren de classic Cream mini gebruikt te hebben was het tijd voor zijn grote broer.
Met 1.7 liter iets meer capaciteit dan zijn kleinere broer. Daarbij hetzelfde gebruiksgemak en fancy look!

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Gematigd geluid

Minpunten

  • Fragiel kalkfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Prachtig design, mooie kleur. De waterkoker is gemakkelijk in het gebruik. Staat prachtig op ons aanrecht in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ozturk 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Goed uitziend, deftige waterkoker voor een betaalbaar prijs. Doet perfect waar het voor gekocht is.
Nog geen negatieve punten ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charles 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, hoogwaardige uitstraling en materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Ik had al een broodrooster van Russell Hobbs en zocht nu naar een zelfde kleur waterkoker. En van dezelfde kwaliteit.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Kookt lekker snel

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Wordt uitwendig erg heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eren 01-01-2021
  • Product gekocht

Perfecte formaat, tijdloos, minimal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Fijne grip, niet zwaar en het werkt goed. Geen storend geluid tijdens het koken van water. Het heeft een tijdloos stijl, wat ervoor zorgt dat ik het lang zal blijven gebruiken. Past bij elk keuken stijl. Prachtwerk om op de werkblad te laten staan. Ik ben er heel erg tevreden mee.

Reageer

Birgit 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
Mooi design en goede prijs. Water kookt snel en schenken gaat gemakkelijk. Ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kookt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claire 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design en weinig geluid

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Mooie water koker die weinig geluid maakt. Door het slanke tuutje schenkt het water prettig in het glas. Ik ben erg blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • design
  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sophie 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen en ziet er mooi & classy uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Ziet er mooi en duur uit, kwaliteit is goed. Heeft alleen geen knopje om de deksel open te laten springen

Pluspunten

  • Mooi
  • RVS

Minpunten

  • geen knopje om de deksel open te laten springen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Leonieke 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Na jaren met een fluitketel water gekookt te hebben, toch overgestapt op de groenere versie: een waterkoker. Het design is prachtig, tijdloos en het koken van 1 kopje water gaat zo vreselijk snel. Had ik veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Design
  • Snel

Minpunten

  • Wordt erg warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Het product ziet er ten eerste erg mooi uit. Daarnaast is het een snelle, betrouwbare en redelijk goedkope waterkoker voor de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker colours plus classic cream

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht om zijn uitstraling want een waterkoker staat toch immers altijd op het aanrecht. Maar buiten de uitstraling voldoet hij boven verwachting, hij is superligt, snel, ligt lekker in de hand en schenkt netjes uit. Ideaal dat de deksel vast zit, al met al een zeer gebruiksvriendelijke waterkoker die precies doet wat hij moet doen en ziet er ook nog eens stijlvol uit in de keuken

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel
  • Indien juist gebruik energie besparend
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fadi 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs waterkoker colours plus classic cream

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Heb het voor het eerst gezien bij een vriendin. Staat zeer mooi in de keuken, vanwege mooi design. En ook buitengewoon makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
Super waterkoker. Snel en handzaam.
Reeds tweede waterkoker van dit merk. Mooie uitvoering in kleuren. Echt een aanrader voor menig designkeuken. Is vast niet onze laatste aankoop van dit mooie merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews